ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת מה עדיף לקנות? הדגם הראשון: HP EliteBook 8530p 15.4in Laptop Core 2 Duo 2.53 2GB/250GB http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he...0-3889924.html הדגם השניי, הידוע והמוכר לכולם, hp dv5-1190EJ: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he...1-3819770.html המטרה בשניהם היא זהה - עבודה, משחקים (אם מריץ את החדשים והכבדים ביותר מה טוב, אבל לא דרישה בגדר חובה), צפייה בסרטים עם סאונד איכותי. מה הייתם בוחרים תודה
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום אני מזמין מחשב חדש ואני רוצה להתייעץ לגבי המפרט שהוצע לי שאתם עומדים לראות בהמשך.. אישית אני חושב שזה מחשב גרוע ואני מבין במחשבים ואני לא מרוצה מהמפרט ואפילו מאוכזב מאוד! אבל לפני שאני מחליט על דעת עצמי לא לרכוש אותו כי זה פשוט בזבוז היתי רוצה להתייעץ ולשמוע דעות שלכם. הדרישות שלי ממחשב הוא למטרת משחקים כבדים שירוצו חלק, כמו שאתם תראו וכמו שאני מאמין המפרט הזה חלש מדי ואני יכול להמשיך לחלום שהוא יספק אותי..... אוקיי הנה המפרט.... =\ -------------------------------------------------- "אייבורי מחשבים" מחשב Intel Core 2 Duo E8400 3.00Hz מעבד אינטל Core 2 Duo E8500/E8400 לוח אם אינטל מקורי P35 זכרון 2048MB DDR II 800MHz כ.מסך 9500GT 1024MB מארז SilverStone דלת צד שקופה מ…
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום המפרט הוא עבור מחשב "לילדים" (גילאי בי"ס יסודי) להלן הדרישות: 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש ביתי באינטרנט ואופיס 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן, מסך 19-18 אינטש 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב…
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
מחשב נייד רצוי מאוד מאוד מאוד של DELL שיהיה מהיר ויחזיק להרבה זמן לצורך לימודים אינטרנט ומשחקים נמוך-בינוני
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום, לאחר בדיקה ארוכה החלטתי כנראה לקנות את המחשב בSKYPC.. התקציב הוא באיזור ה-5.5-6 עם סטיות קלות...המחשב מיועד למשחקים לא כבדים מאוד (WOW) ועיצוב גרפי (פוטושופ, אילוסטרייטור וכו). כולל ציוד הקפי וגם מיועד לOC. הנה ההצעה מהאתר: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤844 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤498 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Samsung HD103UJ 1000GB SATA2 32MB ¤538 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103UJ זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PI ¤296 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8000CL5D-4GBPI כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD…
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מחשב בסיסי, שיתאים לגלישה באינטרנט עבודות אופיס למינהם, ובנוסף שיוכל להתאים למפתח Web מתחיל. דברים מיוחדים שירוצו על המחשב של שרת IIS לוקאלי, לא שימוש מקצועי, יריץ PHP ברקע ומסד נתונים MySQL, לא נראה לי צריך להשפיע על המחשב. אני מנסה להימנע מלהזמין מ Ivory אז אשמח לשמוע אם ניתן להרכיב מחשב שיעמוד בתקציב שיש לי. אשמח אם אפשר יהיה לכלול בתקציב את החלקים הבאים מעבד C2D של אינטל, E7200 משהו בסגנון. זיכרון, של 4GB דיסק קשיח של 320GB. אין צורך בכרטיס מסך מקצועי, אין צורך בצורב, או כונן דיסקים כלשהו. אשמח לקבל את המלצותיכם בנוגע למפרט שאני מעוניין לבנות. תודה ושיהיה המשך יום טוב.
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cs 1.6 , Crysis 2 , COD Modern Warfare 2, GTA 4, Battle Field 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Full HD , 22' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני מתעתד לרכוש מחשב ב-9,500 ש"ח הכולל מסך DELL2007. ללא קשר למפרט (כרגע אני די סגור על מפרט לאחר התייעצויות בפורומים). ולשלב השאלה: האם יש צפי שבחודש הקרוב תהיה ירידת מחירים (מעבר ל-100 ש"ח בכרטיס מסך 8800GTS)? האם צפוייה להיכנס טכנולוגיה חדשה שתוזיל בהרבה את המחירים בטווח החודש חודשיים הקרובים?
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K 2. מה שימושי המחשב (גיימינג כבר כול המשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ARMA II, BF3, BORDERLANDS 2, PROTOTYPE2, COD MW3\BO\BO2, אולי ARMA3, וכו'. משחקים חדשים ודי כבדים... מריץ גם GARRY'S MOD לפעמים שזה משחק שדורש לא מעט כוח עיבוד מהמחשב(אבל אני בספק אם הוא כבד לו יותר מהאחרים) מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: לאאא מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך, הציוד ההיקיפי שלי לגיטימי לגמרי. אולי מסך חדש יכול להיות טוב…
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
להלן מה שנדרש: i7 930 2.8 s1366 Noctua CPU NH-D14 cooler GIGABYTE X58A-UDR3 DDR3 1600 6x2GB triple channel Samsung F3 500GB Samsung F3 1.5TB On board audio on board LAN/WAN 10/100/1000 Corsair 750W TX NVIDIA GTX 470 1280MB DDR5 (יש מארז וצורב) ניתן להציע חלופות שוות מבחינת ביצועים.
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכם, אני רוצה מפרט עד 9500 ש"ח לענייני עבודה בעיצוב, משחקים עבודה בכלל. אני צריך מחשב חזק. *יש ברשותי ההר דיסק 160 ג"ב - אני רוצה להגיע ל1 ט"ב . *יש ברשותי צורב DVD ככה שאני לא זקוק לעוד אחד . נקודות חשובות: מארז גדול יחסית עם הרבה מאוורים וקירור. ספק כוח חזק, אני זקוק לספק חזק (בסביבות ה450 ש"ח). תודה מראש, Psoriasis.
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
איך המפרט הבא : 1. תקציב מקסימלי 2300 ש"ח 2. מטרות משחקים כגון fifa , cod,GTA ,צפייה בסרטים גלישה באינטרנט עבודה משרדית ב) 3. אין צורך בציוד הקפי 4. שקט לא קריטי אבל שלא יהיה טרקטור בבית 5. לא מתוכנן אוברקלוק 6. חנות מועדפת נועה מחשבים המפרט : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5634 Intel DUAL CORE E6300 2.8GHz 2Mb 1066mhz BOX GIGABYTE EP43-ES3G SAPPHIRE HD4650 ULTIMATE 1GB HDMI WD\SEAGATE 500GB 7200RPM 16MB SATA2 LG/SAMSUNG DVDRW X22 SATA BLACK OCZ/GSKILL/TRANCSEND 2GB DDR2 800MHZ ARMOR CASE 500W + FAN 80MM תודה,
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
3500 למשחקים ללא ציוד הקפי וללא כונן DVD... תודה מראש, עריכה: איך זה? מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX ¤551 לוח אם: ASUS M2N ¤480 כרטיס מסך: PALIT Geforce 8800GT 512MB GDDR3 ¤1339 דיסק קשיח: SAMSUNG 160GB 8MB 7200 RPM - SP1654N ¤299 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤348 מארז: RAIDMAX SAGITTA II BLACK + WINDOW + FSP 400W ¤518 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤117 מחיר סופי: ¤3652 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. עברו הימים שהיתי מתעסק כל היום בחומרה ומה שחדש ואני כבר לא מבין בזה,היתי רוצה המלצה למחשב טוב עד 2600 שקלים(רק הכונן,בלי מסך). חשוב לי מעבד של אינטל,לוח אם לא רע,זיכרון פנימי של לפחות 4 ג'יגה וכרטיס מסך טוב. תודה
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
בעיקבות מותו של הנייד שלי אני מחפשת מחשב שולחני ללא מסך שיותאם לעבודה עם תוכנות גרפיות כבדות כגון: פוטושופ, אוטוקאד 3DMAX sketchupוכו'. אשמח לקבל מפרט שיכיל את נתוני הכרטיס הגראפי המעבד והכונן קשיח. חוץ מזה מה עדיף מעבד של אינטל או AMD??? תודה שירלי
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום, אני בונה אתרים, ואני מחפש מחשב נייד חזק, מהיר ואמין (מאוד חשוב) גם לעבודה וגם לשימוש פרטי, שאני יוכל להריץ בו: תוכנות לעיצוב גרפי, פוטושופ ו3DSMAX/MAYA שאני מתכנן ללמוד. עורכים של שפות תיכנות, אבל הם לא צורכים מי יודע מה משאבים.. אגב אני צריך להריץ IIS על המחשב (שזה יהיה אפשרי במערכת הפעלה, אגב אפשר להתקין על המחשב הנייד [ואם זה מומלץ] XP PRO? אם כן, אני לא צריך מערכת הפעלה כלולה..) שאני יוכל להריץ בו משחקים אבל אני לא גיימר מי יודע מה... סתם מדי פעם להעביר את הזמן. וגם שאני יוכל לחבר אותו לטלויזייה בבית ולראות סרטים מהמחשב בטלויזיה. לגבי מסך, אני לא כל כך מתמצא בסטנדרט אבל העדפה שלי היא שיהיה גדול מהסטנדרט... אני לא יודע מהסטנדרט של אורך זמן הסוללה אבל אני מניח שאנ…
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
מעוניין במחשב לאניטרנט אופיס סרטים וקצת משחקים כגון -פרו אבולושן ללא ציו הקפי רק קופסא עד 1800 ש"ח ללא OC וחשבית לשקט
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
* מטרות המחשב?: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (בינונים)צפיה בסרטים. * גודל המסך: 13.3 או 14.1 * משקל רצוי: כמה שיותר קל לא יותר מ:1.5-2.0 * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? DVI + HDMI לא עקרוני יותר מידי אבל יש חשיבות שיהיה לפחות DVI * בלוטות: לא עקרוני אבל לא יזיק * גודל מינימלי של כונן קשיח: 200+ * צורב DVD: לא יזיק שיהיה * האם נדרשת אחריות בינלאומית: כן, אני כנראה מתחיל עבודה בחול עוד חצי שנה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: DELL או LENOVO או חברות בסגנון. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום, ראיתי שאתם מאוד מבינים פה ורציתי להתייעץ אתכם: יש לי עכשיו מחשב ממש מעאפן: מעבד: p4 1.8ghz לוח אם: איזה משהו של אינטל צ'יפסט 865 או משהו כזה משהו גרוע זכרון: kingston 512mb 400mhz cl 2.0 דיסק קשיח: wd 80gb IDE כרטיס מסך: 5200fx מארז: משהו ג'נרי ספק: גם משהו ג'נרי ראיתי שעכשיו בקיץ הולכים לצאת הרבה דברים חדשים ולא כדאי כל כך לקנות עכשיו מחשב חדש ולכן החלטתי שאני אחכה שנה שיכנס כל הdx10 וכל זה ובנתיים אני אשדרג אז מה בעצם אני צריך: מעבד, לוח אם, זכרונות, כרטיס מסך וספק כוח. אני רוצה להשקיע מקסימום 2700 שקל בכל זה על מנת שאוכל לחסוך למחשב החדש עוד שנה. אני מבקש שתביאו לי הצעות אך ורק מksp כי זה קרוב לבית שלי ואני לא מתכוון ליסוע עד IQPC בשביל לקנות את הדברים האלה. בתוד…
-
- 7 תגובות
- 584 צפיות
-
-
בס"ד לאחר שבאשכול הקודם שלי קיבלתי המון מידע על רכיבים כאלו ואחרים, ניסיתי להרכיב לעצמי מפרט שיתאים לכל הצרכים שלי. מצטער על פתיחת אשכול חדש, אבל המפרט השתנה כל-כך, שזה כבר נושא חדש הנקודות שגרמו לי לבחור במפרט הנוכחי : חיבור למערכת 5.1 (חשוב מאוד) יציאות DVI-D, HDMI, optical S/PDIF,eSATA, FIREWIRE - לא קריטיים אבל תמיד טוב שיהיה כרטיס מסך ONBOARD - ATI Radeon HD3200 - אשמח לשמוע מכם מעט על היכולות שלו (אני מקווה ש)המערכת יציבה. המפרט : מעבד : Athlon 64Bit AM2 4600 DualCore לוח אם : Gigabyte GA-MA78GM-S2H מארז : EZCool K880B 400W 8CM midi זכרון : kingstone ddr2 800MHz 1gb X2 כ.קשיח : WD SATAII 250g 7200rpm 16m Buffer DVD-RW : Pioneer DVR-215D Black X…
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לשדרג את המחשב שלי - להחליף הכל חוץ מהכרטיס מסך (קניתי לפני כמה זמן 6600GT AGP) ויש לי התלבטות כמעט לגבי כל רכיב. המחשב מיועד למשחקים ללא OC בחירת מעבד: כרגע יש לי SEMPRON +2400 שאני לא כ"כ מרוצה ממנו תקציב 1000~ שזה מאפשר לי בערך 3.0GH על מה ללכת AMD או INTEL ולמה ?? על איזה תושבת ? 755/939 / וכו' - מה ההבדלים ביניהם ? זכרונות: הזכרונות הקיימים ישארו בלוח הזה ככה שאני מחפש 1024 מה ההבדל בין DDR 1 ל 2 מה יותר יתאים למשחקים ? האם לקנות בתור חלק אחד או 2 של 512 מה ההבדל? תקציב: בסביבות 600 לוח אם: הלוח יגזר כבחירה של סוג הזכרונות והמעבד מן הסתם חשוב שיתמוך בSATA2, AGP , לא חשוב מספר PCI SLOTS הלוח יוחלף בעתיד, לתומך ב PCI-X ולכן אני לא רוצה להשקיע בו יותר מדי ת…
-
- 7 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש מפרט למחשב לצורכי משחקים, עבודה שוטפת ואינטרנט-לא מתוכנן OC כמו כן אשמח להמלצנ על מסך דק '19 שיתווסף למפרט אך לא כלול בתקציב. תודה מראש משה
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב שיהיה לבית לכל המשפחה וגם לי למשחקים מצאתי בינתיים את המחשב הזה בKSP: http://ksp.co.il/?uin=16116#complist ושירגתי את הכרטיס מסך זה המפרט שלו: [table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table]אתרזמינותאיפוסכמות[/r]מעבד AMD :[table][tr][td]AMD FX x6 Six-Core FX-6100 Socket AM3+ 3.3GHz Box[/td][/tr][/table]1מאוורר למעבד :[table][tr][td]Generic CPU Cooler For AM2/AM3/FM1[/td][/tr][/table]1לוחות אם למעבדי AMD :[table][tr][td]Gigabyte 880GM-USB3 AM3, 880G, DDR3 1333, DVI, HDMI[/td][/tr][/table]1זכרונות :[table][tr][td]Kingston 2x2GB DDR3 1600Mhz HyperX Blue Dual Channel CL9-9-9-27[/td][/tr][/table]1כרטיסי מסך :…
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי דילמה קטנה.........יש לי מחשב,שנכון להיום הוא ישן.הנה המפרט: INTEL PENTIUM 4 HT 3GH מעבד לוח אם:GIGABYTE 945 לא זוכר דגם בדיוק זכרון 512 DDR כרטיס מסך ATI 9600 PRO 256 MB?AGP DVI דיסק קשיח WD 80GB SATA מארז COOLER MASTER 430W בגדול בנתיים זה מספיק לי,אבל אני גיימר שמנסה לחסוך.קיצור השאלה שלי-מה יותר כדי לשדרג את מערכת שלי,זות אומרת להוסיף זכרון ולהחליף כרטיס מסך או פשוט לקנות חדש? אם לשדרג-אז אשמח לקבל המלצות לשדרוג,כרטיס מסך AGP וזכרון ואם צריך עוד משהוא - תגידו.הייתי רוצה לקבל המלצות בעד או נגד שדרוג,כי ראיתי אפילו GEFORCE 8800 בAGP. אני רוצה לציין שאני צריך מפרט מספיק חזק עם כרטיס מסך טוב התומח ב DX10, לוח אם ללא כ. מסך מובנה עם ציפסט חדש א…
-
- 6 תגובות
- 584 צפיות
-
-
כל העבודה במחשב תהיה בתוכנות כמו פוטושופ אז ככה שלא נראה לי שאצטרך כרטיס מסך יקר בקשר לזיכרון הייתי רוצה 4 גיגה תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 584 צפיות
-