עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מתעתד לרכוש מחשב ב-9,500 ש"ח הכולל מסך DELL2007. ללא קשר למפרט (כרגע אני די סגור על מפרט לאחר התייעצויות בפורומים). ולשלב השאלה: האם יש צפי שבחודש הקרוב תהיה ירידת מחירים (מעבר ל-100 ש"ח בכרטיס מסך 8800GTS)? האם צפוייה להיכנס טכנולוגיה חדשה שתוזיל בהרבה את המחירים בטווח החודש חודשיים הקרובים?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  2. כותרת אני צריך את כל זה המחנות skypc.co.il חריגה יכולה להיות עד 150 שקל לא יותר מזה תודה לעזורים נ.ב זיכרון צריך להיות גיגה ודיסק קשיח 160 ולוח אם סביר וטוב שיהיה מוכן לשידרוג

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  3. שלום לכולם, אשמח לעזרה בהרכבת מפרט 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-5000 גמיש (לשני הכוונים...) המחיר כולל מסך 2. מה שימושי המחשב תיכנות, גרפיקה עם פוטושופ, אילוסטרייטור וכן פרימייר עבור סטודנטית. יש גם ענין במשחקים אבל לא כבד מדי (פיפא 2012 לכל היותר) מסך 21" או יותר 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10. שקט מאד חשוב 8-9 (משמש לעיתים לשמיעת מוזיקה קלאסית) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? כאמור - שיהיה שקט. 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? כן - אם הסטודנטית תהפוך למקצוענית.. כללית - אני מתלבט אם לקנות כרטיס מ…

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  4. Started by itay n,

1.רמת תקציב של 7,000 שקלים פחות או יותר 2.מטרות המחשב:המחשב אמור בעקרון לשמש בתור תחנת עבודה רצינית שתפעיל בערך 5-6 תוכנות בו זמנית,ובנוסף מערכות גרפים וסטרימרים למינהם(מזרימי מידע בזמן אמת) כמו כן על המחשב יחוברו 4 מסכים שאמורים לעבוד יחדו 3.זקוק לציוד הקפי כגון:מקלדת ,עכבר,אל-פסק,ומסך לא סגור על המסך שבחרתי אבל חשוב שיהיה בגודל של22-24 אינץ הנה מפרט שהרכבתי אשמח להערות או כל מפרט אחר [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימלי? 3900 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל בכוחמה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים כבדים ,סרטי HD, גלישה באינטרנט. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אני מתכוון לרכוש את המסך : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762793 . גודל 23 " עם רזולוציה של FHD. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינו…

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  6. Started by sharon500,

3500 למשחקים ללא ציוד הקפי וללא כונן DVD... תודה מראש, עריכה: איך זה? מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX ¤551 לוח אם: ASUS M2N ¤480 כרטיס מסך: PALIT Geforce 8800GT 512MB GDDR3 ¤1339 דיסק קשיח: SAMSUNG 160GB 8MB 7200 RPM - SP1654N ¤299 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤348 מארז: RAIDMAX SAGITTA II BLACK + WINDOW + FSP 400W ¤518 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤117 מחיר סופי: ¤3652 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  7. שלום, אני בונה אתרים, ואני מחפש מחשב נייד חזק, מהיר ואמין (מאוד חשוב) גם לעבודה וגם לשימוש פרטי, שאני יוכל להריץ בו: תוכנות לעיצוב גרפי, פוטושופ ו3DSMAX/MAYA שאני מתכנן ללמוד. עורכים של שפות תיכנות, אבל הם לא צורכים מי יודע מה משאבים.. אגב אני צריך להריץ IIS על המחשב (שזה יהיה אפשרי במערכת הפעלה, אגב אפשר להתקין על המחשב הנייד [ואם זה מומלץ] XP PRO? אם כן, אני לא צריך מערכת הפעלה כלולה..) שאני יוכל להריץ בו משחקים אבל אני לא גיימר מי יודע מה... סתם מדי פעם להעביר את הזמן. וגם שאני יוכל לחבר אותו לטלויזייה בבית ולראות סרטים מהמחשב בטלויזיה. לגבי מסך, אני לא כל כך מתמצא בסטנדרט אבל העדפה שלי היא שיהיה גדול מהסטנדרט... אני לא יודע מהסטנדרט של אורך זמן הסוללה אבל אני מניח שאנ…

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  8. שלום, ראיתי שאתם מאוד מבינים פה ורציתי להתייעץ אתכם: יש לי עכשיו מחשב ממש מעאפן: מעבד: p4 1.8ghz לוח אם: איזה משהו של אינטל צ'יפסט 865 או משהו כזה משהו גרוע זכרון: kingston 512mb 400mhz cl 2.0 דיסק קשיח: wd 80gb IDE כרטיס מסך: 5200fx מארז: משהו ג'נרי ספק: גם משהו ג'נרי ראיתי שעכשיו בקיץ הולכים לצאת הרבה דברים חדשים ולא כדאי כל כך לקנות עכשיו מחשב חדש ולכן החלטתי שאני אחכה שנה שיכנס כל הdx10 וכל זה ובנתיים אני אשדרג אז מה בעצם אני צריך: מעבד, לוח אם, זכרונות, כרטיס מסך וספק כוח. אני רוצה להשקיע מקסימום 2700 שקל בכל זה על מנת שאוכל לחסוך למחשב החדש עוד שנה. אני מבקש שתביאו לי הצעות אך ורק מksp כי זה קרוב לבית שלי ואני לא מתכוון ליסוע עד IQPC בשביל לקנות את הדברים האלה. בתוד…

• 7 תגובות
    • 573 צפיות
  9. Started by elad26,

שלום רב, אני מעוניין במחשב לגיימינג לילד בן 12,שיריץ משחקים כגון FIFA ו-BF3 על מסך 22 אינץ אני לא יודע את רזולוציה של המסך. בניתי את המפרט הבא: AMD Athlon 2 X3 450 3.2Ghz 95W Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪368 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2278 Gigabyte GA-MA74GMT-S2 DDR3 AMD740 CHIPSET, יחידות 1 ₪260 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2159 SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata3 ST500DM002 ברכישת מחשב חדש, יחידות 1 ₪378 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3848 Sapphire ATI Radeon 6670 1GB GDDR3 HDMI, יחידות 1 ₪418 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3188 צורב Samsung SHS222 x 22 Sata (OEM) Black, יחידות 1 ₪113 http://www.rsm.co.il/product.…

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  10. הייתי שמח להמלצה לחנות להרכבת מחשב באיזור חיפה, וגם למפרט לעבודה משרדית ללא סרטים, גרפיקה וכו ללא מסך עם הארד דיסק גדול תודה רבה

• 7 תגובות
    • 573 צפיות
  11. Started by olegp1,

שלום רציתי לדעת את ההבדל בין שני מעבדים והאם הוא משמעותי אם אפשר אז לפרט כמה שיותר תודה על העזרה ‎Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7250, 2.0GHz ,800MHz FSB, 2MB L2 Cache‎ ו ‎Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7500, 2.2GHz ,800MHz FSB, 4MB L2 Cache‎[br]פורסם בתאריך: 21.12.2007 בשעה 10:13:47 אהה ועוד שאלה איך windows vista יעבוד על שניהם

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  12. Started by Morielll,

אני מחפש מחשב שיהיה לבית לכל המשפחה וגם לי למשחקים מצאתי בינתיים את המחשב הזה בKSP: http://ksp.co.il/?uin=16116#complist ושירגתי את הכרטיס מסך זה המפרט שלו: [table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table]אתרזמינותאיפוסכמות[/r]מעבד AMD :[table][tr][td]AMD FX x6 Six-Core FX-6100 Socket AM3+ 3.3GHz Box[/td][/tr][/table]1מאוורר למעבד :[table][tr][td]Generic CPU Cooler For AM2/AM3/FM1[/td][/tr][/table]1לוחות אם למעבדי ‏AMD :[table][tr][td]Gigabyte 880GM-USB3 AM3, 880G, DDR3 1333, DVI, HDMI[/td][/tr][/table]1זכרונות :[table][tr][td]Kingston 2x2GB DDR3 1600Mhz HyperX Blue Dual Channel CL9-9-9-27[/td][/tr][/table]1כרטיסי מסך :…

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  13. אשמח להשוואה בין שני הניידים הספציפיים הללו. הכוונה שלי היא מבחינת דורות המעבדים וכו', הדל עולה 4, ומגיע עם 3 שנות אחריות. מעבד של 2ג"ה, לעומתו ה HP שעלותו אמנם 3200~, אך אחרי הרחבת אחרית יגיע אף הוא לעלות של כמעט 4000.. מדוע הפרש מחירים הגדול בניהם? ב HP אפילו מהירות השעון גבוהה ב 160מ"ה. אשמח לדעת מה השוני. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  14. שלום אני מחפש עזרה לבנית מפרט למחשב במחיר של עד ל4000 ש"ח כמובן 300, 400 ש"ח למעלה לא יהרגו אותי, ובנוסף רציתי לדעת מה זה הלוח הזה NF4-UK8AA-8EKRS - Foxconn האם הוא טוב האם הוא יותר טוב מהלוח ?K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) - gigabyte תודה נ.ב: כמובן ללא ציוד הקפי וללא מסך.

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  15. Started by דין כהן,

שלום זה המפרט שאני רוצה לקנות....עכשיו השאלה שלי האם הוא טוב ואם לא אתם יכול להגיד לי מה כדאי לשנות....אני לא רוצה למלא שאלון כי אני רוצה את המפרט אתה ורק אם צריך אז לשנות כמה דברים....תודה נ.ב- אני יכול לקנות רק מאייבורי. מעבד:intel sandy bridge core i5 2400 3.1 ghz box מאוורר למעבד:KATANA 3 SCKTN3000I לוח אם:gigabyte ga-z68ma-d2h-b3 זיכרון ראם:kingston 2x4=8 gb 1333 דיסק קשיח:samsung spinpoint f3 1TB HD1035J כרטיס מסך:Gigabyte דגם Radeon HD 6850 OC 1024MB GV-R685OC-1GD ספק כוח:seasonic-boronze 520w מערכת הפעלה: Windows 7 home primium 64 Bit מארז:מארז Thermaltake דגם Armor A60 יש לי עוד שאלה האם עדיף לי לקחת את הלוח אם הזה Gigabyte GA-H67M-D2-B3 ואז…

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  16. Started by Toxic321,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל גג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים,עבודה משרדית ושפשוט יפעל טוב לזמן ארוך - כמה שנים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לי המחשב יהיה מזדמן כי אני בצבא, אבל אחותי ואח שלי יהיו בבית ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך 22 אינץ * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפר…

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  17. Started by whateverman,

מחפש מחשב למשחקים ללא מסך מאחר ויש לי בתקציב של 4500 שקלים חדשים. איני צריך ציון היקפי (צורבים\כוננים\מקלדות\עכברים), ואיני צריך מערכת הפעלה חוקית ;D כמו כן אני אשמח להמלצה איפה כדאי לקנות מחשב בירושלים (כדי שניתן יהיה לתת להם את המחשב במקרה שחס וחלילה הוא יצטרך תיקון). תודה וחג שמח

• 7 תגובות
    • 573 צפיות
  18. . מה התקציב המקסימאלי?1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר לחרוג יותר מזה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:BF 3 BF4 כול מיני שוטריים שיצאו בעתיד ומשחקי מרוצים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1050*1680 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  19. שלום לכולם, לאחר בדיקות והשוואות רבות במהלך השבוע אני עדיין לא סגור על המפרט הסופי אותו אני רוצה לרכוש וזקוק לעזרתכם תקציב= 6700 מטרות מחשב= OverClocking / HD MOVIES 720/1080p / Games רזולוציה מתוכננת למשחקים = 1600X1200 / 1920X1200 להלן המפרטים הבאים אותם תכננתי : מפרט 1# לוח אם = Gigabyte GA-X48-DS4 מחיר = 1080¤ מעבד = Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz מחיר = 865¤ זיכרונות = G.Skill DDR2 4096MB 1066MHZ Dual Channel 4GBPI CL5-5-5-15 מחיר = 605¤ קירור למעבד = Thermalright Ultra 120 Xtreme מחיר = 319¤ קירור למארז = Scythe 120mm MINEBEA 1100RPM 42CFM / 18dBA מחיר = 76¤ מארז …

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  20. Started by zwex35,

אהלן, הגיע זמני למחשב נייד חדש לאחר שהHP הישן שלי תם זמנו והמחשב הנייח שלי מצוין. אני חייב מחשב נייד של HP מעדיף מסך כמה שיותר גדול וכמה שיותר חזק למשחקים שיריץ CS:SOURCE וכאלה בקלות. התקציב שלי הוא עד 4500ש"ח ושיהיה מהארץ אפשר לחרוג טיפה.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  21. Started by pufipumba,

תקציב מקסימאלי: 3500, אין אפשרות לחרוג מן התקציב ואף עדיף לא לנצל את כולו. שימושי המחשב: גלישה באינטרנט; משחקי מחשב שאינם שוטרים (לדוגמא: CIV5, סטארקראפט, דיאבלו 3), תוך הרצת דפדפן, שיחת VOIP בסקייפ, ותוכנות מסרים; תכנות בסיסי לאנדרואיד. המשחקים צריכים לרוץ ברזולוציה טובה, אין צורך ב-HD. הארדיסק: לפחות 750G ציוד היקיפי: אין צורך האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבת המחשב בחנות, ללא מערכות הפעלה. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין א…

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  22. Started by morbidangel,

שלום ברשותי מחשב די ישן AMD2800 עם זיכרון 512 וכרטיס מסך RADEON 9800 pro. בעיקרון אני יודע שהמערכת די עגלה ואני רוצה לקנות מחשב חדש עוד בערך חצי שנה. רציתי בינתיים לסחוב איכשהו את התקופה הקרובה כי יצאו כמה משחקים ממש טובים. האם כדאי לשדרג את המערכת באיזשהו אופן? אם כן, האם כדאי לקנות עוד 512 ושהזכרונות יעבדו בדואל צ'אנל או לקנות סטיק של 1 ג'יגה? זה משנה אם החברות של הזכרונות יהיו שונות? תודה!

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  23. אהלן, אני מעצב גרפי - מתעסק בעיקר בתלת ובוידאו, וחושב שהגיע הזמן לעבור למחשב PC נייח שידע להתמודד עם רנדורים כבדים כמה שיותר בקלות... הייתי שמח לקבל המלצות למפרט עבור מחשב שאמור לשמש בעיקר לתוכנות תלת מימד (Cinema 4d), ועבודה עם מנועי רנדור בדגש על Octane, ובנוסף לעבודה על עריכת וידאו... התקציב הוא באזור 8500 וההבנה שלי מסתכמת בעיקר בזה שאני יודע שצריך לפחות 12 ליבות וכרטיס של nvidia... אשמח לעזרה✌🏻

24. Started by dani9998,

אני רוצה לקנות מחשב נייד במחיר של עד 3000 ש"ח. המחשב מיועד לעבודות ומשחקים אם אפשר המלצות למחשבים במחיר הזה אני אודה לכם מאוד

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  25. שלום, מבקש המלצה לנייד חדש וחדיש בסביבות 8000 ש"ח. אם כדאי לחכות עד לפני סוף השנה האזרחית, ולקבל משהו טוב יותר - אשמח לשמוע תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.