ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,352 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני משדרג מחשב ישן וזקוק לרכיבים הבאים: מעבד, לוח אם, זכרונות, ספק כוח וקירור למעבד. את המארז והדיסק הקשיח אני מתכנן לשמור לבינתיים מהמחשב הישן. הדרישות שלי הן של מחשב משרדי בעיקר (אינטרנט וסרטים) אבל אני גם מתכנן להריץ עליו די הרבה מטלב. מעדיף שיהיה כמה שיותר שקט. לגבי המחיר, הרף העליון הוא 2000 שח ואם אפשר לחסוך בלי לפגוע משמעותית בביצועים מה טוב. את ההרכבה אני מתכנן לעשות בעצמי. אחרי קריאה בפורום והתייעצויות עם חברים התכנסתי למפרט הבא: מעבד אינטל: Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12207l מחיר 495 מאורר Scythe Katana 3 CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10902 מחיר 120 ל…
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום מה דעתכם על המחשב הזה? לאיזה שימושים הוא יהיה טוב? לאיזה לא? חיי סוללה? נשמע לכם ששווה את המחיר? תודה אסף
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
לשום לכולם! מאוד התרשמתי מהידע הנרחב של חברי הפורום(שגילית רק עכשיו דרך גוגל) לצערי, התקלקל לי המחשב בן ה-4 שלי והגיע הזמן למחשב חדש. הציעו לי את המפרט הבא: http://tms.co.il/preview/spec/s2waregq שאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי FPS חדשים, גם קצת SC2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלי…
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מחבר את המחשב הנייד שלי למסך LCD אני רואה תצוגה ,(כמו שצריך)כשאני סוגר את המכסה היא נשארת (כמו שצריך) אבל כשאני פותח אותו שוב (ממצב סגור) התצוגה נעלמת וחוזרת למסך הרגיל של הלפטופ וצריך לחבר כבל שוב כדי לקבל בחזרה תמונה בטלויזיה. win 7 geforce 8400M GS. חיבור HDMI to HDMI. איך מסדרים את זה ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
מחפש מחשב עד 3000 שקל מעדיף לחסוך , חריגות קלות אפשריות... 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - אינטרנט משחקים (לא עתירי גרפיקה) עריכת תמונה סרטים(עבודה עם חיבור לטלויזיה) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. - \photoshop \ lightroom\ firefox\ Bsplayer ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה - לא, אבל הרבה עבודה במקביל ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? - מסך 22 אינטש 2048*1536 * באיזה סוג משחקים תשחקו? RPG \ אסטרטגיה * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך , אשמח לרעיונות למקלדת\עכבר אלחוטיים 4. האם יש רכיב שא…
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה משרדית * גודל המסך ? לא אכפת לי * משקל רצוי? מתחת ל3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מינימום 8 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? אם יש אז סבבה * גודל מינימלי של כונן קשיח? מינימום 160 גיגה * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אחרי ימים של חרישת הפורומים כאן ואתרים אחרים בניתי מפרט אני אשמח לקבל עליו דעות, בעיקר דברים שאתם חושבים שעשיתי לא טוב סכום של כול פריט אני לא יכול לרשום כי זאת עסקה חבילה שראיתי ושידרגתי אז אני אתן מחיר סופי. מארז - רגיל ATX מעבד - AMD Athlon II Quad Core 620 2.6Ghz לוח אם - Gigabyte GA-MA770T-UD3P http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3096&%20ProductName=GA-MA770T-UD3P דסיק קשיח - WD 500GB SATA2 32MB Buffer זכרונות - 2 יחידות של Patriot Signature DDR2 800MHz 1GB ספק - Hec Win+600 12Ccm Fan 600W http://www.hec-group.com.tw/retail_power_supply/win_plus_power/600w/ צורב - Optiarc SATA DVD כרטיס מסך - Sa…
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אין צורך בכונן דיסקטים. שיתמוך בוינדוס 7. רמת השקט לא חשובה. חנות באזור פ"ת ראש העין, אין צורך בשדרוג לאחר מכן. תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לבקש עזרה בקשר לכמה דברים דבר ראשון המפרט שלי כדי שתדעו מה אני מבקש e7500@3.0 Gigabyte GA-G41M-ES2L 2gb transcend 800mhz cl5 asus extreme ax 550 ספק ג'נרי 500 מארז עם מאוורר צד..של חברת ZIP עכשיו השאלות 1. יש לי זיכרון של 2 GB 800 MHZ גם פשוט של CORSAIR גם הוא CL5 האם אני יכול לשים אותו במחשב ולא יהיו בעיות? 2. האם הכרטיסים החדשים כמו HD5850,GTX280 וכו' נתמכים ע"י הלוח אם שלי? ואם כן לא יווצר צוואר בקבוק במערכת שלי? ואם כן איזה ספק [במחיר הגיוני] יוכל להחזיק את המערכת שלי? תודה מראש למי שיעזור ולילה טוב לכם ...
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
קיבלתי מפרט על מחשב מחנות ליד הבית מה אתם חושבים מעבד: AMD Athlon x4 630 2,7 ghz quad core am2 box מארז: antec three 300 gaming no ps 2x antec tricool 120mm לוח אם: gigabyte GA-MA785GMT-UD2H AM2\AM3 ספק: Huntkey 550 watt כרטיס מסך: saphire ati radeon hd 5850 1 GB DDR5 HDMI דיסק קשיח: Seagate 500 gb sata צורב: LGx22 DVD-rw זכרון: KINGSTON 2 GB DDR3 1333 יחידות 2 מסך: SAMSUNG 24 WIDE 2494LM 5 MS DVI מחיר 5540 חוות דעת יתקבלו בשמחה פלוס איזה קירור חסר הם שמים זה קריטי?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
ערב טוב, התוכלו להראות לי איך ניראה מאורר מקורי של AMD למעבד +3200 64 BIT שמגיע בקופסת BOX? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים + עריכת וידא ו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS ומשחקי רשת דומים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני מנסה להרכיב מחשב עם דגש על מהירות עיבוד. אבל אני קצת מבולבל כי תמיד בטווח מחירים הזה אני רואה שממליצים על i5 i3 דווקא. הייתי רוצה לקבל הסבר גם על התצורות של כל מעבד וההבדל בין האייוי בריגים השונים והאם לבסס מפרט על i7 עם המחיר הזה זו טעות? אם לא אשמח אם תעזרו לי להרכיב מפרט מלא ואם כן אשמח אם תסבירו לי מדוע לא ללכת על i7 ועל מה כן. לגבי כרטיס מסך צריך שהוא יהיה נורמלי פלוס, אבל לא מטורף. תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן…
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה של לפחות 8 שעות ביום א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop , VISUAL STUDIO , הרבה דפדפנים במקביל , אולי מכונה\ות וירטואלית. - הכל באופן שימוש גבוהה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - PES2013 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2 מסכים 22 אינץ' 1680X1050 בהמשך מתו…
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר לחרוג יותר מזה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:BF 3 BF4 כול מיני שוטריים שיצאו בעתיד ומשחקי מרוצים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1050*1680 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
זה המפרט של המחשב שאני מתכוון לקנות בעקרון הוא בנוי למשחקים כבדים של היום ובמטרה שהוא יחזיק גם לחידושים שיבואו בעולם המשחקים הבעיה שלי לדעתי זה הלוח אמ שאני לא רוצה שייתישן יותר מידי במקרה ושדרוג עתידי. מעבד Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB 1335 לוח אם P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E 500 זכרונות 387 3x 1GB Corsair 129 3 387 DDR II 667Mhz כרטיס גרפי 9600GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 960 דיסק קשיח 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 310 מארז Thermaltake SopranoRS 101 VG7000BWS 335 ספק למארז TR2 Power W0101 550W Silent (24pin) 390 מחיר סופי 4227 ללא הרכבה אשמח לשיפורים או דעה כללית בתודה Radex.
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-
-
איך המפרט הזה לאוברקלוק ? קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבד Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM ¤794 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤114 1 לוח אם Gigabyte GA-P31-DS3L ¤380 1 מארז Raidmax APEX 2x120mm No PSU ¤165 1 ספק כוח FSP Basic SI 400W ATX400-PNR 120mm + Satax2 P.PFC ¤170 1 זיכרון Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 ¤220 1 קשיח למחשב שולחני WD 160GB SATA II AAJS ¤230 1 כרטיס מסך Palit 9600GT 512MB DDR3 Retail ¤798 1 כונן אופטי LG H55NK DVD-RW Dual Layer X20 SuperMulti Black ¤139 1 הרכבה הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות ¤5 1 המהרת מערכת מחשב אני מעניין בהמהרת המעבד ¤0 1 סה"כ: ¤3015
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לרכוש מחשב לשימוש ביתי שיכלול: משחקים קלים (בעיקר משחקי ספורט, כגון FIFA/PRO EVOLUTION) עבודות משרדיות עריכת וידאו ביתי ותמונות ביתיות (כולל הקלטות וידאו מכרטיס טלוויזיה). כרטיס טלוויזיה - מחזיק במחשב הישן כרטיס מסוג Leadtek WinFast PVR2000, שכנראה יעבור למחשב החדש (אלא אם כן תמליצו פה על כרטיס אחר), ומכיוון שגם במחשב הישן אני מעוניין בכרטיס טלוויזיה כלשהו (בעל כניסה דיגיטלית לכבלים/לווין), אז אשמח לשמוע הצעות לכרטיס נוסף. אין לי צורך ב-OC או בציוד היקפי כלשהו. יש לי העדפה למעבדי INTEL. אם תוכלו גם להסביר קצת את הבחירה באופציה מסויימת (על פני אופציות דומות במחיר), אני אודה לכם. ועוד דבר קטן: המלצות לחנויות (מקוונות או לא) בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
כמה שאלות: האם EVGA 780I יהיה לוח אם טוב? איזה כ"מ שווה יותר 8800GTX או 9800GTX מבחינת תמורה למחיר? איזה ספק אני צריך בשביל כרטיס אחד בתור התחלה? המפרט שאני רוצה EVGA 780I 250$ Q6600 250$ 2GB 30$ בתור התחלה HD 150GB 10000 150$ 8800GTX /9800GTX 300$ ?ספק עוד לא יודע 980$+ כל החלקים מ newegg הסכום שאני משקיע לעכשיו 1100$ או קצת יותר את המחשב אני ישדרג בסוף שנה
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
היי! אני אודה לכם אם תוכלו לעזור לי. אני מחפש מחשב לאח שלי בעיקר למשחקים(וקצת עבודה בפוטושופ, לא רציני), ללא מסך,מקלדת,עכבר,כרטיס קול. התקציב הוא מקסימום - 4000 ש"ח (אבא שלי מעדיף להוציא פחות אבל אם התמורה למחיר גדולה אז יש מצב לשכנוע ;D ) עדיף אינטל. (לא מיועד ל OC) תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-
-
http://www.pc-shop.co.il/Product.asp?Pid=pd3&Cat2Cat1ID=2853&Cat2ID=3685 ואיזה חנויות אתם ממליצים לקניה ברשת
-
- 6 תגובות
- 559 צפיות
-
-
הצעתי לחבר את השדרוג הבא: לוח אם IP35 מעבד פנטיום 4 2.4 GHZ 2 ג'יגה זיכרון מהירות 800 MHZ כרטיס מסך 1950PRO **המעבד בגדר ברירת מחדל** בקיצור בסביבות ה 1800 שקל שידרגתי לו לוח אם, זיכרונות וכרטיס מסך זה יוצא פחות או יותר 1500-1600 לא בדקתי בדיוק בקיצור מה דעתך המערכת תסחוב תמשחקים החדשים?המלצתי לו על הכרטיס מסך הזה בגלל שלי יש אותו והוא מריץ משחקים כמו גדול גם בלי השטויות של DX10 יש רק חשש בקטע של המעבד... תנו את דעתכם בבקשה על כל המערכת לגבי משחקים חדשים האם היא תשרוד? נ.ב- אם יש לכם הצעות לשידרוגים של חלקים מסוימים בסביבות ה 200-300 שקל תציעו
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכם. אני סטודנט שמחפש נייד חזק שישמש אותי גם להרצת תוכנות די כבדות וגם שאוכל להנות ממנו גם קצת מעבר (אולי קצת משחקים וכאלה) האמת היא שקראתי הרבה הודעות קודמות פה בפורום וראיתי גם המון דגמים של מחשבים ויצאתי מבולבל לגמרי בעיקרון התקציב הוא בסביבות ה - 4500 ש"ח ואפשר גם לעלות קצת אם זה מתבקש. ראיתי דגם של ג'יגהבייט ואני אשמח מאוד לקבל המלצות למחשבים אחרים: http://www.electrosrad.co.il/scripts...?idproduct=419 כמו כן חשוב לי לציין שהאחריות מאוד חשובה לי וכמה שיותר טוב יותר וחשוב גם שיהיה שירות בצפון. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
זה לדוד שלי יש לו מחשב והוא רוצה להביא חדש לגמריי עכשיו הוא צריך גם מסך שטוח 19' כנראה .. אז יאללה תציעו ..
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
ננעלתי על תקציב אני צריך מחשב שכלול בו: מעבד לוח אם זכרונות ספק מארז הייתי רוצה לראות אפשרויות של AMD ו-INTEL כאחד (למרות שאני מעדיף אינטל אבל לא שולל AMD) ואם אפשר לשלב גם הארד דיסק בנפח סביר (SATA) חשוב לי שלוח אם יהיה מצוין ל-OC ויתמוך CF לעתיד אני יודע שאולי זה לא מומלץ אבל זה מה שאני צריך... ואני צריך שהמעבד יהיה טוב נראה לי Q6600 יהיה נהדר וכמובן ספק שיחזיק OC+זוג X1950PRO או 8800GTX או ULTRA תודה רבה רבה לעוזרים! אהה ולא הזכרתי שאני צריך גם קירור למעבד שיהיה טוב לOC וייכנס במארז... אל תשאלו למה אני אוהב את Enermax Chakra אבל גם אפולו טוב
-
- 8 תגובות
- 559 צפיות
-