עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by devek,

אני רוצה מחשב למשחקים בתקציב של עד 3000 ש"ח מה אתם יכולים להציע לי? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  2. שלום לכולם פה אני כבר איזה כמה זמן מתכנן לקנות מחשב ואין לי מושג ביכלל מאיפה או איזה אז ככה דיפדפתי קצת פה ואני ירשום מה אני רוצה מהמחשב ואתם כבר תיבנו לי כמו שאתם יודעם הכי טוב לעשות אז .... המחשב לא לoc אני לא יודע מה זה אפילו משחקים בסיסים ביותר לא משחק יותר מידי במחשב מרוצי מכוניות וכאלה אז עדיף שההיה כרטיס מסך המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט ולהורדת סרטים ושירים וכל מיני דברים במחשב בדרך ככל פועלות הרבה תוכנות בו זמנית וכמו שאמרתי צריך ציוד הקפי כולל רמקולים בינונים ומסך 19 וחשוב שההיה שקט תודה רבה אבי..

3. Started by ZXY1,

אני זקוק למפרט מחשב עד 4000 ש"ח אני צריך מקסימום מחשב מינימום מחיר שהייה בעל רכיבים בעלי שם עדיף מעבד אינטל E6600 / E6400 / E6300 ולוח עם כרטיס מסך על הלוח כי כרגע אני לא רוצה לקנות כרטיס מסך רק בעוד חצי שנה כשיצא כרטיס מסך לויסטה וגם רציתי לדעת מה אומר CL3/ CL4 / CL5 בזכרונות ? וגם שמעתי על כרטיס רשת 10/100/1000 מה זה אומר ?

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  4. Started by yav92,

הנה המפרט האם הוא בשביל עבודות וכאלה לא למשחקים מחשב פנטיום 4 3GHz זכרון 1024MB כולל מסך דק LCD 19 רק 2,965 ש"ח אספקה מיידית. אפשרות לתשלומים. שנתיים אחריות בכל מעבדות אייבורי. אחריות למעבד ולזכרון לכל החיים, 3 שנות אחריות ללוח האם, לדיסק הקשיח ולמסך. מארז קדמיות ואחוריות USB כולל יציאות ATX מעבד INTEL PENTIUM 4 3GhZ ניתן לרכישה עם מעבד PD 805 ללא תוספת מחיר ולשדרג לכל מעבד אחר לוח אם אינטל מקורי!! INTEL GRAND COUNTY2 כולל סלוט PCI-E(לא AGP) CHIPSET ATI (לא VIA!!!) שדרוג ללוח CHIPSET ATI MSI רק 45 ש"ח לוח ASUS P5VDC-MX VIA AGP פחות 35 שח לוח GIGABYTE GA8VM800PMD VIA AGP פחות 55 שח כרטיס קול 5.1 ( 6 ערוצים) כרטיס רשת 10/100 דיסק קשיח 80G SATA 7200 (WD,MAXTOR,HITA…

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  5. מבחני ביצועים מפורטים ועדכניים לכרטיס המסך הנייד החדש של NVIDIA מאשרים כי מדובר באחד מהמוצרים הטכנולוגיים המרשימים ביותר שראינו השנה לכתבה: http://hwzone.co.il/מפלצת-ניידת-מבחני-ביצועים-חדשים-לכרטי/

• 7 תגובות
    • 558 צפיות
  6. אז ככה אני צריך מפרט מחשב להורים. עיקר השימוש במחשב הוא משרדי-אינטרנט אופיס , ועבודה עם סרטים(עריכה) ותמונות. התקציב הוא 1500 שקל והמחשב יקנה באייבורי. אין צורך בציוד היקפי. דרישות: הארדיסק של לפחות 250 ג'יגה לפחות 2 ג'יגה זיכרון כונן dvd+צורב dvd מעבד-עדיפות לאינטל זהו בגדול תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  7. Started by Mordi mor,

משהו יכול לעזור לי להכין מפרט למחשב טוב למשחקים לא צריך את כל האביזרים לדוגמא(רמקול עכבר מקלדת וכו') אני רוצה שיהיה כרטיס מסך טוב מאוד מעבד טוב מאוד זיכרון מינימום 4GB דיסק קשיח מינימום 500GB. תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  8. אני רוצה נייד קל שאני אוכל לשחק איתו קצת {PES} ושיעבוד מהר ראיתי את זה-Fujitsu Siemens Amilo Mini Ui 3520 http://www.fujitsu-siemens.com/home/products/notebooks/amilo_mini_ui_3520.html ואני רואה שיש לו כרטיס מסך- Intel® Graphics Media Accelerator 950 (shared memory מה הוא יכול להריץ לי...? ועוד האם GTX 295 מתאים לעבודות גריפיקה כבדות או שהוא בעיקר למישחקים אני פעם הבנתי שרוב העכטיסי מסך למשחקים לא מתאימים לעבודות גרפיקה הבנתי נכון? תודה

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  9. Started by benr,

הדרישות מבחינת ביצועים הם לא גבוהות: אופיס, אינטרנט, סרטים (אולי גם משחקים לא ממש כבדים). הדרישות האחרות הם מסך 13.3 (גם 14.1 ניתן לשקול אם הוא מוזיל את המחיר). יציאת S-VIDEO חובה (עדיף HDMI). והדבר הכי חשוב שיהיה לו בוודאות את כל הדרייברים שיאפשרו שינמוך לXP מVISTA שמותקן עליו. יש טעם לשקול מחשב מהחברות היותר זולות (MSI, ג'יגהבייט וכו') או שאני יכול למצוא משהו של לנובו או דל?

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  10. Started by gaby1992,

שלום לכולם, אני צריך מפרט ב7000 שקל ללא ציוד היקפי אני לא מתכנן OC ויש לי מסך 24" המטרה היא למשחקים כבדים וסרטים אבל סרטים בעדיופת שניה... עכשיו הבקשות המיוחדות הם... מעבד Q9550 והכרטיס החדש של NVIDIA GTX295 הדבר שבאמת חשוב לי הוא שלא תבנו מהיבט כלכלי לא לנסות לחסוך כי אני חסכתי 4 חודשים בשביל זה.... ואני מעוניין לקנות את המערכת עם מלוא הכסף (אך כמובן לא להגזים עם מארזים ב 1000 שקל ) תודה מראש

• 9 תגובות
    • 558 צפיות
  11. Started by Cyron,

1. מה התקציב? 3000, ניתן לחרוג 2. מטרות המחשב? סרטים, עבודות משרדיות ומשחקים ברמה בינונית 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?CM 690 9. האם חשוב שקט? עד כמה? שיהיה שקט, הוא ליד המיטה 10. האם מתוכנן OC? כן, במטרה למתוח את המעבד כמה שאפשר מתוכנן לעבוד על מסך 24" בעתיד. תודה

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  12. שלום, אני רוצה לקנות לחברה שלי מחשב קטן כמו Eee למשל, אבל אני רואה שיש לו חיסרון גדול בזיכרון החיצוני שלו (דיסק קשיח כביכול) כי הוא SSD והנפח הוא סביבות ה2-4GB :-\ אפשר להרחיב בעתיד? איזה אתם ממליצים? הלכתי דווקא על המחשבים האלו כי היא לא מתעסקת עם יישומים כבדים, והם קטנים וקלים. בכל זאת מה יהיה קצה היכולת שלהם? איזה משחק לדוגמא הוא יהיה מסוגל להריץ? אני צריך עזרה ממש דחוף,, אז אני מודה מראש על העזרה המהירה.[br]פורסם בתאריך: 30.11.2008 בשעה 18:43:27 חברים אני ממש צריך את העזרה שלכם,אין מישהו שיש לו משהו בסגנון הזה?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  13. בקיצור חבר שלי מחפש מחשב בסביבות ה2000 שקל משהו שיחזיק לו לכמה שנים אולי.. יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  14. שם המוצר כמות מחיר מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM 888 ש"ח קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 pro 109 ש"ח לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L 495 ש"ח מארז: Thermaltake Strike MX Black 120mm י 235 ש"ח ספק כוח: Thermaltake 500W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails 411 ש"ח זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12 444 ש"ח קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS 252 ש"ח כרטיס מסך: Palit Radeon 4870 1GB Sonic Dual Edition GDDR5 HDMI Retail 1404 ש"ח LG H55LK DVD-RW Dual Layer X20 LightScribe IDE Black 124 ש"ח סה"כ 4437 יש לי גם מסך :BenQ FP92W 19 אני הבנתי הכרטיס מסך קצת חזק בשביל הצג, אבל זה לא אמור להתאזן במקרה של משחקים חדשים יותר בע…

• 7 תגובות
    • 558 צפיות
  15. רציתי לדעת הצעת מחיר על המפרט הזה מעבד Intel Core Due E8400 לוח ASUS p5ql-e זכרון 4GB DDR2 800 MHZ כרטיס מסך ATI R 4850 512 MB - GIGA דיסק קשיח Western Digital 500 GB צורב DVD-rw pioneer מארז ATX ספק ANTEC 550 WATT WIN XP HOME ENG מסך LG 20 LCD TFT המפרט הזה חלש יחסית קיבלתי אותו מאיזה חנות ליד הבית ואני צריך אחד הרבה יותר חזק במחיר הזה

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  16. היי אשמח לעצתם, 1. מה התקציב? 3500 - יכול לחרוג במידת הצורך 2. מטרות המחשב? משחקים ( fallout 3לדוגמא), ובמיוחד לסרטי HD,יחובר לטלויזה 32'. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עיצוב-לא חשוב , קירור - מוכן לשלם ע"מ לקבל קירור טוב מסטנדרטי 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? HD בגודל מינימלי של 500GB 9. האם חשוב שקט? עד כמה? מחשב שקט חשוב אך לא במחירים קיצונייים, יחס עלות-שקט הטוב שניתן למצוא (במסגרת התקציב) 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני…

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  17. שלום לכולם, אני מעונין לקנות מחשב חדש שמטרתו תהיה למשחקים כבדים, עריכה גרפית קצת, סרטים באיכות HD גם, הורדות. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב …

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  18. 1. מה התקציב? 4500~. 2. מטרות המחשב? כל המשחקים שיש, עבודות קלות בפוטושופ. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך כונן דיוידי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? מה שיותר זול יותר טוב. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? הקירור מאוד חשוב במחשב והשקט לא רלוונטי בשבילי. המראה של המחשב כן משנה לי כי יש מארזים שאני לא אוהב~. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא חשוב כלל. 10. האם מתוכנן OC? שימוש במעבד E8400 עד 4GHZ בערך. 11. במפרט …

• 8 תגובות
    • 558 צפיות
  19. בידי יש תקציב כ3000-3400 ש"ח כמו שנתון בכותרת ואני מעוניין לקנות בתשלומים .. והמטרות המחשב שאני מעוניין בו היא לעריכת ויצירת מוזיקה,כמו כן המעבד של המחשב צריך לסחוב עומס ,זיכרון פנימי רחב מעוניין ב4GB זיכרון חיצוני לאיכסון כמות גדולה של קבצים ונתונים .. כמו כן המארז שיהיה סביר שקט שהמחשב לא יעשה הרבה רעש.. יש להדגיש שאני מעדיף את חברת GIGABAYTE תודה מראש =].. אם יש אי הבנות כל שהן אני ישמח לתקן בעזרתכם

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  20. Started by kuBBia,

1. מה התקציב? 2000 (לא נעול על 2000 במידה ויהיה שיפור רציני ברכיבים ניתן לחרוג) 2. מטרות המחשב? שימוש בסיסי אינטרנט + אופיס 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך+מקלדת+עכבר( לא כלול בתקציב) 4. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה 5. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? המחשב מיועד לסבא שלי לכן אין צורך בהארדיסק גדול במיוחד בנוסף אשמח להמלצה למסך גדול חשבתי על SAMSUNG T260/T240 חשוב שיהיה נוח לקרוא ממנו בקלות (גודל נקודה גדול) המחשב יקנה ב TMSFOX תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  21. Started by bob24,

שלום, קניתי מחשב ב2007 ועכשיו אני מעוניין טיפה לשדרג. כשקניתי את המחשב הידע שלי בנושא המפרטים היה אפסי לכן קצת "נדפקתי" וקניתי מksp את המפרט שלהלן: core 2 due e6600 לוח אם intel dg965ss זכרון twinmos ddr2 800mhz 2gb כרטיס מסך 8800gt alpha dog edition *שודרג מ 8600gt מארז case midi atx hja-291 180mmfan, 500w max, 24 pin ספק : hec 500td 500w אני מעוניין לשדרג כ.מ אך מהירות המעבד נמוכה ואני לא יכול לבצע OC בגלל הלוח אם של אינטל. כמו כן המארז נראה לי שהוא קטן מדי בשביל חלק מהדברים היום ובנוסף יש הגבלה על הספק כוח 500w max . בקיצור, המצב מאוד מסובך ואני רוצה לדעת איך הכי משתלם לשדרג אותו למשחקים. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  22. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? בסביבות ה3000 ש"ח+- לא מזומן. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים, תכנות ועריכה גראפית דו מימדית. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? העדפה…

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  23. שיהיה 1TB כרטיס מסך - 1GB ראם כולל ציוד הקפי - מסך עכבר ומקלדת . פאד .

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  24. 1. מה התקציב? 4.5-5K 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), תכנות, משחקים (קלים), צפיה בסרטים,הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?מסך (22'), מקלדת ועכבר אלחוטיים. 10. האם מתוכנן OC? מתוכנן ברמה בנונית. (לא הולך לנסות לשבור שיאים. 11. במפרט למשחקים - מקסימום משחקי אסטרטגיה בזמן אמת. תודה רבה לכל העוזרים!!!

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  25. היי, יצרתי מפרט אשמח להערות. יש לי כבר gtx 3070. לא יודע אם לוח האם שבחרתי מומלץ, כעקרון אני רוצה שיהיה לו תמיכה ב bluetooth. האם כדאי לשדרג ל5800x? 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500, פלוס מינוס 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים מהתקופה האחרונה, כרגע לא 4k אבל אולי בעתיד. עריכה גרפית עם פוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכ…

• 1 תגובה
    • 558 צפיות

דיונים חדשים בפורומים