עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by LR,

שלום לכולם, מבקש חוות דעת (מניסיונכם האישי או מהידע שלכם) על המחשבים הניידים של LG. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  2. Started by TaMiRn2,

המפרט הוא לא לקניה בארץ עד 1500$ רצוי שלכרטיס מסך יהיה כמה שיותר RAM כי זה בעיקר לעבודה על אוטוקאד וכאלא... מסך נראה לי 14 אינץ' וחשוב שיהיה לו יציאה למסך נוסף... תודה...

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  3. בהמשך חיפושי אחרי מחשב נייד לאחותי בת ה13 קיבלתי היום הצעה עבור 2 דגמים של לנובו Lenovo ThinkPad T410 בעלות של 3000 שקל lenovo 960 בעלול של 1800 שקל הייתי מעוניין לשמוע עליהם קצת פרטים וחוות דעת תודה ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.1K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקלטה ועריכת סאונד, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) CUBASE (כרגע 5.2) שימוש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לדוגמא Battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 24 inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…

5. שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד בשביל סטודנט עם מסך 14", המחשב ישמש בשביל עבודה משרדית (אופיס וגלישה באינטרנט). כמו כן חשוב לי שזמן הסוללה יהיה ארוך ככל האפשר (כדי שיהיה ניתן לעבוד עליו גם בזמן נסיעות). התקציב הוא עד 3,000 ש"ח אבל עדיף פחות במידה ואפשר. תודה מראש לכל העוזרים!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. יש שני מחשבים שראיתי שהמליצו עליהם אבל הבעיה שלי איתם זה שיש להם רק 2 ג'יגה זיכרון: HP ProBook 4520s XT988UT מחשב נייד Fujitsu Siemens Lifebook AH530-10 2.4GHzמה מביניהם עדיף? אם יש לכם המלצה למחשב אחר אפילו בתוספת של כמה מאות זה גם טוב, המחשב צריך להיות נוח כי הוא מיועד לילדה בת 14 שתשתמש בו לאינטרנט רוב הזמן.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by betty_b,

מצ"ב תמונה עם שני זכרונות לכאורה בעלות אותו מפרט, 8GB, אותה חברה, DDR3, ועדיין ההפרש ביניהם עומד על 65 ש"ח. אשמח לדעת מה ההבדל המהותי ביניהם? תודה רבה ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  8. Started by asafbd1,

מה קורה חברים ? קניתי מחשב יד 2 וקצת נדפקתי אפשר להגיד את זה ככה , אז אלה החלקים הקיימים שלדעתי הם כן עובדים . אני צריך המלצה להשלמה , במינימום כסף ולהוציא מקסימום יכולת . אז מה שיש לי שפעיל , זה כרטיס מסך r9 280x 3gb , ספק כח 750w , קירור freezer13 , וכונן SSD 120 גיגה .

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  9. Started by yaronshahaf,

לאחר חיפושים נרחבים אני צריך את דעתכם בנוגע למפרט הבא: http://hwzone.co.il/specslist/view/2/ אם אתם יכולים לייעץ בנוגע לכ. גרפי זול יותר כי אני לא הולך להשקיע 1700 שח על זה... שיהיה עד 500 גג 600 שח ועם הארד דיסק של 250 ג'יגה בעיקרון זה הולך להיות מחשב למשחקים ובעתיד גם לעבודה גרפית... תקציב עד 4000 בלי מסך תודה אם אפשר להצמד למפרט שיש בלי להשתולל יותר מדי מאוד אודה לכם...

• 10 תגובות
    • 831 צפיות
  10. שלום. אני מחפש מחשב שגודל המסך לא יעלה על 14.1" ושיעבוד כמה שיותר זמן (בעיקר בלי WIFI או כל קישורית אחרת) ולא יהיה ממש כבד (2 או 2.5 ק"ג זה בגבול הסביר). המחשב אמור להריץ שני גרסאות של לינוקס (אחת מהם היא RED HAT), וכמו-כן כמה VMWARE במקביל שיריצו WINDOWS SERVER 2008 ו EXCHANGE 2008. וכמו-כן שיהיה אפשר להריץ קומפיילרים שונים. יהיה טוב אם יצליח להריץ גם כמה משחקים בינוניים. התקציב עדין לא הוחלט אבל הוא כנראה יקנה בארה"ב... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  11. מפרט נוכחי: מעבד: i5 3470 לוח אם: MSI B75MA-E33 זיכרון: CRUCIAL 8GB בודד CL11 כרטיס מסך: GTX 760 דיסק נוכחי: SSD 480GB + HDD 1TB ספק: לא זוכר בדיוק איזה, אבל באזור ה520W לא מילאתי את הטופס הסטנדרטי כי זו לא בקשה סטנדרטית אבל אציין את כל הפרטים החשובים והרלוונטים. אני מעוניין לרכוש SSD מסוג NVME. לוח האם הנוכחי שלי לא תומך בכרטיסים מסוג זה. הבעיה היא כזו: אני יכול לשדרג רק את הלוח האם ולקנות אחד חדש יותר בארץ באזור נגיד 300 שקל אני משער, אבל הבעיה היא שזה מרגיש לי קצת כמו בזבוז כסף. למה? בגלל שהמעבד גם ככה ישן, ולהישאר עם אותו הSOCKET זה קצת יתקע אותי לשם שדרוגים לעתיד. לכן ההתלבטות שלי היא האם ל…

12. מעבד - AMD X4 3.0GHZ 64 דיסק קשיח - 500 GB לוח אם - GA-770T-D3L GIGABYTE דיסק - SAMSUNG DVD X22 זכרון - 2G 1333MH2 DDR3 G.SKIL KIT כ.מסך - GEFORCE GT 430 2G HDMI DDR3 128BIT מארז - ATX + ספק מקורי 500W זה המפרט שקיבלתי בחנות בשדרות יצא לי מחיר 2577 כולל מע"מ יש הצעות לשיפור/שימור בטווח מחירים הזה? לגבי שימושים והעדפות - משחקים טובים כמו קול אוף דיוטי 6 ויותר חדשים ושיחזיק לי בקצב העדכונים של השוק לפחות לשנה הקרובה

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  13. שימוש עיקרי - משחקים ויוטיוב. אין צורך בסים, אין אפשרות למתוח את התקציב. אשמח להמלצות.

14. שלום, אני בדרך לקנות מחשב שולחני. מהפעם האחרונה שהסתכלתי על חומרה עברו להן 4 שנים תמימות, ואני לא מעודכן בעליל, ולכן אשמח לקבל עזרה. תקציב - 5700 (אי אפשר לגלוש מעבר). יש צורך במסך, עכבר, מקלדת, סט רמקולים וצורב. השימוש שלו יהיה לסרטים, עבודה משרדית, משחקים וקצת פיתוח (ת'כלס לכל השימושים...). עוד כמה נקודות: 1) העדפה למסך 21 אינץ'. 2) הארד דיסק גדול (אני לא יודע מה הסטנדרט היום. 500 ג'יגה יספיקו לי כהתחלה). 3) המחשב לא הולך לעבור OC. 4) המחשב לא יעבור שדרוגים. 5) אין צורך במערכת הפעלה. 6) חנות באיזור המרכז - מחייב. 7) הרכבת המחשב ע"י החנות. תודה וחג שמח!

• 10 תגובות
    • 910 צפיות
  15. עדיף לחסוך, ניתן לחרוג בלכל היותר 250 ש"ח. אין צורך במסך. אני מעוניין בתמיכה בסרטים בHD, ויציאת HDMI חובה. לא יהיה שימוש במשחקים, אלא רק סרטים, גלישה באינטרנט והורדות. שקט - חשוב, אך לא ברמת הקבר. 7 מתוך 10. לא יתבצע OC. יש צורך בהרכבה בחנות. עדיף עם תמיכה במערכת 64 ביט. (וינדוז 7) המחשב לא ישודרג. יש עדיפות למארז שנראה יפה, אך לא להתעלל במחיר. אני מעוניין במעבדי אינטל. ראיתי שזה אפשרי במחיר הנ"ל, במיוחד מאחר והמחשב לא ישמש למשחקים.. תודה!

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  16. דגשים: מסך 14. קל ונוח לנשיאה. משקל לא גבוה. שימוש, אינטרנט, אופיס וקצת סרטים. אמין. הלכתי על המעבדים החדשים כיוון שהבנתי שהם חסכוניים בחשמל. שתי האופציות אליהן הגעתי : HP ENVY TouchSmart 14t-k000 Ultrabook 890$ Windows 8 64 4th generation Intel Core i5-4200U Processor + Intel HD Graphics 14.0-inch diagonal HD BrightView LED-backlit Display Touchscreen (1366 x 768) 8GB DDR3 System Memory (2 Dimm) 500GB 5400 rpm Hard Drive 24GB mSSD Hard Drive Acceleration Cache No Additional Office Software No additional security software 3 Cell Lithium Ion Battery No Internal DVD or CD Drive Standard Keyboard HP TrueVision HD Webcam w/ integrated digital mic Intel 802.11b/g/n WLAN …

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by tomermu,

1. להשאיר נייד מחובר באופן קבוע לחשמל - כדאי? איך זה משפיע על חיי הסוללה? האם זה כמו מחשב רגיל שמחובר באופן קבוע לחשמל? 2. לא לכבות נייד באופן קבוע אלא רק לסגור את המסך - בהשהיה- האם זה טוב? על מה זה משפיע? תודה.

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  18. Started by babu,

בעיקרון אני יחבר את זה למסך של 37 /32 אינץ בעיקר משחקים(מרוצים עם זה משנה ) וסרטים FULL HD יש לי כבר מעבד E8400 דיסק קשיח 500GB ספק 400W ומארז אז לא צריך מעבד ספק ומארז יש לי זיכרונות אבל לא משהו טוב כל כך CEON DDR2 2GB אז התקציב הוא 2K אפשרות לחריגה רק עם זה באמת משהו נחוץ ששווה את הכסף לטווח ארוך /קצר תודה מראש

• 12 תגובות
    • 861 צפיות
  19. בניתי את המפרט הבא: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6Mb 1333MHz BOX, יחידות 1 ¤835 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1163 Gigabyte GA-EP45-DS3L P45 Chipset, יחידות 1 ¤560 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1388 Twintech nVidia GeForce 9800GTX+ XT OC Ver 512MB PCIe, יחידות 1 ¤890 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1239 Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Dual Channel Kit, יחידות 1 ¤390 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=12 צורב LG DVD-RW X18 H62N SATA BLACK , יחידות 1 ¤159 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=694 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive , יחידות 1 ¤325 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?pro…

20. שלום, הנייד שלי הוא W468N של גיגהבייט, והוא אצלי במשך שנה וחודש/חודשיים. זמן הסוללה אף פעם לא היה טוב מידי אבל בשיא הוא היה בערך שעתיים. אולי לא עקבתי בצורה עקבית אחר זמן הסוללה שהולך וקטן אבל פתאום ברגע אחד גיליתי שהזמן התקצר ל- 20 דקות עד לצפצופים ל- 10% סוללה וקצת אחרי הנייד בדרך כלל נרדם. בהתחלה חשבתי שזהו, הסוללה כבר בסוף חייה, אבל לפעמים אני רואה שמד אחוזי הסוללה תקוע על 7% והוא ממשיך לעבוד עוד 10 דקות, ולפעמים הוא לא נתקע על 7% ונרדם כעבור חצי דקה. חשבתי שאולי זה אומר שהתוכנה אשר עוקבת אחר הסוללה צריכה כמה מחזורים כדי "ללמוד" את הזמנים שנותרו (אצלי האחוזים), אז אולי משהו נדפק בתהליך הזה והסוללה שלי לא כזו גרוע. עצם זה שהיא נתקעת/לא נתקעת על 7% מעיד על משהו לא תקין …

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  21. Started by yuval800,

(בתגובה מספר 8 יש את המפרט שאני רוצה לקנות עם כמה שאלות, אשמח ל review לפני הקנייה, תודה.) שלום, אני צריך לבנות מחשב שהשימוש העקרי שלו יהיה למסחר במניות, זאת אומרת קבלת נתונים בקצב גבוהה ועיבודם, תוך כדי עדכון גרפים (גרפיקה פשוטה). עיבוד הנתונים אינו מסובך במיוחד אבל יש לא מעט threads שרצים ולכן hyper-threading חשוב. כמו כן המחשב יריץ SQL Server ועבודה עם Visual Studio 2010. * שימושים משניים: פוטושופ, עריכת וידאו (ממש ממש משני) * מעבד - i7 2600 (בשביל HT). * לא צריך OC * תמיכה בשני מסכים חובה (1920x1080) עם אפשרות להרחיב את התמיכה לארבעה מסכים בעתיד. * מאוד חשוב לי שיהיה שקט (8 בסולם 1-10). * זכרון רצוי 8GB, או אפשרות להתחיל עם 4 ולשדרל ל 8 אם ארגיש צורך (ולחסוך עלויות רא…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by chendwend,

1. מה התקציב המקסימאלי 3.3k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.crysis 3, battlefield 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש …

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  23. Started by Yishay 666,

מחשב נייד עד 1500 שמתאים לדברים כמו פוטושופ דיסקורד ועוד תוכנות בסגנון הזה וגם למשחקים כמו cs go יש כזה דבר? תודה.

24. שלום. אני מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר כמקור לניגון מוזיקה (ובעתיד גם סרטים) בסלון. אני לא רוצה HTPC ! דרישות: 1. יציאות: SPDIF, ExpressCard, צורב DVD, (אני לא יודע אם קיימת גם יציאה אופטית בניידים, יהיה נחמד אם יהיה), HDMI 2. wi-fi 802.11 n 3. מסך: מעדיף "13, פלוס מינוס "2 גג. 4. חייב להיות מסוגל להריץ windows media player בקלות (כלומר ויסטה) ולכן רצוי מעבד חזק ו- 4G זיכרון פנימי. 5. רצוי משטח מגע גדול וכך גם דיסק קשיח, מקלדת וזמן סוללה פחות קריטיים. 6. יכולת עיבוד קול אופטימלית (חומרה, דרייברים...) הבהרה: בשלב הראשון המחשב יחובר למערכת סטריאו פשוטה יחסית. בשלב מאוחר יותר יגיעו המגבר (והרמקולים), ה DAC, והטלויזיה. בשום שלב אין דרישה לשמיעת המוזיקה מהרמקולים של המחשב או…

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  25. * מטרות המחשב? - לימודים אקדמאיים בפתוחה (ז"א הרצאות באינטרנט),כתיבה וקריאה (אופיס), גלישה באינטרנט וקצת מדיה של תמונות וסרטים. * גודל המסך? - 13.3 עד 14 אינץ',מט!!.(כמובן שאני צריך שיהיה כמה שיותר נוח לקרא ולכתוב) וגם שיפתח לזוית רחבה. * משקל רצוי? - בשום פנים ואופן לא יותר מ2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - 4 שעות ומעלה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - vga,usb,wifi 802.11g or 802.1n,RJ-45 HDMI - אופציונלי. * בלוטות? - אין צורך מיוחד. * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 160GB יספיק, הייתי מעדיף כמובן 7,200RPM. * צורב DVD? - אין צורך. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - אין צורך באחריות בינלאומית. * האם יש לכם העדפה לח…

• 0 תגובות
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.