עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by asi369,

שלום לכולם . אני רוצה לדעת האם אפשר לקנות נייד hp בלי מערכת vista או לקנות עם מערכת זו ואז להחליף עצמאית ל-xp????? אני צריך דחוף תשובה.

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  2. Started by galitmus,

-------------------------------------------------------------------------------- * מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, סרטים ולימודים, עריכת וידאו קלה-בינונית * גודל המסך? לא משנה * רזולוציית המסך? מקסימלית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 2 קג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיהיה סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth?לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן! חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  3. שלום, אני מחפש מחשב לשימוש ביתי, כשהדגש הוא שהמחשב צפוי לעבוד כל הזמן, גם אם בסוג של idle, ולכן חשוב שיהיה יציב, שקט ולא יתחמם יותר מדי. האם המפרט המוצג באתר למחשב רב תכליתי באלפיים ש"ח (http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137631&section=293&target=%D7%A8%D7%91-%D7%AA%D7%9B%D7%9C%D7%99%D7%AA%D7%99) עומד בתנאים האלה. אילו שינויים הייתם עושים בו? 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים-בינוניים, עבודה משרדית, תכני HD בעיקר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

4. אשמח לעזרה כי זה ממש אתגר, אני צריך מחשב נייד שיעמוד בנתונים הבאים: Core i7 SSD 256 Less or equal for 1.1kg 8GB memory No more than 12” screen וינדוס 7 אין הגבלת תקציב ומשאבים. חייב להיות בדיוק הנתונים האלו, זה לVP של החברה שאני עובד בא.

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500-6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 6000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכות כבדות ומשחקים כבדים avid ואפטר אפקטס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גם פרנסה וגם לבית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf4 starcraft 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  6. Started by gatitito,

* מטרות המחשב? : עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) , * גודל המסך? 14-13.3 עדיף מט * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בין 6-8 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? , HDMI, VGA (נדרש חיבור למקרן) * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB שילוב עם SSD יהיה נחמד אבל לא מחייב * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה יונתן

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  7. Started by Oz.A,

ללא מסך. שיהיה חזק ומהיר למשחקים. צורב DVD טוב, ואם נגיד יהיה 80 GB במחשב כמה יעלה להוסיף ל-100 אם יש בכלל 100? תציעו לי מה שהכי כדאי, כי אני לא מבין בזה כל כך. תודה.

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  8. Started by roma4k,

ערב טוב, התוכלו להראות לי איך ניראה מאורר מקורי של AMD למעבד +3200 64 BIT שמגיע בקופסת BOX? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  9. Started by shlomy11,

אני צריך למצוא מפרט טכני או\גם דריברים של המוצרים הבאים וגם אם אפשר features לכל אחד מהרכיבים. מקלדת windows /softclick מארז super atx server 6a19+300w real power רמקולים גדולים 100 watt pmpo+מגבר+שנאי creative sound blaster live!value 5.1 pentium 4d 830 dual core-3ghz with 1mb cache-90nm-800mhz bua speed-hyper transport-fan-retail box-works with intel 945/955 chipset based motherboards only 64mb cache-pci raid cotroller-ultra 3 2 speakers and sub 640*2400 dpi scsi a3 36bit סורק מהיר במיוחד ללקוח העסקי כולל מזין נייר 4800 dpi-direwiew/usb2-including film and slide scanner-professional photo scanner 520w atx power supply-p4-lga775-dual fan 20/24pin intel pentium 4 3.4 ghz …

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  10. 1) רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? אין לי מושג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מה שיהיה יהיה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) ושיהיה USB 2.0 X 2 ומעלה * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 GB ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אני רוצה מחשב למשחקים נטו! , שיפעיל לי את המשחקים החדשים כמו COD:MW3 , …

11. Started by kira,

. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, גלישה, צפייה בתוכן HD תיכנות , תאימות ל snow leopard א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פרנסה FLASH CS5 FLASH BUILDER , snow leopard ב) האם מיועד לגיימינג: לא מיעד לגיימינג... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת נוחה לכתיבה מרובה 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?כן HD WD500G משני , HD 64G ראשי ( SSD ) , כרטיס מסך HD 5770 gigabyte, זוג מאוררים 120 , ומסך …

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שאפשרב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בינוניים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים המדורניים הבינוניים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4.…

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  13. שלום, אני בונה מחשב לאחותי, גרפיקאית ועורכת סרטים דו מימד. משתמשת בתוכנות של Adobe: Photoshop, Premier, Flash, Ilustrator, Indesign, Acrobat, dreamweaver חשוב שהמחשב יהיה שקט. מערכת הפעלה Windows XP (קיימת) יש לה שני מסכים: CRT (לא יודע דגם) ומסך דק viewsonic vp930. עריכה: כרטיס המסך צריך לתמוך גם במסך הדק וגם ב CRT. כיום יש ברשותה מחשב ממנו ניתן לשלוף את הצורב וה HD בלבד, שאר הרכיבים כנראה די ישנים. מגבלת התקציב 3500 ש"ח חשבתי על מפרט שחורג בכ 600 שקלים ואני צריך את דעתכם עליו וכן איך אפשר לצמצם עלויות בלי לפגוע יותר מדי בתכונות שחשובות לה לעבודה. המפרט כולל מחירים מ skypc.co.il: Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤853 GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤532 Western Digital WD2500YS 250GB ¤38…

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  14. קיבלתי היום הצעה למחשב. אני מעוניין במחשב חזק, בעיקר למשחקים. אני לא מעוניין שהמחשב יריץ את המשחקים הכי חדשים על 75FPS יציב, אני מעוניין שיריץ משחקים חדשים באיכות סבירה ובעצם יהיה מין הסתם מחשב חזק שיחזיק גם ליותר משנה שנתיים. המפרט שקיבלתי: צורב - DVDRW PIONEER 112D דיסק קשיח - S-ATA II- 250 GIG 16MB W.D מארז - CASE BRIZA 6097 400W 20\24 PIN + FILTER זיכרון - 1GB 667 DDR2 מעבד - INTEL CORE 2 DUO 2.33 GHZ 4MB 1333MHZ E6550 לוח אם - P5K ASUS כרטיס מסך - EN8600GT MG\HTP\512M\A ASUS מה דעתכם? ההצעה עומדת על 3900 כולל מע"מ , המוכר אמר שגם על המחיר הזה אפשר להתגמש קצת, כדאי? מה הייתם ממליצים? (4000-4300 זה הכי הרבה שאני מוכן לשלם על מחשב חדש).

• 7 תגובות
    • 560 צפיות
  15. אני מפרסם בקשה בשביל חבר הוא מעוניין במפרט לגיימינג + מסך אשמח להצעותיכם פלוס חנות טובה

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  16. טוב, אני צריך בבקשה עזרה לבניית מחשב, כאשר המעבד כבר נתון - qx6850 core 2 extreme http://compare.intel.com/pcc/showchart.aspx?mmID=891344&familyID=1&culture=en-US המחשב מיועד לגרפיקה ועריכת וידאו, בדגש על תוכנת אפטר אפקטס. המשחק האחרון ששיחקתי על מחשב היה digger או משהו כזה, כך שהוא לחלוטין לא נדרש למשחקים. אני לא מתכוון לעשות OC, כיון שזהו מחשב עבודה וחשוב לי שיהיה יציב, יש הגיון? אני צריך לפחות 4GB זיכרון, לא יודע אם התוכנות ידעו לנצל 8GB לצערי. אין צורך בציוד הקפי כלשהו, למעשה אני משדרג ממחשב ישן, כך שאין צורך גם בהרדיסקים. ההתלבטות שלי היא בין שני לוחות אם - p35-DS4 - http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2…

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  17. שלום לכולם. זהו מפרט שבניתי מארז 400W 6A21B COMPUCASE מעבד אינטל Q6600 CORE2 QUAD לוח ג'יגהבייט GA-P35-DS3L דיסק קשיח 250GB 16MB S2 SEAGATE זכרוןוDDR2 4096MB 800MHZ CL4וG.Skillו הכ.מסך SAPPHIRE X2600PRO 512MB צורב SATA DVD +- DL X18 אל פסק 600VA ADVICE+תוכנת הורדה המחשב אמור לשמש לעבודות גרפיקה וקצת תלת מימד. ממש לא קטע גיימרי. ובכן, השאלות הן. 1. האם יש לי פה צוואר בקבוק משמעותי או שזה בסדר. 2. האם יש פה גלגלים חמישיים - חלקים שהמערכת לא מנצלת, וכדאי היה לשפחת אותם... 3. עד כמה הגודל של הזיכרון מאיץ תהליכים לעוממת זיכרון 2GB, והאם בעתיד יהיה כדאי להוסיף עוד זיכרון, או שהמחשב בקושי ינצל את זה. 4. לשיטת החבר'ה שאומרים שזיכרון במהירות 800 רלוונטי רק ל OC, ובהנחה שאני לא…

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  18. אהלן, חבר ביקש שאעזור לו עם מפרט אבל התקציב שלו לא בשמיים.. מתוכנן גם קצת משחקים חשוב לציין שיש לו מארז,כונן דיסקים וספק ככה שלא צריך להכליל אותם במפרט הצעות?

• 6 תגובות
    • 560 צפיות
  19. חבר צריך המלצה למחשב לשימוש אינטרנט ואופיס כאשר: לא צריך צורב לא מתוכנן oc כן צריך: מסך 19 אינץ מקלדת, עכבר אם אפשר לקבל מפרט מבוסס אינטל ומפרט מבוסס AMD תודה רבה

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  20. יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב זול לגלישה באינטרנט צפייה בסרטים ושימוש בתוכנות אופיס. לא משחק במשחקים. תקציב 2500 שקל למחשב +מקלדת ועכבר+ מסך LCD 17. אפשר AMD או אינטל. מארז ריק כבר יש. זה המפרט שהרכבתי: מעבד AMD Athlon 64 X2 4000+ Socket AM2 Box ¤407 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1176 לוח אם FOXCONN K8M890M2MA-RS2H ¤275 http://skypc.co.il/product.asp?pid=FM056 כונן קשיח Westren Digital WD1600JS 160GB ¤274 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600JS זכרון PQI DDR2 1024Mb 667MHz CL4 TURBO ¤220 http://skypc.co.il/product.asp?pid=24737 צורב Sony Nec - Optiarc AD-7170SB X18 DVD ¤161 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OAD717OSB ספק כח JSP-TECH PS-01 400W ¤184 http://sk…

• 6 תגובות
    • 560 צפיות
  21. מדובר במשחקים כמו סימס. כרגע המשחק רץ על פנטיום III עם כרטיס מסך RADEON 7000 64MB. אני מחפש חלופות זולות יותר לכרטיס המסך ולמארז, כלומר כרטיס מסך בסביבות 400-500 ומארז בסביבות 200 שח. תודה.

• 6 תגובות
    • 560 צפיות
  22. Started by soundf,

יש לי מחשב היום, די טוב (מפרט בצד) ואני בונה אולפן בבית אז אני מעדיף לקנות מחשב לאינטרנט כי אחותי נוגעת במחשב שלי שיש בו כרטיס קול ב4 אלף שקל ו"רמקולים" ב3 וחצי אלף שקל וכו כו אז מסיבת בטיחות אני יקנה (ויתרתי על איפון בישביל לשמור על הציוד שלי ) אז ככה: כרטיס מסך בסיסי אבל שלא יצרוך כוח מהמחשב לפעולות בסיסיות PCI X (שיתמוך ברזולוציה של מסך DELL 2007WFP כי אולי ניקח תכרטיס מסך אלי כי אין לי שימוש ממשי בשלי ) -עדיף קירור פאסיבי מעבד-לא איכפט לי איזה לוח אם כנל רק שיתמוך ב4G זיכרון פיסיאיאקספרס מעבדים מדור די חדש,חייב כניסה לרשת הרד דיסק 250G (אפשרי פחות אם חייב -יש לי הרד דיסק חיצוני WD 500G גם ) מארז- השקט והטוב ביותר-לא זוכר תדגם ממש אבל ניראה לי של HEC ב300…

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  23. Started by Tapuzi,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד למטרות של קידוד וגיימינג ככה שאני בעצם מחפש את המחשב הנייד הכי חזק שאפשר למצוא בארץ... בדקתי בXtremeNotebooks וראיתי מערכות מטורפות אבל אין בארץ שום דבר שאפילו דומה לזה... בבקשה תגידו לי איזה מחשב נייד נכון לעכשיו ובלי פונקציה של מחיר הכי חזק בארץ... תודה...

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  24. Started by עובדיה,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב מדיה סנטר לחדר שלי. יש לי טלויזיה LCD ולכן לא אצטרך מסך. סכום הקניה תהייה עד 3000 ש"ח ואני צריך כרטיס עריכת וידאו לשליטת על הממיר של HOT. תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים