עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם בעוד שבוע אני טס להונג קונג ומעוניין להביא משם חלקים למחשב למשחקים התקציב הוא בערך 2000 דולר לכרטיס מסך. מעבד. ולוח אם יש המלצות? או שכדאי לקנות בארץ? האם כדאי לקנות את מעבדי האקסטרים או שלא ולמה? ואם כדאי להביא משם עוד דברים למחשב { התקציב יכול להשתנות} תודה רבה לכולם יש לכם אחלה אתר.

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  2. Started by benjyman,

אני מפרסם מפרט שבניתי עם חבר שני חברים שלי המחשב מיועד לעריכה טובה מעוד של סרטים ולמשחקים ברמה טובה (לא מדהימה) אם תוכלו להעיף מבט ולשכלל או להעיר בקשר לתקציב, אי אפשר לחרוג יותר מזה... עד ל 9000 מקסימום מעבד Intel Core 2 Quad Q9300 Box ¤1448 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9300 לוח אם ASUS P5N-E SLI ¤621 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31033 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 ¤491 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2 ¤693 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TWIN2X4096-6400C5 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe ¤859 כמות:2 http://skyp…

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  3. Started by yakar,

לא צריך מסך וציוד הקפי מטרה : אינטרנט , מוזיקה ומשחקים כמו קאונטר סטרייק פיפא וכאלה יחובר לtv מה אתם אומרים על ההצעה הזאת? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWELLPCHI925200#more_info

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  4. שלום אני מעוניין במפרט בסכום של 2.5K המחשב מיועד למשחקים ושימוש רגיל כגון סרטים ואינטרנט. 2 GB דיסק קשיח 160GB פרט לכך אני פתוח להצעות ללא מסך וציוד היקפי תודה

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  5. איזה מחשב כדאי לי לקנות עד לסכום של 7000 שקל ששימושו יהיה עבודה עם פוטושופ וגרפיקה האם כדאי לי לקנות את R61 של IBM עם כרטיס מסך של nvidia 128mb

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  6. Started by olegp1,

שלום רציתי לדעת את ההבדל בין שני מעבדים והאם הוא משמעותי אם אפשר אז לפרט כמה שיותר תודה על העזרה ‎Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7250, 2.0GHz ,800MHz FSB, 2MB L2 Cache‎ ו ‎Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7500, 2.2GHz ,800MHz FSB, 4MB L2 Cache‎[br]פורסם בתאריך: 21.12.2007 בשעה 10:13:47 אהה ועוד שאלה איך windows vista יעבוד על שניהם

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  7. המפרט הראשון הוא למשחקים וכאלה בל יOC שניהם כוללים ציוד הקפי המפרט השני הוא לילדה בת 10 מעבד INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L זיכרון CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT דיסק קשיח WD 400GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD4000AAKS מסך VIEWSONIC 19" VP930 8ms PIVOT DVI כרטיס מסך PALIT Geforce 8800GT 512MB GDDR3 DUAL DVI Retail SONIC OC צורב DVD LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA כונני דיסקטים SONY 3.5 FLOPPY DISD DRIVE מארז NZXT LEXA w/o PSU ספק כוח CORSAIR VX Series, 450W CMPSU-450VXEU סט מקלדת ועכבר MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 3.0 : DA9-00010 קירור למעבד ARCTIC-COOLING FRE…

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  8. שלום רב, אשמח לקבל מכם מפרט מחשב עבור אשתי לצרכי גרפיקה ללא ציוד היקפי וללא מסך היא משתמשת במחשב מדי יום לצרכי פרנסתה והיא משתמשת כבדה בפוטושופ , אילוסטרייטור לכן אשמח אם תציינו מה הם "רכיבי צוואר הבקבוק" שחשובים למחשב מסוג זה שאדע . תודה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה - פוטושופ ואילוסטיירטור ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג -איל…

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  9. אהלן. מחפש מחשב נייד בעיקר לשימוש משרדי בבית. כמובן גם סרטים ומוזיקה קצת לפעמים... לעיתים רחוקות ישמש מעט ל-AUTOCAD אבל לשימוש קל ונדיר... מסך 15 או 16. דוגמא שמצאתי : DELL N5110 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan&uin=14081 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11242&perur=2&t=1&c=441 (same price after deduction of VAT) מה דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  10. Started by עדי123,

אני צריכה המלצה למחשב יחסית קל וחזק חיטטתי באתר טיפה ולא מצאתי אחד שנראה לי, יש לכם המלצה על מחשב טוב?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  11. שלום לכולם, המחשב שלי כיום הוא Q6600 עם כרטיס מסך GTX280 , לוח GB ו-4 ג'יגה זכרון ו4 דיסקים קשיחים. המחשב משמש בעיקר למשחקים. יש לי כיום מסך דל 24 אינטש ואני משחק ברזולוציות גבוהות ולא אוהב להוריד איכות בהגדרות גרפיקה במשחקים. לפני כשנה בהתיייעצות אתכם , החלטתי לדחות את השדרוג מכיוון שהוא לא נתן הרבה. האם המצב היום שונה ? שיחקתי ב WITCHER החדש והתחושה היא שיכולתי להפיק מהמשחק יותר. יש לי תקציב של 5K ( ואפילו יותר ) ניתן אפילו רק עבור השילוש הקדוש... האם תוכלו להמליץ על מערכת מבוססת מעבד אינטל I7 וכרטיס NVIDIA ? לא עושה OC !! תודה מראש מנו

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  12. ואם הוא מקבל מהUSB השאלה האם זה יכול לפגוע בספק או להעמיס עליו יותר מדי שהרי לא תוכנן מלכתחילה לרכיה הזה של מאוורר חיצוני . כמו כן רציתי לדעת האם שימוש בנייד למשחקים בינוני כבד , יכול לגרום להחלשות של המחשב לאורך זמן , בגלל התחממות למשל, ולקיצור משמעותי בחיי המחשב ?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  13. Started by dani9998,

אני רוצה לקנות מחשב נייד במחיר של עד 3000 ש"ח. המחשב מיועד לעבודות ומשחקים אם אפשר המלצות למחשבים במחיר הזה אני אודה לכם מאוד

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  14. Started by Kuzum,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג של כל המשחקים החדשים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty modern warfare 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  15. שלום! מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, מוזיקה, סרטים.. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13 אינצ'. לא בקי בהבדל בין המסכים * רזולוציית המסך? לא קריטי, רק שיהיה נוח לעבוד איתו * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 4 שעות זה סבבה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? לא משנה סוג, לפחות 320 ג'יגה * כונן אופטי ? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? …

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  16. ברצוני לקנות מחשב נייח למטרת משחקים כבדים. יש לי תקציב של 3,000 ש"ח פלוס מינוס. אין לי צורך לקנות מסך. מה עדיף, לקנות מחשב חדש או לחפש יד 2 ?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  17. Started by sred,

אשמח להמלצות על נייד לצרכים בסיסיים הכוללים: שיומוש בסיסי באופיס, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, סקייפ. מסך מעל "13. עד 2000 ש"ח עם עדיפות ליותר משנה אחריות.

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  18. שלום, המפרט שלי כרגע הוא: NVIDIA GeForce 8600 GT Intel® Pentium® D CPU 3.00GHz, 3000 Mhz, 2 Core(s) 2gb memory - לא יודע איך בודקים של איזה חברה בדיוק אולי זה זה: Intel® 82801GB/GR/GH (ICH7 Family) Serial ATA Storage Controller - 27C0 ולוח אם גם לא סגור אם זה זה בכלל אבל: Intel® 4 Series Chipset PCI Express Root Port אני מעוניין להשקיע קצת כסף כדי לשפר את המערכת שתריץ משחקים חדשים יותר מהר שכרגע מקרטעים לי קצת גם על ההגדרות הכי נמוכות. אני מתלבט במה הכי כדאי להשקיע בין אם זה להגדיל את הזיכרון, להחליף מעבד או כרטיס מסך. ואשמח גם אם תפנו אותי למוצר ספציפי, כי לא כל כך מבין בחומרה.

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  19. Started by yardenp4,

הרעיון הוא כזה, אני לא פריק של משחקים וגם יש לי אקס בוקס ככה שזה לא היעוד של המחשב. היעוד שלו זה 1.סרטים, ואני מחבר אותו לטלוויזיה היי דיפינשן ככה שחשוב לי שהוא יריץ סרטים חלק ושתהיה לו יציאה של hdmi בנוסף ליציאת צג רגיל. 2.גלישה באינטרנט + אימייל ( משרדי) 3. עוד 3 - 4 שנים יכול להיות שאני אלך ללמוד עיצוב גרפי וישנה סבירות שאני אצטרך להריץ עליו תוכנות כבדות (יחסית) שעוסקות בתחום. התקציב שלי הוא 2000-2500 ש"ח וזה אך ורק למחשב (לא צריך צג) מה שהציעו לי בחנות מחשבים מובילה זה את המפרט הבא: מעבד: intel core i3-530 processor 2.93ghz 4m LGA1156 מאוורר שקט למעבד : DEEP COOL LGA1156 לוח אם: GigaBYTE GA-H55-LGA1156-DDR3/LAN+AUDIO ז.פנימי: DDR3-2G-1333Mhz-King…

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  20. Started by אמתי,

* מטרות המחשב? עבודה משרדית * גודל המסך ? לא אכפת לי * משקל רצוי? מתחת ל3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מינימום 8 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? אם יש אז סבבה * גודל מינימלי של כונן קשיח? מינימום 160 גיגה * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  21. שלום, במימים הקרובים אני קונה מחשב חדש מ HP בארה"ב, רציתי לקבל את דעתכם על המפרט הבא: Operating system Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit Processor Intel® Core i3-330M Dual Core processor (2.13GHz, 3MB L2 Cache) Memory 3GB DDR3 System Memory (2 Dimm) Hard drive 320GB 7200RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection Graphics card Intel® HD Graphics - For i3 and i5 Processors Display 15.6" diagonal High Definition LED HP Brightview Widescreen Display (1366x768) Primary optical drive LightScribe SuperMulti 8X DVD+/-RW with Double Layer Support Personalization Webcam + Fingerprint Reader Networking Intel Wireless-N Card with Bluetooth TV & enter…

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  22. Started by mcnm,

שלום, ברשותי מחשב נייח המשמש לכל צרכי, אך לאחרונה אני זקוק למחשב נייד פשוט ביותר שישמש אותי רק לכתיבת הערות בוורד ולהפעלת תוכנות פשוטות ביותר (מבוססות על טקסט) השאלה שלי היא האם המחשב הבא הוא כל כך גרוע, עד שלא שווה לשלם עליו אפילו 777 ש"ח...: http://www.skypc.co.il/pl_product~CE268~14~0.htm דרך אגב, בסקירה שנעשתה על הEverex Cloudbook ׁ(שדומה לו באופן לא מפתיע) נאמר כך: When a notebook overheats to the point that it stops working every 30-45 minutes you know there's a serious problem לסקירה: http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4282 מפחיד? האם יש סיכוי שפיזור החום שופר בגרסה הנוכחית? נ.ב. גם גודל המסך לא משנה לי. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  23. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=756120 השימושים הם בעיקר לאינטרנט וסרטים ואולי משחקים קלים, איך הוא ? קיים דגם טוב יותר במחיר דומה ?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  24. אין צורך בכונן דיסקטים. שיתמוך בוינדוס 7. רמת השקט לא חשובה. חנות באזור פ"ת ראש העין, אין צורך בשדרוג לאחר מכן. תודה על העזרה.

25. Started by beni123beni,

אני רוצה לשדרג את הכ.מסך שלי ואת המעבד שלי (בשביל למנוע צוואר בקבוק) מה שיש לי כרגע זה: Geforce 8600GT 256mb Athlon 64 x2 4400+ שאר המפרט: לוח אם GIGABYTE GA-69VMS2 ספק Corsair 450W 2gb ram ddr2 667mhz המארז שלי סטנדרטי, אני לא זוכר את היצרן שלו. אין קירור כולשהו חוץ מ2 מאווררים, אחד צדדי ואחד אחורי . התקציב לא משנה, אני מחפש כ.מסך ומעבד בלבד שיתאימו לי לשאר המפרט כי אני לא רוצה לקנות מחשב חדש כרגע או לשדרג חלקים נוספים המחשב הוא כאמור מיועד לגיימינג תודה מראש

• 2 תגובות
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים