עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by kira,

דבר ראשון תודה רבה מפרט לילד בין 10 אשר משחק במשחקים די פשוטים +סרטים + עבודה תקציב +2000 יש דגש על אפשרות לעדכון עדיתי AMD Athlon 2 X2 245 2.9Ghz Dual Core AM3 Box 319.00 ₪ Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET 434.00 ₪ Samsung 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 482.00 ₪ SeaSonic SS-400ET 400Watt 80Plus Bronze 256.00 ₪ ANTEC Three Hundred 300 Gaming 300.00 ₪ SeaGate 1.5TB 7200RPM 32MB Sata2 ST31500341AS 498.00 איך המפרט מבחינת עדכון עתידי של מעבד יותר חזק או אם אפשר מפרט של אינטל I3 שלא עולה על התקציב מעבד הכי זול של I3 ולוח אם עם כרטיס מסך מובנה וקול כמו כן לא יהיה שוב OC

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  2. שלום, אני בונה מחשב לאחותי, גרפיקאית ועורכת סרטים דו מימד. משתמשת בתוכנות של Adobe: Photoshop, Premier, Flash, Ilustrator, Indesign, Acrobat, dreamweaver חשוב שהמחשב יהיה שקט. מערכת הפעלה Windows XP (קיימת) יש לה שני מסכים: CRT (לא יודע דגם) ומסך דק viewsonic vp930. עריכה: כרטיס המסך צריך לתמוך גם במסך הדק וגם ב CRT. כיום יש ברשותה מחשב ממנו ניתן לשלוף את הצורב וה HD בלבד, שאר הרכיבים כנראה די ישנים. מגבלת התקציב 3500 ש"ח חשבתי על מפרט שחורג בכ 600 שקלים ואני צריך את דעתכם עליו וכן איך אפשר לצמצם עלויות בלי לפגוע יותר מדי בתכונות שחשובות לה לעבודה. המפרט כולל מחירים מ skypc.co.il: Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤853 GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤532 Western Digital WD2500YS 250GB ¤38…

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  3. אני מבקש מפרט למחשב למשחקים וסרטים כולל מסך ב5500. חשוב לי: (מסודר בסדר עדיפויות) כרטיס מסך שיתאים לשני מסכים במקביל הארד דיסק של לפחות 500 שאפשר יהיה לראות HD מסך 20-22 אינטש זיכרון 4GB שקט באופן סביר אין לי צורך בציוד היקפי (רמקולים עכבר מקלדת) בעיקרון אני יכול לעמוד בחריגה קטנה אם צריך תודה מראש

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  4. Started by bluemail,

בעיקבות קרטוע של ההרד דיסק שלי אני חושב להפוך אותו למשני כלומר רק לאיחסון קבצים מהאינטרנט וכו' . אני יקנה רק אחרי ה22 לחודש כלומר אחרי ירידת מחירי 4 ליבות ולהוסיף כרטיס ללכידת וידאו (אני מעוניין לראות מדי פעם טלויזיה במחשב) נורמלי . נ.ב. לא צריך זיכרונות כרגע וכרטיס מסך אולי עוד כמה חודשים (יש לי 7600GT כך שהוא מתפקד נהדר על משחקים ) כך אם המחיר יהיה די הרבה נמוך מהמחיר כך יותר טוב

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  5. Started by Tomahawk,

אהלן. אני מעוניין במחשב נייד ב8000שח. היעוד: משחקים בעיקר בנוסף לעבודה משרדית וכדומה... לא ממש יודע איפה לקנות או מה... אשמח לתגובות במהרה... בתודה.

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  6. Started by shloosh,

מוכן להשקיע....אבל השאלה אם כדאי?? את המפרט שלי תוכלו לראות בצד למטה... חשבתי על להחליף לוח לAM2 +איזה DC 6000 ועוד 2גיגה DDR800 + רדאון 1950XT תנו הצעות חברים.... ותתחשבו גם בספק(שאגב הוא די טוב)

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  7. שלום לכולם, אני לא מעודכן בנושא החומרה כבר הרבה מאוד זמן ולכן אני פונה אליכם. אני מעוניין לבנות מחשב למטרת משחקים אשר יריץ לי את המשחקים ה"כבדים" של היום (prototype, gta 4,) וכדומה. שימשיך לסחוב בצורה טובה את המשחקים שעתידים לצאת עוד שנתיים. התקציב נע בין 8 ל 6 K אני לא צריך עכבר מקלדת מארז מסך הארד דיסק צורב או רמקולים. ויש לי ספק כוח של 400 W. בתודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  8. Started by דני אופיר,

אני צריך מפרט לא כולל ציוד היקפי למשחקים... כולל ספק טוב ו 300 GB לפחות...

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  9. אך ורק למשחקים ! בלי ציוד היקפי ! אם אפשר בבקשה לבנות לי מאתר KSP. מישהו פה פעם בנה לי מפרט נראה לי פיטר אבל הוא בנה לי אותו מחנות בצפון בכל אופן ניסתי לבנות גם וזה מה שבניתי תגידו איך הוא: אם מישהו יכול לבנות משהו יותר טוב מזה אז שיבנה לי בבקשה זה מאוד יעזור לי אני לחוץ לקנות מחשב !! תודה לכולם !! מעבדי ‏AMD‏ Athlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore 1 670 לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ ASUS M2N-MX SE AM2, nForce 6100, DDRII 800, PCI-E, VGA 1 320 זכרונות‏ DDR II 800Mhz 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition 1 450 כרטיסי מסך‏ GIGABYTE 8800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 1 1650 דיסקים קשיחים‏ Hitachi Deskstar 160GB 1 260 צורבים‏ LG DVD±RW GSA-H55NK x20 Black 1 …

• 6 תגובות
    • 564 צפיות
  10. המחשב מיועד לבת 14 משחקים כגון gta , sims 2 וכד', אינטרנט וסרטים. המפרט הוא מטבת סחר. האם מתאים לצרכים הנ"ל האם יש דברים קריטיים לשדרג מבלי להגדיל את העלות באופן משמעותי? מארז: מהודר עם USB קידמי לוח אם: ECS צ'יפסט INTEL 954 תומך זכרונות 667MHZ מעבד:INTEL CORE 2 DUO E6300 זכרון: 1024MB DDR2 667MHZ TWINMOS כרטיס מסך: נפרד מלוח האם GEFORCE 7100GS UPTO 512MB+DVI דיסק קשיח: 250GB SATA2 7200 RPM צורב: DVD\RW X18 NEC כרטיס רשת ג'יגה, כרטיס קול (7.1) כולל מסך "19 דק VIEWTECH LCD 2MS+DVI+SPEAKER כולל מקלדת מולטימדיה ועכבר אופטי 3 שנות אחריות 3239 ¤ תודה ושבת שלום לכל חברי הפורום.

• 6 תגובות
    • 564 צפיות
  11. Started by desman,

שלום, אני סטודנט לעיצוב, עובד המון עם אפטר, מאיה ו3D מקס, אני רוצה לקנות מחשב בחודשיים שלושה הקרובים בתקציב של 10 12 אלף הבעיה שאני לא מבין כל כך במה הולך עם מה ואיזה מעבד הולך כם איזה כרטיס אם וכו..אני יודע שיש את ה QUAD של מק אבל עולה 20 אלף, השאלה שלי אם יש כזה לפיסי כי ראיתי רק את הדואל..האם הולך לצאת משהו כזה בחצי שנה הקרובה? לגבי כרטיס מסך ראיתי שיש גם כרטיסים ב 4 אלף, השאלה אם הם מנוצלים כמו שצריך? בכל אופן אני דיי צריך עזרה בהכוונה ומה נראה לכם, כמובן שאני אברר עד הפרט שאחרון לפני שאני קונה אבל מי שיכול לעזור אני אשמח מאוד, תודה רבה. תודה ל הטיפ, פשוט חדש פה

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  12. מסך 17" לא מבריק כונן קשיח מעל 300GB 4 ג'יגה זיכרון מינימום כרטיס מסך חזק לגרפיקה ברמה של G9600 GT ומעלה שיהיה חברה אמינה תודה לעזורים

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  13. Started by sfsf1948,

יש לי TOSHIBA PORTEGE חדש הוא היה קצת איטי עם כל התוכנות שטושיבה הלבישה עליו אז החלטתי לעשות התקנה חלקה של WIN 7 גרסה HOME PREMIUM אחרי ההתקנה המהירות הכפילה את עצמה, אבל כל הקיצורים של המקלדת לא עובדים (אני לא יכול לשנות את ההבהרה של המסך, להפעיל את האינטרנט האלחוטי וכל היתר...). האם יש דרך להחזיר את הקיצורים בלי להתקין את ה-WIN של טושיבה? תודה

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  14. זמן לשדרג את ה P4 העתיק שלי. אני זקוק רק למעבד, לוח אם, מארז וספק, אני אמשיך עם ה X1800XTX, זיכרונות ב DDR800 והארדיסקים יש לי מספיק בעבודה. לגבי המעבד. התלבטות בין ה-6600, ה 6800 וה X6700, מה לדעתכם יהווה כיום את ההשקעה הטובה ביותר פר מחיר? הגיוני להוציא 3K על מעבד בלבד? לגבי לוח האם - מעדיף כרגיל את ASUS, אבל מוכן ל'התפשר' על ברנדים פחות יוקרתיים שיתנו את אותה תמורה, סדר גודל של מחיר - 1K+ מארז - הציעו לי את הצונאמי של TT ב 500 שקל, ללא ספק. יש לי במחשב הנוכחי ספק לא רע של 420W של HEC, אבל אני תוהה האם הוא יסחוב את העומס בחדש, מה דעתכם? תודה לכל עזרה.

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  15. Started by Noder,

היי אני צריך המלצה לנייד לצרכי - אופיס,אינטרנט,מסנג'ר, מולטי טסקינג, משחקים לא כבדים במיוחד תקציב של 3,000 עם אפשרות חריגה עד 3,500 . (מה אתם אומרים על המחשב הראשון פה - http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion ?? ) תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  16. Started by clintojpz,

מה אתם אומרים ? מה לשנות ?

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  17. Started by PJ,

אהלן . אני רוצה לקנות מחשב חדש בתקציב של 1500 שקל . המפרט כולל : מעבד (רצוי של אינטל) לוח אם זכרונות מארז +ספק הארד דיסק צורב DVD המחשב מיועד לאינרטנט ואופיס בלבד , יש כבר כרטיס מסך וציוד הקפי. עריכה : יש ברשותי כרטיס מסך AGP , ככה שאני צריך לוח אם עם חריץ תואם. תודה.

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  18. Started by ran1809,

אנ יודע שיש מטענים שיש להם מפצל גם למצת הרכב.. עכשיו יש אפשרות לקנות רק את המתאם לרכב ללא מטען חדש שבא עם זה ולחבר אותו למטען הקיים??! (כמו כן ישנה אפשרות להמר את המתח באוטו ל 220V אבל אני לא רוצה לעשות זאת( תודה רן

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  19. 1. מה התקציב? 2350 במזומן 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים כמו PES , SIMS אבל גם COD וAC ו L4D , צפיה בסרטים, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית דו מימדית וסרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אממ כרגע יש לי מסך SAMSUNG 931B 18 אינץ' שווה לקנות חדש? 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? חברות טובות ומוכרות כמובן 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא משהו מיוחד. כרגיל 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא צריך מערכת הפעלה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אממ שיהיה יותר טו…

• 9 תגובות
    • 564 צפיות
  20. Started by most,

המפרט למטרות אופיס גלישה ועם קריצה למשחקים (לא כרגע) לא כבדים בניתי משהו, מה דעתכם?? מעבדי אינטל P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 8I945G-MF s775, 945G זכרונות DDR 400 512Mb 400MHz Corsair (Value) CL2.5 דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 80GB Sata II צורבים DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 מארזים FRONTIER IMPRESS Black, 12cm Fan מקלדות 2 Lang. עכברים Optical + Roll מחירון עבודות במעבדה Assembly - Computer (New Compon.) Price of Pakage 2760 למרות שחרגתי קצת נראה לי שהשארתי לבחור אופציה להתפתחות כ.מ OB וסטיק אחד זיכרון (מטעמי תקציב) איך המארז הזה?? אשמח גם על עיצה לראוטר אלחוטי

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  21. מחשב בעיקרון לאינטרנט איסיקיו וכו' אפשר לשים כרטיס מסך סביר 300 400 שקל היא לא גיימרית או משהו ... שיהיה 80 ג'יגה בדיסק קשיח כי זה מספיק היא לא צריכה יותר ובעיקרון אם אפשר שיהיה 2 GB זיכרון למה שהמחשב יעבוד חלק בויסטה לא צריך מסך וציוד הקפי ואם אפשר שהמחשב יהיה שקט

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  22. Started by ashafir,

קיבלתי מפרט על מחשב מחנות ליד הבית מה אתם חושבים מעבד: AMD Athlon x4 630 2,7 ghz quad core am2 box מארז: antec three 300 gaming no ps 2x antec tricool 120mm לוח אם: gigabyte GA-MA785GMT-UD2H AM2\AM3 ספק: Huntkey 550 watt כרטיס מסך: saphire ati radeon hd 5850 1 GB DDR5 HDMI דיסק קשיח: Seagate 500 gb sata צורב: LGx22 DVD-rw זכרון: KINGSTON 2 GB DDR3 1333 יחידות 2 מסך: SAMSUNG 24 WIDE 2494LM 5 MS DVI מחיר 5540 חוות דעת יתקבלו בשמחה פלוס איזה קירור חסר הם שמים זה קריטי?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  23. עדיץ עם 17 אינץ לרובהוא יהיה בבית אני חושב אבל אני צריך גם ניידות ....

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  24. היי, עבר יותר מדי זמן מאז שהתעדכנתי במה שקורה עכשיו בשוק. אני מחפש המלצות למפרט שיהיה זול כיוון שהוא דרוש כרגע לעבודה משרדית ולהרצץ XP ואין לי כסף, ועדיין יאפשר לי להוסיף עליו בעתיד(כשיהיה לי כסף) את הטכנולוגיות העדכניות כדי להפוך אותו למחשב שיכול להריץ וויסטה עם כל התוספות בצורה חלקה ומהירה וגם יעמוד בעומסי עבודה של ריבוי משימות. אין לי כוונה להחליף את הרכיבים שאני מתכוון לקנות עכשיו לכן חשוב שיהיו אמינים. אני בעצם מחפש: 1. לוח אם עם כרטיס מסך מובנה שנותן את התמורה הטובה ביותר מבחינת תמיכה בטכנולוגיות לכסף 2. מעבד שנותן את התמורה הטובה ביותר לכסף, רצוי מהדור החדש 3. זיכרון, שוב מקסימום תמורה לכסף 4. אני לא יודע עם יש עדיין הבדל ביניהם אבל גם חברה לכוננים קשיחים כאשר ה…

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  25. Started by shimi 1,

שלום לכולם, אני הרכבתי לחבר שלי מפרט חדש, (אני לא מתכוון לענות על השאלות בסטיקי כי זה משהו קטן) הרכבתי לו את המפרט הזה : http://tms.co.il/preview/spec/3kdpt6eg האם הספק שבמפרט יכול להחזיק את המחשב הזה ? מה אתם אומרים על הכרטיס מסך הזה למשחקים?

• 2 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.