ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,376 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מרכיב מחשב לגלישה אופיס עיבוד תמונה ומיילים ( לא משחקים) המחשב מתנה לאבא שלי, והוא רוצה מחשב שקט קטן ושיעבוד בקלות אני בחרתי לו 1. מארז אנטק ISK 300-150 עם ספק כח של 150 וואט אני מתלבט בין שני לוחות ומעבדים א. לוח סוקט 1156 GA-H55N-USB3 ומעבד I3-550 עם 3.2GHZ ב. לוח סוקט 1155 GA-H67N-USB3 ומעבד I3 2100 עם 3.1GHZ ההפרש במחיר הוא זניח , המרכיבים עם סוקט 1155 יקרים יותר ב-50 ש"ח אני לא יודע מה ההבדלים בין הסוקטים, אני צריך שקט וחסכון בחשמל כי הספק הוא 150 וואט בלבד !!! לא להציע AMD. ניתן להציע מעבד אחר אבל התקציב מוגבל עד כ-600 ש"ח למעבד. השאלות: 1. מה עדיף בין המרכיבים למעלה א. או ב. 2. איזה דיסק קשיח לחבר למערכת? מארז זה יכול לקבל רק דיסקים של 2.5 אינטש אני חש…
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איפה יש חנות באיזור המרכז שיש שם אפשרות לשחק קצת עם מחשב של החברה הנ"ל אני דיי סגור שאני רוצה לקנות משהו שלהם רק אני רוצה קצת לשחק איתו לקבל הרגשה האם הוא באמת נוח !!!
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד שעונה למאפיינים הבאים: * מטרות המחשב: עריכה בתוכנות גרפיקה כבדות (פוטושופ) ועריכת סרטים * גודל המסך: סביב הסטנדרט 15.7 * משקל רצוי: לא משנה * זמן סוללה: כשעתיים * אין צורך ביציאות מיוחדות או בבלוטות. * גודל מינימלי של כונן קשיח: 320G * כולל צורב DVD * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי:לא התקציב הוא עד 4000. תודה מראש לכל תגובה.
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
למטרת משחקים אבל לא ממש כבדים סבירים ואולי אוברקלוק תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
ואם הוא מקבל מהUSB השאלה האם זה יכול לפגוע בספק או להעמיס עליו יותר מדי שהרי לא תוכנן מלכתחילה לרכיה הזה של מאוורר חיצוני . כמו כן רציתי לדעת האם שימוש בנייד למשחקים בינוני כבד , יכול לגרום להחלשות של המחשב לאורך זמן , בגלל התחממות למשל, ולקיצור משמעותי בחיי המחשב ?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב. - (מחשב שולחני) זה הדגם: Intel G31 / G41 1600MHZ Win 7 ואני מעונין לדעת האם הלוח אם תומך בזכרון ראם של DDR3 ??? נ.ב זה הקישור של המוצר: http://www.pcdeal.co.il/productspec.asp?id=385 אני עקרונית משדרג את הכרטיס מסך, הדיסק קשיח ואני לא רוצה להשתמש בזכרון של DDR2 לכן אני רוצה לקנות בנפרד - אז רק רציתי לדעת האם הלוח אם תומך ב זכרון של DDR3 ?? ד.א - מה אתם אומרים על המפרט??? תודה רבה לעוזרים ויום טוב
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם , הרבה זמן לא הייתי בפורומים , ככה שאני לא הכי מעודכן במה שהולך בעולם המחשבים , בכל מקרה אני צריך מפרט בתקציב 2500 ש"ח+-200 ש"ח. שמיועד בעיקר למשחקי מחשב\ גרפיקה וסרטים... לדעתי החלוקה של המפרט צריכה להיות ככה: 700 ש"ח מעבד 250 זכורנות 300 הרד דיסק 450 לוח אם ועוד 750 נניח כרטיס מסך ונגיד מארז כלשהו... אם אתם מסכימים אני אשמח להצעה תואמת , ואם לא אז להצעה בחלוקה אחרת גם זה טוב , יכול להיות שטעיתי בחלוקה פשוט הרבה זמן לא התעסקתי בזה, אולי המחירים השתנו וככה...
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אז ככה, התקציב הוא 3000 ש"ח והמטרה היא בעיקר למשחקים עם דגש לאפשרויות שדרוג לעתיד. כמו כן אין צורך במסך (המחשב הולך לעבוד עם מסך LG 19"), ללא ציוד היקפי ותוכנות. יכול להיות שיתבצע OC בעתיד אבל כרגע שלא יהיה פרמטר להרכבת המפרט. הדרישות הן- 1. בראש ובראשונה המטרה העיקרית של המחשב היא שיריץ את המשחקים הכי כבדים כמה שיותר טוב לפרק זמן כמה שיותר ארוך. 2. קיים כבר דיסק קשיח 500GB, צורב DVD ומסך LG 19" לכן לא להכליל את הדברים הללו במפרט. 3. שיהיה שקט ברמה של 8 מתוך 10. 4. מעדיף AMD/ATI, הם פשוט נותנים יותר תמורת הכסף. 5. חשוב מאוד שתהיה אופציית שדרוג לעתיד לכן שהלוח אם יתמוך ב CROSSFIRE והספק יהיה 600W ומעלה. בינתיים אני סגור כבר על המפרט הבא, אם למישהו יש הצעות לשיפורים או שינו…
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
היי, חדש חדש, ירוק ירוק... אני קונה מחשב, חלקו לעבודה (לא מאתגרת מבחינת המחשב...) ורובו למשחקים (RTW RULES)... סביבות ה 3.5 ללא מסך (אוהב את ה 19 CRT שלי...). מעדיף AMD אבל אשמח לשמוע אופציות... ג'יגה RAM נראה לי בסדר, 160 HD נשמע סביר... כרטיסים... עכשיו אני יושב על 5200, דוקא סביר, גמרתי איתו את FAR CRY ו HL2... חשבתי על 6600 או X700... הם בסביבות ה 600-700 ש"ח, לא? אשמח למפרטים ולהצעות...
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
מה קורה אנשים... מחפש מחשב לאחי הקטן(11) לשימושים בעיקר באינטרנט באתרי פלאש וטיפה משחקים כמו וירטואל טניס 3 ,sonic DX וכל המשחקי רכבות הרים האלה... הארדיסק כבר יש..אבל חוץ מזה צריך את כל המארז. חשבתי בכיוון שלAMD, הכי זול שיש היום, 1GB זכרוןגם הכי זול מארז וספק גנריים לחלוטין אני חושב שכרטיס מסך מובנה לא יספיק לכן חשבתי על משהו בסגנון GF8400...העיקר שיריץ משחקים ולא משנהממש באיזה איכות, העיקר שירוצו חלק. הסתכלתי בKSP הצלחתילהרכיב בערך מפרט ב900. זאת השאיפה...גג 1000 ש"ח. פתוח להצעות והסברים תודה!
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
היי, אבקש חוות דעת על המפרט (בעיקר עבודה משרדית על Vista ומידי פעם משחקים - בלי OC) הבא: GIGABYTE - Triton HEC 400TRT Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb B GIGABYTE GA-945P-S3 CONROE READY 2x DDR2 667MHZ 1GB CL5 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII EVGA 7600GT 256MB DDR3 PCI-E PIONEER DVDR DVR111 BLACK/WHITE קיבלתי הצעת מחיר של 4680ש"ח ואילו בזאפ אם אני מרכיב לבד הגעתי ל - 4188ש"ח כל הערה על המפרט/מחיר או כל דבר אחר (וקשור ) תתקבלנה בברכה
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב נייד זה לאוניברסיטה.. צריך שוהא יהיה מסוגל להריץ תוכנות כבדות במקביל כמו ויזואל ותוכניות גרפיות כאלה ואחרות (הנדסאית) התקציב הוא 3000 הציאו לי את המחשב הבא... מה דעתכם? Lenovo G530 4233 http://ivory.co.il/product.asp?productid=3702&CatCode=315 יש רעיונות אחרים? המון תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
היי, צריך עזרה בבנית מחשב עבור חבר לצורך: עבודה ב3D STUDIO MAX, MAYA וכד'. עבור עריכת סרטים ועריכת מוזיקה. רצוי שתהיה תמיכה בעתיד לשדרוג מעבד מרובה ליבות. (לכן עכשיו כדאי לחסוך ולהכניס למפרט E6300)
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
מוצר מחיר כמות סה"כ הסר MB100 SIS761GX/964/AD1888, 2DDR400, 3P, 128VGA, 1x16 PCI-E, 2SATA, SO5.1, 10/100 With XP3000 CPU + FAN 139 $ 139 למי שזה לא ברור לו זה מעבד אתלון 3000 בשקע 754 ולוח תואם ... MM201 DDR 512MB 400MHz 47 $ 47 $ זיכרון HYNIX CW038 CD-RW 52X32X52 19 $ 19 $ FL002 Mitsumi 6.5 $ 6.5 $ HD016 WD1600JS, 160GB, 7200RPM, Cache 8MB, SATA II 70 $ 70 $ CA107 Black - Silver, CWT PSU, Presscot Air Guide 23 $ 23 $ מארז סטנדרטי אז בלי הערות מפגרות "ספק גנרי " -------------------------------------------------------------------------------- סה"כ (ללא דמי משלוח) 304.5 $ סה"כ (ללא דמי משלוח) 1362.24 ש"ח שער הדולר : 4.4737 סה"כ לתשלום(כולל מע"מ) 1587 ש"ח מה את…
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
הצרכים שלי בעיקרון הם לימודים, אבל כעבודה אני מתכנת ועורך קצת סאונד ווידאו וכמובן גם אני אוהב שהמחשב שלי לא זוחל לו לאיטו כשאני רוצה לעבוד... אני מחפש מחשב, שבגדול יהיה מסוגל לתפקד לאורך זמן, בעל בטריה של לפחות שעתיים (בWORD) אחריות לשלוש שנים בחברה שיש לה בסיס בישראל כמובן.. ושיהיה מסוגל בגדול להפעיל משחקים חדשים ברמה בסיסית. תודה על העזרה. נ.ב - אם יש דגם כלשהו שהוא טוב באופן מיוחד לאחרונה אבל הוא קצת יותר יקר גם עליו כדאי לי לשמוע, אני מבין דיי הרבה במחשבים.. אבל אני לא מכיר חומרה של ניידים יותר מידיי.
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני צריך מחשב למשחקים דיי כבדים, הדבר היחיד שאני צריך זה לפחות 2GB RAM ו320GB הארדיסק. ואם אפשר מארז בלי אורות או משהו כזה כי זה בחדר שאני ישן בו... תודה מראש (:
-
- 7 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום מה דעתכם על המחשב הזה? לאיזה שימושים הוא יהיה טוב? לאיזה לא? חיי סוללה? נשמע לכם ששווה את המחיר? תודה אסף
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
צריך עזרה עם מפרט סביבות ה5.5k עם אפשרות לחריגה עד 6 לא יותר המפרט מיועד בעיקר לעריכת מוזיקה ... לא צריך מקלדת,עכבר,כרטיס קול ומסך!!! חשוב שיהיה dual dvi בכרטיס המסךכי אני עובד עם 2 מסכים דיסק קשיח 500GB בקשה...או 2 של 250... המחשב יעבוד חזק מאוד חשוב שהמארז יהיה איכותי ונוח. כולל מאווררים טובים.
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. אני עוזר לחבר להרכיב מפרט למשחקים באיזור ה 3800 - 4000 שקל אני יודע שהתקציב נמוך, אבל זה מה יש.... המפרט צריך להיות כולל ציוד הקפי + מסך (ז"א כולל הכל) תודה על העזרה, מאור.
-
- 7 תגובות
- 567 צפיות
-
-
6000 - 5500 ש"ח ללא ציוד היקפי ושאר ירקות ישמש למשחקים, פוטושופ חשוב שיהיה שקט ככל האפשר (אמור להחליף את הטרקטור הישן ) איזה ספק ומארז הייתם לוקחים, איזה פתרון קירור למעבד מעבד: Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB לוח אם: GIGABYTE P35-DS4 s775 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, 2xPCI-E זכרונות: DDR II 800Mhz 2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC דיסק קשיח: Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II (WD2500KS כרטיס מסך: GIGABYTE 8600GTS 256MB GDDR3, Silent-Pipe III, HDTV, 2xDVI, PCI-E צורב: LG DVD±RW GSA-H62NK x18 Black SATA בנוסף צורב + כרטיס קול Creative Xfi יועברו מהמחשב הישן תודה
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
הורים של חבר שלי זקוקים למחשב, המטרה של המחשב היא גלישה באינטרנט, אופיס ועיבוד תמונות בעזרת פוטושופ יש להדגיש שהשימוש בפוטושופ יהיה כנראה בסיסי כי הם מתכוונים ללמוד את השימוש בו בעזרת מדריך שיש להם לתוכנה. עכשיו, באופן כללי לדעתי המפרט הבסיסי שמוצע באתר לעבודה משרדית מתאים להם עם תוספת ל512 מ"ב ראם , וצורב די וי די הבעיה היא שאני לא מכיר את הפוטושופ ודרישות החומרה שלה, האם המפרט הבסיסי יאפשר עבודה חלקה ומהירה עם התוכנה? התקציב הוא 1500 ש"ח אבל אם המפרט הבסיסי לא מאפשר עבודה עם התוכנה אז הם ישקלו לשנות את התקציב. עזרתכם בבקשה. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
הבטחתי לידידה שלי שאני אעזור לה להרכיב מפרט, כמו שכתוב המחיר לא אמור לעבור את ה- 4500 שקלים יש כמה מגבלות ממש רציניות שמקשות עליי להרכיב את המפרט: הוא צריך להיות אינטל (כצוי שלא פחות מ- 3 ג'יגה) צריך להיות בו צורב DVD דיסק קשיח רחב והכי מאתגר: מסך דק ! ! ! המחשב ישמש אותה בעיקר לאינטרנט, הרבה אייסיקיו, מסנג'ר, אתרים, וגם משחקים אבל די פשוטים בבקשה תעזרו לי להרכיב, אין לה הרבה כסף אז היא לא יכולה להשתגע, אבל תעשו מה שאתם יכולים תודה ! ! !
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום אז יש לי מחשב נייד מסוג HP Compaq nc2400 עם 1GB RAM עכשיו יש אתרים שרושמים שהאפשרויות הרחבה הם 512 עד 1GB ויש שרושמים 1GB עד 2GB, הזכרונות עובדים על 533 -איזה אפשרות הרחבה היא הנכונה ? -איזה זיכרון מומלץ לקנות ? -האם קיימת חשיבות שהסטיקים יהיו של אותה החברה ?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
לפי התקציב שלי הבנתם שאני מתכוון לקנות מחשב מחו"ל אני מעוניין במחשב למשחקים משהו כמו הTOSHIBA QUOSIMO ( טעיתי כנראה באיות ) חשוב שתהיה אחריות בין לאומית...וזהו כעקרון אם אתם צריכים עוד פרמטרים כאלה או אחרים אשמח לספק אותם.
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
הסתכלתי במפרטים הממולצים, אבל אין החלקים בחנות TMS, אז אם יש לכם איזה מפרט להציע לי בTMS או באיזה חנות באיזור הקריות, שיכלול מסך 22 אינץ (שהוא עולה בערך 1250+-) + ציוד היקפי נטו לעבודה משרדית, משהו בסגנון של המפרט ב1500 ש"ח אשמח לתגובות..
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-