עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני צריך מפרט לחבר עד 2000 ש"ח (אפשר לחרוג עד 2200) לא כולל מסך וציוד היקפי. המטרה: גרפיקה (פוטו שופ - אילוסטרייטור - אינדיזיין - דברים ברמה הזאת) יש אפשרות למצוא משהו טוב במחיר הזה?

• 8 תגובות
    • 603 צפיות
  2. מפרט הכי טוב שתמצאו שאוכל לעשות OC טוב +צריך גם קירור. ואם אפשר אז מפרט מהאתר: www.general.co.il כי משם אני קונה את המחשב. המחשב שלי נמצא בתוך כזה מקום קצת סגור מהצדדים ומאחורה יש קיר אז צריך קיור טוב... לגבי זיכרון יש לי גייל 512MB תזמונים:2-3-6-6 אז אם זה מספיק טוב אז לא צריך זיכרון... תודה רבה@

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  3. Started by ShoVaLK,

אני צריך 2 מפרטים עד 2000 שקל בלי לחרוג, מפרט אחד לא צריך מארז, מפרט שני כולל מארז לא משהו רציני. אני רוצה שהמחשב יעלה משחקים כמו GTA IV בסגנון אבל לא ממש כבדים לא גיימרים או משהו המשחקים הטובים שיש עכשיו לעלות בלי בעיה. 1280-1024 זה הרזולוציה שלי במסך 17 אינץ', אני רוצה גם לעלות WINDOWS 7 בלי בעיה 64 ביט עדיף שיהיה 4GB ראם. וכרטיס שיחזיק ולוח אם שאם אני ירצה לשדרג תמעבד שלא תהיה לי בעיה נגיד ל4 ליבות לא משהו רציני חח זה קשה בתקציב הזה לעשות מחשב ברמה שאני מבקש אבל בבקשה מקווה שתצליחו למצוא משהו בסגנון אולי אפשר 300 שקל בערך יותר אבל לא יותר :] וההצעות יתקבלו בברכה

4. Started by itzikman,

שלום אני צריך מפרט למחשב ביתי.. בשביל לגלוש באינטרנט ולעבודות באופיס.. מהחנות KSP

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  5. יש לי מפרט שאני רוצה אבל יש התלבטות לגבי הלוח/כרטיס מסך מעבד - Intel Core 2 Duo E8400 3.00GHz דיסק קשיח - 500GB (איזה כדאי?) זיכרון - קינגסטון 2 ג'יגה צורב DVD LG X 22 מארז -ATX ספק - HEC TRT 400W (איך הספק הזה?) מקלדת פשוטה ועכבר לוג'יטק USB ולגבי לוח/כרטיס מסך אני מתלבט בין: GA-EP43-DS3L + כרטיס nVIDIA GeForce 9400GT 512MB או - GA-EG43M-S2H ובלי כרטיס מסך (לא נכנס בתקציב) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=388955.0

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי?2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).תלמיד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. crysis 2 , battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1024x 960 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני - 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חש…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. בעיקרון אפשר להתגמש על המחיר למרות שנראה לי שזה ממש מספיק. לא צריך מחשב חזק. אבל צריך כרטיס מסך שיתאים ל LCD. ואם אפשר אז לא AMD. אני לא ממש מכיר את המעבדים שלהם. המחשב גם לא בשבילי אז לא רוצה שיהיו בעיות. והכי חשוב שהמפרט יהיה מזיגזג! תודה

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  8. Started by sagi5,

שלום עכשיו אני לא צריך ציוד היקפי ובלי מסך אני רוצה מבוסס AMD ולוח של ABIT AN8 ואם אפשר את המארז VB100-רגיל בלי חלון או משהו וגם ללא סידי עריכה: קבלו תיקון-5000 שקל ;D ;D

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  9. תקציב: 2500 ש"ח שימושים: אימייל, אינטרנט, OFFICE אשמח לקבל כמה המלצות ולדון איתכם על הרכיבים השונים.. תודה מראש טומי

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  10. צריך עזרה אני רוצה לקנות מתנה לאחי ולאישתו מחשב לאור זה שהם עזרו לי רבות בחיים יש לי 2500 שקל להשקיע ואני צריך מערכת מושלמת כולל כל הציוד הדרוש מארז+ספק לוח+מעבד+זיכרון+כ.מסך+כונן קשיח יותר מ 250 גיגה מבחינת משחקים שיריצו עד COD4 לא יותר מזה.. יש לי אני 6600 העתיק והוא מספיק לי אז גם להם משו בסגנון הזה.. צורב DVD קירור טוב למעבד מסך דק רגיל ולא רחב 19 מקלדת+עכבר+מצלמת אינטרנט+רמקולים לא משו יקר.. עד 250 שקל הציוד הקפי ואם שחכתי איזה משו רלוונטי להיום אז תוספיו תודה

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  11. Started by Lirux,

צריך מפרט עד 2500 שקל למשחקים ללא ציוד הקפי.

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  12. Started by hararim,

מפרט עד 2800 לא כולל מסך והרדיסק. והמלצה אם ללכת על amd או intel .

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  13. צריך מפרט עד 2K למשחקים קלים +מסך תודה אני קונה 5 מחשבים כאילו אני צריך למשחקים קלים כמו קול אוף דוטי .. תודה

14. Started by MagnuM_47,

שלום אני צריך מפרט למחשב שיהיה די טוב, התקציב הוא 3,000 ש"ח לא כולל מארז ולא כולל הר-דיסק. מארז כבר יש (+ספק כוח): http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16811144168 וגם הר-דיסק לא צריך, אני רק צריך שתעדכו אותי אם לקנות SATA או SATA 2. חשוב שיהיה זיכרון ג'יגה וכרטיס מסך עד 1,000 ש"ח שיריץ משחקים טוב. **(מעבד - מעדיף AMD כי זה יותר זול, ואם אפשר את ה-AMD Athlon 64 X2 Dual-Core אז מעולה!) תודה רבה לעוזרים!! (ורק אם אפשר, אז שיהיה לוח-אם תומך בSLI תודה!)

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  15. אני כבר כמה שנים לא בתחום מישהו יכול להמליץ?

• 7 תגובות
    • 671 צפיות
  16. אהלן חברה אני צריך מפרט לחבר עד 3.5K עם כמה הכוונות: 1. אני מאוד מעדיף שהמעבד יהיה E6300 2. זכרון של 512X2 יספיקו לו, הוא לא הולך לשדרג לויסטה (תדר 667 MHZ כמובן) 3. מארז סטנדרטי לחלוטין, רק עם מאווררים טובים ופתחי אוורור מספיקים, לא צריך מאווררים שקטים או משהו. 4. צריך צורב DVD טוב, אולי את הH10N שכרגע יש לי יספיק לו. 5. כרטיס מסך mid end, שיספיק למשחקי RPG ולrome total war (אם יש כרטיס יותר טוב מה7600GT בסביבות המחיר שלו זה יהיה טוב). 6. לא מתוכנן OC בכלל, ולא יתוכנן.צריך לוח אם טוב אבל לא יותר מדי. 7. המפרט הוא ללא מסך. 8. דיסק קשיח של 250 ג'יגה (נראה לי את הWD2500KS יהיה טוב). 9. ספק מן הסתם (HEC 350 יהיה טוב?). 10. כרטיס קול+רשת onboard. קונרו 900 כרטי…

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  17. Started by Deeply,

שלום לכולם, שמי אור ואני צריך מפרט של עד 3000 כלומר.. שלא יעבור אותו או שלא יהיה על 3000 (אלא קרוב אליו) אני צריך שהמחשב יתאים להכל.. לא למשחקים גדולים מדי, שיהיה INTEL. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 619 צפיות
  18. Started by אור ירימי,

המפרט צריך להיות למשחקים, אבל לא ממש כבדים! אני רוצה כרטיס מסך יותר טוב מFX5200 אבל לא משהו יקר מאוד!.........אני לא מריץ משחקים ממש כבדים.מבינים? תודה!

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  19. Started by 54321,

צריך מפרט עד 3000 ש"ח. שלא יכלול מסך , כרטיס מסך, וציוד היקפי המחשב מיועד למשחקים רצוי amd ועוד משהו שהלוח יתמוך בagp כי הכרטיס מסך שיש לי הוא radeon 9600xt

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  20. Started by bad-sector,

מחשב מבוסס P4, שיהיה בו צורב + DVD (אפשר קומבו), רכיבים טובים (פחות החברה יותר הכמות - לא זכרונות CROSAIR אבל 512 וכו')...

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  21. Started by UNDERDOG,

אני צריך רק מחשב ללא ציוד היקפי וללא מסך המחשב ישמש למשחקים והוא יעבוד אם מסך 22 אינץ בקשה מיוחדת שהמחשב יבוא אם מעבד 4 ליבות ולא 2 כמו כן אני צריך את המפרט או מנועה מחשבים או מפנדה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  22. שלום... אני צריך בבקשה עזרה עם הרכבת מחשב בכ3000 שקל עם מסך 17 אינץ' של סמסונג רצוי בבקשה בKSP המחשב הוא בשביל לימודים ולא משחקים. תודה על עזרתכם

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  23. Started by waizman,

הכותרת אומרת הכל...

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. האם אפשר להרכיב מחשב סבבה למשחקים? (GTA IV, הנסיך הפרסי) שיעבדו חלק.. תודה מראש! ללא מסך.. ללא פלופי בבקשה אם אפשר כמה שיותר GB.. והדבר הכי חשוב שיהיה שקט.. המחשב הנוכחי שלי עושה רעש וזה משגע!

• 9 תגובות
    • 705 צפיות
  25. נמאס לי לגמרי מהמחשב הנוכחי שמחליט להתקע די הרבה כבר ושלא מריץ משחקים כמו שצריך אז הגיע הזמן למחשב חדש. התקציב הוא 3000 שקלים - אבל, לא לכל החלקים. אני מעדיף כרגע לקנות מחשב שיריץ לי את הסרטים והתוכנות כמו שצריך ומשחקים יבואו אחר כך, לכן כרטיס מסך לא צריך כרגע (רק לשים את האחד הכי זול ופשוט). אין צורך בכונן DVD\צורב DVD ודיסק קשיח מכיוון שאעביר אותם מהמחשב הזה. מה שאני צריך כרגע זה: מעבד, לוח אם, זכרונות (עדיפות ל2 גיגה - אם התקציב לא מאפשר אז כרטיס של גיגה ואת הכרטיס השני אני אקנה בהמשך), ספק, מארז, כרטיס מסך זמני. המארז מצידי יהיה הכי זול. לגבי ספק - אני מתכנן לשים כרטיס גרפי מאוד חזק אחרי שיצא הכרטיס של ATI ואני אדע איזה מהם אני רוצה, לכן אני מתאר לעצמי שהספק יהיה …

• 1 תגובה
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.