עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אבא שלי רוצה לקנות מחשב וביקש ממני לנשוות בין כמה הצעות(בלי מסך): *יש הבדל באמת גדול בין PENTIUM D 2.800 לC2D יענו הקורונה באותה מהירות?? גם 2.8?? עכשיו הוא רוצה להתקין XP ולא ויסטה ומפעיל הרבה תוכניות ברקע בעיקר דפדפנים,דעיקר אבל המון תוכניות ברקע ולעיתים זה נתקע--כדאי יותר מ512 או אפילו להוסיף סטיק של 256 כי ג'יגה לא נראה שהוא צריך.... הנה שלושה מפרטים אשמח לפירוט אם תוכלו לגביה מה יותר עדיף וטוב בבקשה תביטו שנייה אני רציך עזרה מכם מאוד מאוד: אינטל קונרו E4300/4400+מסך "19 דק LG LCD 2MS/5MS. לוח אם: MSI -- chipset--(intel) 945 מעבד אינטל קונרו בטכנולוגיה חדשה CORE 2 DUO E4400/E4300 ניתן לרכישה עם מעבדי קונרו QUAD E6700,6600,6420,6320 זיכרון: DDR2 1024 MB 667MGH(לא 5…

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  2. קודם כל אתם יכולים להציע לי מפרטים שיעבדו חלק עם משחקים כמו NFS:Pro Street בתקציב של 2-2.5K ?? דבר שני: מישהו מכיר חנות זולה וטובה שנמצאת באיזור פ"ת?

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  3. יש ברשותי מחשב נייד אשר נרכש בארה"ב. אני מעוניין להוסיף למקלדת את האותיות בעברית. ידוע לי שיש מדבקות שאותן ניתן להדביק, אך אני רציתי לדעת האם ישנן חנויות שצורבות את האותיות על המקלדת? אם מישהו מכיר חנות שעושה זו אני אשמח לקבל ממנו פרטים. תודה מראש, יגאל

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  4. היי, סליחה על ההתפרצות. אני זקוקה לעזרה ואודה מאד למי שיסכים לטרוח עבורי. (ואולי יעזור אם תדעו, שאני עוזרת ממש לכל מי שבא לבקש עזרה בנושאים שהם התחום שלי, בפורומים אחרים לגמרי...) תודה מראש ... אז ככה, המחשב שלי מת. הוא מת בשיבה טובה אחרי 7 שנים, כך שאני לא מאשימה אפאחד... במעבדה MDS בנשר המליצו לי לא להשקיע יותר מ-700 ש"ח כדי להחליף לוח אם, מפני שבגילו הוא כבר לא ישרוד הרבה. הבעיה היא שאני צריכה מהר מהר מחשב חדש, ואין לי שמץ של מושג איך מתחילים. ישבתי כאן 3 שעות עם המפרטים וההודעות ויצאתי רק מבולבלת יותר. מה שאני צריכה זה מחשב בייתי. ושיעלה עד 2000 ש"ח. (אפשר פחות?). הוא לא מיועד למשחקים בכלל, אלא לעבודה משרדית, WORD , מצגות, גלישה באינטרנט, סרטי DVD . האתר של http:…

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  5. Started by GuYZ1987,

שלום אני עומד לקנות מחשב חדש בקרוב ואני צריך דעה לגבי המפרט הבא איך המפרט אני אוהב את החלקים מבחינה של חברות כמו GIGABYTE INTEL NVIDIA עלהם אני לא מוכן להתפשר עם יש עצות לשיפור בברכה התקרה 5500 המחשב מתוכנן עבור משחקים כבדים ועבודות פרך קשות אני לא צריך מסך ולא שום ציוד היקפי שהוא כמו שאתם רואים גם לפי המפרט נ.ב אני יותר מחפש חוות דעת ועצות לשיפור מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core 2 Quad Q9650, 1333Mhz, s775, 12MB Tray 1510 1 1510 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total EP45-UD3L s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1066, PCI-E 2.0 480 1 480 זכרונות‏ DDR II 1066Mhz Price Units Total 2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel …

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  6. 1. מה התקציב? 4.5-5K 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), תכנות, משחקים (קלים), צפיה בסרטים,הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?מסך (22'), מקלדת ועכבר אלחוטיים. 10. האם מתוכנן OC? מתוכנן ברמה בנונית. (לא הולך לנסות לשבור שיאים. 11. במפרט למשחקים - מקסימום משחקי אסטרטגיה בזמן אמת. תודה רבה לכל העוזרים!!!

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  7. עשיתי למחשב הפעלה ראשונית של הוינדוס 7... וכנראה באחד השלבים נתתי אישור להתקנה של מלא תוספים שאני לא יודעת איך להפטר מהם עכשיו(מה מהם קריטי למחשב ומה לא) אז הבעיה היא כזאת, המחשב מראה GB1.5 זיכרון תפוסים בלי שהפעלתי מרצוני כלום. בנוסף, כשהפעלתי סרט על המדיה פלייר הוא נתקע ותקע את המחשב ולא עזר לי cntrl+alt+delet... המחשב נתקע לחלוטין. התקנתי חבילת קודקים ואז הסרטים רצים בסדר גמור, אבל יש לכמה מהם פתאום טשטוש בחדות...

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  8. Started by the kon,

שלום המפרט של המחשב שלי הוא: p4-3.2 775 512*2 ddr2 533 6600GT 120G P35-S3L ספק 450W והייתי רוצה לשדרג את המחשב עם הכסף נראה לי שהכי כדאי זה זכרון+כרטיס מסך+דיסק קשיח תוכלו להמליץ לי על רכיבים או משהו אחר שכדי לשדרג בכסף תודה

• 7 תגובות
    • 590 צפיות
  9. שלום אני צריך בשביל חבר שלי מפרט למחשב ללא מסך וללא כרטיס קול ולא את הכרטיס מסך הכי חזק שיש... אבל שיסחוב מספיק. הוא צריך את המחשב בעיקרון לעריכת ויצירת מוזיקה. כדי שהזכרתי למעלה התקציב שלו הוא 5000 ללא כרטיס קול וללא מסך אשמח לקבל את עזרתם. עם צורב DVD ובלי עכבר מקלדת... לא משחק משהו רציני... סטנדרטי

• 6 תגובות
    • 590 צפיות
  10. Started by royzx6r,

שלום לכולם. רצ"ב מפרט למחשב עד 2500 ש"ח המיועד בעיקר למוסיקה, אופיס וסרט פעם בחודש. קחו בחשבון שאני חייב ויסטה מקורי, מקלדת ועכבר. תודה רבה לכולכם! מעבד: AMD ATHLON 64 5200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.7GHz 1MB CACHE - ADO5200DOBOX- BOX ¤352 לוח אם: ASUS M3A78-EM ¤433 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS ¤334 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-215DSV X20 - SATA - SILVER ¤124 זיכרון: KINGSTON 4096MB (2048MB X2) DDR2 800MHZ CL5 ¤318 מארז: JSP-TECH K-630B + EZCOOL 400W PSU ¤218 סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD-PS2+MICROSOFT WHEEL OPTICAL MOUSE-PS2/USB ¤120 מערכות הפעלה: WINDOWS VISTA HOME BASIC - 32 BIT - HEB - OEM ¤453 קרור למעבד…

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  11. Started by ychamp,

אני רוצה לקנות נייד שיהיה נייד יחסית שיהיה טוב לצפיית סרטים לאינטרנט אופיס ומשחקי RTS קלים זה המפרט שאני בניתי מHP Processor AMD Turion 64 ML-28 (1.6GHz/512KB L2 Cache) Display 15.0" TFT XGA BrightView (1024x768) Graphics Card ATI RADEON® XPRESS 200M w/productivity ports Memory 512MB DDR SDRAM (2x256MB) Hard Drive 60 GB 4200 RPM Hard Drive Primary CD/DVD Drive FREE Upgrade from DVD to DVD/CD-RW Combo Drive!! Networking 54g Integ. Broadcom 802.11b/g WLAN & Bluetooth Primary Battery Extra 12 Cell Lithium Ion Battery Productivity Software Microsoft® Works/Money total 1142 $$$ U.S dollars

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  12. Started by DIABLOOON,

שלום אני רוצה שתעזרו לי לבחור רק את החלקים הבאים למחשב החדש שלי החלקים הם: לוח אם, מעבד, כרטיס מסך, וזכרון. אני צריך מערכת חזקה שתריץ Vista טוב וגם את כל המשחקים החדשים ... אני הייתי רוצה מערכת מבוססת אינטל Q6600 וכרטיס מסך חשבתי על 8800GT וגם רציתי לשאול האם ספק כוח חדש ואיכותי הוא הכרחי או שאפשר להישאר עם 400 Generic שלי...

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  13. Started by יהודי,

בס"ד שבוע טוב אני מחפש לחבר מפרט של מחשב במחיר הנמוך ביותר במזומן גם במחיר של אחריות קצרה יותר המפרט כולל מחשב עם צורב dvd, הרדיסק הכי קטן שיש מספיק, 20 ג'יגה אם היה קיים היה רלוונטי, זיכרון 512, מקלדת, עכבר, מסך אפילו 15 יהיה טוב, כאשר כרטיס קול כרטיס מסך וכרטיס רשת מובנים בלבד, נושא הקירור לא משנה כלל סטנדרטי מספיק, הוא מעוניין לקבל את המחשב ללא שום מערכת הפעלה גם לא חינמית ולא חופשית אין העדפה אישית לחברה כזו או אחרת כל עוד מדובר בחברה שהמוצרים שלה אמינים בדרך כלל השימוש הוא גילישה באתרים, תוכנת מסרים מידיים, אנטי וירוס, שמיעת קיצבי קול תודה רבה, תזכו למצוות

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  14. Started by clintojpz,

מה אתם אומרים ? מה לשנות ?

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  15. Started by gjook,

שלום לכולם , הרבה זמן לא הייתי בפורומים , ככה שאני לא הכי מעודכן במה שהולך בעולם המחשבים , בכל מקרה אני צריך מפרט בתקציב 2500 ש"ח+-200 ש"ח. שמיועד בעיקר למשחקי מחשב\ גרפיקה וסרטים... לדעתי החלוקה של המפרט צריכה להיות ככה: 700 ש"ח מעבד 250 זכורנות 300 הרד דיסק 450 לוח אם ועוד 750 נניח כרטיס מסך ונגיד מארז כלשהו... אם אתם מסכימים אני אשמח להצעה תואמת , ואם לא אז להצעה בחלוקה אחרת גם זה טוב , יכול להיות שטעיתי בחלוקה פשוט הרבה זמן לא התעסקתי בזה, אולי המחירים השתנו וככה...

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  16. שלום, אני מתכוון לקנות מחשב בחלקים ורציתי לדעת אם החלקים יהיו תואמים ואם לא אז למה אני צריך להחליף, המפרט הולך ככה: לוח אם: GA-MA790FXT-UD5P AM3 DDR3 1666 OC מעבד: AMD Phenom II x4 Quad Core 940/945 AM2+ זיכרון: 2x2GB DDR2 800Mhz + 2x1GB 667Mhz כרטיס מסך Nvidia 8400GS דיסק קשיח והדברים האלה לא ממש קשור, נכון? תודה

• 7 תגובות
    • 590 צפיות
  17. Started by gatitito,

* מטרות המחשב? : עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) , * גודל המסך? 14-13.3 עדיף מט * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בין 6-8 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? , HDMI, VGA (נדרש חיבור למקרן) * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB שילוב עם SSD יהיה נחמד אבל לא מחייב * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה יונתן

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  18. שלום לכולם, המחשב שלי כיום הוא Q6600 עם כרטיס מסך GTX280 , לוח GB ו-4 ג'יגה זכרון ו4 דיסקים קשיחים. המחשב משמש בעיקר למשחקים. יש לי כיום מסך דל 24 אינטש ואני משחק ברזולוציות גבוהות ולא אוהב להוריד איכות בהגדרות גרפיקה במשחקים. לפני כשנה בהתיייעצות אתכם , החלטתי לדחות את השדרוג מכיוון שהוא לא נתן הרבה. האם המצב היום שונה ? שיחקתי ב WITCHER החדש והתחושה היא שיכולתי להפיק מהמשחק יותר. יש לי תקציב של 5K ( ואפילו יותר ) ניתן אפילו רק עבור השילוש הקדוש... האם תוכלו להמליץ על מערכת מבוססת מעבד אינטל I7 וכרטיס NVIDIA ? לא עושה OC !! תודה מראש מנו

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  19. הי, אני מעוניין לקנות מחשב לשימוש ביתי של כל המשפחה. להלן הפרטים לפי הסעיפים המומלצים: 1. תקציב מקסימלי: 2000 שח כולל מערכת ההפעלה. במידה ולדעתכם זה מחייב התפשרות קשה - אפשרי חריגה קלה (עד 10%-15%), רצוי מאד שלא 2. שימושים: אינטרנט - כולל סקייפ, מסנגר. אופיס, משחקים פשוטים (FIFA), צפיה בסרטים לילדים (לא HD), בניית ספרי תמונות אישיים (pixit). 3. ציוד הקפי - רמקולים בלבד (יש לי מקלדת, עכבר, מסך) 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט - לא 5. מפרט חלקי - לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5 - המחשב בחדר משחקים ולא בחדר שינה 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנ…

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  20. בוקר טוב לכולם. קניתי את המערכת הנוכחית לפני שנתיים ואני כבר יכול לשמוע את חרחורי הזקנה שלה כשאני מדליק את המחשב (או שאולי אני פשוט צריך לנקות את המאווררים? ). בכל מקרה, זו המערכת: לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3 מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX קירור למעבד: Scythe Kama Cross מארז: Thermaltake V9 1x120mm + 230mm TOP Fan Black ספק: Thermaltake Though Power 600W 48A/12V 4XRails SLI כונן קשיח: Western Digital 640Gb 16MB AAKS כרטיס מסך: Palit Radeon 4870 1GB Sonic Dual Edition GDDR5 HDMI Retail כונן: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black זכרון: G.Skill 4GB DDR2-900 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPI Black מאוורר נוסף: Glacialtech 120…

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  21. Started by Idan06,

אני זקוק למפרט דחוף, שיהיה עוד היום. אם מישהו יכול לעזור לי, אז הנה פרטים: המחשב בעיקרון הוא למשחקים. תקציב: 3500-4000. אני רוצה שיהיה 1GB זיכרון, צורב DVD, כרטיס מסך עדיף של ATi-256MB, ומעבד של Intel, 160GB ללא מסך, וללא מקלדת, עכבר ורמקולים. תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 590 צפיות
  22. שלום לכולם אני זקוק בבקשה למפרט, אשר מיועד ללקוח שמשתמש במחשב לאופיס, אינטרנט, ותוכנות מסחר בבורסה (לא כבדות מדאי) דרישות: מבוסס אינטל. המחשב לא מיועד למשחקים. ללא ציוד היקפי. ללא צורך בנפח איכסון גדול (כלומר GB160 יספיק). ללא צורך בויסטה. לא מתוכנן בכלל OC. כמה שיותר זול יותר טוב, למרות שעדיף חלקים איכותיים (במידת האפשר). אשמח אם תוכלו לבסס את המחשב על KSP (למרות שאני מבין את הבעיתיות שבדבר). אני בניתי משהו כזה: מעבד Intel Pentium Dual-Core E2180 Box ¤320 לוח אם GIGABYTE GA-73PVM-S2H ¤357 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤213 זיכרון Kingston 1024MB 800MHz DDR2 CL 5-5-5-18 ¤121 צורב Sony Nec - Optiarc AD-7200A Black X20 DVD ¤126 הרכבת מערכת מ…

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  23. שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד לאינטרנט מוזיקה (הדברים הרגילים) + משחקי אסטרטגיה עד 4,000 שקל. אני לא מעוניין במותג מסויים. תודה לעוזרים וגם לאלו שלא.

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  24. אין לי מחשב נייד ואף פעם לא היה לי, אבל בכוונתי לקנות אחד. קיבלתי הצעת מחיר למפרט הבא, מי שמבין אם יוכל לומר לי דעתו אני יותר מאודה לו! מפרט: Toshiba A300-1LT מעבד: 2.0Ghz Dual Core זיכרון: 3GB DDR2 כרטיס מסך: ATI Radeon HD370 256MB-1GB מסך: 15.4 (קריסטל) הארד-דיסק: 320GB צורב DVD מצלמה מובנת WiFi BlueTooth כרטיס רשת ווינדוס: Vista אחריות לשנתיים קישור למפרט מלא: http://www.pcdepot.co.il/sale.asp?pid=580 הצעת מחיר: 4,412 ש"ח מהשוואת המחירים שראיתי באתר "זאפ", הזול ביותר שניתן למצוא הוא 4,700 ש"ח. מה דעתכם? מישהו יכול לתת חוות דעת? ומה דעתכם על כרטיס המסך? ישן? סביר? חזק?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  25. יש לי אפשרות להצעה של כרטיס מסך HD4870 וספק כח סיסוניק עם 4 שנים אחריות של פנדה (שניהם יד שניה) ב750 שח SAPPHIRE HD4870 512MB DDR5 - חמש מאות שח SEASONIC 500W - מאתיים וחמישים שח כרגע יש לי המפרט הנ"ל E8400 DG41RQ - Intel 2GB DDR2 800 EZCOOL 450W עם מסך 21.5 שתומך בFULLHD אבל יש לו רק D-SUB Trendsonic MIDI ATX case DVD-RW SATA HDD SATA HDD IDE המארז הוא די ג'נרי וגם צפוף על הלוח יש לי רק שני חריצי זיכרון ואחד תפוס הכבל IDE די קרוב אל הזיכרון ואין לי מקום תמרון יותר מדי, גם את הHDD IDE בקושי הצלחתי להכניס השאלה שלי אם כדאי לי כרגע לקפוצ על ההצעה ולקוות שאצליח לדחוס את הכרטיס מסך לתוך המארז או שעדיף כרגע לקנות מארז יותר גדול , ולשקול אולי בהמשך להחליף לוח אם ולהוסיף זיכרון …

• 0 תגובות
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים