עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? -3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח לכל היותר (3500 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב ? עריכה גרפית ותכני HD, עריכות כבדות לרוב! פוטושופ, פרימייר, וגאס, אפטר אפקטס וכו'... 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא יודע מה זה אם מומלץ וזה בתקציב וזה משפר למה לא... 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור…

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  2. -כותרת- וחשוב שהוא יעבוד שקט. ואני מבקש שיכלול כרטיס מסךGeforce 8GT

• 14 תגובות
    • 690 צפיות
  3. היי, אחותי צריכה מחשב חדש, כל מה שהיא עושה במחשב זה לגלוש באינטרנט, לשמוע מוזיקה, לראות סרטונים באינטרנט, לראות סרטים/סדרות, ומפעילה תוכנות פשוטות כמו ICQ ומסנג'ר, אולי משחקים פשוטים מאוד באינטרנט... וכל זה ביחד, לא יותר מדי, נכון? היא צריכה מחשב קומפלט חוץ ממסך, רמקולים, מקלדת ועכבר... כלומר רק את החומרה הפנימית... רצוי שהחנות תיהיה אמינה, אחריות ובתשלומים וכאלה... אה, וגם מומלץ שתיהיה בראשון. בקשר לתקציב, בגלל שהדרישות כאלה נמוכות, זה לא שיש הרבה לאן להגיע, וכמו שאתם מבינים היא לא צריכה משהו מפגיז, היא לא כלכך הרב העל המחשב...

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!6500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לא לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?גרפיקה בעיקר מאיה ורינדורים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).מאיה, אפטר. פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?לא צריך מסך * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדו…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. היי, קונים לאחי מחשב חדש, התקציב הוא 2400 שקל, כל מה שאחי עושה במחשב זה לשמוע מוזיקה, לראות סרטים וקצת לקודד ולהוסיף כתוביות, שום דבר רציני. יש כמה נקודות חשובות שאני רוצה לציין: - אל תכניסו למפרט דיסק קשיח או ציוד היקפי. - אחי הוא חולה מוסיקה וחייב לשמוע מוזיקה באיכות גבוהה, לכן אני שואל אולי כדאי להוסיף במפרט כרטיס קול, יש לו בנתיים ( במחשב הישן, והוא יכול להעביר לחדש ) כרטיס קול של creaive, אני חושב ש- Creative SoundBlaster 5.1, הוא מחבר למחשב שלו שני סטים של רמקולים שכל אחד מהם הוא 2.1, כך שקחו את זה בחשבון בקשר לכרטיס קול אם צריך ( אם יש כרטיס קול יקר, שיתן לו פונקציות מיוחדות, תציינו זאת ואולי אני אכלול את זה מחוץ למפרט ). - בקשר לכרטיס מסך, אני רוצה להתייעץ אי…

• 8 תגובות
    • 776 צפיות
  6. שלום רב, אני מתחיל ללמוד הנדסת ביו טכנולוגיה בב"ש. אני לא צריך כרטיס מסך, רק מחשב שיכול לעבד המון נתונים מתמטיים. חשבתי להשקיע עד 1800 ש"ח, אבל אני יכול למתוח את זה עד 2000. חשוב לי גם הקירור כי הוא יעבוד כל היום.

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  7. הבקשה בכותרת אני צריך מחשב מסך מקלדת עכבר רמקולים

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  8. אהלן, אני צריך מפרט למחשב ללא כל ציוד הקפי ובלי מסך. השימושים העיקריים הם: הרצה של תוכנות גראפיקה כבדות כמו: סטודיו מקס, אילוסטריטור פלאש ופוטושופ בו זמנית. התקציב שלי הוא עד 4500 ש"ח גג. אני צריך להשיג עם זה את הכי טוב שניתן. תודה.

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  9. Started by YoTaMi,

חיר 2000 שקל.. משהו בסגנון הזה : http://zed.co.il/Product.asp?ProdID=857879 כרטיס מסך אני יקנה לבד אחרי זה ... מעבד Q 4 G זכרון רם 500GB דיסק קשיח .. תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  10. Started by vax,

אני יכול להשקיע עד 2400 מקסימום... ללא מסך, עדיף עם הרד דיסק 500GB יש למישהוא הצעות?

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  11. Started by matessim,

אני צריך מחשב חדש למשחקים כבדים. כמובן כרטיס מסך טוב ובבקשה גם מסך טוב וכונן DVD רק תגידו לי גם. איפה איפשר לקנות במחיר שאתם נותנים ומי ירכיב?

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  12. Started by Chamuelm,

שיהיה בKSP או אייבורי (או חנות אחרת בחדרה) תודה

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  13. Started by CashMAn,

אהלן כולם מה קורה טוב אז אני רוצה הצעות לפרט מחשב נייד ושיהיה אחלה במחיר קליל כזה תודה מראש למציעים

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  14. Started by alergic,

לעבודה משרדית ואינטרנט 80 GB ומעבד וחלקים מהירים לא מחייב כרטיס מסך פצצה אבל שיעבוד מהר

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  15. Started by ohayon109,

אני צריך מפרט מחשב בעיקר למשחקים ועבודה גרפית.... הוא צריך לכלול כמעט הכל (מקלדת יש לי ) התקציב מסתובב סביב ה3500 -4000 אני יודע שהתקציב קטן יחסית והדרישות גבוהות אבל אם זה באמת יהיה בעיה אני בשמחה יקח Crt ובאמת שלא אכפת לי על החברות ...אולי חוץ מהכרטיס מסך שאני יעדיף את geforce בהרבה על השאר... תודה מראש לכל מי שיעזור !!

• 14 תגובות
    • 677 צפיות
  16. אהלן צריך מפרט מחשב סטנדרטי למשחקי מחשב, סרטים גלישה ושימוש ביתי ב 2500 ש"ח קיבלתי את ההצעה הבאה אשמח לשמוע ממישהו הערות על מפרט זה ההצעה עליו היא 2500 ש"ח המעבד הוא intel core duo E8500 3.16 ghz לוח אם gigabyte ga-ep43-ds3l זיכרון של ddr2 4 gb dual channel 2* 2048 pc 6400 גוף קירור scythe ninja plus rev b am2\s775 דיסק קשיח בנפח של 500 gb sata 2 7200 rpm 16 mb western digital wd 5000aaks צורב של asus20 כרטיס מסך hd 3650 pro 512 mb מארז antec nsk 4480 atx ספק כח 380 w האם המפרט הזה שווה 2500? האם יש שינויים שהייתם מציעים לי? האם בכלל הייתם ממליצים לי על מערכת אחרת? אני מזכיר התקציב הינו 2500 ש"ח תודה מראש

17. Started by verynoti,

היי אני צריך מחשב חדש אז אני מחפש הצעות ללא מסך כי אני קונה 2 19" LCD (אם יש הצעות טובות אפשר לרשום) ללא מארז וללא צורב DVD כי יש לי חדש של LG אני צריך שני מפרטים אחד של INTEL ואחד של AMD מה יש לי ההעדפה לחלקים של ASUS (כן אני יודע שהם יקרים פשוט חבר שלי עובד אצל היבואן) הוא הציע לי כרגע שני סוגי כ.מסך שאמר שהוא יכול להזמין אותם מחו"ל NVIDIA http://ae.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=6&l3=0&model=1350&modelmenu=1 http://ae.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=6&l3=0&model=1062&modelmenu=1 ATI http://ae.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=8&l3=0&model=1335&modelmenu=1 http://ae.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=8&l3=0&mode…

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  18. נקנה מארה"ב המפרט ללא צריך להיות כולל מארז רק חלקים פניימים וללא אבייזרים חיצונים מעבד - אני סגור כמעט על E8500 שעולה בערך 270$ דיסק קשיח - מתלבט בין 500 ל 2 של 320 GB זיכרון - צריך של 4 GB לפחות לוח אם - תציעו לי בהתאם לכרטי מסך וכרטיס מסך שיריץ לי על רמה גבוהה מאוד וללא בעיה את המשחקים הבאים: CRYSIS על רמה גבוהה GTA IV CALL OF DUTY תרכיבו לי מפרט מהאתרים הבאים: http://www.compusa.com http://www.newegg.com

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  19. Started by kobipk,

אני רוצה מחשב חזק שיעמוד בכול תוכנה וכול משחק יהיה מהיר ושקט תודה מראש

• 19 תגובות
    • 981 צפיות
  20. Started by PorkChop,

אני צריך מחשב שיסחב משחקים כבדים בצורה טובה יחסית. אני גר באזור בת-ים, אז אם יש חנויות באזור ראשון-לציון, תל-אביב, חולון זה מצויין בשבילי. אם אתם יודעים על חנות ממש טובה שהיא קצת יותר מרוחקת (לדוגמא נתניה) אז גם סבבה. אז צריך המלצה למחשב קומפלט, אבל בלי מסך או דברים מעבר לזה - מחשב בלבד. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  21. E6300 7600GT 160GB 512MB בלי ציוד היקפי בלי מסך בלי צורב, ובלי KSP - לא מתקרב אליהם. עדיפות לskypc. יש למישהו מפרט טוב? (3.7K זה המקס' של המקס')

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  22. שלום אני מתכוון לקנות מחשב בסביבות המחירים 2800-3000 ש"ח שישמש בעיקר לישומים קלים עד משחקים קלים.. אני לא צריך מסך רמקולים מקלדת ועכבר. תודה

• 9 תגובות
    • 756 צפיות
  23. שלום, אני צריך בבקשה מפרט עד 3500 ללא ציוד היקפי שיכלול צורב ושהיה מתאים בעיקר למשחקים. רצוי שהיה מהחנויות SkyPC או FoxPC. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. צריך מפרט מחשב עד 4000 אפשר לחרוג בשביל משחקים ושיפעל טוב עכשו אני מעדיף שיהיה intel duo e6600 2400 2gb ram 1024x2 וכרטיס מסך שיהיה חזק ובמחיר שיכנס ב4000 שקל כולל המעבד

• 5 תגובות
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.