עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המחשב מיועד לילדה שלי למשחקים ולבית ספר מה שחשוב כאן ההצעה היא מאחד הספקים שאני עובד איתם (מקום העבודה מאפשר לרכוש את המחשב במחירים שהוא רוכש) וזה כולל 3 שנים אחריות בבית הלקוח ועוד נקודה חשובה, עובדים רק עם פנטיום 4 (אין אפשרות לרכוש אצל הספק הזה לפחות AMD) מה עדיף? המפרט של ה-IBM: IBM ThinkCentre Intel® Pentium® 4 Processor 630 with HT Technology 3.00GHz Intel 915G Express 800MHz Tower 51GB -4200 DDR2 SDRAM 4 DIMM (3 DIMM) UP TO 4GB ATI X 300 128 MB 2048x1536 16777216 colors Serial ATA 80GB 7200rpm 1(1) PCI, 1(1) PCI Express 1X Total=1, 1(1) PCI Express 16X Full Total=1 bays: 1(0) SL acc, 1(0) SL not acc,5.25" bays: 2(1) HH acc3.5" צורב DVD SoundMAX Cadenza 3.5" 1…

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by GlolG,

ההצעה הסבירה מעבדי אינטל? P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit ש"ח 1095 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS P5S800-VM S775, VGA, SATA, Lan ש"ח 380 זכרונות? DDR 400 512Mb 400MHz Samsung ש"ח 290 כרטיס מסך? GIGABYTE GF FX5200 128MB, TV, DVI ש"ח 250 מארז? HEC Compucase CI-6A21 400W ש"ח 395 Total price 2410 ¤ ההצעה הטובה יותר מעבדי אינטל? P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit ש"ח 1095 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS P5VDC-MX s775, ViA P4M800 Pro, VGA ש"ח 430 זכרונות? DDR II 533 512MB (Value) Corsair ש"ח 290 כרטיסי מסך? GIL Alastor X550 256MB, TV, DVI, PCI-E ש"ח 390 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A21 400W ש"ח 395 Total price 2600 ¤ נ.ב אל…

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  3. היי שלום לכולם, אני מעוניין להרכיב מפרט טוב למחשב שיהיה למשחקים עם דגש על כרטיס מסך של 256MB ו256BIT מעבד וזכרונות טובים כרטיס קול שיהיה 2.1 כי אני רוצה פשוט שיהיו לי רמקולים ובבקשה שלא יעלה יותר מ4000 שקל. תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Blue Eyes,

שלום, בפעם האחרונה שביקשתי מפרט עזרו לי פה מאוד ואני בא לפה פעם נוספת להתייעץ בקשר למפרט לקרובי משפחה שלי. אני צריך הצעות למפרט למחשב בסיסי שישמש בעיקר ל - - תוכנות צ'אט (מסנג'ר, ICQ, סקייפ) - גלישה - הורדת ושמיעת שירים - יישומי Office לא צריך מחשב חזק מידי, אני רוצה משהו פשוט לשנתיים. החלקים שאני צריך : - לוח אם (עדיף כזה עם כרטיס קול וכרטיס רשת מובנים) - כרטיס מסך - מעבד (עדיף AMD) - צורב - כונן דיסקים - כונן דיסקטים - זכרון 512 - מארז (לא משהו מצועצע) - כונן קשיח (הנפח יקבע לפי המחיר הכולל, אם יצא יקר מידי אז אני ארצה כונן עם נפח קטן יחסית, אם יצא זול אני יקח עם כונן עם נפח גדול יותר) אשמח אם תעזרו לי. תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. כנראה שאני אצטרך לקנות גם מחשב נייד בסוף הוא מיועד לצורכי גראפיקה קלה ואני חייב עזרה כי אני הולך להזמין בשבוע הבא השאלה מה יותר חשוב ההבדל במעבדים בצ'יפ סט או שבשני יש כרטיס מסך נוסף שלא קשור ללוח והאם הכרטיס הזה בכלל טוב המון תודה על העזרה חברים אתם עושים עבודה מעולה פה בפורום והאם המעבד השני כלומר ה735 הוא לא דותן כי לא היה מצוין באתר או שכול ה735 הם דותן והאם לא כדאי ללכת על הדגם המיושן יותר עם ג'יגה זכרון מעבד Intel Pentium M740 Dotahn 1.7GHz 2MB SONOMA זיכרון 512MB DDR לוח אם CHIPSET INTEL 915 כרטיס מסך INTEL GMA900 מסך "15 XGA כונן אופטי COMBO - DVD דיסק קשיח 40GB 5400 תקשורת כ.רשת אלחוטי Intel WiFi802.1 1b/g קורא כרטיסי זכרון או לחליפין מעבד Intel Pen…

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  6. מפרט למחשב נייד לאופיס, סרטים ומשחקים עד 5000 ש"ח? בקשר למשחקים - לא מתכוון להריץ משחקים כבדים.

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  7. Started by drorimon,

שלום לכולם. אמרו לי שפה תוכלו לעזור למצוא את המפרט האופטימלי למחשב חדש. התקציב שלי הוא בסביבות ה 2000 ש"ח, והמחשב מיועד לשימוש ביתי, סטנדרטי, כלומר אינטרנט ומשחקים. אין לי צורך במסך או בציוד הקפי אחר. אשמח אם תעזרו לי.

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  8. שלום לכם... אחשלי הכין בערך מפרט לוח אם: ASUS P5WD2 מעבד: Intel Pentium D 930 DC 3GHZ 2X2MB CACHE זיכרונות: CORSAIR 2048MB 533MHZ DDR2 VALUE KIT הרד דיסק: WD 74G 10000RPM SATA WD2500JS כלומר 250G 7200RPM 8MB CACHE כרטיס מסך: RADEON X300 HM קירור למעבד: THERMALTAKE BIG THYFON... יש לי חשדות לגבי הלוח אם... אכשיו אני מודאג גם לגבי ה SATA וכל זה... יש לי HD שונים... האם הם יתאימו ללוח אם? אל תשאלו למה אינטל... האם הקירור טוב?? תודה

• 31 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by galCool,

שלום רציתי מפרט למשחקים מהחנות נעה מחשבים... תודה. בלי ציוד היקפי בלי מסך.

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by notychamp,

אני רוצה לבנות מחשב ב 1300$ יש לי מארז (ATX MINI TOWER) והרד דריב 7200RPM למשחקים, צריך להיות כפול ליבה.

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  11. Started by blue_wolf,

אני מחפש מפרט למחשב חזק ב5000 שקל לא כולל מסך , אני צריך אותו להכל (משחקים, תוכנות, סרטים, הכל..) הכרטיס מסך מאד חשוב לי ..., תודה לעונים ...

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  12. שלום לכולם, אני רוצה לרכוש מחשב נייד שישרת אותי קצת מעבר לגלישה באינטרנט וחבילות אופיס למינהם, רציתי לדעת עם מחשב נייד וPavilion dv5061 1.8GHz 512b טוב מספיק או הוא יותר מידיי ואם כן אז מה יכול כן להתאים לי תודה תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום דוד שלי מעוניין לקנות מחשב לעבודה משרדית ואינטרנט, הוא ראה מפרט מחנות בשם אייבורי, המבוסס על פנטיום 4 2.6 64 ביט. כיוון ששמעתי ביקורות שליליות על החנות הזו, אני פונה לעזרתכם, התקציב די קטן: 2300 ש'ח ללא מסך. מה שחשוב שהמחשב יריץ את ווינדוס XP בצורה חלקה . תודה מראש

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  14. אני מעוניין במפרט שיענה על הדרישות בכותרת - אין צורך במסך, דיסק קשיח, וצורב - וגם אין צורך בציוד היקיפי - מקלדת, עכבר ורמקולים. המחשב בעיקרון ישמש למשחקים - אך לא מדובר בגיימר רציני, כרטיס מסך ממוצע - לא צריך את ההכי טוב - אך שיעלה בצורה סבירה משחקים. נראה מה יש לכם להציע.

• 9 תגובות
    • 802 צפיות
  15. שלום לכולם אני צריך מפרט מחשב לא למשחקים, למשתמש פשוט כולל מסך (לא דק) וצורב DVD. intel בבקשה, חשוב גם יהיה ניתן לשדרג אותו בעתיד . אנא כיתבו לי גם את שם החנות ממנה אתם לוקחים את המחירים. תודה רבה לכל העוזרים !

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  16. Started by CaRoTa,

בוקר טוב, אני זקוק לעזרתכם בבחירת נייד במחיר 4000 ש"ח (פלוס מינוס) הנייד נקנה לצורך גלישה באינטרנט, אופיס וכו. עדיפות נמוכה למשחקים קטנים כמו carom3d וכדומה. האם ניתן למצוא תוכנת GPS לנייד? איך הולך תהליך החיבור לאינטרנט? תודה מראש על העזרה.

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  17. זקוק לעזרה בהרכבת מפרט למחשב גראפי לעבודה בתוכנות תלת מימד 3DMAX ואוטוקאד בתקציב של עד 5000 שח אודה אם תוכלו לפרט מה תורמת כול חומרה כלומר האם דרוש כרטיס מסך טוב יותר או שעדיף יותר RAM ולמה כי המושג שלי קלוש בנושאים הללו תודה ויום טוב

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by BoA,

שלום לכל חברי הפורום. אני מתכוון לקנות מחשב חדש בתקציב של 10 אלף שקל. מטרת המחשב היא למשחקים כבדים, זה הדגש, רק למשחקים שהיה מחשב-על בבקשה. שהמפרט יכולל כמו-כן מסך 19' אינץ' שטוח, נחמד לא חייב הכי טוב, אבל אמין. ציוד הקפי מלא: שיכלול בבקשה עכבר ומקלדת אלחוטיים ורמקולים, אבל לא משהו בומבסטי אלא משהו סטנדרטי הדגש הוא יותר על איכות המחשב בלהריץ משחקים ושהציוד ההקפי יהיה יותר צנוע בבקשה. תודה רבה לכם אני מצפה לתגובתכם.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. http://www.sagernotebook.com/pages/notebooks/product2.cfm?ProductType=9750&SubType=V ננסה להשיג אותו ביותר זול מEBAY

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  20. שלום, יש לי כאן מפרט שעבר הרבה שינויים. אני מתכנן לקנות ממש בימים הקרובים (ראשון-שני) את המחשב, לכן אני צריך עזרה גדולה. אבקש מכל המומחים בפורום לראות את המפרט ולבדוק כל חלק לעומקו ולראות אם יש צורך בשינויים. מטרת המחשב - משחקים ושהמחשב יהיה מהיר! תחת עומס של תוכנות שיהיה מהיר, טעינות משחק - מהיר. גראפיקה לא ממש חשובה לי! אני לא בקטע של ultra high! אני מסתפק במעט. (normal-high). תודה רבה

• 8 תגובות
    • 732 צפיות
  21. Started by AsD[eyal],

טוב אני משחק cs 1.6 אז אני לא צריך dule core אני מעדיף ליבת san diago amd מעדיף הכנה לsli בלי מסך בלי ציוד הקפי אני צריך רק 80 gb

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  22. אז יש לי בערך שבועיים עד שאחותי טסה לניו יורק .. מצאתי אתר שנראה לי יחסית אמין וזול ... הרכבתי לי מחשב .. אני לא מבין כל כך מה אני עושה אבל .. זה נראה לי די טוב במחיר .. התקציב שלי הוא 1400$ והמחשב שהרכבתי יצא 1312$ .. המפרט הולך ככה : (השארתי לינק מתחת לכל חלק שתראו במה מדובר בדיוק) THD-300M16 :: Maxtor / DiamondMax 10 / 300GB / 7200 / 16MB / ATA-133 / EIDE / OEM / Hard Drive http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1487962&sku=THD-300M16 DFI Lanparty NF4 UT SLI-DR NVIDIA Socket 939 ATX Motherboard and an AMD Athlon 64 X2 4200+ 2.20GHz Processor http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1539397&…

• 23 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by zilkanir,

שלום חברים, אני מחפש לקנות מחשב חדש וטוב , חשבתי לקנות ברשת אייבורי מחשבים לאחרונה הם פתחו סניף גם בעירי קרוב לבית ורציתי לשמוע ממכם חוות דעת מאנשים שהיתנסו איך המחשבים שלהם, תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אוקי, אחרי חרישה של פורומים הגעתי לפרטים הבאים: מעבד 3800+ AMD דואל קור כרטיס מסך 7800GT (מתלבט בין לידטק/XFX/אסוס/גיג'ה בייט) הארד דיסק 200 SATA 2 צורב DVD (יש לי כבר אחד, אבל אני לא מתכוון לקנות סתם כונן CD... אז אם אפשר אז LIGHTSCRIBE) זיכרון 1GB בסטיק אחד לוח אם אני מתלבט בין הA8N לאינפינטי של DFI בכל מקרה צ'יפ סט NF4 ULTRA אני צריך ממש עזרה בספק/מארז (די רוצה את הסופראנו) אבל כנראה יעדיף קומפיוקייס בגלל המחיר. מישהו יכול להרכיב לי מפרט אם כל הפרטים הקטנים, כי אני ממש לא מבין בספקים וברכיבי זיכרון וכאלה. אני לא מתכנן לעשות OC, אבל אין לי התנגדות לקנות OC מהמפעל (כמו לדוגמה XFX) בבקשה תציינו גם את שם החנות וחובה שתהיה מאיזור המרכז ( אני לא מתכוון ליסוע שעתיים כל פעם ש…

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום, אני צריך הצעה למפרט למטרות הנ"ל, מבוסס AMD עם גיגה זיכרון,הארדיסק 200, צורב דיווידי וכרטיס מסך בתקציב של 900 שקל. אני מעדיף עם חלקים מהמלאי של KSP. יש לי התלבטות לגבי הכרטיס מסך, הPowerColor x800GT שווה את המחיר שלו או שאפשר לקחת משהו יותר טוב? תודה.

• 1 תגובה
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים