ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני צריך חוות דעת לגבי המפרט הבא שבניתי מטרת המחשב: עריכת סאונד (כל התוכנות שאתם מכירים בסאונד), (וכמובן אופיס ואינטרנט) לא מעוניין כלל בהרצת משחקים וגם לא בעריכת גראפיקה, אלא רק סאונד (ולא יזיק אם גם ניתן יהיה לצפות בסרטי HD) מכיוון שאני מעוניין לרכוש גם מסך של 20-24 אינצ' (עדיין לא סגור כ"כ), אני מניח שאצטרך כ. מסך שיעמוד ברזולוציה הגבוהה (שוב, זה לא למטרת משחקים, אלא די בכך שזה יעמוד ברזולוציה הגבוהה של מסכים גדולים) אני מעוניין במעבד i3 - זה מספיק לצרכיי, ולקחתי גם לוח אם שתומך בגראפיקה של המעבד. אבל לא הייתי בטח האם המעבד הגראפי של ה- i3 יוכל לעמוד בכבוד עם הרזולוציה הגבוהה של המסכים. לכן בחרתי בכ. מסך שנראה לי שיספיק לדרישה שלי. אם יש הצעות לכ. מסך שיוכל להתחב…
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק בבקשה למפרט, אשר מיועד ללקוח שמשתמש במחשב לאופיס, אינטרנט, ותוכנות מסחר בבורסה (לא כבדות מדאי) דרישות: מבוסס אינטל. המחשב לא מיועד למשחקים. ללא ציוד היקפי. ללא צורך בנפח איכסון גדול (כלומר GB160 יספיק). ללא צורך בויסטה. לא מתוכנן בכלל OC. כמה שיותר זול יותר טוב, למרות שעדיף חלקים איכותיים (במידת האפשר). אשמח אם תוכלו לבסס את המחשב על KSP (למרות שאני מבין את הבעיתיות שבדבר). אני בניתי משהו כזה: מעבד Intel Pentium Dual-Core E2180 Box ¤320 לוח אם GIGABYTE GA-73PVM-S2H ¤357 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤213 זיכרון Kingston 1024MB 800MHz DDR2 CL 5-5-5-18 ¤121 צורב Sony Nec - Optiarc AD-7200A Black X20 DVD ¤126 הרכבת מערכת מ…
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בהגדרות הגבוהות ביותר (GTA IV, NEED FOR SPEED וכאלה..) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא.4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא.7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא, רצוי במרכז. 9. …
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב שקט, מקורר היטב - בעיקר! למטרות אינטרנט ואופיס (בעיקר), אפשרות לעבוד עם הרבה חלונות בו"ז, WINDOWS7 "זורם" וכו'. אין צורך במסך. זה מה שליקטתי עד כה. התקציב 4000-5000 ש"ח. להלן מס' אפשרויות, ניתן להמליץ גם על מה שאינו מצוין. מעבד: 1) Intel core duo E7400 2) Intel quad 6600 3) Intel quad 9400 לוח אם: GIGABYTE ממשפחת 45. איזה עדיף? מארז: Thermaltake Armor Jr Thermaltake Armor MX ספק: Thermaltake TR2 470W - PFC חשוב לי מאוד המארז והספק. הייתי שמח לקבל המלצות לגביהם, כמו כן לגבי קירור (מעבד/מארז). כרטיס מסך: סדר גודל של 500+ ש"ח. קשיח: 1TB Intellipower WD 32 MB זכרון: 2*2GB Kingston 800Hz תודה.
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
אני קונה ביום ראשון מחשב. שימושים: כללי- משחקים(בעיקר מנג'ר), עריכה גראפית קלה, אינטרנט, מוזיקה, סרטים HD, פיתוח תוכנה (לא גראפית) וכו'... אני מקבל בסוף החודש מחו"ל כרטיס מסך (או HD5770 או 5750) לכן אני לא צריך לקנות אחד בארץ... לא OC כרגע מסך 19"-בקרוב מחליף ל32" קונה בסקייפיסי המפרט: מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪971 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪601 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪252 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪463 כמות:1 http://www.skypc.co…
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד בפני קניה של מחשב חדש והייתי רוצה לדעת מה קורה בשוק כיום ובעצם על איזו כמות כסף אני צריך לחשוב. אני צריך מחשב חזק לעבודה בתלת-מימד בMAYA ותוכנות דומות ובנוסף מחשב שיוכל להריץ משחקים חדשים על הגדרות גבוהות. אני אעבוד על מסך 22 אינץ' כאשר יש סיכוי שבעתיד אשדרג ל24 אינץ' ככה שהכרטיס מסך וכל השאר צריכים להיות מסוגלים להתמודד עם זה בצורה טובה מאוד. אני לא צריך מסך ו/או ציוד היקפי אחר (רמקולים, מקלדת, עכבר). מה שאני כן צריך זה: 1. מעבד I7. מכמה מאמרים וכו' שקראתי זה פשוט המעבד האידיאלי כיום לעבודה עם מאיה וכו'. 2. צריך שיהיה לו כרטיס קול סביר עד טוב כדי שאוכל לחבר אותו לרסיבר חיצוני. 3. אני לא הולך לעשות OC אבל המחשב יהיה בחדר השינה ככה שאני מעדיף שיהיה שקט…
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 6000 כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - החדשים ביותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - נתון להמלצות -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, 1. אני זקוק להמלצה למפרט לצרכי תיכנות בעיקר (Visual Studio 2005 בעיקר), אך גם למשחקים מזדמנים (צורך שולי) ולצרכים כלליים (Office וגלישה באינטרנט). 2. חשובה מאוד יציבות המחשב ואיכות הרכיבים. 3. התקציב הוא 3800 ש"ח (גמיש במידה מסוימת) 4. חשוב שהחנות תהיה באיזור חיפה והקריות (כמו KSP, נועה וכדומה). 5. אין לי כוונה לעשות OC. 6. אין צורך בציוד היקפי (מקלדת, עכבר, מסך וכדומה). 7. חשבתי על המפרט הבא מ-KSP: מעבד: [820 ש"ח]: Core 2 Duo E4400, Bus800Mhz, s775, 2MB לוח אם: [575 ש"ח] GIGABYTE 965P-S3 s775 זכרון [450 ש"ח] DDR II 667 1GB Kingston x 2 דיסק קשיח [310 ש"ח]: Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך [595 ש"ח] Point Of View 7600GT 256MB GDDRIII, TV, D…
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
חבר צריך המלצה למחשב לשימוש אינטרנט ואופיס כאשר: לא צריך צורב לא מתוכנן oc כן צריך: מסך 19 אינץ מקלדת, עכבר אם אפשר לקבל מפרט מבוסס אינטל ומפרט מבוסס AMD תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=5929 שלום, אני מחפש HTPC שיתחבר באמצעות HDMI לרסיבר קולנוע ביתי ויוכל לבצע STREEMING של תכנים ישירות מה WEB , צפיה בסרטים באיכות HD (לא צריך BLUE RAY) ובמוזיקה, ומשחקים בסיסים. האם לדעתכם המפרט שמצורף למעלה יספיק ? תודה
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני מנסה להרכיב מפרט בתקציב של 4-4.5K מקסימום, ללא חריגות. המפרט כולל הכל, ציוד הקפי ומסך ומדפסת פשוטה, לייזר ש\ל. השימושים הם שימושים רגילים של אופיס ואינטרנט, ושימוש לעריכת תמונות בפוטושופ, ובכלל הרבה עבודה עם תמונות. אין צורך בכונן גדול במיוחד, אני צורב הכל לDVD. הכי חשוב שהמפרט יהיה אמין ויציב, ללא OC. אין שימוש למשחקים, אולי מעט צפיה בסרטים אבל לא משהו רציני. הנה מפרט שבניתי, מה דעתכם? האם ההשקעה בכרטיס מסך מיותרת? אני שואף להוזיל את המפרט כמה שיותר. מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤865 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤450 מארז: Raidmax O2 2x120mm + 23cm Led Sid…
-
- 9 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שאני מנסה לצרוב דיסק DVD לא מזהה את הדיסק של ה DVD מה אפשר כדי לפתור תבעיה תודה..
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מצטער שאני שולח פעמיים אבל דודה שלי די שיגעה אותי היא מביאה לי דרישות חדשות כל פעם אז ככה זאת ההודעה המקורית: "שלום, דודתי צריכה מחשב זול לעבודה משרדית שמטרתו העיקרית היא לעבודה עם Office,אינטרנט וגם מסך בעל איכות טובה לצפייה בטלויזיה דרך המחשב המחשב עצמו לא מתוכנן להפעלת משחקים כלשהם. התקציב הוא לא ידוע אבל כנראה בסביבות ה3000 שקל+- כמובן שאם אפשר לבנות מחשב סביר במחיר נמוך אז עדיף ככה" בנוסף לזה חשוב לציין כי צורב DVD חובה ושהחנות תיהיה באזור רמת גן תודה רבה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מחשב לקצת מהכול קצת אינטרנט + קצת אופיס + קצת אימיול + קצת משחקים (משחקים ברמה של GTA 4 + 5 + UT2003 וכ"ו) המחשב שלי הישן מת ונשארו ממנו החלקים שהם: צורב N10H LG בתקן IDE דיסק קשיח 80 GB בתקן IDE דיסק קשיח חדש 160 GB בתקן SATA מסך סמסונג "17 מארז + ספק 480W גינרי מה שאני צריך זה: מעבד עדיף של אינטל (מעבד חזק יחסית שהכי משתלם תמורת עלות/תועלת) לוח אם חזק (כולל לפחות חיבור 1 שתומך בתקן IDE לצורב ולדיסק קשיח) לוח אם + כרטיס מסך על הלוח (מה עדיף על הלוח או בנפרד מהלוח?) זכרונות של 2 GB (חברה ידועה עם אחריות לכול החיים) מארז + ספק חזק (שיתמוך בויסטה בעתיד) מודם + פקס של (עדיף שלאינטל) אחריות ל - 3 שנים על כול הקופסא ומה שבתוכה ועדיף חנות באזור חדרה אמינה וזולה תודה
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty 3 battelfield 3 gta 4 mafia 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ , 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך …
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
טוב אחרי הרבה בדיקות זה משחב שבניתי , חלק מרכיבים מחו"ל(חנות אמינה שאני מכיר, ויש לי יכולת להגיע ולהחזיר להם אם המוצר נהרס) המפרט - מארז: FT03 Silver 965 שקל IQPC ספק: Seasonic X660W 718 שקל IQPC לוח אם: Asus maximus IV gene-Z 675 שקל חו"ל כרטיס מסך: Asus Gtx 570 dcii 1200 שקל חו"ל מעבד: i5 2500k 1009 שקל IQPC קירור למעבד: Corsair H80 300 שקל חו"ל זכרונות: corsair Vengeance 2x4gb 1600 mhz 250 שקל חו"ל SSD: OCZ vertex 3 60gb 500 שקל חו"ל HDD: Samsung F3 1tb 32mb 275 IQPC סה"כ:5892 שקל אישית אני מרוצה וכן אני יודע שבתקציב כזה אני יכול SLI עם ביצועים יותר טובים, אני יודע שהמארז קטן ויש יותר טובים,וכו') לגבי הcorsair לא בטוח אם הוא יותר טוב מקירור אוויר , אבל הוא נותן ל…
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם אנימעוניין לקנות מחשב נייד של lg מדגם r510 אבל בארץ הוא יקר מידי ויש לי אפשרות להביא אותו מחו"ל(לא משנה מאיזה ארץ) רציתי לדעת באיזה ארצות אפשר להשיג אותו ואם אפשר גם שמות של חנויות שמוכרים אותו תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום רב לכולם... אז ככה, מעוניין לקנות מחשב ולהרכיב עצמאית, לא חשוב מאיפה. אשמח לקבל המלצות. 1. תקציב: 3000 ש"ח מזומן 2. מטרות: עבודות משרדיות, צפיה בסרטים ובטלויזיה, הורדות, תכנות, עריכה גרפית דו מימדית ומשחקים כבדים 3. ציוד הקפי: מסך 20'-22', מקלדת ועכבר (לא חובה אלחוטיים), רמקולים, כרטיס טלוויזיה, צורב DVD. 4. לא צריך: שאר הדברים שלא רשומים 5. העדפות: אני חושב ללכת על מערכת מבוססת E5200 6. קירור ועיצוב: אין העדפות 7. מערכת הפעלה והרכבה: אין צורך 8. צרכים מיוחדים: 9. שקט: שיהיה שקט 10. OC: לא הכרחי 11. משחקים: שנים לא שיחקתי אז קשה לומר, כנראה GTA ומשחקי יריות
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
לצורך סרטים אינטרנט אופיס.. שתוכנות המרה [של סרטים וכאלו] וכל מיני תוכנות "כבדות" ירוצו מהר. חשוב כרטיס מסך קצת יותר מטוב חשוב שהמארז ישמור על שקט ;D תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם. זהו מפרט שבניתי מארז 400W 6A21B COMPUCASE מעבד אינטל Q6600 CORE2 QUAD לוח ג'יגהבייט GA-P35-DS3L דיסק קשיח 250GB 16MB S2 SEAGATE זכרוןוDDR2 4096MB 800MHZ CL4וG.Skillו הכ.מסך SAPPHIRE X2600PRO 512MB צורב SATA DVD +- DL X18 אל פסק 600VA ADVICE+תוכנת הורדה המחשב אמור לשמש לעבודות גרפיקה וקצת תלת מימד. ממש לא קטע גיימרי. ובכן, השאלות הן. 1. האם יש לי פה צוואר בקבוק משמעותי או שזה בסדר. 2. האם יש פה גלגלים חמישיים - חלקים שהמערכת לא מנצלת, וכדאי היה לשפחת אותם... 3. עד כמה הגודל של הזיכרון מאיץ תהליכים לעוממת זיכרון 2GB, והאם בעתיד יהיה כדאי להוסיף עוד זיכרון, או שהמחשב בקושי ינצל את זה. 4. לשיטת החבר'ה שאומרים שזיכרון במהירות 800 רלוונטי רק ל OC, ובהנחה שאני לא…
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
CPU Type DualCore Intel Pentium D 920, 2800 MHz (14 x 200) Motherboard Name Gigabyte GA-8I945P-G Memory Kingmax 1024 Mb 667 Mhz HD WESTERN DIGITAL 250GB SCREEN nVIDIA GeForce 6800 CD LG DVDRAM GSA-4167B ספק ENERMAX LIBERTY מארז SWING סה"כ כולל הרכבה 6050 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
Intel i7 920 2.66Ghz Box Asus P5N7A-VM HDMI Kingston DDR3 3GB 1333MHz CL9 Kit of 3 Asus GeForce GTX 275 896MB DDR3 ENGTX275/HTDI/896MD3 Western Digital WD10EACS 1TB 16MB SATA כמה עולה מפרט כזה בערך?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לבקש עזרה בקשר לכמה דברים דבר ראשון המפרט שלי כדי שתדעו מה אני מבקש e7500@3.0 Gigabyte GA-G41M-ES2L 2gb transcend 800mhz cl5 asus extreme ax 550 ספק ג'נרי 500 מארז עם מאוורר צד..של חברת ZIP עכשיו השאלות 1. יש לי זיכרון של 2 GB 800 MHZ גם פשוט של CORSAIR גם הוא CL5 האם אני יכול לשים אותו במחשב ולא יהיו בעיות? 2. האם הכרטיסים החדשים כמו HD5850,GTX280 וכו' נתמכים ע"י הלוח אם שלי? ואם כן לא יווצר צוואר בקבוק במערכת שלי? ואם כן איזה ספק [במחיר הגיוני] יוכל להחזיק את המערכת שלי? תודה מראש למי שיעזור ולילה טוב לכם ...
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב ללא ציוד הקיפי, לפני יותר מחודש פרסמתי פה הודעה שאני מחפש מפרט באותו סכום, לאור ההמלצות שלכם החלטתי לחכות עד ליציאת הקונרו, אז הינה הוא הגיע ואני כאן שוב שתעזרו לי זאת ההודעה המקורית http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=186777.msg1620885#msg1620885 וזה המפרט שחשבתי עליו בזמנו: קיצור לאור על המחירים שירדו חשבתי אולי להכניס איזה19XT או ליברטי 400W השאלה היא היום, מה כדאי לי לקנות בסכום הזה, אני לא מנוסה באוברקלוק חשבתי לעשות אוברקלוק על ה805 רק בגלל הקלות והיעילות, לגבי המעבד החדש כבר נראה.., טוב חברים אני מה אתם ממליצים לי לקנות עכשיו, הדבר היחידי שחשוב לי מכל זה כרטיס מסך חזק, ספק, לפחות 160GB ומינימום 1G זיכרון, למרות שאם אפשר להכניס עוד…
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכם!!! אני רוצה לרכוש מחשב חדש . הדרישות שלי הם: שאני יוכל לשים בו משחקים חדשים שיש עכשיו והוא יעבוד לי טוב, וגם אני רוצה שהאינטרנט יעבוד בו טוב. הכי חשוב לי זה משחקים. תתנו לי בבקשה מפרט טוב , אפילו לא מפרט אני רוצה לוח של אינטל , ומעבד טוב , + כרטיס מסך טוב למשחקים את כל שאר הרכיבים אני אבחר כבר לא בעייה! התקציב שלי זה עד 2300 בערך. בלי מסך .
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-