עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, פתחתי כבר נושא בעבר, אבל השתנו כמה דברים... אשמח לתגובות מהירות שכן המחשב יירכש ביום-יומיים הקרובים. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3,500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל עד תום במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח במידה והשידרוג משמעותי ביותר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים ותכני HD בעיקר א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? תאמרו לי אתם, מסך FHD 22-24…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אז ככה אני די לא מבין כלום אני לא יודע מה זה oc וכל זה... אני צריך את המחשב בעיקר למשחקים, סרטים ואינטרנט. אני מעוניין שהמחשב יחזיק 3 שנים מינימום ושיריץ משחקים על מקסימום לפחות ב חצי שנה - שנה הקרובה. אני לא צריך יותר מ 150 גיגה Hd. אם יש אפשרות להכניס מסך לכל העניין פה אז אני אשמח. תודה

• 10 תגובות
    • 700 צפיות
  3. Started by vasyhov,

מעוניין לרכוש נייד למטרות הבאות: 1.שימוש ב-VS בעיקר, ומדי פעם הרצה של MATHLAB. 2.חובה חיבור HDMI (וגם VGA/DVI אבל ממה שהבנתי בפורום רוב הניידים הולכים עם חיבורים אלו) כמובן שגם יריץ ללא בעיה 1080p המטרה להעביר ממנו למסך/מקרן ולא לראות ממנו את הסרטים. 3.מסך בגודל 12-14 אינץ' מספיק בהחלט, מבריק או מט אשמח לשמוע חוות דעת (הכוונה שלי לעבודה מרובה, וגם מתוך ניסיון במקומות מוארים מסכים עם מסך מבריק גורמים למצב לא נעים לעיניים) אז קרוב לוודאי עדיף מט. 4.חיי הסוללה. לפחות 2.5שעות (או נגיד שעתיים אבל ללא דאגה שימות לאחר 10 דקות נוספות). 5.אחריות (מוכן אפילו להרחיב בתשלום נוסף). 6.מקלדת נוחה (כמה שיותר קרוב לסטנדרטית ולא יותר מדי "צפופה" מבחינת קירוב לחצנים) פחות משמעותי 5.לפחות 1…

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  4. היי , רציתי לדעת כמה שווה המחשב : 14' טושיבה מלפני למעלה מ-4 שנים המפרט: TOSHIBA SATELLITE E350 Windows 8.1 Pro 64-bit AMD E-350 Zacate 40nm טכנולוגית RAM ‎4.00GB DDR3 @ 540MHz (7-7-7-20) לוח אם TOSHIBA Portable PC (Socket FT1) 70 °C גרפיקה Generic PnP Monitor (1366x768@60Hz) 384 מ"בATI AMD Radeon HD 6310 Graphics (Toshiba) 70 °C אחסון 465GB TOSHIBA MK5076GSXN (SATA) 50 °C כוננים אופטיים DiscSoft Virtual SCSI CdRom Device TSSTcorp CDDVDW TS-L633F שמע High Definition Audio Device אם יש ד…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  5. שלום , אני מייבא מחשב מארה"ב. הסתובבתי הרבה זמן וראיתי הרבה דגמים. הדברים שאני מחפש במחשב הם: Multitasking עבודה הם הרבה תוכנות. מהירות. אפשרות לחברת לטלויזיה HD ולראות סרטים בHD. וטיפה להריץ משחקים. לאחר חיפושים בחרתי מחשב שיכול להתאים לי ורציתי לשמוע את דעתכם. אם אפשר התייחסות למעבד ולכרטיס המסך וכמובן אם יש הצעות נוספות. http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9172851&type=product&id=1218044029604 Asus - Stylish Laptop with Intel® Centrino® Processor Technology - Blue/Black Intel® Centrino® processor technology with interrelated Intel® Core™2 Duo mobile processor T6400 4GB PC2-6400 DDR2 memory Multiformat DVD±RW/CD-RW drive with double-layer support 14.1"…

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  6. Started by NAZRAK,

התקציב הוא 5K בעיקר לסרטים, מוזיקה, כתיבה רבה בוורד וקצת משחקים, למשל DEVIL MAY CRY 4 לא משהו רציני ועדכני זה המפרט http://il.computers.toshiba-europe.com/innovation/he/product/Satellite-L650-10D/1085925/toshibaShop/false/ למישהו יש ניסיון איתו? מבחינת נתונים יבשים הוא די מרשים אותי. המקלדת עם כפתורים בולטים ונוחים (חשוב לי שהמקלדת מלאה). למישהו יצא לעבוד איתו? איך המקלדת בעבודה ממושכת? בדגם INSPRION 2100 הישן שלי היה קשה להקליד הרבה זמן וגם קל ללחוץ בטעות על כפתורים אחרים מה שהקשה על הקלדה ממושכת. אשמח לתגובות

7. לפי הוראות הפורם הנה התשובות שלי ל11 השאלות 1. התקציב כ5500 בתקווה שאוכל להגדילו במעט 2. מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס)=כן, משחקים (קלים או כבדים?)=כבדים מינוס, צפיה בסרטים=כן, קולנוע בייתי=לא, הורדות=כמובן, מסיבות רשת=לא, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) במיוחד עריכת סרטים והרבה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? =לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא שידוע לי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?היתי בKSP יש להם 2 מפרטים שעינינו אותי ואולי עדיין זקורים לשינוים קלים : מעבד Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5Q s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR II 800Mhz 2x1GB Kings…

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  8. Started by Access Denied,

המחשב הקודם החזיק יותר מדי זמן.. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤969 לוח אם: ASUS P5K-E ¤778 מסך: ASUS LCD 22" VW222U 2ms WIDE ¤1427 כרטיס מסך: ALBATRON PCI-EX 2.0 GeForce 9600GT 512MB DDR3 + ZALMAN COOLING - RETAIL ¤845 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤355 כמות:2 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H55NB X20 - BLACK ¤155 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHZ CL5 ¤258 מארז: ANTEC SONATA DESIGNER + 500W EARTHWATTS PSU ¤795 סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 1000 ¤165 קרור למעבד: THERMALRIGHT ULTIMA 90I ¤241 קרור למארז: GLACIALTECH 120mm CASE FAN - SILENT BLADE ENTRY BEARING 19dBA - BLACK - GT1225EBDL-1 ¤43 ה…

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  9. בעיקרון כבר לא הרכבתי מחשב שנה וחצי אני קצת לא בעניינים במיוחד במפרט נמוך הסתכלתי קצת בפורום אחורה והבנתי את הרעיון הכללי מבחינת חומרה למפרטים זולים הכל דומה השאלה בעצם זה על הכרטיסיי מסך זה בעיקרון יהיה מחשב סבתות (אמא יותר נכון) ;D ...אבל אני רוצה שיהיה אופציה למשחקים בינוניים סטייל COUINTER ו BF2 מקסימום !! ..(על 1024) השאלה אם ללכת על האופציה של אייבורי במחיר באמת מצויין ולהוסיף איזה כרטיס מסך אחר : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280 אני יגיע ל1400 למחשב בהחלט מספק לבית שמדיי פעם יריצו עליו איזה בטפילד או קאונטר ... העניין הוא כרטיסיי המסך באיזור ה400-500 אין לי מושג מה טוב ומה ההבדלים (לי בבית יש 4850 ..אבל בתחום המחירים המנוכים אין לי שמץ) י…

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  10. Started by קלוקיי,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות - אינטרנט הקלטות צריבות וכו' * גודל המסך? גודל ממצוע , לא קטן מדי . * רזולוציית המסך? רזלוצייה טובה . * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אינטרנט אלחוטי וכו' . * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן ממוצע וסביר . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB וכל שאר היציאות הסטנדרטיות . * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  11. שלום לכולם, אני זקוק לעזרה. אני מעוניין לקנות מחשב נייד ללימודים, אבל לא בטוח בנוגע להצלחה בשימוש בו. המחשב הוא HP TABLET TX2520, כעיקרון קראתי את הביקורת על ה-2500 אבל מה בעצם השוני ביניהם? והאם כדאי להשקיע ולקנות אותו בכלל? תודה לכל עונה

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  12. שלום לכולם, אני מבקש את עזרתכם בבניית מפרט עפי הקריטריונים הבאים: חלקים דרושים: מעבד, לוח אם, קירור, זיכרונות (16GB), כונן SSD (גודל 128GB) ומארז. כרטיס המסך שלי הוא HD5850 וכל שאר הרכיבים כגון מסך, כוננים, ספק וכדומה כבר קיימים. שימושים: עריכה גרפית ועבודה עם קבצי RAW גדולים. שימוש עיקרי עם תוכנות Photoshop cs5, lightroom 4, Adobe InDesign. כמו כן, ישמש בעתיד לעריכת ווידאו באיכות HD עם תוכנות מהשוק הבייתי/מקצועי. מבחינת משחקים, COD, Battlefield3 וכמותם. כונן ה-SSD מיועד למערכת ההפעלה (win7) והתקנה של תוכנות העבודה. כמו כן, העבודה עצמה תיעשה על הכונן ולאחר מכן תועבר לגיבוי. לדעתי כונן של 128GB יספיק בהחלט. תקציב 2500 ש"ח / 500 יורו. אני גר באמסטרדם וככל הנראה אבצע את ה…

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  13. Started by Stranger,

?

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  14. אני מנסה להרכיב מחשב עם דגש על מהירות עיבוד. אבל אני קצת מבולבל כי תמיד בטווח מחירים הזה אני רואה שממליצים על i5 i3 דווקא. הייתי רוצה לקבל הסבר גם על התצורות של כל מעבד וההבדל בין האייוי בריגים השונים והאם לבסס מפרט על i7 עם המחיר הזה זו טעות? אם לא אשמח אם תעזרו לי להרכיב מפרט מלא ואם כן אשמח אם תסבירו לי מדוע לא ללכת על i7 ועל מה כן. לגבי כרטיס מסך צריך שהוא יהיה נורמלי פלוס, אבל לא מטורף. תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן…

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  15. מחפש שני מחשבי מותג לצורך משרדי. רצוי כאלו שיש להם 3 שנות אחריות באתר הלקוח. מחשב אחד צריך להיות משרדי קל, והשני קצת יותר מהיר ממנו. מחפש תקציב כולל 4K. שני המחשבים צריכים להיות עם מערכת הפעלה וללא מסך.

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  16. שלום ותודה מראש הורדתי מה STEAM קאונטר סורס בתשלום וקיבלתי ביחד איתו את גירסת הBETA רציתי לדעת האם יש איזו סיבה לכך למה הם ממשיכים להפיץ את הבטא? לא נראה לי הגיוני.. סוף סוף זה עוד כמות רצינית של מקום דבר שני: עם איזו תוכנה אוכל לייצר מפות והאם זה אמור להיות מסובך? דבר שלישי: ברצוני לקנות כרטיס מסך GTS250 של NVIDIA כדי להרציץ משחקים בסדר גודל חומרתי של ''קאונטר סורס'' ויש לי מעבד פנטיום E2180 שהבנתי שזה מיועד למשרדים ולא לגיימינג מצד שני זו המרה של פנטיום 4 שהיה בזמן יציאת המנוע הגרפי סורס.. האם יהיה שיפור בתוספת הכרטיס מסך בכך שהמשחק ירוץ לי חלק? (בנתיים יש לי כרטיס מובנה בלוח ואני יכול לשחק רק במפות קטנות כי הם לא דורשות הרבה כוח.. או זיכרון) המפרט שלי הוא pntium E2180 …

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחרוג בכ- 500 ש"ח או קצת יותר, אם זה ממש משמעותי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-800 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - פרנסה, עבודה עם התוכנות פוטושופ ואילוסטרייטור, הרבה עבודה עם וקטורים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת טובה, לא משהו מיוחד. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך, עכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 …

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  18. אני רוצה לקנות מחשב נייד והצרכים העיקריים שלי הם: הפקת מוזיקה, אני עובד עם תוכנות כמו fl studio וגם cubase למי שמכיר.(כרטיס קול אני קונה חיצוני) אבל אני גם עובד לפעמים עם תוכנות כמו sony vegas וגם photoshop. וגם אני רוצה שהמחשב יריץ משחקים כמו call of duty ו- battlefield, לא חשוב ממש שהמשחקים ירוצו על האיכות הכי טובה אבל גם לא על ההכי גרועה, אבל העיקר שהם יעבדו חלק ויראו טוב. וגם אני צריך שהמחשב יהיה עמיד שלא ישבר מסתם שטויות ויקבל שריטות מכל דבר. זה המחשבים שאני מתלבט לגביהם: http://www.buy2.co.il/Center/dailydeal/index/4a67f3ea-c5df-468c-bc71-d8f33c583b13 שהוא ממש טוב גם זול. אבל האחריות שלו היא לשנה אחת והכרטיס מסך שלו הוא רגיל. http://www.wallashops.co.il/a/ap.as…

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  19. Started by UrielZ,

אני רוצה לשדרג בהשקעה של 1000 שקל, לוח מעבד וזיכרון. אני צריך 4 ג'יגה זיכרון עם מעבד ולוח טובים ל-OC. בנוסף רציתי לדעת אם הקירור שלי , zalman 7700cu, יתאים למעבד... שימושי המחשב הם משחקים בעיקר וסרטים...

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  20. טוב אז ככה, אני כרגע עם מעבד 8500, כרטיס מסך 9600GT, אפשר לראות מפרט מלא בצד. כמה תנאים בסיסיים: המחשב החדש חייב להיות מ- KSP וחייב להיות כמה שיותר שקט וקריר (נמצא בחדר שינה). בעקרון אני רוצה מחשב שקט יותר, קריר יותר ומהיר יותר. אין לי בעיה להוציא גם 1000 ש"ח על מארז ורק 500 ש"ח על מעבד, העיקר שיהיה מוצדק לצרכים שאני מתאר ויעמוד בדרישות. בגלל זה המארז פה חשוב, כי בתכלס המאווררים שלו עושים 90% מהרעש (חוץ ממנו יש גם את כרטיס המסך שיכול להרעיש תלוי, בקירור שלו, כנ"ל ספק), ואני גם רוצה את מגוון החיבורים נגישים לי בצורה נוחה ובכלל שיהיה נוח לשדרוגים, פתיחה והצצה וכו'. אם כן הדגש הוא על צרכים משרדיים, אופיס, גלישה. אבל, וזה אבל גדול, יש עומס על המחשב (הרבה חלונות ותוכנות פתוחות…

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. i5 2500k biostar tp67b+ 6GB ddr3 1600mhz, Kingston hyperx cas 8 xigmatek gaia cpu cooler אני מעוניין לרכוש את השדרוג הזה ביד שניה ואשמח אם תתנו לי הערכה הגיונית לכמה רצוי לדרוש על הנ"ל. אני מניח שמרבית המחיר סובב סביב המעבד שעולה 990 בערך חדש ועדיין נחשב לחזק. שאר הרכיבים ממוצעים למדי.. תודה רבה לעוזרים! [=

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  22. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6420) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1064 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤624 כרטיס מסך: SPARKLE PCI-EX GeForce 8800GTS CALIBRE OVERCLOCK 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤1869 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD2500YS ¤429 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H42N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤195 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400PHU2-2GBHZ ¤659 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE- BLACK ¤43 מארז: ENERMAX CHAKRA ECA3052 MID TOWER CASE +25cm FAN w/o PSU ¤431 מקלדת: GENIUS SLIMSTAR 310 MULTIMEDIA KEYBOARD - ANTI BACTERIA + WATERPROOF ¤118 עכבר: LOGITECH MX-518 GAMING GRADE OPTICAL…

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  23. טוב אז שלום אני בניתי שני מפרטי מחשב ואני מתלבט איזה מהם יותר שווה ויותר טוב אני רוצה להריץ משחקים כמו GTA V או H1Z1 http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=44752 http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?priceoffer=44394

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  24. Started by Gil401,

שלום לכולם ושנה טובה! אני מחפש לקנות מחשב נייד בניו יורק. השימוש העקרי הוא ללימודים (לימודי מדעי המחשב) אך כמו כן, גם למשחקים קלילים ועבודה עם פוטושופ... עוד דבר שחשוב לי הוא שתהיה אחריות בין לאומית, כמו שאני מכיר את עצמי אני אזדקק לזה התקציב הוא עד 800$... אשמח עם תעזרו לי למצוא דגם מתאים ואם יש לכם המלצות על חנויות שדווקא שם כדאי לבצע את הקניה! מודה לכם מאוד מאוד! שנה טובה!! גיל

25. חשוב לי שיחזיק מעמד לכמה שנים טובות (בעדיפות בלי שדרוג) לשימושים של משחקים, גלישה אינטנסיבית, הרצת מכונות וירטואליות וכו'... זקוק למפרט רק של הקופסא עצמה ושהמחשב עצמו יהיה שקט. נראה לי שדברים חשובים הם 8 גיגה זיכרון, מעבד I5, כונן SSD של 120 גיגה לפחות עם ביצועים טובים ולוח שמאפשר OC ? הנה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר בפחות, עדיף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רצוי, אפשר בכמה מאות בודדים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה אינטנסיבית, משחקים, HD, תכנות, מכונות וירטואליות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (…

• 9 תגובות
    • 963 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.