עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by galpilas,

פנטיום 4 3.0 ג'יגה הרץ 512 מגה הרץ זכרון 160 ג'יגה זכרון למשחקים כרטיס מסך ATI RADEON X300/X550 מסך lcd של viewpoint כולל מקלדת מולטימדיה עכבר רמקולים 3200 וואט כמה המפרט שווה?? תודה..

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  2. Started by hadash,

המחשב מיועד למשחקים והתקציב שלי היה 4200 למחשב לא כולל מסך Athlon 64Bit AM2 4400 DualCore BOX AM244DCB ¤533 Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 ¤458 BFG Nvidia Geforce 8800GTS 320MB OC2 DDR3 PCIe ¤1761 מה ההבדל בין oc2 ל-oc1? והאם זה מעמיס יותר מידי על הכרטיס מסך Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-675 CL4-4-4-12 ¤481 WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ¤410 Compucase HEC 6C28 Silver/Black NO PSU ¤186 Enermax Liberty 400W ¤416 total = 4245 המפרט נעשה ב www.skypc.co.il איזה מסך שווה לקחת? והאם יש הבדל משמעותי בין 5ms ל2ms SAMSUNG 19" LCD 931BW 2MS 1:2000 DVI Wide 1335 LG 19" L1953TR 2ms LCD 1356 LG 19" L1919S 5ms LCD 1224 LG 19" L194WT 5ms LCD 1169

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  3. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? 8. האם …

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך קצת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג (משלם במזומן אז זה גם מוזיל) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים והמשחקים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה מסך ''23 ושיהיה חיבור HDMI -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  5. היי אשמח לקבל חוות דעת על מפרט שהרכבתי מקריאה פה בפורום, התקציב הוא 2K מקסימום, צריך לכלול מקלדת ועכבר בלבד, נועד לזוג מבוגרים לשימוש יום יומי, ולפעמים למשחקים פשוטים לנכדים מעבד: Intel Core i3-2100 3.1GHz 3MB Cache 65W LGA1155 לוח אם: Gigabyte GA-H61M-S2-B3 Intel H61 LGA 1155 uATX זכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 MHz CL9, דיסק קשיח: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm SATA3 6GBp/s צורב: LG או Sony פשוט. מארז: Cooler Master Elite 335 No PSU ספק כוח: HEC Cougar RS400 400W 80Plus סה"כ 1880 לערך, + מקלדת ועכבר 2000. המחשב לא צריך הרכבה, תודה ובברכת שנה טובה (אפשר כבר לברך בשנה טובה?). גיא

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  6. אני צריך מחשב ללא מסך שיוכל להפעיל משחקים כבדים כמו CRYSIS על מדיום לא צריך מסך צריך שהוא יוכל להתמודד עם תוכנות גרפיות כמו PHOTOSHOP ללא רמקולים אין צורך במארז מפואר

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  7. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר להשתמש בהכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק עם משתלם עד 100-150 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. A.V.A SF2 COD4 BATTLEFIELD LOL -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך גם מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות [לא צריך תמחשב הכי טוב בעולם אבל משהו סבבה לפחות] 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם ה…

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  8. Started by soundf,

יש לי מחשב היום, די טוב (מפרט בצד) ואני בונה אולפן בבית אז אני מעדיף לקנות מחשב לאינטרנט כי אחותי נוגעת במחשב שלי שיש בו כרטיס קול ב4 אלף שקל ו"רמקולים" ב3 וחצי אלף שקל וכו כו אז מסיבת בטיחות אני יקנה (ויתרתי על איפון בישביל לשמור על הציוד שלי ) אז ככה: כרטיס מסך בסיסי אבל שלא יצרוך כוח מהמחשב לפעולות בסיסיות PCI X (שיתמוך ברזולוציה של מסך DELL 2007WFP כי אולי ניקח תכרטיס מסך אלי כי אין לי שימוש ממשי בשלי ) -עדיף קירור פאסיבי מעבד-לא איכפט לי איזה לוח אם כנל רק שיתמוך ב4G זיכרון פיסיאיאקספרס מעבדים מדור די חדש,חייב כניסה לרשת הרד דיסק 250G (אפשרי פחות אם חייב -יש לי הרד דיסק חיצוני WD 500G גם ) מארז- השקט והטוב ביותר-לא זוכר תדגם ממש אבל ניראה לי של HEC ב300…

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  9. היי, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש. העיסוקים העיקריים שלי במחשב הם: גלישה באינטרנט, שמיעת מוסיקה, עבודה משרדית (WORD וכאלה), תכנות ומשחקים (חשוב שהמשחקים החדשים יפעלו בצורה טובה, ויראו טוב). אני מעוניין במחשב שיחזיק מעמד למשך זמן יחסית רב, כך שגם בעתיד יוכל להריץ משחקים בצורה טובה. (ולא רק לטווח הקרוב) כמו כן, אני מעוניין שיהיה שקט יחסית (עם כי זה לא הכי חשוב), ושיהיה בו צורב DVD וכרטיס רשת. בנוסף, אני מעוניין בכך שירכיבו לי את המחשב בחנות, אך את מערכת ההפעלה אתקין בעצמי. המליצו לי כבר על שני מפרטים, ואשמח לשמוע מה אתם חושבים עליהם, ואף הצעות למפרטים אחרים שנראים לכם יותר טוב: מפרט #1: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX ¤1447 לוח אם: GIGABYTE GA-P35…

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  10. Started by roma31,

היי חברה אני רוצה לשדרג את המחשב. כרגע יש לי: מארז CoolerMaster -CM690 כרטיס מסך- ATI 4850 אני צריך מעבד + לוח אם + זכרון +ספק+דיסק קשיח. המחשב נועד למשחקים (Call Of Duty,Fallout3, Crysis, World in Conflict, וכד') וסרטים בעיקר. כמו כן, הייתי רוצה חלקים שקטים יחסית (בעיקר ספק). אני לא מתכנן לעשות OC. העדפה לדיסק קשיח- 500-640GB, זכרון 4GB. לגבי המעבד, מה עדיף, 2 ליבות (כגון 8400) או 4 (כגון 9400)? תודה רבה ;D

• 7 תגובות
    • 575 צפיות
  11. ללא ציוד היקפי וללא מסך. אפשר לחרוג עד 2500 שיהיה כרטיס מסך שיפעיל משחקים בינוניים, לא חייב משו סוס .. וזהו לאינטרנט ולשטויות...

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  12. מחשב בעיקר לעבודות תיכנות (VS) , קצת למשחקים (Fifa,NBA ומשחקים ברשת) וגלישה ברשת. עדיפות מעבד אינטל , זיכרון 2 ג'יגה ,דיסק קשיח 250-160 ג'יגה ובלי ציוד היקפי. תודה.

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  13. Started by roma4k,

ערב טוב, התוכלו להראות לי איך ניראה מאורר מקורי של AMD למעבד +3200 64 BIT שמגיע בקופסת BOX? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  14. Started by pavlo,

שלום לכולם... אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי כדי שאוכל להריץ משחקים כמו FAR CRY 2 ודומיו... המפרט הקיים: Core 2 Duo E6320 MotherBoard - Intel DP965LT (Lemont) RAM - 3GB Kingston - 800MHz HDD - 250GB Exteranl HDD - 500G Monitor - LG1953TR Video Adapter - Evga 8500GT מארז פשוט עם מאווררים - סטנדרטי לחלוטין. האם כדאי לשדרג או שכבר עדיף לקנות חדש? תודה לעזורים מראש.

15. מפרט שהוצע לי למחשב חזק למשחקים חדשים וסרטים.... ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3400+ (S-754) 1330 1 1330 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total KV8 Pro sata,GBL 480 1 480 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 430 1 430 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6800 128MB DVI,TV 1680 1 1680 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A19 390 1 390 מחירון עבודות במעבדה? Price Units Total Assembly Computer (new compon.) 190 1 190 Total price 4500 ¤ מה הייתם משנים ?!

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  16. המפרט למסך 23",כרגע המחשב שיש לו, לא מצליח לסחוב את המסך. אם המפרט לא יהיה משתלם הוא יקנה באיבורי , אז בבקשה תצילו אותי

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  17. ראיתי פה כמה מפרטים אבל בכל זאת מחשב להורדות,סרטים,משחקים אינטרנט.יש לי מסך 19'. ללא ציוד היקפי. תודה וחג שמח

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  18. Started by mcnm,

שלום, ברשותי מחשב נייח המשמש לכל צרכי, אך לאחרונה אני זקוק למחשב נייד פשוט ביותר שישמש אותי רק לכתיבת הערות בוורד ולהפעלת תוכנות פשוטות ביותר (מבוססות על טקסט) השאלה שלי היא האם המחשב הבא הוא כל כך גרוע, עד שלא שווה לשלם עליו אפילו 777 ש"ח...: http://www.skypc.co.il/pl_product~CE268~14~0.htm דרך אגב, בסקירה שנעשתה על הEverex Cloudbook ׁ(שדומה לו באופן לא מפתיע) נאמר כך: When a notebook overheats to the point that it stops working every 30-45 minutes you know there's a serious problem לסקירה: http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4282 מפחיד? האם יש סיכוי שפיזור החום שופר בגרסה הנוכחית? נ.ב. גם גודל המסך לא משנה לי. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  19. Started by avatar123,

יש לי מחשב נייד עם משטח קירור עכשיו הטמפרטורה של המעבד כשהוא ללא מאמץ הוא 37 וכשהוא במאמץ בינוני וכבד הוא מגיע ל 40 ומשהו ויכול לעבור את ה45 וההארד דיסק נע בסביבות ה30 מעלות אז רציתי לישאול אם אלה טמפרטורות נורמליות או שאני צריך להיות מודאג?

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  20. טוב מה אתם קודם אומרים על שני אלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_1267_2497&products_id=22656 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_2887&products_id=22023 מה מהם עדיף הפנום 4 ליבות או אינטל 2 ליבות אם אתם נותנים מפרט custom אז עדיף מפנדה הבהרות: אין כוונה לבצע OC לא משנה לי אם הוא שקט רק שיתן ביצועים ביחס למחיר תודה

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  21. Started by Amital,

שלום לכולם אני צריך מפרט לגיימר בטרוף ומעצב גרפי ללא דיסק קשיח! ללא זיכרון! מובנה מINTEL וכרטיס מסך של GEFORCE ללא כונן דיסקים ללא מסך עכבר מקלדת רמקולים וכו' {ציוד היקפי}

22. Started by wallerido,

ברצוני לקנות מחשב חדש ללא מסך וללא ציוד הקפי התקציב שלי הוא 3500 ש"ח במחשב יעשה שימוש ביתי הכולל: אינטרנט, אופיס, ICQ, משחקים לא כבדים במיוחד ,מוסיקה ,EMULE,עריכת סרטים פשוטה (דרוש כרטיס FIREWIRE) ברשותי מערכת רמקולים מעולים של חברת ALTEC דגם MX 5021 אז אני מבקש שבמפרט תמליצו לי על כרטיס קול טוב (שהרמקולים לא יעלבו) כמו כן אבקש H.D 500G ,זיכרון 4G (ידוע לי שהXP לא מזהה את הכל) כמו כן אני זקוק בסכום הזה לתוכנות מקוריות עם רשיון :אופיס+XP+אנטי וירוס אבקש גם המלצה לספק כח חזק + מארז שחור אלגנטי+USB קידמי כולל הרכבה תודה מראש לכל הממליצים !!

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  23. שלום. אני מחפש מחשב נייד לשימושים הבאים (קונה בארצות הברית): מוזיקה סרטים (גם תכני HD) תוכנות כגון- 3ds max (לצורך לימוד בעיקר ולא ליצור סרטי אנימציה באורך של שעה וחצי) photoshop, illustrator flash , dreamweaver משחקים- אני לא צריך מפלצת, כלומר איני גיימר ולא אשחק ברזולוציות הגבוהות ביותר. יכולת ממוצעת תספיק בהחלט. דברים שמאוד חשובים לי - אורך חיי סוללה נורמאלי (מניסיון אישי, ישנם מחשבים ניידים שאורך חיי הסוללה שלהם הוא שעה-שעה וחצי) גודל מסך מעל 15 אינץ'. אם יש אחריות בינלאומית אז מה טוב. חיפשתי קצת ומצאת את המחשב הזה:http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9172511&type=product&id=1218043606827 מה אתם אומרים? יש משהו יותר טוב? תודה רבה.

24. המפרט צריך לכלול מעבד לוח אם זכרונות וספק. המפרט ישמש למשחקים באיכות גבוהה על מסך 24" אני חשבתי על e8400 e43 ocz 2X2 800 reaper modu82+ 425 מה דעתכם?

• 8 תגובות
    • 575 צפיות
  25. Started by AVIHAIALON,

האם לוח האם הזה -- Gigabyte GA-EP43-DS3 P43 CHIPSET תומך בזכרונות DDR3 ?? תודה!

• 2 תגובות
    • 575 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.