ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
ברצוני לקנות מחשב למשחקים ועריכות. הסכום שאני יכול להשקיע הוא בסביבוות ה 4000 שקל. החלקים הם: מעבד לוח אם כרטיס מסך זכרונות מארז+ ספק שאלה. כדאי להשקיע על לוח אם עם 2 PCIe ו 4 חריצי זיכרון? אשמח לשמוע המלצות לחלקים. ממקומות זולים ולא משנה לי מקום הקנייה.
-
- 6 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט שבין 3000 ל -3500 ש"ח. ראיתי שבכל המפרטים האלו יש כרטיס מסך או בסביבות 250 ש"ח או בסביבות 1000 ש"ח+. השאלה שלי היא: מדוע אין התייחסות לכרטיסי מסך שבסביבות 500-600 ש"ח בטווח מחירים של המפרטים האלו?
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה של תמונות (קבצי RAW בכמויות גדולות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כנראה לייטרום ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שאפשרב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בינוניים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים המדורניים הבינוניים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4.…
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
תקציב: 1700 חריגה : לא שימושים: משחקים אזור קניה : מרכז אז ככה היום אני קונה כרטיס מסך GTX460 1G ועוד חודש אני קונה עוד GTX 460 יש ברשותי מעבד AMD ll X 4 965 מה שחסר לי זה לוח אם למעבדי AMD שתומך ב SLI זכרונות ספק כוח שיכול ליתפוס את כול המערכת בצורה טובה ואם צריך קירור אז גם קירור טוב הכי זול : חשוב לציין שאני צריך את המינימום של החלקים הכי זולים אבל שיעמדו בדרישות
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
בלי מסך בלי ציוד הקפי אם אפשר שני מפרטים אחד כולל מארז ואחד לא (יכול להיות שיש איזה מארז אחר שישימו בו ) המחשב אמור להיות מחשב גיימינג אז צריך מקסימום ביצועים ביחס למחיר 1680 x 1050 המחשב אמור להספיק ל שנה שנה וחצי של המשחקים החדשים שיצאו אני יודע שהתקציב גבולי מאוד . . . המטרה היא לעשות אותו טוב ככל האפשר תודה
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לבקש המלצה לנייד חדש שישמש אותי בעיקר ללימודים,אינטרנט,וצפיה בסרטים. חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר עם מעבד טוב, אך לא משנה לי הכרטיס מסך מכיוון שהמחשב ישמש אותי למשחקים קלים בלבד וגם לא לעבודה גרפית. * גודל המסך? 15.6 (אם ממש אין ברירה אוכל להתפשר גם על טיפה פחות) * משקל רצוי? לא משנה. * חשוב לי שזמן הסוללה יהיה ארוך בגלל שאני לוקח את המחשב איתי ללמודים. כונן קשיח: 750GB -500GB אין צורך ב SSD * כונן CD/DVD? צורב? כן *אין צורך במערכת הפעלה או בכל ציוד היקפי כלשהו תודה מראש, אלעד
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום, המפרט שלי כרגע הוא: NVIDIA GeForce 8600 GT Intel® Pentium® D CPU 3.00GHz, 3000 Mhz, 2 Core(s) 2gb memory - לא יודע איך בודקים של איזה חברה בדיוק אולי זה זה: Intel® 82801GB/GR/GH (ICH7 Family) Serial ATA Storage Controller - 27C0 ולוח אם גם לא סגור אם זה זה בכלל אבל: Intel® 4 Series Chipset PCI Express Root Port אני מעוניין להשקיע קצת כסף כדי לשפר את המערכת שתריץ משחקים חדשים יותר מהר שכרגע מקרטעים לי קצת גם על ההגדרות הכי נמוכות. אני מתלבט במה הכי כדאי להשקיע בין אם זה להגדיל את הזיכרון, להחליף מעבד או כרטיס מסך. ואשמח גם אם תפנו אותי למוצר ספציפי, כי לא כל כך מבין בחומרה.
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום, במימים הקרובים אני קונה מחשב חדש מ HP בארה"ב, רציתי לקבל את דעתכם על המפרט הבא: Operating system Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit Processor Intel® Core i3-330M Dual Core processor (2.13GHz, 3MB L2 Cache) Memory 3GB DDR3 System Memory (2 Dimm) Hard drive 320GB 7200RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection Graphics card Intel® HD Graphics - For i3 and i5 Processors Display 15.6" diagonal High Definition LED HP Brightview Widescreen Display (1366x768) Primary optical drive LightScribe SuperMulti 8X DVD+/-RW with Double Layer Support Personalization Webcam + Fingerprint Reader Networking Intel Wireless-N Card with Bluetooth TV & enter…
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייח המשמש לכל צרכי, אך לאחרונה אני זקוק למחשב נייד פשוט ביותר שישמש אותי רק לכתיבת הערות בוורד ולהפעלת תוכנות פשוטות ביותר (מבוססות על טקסט) השאלה שלי היא האם המחשב הבא הוא כל כך גרוע, עד שלא שווה לשלם עליו אפילו 777 ש"ח...: http://www.skypc.co.il/pl_product~CE268~14~0.htm דרך אגב, בסקירה שנעשתה על הEverex Cloudbook ׁ(שדומה לו באופן לא מפתיע) נאמר כך: When a notebook overheats to the point that it stops working every 30-45 minutes you know there's a serious problem לסקירה: http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4282 מפחיד? האם יש סיכוי שפיזור החום שופר בגרסה הנוכחית? נ.ב. גם גודל המסך לא משנה לי. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=756120 השימושים הם בעיקר לאינטרנט וסרטים ואולי משחקים קלים, איך הוא ? קיים דגם טוב יותר במחיר דומה ?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
הרעיון הוא כזה, אני לא פריק של משחקים וגם יש לי אקס בוקס ככה שזה לא היעוד של המחשב. היעוד שלו זה 1.סרטים, ואני מחבר אותו לטלוויזיה היי דיפינשן ככה שחשוב לי שהוא יריץ סרטים חלק ושתהיה לו יציאה של hdmi בנוסף ליציאת צג רגיל. 2.גלישה באינטרנט + אימייל ( משרדי) 3. עוד 3 - 4 שנים יכול להיות שאני אלך ללמוד עיצוב גרפי וישנה סבירות שאני אצטרך להריץ עליו תוכנות כבדות (יחסית) שעוסקות בתחום. התקציב שלי הוא 2000-2500 ש"ח וזה אך ורק למחשב (לא צריך צג) מה שהציעו לי בחנות מחשבים מובילה זה את המפרט הבא: מעבד: intel core i3-530 processor 2.93ghz 4m LGA1156 מאוורר שקט למעבד : DEEP COOL LGA1156 לוח אם: GigaBYTE GA-H55-LGA1156-DDR3/LAN+AUDIO ז.פנימי: DDR3-2G-1333Mhz-King…
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב גיימינג לילד - מצורף מפרט. אשמח לחוות דעת תחת המחיר הנתון +- http://pcbuild.ocpc.co.il/?list=803668&fbclid=IwAR25xsZoyExt8zoOtKhuOq9Qntz1LpYqVVGm8kkIXpw6LOKSaFq2hIY4REY
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב אני מעוניינת לרכוש לבת שלי בת 6 מחשב נייד מתלבטת בין אסוס מעבד i3-7020u לבין לנובו מעבד Intel Pentium silver processor N5000 האם זיכרון 4 gb מספיק או כדאי לקנות 8 gb? האם מספיק או שחייב משהו יותר חזק? אשמח לעזרתכם בהקדם.תודה
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
בתציעו לי איך לשפר את המפרט שלי התקציב הוא עד 5000 שקל מקסימום .. אני לא צריך מחשב מיוחד וסוסון למשחקים אבל שיעריץ כמה ... ------------------------------------------------------- מפרט מעבד:Core 2 Duo E6400 Intel מודל : E6400 מהירות:2130MHZ זיכרון מטמון:2048 התאמה ל:LGA775 מהירות באס:1066MHz לוח אם:GA-965P-S3 GigaByte חברה:GIGABYTE מודל:GA-965P-S3 צ'פים:Intel 965P-Express התאמה למעבדי:Intel Core 2 Duo/Intel Core 2 extreme LGA 775 זיכרון : תומך בDDR 2 800/677/533MHz מהירות באס:1066/800MHz חיבורים : PCI-Express X16 חיבור 1 PCI-Express X1 חיבור 3 PCI-Express חיבור 3 זיכרון:512Mb TwinMOS חברה:TwinMOS מודל: DDR 2 נפח:512Mb מהירות:667MHz כמות: X2 כרטיס מ…
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
כותרת אני צריך את כל זה המחנות skypc.co.il חריגה יכולה להיות עד 150 שקל לא יותר מזה תודה לעזורים נ.ב זיכרון צריך להיות גיגה ודיסק קשיח 160 ולוח אם סביר וטוב שיהיה מוכן לשידרוג
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
הורים של חבר שלי זקוקים למחשב, המטרה של המחשב היא גלישה באינטרנט, אופיס ועיבוד תמונות בעזרת פוטושופ יש להדגיש שהשימוש בפוטושופ יהיה כנראה בסיסי כי הם מתכוונים ללמוד את השימוש בו בעזרת מדריך שיש להם לתוכנה. עכשיו, באופן כללי לדעתי המפרט הבסיסי שמוצע באתר לעבודה משרדית מתאים להם עם תוספת ל512 מ"ב ראם , וצורב די וי די הבעיה היא שאני לא מכיר את הפוטושופ ודרישות החומרה שלה, האם המפרט הבסיסי יאפשר עבודה חלקה ומהירה עם התוכנה? התקציב הוא 1500 ש"ח אבל אם המפרט הבסיסי לא מאפשר עבודה עם התוכנה אז הם ישקלו לשנות את התקציב. עזרתכם בבקשה. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך את עזרתכם בבניית מפרט לשימושים כללים. המפרט הוא לקרוב משפחה ששיכנעתי אותו לחכות עד צאת הקונרו, אבל עכשיו אני לא בטוח שהקונרו ייכנס לו בתקציב. אלה נקודות לבניית המפרט. 1. אין צורך במסך ורמקולים. המקלדת והעכבר יכולים להיות פשוטים ( לא צריך אלחוטיים). 2.הוא רוצה הארד דיסק גדול מאוד לשמירת סרטים.( אני מאמין ש250 gb יספיק לו). 3.הוא צריך צורב dvd איכותי (אני מאמין שגם אלו הכי זולים הם איכותים, אבל תרגישו חופשי לתקן אותי). 4.חשוב כרטיס Tv. הכרטיס צריך להיות באיכות די טובה(לא צריך משהו מטורף).הוא מתכנן להקליט מהטלווזיה ולצרוב. הבעיה שאני לא מבין בזה בכלל. 5.הוא לא משחק בכלל. לכן, הכרטיס מסך יכול להיות באיכות ירודה.( משהו בסגנון של 6200, צריך לעשות את העבודה…
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
ראיתי באתר זד מפרט מחשב רציתי לדעת אם יש משהו שכדי להחליף במפרט מארז GAMERS מקצועי+ספק 635W לוח אם אינטל מקורי DG965SS INTEL 965 מעבד -INTEL CORE 2 DUO E-6300 זיכרון - 1024MB DDR2 800MHZ כ.מסך - FX 7600GT DDR3 דיסק קשיח - 160GB SATA II16M כונן - SAMSUNG
-
- 5 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני זקוק למפרט דחוף, שיהיה עוד היום. אם מישהו יכול לעזור לי, אז הנה פרטים: המחשב בעיקרון הוא למשחקים. תקציב: 3500-4000. אני רוצה שיהיה 1GB זיכרון, צורב DVD, כרטיס מסך עדיף של ATi-256MB, ומעבד של Intel, 160GB ללא מסך, וללא מקלדת, עכבר ורמקולים. תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 561 צפיות
-
-
-
מחשב פשוט, אינטרנט, אופיס, טיפה משחקים, חשוב שיהיה צורב DVD
-
- 5 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שדרוג לחברה גרפיקאית שיכלול מארז איכותי כולל אוורור ושקט לוח אם - שיכלול NIC ו WIFI רצוי של חברת ASUS מעבד - תנו הצאות אינטל או AMD חשוב שיהיה חזק ובעל כמות מטמון גדולה 2 גיגה זכרון - חשוב לה לגרפיקה ספק כוח איכותי ושקט 400W ומעלה מה אתם ממליצים ואם ניתן שלא לחרוג מ 2000שח את כל השאר יש לנו מהמחשב הקיים (כרטיס מסך ששודרג לפני חודשיים, 200 גיגה דיסק צורב DVD) תודה
-
- 7 תגובות
- 561 צפיות
-
-
בעיקבות מותו של הנייד שלי אני מחפשת מחשב שולחני ללא מסך שיותאם לעבודה עם תוכנות גרפיות כבדות כגון: פוטושופ, אוטוקאד 3DMAX sketchupוכו'. אשמח לקבל מפרט שיכיל את נתוני הכרטיס הגראפי המעבד והכונן קשיח. חוץ מזה מה עדיף מעבד של אינטל או AMD??? תודה שירלי
-
- 5 תגובות
- 561 צפיות
-