עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב? 3500+- 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים, עריכה גרפית(PS AE ותלת מימד 3DSMAX) סרטים .. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן DVD, יש לי ספק של ANTEC 450W אם הוא מספיק בשביל המחשב ויש לי מארז THERMALTAKE ככה שאני לא צריך גם מארז 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אינטל 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה של המחשב במעבדה על גבי המארז שלי 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? עדיף שני HD אחד למערכת הפעלה ואחד לכל השאר וכן שיהיה גדול מאוד 9. …

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  2. המחשב ישמש באופן כללי לגלישה ואופיס אך מיידי פעם למשחקים הרכבת את המפרט להלן ודעתכם חשובה: Intel Core 2 QUAD Q6600 - 2.4 GHz - 8MB cache - LGA775 - BOX ASUS P5N-D (nForce 750) - ATX OCZ DDR2 2x1024MB 800MHZ Reaper HPC Edition Dual Channel CL 4-4- ASUS Radeon HD3650 SILENT 512MB DDR2 - RETAIL - הכרטיס מסך בכוונה בינוני על מנת לחסוך בעלויות WD 250GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II ASUS DVD-RW 2014L1T x20 LightScribe (Black/White) - Sata - RETA SONY / MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 - BLACK Thermaltake soprano RS 101 + 400W תודה !

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם תצליחו כל הכבוד ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,עבודות,מוזיקה,סרטים,אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.call of duty,world of warcraft,gta,fifa 2011,rome,worms -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).המסך הוא LG flatron 915ft pluse 19 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?ה…

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  4. Started by DeathBlooms1,

כערון לפי מה שהבנתי; אחרי שאני קונה את המחשב נייד, אני צריך להחליף את המודם שלי למודם עם חיבורי רשת משהו כזה, בגלל שיש לי רק כניסות של USB. אחרי זה אני צריך לקנות ראווטר שיאפשר למחשב נייד שלי גישה לאינטרנט. השאלה שלי היא- האם המהירות אינטרנט שבמחשב הבייתי תתחלק לחצי עם המחשב נייד?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  5. Started by mc_elad,

אני חושב שמסך 19 טוב(אם אפשר לא הכי יקר**) יספק אותי יותר חשוב לי התחולה של המארז..... אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  6. Started by ziv13,

היי, אני מחפש נייד לתוכונת לגרפיקה וטיפה משחקים. התקציב שלי 4500 וראיתי את הנייד הבא ב אייבורי ו KSP ב 4390. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4851&CatCode=315 אשמח לשמוע חוות דעת אם הוא הכי משתלם או יש עוד דגם ששווה להסתכל עליו?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  7. Started by arkzai,

דבר ראשון אני רוצה להודות לחברי הפורום על עזרתם הרבה. וזהו זה נראה לי דיי סופי, מפרט עד 2000 להורים שלי בעיקר לאינטרנט, סרטים על מסך 22' ומוזיקה. מעבד: [..] INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.8GHz E6300 : "SLGU9" - BOX ¤437 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP31-DS3L ¤339 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBHK ¤320 מארז: [..] RAIDMAX APEX w/o PSU - זמין במלאי ¤176 ספק כוח: [..] ENERMAX TOMAHAWK 405W : ETK405 ¤244 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤80 דיסק קשיח: [..] WD GREEN 500GB 32MB SATA2 7200 RPM - WD5000AADS ¤290 מחיר סופי: ¤1886 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il עדיין יש לי כמה שאלות: 1. יש פה כרטיס מסך onboard? והא…

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  8. שלום, לאחר 8 שנים, נפרדת מהמחשב הישן שלי. בזמנו קניתי את הטוב ביותר שהיה ולכן הוא סיפק אותי זמן רב. מעוניינת לקנות מחשב חדש שישמש אותי לאורך זמן סביר. חשוב לי שיהיה של אינטל, כפול ליבה. צריכה אותו לתוכנות, מסמכים, המון סרטים (צפייה והורדות), מוסיקה,מעט פוטושופ, אינטרנט, מעט משחקים (כמעט ולא), ובעתיד מעוניינת לצרף אליו מערכת מדיה. זיכרון של 160, מסך דק. מאחר ואיני מבינה גדולה במפרטים, אשמח אם תרשמו לי את המפרט בצורה שאוכל להגישה להצעות מחיר כולל החברה של החלק. גם לגביי המסך. תודה מראש לכל המסייעים. אשמח לתשובה מהירה, המחשב שלי גוסס. ועוד כמה שאלות: 1. האם הזיכרון או חלק אחר מהמחשב הישן יכול לתרום במחשב החדש? 2. איך קוראים למארז הקטן שיצא לא מכבר? האם הפער בינ…

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  9. שלום! עקב ריבוי מחשבים בבית וצורך במקום מרכזי לאחסן את כל הקבצים (חבל שיהיו כפילויות של MP3, סרטים וכו'), וגם להוריד את נטל ההורדות ולמרכז אותן החלטתי לקנות מחשב שישמש כ NAS. המטרה להכיל לפחות 5 כוננים (4 לאחסון בתצורת RAID5 ו1 לסיסטם) בצורה נוחה בשאיפה לכמה שיותר מקום על ה4 כוננים (לפחות טרה כ"א), בשאיפה לשימוש נמוך בחשמל, אבל לא MUST. דברים שיש בבית - כרטיס מסך PCIX וכונן לסיסטם. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  10. Started by דני אופיר,

אני צריך מפרט לא כולל ציוד היקפי למשחקים... כולל ספק טוב ו 300 GB לפחות...

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  11. Started by uk7,

מחפש מחשב נייד בעיקר לאינטרנט, עבודה חלקה מחיר סביבות 2000 ש"ח +- שיהיה טוב גם בכללי ושיהיה אפשר לצפות בסרטים אשמח לקבל המלצות כמו כן מה דעתכם על: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=718113

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  12. את המחשב הנוכחי שלי קניתי ב6000 ויש לי אותו 3 שנים וכמו שזה נראה אין טעם בשדרוג לכן אני חושב לקנות חדש. אין סיכוי שאני מוצאי שוב 6000 אבל מצד שני אני לא רוצה לקנות משהו שאני אחליף אותו אחרי שנתיים-שלוש. אפשר לקנות משחב טוב למשחקים כבדים עם אופציה לשדרוג בטווח ארוך במחיר של 3000?

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  13. היי, סליחה על ההתפרצות. אני זקוקה לעזרה ואודה מאד למי שיסכים לטרוח עבורי. (ואולי יעזור אם תדעו, שאני עוזרת ממש לכל מי שבא לבקש עזרה בנושאים שהם התחום שלי, בפורומים אחרים לגמרי...) תודה מראש ... אז ככה, המחשב שלי מת. הוא מת בשיבה טובה אחרי 7 שנים, כך שאני לא מאשימה אפאחד... במעבדה MDS בנשר המליצו לי לא להשקיע יותר מ-700 ש"ח כדי להחליף לוח אם, מפני שבגילו הוא כבר לא ישרוד הרבה. הבעיה היא שאני צריכה מהר מהר מחשב חדש, ואין לי שמץ של מושג איך מתחילים. ישבתי כאן 3 שעות עם המפרטים וההודעות ויצאתי רק מבולבלת יותר. מה שאני צריכה זה מחשב בייתי. ושיעלה עד 2000 ש"ח. (אפשר פחות?). הוא לא מיועד למשחקים בכלל, אלא לעבודה משרדית, WORD , מצגות, גלישה באינטרנט, סרטי DVD . האתר של http:…

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  14. Started by hararim,

שלום לכם. אני סטודנט שמחפש נייד חזק שישמש אותי גם להרצת תוכנות די כבדות וגם שאוכל להנות ממנו גם קצת מעבר (אולי קצת משחקים וכאלה) האמת היא שקראתי הרבה הודעות קודמות פה בפורום וראיתי גם המון דגמים של מחשבים ויצאתי מבולבל לגמרי בעיקרון התקציב הוא בסביבות ה - 4500 ש"ח ואפשר גם לעלות קצת אם זה מתבקש. ראיתי דגם של ג'יגהבייט ואני אשמח מאוד לקבל המלצות למחשבים אחרים: http://www.electrosrad.co.il/scripts...?idproduct=419 כמו כן חשוב לי לציין שהאחריות מאוד חשובה לי וכמה שיותר טוב יותר וחשוב גם שיהיה שירות בצפון. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  15. טוב אז סך הכל אני צריך מחשב חזק ומהיר ושיהיה עם נפח דיסק טוב (לעבודה משרדית).. אף פעם לא התנסיתי עם מחשב נייד ואני לא מבין בחברות אז אם אפשר להסביר אשמח. אני נמצא בשיקגו כרגע אז יש לי הזדמנות טובה לקנות מחשב טוב במחיר טוב.. יש גם אופציה לקניה באינטרנט. אם מישהו (במקרה!) מכיר חנות טובה באיזור שאני נמצא זה יהיה מעולה . תודה

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  16. Started by royzx6r,

שלום לכולם. רצ"ב מפרט למחשב עד 2500 ש"ח המיועד בעיקר למוסיקה, אופיס וסרט פעם בחודש. קחו בחשבון שאני חייב ויסטה מקורי, מקלדת ועכבר. תודה רבה לכולכם! מעבד: AMD ATHLON 64 5200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.7GHz 1MB CACHE - ADO5200DOBOX- BOX ¤352 לוח אם: ASUS M3A78-EM ¤433 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS ¤334 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-215DSV X20 - SATA - SILVER ¤124 זיכרון: KINGSTON 4096MB (2048MB X2) DDR2 800MHZ CL5 ¤318 מארז: JSP-TECH K-630B + EZCOOL 400W PSU ¤218 סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD-PS2+MICROSOFT WHEEL OPTICAL MOUSE-PS2/USB ¤120 מערכות הפעלה: WINDOWS VISTA HOME BASIC - 32 BIT - HEB - OEM ¤453 קרור למעבד…

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  17. שלום אני מחפש מחשב נייד שעונה למאפיינים הבאים: * מטרות המחשב: עריכה בתוכנות גרפיקה כבדות (פוטושופ) ועריכת סרטים * גודל המסך: סביב הסטנדרט 15.7 * משקל רצוי: לא משנה * זמן סוללה: כשעתיים * אין צורך ביציאות מיוחדות או בבלוטות. * גודל מינימלי של כונן קשיח: 320G * כולל צורב DVD * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי:לא התקציב הוא עד 4000. תודה מראש לכל תגובה.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  18. שלום, אני מחפש מפרט עבור מחשב לסטודנט. בעיקר אינטרנט ואופיס. אני צריך מחשב מלא כולל הכל וכולל מסך דק. (+מקלדת +עכבר +רמקולים) התקציב הוא 3000 ש"ח. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  19. שלום מבקש המלצה למפרט מחשב+מסך 19(רמקולים מובנים) עד 3500 שח כולל הרכבה. במחשב הוא לשימושים כלליים אופיס אינטרנט ומשחקים קלים שמוצאים באינטרנט. כולל ציוד הקפי בלי רמקולים ואם זו לא בקשה מוגזמת אז שהוא יורכב באתר של נועה מחשבים http://www.noacomp.co.il/smartconfigurator.aspx. תודה ויום טוב

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  20. למטרת משחקים אבל לא ממש כבדים סבירים ואולי אוברקלוק תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  21. Started by InFiNiTi,

אין כוונה לOC, אין ביקוש לשקט מופתי אבל שלא יהיה רועש ברשותי מסך 22" אני בונה על i5 בגלל הדרישות של הFSX (סימולטור טיסה של MS) למעבד חזק במיוחד חשבתי גם על DDR3 4GB אני מתלבט בין 4890 לGTX275 הATI חזק במקצת ואפילו זול יותר אבל לATI יש בעיות עם הסימולטורים של MS פחות פריימים, קצת בעיות בתאימות וזה בעיה כללית שATI מודעת לה ותוקנה בסדרת ה 5XXX. תקציב של 4K עם חריגה לא גבוהה (שלא יגיע ל4 וחצי) -עוד משהו ההארד דיסק לא חייב להיות בשמיים (מקסימום 320, ההארד דיסק יעבור לאחי ואני אקבל את שלי) הנה ההצעה שלי, תנו דעתכם מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1050 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪596 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=95…

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  22. Started by Ron1999,

היי, אשמח לעזרה במציאות לפטופ מתאים לצרכים האלה: מטרות המחשב? אינטרנט, צפיה בסרטי HD, ניגון מוסיקה מתכנת TRAKTOR * גודל המסך? כל גודל מ14 אינצ' והלאה * רזולוציית המסך? HD לפחות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא אכפת לי * משקל רצוי? לא אכפת לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא אכפת לי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כמה שיותר USB, לפחות שתי USB 3.0 * Bluetooth? לא אכפת לי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא צריך SSD, לא אכפת לי גודל הכונן הקשיח * כונן אופטי? צורב יכול להיות נחמד * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? - אם אפשר, ייתרון גדול * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא אכפת לי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא, יש רשיון לWIN7 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? …

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  23. Started by klozo,

שלום, אני מחפש מחשב נייד בתקציב 3000-4000₪ אני מסתכל כבר שבועיים על דגמים באינטרנט וקורא ביקורות. בכל זאת הלכתי לאיבוד ואשמח להמלצתכם ! מה שחשוב לי: מטרות: אינטרנט + יישומי אופיס + תחביב פוטושופ + סרטים באיכות (חיבור למסך tv) אחריות: 3 שנים מע הפעלה: כן ביצועים: מהיר ועמיד !! חברות: dell / lenovo / asus כמה דגמים שנראו לי אופציות: Dell Latitude E5430 LT-RD33-6766 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20200 Dell Latitude E5430 LT-RD33-6766 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21958 Asus vivobook s500ca-cj006h http://ksp.co.il/?uin=17833 Asus K55A-SX485 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12134 אשמח לחוות דעתכם על הדגמים הנ"ל, ובכלל רעיונות לדגמים…

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  24. Started by guypld,

מה קורה אנשים... מחפש מחשב לאחי הקטן(11) לשימושים בעיקר באינטרנט באתרי פלאש וטיפה משחקים כמו וירטואל טניס 3 ,sonic DX וכל המשחקי רכבות הרים האלה... הארדיסק כבר יש..אבל חוץ מזה צריך את כל המארז. חשבתי בכיוון שלAMD, הכי זול שיש היום, 1GB זכרוןגם הכי זול מארז וספק גנריים לחלוטין אני חושב שכרטיס מסך מובנה לא יספיק לכן חשבתי על משהו בסגנון GF8400...העיקר שיריץ משחקים ולא משנהממש באיזה איכות, העיקר שירוצו חלק. הסתכלתי בKSP הצלחתילהרכיב בערך מפרט ב900. זאת השאיפה...גג 1000 ש"ח. פתוח להצעות והסברים תודה!

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  25. הי כולם אני אשמח אם תוכלו לעזור לי 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך עד 500 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, תכנות ובניית אתרים, הורדות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים, visual studio, eclipse, office ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אני צריך גם מסך * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? בעיקר יריות ואסטרטגיה (RTS, CIVILIZATION) * לאילו הגדרות גרפיות המפרט…

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.