ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנן לקנות מחשב בחודש וחצי הקרובים לדעתכם כדאי לי לחקות לסדרה החדשה של GeForce או ללכת על 5850?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
תכנסו לאתר של פנדה מחשבים - pandas.co.il ותבחרו שמה מחשב טוב שכל המשחקים יעבדו עליו והמשחקים שיצאו ב-4 שנים הבאות. תוכנות כמו פוטושום סקייפ מסנג'ר ו- FlashFxP. שטח 500GB + שטח דיסק 4GB לפחות. מארז עם 2 מאווררים חובה. בבקשה תעזרו לי זה דחוף אני הולך לקנות בשעה 4 בצהריים. נ.ב שלא יעבור את ה-5 אלף שקל, תודה.
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי דילמה קטנה.........יש לי מחשב,שנכון להיום הוא ישן.הנה המפרט: INTEL PENTIUM 4 HT 3GH מעבד לוח אם:GIGABYTE 945 לא זוכר דגם בדיוק זכרון 512 DDR כרטיס מסך ATI 9600 PRO 256 MB?AGP DVI דיסק קשיח WD 80GB SATA מארז COOLER MASTER 430W בגדול בנתיים זה מספיק לי,אבל אני גיימר שמנסה לחסוך.קיצור השאלה שלי-מה יותר כדי לשדרג את מערכת שלי,זות אומרת להוסיף זכרון ולהחליף כרטיס מסך או פשוט לקנות חדש? אם לשדרג-אז אשמח לקבל המלצות לשדרוג,כרטיס מסך AGP וזכרון ואם צריך עוד משהוא - תגידו.הייתי רוצה לקבל המלצות בעד או נגד שדרוג,כי ראיתי אפילו GEFORCE 8800 בAGP. אני רוצה לציין שאני צריך מפרט מספיק חזק עם כרטיס מסך טוב התומח ב DX10, לוח אם ללא כ. מסך מובנה עם ציפסט חדש א…
-
- 6 תגובות
- 615 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. מחפש מפרט מחשב לילד בגיל 10 למשחקים ,ללא מסך ללא מקלדת וללא עכבר. מעבד אינטל בלבד dual core לוח-אם תומך ddr2 +pciex +sata2 כרטיס מסך pciex ממוצע שיאפשר לשחק משחקים חדשים בצורה נורמלית [ללא פילטרים וכו'] לא high end ד.קשיח sata2 זכרונות ddr2במהירות 667mhz גודל של 1gb צורב דיוידי מארז פשוט+ספק ג'נרי האם זה אפשרי במסגרת התקציב שלי? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
המחיר של המעבד שמסומן בתמונה והמחיר של המעבד שמעליו זהים איזה מהם עדיף מה זה אומר 4MBL2? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש חדש כאן אז נעים מאוד . אני צריך מפרט למחשב שיהיה מיועד למשחקים בעיקר, אני אשמח אם תהיה אפשרות להכניס מעבד I7 ותוספת להארד דיסק M sata (אם אני לא טועה ככה קוראים לזה). תהיה אפשרות של חריגה של 200 אם אין ברירה. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי. אין צורך במסך/עכבר/מקלדת. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
קניית מחשב לאחי שחי בניו יורק לצורכי עריכת וידאו וכו'. דרישות: 2 ג'יגה זיכרון. FIREWIRE-או בלוח אם ואם זה מייקר בהרבה אז כרטיס PCI. דיסק 320GIGA כרטיס מסך טוב עם VIVO. מעבד רצוי 6600-לא מתוכנן OC אבל לא יזיק מאוורר שקט. אם אשר לשלב גם הרכבה כי אין לו שמן של מוסך בחומרה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בינוני (מיינקרפט וטיפה יותר כבד) עבודה משרדית,תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
יש לי מחשב כבר די ישן ואני רוצה לחדש אותו.. אז ככה יש לי שני סטיקים של זיכרון 512MB DDR2- 667MHZ SDRAM ויש לי לוח אם GIGABYTE GA-8I945PG (945P) - DDR2 - ATX אני יכול להוסיף עוד סטיק של ג'יגה? איזה מהירות זה צריך להיות? או שעדיף לזרוק את שני הסטיקים של ה500 ולקנות שתיים חדשים של ג'יגה כל אחד?
-
- 7 תגובות
- 615 צפיות
-
-
חוות דעת לגבי המחשב הבא : שישמש למשחקים כגון cod , fifa , need for speed .... מעבד Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3MB לוח אם Gigabyte GA-EP43-UD3L Intel P43 LGA775 זיכרון G.SKILL DDR2 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 800MH Kingston /OCZ/ HD WD \Seagate 500GB 7200RPM 16MB SATA2 כרטיס מסך Gigabyte George 9600GT 512MB DDR3 מארז + ספק COMPUCASE 6C28 +Hec 400W Vn PSU תודה
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
חבריה שלום אחותי מרצה ועכשיו היא צריכה מחשב נייד שתוכל להעביר הרצאות והמחשב יהיה גם כלי עבודה הצרכים זה לאינטרנט הורדות מאינטרנט כולל סרטים והרצתם עריכת מצגות + הצגתם כמובן OFFIC דוא"ל צורב +DVD סוללה שמחזיקה זמן רב יכולת הרחבה של זכרון נוח לעבודה עזרים להתחברות ציוד הקפי(מדפסת , מצלמה, דיסק גיבוי וכו') מאחר והשוק מוצף במותגים אשמח לקבל יעוץ איך לבחור ומה הדגשים לבחירה אני מניח שתקציב יהיה עד + 4000 ש"ח אשמח לקבל ההדרכה בברכה
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה של תמונות (קבצי RAW בכמויות גדולות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כנראה לייטרום ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב די ישן AMD2800 עם זיכרון 512 וכרטיס מסך RADEON 9800 pro. בעיקרון אני יודע שהמערכת די עגלה ואני רוצה לקנות מחשב חדש עוד בערך חצי שנה. רציתי בינתיים לסחוב איכשהו את התקופה הקרובה כי יצאו כמה משחקים ממש טובים. האם כדאי לשדרג את המערכת באיזשהו אופן? אם כן, האם כדאי לקנות עוד 512 ושהזכרונות יעבדו בדואל צ'אנל או לקנות סטיק של 1 ג'יגה? זה משנה אם החברות של הזכרונות יהיו שונות? תודה!
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 3700שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל מקסימום. 2. השימוש :מחשב משחקים לבן שלי LEFT 4 DEAD' BIOSHOCK' PORTAL 2 ועוד א) שימוש כמעט תמידי אין צורך במסך, קיים מסך LG 19" בן 3 שנים ציוד הקפי: מקלדת ,עכבר, רמקולים . 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן (OC)? לא מתוכנן 7. נחוצה הרכבת המחשב בחנות כולל WIN7 7. אזור המגורים חדרה 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? המחשב אמור להחזיק לפחות 3 שנים כך שיש לקחת בחשבון שדרוגים. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מעבד Q9300 CORE 2 QUAD לוח אם MSI P7N SLI PLATINUM מ.למעבד OCZ HEATPIPE SOCKET 775 כ.זכרון OCZ REAPER 4GKIT DDR2 800 MHZ כ.מסך Innovision 9800GT 512MB X2 דיסק קשיח 500GB SEAGATE ספק כוח EZCOOL 14CMF 1050W REAL צורב LG DVDX22 מאורר למארז 19DBA 8סמ X2 מארז LED+25CM FAN BLACK SILVER
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום כולם אז ככה אני מחפש מחשב נייד חדש אחרי שהDELL M1.3 שלי הלך אני מחפש משהו שיעבוד חזק עם אווטלוק אינטרנט ואופיס בעיקר. סקייפ וX-LITE גם יהיו עליו. אז ככה חשבתי על משהו עם מעבד T7200 זיכרון של 1G כ.מסך לא חשוב כנ"ל קול שיהיה עם וירלאס משקל מאוד חשוב שלא יעבור את ה2.5!!! מערכת הפעלה XP HOME\PRO דיסק של 80GB+ כונן+צורב לא חייב DVD בלוטוס יתקבל בברכה אבל ממש לא חייב! אני חשבתי על משהו דומה לDELL D620 הדגם עם 80GB ו512 שאני יעשה הרכבה.. http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=3607 או http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=3606 [שגם אותו יש צורך להרחיב(זיכרון..עוד 512) אז תוסיפו לכל אחד 350 שקל איך הנידים שנתתי מה מומלץ ביותר? יש משהו אחר להציע? רצוי DELL א…
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
המחשב הוא Compaq Presario 2100. מחשב קצת ישן, לא עשה לי עוד בעיות, רק אחת. המחשב לא משתמש בכל יכולת המסך שלא ולא מתפרס על כולו כלומר, הוא נראה כך - http://img513.imageshack.us/img513/818/orig8394a9b6a93e4750af5hl2.jpg מה אפשר לעשות בשביל לגרום לא להתפרס על כל המסך? נ.ב : אה ואם כבר, אז אפשר בבקשה דרייברים למחשב הנייד הזה? אני מחפש ומחפש ולא מוצא. נ.ב 2: רק שאלה, האם זה יכול להיות קשור לווינדוס שהתקנתי? הווינדוס שהתקנתי הוא ווינדוס שלא מיועד למחשב הזה ספיציפית, כלומר, הוא ווינדוס שקניתי, רגיל, לא מיועד למחשב נייד.
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
התקקציב הוא 8K אם ישנה חריגה סבירה אבל יעילה אז ניתן לקחת בחשבון. ללא ציוד הקפי, ללא OC חשוב לי מעבד חזק הרבה זיכרון ,ואני לא מתפשר על לוח. אם אפשר להכניס כרטיס מסך חזק וכרטיס טלויזיה לעריכת סרטים, והארד דיסקים גדולים לסרטי FHD. השקט חשוב כי זה סלון וספק חזק שיחזיק את המערכת . תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
היי, בגדול אני מחפש לחסוך כמה שיותר בתקציב, המחשב משרדי ויפעיל את הדברים הפשוטים ביותר מבחינת אינטרנט/תוכנות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות הכי בסיסיות שיש א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש…
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
- 1 follower
-
-
מה דעתכם? - המפרט הורכב בזיגזג. GIGABYTE GA-P35-DS3L (P35) - ATX 626.94 ש"ח 1 Intel Core 2 Duo 4400 - 2.0 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 683.44 ש"ח 1 2GB CORSAIR (2X1024) DDR II - ValueSelect 2GB KIT - 667MHz 481.64 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6a21 400w ATX SUPER MIDI (Black & Blue) TOWER CASE 458.52 ש"ח 1 ASUS DVD-RW 1814BLT LightScribe x18 (Black) - IDE - RETAIL 189.96 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 169.97 ש"ח 1 Logitech Deluxe Keyboard Black - OEM 62.61 ש"ח 1 Logitech Optical mouse BLACK (S96) (oem)- PS2 63.24 ש"ח 1 WD 160GB-8MB AAJS - 7200RPM S-ATA II 294.52 ש"ח 1 Samsung LCD 19" - SyncMaster 931B - DVI - 5m…
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שבת שלום,אני רוצה לקנות מחשב חדש כי שלי עשה את שלו בואו נגיד המצב של שלי עכשיו P 4.3 800 mhz kingstone 2gb 800mhz Gainward Geforce 7300GS 512 RAM . זה לא מספיק לי :>> אני רוצה מחשב טוב,וחזק שיחזיק לי להרבה זמן.. תודה לכם ועוד פעם שבת שלום! *אם אפשר מעבדים של intel c2d תודה :> AMD-NONE לוח M של Gigabyte אם אפשר וכרטיס מסך של Gigabyte gf 88
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיש עכשיו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינץ' 1920X1080 רזולוציה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כמובן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום. המחשבים אמורים לשמש סטודנטית ובעל חברה. לא דרושות יכולות גרפיות גבוהות. המחשבים ישמשו בעיקר לעובדה משרדית. דרוש זמן עבודה ארוך עד כמה שניתן. מחשבים אמינים, העדפה לסדרות מעט יותר ממותגות. לגבי גודל המסך נילך על 15 מכיוון שאני לא בטוח ש13 התקבל בברכה. המחיר צריך לכלול מערכת הפעלה ואחריות לשלוש שנים. איך המחשב הנ"ל? Lenovo ThinkPad Edge 15 NVLJ5IV מעבד I5 480M זיכרון- 4GB HD-500GB מסך- 15 אינצ' רחב HDR כרטיס מסך-ATI Mobility Radeon HD 5145, (512 MB Dedicated) צורב DVD סוללת 6 תאים WIN7 HOME PREMIUM 64BIT שלוש שנים אחריות IBM מחיר קצת חורג מהתקציב אבל אפשרי 3650 יש משהו טוב יותר מזה במחיר הנ"ל?
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש חוות דעתכם על המפרט הבא. השימושים הם: הרבה מוזיקה + סרטים, גלישה באינטרנט + office. בתקווה שיהיה קצת יותר זמן פנוי אז גם להשלים כמה שנות משחק מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX ¤681 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 REV3.3 ¤589 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GT TDH 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤769 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤381 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤220 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ¤576 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤404 …
-
- 6 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם פה אני כבר איזה כמה זמן מתכנן לקנות מחשב ואין לי מושג ביכלל מאיפה או איזה אז ככה דיפדפתי קצת פה ואני ירשום מה אני רוצה מהמחשב ואתם כבר תיבנו לי כמו שאתם יודעם הכי טוב לעשות אז .... המחשב לא לoc אני לא יודע מה זה אפילו משחקים בסיסים ביותר לא משחק יותר מידי במחשב מרוצי מכוניות וכאלה אז עדיף שההיה כרטיס מסך המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט ולהורדת סרטים ושירים וכל מיני דברים במחשב בדרך ככל פועלות הרבה תוכנות בו זמנית וכמו שאמרתי צריך ציוד הקפי כולל רמקולים בינונים ומסך 19 וחשוב שההיה שקט תודה רבה אבי..
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-