עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני זקוקה למחשב לגיימר בינוני, משחק משחקים חדשים מדי פעם ולא חייב את ההגדרות הכי חזקות אבל כדי שיהיה אפשר לשחק במשך לפחות שנתיים ככה. ולמטרות כלליות (סטונדט למדעי המחשב, קצת עריכת home videos, הרבה עבודה משרדית, לא רואים בו סרטים) האם יש סיבה לחכות קצת (טכנלוגיות חדשות שאמורות לצאת בתקופה הקרובה?) ולהלן הפרטים: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? משהו בין 4000 ל5000 אבל מבחינתי זה סתם מספר, אני צריכה מחשב טוב לצרכים שלי, אם זה פחות אז אני רוצה לחסוך ואם צריך יותר אז ניתן להוסיף. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה …

2. שלום אשמח לעזרתכם כדי לדעת איזה מ2 הדגמים המצורפים הכי טוב בבקשה? וגם איזה שירות לקוחות הכי אמין? בלי התחשבות למחיר. תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  3. שלום, מבקש ייעוץ בבחירת מחשב נייד לצורכי לימודים בתקציב של כ-3500 ש"ח. תשובות לשאלות: * מטרות המחשב? לימודים, אופיס, אינטרנט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14'', מניח שעדיף מאט (?) * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך, מיועד לנשיאה יומיומית * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא …

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by Spiderpaz,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צור…

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  5. שלום רב הציעו לי את המפרט הזה למחשב מיועד לאוטוקאד ללא תלת מימד [table][tr][td]קטגוריות[/td][td]מוצרים[/td][td] כמות [/td][td] מחיר [/td][/tr] [tr] [td]מעבד[/td] [td]Intel 2100 3.1GHz 1155 3MB with graphics tray[/td] [td] 1 [/td] [td] ₪479 [/td][/tr] [tr] [td]קירור למעבד[/td] [td]Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only[/td] [td] 1 [/td] [td] ₪110 [/td][/tr] [tr] [td]לוח אם[/td] [td]Gigabyte GA-H61M-D2-B3[/td] [td] 1 [/td] [td] ₪345 [/td][/tr] [tr] [td]מארז[/td] [td]Yeong Yang 5905 Mid Tower 120mm X 2[/td] [td] 1 [/td] [td] ₪151 [/td][/tr] [tr] [td]ספק כוח[/td] [td]FSP 300W 60HCN 120mm Fan A.PFC Satax2, 78-80% Efficiency Retail[/td] [td] 1 [/td] [td] ₪117 [/td][…

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  6. שלום רציתי לדעת האם אני יכול להשתמש במכשיר הזה כדי להטעין מחשב נייד(asus eee) וטלפון סלולרי ברכב ? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7266 פירוט המוצר http://www.advice.co.il/data/files/specifications%20GP100%20he.pdf זה פשוט במקום לקנות 2 מטענים לרכב, אחד לנייד ואחד לטלפון. תודה

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  7. אני רוצה שתגידו לי עם המפרט הזה טוב אני רוצה שהמחשב יהיה למשחקים אהה ותגידו לי עם הכרטיס מסך ששמה יוכל לעזור לי להפעיל את המשחק סאן אנדרס?! הנה המפרט : מחשב מולטימדיה מעוצב חזק במיוחד ליישומים כבדים ומשחקי תל מימד הכולל מעבד בטכנולוגיה חדשה intel Pentium 4 3.0GHz 800FSB HT 1MB - LGA 775 לוח אם Pentium 4 775pin 800MHz FSB+ USB 2.0 תומך בטכנולוגיית Hyper-Threading לזיהוי כ 2 מעבדים במערכת הפעלה WINDOWS XP מארז מפואר Galaxy Midi Tower ATX ייעודי ל-Intel כולל 2 יציאות בחזית זיכרון ראשי מהיר 512MB DDR 400MHZ דיסק קשיח ענק 120GB UDMA 7200 Rpm מאיץ גרפי תלת מימד 3D-Force AGP 128MB Integrated כרטיס קול דיגיטאלי לצליל היקפי Sound MAX 6-channel CODEC 6 ערוצי קול. כונן תקליט…

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  8. שלום לכולם, דודה שלי רוצה לקנות לעצמה מחשב שישמש אותה לשימושי משרד בסיסיים, סקייפ ושום דבר מיוחד אחר. כן חשובים לה נוחות המקלדת ומשקל נמוך - הוא ינוייד הרבה. בכונן אופטי אין צורך. חשבתי להמליץ לה על אחד מהCULV של החברות, אבלל אינני יודע איזה טוב ממשנהו. אשמח להמלצותיכם. תודה מראש, אור

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by irina20,

אהלן האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גלישה באינטרנט, לימודים,עבודה על שרתים וירטואליים , סרטים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אופיס, גלישה באינטרנט, מכונות וירטואליות ו וינדואוס 7 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). שימוש בייתי. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי…

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by JAKY1,

שלום לכולם. קיבלתי לפטופ 7 אינצ' (סיני) , עם מערכת הפעלה WIN CE 6. אנגלית בלבד!!! האם יש סיכוי להפוך את המערכת לעברית או לפחות תמיכה עברית כדי שאוכל לגלוש באתרים ישראליים בעברית? :'( תודה מראש לכל העוזרים. ג'קי

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by Guy_1710,

שלום לכולם החלטתי בסוף להזמין מחשב ישירות מהאתר של לנובו ועלו לי מספר שאלות כיצד מתבצע המשלוח? קראתי שדרך ups, האם יש משהו נוסף שאני צריך לדעת? האם זה יגיע עד לדלת הבית? האם יש אחריות למשלוח? מה בנוגע לאחריות? אני רוצה להזמין את האחריות הבסיסית אך עם הרחבה לשנתיים (במקום שנה). האם זו אחריות בינלאומית? כיצד ניתן לקבל שירות אם חס וחלילה קורה משהו? המלצות נוספות כלשהן? דרך אגב- המחשב הוא w540 עם שדרוג ל16 גיגה ראם ו258 גיגה SSD

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  12. ברשותי P4 3.0 ASUS P4P800 H.E.C 475 W 200 GB WD SATA XFX 6800 ULTRA והבעיה היא הזיכרון שהוא על הפנים 2*256 DUAL CHANNEL אבל של HYUNDAI ELECTRONICS 3-3-3-3-8 נראה לי בין הזיכרונות היותר גרועים שיש היום בשוק..... נ.נ עדיין לא הגיע לי הכרטיס מסך.. תוך שבועיים ככה הוא אמור להגיע.....

13. Started by !!צפעון!!,

שלום לכם חברים. אני מעוניין במפרט חזק, אני מעוניין במחשב למשחקים, ומחשב מהיר! מה יש לכם להציע לי. תודה.

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  14. שלום לכולם, מארז: Thermaltake WingRS 100 ספק: Thermaltake 450W TR2 RX W0146RI Retail מעבד: Intel® Core 2 Duo E7200 2.53GHz לוח אם: Gigabyte GAP31DS3L דיסק קשיח: Western Digital WD1600AAJS 160GB 7200 RPM 8 MB זיכרון: [חברה???] 800MHZ 2*1GB CL5 (מעריך מחיר של כ 250 שח) צורב: LGX20 (לא ממש חשוב לא איזה) כ. מסך: Gigabyte nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe GV-NX96T512H-B רמקולים: Creative SBS 380 2.1 ומקלדת ג'נרית באיזה 50 ש"ח (לא צריך עכבר- יש לי) ללא מסך לא עושה כלל OC למשחקים ברמה בינונית-+ אבל לא בהגדרות הכי טובות אבל לא גם בהגדרות חלשות את המפרט הזה בניתי *מאייבורי. וזה פחות או יותר יוצא כ 2500 שח לפי הערכת המחירים שיש להם שם. א. מה דעתכם עם המאר…

15. Started by Mike_Shinoda,

שלום, חברה שלי רוצה לרכוש בימים הקרובים לפטופ בגודל 11.6 אינץ'. לאחר צמצום הגענו לשני הדגמים המדוברים: ASUS X200LA Dell Inspiron 3147 חשוב לציין שהיא ראתה את שני הדגמים. היא התלהבה משניהם. אני יודע שהמעבד באסוס חזק יותר (גם היא יודעת) מצד שני, אני מבין (תקנו אותי אם אני טועה) שהמעבד בדל קצת יותר חסכוני אני יודע שבדל יש את עניין הסיבוב 360 כמו ביוגה של לנובו (גם אותו היא שקלה וירדה ממנו, יותר התלהבה מהדל) אני יודע שבדל יש פאנל IPS, למישהו יש מושג איזה פאנל משתמשים באסוס? אני אמרתי לה שאם היא לא צריכה את הגימיק שתלך על האסוס בגלל המעבד. מצד שני אם הפאנל באסוס גרוע ובדל יש IPS אז אולי בכל זאת שווה לשקול את הדל אם ההפרש בביצועים לא כל כך גדול. בסה"כ מה שהיא עושה רוב הזמן מבחי…

16. Started by igori,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 כולל מערכת הפעלה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד 7K חופשי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +/- 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש להרצת משחקים לטלוייזית FHD 40" . לפעמים עריכות גרפיות פשוטות [ זה ממש לא השיא של המחשב ] , וייתכן גם שאחזור לעבוד בקיובייס =] א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…

• 37 תגובות
    • 2k צפיות
  17. שלום לכולם, בעקבות הדיון הקודם שפרסמתי וההיענות הרבה אני אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור מחשב שונה לגמרי המיועד לאחותי. חשוב לציין שהיא עוברת לברזיל, לקוריטיבה, לכן האחריות הבין לאומית והשירות העולמי חשוב מאוד. * מטרות המחשב- עבודה משרדית, צפייה בתמונות, שמיעת שירים, צפייה בסרטים פלוס אופציה לחיבור לטלוויזיה * גודל המסך- 15.6 * רזולוציית המסך? Hd לפחות אם אפשר full hd, לא חובה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט- מקלדת מוארת יכול להיות נחמד * משקל רצוי- עד 2.3 קילו עדיף כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך- רוב הזמן הוא יהיה מחובר לחשמל אבל חשוב שיניה לו זמן עבודה סביר של לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- היא מעוניינת לחבר את המחשב למסך חיצוני, אני לא סגור באיזה יציאה …

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  18. עריכה : אוקיי ביקרתי באתר NEWEGG והרכבתי מעין מפרט ורציתי חוות דעת מסויימת על המפרט. האם יש מקום לשיפור או הוזלה משמעותית בגבול המחיר שהגעתי אליו בהרכבת המפרט : מעבד : Intel Core i5-8600K Coffee Lake 6-Core 3.6 GHz (4.3 GHz Turbo) LGA 1151 (300 Series) 95W BX80684I58600K Desktop Processor Intel UHD Graphics 630 לוח אם : ASRock Z370 Killer SLI/ac LGA 1151 (300 Series) Intel Z370 HDMI SATA 6Gb/s USB 3.1 ATX Intel Motherboard קירור למעבד : Corsair Hydro Series H80i V2 Water / Liquid CPU Cooler. 120mm CW-9060024-WW זכרונות : CORSAIR Vengeance LPX 16GB (2 x 8GB) 288-Pin DDR4 SDRAM DDR4 4000 (PC4 32000) Desktop Memory Model CMK16GX4M2E4000C19R כר…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 שח׳ - ניתן לחרוג, אך רק אם השינויי באמת מצדיק זאת. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים - כדוגמת cyberpunk, lost ark. רצוי ב60 fps 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי, אבל מעדיף שקט מ׳יפה׳ (אורות, חלונות וכו׳) 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …

20. Started by ofirng,

יש לי כמה שאלות.. יש לו וינדוס 7 אבל לא קיבלתי שום דיסקים עם המחשב.. האם הייתי אמור לקבל? יש לו רק כונן c אם אני רוצה לעשות כונן c וd זה סיבוך? יש בזה סיכון או שזה פשוט? ועוד משהו עם העבודה שלי הרוב היא בבית על חשמל אבל הסוללה עדין בתוך המחשב האם עדיף לי להוציא אותה?

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  21. שלום! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? שיהיה בתקציב הזה עם החריגה הזאת במידה וזה משמעותי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג בערך ב300 שקל בשביל המסך או כשהשדרוג משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אפטר אפקטס (בשימוש עיקרי)ופוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך כמו שציינתי, 22" 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by icebreak,

א. כרגע יש לי ATI RADEON 9600 PRO 256MB על AGP, השאלה היא האם להישאר איתו (ואז לקנות לוח AGP מבוסס NFORCE 3), אם לא, השדרוג יהיה כנראה ללוח NFORCE 4 עם GEFORCE 6600GT. השאלה היא, כמה זמן ה AGP צפוי להישאר ? בכמה יותר טוב ה 6600GT מה 9600 PRO ? בכמה אפשר למכור את ה RADEON 9600 PRO (עם DVI ו 256MB) ? והם השדרוג הזה ממש שווה (רשמתי שימוש עיקרי למטה). ב. בכמה אחוזים ההבדלים בביצועים של AMD64 939 3000 ל 3200... האם מבחינת OC אפשר להגיע יחסית לאותם ביצועים (עם קירור אוויר)? ג. נראה לי אני ילך על המארז ANTEC BLACK SONTA, הספק שלו אמור להחזיק מערכת סטנדרטית והוא שקט יחסית לאחרים, נכון ? (או שיש שילוב של מארז/ספק יותר שקט במחיר דומה?) ד. בקרוב יוצאות ליבות חדשות, אך הבנתי שאין …

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, USB 2) GeIL DDR-RAM 256MB 3200 Value Memory x2 Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD Sapphire Atlantis Radeon 9700 Pro 128MB DDR DVI Video Card Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5'' Floppy Drive DVD-ROM Sony 16/48 Bulk Lite-On 52/24/52 Retail CD-RW Altec Lansing ATP 3 2.1 Speakers Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case וזה לקח רק שבוע מ-PCH עכשיו לשאלות: ??? 1. איך המחשב בכלליות? החלקים טובים ל-OC? 2. איך הזכרון? הוא טוב ל-OC? 3. ה-sapphire בא עם כבל tv-out? 4. כמה זמן אתם מעריכים שהוא יפעיל מש…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  24. <p> מעוניין לקנות מחשב נייח לצורכי עבודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח לכל היותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית בתוכנות אדובי וכן בתוכנת אוטוקאד (תוכנה לשירטוט) אופן השימוש הוא תדיר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? יש צורך בציוד היקפי. עדיף מקלדת ועכבר אלחוטיים, רמקולים לא צריך, דרוש מסך יחסית גדול עם רזולוציה גבוהה בשביל לייעל את העבודה עדיף מסך של חברת סמסונג 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? רמקולים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 …

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  25. תקציב: • התקציב לרכישת המחשב: 6,500 ש"ח . • חריגה מקסימלית מהתקציב: 100-200 שקל.. לא להגזים בבקשה . שימושים: • מהם השימושים במחשב? גיימינג כבד. • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט): 64 כמובן, לא חוקי... • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא): לא שימושים מיוחדים: • האם תבצע Overclock למחשב (כן או לא): לא. • האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך (SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD) כרגע או בעתיד (כן או לא): לפי המלצתכם.. . ציוד היקפי: • מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? אם היא אינה ידועה לך, כתוב את גודל המסך במקום (באינ…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים