עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן, אני צריך מפרט למחשב ללא כל ציוד הקפי ובלי מסך. השימושים העיקריים הם: הרצה של תוכנות גראפיקה כבדות כמו: סטודיו מקס, אילוסטריטור פלאש ופוטושופ בו זמנית. התקציב שלי הוא עד 4500 ש"ח גג. אני צריך להשיג עם זה את הכי טוב שניתן. תודה.

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  2. Started by YoTaMi,

חיר 2000 שקל.. משהו בסגנון הזה : http://zed.co.il/Product.asp?ProdID=857879 כרטיס מסך אני יקנה לבד אחרי זה ... מעבד Q 4 G זכרון רם 500GB דיסק קשיח .. תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  3. Started by vax,

אני יכול להשקיע עד 2400 מקסימום... ללא מסך, עדיף עם הרד דיסק 500GB יש למישהוא הצעות?

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  4. Started by matessim,

אני צריך מחשב חדש למשחקים כבדים. כמובן כרטיס מסך טוב ובבקשה גם מסך טוב וכונן DVD רק תגידו לי גם. איפה איפשר לקנות במחיר שאתם נותנים ומי ירכיב?

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  5. Started by Chamuelm,

שיהיה בKSP או אייבורי (או חנות אחרת בחדרה) תודה

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  6. Started by CashMAn,

אהלן כולם מה קורה טוב אז אני רוצה הצעות לפרט מחשב נייד ושיהיה אחלה במחיר קליל כזה תודה מראש למציעים

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  7. Started by alergic,

לעבודה משרדית ואינטרנט 80 GB ומעבד וחלקים מהירים לא מחייב כרטיס מסך פצצה אבל שיעבוד מהר

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  8. Started by ohayon109,

אני צריך מפרט מחשב בעיקר למשחקים ועבודה גרפית.... הוא צריך לכלול כמעט הכל (מקלדת יש לי ) התקציב מסתובב סביב ה3500 -4000 אני יודע שהתקציב קטן יחסית והדרישות גבוהות אבל אם זה באמת יהיה בעיה אני בשמחה יקח Crt ובאמת שלא אכפת לי על החברות ...אולי חוץ מהכרטיס מסך שאני יעדיף את geforce בהרבה על השאר... תודה מראש לכל מי שיעזור !!

• 14 תגובות
    • 665 צפיות
  9. אהלן צריך מפרט מחשב סטנדרטי למשחקי מחשב, סרטים גלישה ושימוש ביתי ב 2500 ש"ח קיבלתי את ההצעה הבאה אשמח לשמוע ממישהו הערות על מפרט זה ההצעה עליו היא 2500 ש"ח המעבד הוא intel core duo E8500 3.16 ghz לוח אם gigabyte ga-ep43-ds3l זיכרון של ddr2 4 gb dual channel 2* 2048 pc 6400 גוף קירור scythe ninja plus rev b am2\s775 דיסק קשיח בנפח של 500 gb sata 2 7200 rpm 16 mb western digital wd 5000aaks צורב של asus20 כרטיס מסך hd 3650 pro 512 mb מארז antec nsk 4480 atx ספק כח 380 w האם המפרט הזה שווה 2500? האם יש שינויים שהייתם מציעים לי? האם בכלל הייתם ממליצים לי על מערכת אחרת? אני מזכיר התקציב הינו 2500 ש"ח תודה מראש

10. Started by verynoti,

היי אני צריך מחשב חדש אז אני מחפש הצעות ללא מסך כי אני קונה 2 19" LCD (אם יש הצעות טובות אפשר לרשום) ללא מארז וללא צורב DVD כי יש לי חדש של LG אני צריך שני מפרטים אחד של INTEL ואחד של AMD מה יש לי ההעדפה לחלקים של ASUS (כן אני יודע שהם יקרים פשוט חבר שלי עובד אצל היבואן) הוא הציע לי כרגע שני סוגי כ.מסך שאמר שהוא יכול להזמין אותם מחו"ל NVIDIA http://ae.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=6&l3=0&model=1350&modelmenu=1 http://ae.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=6&l3=0&model=1062&modelmenu=1 ATI http://ae.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=8&l3=0&model=1335&modelmenu=1 http://ae.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=8&l3=0&mode…

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  11. נקנה מארה"ב המפרט ללא צריך להיות כולל מארז רק חלקים פניימים וללא אבייזרים חיצונים מעבד - אני סגור כמעט על E8500 שעולה בערך 270$ דיסק קשיח - מתלבט בין 500 ל 2 של 320 GB זיכרון - צריך של 4 GB לפחות לוח אם - תציעו לי בהתאם לכרטי מסך וכרטיס מסך שיריץ לי על רמה גבוהה מאוד וללא בעיה את המשחקים הבאים: CRYSIS על רמה גבוהה GTA IV CALL OF DUTY תרכיבו לי מפרט מהאתרים הבאים: http://www.compusa.com http://www.newegg.com

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  12. Started by kobipk,

אני רוצה מחשב חזק שיעמוד בכול תוכנה וכול משחק יהיה מהיר ושקט תודה מראש

• 19 תגובות
    • 956 צפיות
  13. Started by PorkChop,

אני צריך מחשב שיסחב משחקים כבדים בצורה טובה יחסית. אני גר באזור בת-ים, אז אם יש חנויות באזור ראשון-לציון, תל-אביב, חולון זה מצויין בשבילי. אם אתם יודעים על חנות ממש טובה שהיא קצת יותר מרוחקת (לדוגמא נתניה) אז גם סבבה. אז צריך המלצה למחשב קומפלט, אבל בלי מסך או דברים מעבר לזה - מחשב בלבד. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  14. E6300 7600GT 160GB 512MB בלי ציוד היקפי בלי מסך בלי צורב, ובלי KSP - לא מתקרב אליהם. עדיפות לskypc. יש למישהו מפרט טוב? (3.7K זה המקס' של המקס')

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  15. שלום אני מתכוון לקנות מחשב בסביבות המחירים 2800-3000 ש"ח שישמש בעיקר לישומים קלים עד משחקים קלים.. אני לא צריך מסך רמקולים מקלדת ועכבר. תודה

• 9 תגובות
    • 747 צפיות
  16. שלום, אני צריך בבקשה מפרט עד 3500 ללא ציוד היקפי שיכלול צורב ושהיה מתאים בעיקר למשחקים. רצוי שהיה מהחנויות SkyPC או FoxPC. תודה.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  17. צריך מפרט מחשב עד 4000 אפשר לחרוג בשביל משחקים ושיפעל טוב עכשו אני מעדיף שיהיה intel duo e6600 2400 2gb ram 1024x2 וכרטיס מסך שיהיה חזק ובמחיר שיכנס ב4000 שקל כולל המעבד

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  18. Started by msash,

אני צריך: כרטיס מסך חזק למשחקים שיהיה משהו טוב חיבור Pci exprres זיכרון 1 ג'יגה מעבד משהו מהיר לוח אם תום ומתאים לכרטיסי מסך טובים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by saharb14,

אז ככה.. בזמן האחרון המחשב שלי כל הזמן נופל.. אין לי אחריות.. ואני רוצה להכין מצב שנדפק לי אחד מהרכיבים.. אז אני כבר אצטרך להחליף את כל המחשב.. אני לא צריך מפרט מלא.. אלא מפרט של עד 4000~5000 ככה בלי ספק צורב וכונן DVD ומארז. אם ישאר לי בסוף עוד כסף אני אחליף מארז.. יש לי CM690.. ולעשות לי בבקשה שתי מפרטים, אחד עם כרטיס מסך, ואחד בלי. כלומר ככה: מפרט 1: מעבד לוח אם זיכרונות קירורים מפרט 2: מעבד לוח אם זיכרונות קירורים כרטיס מסך

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  20. Started by tm1988,

אני צריך את המשחב הזה בעקיר להרצת תוכנות הורדה ותוכנות של קידוד סרטים אבל אני רוצה שהוא יהיה בסדר למשחקים. לא צריך את הכי טוב על זה אני יכול להתפשר העיקר שמשחקים יעבדו בצורה חלקה אני צריך זיכרון פנימי לפחות ג'יגה, והארדיסק של 160 כולל מסך CRT

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  21. שלום לכולם אני מפחש מחשב חדש ללא מסך השקעה עד 4k, למטרת משחקים,חשוב השקט תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 602 צפיות
  22. שלום לכולם. אני צריך מפרט של מחשב עד 5000 ש"ח, אני ישחק מעט במשחקים לא כבדים, בעיקר אני צריך לעבוד עליו, בגלל זה אני צריך מעבד חזק, לוח נורמלי, ללא מסך ! אם אפשר באזור חיפה והקריות חנויות נורמליות.(ללא OC) תודה לכולם על העזרה.

• 8 תגובות
    • 544 צפיות
  23. Started by Emin,

מפרט במיוחד למשחקים, מעדיף את המעבדים החדשים. צריך גם מסך LCD 17, צורב DVD ואת החלקים הרגילים, זכרונות כרטיס מסך נראה לי אני ילך על 7600, מארז, ספק ולוח אם. שיצא ככה 5500 תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  24. מעבד: Intel Core 2 Duo E6850 3.0Ghz 4MB 1333mhz לוח אם: ASUS P5K-E/WIFI-AP כרטיס מסך: ASUS Geforce 8800GT TOP 512MB DDR3 PCI-E זיכרון 2 מוצרים של: DDR2 2048MB 800MHZ CL5 Kingston הרדיסק: Western Digital 320GB צורב 2 מוצרים של: LG DVD 20X מארז טרמנלטק: Thermaltake Soprano DX VE7000SWA מסך:LCD 1953TR5 LG מקלדת+עכבר אלחוטיים: Wireless Optical Desktop Microsoft אשמח לקבל הצעות איך לשפר את המפרט או אם צריך לקחת חלקים אחרים שלדעתכם יותר טובים?באותו מחיר כמובן? *אני מבקש רק שלא תגידו לי לקחת חלקים שקשורים לחברה של MSI כי אני אחרי מה שקרה לי איתם לא מתקרב אליהם. המפרט שלי צריך להגיע ל6.000 שקל כולל המסך המקלדת והעכבר. אשמח אם תעזרו לי לבנות מחשב ממש טוב...

• 3 תגובות
    • 565 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.