עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני רציתי לבקש ממכם טובה בקשר להרכבת מחשב מיוחד במחיר 4000 ש"ח מקסימום 4100 ש"ח לא יותר מזה כי אין לי .לא כולל מסך ! רק הקופסא כמובן. אני רוצה שהמחשב יתאים בעיקר למשחקים לגיימרים משהו שיהיה לי חזק ויפעיל לי מחשבים מאוד מהר ובקלות גם משחקים כבדים ובעיקר משחקי רשת. אז ככה קודם כל רציתי לשאול אותכם על הכרטיס מסך שעולה 990 ש"ח משהו כזה שאני כן רוצה שיהיה במפרט או שיש לכם משהו יותר חזק מזה במחיר הזה אז יותר טוב הכרטיס שבחרתי למפרט הוא : Gefroce 260xxx gainward 896 mb 448 bits רציתי שהכרטיס שבחרתי יכלל במפרט או שיש לכם במחיר הזה משהו יותר טוב אז תציעו לי בבקשה. תרכיבו לי את המפרט אם אתם יכולים אני מודה לכם תודה ענקית מראש ! המחשב לא כולל מסך כלומר 4000 שקל נטו לקופסא וחלק…

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  2. אני מחפש מפרט לאחי, השימושים הם בעיקר אופיס, גלישה באינטרנט ומשחקים שירוצו לפחות ברמה סבירה. ללא ציוד היקפי וללא מסך. אשמח לכל הצעה, עזרה תודה

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  3. המפרט שהרכבתי: Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤505 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297 Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + AC Freezer 7 Pro, יחידות 1 ¤935 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1118 GeCube Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe, יחידות 1 ¤1400 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1222 Arctic Cooling Arctic 12 PMW 120mm, יחידות 1 ¤40 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1063 Samsung 640GB HD642JJ HDD - SATA II 7200rpm 16MB , יחידות 1 ¤389 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1226 PCP&COOLING Silencer 470W ATX, יחידות 1 ¤448 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=435 Cooler Master RC-690 No Power S…

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  4. המעבד הזה כבר 4 חודשים בשוק... הגיוני שעדיין בלתי אפשרי לבצע לו undervolting? אני מחפש בנרות כבר המון זמן...

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  5. אהלן! המחשב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, אופיס וצפייה בתמונות וסרטים. המחשב לרוב יהיה נייח ומחובר לחשמל לכן אינו צריך לכלול זמן סוללה ארוך במיוחד והמשקל אינו פונקציה אשר תשפיע על הקנייה. איכות הבנייה חשובה וכן משך האחריות איתה מגיע המחשב. דגשים נוספים: 1. גודל המסך 15.6" 2. כונן קשיח של 320GB במידה ואפשר אז יותר. 3. יציאת HDMI. 4.מערכת הפעלה. תודה מראש, גיא.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  6. בס״ד שלום! יש לי מחשב נייד מסוג msi ms-1683 הווינדוס מתחיל לעלות ונתקע הרבה זמן על החלק של starting windows עד שהמחשב מפעיל את עצמו מחדש ניסיתי גם מצב בטוח ולא הולך.. כנראה שההטרדה דיסק הולך למות אבל השאלה שלי היא אם יש דרך כלשהי להציל את התמונות שעל ההארד דיסק.. אולי חיבור למחשב נייח או הפעלה באמצעות usb? תודה לכולם!

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  7. שלום לכולם, אני בונה מפרט מחשב לשימוש ביתי/משרדי בתקציב של עד 1900 ש"ח. אשמח לעזרה לחוות דעת על שתי מפרטים שבניתי באתר של RSM 1. מה התקציב המקסימאלי? 1900 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא חייבים לחסוך הרבה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש בקצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כבד ולפרנסה. שימוש אופיס, אינטרט, הורדת סרטים וצפייה בסרטרימינג. ללא משחקים בכלל. יחובר למסך 21.5 אינץ'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? א…

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  8. שלום חברים, מבקש שתחוו דעה על המפרט הזה. שאלות עיקריות: 1. הזכרונות - מה טיבם? המחיר הנמוך נראה לי מחשיד. האם יש פה "קאץ'?" 2. ספק הכח - איכותי או זבל? 3. כרטיס המסך - יספיק לצרכים שציינתי - משחקים קלים וסרטים גם בHD? כל הערה ועצה לשיפור או ייעול תתקבל בברכה...

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  9. שלום חברים, ההורים שלי מעוניינים לקנות מחשב לשימוש ביתי שזה אומר - גלישה באינטרנט, עבודה קצת ב office, ובכללי לא מחשב למשחקים או אפליקציות כבדות - מצד שני אני כן מעוניין שהמחשב יהיה מהיר ולא עגלה וכמובן שיהיה אפשר לראות בו סרטים, לשמוע מוזיקה, לא משהו מעבר לזה, ושהמחשב לא יהיה רותח מחום... מעדיף מארז קריר קצת שישמור על רמה סבירה של חום. אז בסך הכול אני מעוניין בבנייה הכי טובה שאפשר בתקציב שאני יפרט בהמשך, אני לא סומך על עצמי בבניית מחשב כזה אני לא ממש מבין בחומרה ששימושה הוא לא לגיימינג, ואשמח אם תעזרו. דבר חשוב - הקנייה תתבצע באיזור חיפה\קריות שזה אומר שלא יעזור לי אם תבנו לי מפרט בסקיי פי סי למשל.... אני חייב חנות באיזור חיפה - יש לאבא שלי העדפה לפנדה מחשבים, או אייבור…

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  10. Started by RoG,

אז ככה הציעו לי שני מפרטים אחד קצת מחודש יותר ואחד קצת מיושן יותר אבל בכ"ז תותח הפחות טוב: לוח אם : Asus מאבד: 775Ipertradein 3 GIGA HEARTZ זיכרון מאבד: 1מגה זיכרון פנימי: 1ג'יגה צורב דיוידי, fluppy כרטיס מסך: fx6200 turbo cash 256MB 256 Bit Pci xpress ארדיסק: 160GB sata 2 כמה לדעתכם זה אמור בערך לעלות הוא אמר 2100 בלי מסך כמובן . ================= המפרט השני והטוב יותר: לוח אם: Foxcon מאבד: (הוא אמר משהו שזה כאילו שני מאבדים משולבים) Dualcore 2.8 GIGA HEARTZ זיכרון מאבד 2 מגה צורב דוידי, fpluppy ארדיסק: 160 GB SATA2 זיכרון פנימי 1GB שח2700 לא כולל מסך ולא כולל כרטיס מסך , עכשיו יש לי שאלה ... איזה כרטיס מסך כדי לקנות ? הכי טוב אבל גם במחיר סביר אני צריך. אאיך המפרטים …

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  11. אשמח לשמוע דעתכם. כל הערה ועצה תתקבל בברכה. המחשב מיועד לשימוש משרדי (אופיס, אינטרנט) וגם סרטים. מאוד היה חשוב לי מחשב ש ק ט !! מהיר ואמין, וזאת הסיבה לחלק מהבחירות. תודה! ------------------------ מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i3 6100 / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪600 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪45 לוח אם: Asus H170 PRO USB3.1 כמות: 1 - מחיר: ₪613 מארז: Nanoxia DS2 - Deep Silence 2 Black כמות: 1 - מחיר: ₪595 ספק כוח: FSP Hyper 500W Active PFC 85+ כמות: 1 - מחיר: ₪293 זיכרון: Samsung DDR4 4G…

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  12. Started by prakci10,

אני מתכוון לבנות מחשב למשחקים + HD מתלבט בין ATNLON 64X2 5600 או E 6600 בנוסף מחפש לוח מתאים לשתי האפשרויות ומארז + ספק [br]פורסם בתאריך: 20.04.2007 בשעה 13:33:48 אני מתכוון לבנות מחשב למשחקים + HD מתלבט בין ATNLON 64X2 5600 או E 6600 בנוסף מחפש לוח מתאים לשתי האפשרויות ומארז + ספק בלי כרטים מסך ו מסך 4500-5000

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  13. Started by darkpork,

אני מתכנן כבר הרבה זמן לקנות מחשב גיימינגחזק במיוחד שיסחוב את המשחק רשת הנוכחי בו אני משחק (AION) ואחרים דומים לו... כיוון שבקרוב אני טס לחו"ל אז צצ בראשי רעיון לקנות את החלקים ולהרכיב לבד ובכך לחזוך המון כסף. חשוב לציין שהפעילויות היחידות אותן ביצעתי סביב המחשב הן שעות רבותתתת של גיימינג ומעט בניית אתרים, משמע, הידע שלי בחומרה שואף לאפס. אז השאלה היא: האם שווה לי לנסות? ואם כן תוכלו לשלוח לי לינק של מדריך טוב?

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  14. טוב קודם כל אני חדש פה, ושמעתי על הפורום דרך חבר , אמר לי הוא טוב.. אז אני פה כי אני רוצה לשדרג את המחשב שלי בן השנתיים וחצי לא בתקציב מפוצץ מדי וגם לא הכל בו .. אז קודם כל המפרט הקיים (שמעו אני לא איזה מומחה מחשבים או משהו.. אז אני לא יודע תפרטי פרטים , אני לא מוצא את הניירת של הקנייה של המחשב, אז אני כותב מה שאני יודע בלי פירוט .. מצטער) מעבד : pentium 4 , 2.8ghz לוח אם : asus P4P800 SE כרטיס מסך : asus Radeon 9600xt 128mb זכרון : 512 ddr ספק : רק עכשיו קניתי ספק חדש, שאני מאמין יספיק של 400w , שוב לא יודע בדיוק פירוט עליו וזהו אני מאמין , אם יש עוד משהו - תגידו אני אכתוב .. אולי שכחתי תודה על כל עזרה ד.א : אני לא צריך מחשב שיריץ לי משחקי DOOM על 1600 הכל על HI…

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  15. Started by em28,

הנער התפרן השיג מממן נדיב ולכן עלו דרישותיו. קיבל הצעה הבאה למחשב למשחקים מסוג אנ בי אי 2006 פרו-אבולושן וכו' לוח 101 של אינטל מעבד ליבה כפולה 2.8 512 זיכרון כונן קטן מסך AOC 17 אינ'ץ דק ושטוח עכבר אופטי+מקלדת מולטימדיה של מיקרוסופט מארז איכותי של הק (6c28) צורב DVD של נאק ורמקולים של קרייטיב סכום: 3,900.....עכשיו אחרי שגדל התקציב האם זה שווה???

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  16. שלום רב, אני מחפש בשביל חבר מפרט למחשב בסכום של 4000-4500ש"ח. שבמפרט יהיה כלול מסך רגיל, מארז פשוט, וכל הרכיבים הנחוצים. בלי כל החומרה מבחוץ (מקלדת עכבר וכו'). שיהיה מעבד של אינטל. תודה מראש עידן. נ.ב. המחשב מיועד בעיקר למשחקים.

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  17. ברצוני לקנות מחשב עם מסך מקלדת ועכבר, רציתי שתעזרו לי עם החלקים ומקום הקנייה. 1. 4K מזומן. 2. משחקים כמה שיותר כבדים יחסית לתקציב, סרטים, הורדות-אינטרנט. 3. צריך מסך רצוי 22 רחב שיהיה טוב למשחקים ולסרטים - יחסית למחיר כמובן, מקלדת ועכבר נוחים לא צריך אלחוטיים אם אפשר יציאה לטלויזיה. 5. חברה אם יש הבדל משמעותי אז רצוי חברה טובה. 6. העיצוב ממש לא חשוב והקירור אם זה דרוש. 7. לא זקוק למערכת הפעלה. הרכבת מחחשב במעבדה. 8. רצוי מחשב שיהיה אופציה לשידרוגים בעתיד. זכרון-מעבד-כרטיס מסך. 9. שקט לא קריטי. 10. בנוגע לאובר קלאק אני לא כל כך מבין אבל ממה ששמעתי אז רצוי ואם תוכלו להסביר. 11. משחקים כמו GTA החדש על הגדרות מירביות ברזולוציה גבוהה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  18. כולל מסך, אין עדיפות ברורה ליצרן המעבד. תודה

19. הנייד נכנס למצב המתנה לאחר 10 דקות למרות שביטלתי את האופציה הזאת דרך ניהל צריכת החשמל ואפילו ביטלתי את שומר המסך. מה עושים? יש עוד מקום שצריך לקנפג?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  20. באחת הנושאים הגבתי לבחור לשאלה וכתבתי לו את המפרט הבא, אני מקווה שאני אוכל לעזור למתלבטים להתעניין במפרט באופן כללי בנושא הזה... אני קניתי לאחרונה מחשב ב-7,500 לא כולל מסך אבל יש לי מסך אסוס 22 אינץ' כדי שתוכל להנות מביצועים יפים ומאיכות טובה וכיף בצפייה במהלך המשחקים אתה צריך מסך גדול שאומר גם רזולוציה גבוהה, בכל מקרה זה מה שאני ממליץ: מעבד:Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn OEM http://tms.co.il/product/5423 מחיר- 1644 ש"ח לוח אם :Asus Striker II Formula http://tms.co.il/product/5458 מחיר - 1550 ש"ח מארז:Enermax Chakra 250mm Fan Full Tower Black Uber http://tms.co.il/product/3977 מחיר - 519 ש"ח זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12 http:/…

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  21. Started by shoxa,

לפני כמה ימים התחילה בעיה שהמסך שחור כמעט לגמרי- רואים ממש כהה את התצוגה- לא ברמה שניתן לעבוד עם המחשב. לאחר הפעלה מחדש, חיברתי עם כבל VGA לטלויזיה- ודרכה עובד,עשיתי עדכון ווינדוס (7),עדכון דריברים,עדכון ביוס, ניתוק בטריה - שום דבר לא עזר מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  22. היי, אני עומד לקנות את המחשב הבא: מעבד: Intel Q9550 קירור למעבד: Termaltake BigTyphon VX (למישו יש הצעה יותר טובה? האם הוא רועש?) לוח אם: Gigabyte ep45-DS3R זכרון: ADATA/GSKILL 1000MHZ CL5 או ADATA/GSKILL 800MHZ CL4 כ.מסך: Gigabyte HD4870 512MB מארז: Coolermaster CM-690 ספק כוח: Crosair 550VX דיסק קשיח: Seagate 750GB 32MB צורב: LG Gh20NS +תוספת של 3 מאווררים (Arctic Cooling 120) למארז (מישו יכול להמליץ על מאווררים למארז טובים וזולים?) אני הולך לעשות OC. חשוב לי השקט של המערכת. האם צריך קירור לכ.מסך? מה אתם אומרים? תודה

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  23. שלום לכולם צריך המלצה למפרט מחשב של עד 3.5K ש"ח עם אפשרות ל OC. ללא ציוד היקפי ומסך. השימוש - משחקים סרטים ומוזיקה. ללא כרטיס מסך כי אני מוסיף לו כבר 88GT שיש לי בבית. נ.ב ידוע מתי המחירים של Q9450 יורדים ?

24. Started by marlboro,

אפשר קצת להתגמש אם צריך, עדיף כמה שיותר זול אבל משהו שירץ את קריסיס

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  25. נכון שהתקציב זעום אבל זה מה יש לו... המחשב אמור להריץ תוכנות גרפיקה כמו פלאש, פוטושופ, קורל, דרים וור ועוד... ללא מסך תודה לעוזרים....

• 5 תגובות
    • 585 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.