ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
מחשב גיימיניג שירץ את כל המשחקים הכי חדשים וכבדים על הגדרות גבוהות... אין צורך בציוד הקיפי משום סוג לא צריך צורב וגם לא חייב דיסק קשיח.... לא צריך הרכבה ... יש לי מדרבורד שהוא (Asus M2N-E (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x4, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN אם צריך אפשר להחליף אם אפשר להחליף אז גם מארז חדש....אם לא אז יש לי.... רוצה שהמחשב יהיה שקט ולא מרעיש בערך מי 1-10 7 או 8.... לא יודע לבצע OC בעצמי אם החברה עושה את זה אז אני רוצה אם לא אז לא משנה... גר בצפון אבל זה לא משנה מאיזה חנות אני קונה.... אין בקשות מיוחדות
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מה קורה? אני רוצה לקנות מחשב שיהיה עד 4500 ש"ח (אפשר חריגה קטנה) שיהיה בנוי לגיימינג. *לא כולל מסך כמה דברים: מעבד אינטל, כ.מסך מעדיף NVIDIA תודה מראש !!!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ז"א עדיף לאחד מלוחות האם עם הכרטיס המובנה החזק. לא היה מקום בכותרת אבל עדיף גם ציוד היקפי בסיסי- יענו מקלדת ב50, עכבר ב50, רמקולים ב50. משהו פשוט. מסך איכותי וזול, דק, ז"א לא 30 אינצ' XHD, נגיד 17\19 אינצ' מחברה אמינה. מארז- לא משהו בומבסטי. צריך להראות בסדר. עדיף שהכל ייבנה בחנות אחת.
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
היי שני דברים חשובים מאד : 1. מעבד אינטל חזק ומהיר 4 ליבות. 2. זכרון גדול ומהיר 6 או 8 גיגה ------------------------------------------------ לוח אם של ASUS לא חשוב יכולות OC הארד דיסק 500 גיגה - אחד מומלץ וטוב. כרטיס מסך ברמה בינונית + - עד 700 ש"ח שיוכל להריץ גם משחקים. כונן DVD מארז לא יקר וספק כח שיחזיק את המערכת. מה אתם מציעים ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם ההורים שלי רוצים לקנות dvd מקליט עם הארד דיסק שזה עולה בערך איזה 2500-3000 שקל ואפילו יותר. אז חשבתי בעצם למה לא לקנות מחשב, משהו לא יקר,בערך באותו מחיר,שיעשה את אותם הפעולות ואפילו יותר. אז לסיכום אני צריך מפרט של מחשב שיהיה שקט(חשוב ,כי המחשב יהיה בסלון כל הזמן) שיהיה אפשר להקליט בו תוכניות טליוזיה לצרוב וכו המחשב יהיה מחובר כמובן לטליוזיה (בתור מסך) התקציב הוא 2500 עד 3000 . תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אשמח אם תעזרו לי להרכיב מפרט לחבר שלי. התקציב שלו הוא 7000 שקל. לא כולל מסך ולא כולל פרטים נילווים (מקלדת, עכבר וכו'...). אני רוצה לעזור לו כי כל פעם הוא קונה בתקציב גבוהה והוא יכול לקנות במחיר כזה משהו הרבה יותר טוב ממה שהוא מתכנן. אודה לכם אם תעזרו לי בעזרתי. בתודה מראש אלדד. ;D
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברס' אני צריך הצעות למפרט עד 3500 ש"ח כולל מסך ורמקולים! מטרות - ICQ, אינטרנט, משחקים כמו FIFA, עבודות ב WORD וכו'... מה אתם אומרים יתאים פה? מחשב מבוסס אינטל יהיה יקר מידי, נכון? אם כן, אז מערכת AMD עם כפול ליבה יכולה להתאים... תודה מראש,
-
- 11 תגובות
- 690 צפיות
-
-
לא כולל מסך!!! מבוסס מעבד AMD... תודה... ;D ;D
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
חבר טוב שלי הוא תקליטן והוא צריך מחשב חדש ליצירת מוזיקה וגלישה באינטרנט. מחשב קומפלט [מקלדת, עכבר-אופטי(רגילים ps/2), מסך, רמקולים,כרטיס מסך סטנדרטי(לא Onboard) כרטיס סאונד איכותי במחיר שפוי) מחשב שקט כיוון שימצא בחדר השינה שלו (קירור אוויר, לא מים בבקשה). הוא רוצה לחבר את המערכת (תקליטייה) למחשב עם חיבורי xlr, rca, pl, ולחבר סינטיסייזר. התקציב הוא 6,000 ש"ח גג 6,500 ש"ח. עכשיו הוא רוצה שזה יהיה מחנות באזור י-ם (הוא אוהב ללכת לקנות בחנות "אמיתית" עם מזומן : ) אני יודע של- www.ksp.co.il יש סניף בירושלים אז אם אפשר משם זה יהיה טוב, או חנות אחרת מי-ם. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם צריך את עזרתכם בהמלצה למפרט מחשב ב 2000$ ללא מסך וללא HD ואפילו ללא רמקולים ומקלדת (החלקים נקנים רק דרך האתר NEWEGG אז נסו בבקשה להמליץ רק מתוך המבחר שלהם) החלקים יגיעו ללא מיסים וללא עלות משלוח אז תמליצו לפי דעתכם (אבי עובד FED-EX). תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כפי שרשום בכותרת רק מחשב ללא ציוד נלווה מטרותיו יהיה לעבודה משרדית של אופיס וקצת פוטושופ דרישה אחת מחוייבת שיהיה צורב אודה לכל העוזרים במשימה המסובכת הזו.. תודה מראש predator_008
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט הכי זול שאפשר מסך 17 אינץ למטרות שרשמתי בנושא אני לא אקנה את המחשב באינטרנט אלא בחנויות בבאר שבע אבל אני צריך כיוון ממכם (לגבי חומרה וכיוב')
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אהלן חברים, תודה שנכנסתם.... צריך מפרט יציב וחזק ללא OverClock .. מפרט שישרת בעיקר לאינטרנט, הרבה צריבות דיסקים ועבודה משרדית (דיסק קשיח לפחות 250 GB). ושיוכל להפעיל משחקים ברמה של (לדוגמא) Pro Evolution Soccer ו- Counter Strike... בבקשה לא לעבור את התקציב. עדיף מהחנות הבאה: http://ksp.co.il/hmain.php זהו בעקרון, תודה על כל הצעה
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. לחבר שלי יש תקציב של 6K למחשב חדש. השימוש העיקרי זה משחקים (גם כבדים) וסרטי HD אין לו צורך בכרטיס מסך , הארד דיסק וכרטיס קול כי יש לו את אלה מהמחשב הקודם. הכרטיס מסך שיש לו זה ATI RADEON HD4850 DDR5 חשוב שהמפרט יהיה מחנות אמינה ולא משהו בסגנון KSP נ.ב אם יש לדעתכם צורך לשפר את הכרטיס מסך אתם מוזמנים להגיד תודה רבה לכם
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן,אני צריך מפרט מחשב למשחקים,בין 5500 עם אפשרות לחריגה קלה,מקסימום 6000. רצוי עם מעבד Q9300,אבל פתוח להצעות. בלי OC! בנוגע לכרטיס מסך,איזה שילוב של שני כרטיסים משתלב ונותן את התמורה הכי טובה?
-
- 13 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אני צריך מפרט מחשב למשחקים, 5000 ש"ח עם אפשרות לחריגה, מקסימום 5500 ש"ח. (אם אתם רואים שאתם יכולים לשים משהו שממש ישפר את המחשב אבל יחרוג בקצת יותר מ-5500 אז אפשר אבל רק במקרים שזה באמת יעזור בהרבה). בלי OC ובלי ציוד היקפי. תודה!
-
- 11 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום אח שלי רוצה לקנות מחשב חדש והתקציב הוא 4K בערך המחשב ישמש למשחקים בלבד וחשוב לציין שאין לו מסך הכי טוב יש לו מסך 19 LCD של חברה ג'נרית גם הארד דיסק לא צריך כי אני ישים לו אחד של 250 שיש לי פנוי תודה
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
הרבה זמן לא התעדכנתי בנושא החומרה ואני צריך מפרט מחשב לחבר שלי למשחקים ב 5 אלף שקל. בלי מסך בלי מקלדת בלי עכבר ובלי רמקולים.רק המארז ומה שבתוכו. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום אנשיםם. אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מעוניין שתיתנו לי את הצעותכם על מפרטי מחשב במחיר בסביבות 4000 ש"ח. החלקים העיקריים שאני מעוניין שיהיו במחשב הם: כרטיס מסך X600 או ה9600XT של Readeon מעבד של AMD 64 BIT 3GHz ושהזכרונות יהיו 512 CL 2.5 בתודה מראש על עזרתכם אלדד כהן.
-
- 8 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה ומתחיל להתעניין מאוד במחשב חדש נייח 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רובו יהיה למשחקים, אולי קצת לתכנות אבל לא משהו שדורש ביצועים (יש לי מחשב נייד פשוט שמספק אותי מבחינת תכנות..) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקי אסטרטגיה בעיקר, סטייל XCOM למי שמכיר (עוד מעט יוצא משחק חדש שלהם), HEROES האחרון ועוד משחקים בסגנון הזה... פחות יריות ומשחקי מכוניות -אילו משחקי…
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
כולל מסך וציוד היקפי חוץ מרמקולים תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
צריך מפרט מחשב למשחקים כבדים סרטים והורדות מחשוב מחשב שקט עם הרבה זיכרון ללא מסך אבל כן צריך עכבר מקלדת וכרטיס טלויזיה מחיר 5000-5500K
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב עד 6500-7000 ש"ח. ללא ציוד הקפי, לא כולל עכבר, מקלדת, מסך, צורב. מעוניין במעבד אינטל. כ. מסך חזק קירור טוב (לעשות אוברקלוקינג-אולי בעתיד).
-
- 7 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים + מסך LCD בכ-4500 ש"ח. עדיפות למסך 19" 8MS מאשר 17" 2MS... אני מאוד מעדיף מארז GAMER יפה, אבל לא היותר מדי מצועצעים... מקווה שיש משהו בתקציב שלי. תודה. :-) הנה המפרט שאני הצלחתי להוציא: מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX מחיר: ¤622 אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. לוח אם: ALBATRON K8NF4-AM2 מחיר: ¤365 אחריות: שלוש שנים. מסך: LG LCD 17" L1752TQ 4ms DVI מחיר: ¤1060 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: PALIT PCI-EX GeForce 7600GT SONIC 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL מחיר: ¤719 אחריות: שנה. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤396 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: …
-
- 10 תגובות
- 681 צפיות
-