ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מפרט מחשבב שיכלול לוח אם מעבד זיכרון כרטיס מסך מארז קירור למעבד אולי OC בעתיד כונן דיסקטים מאורר 120 mm משחה טרמית לחיבור הקירור כל זה עד סכום של 4500 שקלים המחשב מיועד למשחקים קידוד סרטים פוטו שופ מוזיקה.......... אלה אני לא צריך : ( בלי ארדיסק צורב סידרום די וי די מסך מקלדת עכבר רמקולים *) אם שכחתי משהו שלא כלול ברשימה של מה שאני לא צריך תוסיפו וחוץ מזה אני צריך מסך 19 אינץ של MAG במחיר טוב עד 1000 שקלל ...
-
- 9 תגובות
- 976 צפיות
-
-
-
התקציב עד 4500-4700 מקיסמים.. מטרות של המחשב היא למשחקים כבדים [Counter Strike Source ' Day Of Deafeat ' attleField2]. לא צריך ציוד היקפי . אין העדפה לחברה .. העיצוב לא חשוב כל כך אבל שיראה נחמד. קירור שיהיה סביר[לא מערכת קירור מים{במידה ואם נשאר עודף במחיר ;P}] ללא מערכת הפעלה חוקית. ואין צרכים מיוחדים.
-
- 8 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
תנו לי פה בבקשה.. מפרט עם הרכיבים הכי חדשים.. מהירות ,מעבד , זכרון.. הכל הכל.. ! כולל צורב ה DVD הכי טוב.. ! תודה מראש !!
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט מחשב שיהיה כמה שיותר זול אבל שיענה על הקריטריונים הבאים.. תקציב: 1500 ש"ח המחשב צריך להריץ וינאמפ,אינטרנט וסרטים באיכות hd של 720p אין צורך בציוד היקפי בכלל... לא צריך לכלול במפרט צורב dvd צריך שיהיה לוח אם ומעבד משולבים ושיהיו כמה שיותר קטנים.. שקט לא הדבר הכי חשוב בסולם מאחד עד 10 אז : 5 בערך.. לא מתוכנן אוברקלוק למחשב.. מערכת הפעלה גם לא צריך לכלול במפרט.. המחשב צריך להתחבר לטלויזיה lcd ולשמש כ htpc.. לגבי מארז htpc זול אשמח לקבל הצעות.. חשוב: לוח אם קטן עם כרטיס מסך מובנה שיוכל להריץ לי סרטים בסבבה..(לפעמים גם hd ) ושיוכל להתחבר לטלוויזיה.. dvi hdmi או כל חיבור אפשרי אחר.. המחשב יהיה בסלון אמור להתחבר לטלוויזיה.. להריץ ווינדוס 7 עם ויינדוס מדיה סנטר…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי מפרט מחנות מחשבים באזור שאני גר: מעבד: intel e6650 קירור למעבד: cooler master (לא פרטו את הדגם) לוח אם: ASUS P-5 cg 1333 זיכרונות: 2048MB DDR2 667mhz KINGSTONE צורב: צורב DVD X18 SATA מארז: EZ COOL + ספק 400W מקלדת+ עכבר דיסק קשיח: WD 250GB 16MB buffer SATAII כרטיס מסך: GF 8500GT 512MB GIGABYTE מסך: 19" LCD PROVIEW מחיר 4200ש"ח כולל מע"מ במפרט אפשר לוותר על צורב DVD . תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ושיעבדו הכי טוב שאפשר בתקציב הנל א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר למשחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא כולל 22 אינצ' רזולוציה מקסימלית * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? Mafia.II , Call of Duty Modern Warfare 2 וכו.. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
סיפור רקע קצר כדי לעזור לכם לבחור לפי הצרכים שלו: : אדם מבוגר בן 80+ שצריך מחשב נוח שאפשר ללמוד בו איך להתמש במחשב, יש לו כרגע מחשב מלפני 14 שנים שמריץ עד windows 98 ובאיטיות מפחידה. המחשב שלו לא תומך בשום דבר נורמאלי (גם לא flash player) ולא קולט עכברים אופטיים שלא לדבר על חדשים יותר. כפי שהבנתם ממש קשה ללמד אותו לתפעל מחשב אם המחשב עצמו בקושי פועל... עכשיו לחלק של המפרט אוקיי, נכתוב את זה ממוספר וקל כמו בהוראות איך לכתוב הודעה כאן... 1. התקציב הוא עד 1500 ש"ח (מקסימום חריגה= 200 ש"ח) והקנייה באשראי. 2. כמו שאמרתי מטרת המחשב היא בעיקר נוחות שימוש וקלות תפעול בעיקר לעבודות משרדיות ולמשחקים קלים. 3. ציוד היקפי לא חובה- אבל אם מישהו מכיר ציוד היקפי שיכול לעזור לאדם …
-
- 7 תגובות
- 869 צפיות
-
-
הכי תותחי במחיר הזה שיכול להיות. כמו כן אני גם צריך שהמעבד יהיה טוב למצגות לבית ספר ולעריכת מצגות וידאו. כולל מסך 710T של סמסונג. המעבד - רצוי AMD Athlon 3500+ 939... ושגם הכרטיס מסך יהיה הכי תותחי שיכול להיות בתקציב זה. למשחקים כבדים כמו DOOM 3 וHL2 , שיעבדו חלק. תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא צריך ציוד הקפי ומערכת הפעלה חוקית, אני צריך שירכיבו לי את המחשב וחשוב לי שהוא יהיה שקט. הסיבה העיקרית שאני מחליף את המחשב העכשווי שלי היא שהוא מרעיש בצורה מטורפת למרות שעשינו כל כך הרבה דברים כדי להפסיק את זה והחלפנו כל כך הרבה חלקים (בתקופת האחריות) ומהיום שהוא נרכש הוא לא מפסיק להרעיש. אני רוצה שהמחשב יוכל להפעיל את המשחקים החדשים, אבל בגלל התקציב אני חושב שאני אצטרך להסתפק בכך שהוא יפעיל אותם אבל לא על האיכות הכי גבוהה. אם יש מחשב שיעמוד על הצרכים שלי במחיר נמוך יותר, זה יתברך (: אבל אם צריך להוסיף עוד ממש קצת כדי להפוך את המחשב להרבה יותר טוב, זה גם בסדר. תודה רבה לעוזרים.
-
- 45 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני צריך מפרט בתקציב של עד 4500 שקל עם מקלדת ועכבר, המחשב הוא לשימוש ביתי, משחקים, סרטים, מוזיקה וכו'... העדפה לחנות פנדה מחשבים. אין עוד דרישות [ ;D] תודה מראש [=
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכם אנשים טובים, הגרפיקאית אצלי בעבודה רוצה לקנות מחשב חדש למטרות גרפיקה כמתואר למעלה, אין לה צורך במסך, התקציב שלה לא ברור לחלוטין, אבל היא מקווה שב2000 שקל היא תוכל להביא מחשב שייתן לה שקט לכמה שנים, מטרות גרפיקה וגלישה בלבד, אשמח לעזרה בנושא
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מחשב בשביל אחי הגדול. השימוש שלו יהיה להיות בסלון, להתחבר לטלוויזיה לגלוש באינטרנט ולראות סרטים. אז בעיקרון התקציב מוגבל עד 1200 ש"ח גג. אז כמובן שצריך שיהיה למחשב חיבור HDMI. אשמח לקבל את המפרט הטוב ביותר בתקציב הזה לשימושים האלו. אשמח אם תבנו את זה ב KSP. מכיוון והחנות קרובה לביתי. תודה נ.ב כמובן לא צריך מסך-מקלדת-עכבר-מערכת הפעלה-כונני דיסקים. וחשוב לציין שאני צריך שיהיה לו כרטיס רשת אלחוטי.
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום, אני צריך שתמליצו לי על מפרט מחשב לשימוש ביתי (אינטרנט, סרטים, אופיס וכו'...). צריך מסך+ ציוד היקפי. תקציב: כ-1500 ש"ח. עדיף שיהיה לחנות סניף באיזור תל אביב. תודה.
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
הצעות למפרטים בבקשה,אני איש של amd אבל זה לא מחשב בשבילי וכמובן שכרגע רצוי מעבד דואל אז אשמח לדעת אם מעבדי האינטל d800 d900 מספקים את הסחורה וכמובן שלא ירעישו כמו פרסקוט.מסך lcd יהיה נחמד אבל לא חייב,מדפסת usb נורמלית,עכבר אופטי ומקלדת,זוג רמקולים וכמובן לוח אם מומלץ מסביבות ה500,זיכרון 1gb והארד דיסק 80 גיגה תודה.....
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש כמה דוגמאות של מפרטים לחבר שמבוסס מחלקים הבאים: לוח אם מעבד זיכרונות כרטיס מסך מארז ספק וזהו... חנות עדיפה בשבילו היא KSP תפגיזו אותי במפרטים...תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום חברה אני מעוניין לקנות מחשב לגיימינג תקציב 3500 בלי ציוד היקפי רק צורב... יש לי מסך סמסונג 22 אינץ אז עדיף כרטיס שמחזיק ברזולוציה גבוהה עדיף מעבד אינטל תודה רבה חברה
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
מחשב ישמש למשחקים, אף שזה לא הדבר העיקרי, העיקרי זה עבודה כללית, אינטרנט, וכו, בUBUNTU, אני אעבוד עם VIRBOX, אז אם אפשר יותר מ4GB זיכרון, זה יהיה עדיף. 8 לדוגמא אני צריך: מסך, את כל המחשב,צורב, וסט מקלדת ועכבר(EX110 בבקשה) לא צריך רמקולים. אני נוטה במארז לכיון 690CM אהבתי אותו מאוד. והוא נחשב יותר איכותי מהאנטק 300. קירור שקט, סביר להניח שלא יהיה OC, ואם יהיה פצפון, שהמחשב יהיה שקט. אני רוצה את ה690CM כי אני לא רוצה מארז מצועצע, ואני רוצה אחד יפה. מסך: אני רוצה מסך 22", נוטה לכיון T220P, אף שאתם יכולים להמליץ על אחר אם בא לכם תודה רבה מתן
-
- 9 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום.. אני רוצה לקנות מחשב חדש דנדש ולהחליף את מה שיש לי כבר 5 שנים... אני לא גיימר ולא מכור למחשבים אבל אני רוצה מחשב שיכול להריץ משחקים בצורה טובה ושיתאים גם למוסיקה ברמה גבוהה. לגבי המוסיקה... האם באמת צריך לקנות כרטיס קול? או שמה שיש על הלוח אם מספיק? לגבי הרמקולים אני חושב שאני יקח creative T6100 או logitech pc x530. בין היתר אני צריך גם מסך טוב. התקציב שלי זה 3500-4000 תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
היי חברים !! תקציב הוא 4 אלף שקלים עם חריגה של 500 שקלים 2. מטרות המחשב?למשחקים בונוניים עד כבדים למשל PES08 FIFA SPLINTER SWAT4 וכאלה מהסוג הזה... וגם להורדות ואיסי וגלישה וכאלה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן מסך עדיף שיהיה LCD ושיראו טוב ת'משחקים ולא שחור מהצד 4צריך גם צורב DVD בקיצור מחשב חזק שיפעיל משחקים כבדים לא הכי כבדים אב משחקים ממש טבים משהו של ליבה כפולה משהו כזה
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-
-
עדיף מחשב מבוסס AMD, המחשב עצמו צריך להיות בינוני למטרות כלליות וקצת למשחקים, ובקשר לכרטיס מסך לא משהו גרנדיוזי אלה משהו קטן עד קטן מאוד! בתודה מראש.... ;D
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
היי, אני צריך מפרט בכ3000 שקלים (צריך לצאת 4000~ עם מערכת הפעלה ומסך), המפרט בנוי בעיקר לעבודה משרדית אבל גם למשחקים, גם הם לא כבדים, משחקי ספורט למיניהם. חשוב לשמור על סטנדרטים במפרט כמו דואל צ'נל, צ'יפסט חדש ולא לערב כרטיסי מסך מסדרת הFX. לא משנה למפרט אינטל או אמד, שניהם יתקבלו בברכה כל עוד יעמדו בתקציב ובסטנדרטים הנ"ל... והכי חשוב, תודה רבה!!!
-
- 8 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי אני צריך מפרט למשחקים ב 4.5K בשביל חבר, לא כולל מסך. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-