עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by boumendil,

אני רוצה לדעת איזה לוח אם אתם יכולים להציע לי למעבד intel q9550 תודה רבה לכם

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  2. Started by 343,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב משחקים הכי כבדים שיש תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V,BF3, Max Payne 3 הכי כבדים שיש -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ל…

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  3. Started by Musicangel,

אוקיי אז ככה אני רוצה לקנות מפרט מחשב עד 5500 ש"ח שנראה לי יהיה למשחקים כי בעיקרון אני משחק באטלפילד ואולי גם משחקים אחרים כבדים אבל גם מתכתב ורואה סרטים ושומע שירים,אז את ההחלטה הזאת אני משאיר לכם. דבר שני אני רוצה גם ציוד הקפי:מסך,מקלדת,עכבר,רמקולים,מיקרופון ומצלמת אינטרנט. עכשיו אני יגיד לכם את הדרישות שלי: אני רוצה 320gb ואת המארז cm690 או ה nzxt tempest,עכבר ומקלדת לא אלחוטיים והעכבר הכי פשוט שיש למיקרוספוט ומקלדת גם אבל עדיף מקלדת של לוגיטק,מסך שיהיה 20 אינץ מסך טוב,מיקרופון ומצלמת אינטרנט הכי הכי פשוטים שיש והרמקולים עדיף את הלוגיטק X540 אבל אם אין תקציב את את הX530. בקשר למחשב הנה החלקים שאני מעדיף אבל זה החלטה שלכם: מעבד אינטל E8400 לוח אם של גיגהביט P35 DS3L זיכ…

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  4. Started by Kababy,

אוקיי אז ככה, רציתי לשדרג את המחשב שלי , אבל הגעתי להבנה שזה לא שווה , אז החלטתי למכור הכל וככה יהיה לי כבר מספיק כסף לחדש לגמרי (מקווה ...) אז אוקיי אם אפשר עזרה בהערכה לגבי החלקים של המחשב שלי בשוק היום , זה יהיה ממש טוב , תודה מראש. המפרט : מעבד --- Intel pentium 4 CPU 2.8ghz presscot - 800mhz לוח אם --- Asus P4P800 SE -intel 865PE + ICH5R , Dual channel DDR400 , Asus Hyper Path כרטיס מסך --- Asus ATI Radeon 9600XT זכרון --- 200mhz Samsung 256x2 DDR dual channel הארד דיסק --- תאמת לא יודע .. אבל 80gb :\ ספק --- משהו שעכשיו קניתי עלה 300 שקל, 400w זה כל מה שאני יודע בינתיים, אני אברר. מארז --- רגיל ... לא משהו מיוחד עם 4 מאווררים אני אעריך כל עזרה :] נ.ב, לגבי הספק והה…

• 9 תגובות
    • 592 צפיות
  5. Started by hararim,

שלום לכם. אני סטודנט שמחפש נייד חזק שישמש אותי גם להרצת תוכנות די כבדות וגם שאוכל להנות ממנו גם קצת מעבר (אולי קצת משחקים וכאלה) האמת היא שקראתי הרבה הודעות קודמות פה בפורום וראיתי גם המון דגמים של מחשבים ויצאתי מבולבל לגמרי בעיקרון התקציב הוא בסביבות ה - 4500 ש"ח ואפשר גם לעלות קצת אם זה מתבקש. ראיתי דגם של ג'יגהבייט ואני אשמח מאוד לקבל המלצות למחשבים אחרים: http://www.electrosrad.co.il/scripts...?idproduct=419 כמו כן חשוב לי לציין שהאחריות מאוד חשובה לי וכמה שיותר טוב יותר וחשוב גם שיהיה שירות בצפון. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  6. שלום רב חברי הפורום! אני מחפש לקנות לפטופ והבעיה שלי שאני לא מבין בהם כלום :-[ ... אז אני פונה אליכם ! יש כמה מאפינים/פרטים שאני סגור עליהם ואני נורא אשמח לקבל עזרה מכם: * מחיר עד 7,500 שקל * מסך עד 12.6" * כונן מובנה התומך ב CD/DVD * מומלץ שיהיה דק המחשב עצמו נקנה למטרות עבודה לכן צריך שיהיה מהיר ולא יתקע בקלות, שיוכל להריץ בקלות מספר תוכנות בו זמנית והקטע של גיימינג ממש לא חשוב. תודה רבה מראש לכל העוזרים והממליצים אלי

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  7. ללא מסך, ללא מקלדת עכבר רמקולים, ללא הארדיסק, ללא צורב. עברתי על המפרטים המומלצים באתר והתחלתי לנסות להרכיב ועלו לי כמה שאלות.. בנתיים הגעתי לשילוש הזה עם כ.מסך מעבד : INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLB8V" - BOX ¤ 1490 לוח אם : ASUS P5QL PRO ¤ 588 זיכרון : OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL 5-4-4-15 - PLATINUM EDITION : OCZ2P8004GK ¤ 305 כרטיס מסך : LEADTEK NVIDIA QUADRO PCI EXPRESS FX570 256MB DDR2 - RETAIL ¤ 1017 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 3400 עכשיו אני צריך עזרה א. שכשנכניס לחישוב מארז\ספק נצטרך לעשות פשרה ונראה לי שיש בזבוז כסף בבחירת כ. מסך למרות שאני עושה תלת, יותר חשוב לי עיבוד ברינדורים. או שאולי כן להתפשר במעבד? ב. איזה ספק,מארז לקחת במידה ו…

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  8. Intel Q 6600 ASUS p5k se 2 GB DDR800 320GB 7200 SATA GF 8600 GT 1 GB מארז ATX 24 PIN להלן השאלות: 1. הכרטיס קול הוא מובנה, וברצוני להתקין כרטיס קול חיצוני (עבודה עם סאונד, בעיקר) 1.1 האם ה- MB המצוין במפרט סוגר לי את הפינה (Firewire או USB?) 1.2 אם מישהו מכיר כרטיס ורוצה להמליץ עליו, אשמח לשמוע (בעיקר לעבודה עם מקלדת מידי, קיובייס וכו') 2. מההכרות שלי עם עולם התוכנה אני יודע שעדיין אין ניצול של עוצמת המעבד, האם כדאי ללכת על 2 ליבות? (אין בעיית תקציב ל- 4 ליבות) מה אתם חושבים על ההרכב?, האם מישהו מכיר את המארז ויודע לזרוק עליו מילה? יותר זכרון? פחות? אין צורך ב- GF למישהו שהוא לא גיימר? המון תודה מראש, בילי

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  9. אני צריך מחשב לעבודה משרדית מינימלית. טיפה אופיס, ובעיקר תוכנת חשבשבת. הרכבתי משהו בנעה רציתי לשאול את דעתכם על הלוח, זיכרון ומארז. לגבי הכמות זיכרון, כמו שאמרתי מדובר משימוש מינימלי עם XP לכן נראה לי שיש צורך ביותר מ 512 ואין צורך בדיסק קשיח, יש לי דיסק של 80G תודה. ¤230.00 FOXCONN ATX TLA397 הסר מוצר מהסל ¤325.00 ABIT NF-M2S הסר מוצר מהסל ¤375.00 Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3600 BOX AM2 65W הסר מוצר מהסל ¤115.00 G.Skill DDR II PC5400 667MHZ 512MB CL 5-5-5-15 הסר מוצר מהסל ¤180.00 EDIMAX ROUTER 4 PORT BR 6104K הסר מוצר מהסל ¤455.00 WINDOWS XP HOME EDITION ENGLISH הסר מוצר מהסל ¤205.00 ASUS DRW-1608P RETAIL BLACK/WHITE סה"כ 1885

• 8 תגובות
    • 592 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? שיהיה באזור ה3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל בבקשה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימוש כללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המחשב לא בשבילי ואני לא גיימר כבד זה בשביל אחיין , אני מניח שהוא ירצה שכל המשחקים החדשים ירוצו, שזה בכלל GTA BF4 וכל השאר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  11. Started by GgaDawn,

אהלן, פתאום ביום בהיר אחד נשרף לי הלוח אם (מחשב בן 5 שנים, socket 478 אי אפשר למצוא אפילו לוח חלופי) אז הגיע זמן לשידרוגיישן: הרכבתי מחשב שאני רוצה להזמין בתקווה עוד היום או מחר מקסימום.. שאלות/ שיקולים: * יש לי שלושה הארד דיסקים: 250 ג'יגה , סאטה 2 80 ג'יגה סאטה רגיל 80 ג'יגה עתיק (IDE) אז אני לא חושב שיש צורך בעוד... *כ. מסך: עד כמה גרועים albatron יחסית למתחרים? כי המחיר משמעותית יותר זול... *מארז: רוצה משהו עם קירור מאוד יעיל (חדר חם) *זיכרון: בחרתי מהירות 1066 מתוך שיקול של שידרוג בהמשך ... לא בטוח שזה רלוונטי. *בקטנה אבל: הרכבה עולה 80 שקל? יש סיבה לעשות אוברקלוק? המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q6…

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  12. שלום. כמו שאמרתי יש לי מחשב נייד 15.6 HP I7 ונראה לי שהטמפרטורות לא סבירות למרות שקניתי משטח קירור של טרמלטק עם מאוורר 23 אינץ למה אני מתכוון... HDD - בזמן שימוש צועק לי התוכנה של לקרר את הכונן מהר HDD-GENARATOR CORE - בין 56 ל 64 האם זה נורמלאי למחשב נייד I7 והאם יש דרך לשלוט על המאוורר המובנה שבמחשב ? שיעבוד קצת יתר ניסיתי עם speen fan אבל אפשר רק לנטר.... ובנתיים היא מראה לי שהכל עולה באש תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  13. כעקרון אני רוצה מחשב ביתי ואישי אז הציעו לי ככה מעבד e7300 לוח m ASROCK G-31 זכרון 2GB nnn2 כ.מסך GFORCE 9500G 512MB מארז קיוניA7x fUSB ספק כוח + מאוררים 500w כ.רשת 1GB כונן אופטי צורב DVD סמסונג

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  14. Radeon X1800GTO 256MB Sapphire Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P Motherboard Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS 1GB DDR II 667 Twinmos X 2 Chiftec Mesh + FSP ATX-350PA 350W 24/20pin SATA + מאוורר 120 ושני מאווררים 92 מה אתם אומרים על המחשב הזה?

• 6 תגובות
    • 592 צפיות
  15. שלום, אני מעוניין במחשב מולטימדיה לסלון, ישמש להקרנת הסרטים לטלויזיה ולשמיעת המוסיקה דרכו למערכת הסטריאו הארד דיסק ATA100 וכונן צורב DVD יש ברשותי. מעוניין בהמלצות ל: מארז קטן לוח אם מעבד זכרון כרטיס מסך עם חיבור לטלויזיה התקציב, כמו שאמרתי מוגבל, בסדר גודל של לא יותר מ 1500-2000 שקלים. תודה.

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  16. בוקר טוב.. אני מנסה לבנות מחשב..הייתי שמח אם הייתם רואים אם משהו חסר לי בהצעה או לא מתחבר...בעיקר בנושא הזכרון שהבנתי שיכול להיות קצת בעייתי במעבדי I7 תקציב עד 8000 שח Core i7 920, s1366, 8MB 1 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE EX58-UD5 s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1333, 3xPCI-E 1 זכרונות‏ DDR III 1600Mhz - Life Time Warranty 2GB OCZ Platinum Edition 1 3x2GB Corsair XMS3 Triple Channel 1 כרטיסי מסך‏ GIGABYTE 9800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 1 דיסקים קשיחים‏ Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II 1 1.5TB 7200 RPM, 32MB Sata II 1 צורבים‏ LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 1 ציוד רשתות‏ כרטיס רשת 10/100/1000 1 מארזים‏ Thermaltake …

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  17. הוצא לי לרכוש מחשב HP dv8000 נייד דרך דילר סיטונאי מעבד פנטיום 4 2.8 , זיכרון 1GB RAM ' מסך 17" , דיסק 7200 80GB מהירות FSB של 1.6 (נשמע הגיוני 1.6?) , המחשב מיועד לעיהוד תמונה, עריכת וידאו ויישומים כבדים אחרים האם העובדה שהוא 2.8 משמעותית? המחיר המבוקש הוא 10,000 ש"ח האם זה דיל טוב או ממוצע יחסית לשוק? אשמח לתגובות עמרי

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  18. Started by matanoosh,

1. תקציב: עד 1500 ש"ח. 2. שימושים: ישמש כקליינט קבצי מוסיקה במערכת סטראו ביתית (אין צורך בדיסק קשיח גדול, הקבצים יגיעו משרת הנמצא בחדר אחר). 3. מארז HTPC בסיסי שקט (כ- 300 ש"ח של JSP-TECH ודומיהם. אם יש המלצה אחרת - אשמח). 4. אין צורך בכרטיס קול לפי שעה. 5. כרטיסי רשת חוטי ואלחוטי. 6. אם אפשר , עדיפות לרכיבים איכותיים ועמידים יותר על חשבון מהירות וביצועים. אין לי צורך במחשב מהיר או חזק במיוחד, אך אני רוצה עמידות גבוהה. משפט נוסף: אני מניח שזה יישמע הזוי, אבל ככל הנראה ישנם הבדלים באיכות הסאונד הדיגיטלי שמוציא USB. אם ישנם רכיבים שידוע שהם איכותיים יותר במוצא ה- USB שלהם (כגון בידוד יותר טוב משדות אלקטרומגנטים או כל קשקוש אחר שאני לא חושב עליו) ובעמידות שלהם (על חשבון מהיר…

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  19. Started by RDS,

אוקי... אז אחרי המון בדיקות, הרבה נושאים שפתחתי פה, והמון חיפושים, הגעתי למפרט שאני רוצה... אני מתכוון להזמין אותו, אך אני רק רוצה לעשות בדיקה אחרונה, כדי לבדוק עם הוא המושלם במחיר הזה.... מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ 2.0GHz 1MB CACHE - DUAL CORE SOCKET AM2 - ADA3800CUBOX - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-M55plus-S3G זיכרון: TWINMOS 1024MB (512X2) DDR2 667MHz CL4 הארד דיסק: WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL לא שמתי פה את המארז והספק, אבל זה עוד 400 שקל בערך...

• 6 תגובות
    • 592 צפיות
  20. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, אפשר לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר עבודה משרדית ושימוש בסיסי; גלישה, עבודה משרדית, ואולי קצת משחקים אבל בהחלט לא קריטי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי שיהיה שקט אבל לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא כל כך משנה, אבל רצוי מסך יחסית גדול. יותר חשוב לי שיהיה…

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  21. אני צריך את עזרתכם בבחירת צורב DVD, כונן קשיח ומארז. המועמדים לצורב DVD: ASUS DRW1608P LG GSA-4165B DVDRW המועמדים לכונן קשיח: Westren Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM Maxtor 160GB SATA 150 NCQ 8MB 7200 RPM אני אשמח לשמוע ביקורות על המוצרים הנ"ל ועל מוצרים אלטרנטיביים. אני גם מחפש המלצה על מארז איכותי עם ספק של 400W במחיר סביר.

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  22. היי אני צריך מחשב ממש חזק שיריץ לי את crysis באיכויות הכי גבוהות חלק. השקט חשוב לי מאוד מאוד ואני לא מתכוון לעשות oc. תודה מראש לכולם.

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  23. חבר צריך המלצה למחשב לשימוש אינטרנט ואופיס כאשר: לא צריך צורב לא מתוכנן oc כן צריך: מסך 19 אינץ מקלדת, עכבר אם אפשר לקבל מפרט מבוסס אינטל ומפרט מבוסס AMD תודה רבה

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  24. שאני מנסה לצרוב דיסק DVD לא מזהה את הדיסק של ה DVD מה אפשר כדי לפתור תבעיה תודה..

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  25. Started by nirmoshe,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty 3 battelfield 3 gta 4 mafia 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ , 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך …

• 1 תגובה
    • 592 צפיות

דיונים חדשים בפורומים