עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by drorimon,

שלום לכולם. אמרו לי שפה תוכלו לעזור למצוא את המפרט האופטימלי למחשב חדש. התקציב שלי הוא בסביבות ה 2000 ש"ח, והמחשב מיועד לשימוש ביתי, סטנדרטי, כלומר אינטרנט ומשחקים. אין לי צורך במסך או בציוד הקפי אחר. אשמח אם תעזרו לי.

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  2. שלום לכם... אחשלי הכין בערך מפרט לוח אם: ASUS P5WD2 מעבד: Intel Pentium D 930 DC 3GHZ 2X2MB CACHE זיכרונות: CORSAIR 2048MB 533MHZ DDR2 VALUE KIT הרד דיסק: WD 74G 10000RPM SATA WD2500JS כלומר 250G 7200RPM 8MB CACHE כרטיס מסך: RADEON X300 HM קירור למעבד: THERMALTAKE BIG THYFON... יש לי חשדות לגבי הלוח אם... אכשיו אני מודאג גם לגבי ה SATA וכל זה... יש לי HD שונים... האם הם יתאימו ללוח אם? אל תשאלו למה אינטל... האם הקירור טוב?? תודה

• 31 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by galCool,

שלום רציתי מפרט למשחקים מהחנות נעה מחשבים... תודה. בלי ציוד היקפי בלי מסך.

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by notychamp,

אני רוצה לבנות מחשב ב 1300$ יש לי מארז (ATX MINI TOWER) והרד דריב 7200RPM למשחקים, צריך להיות כפול ליבה.

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  5. Started by blue_wolf,

אני מחפש מפרט למחשב חזק ב5000 שקל לא כולל מסך , אני צריך אותו להכל (משחקים, תוכנות, סרטים, הכל..) הכרטיס מסך מאד חשוב לי ..., תודה לעונים ...

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  6. שלום לכולם, אני רוצה לרכוש מחשב נייד שישרת אותי קצת מעבר לגלישה באינטרנט וחבילות אופיס למינהם, רציתי לדעת עם מחשב נייד וPavilion dv5061 1.8GHz 512b טוב מספיק או הוא יותר מידיי ואם כן אז מה יכול כן להתאים לי תודה תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום דוד שלי מעוניין לקנות מחשב לעבודה משרדית ואינטרנט, הוא ראה מפרט מחנות בשם אייבורי, המבוסס על פנטיום 4 2.6 64 ביט. כיוון ששמעתי ביקורות שליליות על החנות הזו, אני פונה לעזרתכם, התקציב די קטן: 2300 ש'ח ללא מסך. מה שחשוב שהמחשב יריץ את ווינדוס XP בצורה חלקה . תודה מראש

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  8. אני מעוניין במפרט שיענה על הדרישות בכותרת - אין צורך במסך, דיסק קשיח, וצורב - וגם אין צורך בציוד היקיפי - מקלדת, עכבר ורמקולים. המחשב בעיקרון ישמש למשחקים - אך לא מדובר בגיימר רציני, כרטיס מסך ממוצע - לא צריך את ההכי טוב - אך שיעלה בצורה סבירה משחקים. נראה מה יש לכם להציע.

• 9 תגובות
    • 795 צפיות
  9. שלום לכולם אני צריך מפרט מחשב לא למשחקים, למשתמש פשוט כולל מסך (לא דק) וצורב DVD. intel בבקשה, חשוב גם יהיה ניתן לשדרג אותו בעתיד . אנא כיתבו לי גם את שם החנות ממנה אתם לוקחים את המחירים. תודה רבה לכל העוזרים !

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  10. Started by CaRoTa,

בוקר טוב, אני זקוק לעזרתכם בבחירת נייד במחיר 4000 ש"ח (פלוס מינוס) הנייד נקנה לצורך גלישה באינטרנט, אופיס וכו. עדיפות נמוכה למשחקים קטנים כמו carom3d וכדומה. האם ניתן למצוא תוכנת GPS לנייד? איך הולך תהליך החיבור לאינטרנט? תודה מראש על העזרה.

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  11. זקוק לעזרה בהרכבת מפרט למחשב גראפי לעבודה בתוכנות תלת מימד 3DMAX ואוטוקאד בתקציב של עד 5000 שח אודה אם תוכלו לפרט מה תורמת כול חומרה כלומר האם דרוש כרטיס מסך טוב יותר או שעדיף יותר RAM ולמה כי המושג שלי קלוש בנושאים הללו תודה ויום טוב

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by BoA,

שלום לכל חברי הפורום. אני מתכוון לקנות מחשב חדש בתקציב של 10 אלף שקל. מטרת המחשב היא למשחקים כבדים, זה הדגש, רק למשחקים שהיה מחשב-על בבקשה. שהמפרט יכולל כמו-כן מסך 19' אינץ' שטוח, נחמד לא חייב הכי טוב, אבל אמין. ציוד הקפי מלא: שיכלול בבקשה עכבר ומקלדת אלחוטיים ורמקולים, אבל לא משהו בומבסטי אלא משהו סטנדרטי הדגש הוא יותר על איכות המחשב בלהריץ משחקים ושהציוד ההקפי יהיה יותר צנוע בבקשה. תודה רבה לכם אני מצפה לתגובתכם.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. http://www.sagernotebook.com/pages/notebooks/product2.cfm?ProductType=9750&SubType=V ננסה להשיג אותו ביותר זול מEBAY

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  14. שלום, יש לי כאן מפרט שעבר הרבה שינויים. אני מתכנן לקנות ממש בימים הקרובים (ראשון-שני) את המחשב, לכן אני צריך עזרה גדולה. אבקש מכל המומחים בפורום לראות את המפרט ולבדוק כל חלק לעומקו ולראות אם יש צורך בשינויים. מטרת המחשב - משחקים ושהמחשב יהיה מהיר! תחת עומס של תוכנות שיהיה מהיר, טעינות משחק - מהיר. גראפיקה לא ממש חשובה לי! אני לא בקטע של ultra high! אני מסתפק במעט. (normal-high). תודה רבה

• 8 תגובות
    • 730 צפיות
  15. Started by AsD[eyal],

טוב אני משחק cs 1.6 אז אני לא צריך dule core אני מעדיף ליבת san diago amd מעדיף הכנה לsli בלי מסך בלי ציוד הקפי אני צריך רק 80 gb

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  16. אז יש לי בערך שבועיים עד שאחותי טסה לניו יורק .. מצאתי אתר שנראה לי יחסית אמין וזול ... הרכבתי לי מחשב .. אני לא מבין כל כך מה אני עושה אבל .. זה נראה לי די טוב במחיר .. התקציב שלי הוא 1400$ והמחשב שהרכבתי יצא 1312$ .. המפרט הולך ככה : (השארתי לינק מתחת לכל חלק שתראו במה מדובר בדיוק) THD-300M16 :: Maxtor / DiamondMax 10 / 300GB / 7200 / 16MB / ATA-133 / EIDE / OEM / Hard Drive http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1487962&sku=THD-300M16 DFI Lanparty NF4 UT SLI-DR NVIDIA Socket 939 ATX Motherboard and an AMD Athlon 64 X2 4200+ 2.20GHz Processor http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1539397&…

• 23 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by zilkanir,

שלום חברים, אני מחפש לקנות מחשב חדש וטוב , חשבתי לקנות ברשת אייבורי מחשבים לאחרונה הם פתחו סניף גם בעירי קרוב לבית ורציתי לשמוע ממכם חוות דעת מאנשים שהיתנסו איך המחשבים שלהם, תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אוקי, אחרי חרישה של פורומים הגעתי לפרטים הבאים: מעבד 3800+ AMD דואל קור כרטיס מסך 7800GT (מתלבט בין לידטק/XFX/אסוס/גיג'ה בייט) הארד דיסק 200 SATA 2 צורב DVD (יש לי כבר אחד, אבל אני לא מתכוון לקנות סתם כונן CD... אז אם אפשר אז LIGHTSCRIBE) זיכרון 1GB בסטיק אחד לוח אם אני מתלבט בין הA8N לאינפינטי של DFI בכל מקרה צ'יפ סט NF4 ULTRA אני צריך ממש עזרה בספק/מארז (די רוצה את הסופראנו) אבל כנראה יעדיף קומפיוקייס בגלל המחיר. מישהו יכול להרכיב לי מפרט אם כל הפרטים הקטנים, כי אני ממש לא מבין בספקים וברכיבי זיכרון וכאלה. אני לא מתכנן לעשות OC, אבל אין לי התנגדות לקנות OC מהמפעל (כמו לדוגמה XFX) בבקשה תציינו גם את שם החנות וחובה שתהיה מאיזור המרכז ( אני לא מתכוון ליסוע שעתיים כל פעם ש…

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום, אני צריך הצעה למפרט למטרות הנ"ל, מבוסס AMD עם גיגה זיכרון,הארדיסק 200, צורב דיווידי וכרטיס מסך בתקציב של 900 שקל. אני מעדיף עם חלקים מהמלאי של KSP. יש לי התלבטות לגבי הכרטיס מסך, הPowerColor x800GT שווה את המחיר שלו או שאפשר לקחת משהו יותר טוב? תודה.

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  20. שלום לכולם , אני מחפש מפרט למשחקים , אינטרנט , icq , וקצת גרפיקה... מחיר עד 3000 שקל , (אפשר גם 3300). דרישות מיוחדות: מעבד AND כפול.. (אני יודע שעולה עולה הרבה) בנתיים אין לי כסף לכרטיס מסך אז בלי כרטיס מסך.. כמובן כמובן בלי ציוד הקפי אני שם מעבד טוב בגלל , שכרטיס מסך וכל השאר אפשר להחליף אבל מעבד זה סיפור..וגם אני רוצה לבדוק מה שווה המעבד הכפול הזה חח..

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  21. Started by idan007,

בניתי מפרט ורציתי לדעת אם הכל בסדר איתו ואם יש משהו שאתם חושבים שכדי לשנות: מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ P4 2.66 Ghz S-775 1M Cache 64 bit 1 720 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS כמות מחיר סה"כ P5GD1 (915P) S775, PCI-E 1 590 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB 400MHz V-DATA CL2.5 1 270 כרטיסי מסך? GIL כמות מחיר סה"כ Forsa 6800GS 256MB, DDR3, HDTV, DVI, PCI-E 1 1190 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 80GB 7200 8MB WD800JB 1 335 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 50 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 1 240 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6A21 400W 1 395 סה"…

• 10 תגובות
    • 851 צפיות
  22. (1) מפרט זהה בביצועים לחומרה ומה המחיר (2) מפרט זהה במחיר ל- PS2 ואיך הביצועים שלו ביחס ל- PS2 ואיזשהו סיכום\מסקנות חסרונות,יתרונות לגבי כדאיות קנית קונסולת משחקים לעומת מקבילה לה ב- PC אני נוטה לצד ה- PC שכן ה- PC הוא תמיד יכול להיות מכונת משחקים + תחנת מולטימדיה ועוד דברים אחרים השאלה מה קונסולת משחקים נותנת לך שאין לך ב- PC

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  23. Started by oFiR 22,

שלום, עיינתי במפרטים המומלצים ובכל זאת לא אהבתי את הרעיונות כי יש כמה דברים שאני צריך לשנות. אז ככה, אין צורב בצורב, מקלדת, עכבר ורמקולים. יש צורך במעבד, לוח אם, דיסק קשיח, כרטיס מסך, ספק+מארז ומסך דק "17. המחשב מיועד לאחי בן ה17 וחצי, משחק מדי פעם, לרוב סתם גולש ופותח הרבה אפליקציות. עד עכשיו הוא עבד עם סלרון וכרטיס מסך מובנה, אז תעשו שיהיה לו שמח. תודה רבה, אופיר

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  24. Started by davidz,

המחיר הוא 4800 שח זה מחשב שכולו נמצא בעצם בתוך מסך ה LCD (זה נראה כמו מסך LCD אבל קצת עבה יותר והוא מכיל את לוח והאם וכל השאר...) היצרן סיני ואין ממש פירמה. (זה נראה לי הזוי קצת במחיר הזה אבל אני שואל כדי לוודא ב100% ) אני גם מצרף קובץ שנוצר בעזרת everest בגדול זה המפרט שלו המסך עצמו גנרי ואין לו פירמה או משהו כזה... מעבד: CPUID CPU Name Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHz לוח אם: Motherboard ID 05/03/2005-i845GL/V-ITE8-6A69VDS9C-00 Motherboard Name Unknown Motherboard Chipset Intel Brookdale-G i845G כרטיס מסך.. onboard Display: Video Adapter Intel® 82845G/GL/GE/PE/GV Graphics Controller (64 MB) 3D Accelerator Intel Extreme Graphics זיכרון: Memory Module P…

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  25. צריך מחשב לא יותר מ5 וחצי אלף......כולל הכללל(עכבר מיקלדת רמקולים)....ומסך LCD.. תודהה!

• 12 תגובות
    • 978 צפיות

דיונים חדשים בפורומים