ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,353 דיונים בפורום זה
-
היי, אז ככה חח דרוש מפרט למחשב לצורך משחקים כבדים... אני יודע שהתקציב לא בשמיים אבל זה מה יש חח ברצוני להציג את המחשבי הטוב ביותר שאפשר להשיג בסכום הזה כולל מסך! 19-20 אינץ תודה רבה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 500 ש"ח עדיף כמה שפחות לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים, צפיה בסרטי HD א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. משחקים וסרטי HD ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא לשם פרנסה, משחקים ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? המסך שלי כרגע הוא samsung syncmaster 710v. ישן ממש, 17 אינצ', נוראי. אני אשמח למסך חדש בתוך התקציב, אבל תלוי כמה רציני השינוי של ה1000 שק…
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אהלן, הגיע זמני למחשב נייד חדש לאחר שהHP הישן שלי תם זמנו והמחשב הנייח שלי מצוין. אני חייב מחשב נייד של HP מעדיף מסך כמה שיותר גדול וכמה שיותר חזק למשחקים שיריץ CS:SOURCE וכאלה בקלות. התקציב שלי הוא עד 4500ש"ח ושיהיה מהארץ אפשר לחרוג טיפה.
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
היי אני רוצה המלצה ללוח למעבד איי 5 ובכלל המלצה למפרט למחשב טוב שיעבוד עם איי 5 לצורך עריכת סרטים שימוש בתוכנות סאונד ושיהיה כמה שיותר מהיר הסכום שיש לי הוא 2700 שקל ואני לא צריך מסך
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש כבר כרטיס מסך - http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6336 HD5770 זה מפרט לחבר שלי המלצתי לו על מערכת מבוססת על AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition BOX Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET איך זה? ואיזה ספק כדי בשביל הכרטיס מסך 5770?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
מה השימושים של המחשב העתידי משחקי רשת,, עבודה משרדית,C,אינטרנט וקצת משחקים קטנים הורדות ללא אוברקלוק כרגע ללא ציוד הקפי המלצה למסך תתקבל בברכה של עד 20 אינץ כרגע מסך עבה אני מעוניין לרכוש בהמשך מסך דק מערכת הפעלה : מעוניין ב win 7 חנות : אני גר בפ"ת כרגע מה שחשבתי עליו זה Intel® Pentium® Dual Core E6300 או Intel® Core™ 2 Quad Q8300 2.50GHz מארז:? ספק :? לוח אם:? כרטיס מסך :Gigabyte NVIDIA GeForce 210 512MB ו דיסק קשיח Western Digital 500GB SATA II 7200RPM 16MB Buffer Caviar Blue זכרון פנימי: 2048MB (2GB) DDR II 800MHz השאלה על מה שהשארתי פתוח עוד שאלה האם כדאי להוסיף לזכרון הפנימי ל 3mb tu 4 על מנת שהמשחב ישמש להרבה זמן ומנסיון העבר זכרון פנימי מהווה צוואר בקבוק
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום חברים אני מעוניין לקנות מחשב חדש, המחשב ישמש אותי בהתחלה לצורך גלישה באינטרנט, סרטים וכו לא משהו מקצועי.. יתכן ובעתיד הקרוב (3 חודשים) אני אחזור לשחק קצת במחשב.. דבר נוסף, אני רוצה שתיהיה לי אופציה לחבר את המחשב לטלוויזיה.. אני אשמח לשמוע על מפרט מומלץ אם יש בעיה עם ההודעה אני אתקן אותה לפי הנהלים תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
היי . אני יכולה לקנות מחשב נייד מחו''ל ,ונדלקתי על המחשב הזה- http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=11082487&findingMethod=rr רציתי לדעת האם שווה לי לקנות אותו.. אני רוצה שהוא ישמש לי בעיקר אינטרנט, ולסימס 3 ולמשחקים דומים .. לא משחקים כבדים. תודה לעוזרים .. אשמח לדעת אם הוא שווה 498$....
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
אהלן. קניתי נייד של דל STUDIO XPS 1640 והיה לי בו ויסטה הום פרימיום וכשכל פעם שהגברתי או הנמכתי את העוצמה של הרמקולים ראיתי על המסך חיווי של העוצמה למטה באמצע של המסך בצורת פסים לאורך עם שני סימני רמקולים משני הכיוונים (אני מניח שאתם מבינים למה אני מתכוון).. כעבור שבוע החלפתי את הווינדוס ל XP ועכשיו אני כבר לא רואה את החיווי הזה כל פעם שאני מגביר ומנמיך את העוצמה של הרמקולים. איך מסדרים את זה? תודה..!
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב נייד של lenovo עם מערכת הפעלה microsoft windows vista עכשיו כל פעם שאני מדליק תמחשב מופיע לי המסך השחור ששואל באיזה מצב להפעיל תמחשב (מצב בטוח, מצב רגיל ועוד 3 אופציות). מעל כתוב שעליי להכניס את דיסק ההתקנה לעשות restart למחשב ולאחר מכן repair...(אין לי את הדיסק התקנה של הwindows איות וקניתי את המחשב עם הווידווס) ניסיתי כל אחת מהאופציות של מצב ההפעלה, אך בכך מקרה שניסיתי המחשב הציג כאילו הוא מעלה את הווינדווס אבל אחרי סיום ההטענה מופיע מסך כחול עם כמה משפטים בלבן לכמה מאיות השנייה שאפילו לא מספיקים לקרוא מה כתוב, והמחשב עושה לעצמו ריסטרט... אם תוכלו לפתור לי את הבעיה אני אודה לך עד מאוד!!! כמו שאמרתי אני צריך תמחשב למחר למשהו חשוב... תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לפורום מספר אחת בישראל! אני מחפש לקרובת משפחה שלי מחשב בסיסי ביותר לא כולל מסך, מקלדת ועכבר (רק מארז מחשב...) שיהיה בסביבות ה-2 ג'יגה זכרון, דיסק קשיח של 250 ג'יגה ושהכרטיס זכרון יהיה מובנה על הלוח אם (רצוי שיהיה כרטיס מסך סביר...) כל שאר הדברים לשיקולכם... תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
אם יש לי ויזה בין לאומית אז אפשר לקנות באתר שלהם?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב שקט, מקורר היטב - בעיקר! למטרות אינטרנט ואופיס (בעיקר), אפשרות לעבוד עם הרבה חלונות בו"ז, WINDOWS7 "זורם" וכו'. אין צורך במסך. זה מה שליקטתי עד כה. התקציב 4000-5000 ש"ח. להלן מס' אפשרויות, ניתן להמליץ גם על מה שאינו מצוין. מעבד: 1) Intel core duo E7400 2) Intel quad 6600 3) Intel quad 9400 לוח אם: GIGABYTE ממשפחת 45. איזה עדיף? מארז: Thermaltake Armor Jr Thermaltake Armor MX ספק: Thermaltake TR2 470W - PFC חשוב לי מאוד המארז והספק. הייתי שמח לקבל המלצות לגביהם, כמו כן לגבי קירור (מעבד/מארז). כרטיס מסך: סדר גודל של 500+ ש"ח. קשיח: 1TB Intellipower WD 32 MB זכרון: 2*2GB Kingston 800Hz תודה.
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקנות את המפרט הבא בתחילת חודש אוגוסט: -אני לא הולך לעשות OC. אבל מעוניין לקנות את גרסת ה Vapor-X של Sapphire. -העדפה ל-AMD ;D מעבד---------------AMD Phenom II X4 940 (AM2+) Quad Core 3.0GHz 6MB Cache - Black Edition Box גוף קירור למעבד----Arctic Cooling Freezer AM2 64 PRO לוח אם-------------GIGABYTE GA-MA790X-UD4P זיכרון פנימי---------G.SKILL 8192MB (2048X2)X2 DDR2 1066 CL5-6-6-18 - F2-8500CL5D-4GBPQ דיסק קשיח---------WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM WD5000AAKS צורב---------------Samsung SH-S223B x22 SATA Black DVDRW כרטיס מסך---------Sapphire Radeon HD4890 VAPOR-X 1GB GDDR5 256bit Retail כרטיס קול----------Onboard - מובנה על לוח האם כרטיס רשת---…
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים , סרטים , אופיס ,שירים וכו' רציתי לדעת אם כדאי לקנות מחשב מבוסס מעבד Phenom II x4 Quad-Core 955 Socket AM3 3.2Ghz או מעבד של אינטל יש לי מסך סמסונג "23
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
תקציב עד 2500 ישמש לגלישה אלחוטית בעיקר חובה סוללה 6 תאים ושלא יהיה מיני לפטופ אלא גודל מלא * מטרות המחשב- עבודות משרדיות אינטרנט צפיה בסרטים * גודל המסך? מינימום 15 * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) אפשרות לחיבור לטלוויזיה HDMI לא חובה * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160 * צורב DVD? מומלץ * האם נדרשת אחריות בינלאומית? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
היי אני רוצה לשדרג את המחשב שלי למשהו נורמלי יותר הינה המפרט הנוכחי שלי: Intel ® Pentuim® 4 CPU 3.00GHz. 3.00GHZ, 1.00 GB של RAM. (זה מהמאפיינים במחשב) בעיקרון יש עוד דברים אבל אין לי אין להשיג את הפרטים המדוייקים אז אם למישהו יש תוכנה כמו אוורסט שמראה מפרט מלא אני ישמח לקבל ותגידו לי איזה עוד פרטים להביא לכם..... יש לי תקציב של 1000 ש"ח עכשיו אבל אני יכול לעלות במידה וצריך וזה מאוד קריטי.. אני רוצה משהו שיריץ לי משחקים טובים כמו GTA IV, Red Alert 3.. עריכה: שכחתי להגיד שאני צריך גם חלקים כמו הארדיסק (חשוב ביותר עכשיו הוא כמעת התקלקל לי הBOOT לא קרא אותו) וספק כוח כי יש לי משהו משנות הפקפוף, זכרונות ולוח אם תואם גם.. ו..כרטיס מסך שיריץ את המשחקים שכתבתי למעלה.…
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
יש לי את האופציה של Intel WiFi Link 5100 Intel WiMAX/WiFi Link 5150 [add $10.00] Intel WiFi Link 5300 [add $20.00] מה ההבדלים בין המודלים? (הכרטיס יהיה בתוך הלנובו T400S החדש שלי שהשגתי במחיר פיצוץ!!!) תודה מראש, אור
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, מדובר במחשב נייד לא חדש. אני לא יודע אם יש לכך חשיבות כלשהי, אבל בכל זאת אפתח ואומר שבימים האחרונים שמתי לב לסוג של "ריצודים" / "הבהובים" קטנטנים במסך, שכמעט אינם מורגשים. לא יודע אם יש לזה קשר למה שקרה אחר כך... מה שקרה זה שלפתע, פתאום, מבלי ששמתי לב איך זה בדיוק קרה (המחשב היה דלוק, אבל לא עבדתי עליו), אני חוזר למחשב ורואה שהמסך 99% שחור. למה רק 99%? כי שמתי לב, שאם אני מטה את המסך בזווית מסוימת, אני רואה צללית מאוד מאוד קלושה, חלשה ועמומה של שולחן העבודה. כלומר, תיאורטית, אני יכול עדיין לעבוד על המחשב מבלי שאני רואה כמעט כלום. כאשר אתחלתי את המחשב, המסך חזר להציג כשורה למשך שנייה בודדת, ואז השחיר שוב באותו אופן. מה יכולה להיות הבעיה - המסך? כרטיס …
-
- 6 תגובות
- 555 צפיות
-
-
היי! יש לי מחשב נייד ASUS K53E שקניתי לפני כמה שנים עם מעבד I3 2310M 2.10GHZ ו 2 גיגה זיכרון אני משתמש בו בעיקר לגלישה לאינטרנט מוזיקה וסרטים(אני לא מפעיל בו משחקים) הבעיה היא לפעמים המחשב מקרטע שאני מפעיל קצת יותר משני טאבים בFIREFOX והאייטנוס פועל בקרע(יש לי ספרייה גדולה כמעט 40 גיגה בו) ושלא נדבר שחס וחלילה פועל סרטון יוטיוב או OFFICE אז המחשב בכלל מת. השאלה שלי האם כדי להגדיל את הזכרון במחשב והאם יהיה שיפור משמעותית ועובודה יותר חקלה?.. ואם כן איזה סוג זיכרון אני צריך? דרך אגב אני מריץ ווינדוס 8 64 ביט תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום רב, מחפש מחשב נייד תקציב בסביבות ה 3500 ש"ח * מטרות המחשב? בעיקר לשימוש משרדי ושימוש בתוכנות גרפיות כגון: אוטוקאד, פוטושופ, סקצאפ ויריי * גודל המסך? 14-15.6 * רזולוציית המסך? לא מבין בזה כמה שיותר טוב עדיף * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500-1000 GB * כונן אופטי? כן DVD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא משנ * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, win7/8 * האם יש לכם העדפה ל…
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
מפרט גיימינג למשחקים כבדים וFHD מסך 24" FHD אפשר חריגה קטה עד 6K אבל מה שלא חייבים אז .... OC אולי בעתיד מעבד: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX מחיר: ₪1028 לוח אם: GIGABYTE GA-P55M-UD2 מחיר: ₪594 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 - F3-10600CL9D-4GBNT מחיר: ₪616 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 - RETAIL מחיר: ₪1478 מארז: ANTEC NINE HUNDRED w/o PSU מחיר: ₪504 ספק כוח: ENERMAX ECO80+ 500W : EES500AWT מחיר: ₪445 קרור למעבד: SCYTHE MUGEN II REVB מחיר: ₪219 דיסק קשיח: SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ מחיר: ₪427 מחיר סופי: ₪5311 עצות נוספות יתקבלו בשמחה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
מחשב לצורכי גרפיקה ועיבוד סרטים בלבד אני קצת יצמצם אפשריות לחלקים שאני רוצה שיבנה סביבם Intel Core i5 750 @ 2.67GHz 500gb HD 5750 או HD 5670 Three Hundred Mini Tower Gamer Black Case - אני צריך המלצות ל: לוח אם, זיכרון, ספק כוח, וקירור מתאים שיתאים להכל גמיש בתקציב אם צריך להכניס עוד 150 נגיד
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ תקציב: 4000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 4500 יד ראשונה\שניה: יד ראשונה אך ורק זמן אחריות רצוי: 3 שנים אך אפשר להסתפק גם בפחות חברת המחשב הניד המועדפת: אין מועדפת מערכת הפעלה רצויה: WIN 7 כונן קשיח מועדף: 320GB לפחות , העדפה ל500 משקל הנייד המועדף: לאמשנה גודל הצג: 15.4 ומעלה אפשרויות נוספות במחשב: שיהיו לו 2רמקולים , והאמ מקלדת נוחה ושקטה וזה ומצלמה ומיקרופון מה מטרת שימוש המחשב?אינטרנט ,מסנג'ר , פוטושופ , קצת משחקים בקטנה לא כבדים(מקסימום GTA SAN ANDRESS )יהיה נחמד אם יהיה אפשר להריץ גם את GTA IV \ COD6 גם אם זה על הגדרות בינוניות ולא גבוהות , מוסיקה ,
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
הוצע לי מחשב של DELL INSPIRATION 1764 מעבד I3 500 GB HD מחיר טוב מה דעתכם ומה מקביל אליו בחברות אחרות ? מה לגבי 3 שנים אחריות, מי נותן אחריות כזו? האם האחריות גם על הסוללה?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-