עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Roma bluz,

שלום חברים, לפני שאני ממשיך בקנייה אשמח מאוד להתייעץ איתכם האם לדעתכם יש מה לשנות/להוסיף? השימושים בעיקר הם לאנימציה, רנדור, מידול. תודה :))) תקציב 9000 שח טיפה גמיש. -Intel core i7 7700 3.6Ghz 8MB Cache s1151 - Tray. - Noctua NH-D15S CPU Cooler. - Asus STRIX H270F GAMING LGA1151, Intel H270, DDR4, 2xPCI-E, DVI, HDMI, DP. - HyperX FURY 2x16GB DDR4 2400MHz CL 15 Kit. - Asus GTX 1080 Ti TURBO 11GB GDDR5X 2xDP PCI-E. - Western Digital Caviar Black WD2003FZEX 2TBSata lll. - Kingston SSDNow UV400 SUV400S37/480G 480GB SSD SATA III. - On Board 7.1 Channel Audio. ( sound card). - On Board 10/100/1000 (net device). - Antec 750W Active PFC Modular 80+ Bronz…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  2. אהלן, מדובר במחשב גיימינג נטו, יש לי רשיון למערכת הפעלה בנפרד, כך שאין צורך. זה המפרט שהרכבתי, המסך הקעור 24 חשוב (אופציה לשדרוג בעתיד), לא ניתן לחרוג מהתקציב של 8K (אוקיי, 8008...על עשירית האחוז לא נלך לרב). אשמח לדעת אם יש צווארי בקבוק או אי התאמה כלשהי, והאם הספק כח והקירור יעשו את העבודה מספיק טוב. מעבדים: Intel Core i7 8700 / 1151 Tray - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪ 1300 קירור למעבדים: Corsair Hydro H45 High Performance Liquid CPU Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪ 264 לוחות אם: Asus PRIME Z370-A כמות: 1 - מחיר: ₪ 792 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 2400 CL14 Vengeance LPX Red CMK16GX4M2A2400C14R - בק…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  3. שלום חברים, חייב את עזרתכם בבניית מפרט 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב: עיצוב וגרפיקה בעיקר, סרטים FHD, עבודה עם הרבה תוכנות כבדות פתוחות בו זמנית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). adobe photoshop, illustrator, InDesign, flash, dreamweaver - משתמש באופן קבוע בתוכנות מדי יום. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אני לא משחק הרבה אבל רצוי שיריץ GTA 5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחבר את המחשב ל2 מסכים FULL HD 1920X1080 אחד מסך מח…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  4. http://www.engadget.com/2011/09/01/lenovo-announces-u300s-ultrabook-u300-and-u400-ideapads-we-go/ לראות ופשוט לבכות ! אני מאוהב קשות במחשב הזה ! אבל הוא מגיעה בגדלים כאלו מזעריים שלמה? למה לא לפנק גם את חובבי המסכים היותר גדולים? מי שזוכר את הדיון שלי שאני אוהב את העיצוב של מקבוק פרו, אז המחשב הזה כבש אותי , אך המסך הכי גדול שלו זה 14:( בכלל למה עושים מסכי 13 ו11? ראיתי מה זה 13 זה פיצקי !!! גם 15.6 לא גדול אבל זה הכי באמצע.

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  5. שלום חברים חבר שלי מעוניין לרכוש לאמו המבוגרת מחשב נייד בגודל 14" - 15.6" המעבד לעבודה הכי בסיסית שיש ובעיקר בשביל לראות סרטים (המחשב גם יחובר לטלוויזיה עם HDMI) לפי הבדיקה שערכתי הניידים הכי משתלמים היום בשוק במחיר לא יקר הם 2 הדגמים הבאים של לנובו אשמח לחו"ד... אני לא מכיר את המעבדים של AMD http://ksp.co.il/?list_compare=.27648..27647. תודה

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray לגבי הקירור של המעבד עוד לא סגור, אשמח להמלצות עד 200 ש"ח, שיתאים ל OC אם אצטרך בעתיד. Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 2x4GB Kingston HyperX Dual Channel CL9-9-9-27 מדגם Intel XMP OCZ Vertex 4 2.5'' 128GB SSD SATA III 500GB של סיגייט + 1TB של WD שאני מעביר מהמחשב הנוכחי כרטיס מסך אני מחכה מחר להכרזה על GTX 670 ואזמין אותו ברגע שיגיע לארץ צורב אבחר בחנות, לא קריטי הדגם מארז וספק של Antec: Sonata IV Quiet Mid Tower Case with 620W PSU הזמנתי אתמול את המפרט, תגובה ראשונה בעמוד השני, תודה לכל מי שעזר. אשמח לביקורת, תודה רבה.

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  7. אני כבר כמה ימים מנסה למצוא מפרט למחשב שישמש לצרכי עבודה בלבד, אמור לשמש כמחשב משרדי לכל דבר, שימוש נרחב בתוכנת אקסס. התקציב 1800 לא צריך ציוד היקפי ולא מסך(צריך מסך אבל זה בתקציב אחר יותר גמיש גם פה אני אצטרך המלצה למסך עם VALUE טוב לכסף כי התקציב עד 700 ש"ח). הבעיה שלי היא שאני תמיד בונה מפרט, מוסיף דברים שאני לא בטוח שצריך אבל בגלל שהמחיר שלהם הוא כלכך קרוב אני לוקח את היותר יקר ואין אני לא מצליח לרדת מ 2100 שקל בערך, לדוגמא מעבד I3-2120 - אני שם בהתחלה ואז אני רואה שמוסיפים 80 שקל מקבלים: I3-3220 זכרונות - סטיק אחד של 4G ב 110 שקל, לעומת 2 סטיקים של 2 שהבנתי שיותר טוב ב 190 שקל. לוח אם ג'יגהבייט H77-DS3H מול H77-D3H בתוספת קטנה. ספק 350 או 400 בתוספת קטנה. בקיצור מלא…

8. Started by waizman,

היי בנדוד שלי מעוניין לשדרג את המחשב, צריך: מעבד, לוח, זיכרון, ספק, הארדיסק 500GB. קיים: כרטיס מסך, צורב, הארדיסק 160GB למע' ההפעלה, מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים. שכחתי משהו? התקציב כאמור 1000-1500 שקלים, עם עדיפות לכמה שפחות. אין צורך בהרכבה כיוון שהמפרט חלקי. המחשב לשימושים כללים ולא למשחקים וכנראה יריץ ווינדוס 7/ויסטה. טנקס :-*

• 41 תגובות
    • 2k צפיות
  9. אז ככה, אני כבר 5-6 שנים עם אותו מחשב, כשקיבלתי אותו לא יכולתי להריץ שום משחקים בגלל שהיה לי כרטיס מסך נוראי,אחרי כמה זמן קניתי כרטיס מסך טוב והכל היה סבבה, זה היה לפני 5 שנים, לאחרונה גיליתי שהמעבד שלי ובעיקר הזיכרון (כרטיס RAM) נוראיים והבנתי למה עדיין הרבה משחקים לא יכולתי להריץ ומשחקים אהובים עליי כמו SKYRIM ו-DISHONORED רצו עם קצת בעיות של פריים רייטס (FPS). אז אני רוצה לקנות זיכרון ומעבד חדשים ואני לא ממש מבין בכל המה טוב ומה לא ומה מתחבר לי ללוח אם. אז בעצם אני מבקש אם מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על זיכרון ומעבדים חדשים שיתאימו לי ללוח אם והנה חלק מהנתונים של המחשב שלי: זיכרון- 2 GB מעבד- pentium ® dual-core CPU E5200 @ 2.50GHz 2.52GHz לוח אם- את הלוח אם עשיתי לפי…

10. Started by MrCow,

אני רוצה לקנות את הRM850X מאמזון ארהב אבל הוא מן הסתם מגיע עם כבל אמריקאי.. השאלה אם אני יכול אפילו לקנות את הכבל הזה בלי שיהיו לי בעיות? עריכה: לא ראיתי שיש פורום אחר שקשור לספקים אבל אם מישהו יודע את התשובה אני אשמח

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  11. שלום רב לאנשי הפורום!! אני במשך הזמן האחרון הרכבתי לי מפרט למחשב, שאותו אני רוצה לקנות בשבוע הקרוב. ופה אני מבקש ממכם לשפוט את הבחירה שלי לכל רכיב ורכיב, ולהציע לי שיפורים מבחינת היחס, שבין היעילות למחיר. * המחשב מיועד להריץ משחקים ברזולוציה גבוה(כדי להנות מהם כמה שיותר), תכנות, אינטרנט, עריכת וידאו בעתיד, וכו'... * OC לא מתוכנן לתקופה של השנתיים הקרובות לפחות. * המפרט מבוסס אינטל בגלל סיבות שונות, ולכן אבקש מראש לא להציע מפרטים מבוססי AMD. * בתחתית ההודעה לאחר, שתראו את המפרט יש לי מספר שאלות, שאשמח אם תענו לי עליהן. המפרט: CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX - [1,072 NIS] 1 Motherboard : ABIT IS7 Intel 865PE Motherboard…

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  12. לילה טוב לכולם טוב, אחרי הרבה עבודה - שרבים מכם עזרו לי בה - מסתמן המפרט הסופי שלי המטרה מולטי טסקינג + HTPC ללא גיימינג כלל. אשמח להערות והצעות מעבד: Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ₪ 945 לוח אם: Gigabyte P35-DS3L Conroe Support GP35DS3P ₪ 600 מארז NZXT Duet No PSU 393 שני מאווררים 120 מ"מ (חשוב השם?) קירור למעבד Thermaltake MAX ORB CL-P0369 238 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V 399 זכרון PQI DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL 5-5-5-15 285 קשיחים: SAMSUNG HD501LJ 670*2 1340 כרטיס מסך Gigabyte ATI RADEON 2600Pro 512MB Bulk 500 צורב - אחד מהבאים עדיפות לפי הסדר המחיר של כולם כ- 200 ש"ח Samsung SH-S203 …

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  13. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לעבודות תכנות והרצת בדיקות QA + הרצה של משחקים ומדיה בצורה סבירה פלוס, התקציב הוא 4500 ש"ח עם אפשרות חריגה של עד 500 ש"ח. תודה מראש לכל העוזרים. * מטרות המחשב? לימודים ומשחקים. * גודל המסך? 15.6, האם חשוב מסך מבריק או מאט? מבריק * רזולוציית המסך? רצוי 1980x1020, כמה שיותר גבוה יותר טוב בהתאם לתקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB + SSD 128-256MB * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  14. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%92%d7%95%d7%92%d7%9c-%d7%aa%d7%a9%d7%99%d7%a7-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-chromebook-pixel-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%91%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91/

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  15. אחרי 6 שנים המחשב הנייד שלי (ספציפית המסך) החזיר את נשמתו לבורא המחשבים. כעת מחפש תחליף.... קונה בארץ, לא באילת, תקציב של 5K אבל במקרה ממש מיוחד אפשר למשוך ל5.5. * מטרות המחשב? עבודה משרדית וסטודנטיאלית, גלישה באינטרנט (פותח המון המון המון טאבים בפיירפוקס), סרטים/סדרות * גודל המסך? 13.3 האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיף מסך מגע, נדמה לי שכל מסכי המגע מבריקים (לצערי). * רזולוציית המסך? FULL HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? מקסימום 2 ק"ג. אולטראבוק שמנמן לא מרתיע אותי . * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף כמה שיותר ארוך אבל כל דבר בסביבות 3 שעות ומעלה בא בחשבון. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כמה שיותר HDMI ,USB . * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג ש…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  16. תקציב: 2000-2500 ש"ח אפשרות חריגה עד 3000 עדיף כמה שיותר זול כמובן😁😁 שימוש:כרגע תוכנות אופיס למיניהם ובעיקר וורד אבל אני מתכנן ללמוד תכנות בקרוב ואני לא רוצה להחליף מחשב כלכך מהר אז עדיף מחשב שמתאים לתכנות גודל/משקל: שלא יהיה כבד יותר מ2.5 ק"ג הגודל לא משנה (כמובן עדיף מחשב קטן אבל ראיתי שבניידים יותר גדול יותר זול) מערכת הפעלה: ווינדוס 10 לא משנה home / pro מתי מתוכננת הקניה: בחודש הקרוב חנות מועדפת / איזור מגורים:אין חנות מועדפת איזור פרדס חנה כרכור (אני כרגע בצרפת אם יש פה משהו במחיר טוב) חיבורים: HDMI ו usb 3.1 (למרות שמין הסתם יש אותם ברוב המחשבים כבר) אפשרות לשדרוג: עדיף א…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by Noam Ganz,

היי לכולם יש לי מחשב נייד שקניתי לפני כשנה וחצי Lenovo legion y520 I5HQ 7th Gen NVIDIA Geforce GTX 1050 RAM 8gb אני חושב להחליף מחשב כי אני מתחיל ללמוד ואצטרך יותר ניידות והוא דיי כבד ומגושם , אז התחלתי להסתכל על מחשבים אחרים ושקלתי לנצל את ההזדמנות ולהשתדרג (חשבתי על אפשרות לקנות מחשב נייח לגיימינג ונייד קטן אבל זה יוצא יותר יקר ממחשב חדש) בכל מקרה, כשהסתכלתי על מחירים של מחשבים ניידים הבנתי שמעבד I7 או כרטיס מסך חזק יותר מוסיפים לי אלפי שקלים למחשב ולא ציפיתי לזה זה המחשב הראשון שלי לגיימינג אחרי הפסקה של כמה שנים ואני ממש נהנה לשחק בו לאחרונה שיחקתי FARCRY 5 , The witcher 3, gta v, r6s, csgo, pubg בכולם ה…

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by Bentel,

. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא אי…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by devilh,

לא מצליח למצוא דגם של 13.3 שמסוגל להכיל 16GB של RAM - מישהו יכול לעזור ולמצוא / להסביר את התופעה? תודה

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by sh_matan,

אני צריך מפרט טוב ב-2000 עד 4000 שקל מקסימום כולל מסך. הבעייה:יש לי מחשב טוב אבל הרבה אנשים משתמשים בו ואי אפשר כבר להיות על מחשב אחד(אנחנו 5 אנשים בבית,ההורים שלי גם משתמשים אבל ממש קצת,בלי ההורים זה 3 אנשים). אני רוצה מחשב חדש שיהיה טוב למשחקים,אני לא גיימר מקצועי או משהו כזה אבל זה מה שאני רוצה,אני משחק קצת כמו במשחקים FAR CRY ו-Splinter Cell 3.אני רוצה מחשב שמעלה על מינימום משחקים של היום ב-3000 שקל מקסימום.אני צריך הרבה זיכרון בהארד דיסק,ואני לרוב גולש באינטרנט במחשב מאשר משחק בו. אני צריך גם מקלדת,רמקולים,עכבר וזהו,רק בסיסי ואם אפשר קצת משוכלל ולא רגיל כזה שעולה 50 שקל.אה וגם מסך LCD. אני צריך גם ראוטר כי אנחנו רוצים לחבר את המחשב למודם של המחשב השני ולהעביר כבל בקי…

• 36 תגובות
    • 2k צפיות
  21. אהלן חבר'ה אני מבקש מפרט למשחקים ב6K לOC, ללא ציוד הקפי ומארז וקירור למעבד(יש לי בבית Sunbeam Transformer חדש שמחכה לי כבר כמה חודשים, וגם TT BlueOrb 2 למעבד) הבקשות היחידות הן זה שיהיה X1900XT 512 MB וC2D E6300 בעיקרון אני רוצה לעשות OC למעבד, אבל רק מה שהזיכרונות יאפשרו...... את הכרטיס מסך אני קונה בכל מקרה בנפרד מ noacomp.co.il בגלל ששמה הוא הכי זול ככה שנשאר 4000 ש"ח רק ל: מעבד,לוח אם, זכרונות, HD, צורב DVD, וספק תודה מראש לכל העונים

• 33 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Mr. Writer,

שלום לכולם, תודה מראש על העזרה. מזמן לא התעסקתי עם עולם החומרה-קניתי את המחשב הנוכחי שלי ב 2006- אגב גם בעזרתם האדימה של המקצוענים של האתר הזה! 1. מה התקציב המקסימלי? בעקרון אני מכוון ל 5500 אך התקציב הוא גמיש, זאת אומרת אני מוכן להוסיף כסף אם מדובר על שיפור משמעותי בעוצמה. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. משחקים,גלישה באינטרנט ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם 1024*746 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), …

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by House M.D.,

הזמנתי לפטופ מדגם Dell n5010 מחודש מדל האמריקאית (דרך Ezbuyus) עכשיו לפי מה שהבנתי כדי להתקין מחדש את הוינדוס 7 שבא איתו צריך להשתמש בתוכנה מיוחדת של דל ולא מביאים איתו דיסק התקנה רגיל, האם זה כך? אם כן, האם אותה התקנה מחדש תפגע בקבצים שנמצאים במחיצה שעליה מותקן הוינדוס או שהיא רק תשים את הקבצים של הוינדוס הישן בתיקיה windows.old (כמו שקורה כשמתקינים וינדוס בצורה רגילה על מחיצה שבה כבר יש התקנה ישנה). כמו כן האם פעולה זו תפגע בקבצים שנמצאים על המחיצה השניה עם קבצי המשתמש? ואם אני משנה את הגודל של המחיצות (לפי מה שהבנתי במחיצה הראשית יש רק 60GB מקום פנוי ואני הייתי רוצה לשנות קצת את הפרופורציות ולהקטין את מחיצת המשתמש) האם זה יפגע בתהליך ההתקנה מחדש? מצטער על כל השאל…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אפשר לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עריכה דו מימדית. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פוטושופ ולייטרום באופן תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. …

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by lahav500,

אני רוצה להוסיף 250GB SSD למחשב נייד. ראיתי את המדריך בנעוץ, ארצה המלצה מה כדאי לקנות ואיפה, ובנוסף האם עדיף להזמין מחו"ל את הssd? בנוסף, צריך חיבור שלו למחשב, אשמח ללינק. תודה לכם!

• 13 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים