עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ftom2,

הי, אני מעוניין לקנות מחשב בלי ציוד נלווה (מסך,רמקולים וכדו'), התקציב שלי הוא 6000 ש"ח והמחשב מיועד בעיקר למשחקים, כמו כן אשמח אם תוכלו להמליץ על חנות באיזור רחובות או אשדוד. תודה. נ.ב המחשב יושב בחדר שינה אז חשוב מאוד שיהיה שקט.

2. אז ככה אני רוצה מפרט למשחקים כבדים שיכלול את ה8800 בגרסה החלשה שלו(כי יש לי מסך 17 ככה שאני לא ינצל את כל הרזולוצייה),בנוסף זכרון של 4 גי'גה שיישב על דואל כמובן,לוח אם טוב!(שלא יהיה סתם) שיספק את כל העיניין,דיסק קשיח ענק של איזה 400 ג'יגה ,קירור סבבה לכל המערכת,מעבד גם סבבה וכל הציוד ההיקפי שמסביב מלבד רמקולים. שכחתי לציין שהמחשב לא יעבור אוברקלוקינג,ורצוי שיהיה חזק,דבר שני קחו בחשבון שהמחירים של הרכיבים יורדים אז אל תשפטו את המחיר שלהם עכישו בתקציב,תחשיבו אותו אחרי הנחה,דבר שלישי המחשב יבוא בלי מסך ומשהו אחרון אם צריך שדרוג בתקציב אז תגידו שאני ייע כמה תודה ציון

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  3. Started by vax,

אני יכול להשקיע עד 2400 מקסימום... ללא מסך, עדיף עם הרד דיסק 500GB יש למישהוא הצעות?

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  4. Started by VortexD,

כולל ציוד היקפי מחשב קומפלט כולל הכל +מסך+מקלדת+עכבר למי שלא הבין ושיהיה מחנות אחת בצפון תודה

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  5. Started by redead,

DELL XPS M1330 לא מטעין לי את הסוללה לא יודע אם הבעיה בסוללה , במטען או במחשב עצמו

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  6. Started by DJ_VAKNIN,

שלום חברים... קניתי את המחשב נייד הנ"ל http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2224&CatCode=315 וברצוני לפרמט אותן (עם ויסטה-שגם היתה מותקנת מקודם),כשקניתי אותו הוא בא כלול עם חלונות ויסטה! המחשב מחולק לשתי כוננים C&D וברצוני לפרמט את כונן מערכת ההפעלה בלבד C-מבלי לפגוע בכונן ה-D... בחור מחברת ACER טוען שבעיקרון בעליית המחשב עושים ALT+F10 והוא יעשה פרמוט אך הוא טוען שהוא יפרמט את כל הכוננים גם C וגם D. האם ישנה אפשרות לפרמט ללא כונן D...??? תודה רבה לעונים!!

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  7. עיקר השימושים של המחשב יהיה לעבודה מול אופיס , ואינטרנט. לא יופעלו משחקים כבדים (בעיקר משחקים לילדים עד גיל 4-5) המפרט צריך לכלול הכל חוץ מציוד היקפי , ז"א כולל מסך לא קריטי מסך LCD, אלא אם כן יש אחד כזה שהוא זול וטוב. יש לי בבית כרטיס מסך ישן geforce 3 v8200 , השאלה שלי אם כדאי לקנות למחשב החדש לוח אם עם יציאת AGP ולחבר את זה הכרטיס הזה במקום כרטיס ONBOARD. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 568 צפיות
  8. מה המרכיבים שצריך במחשב שהמטרה שלו זה להיות מחובר לטלויזיה (רגילה 29") להריץ סרטים שהורדתי מהמחשב וקמובן מדיסקים ומדי וי די? התקציב בסיסי ביותר לא צריך מערכת קולנוע מטורפת שתתחירה עם סינימה סיטי...

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  9. שלום חברים, ההורים שלי מעוניינים לקנות מחשב לשימוש ביתי שזה אומר - גלישה באינטרנט, עבודה קצת ב office, ובכללי לא מחשב למשחקים או אפליקציות כבדות - מצד שני אני כן מעוניין שהמחשב יהיה מהיר ולא עגלה וכמובן שיהיה אפשר לראות בו סרטים, לשמוע מוזיקה, לא משהו מעבר לזה, ושהמחשב לא יהיה רותח מחום... מעדיף מארז קריר קצת שישמור על רמה סבירה של חום. אז בסך הכול אני מעוניין בבנייה הכי טובה שאפשר בתקציב שאני יפרט בהמשך, אני לא סומך על עצמי בבניית מחשב כזה אני לא ממש מבין בחומרה ששימושה הוא לא לגיימינג, ואשמח אם תעזרו. דבר חשוב - הקנייה תתבצע באיזור חיפה\קריות שזה אומר שלא יעזור לי אם תבנו לי מפרט בסקיי פי סי למשל.... אני חייב חנות באיזור חיפה - יש לאבא שלי העדפה לפנדה מחשבים, או אייבור…

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  10. Started by Guy.c,

שלום אנשים, אני זקוק למפרט מחשב בתקציב 2000 ש"ח עם אפשרות לחריגה עד 2500 ש"ח במידה והחריגה נותנת שדרוג משמעותי בביצועים. יש לי כמה מסך דק ואת כל הציוד ההיקפי כולל מקלדת ועכבר אלחוטיים ורמקולים. השימוש של המחשב הוא בעיקר משרדי, כלומר אינטרנט, וורד, מצגות וכו'. כמו כן המחשב משמש לאגירת תמונות, שיריםוסרטים בכמות בינונית. מדי פעם ופעם המחשב ישמש לעריכת וידאו ותמונות ברמה בסיסית. -יש לי העדפה למעבדי אינטל- הבנתי שעדיף ללכת על E4300 או E6100 (אני לא רוצה פנטיום). אין לי בעיה עם AMD אבל הבנתי שבהשוואה למעבדי אינטל שציינתי הם נחותים. -לוח אם, אולי סימן השאלה הכי גדול שיש לי...איזה יצרן הכי מומלץ? יציאות ושדרוגים עתידיים חשובים? -אני מעדיף כרטיס מסך עם יציאת DVI משום שלמסך שלי יש …

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  11. Started by Benjanana,

חברים,אני מחפש לקנות מחשב ואשמח ליעוץ,לא משנה לי נייד או נייח(ללא מסך,עכבר,מקלדת). חשוב לי שיהיה בו hdmi,SD ושתוכנות כמו לייטרום ופוטושופ יעבדו ללא תקיעות.לא מבין במאפיינים,ככה שאתם יכולים פשוט לזרוק לי דגם מסויים. מחיר באזור ה3000 שח. תודה

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  12. Started by Ma*oR,

שבת שלום לכולם אני חדש פה ואני ינסה לרשום לפי החוקים ואם עברתי אז אני מבקש סליחה מעכשו טוב אז כך אני זקוק למפרט מחשב שיהיה למשחקים וממש קצת לעריכה(להעביר סרטים מהמצלמת הוידאוי למחשב) והתקציב שלי הוא בסביבות 4000-4500 אם יהיה 4600 4700 לא נורא לא זקוק למסך,מקלדת או עכבר עדיפות אין אבל אם אתם נותנים לוח אם של חברת ASUS תנו פירוט למה דווקא את הלוח האם הזה ולא לוח אם אחר עיצוב המחשב ממש לא משנה לי אבל מה שכן שיהיה לו קירור ממש טוב כי בקייץ יש 43 מעלות בחדר שבמעבדה יעשו את העבודה דגש יש לי בבית דיסק קשיח 250gb ide של חברת seagate אז להתחשב בזה שאני לא צריך אר דיסק כל כך גדול מקסימום 320gb תודה לכול מי שעוזר לי וכמה שאלות מה עדיף יותר מעבד c2d 6750 or c2q6600 והאם א…

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  13. לשום לכולם! מאוד התרשמתי מהידע הנרחב של חברי הפורום(שגילית רק עכשיו דרך גוגל) לצערי, התקלקל לי המחשב בן ה-4 שלי והגיע הזמן למחשב חדש. הציעו לי את המפרט הבא: http://tms.co.il/preview/spec/s2waregq שאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי FPS חדשים, גם קצת SC2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלי…

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  14. Started by SAMSONG,

AMD Athlon 64 X2 3800+ Socket AM2 Box מחיר לפריט - 866.00 ¤ 866.00 ¤ לוח אם ASUS M2N מחיר לפריט - 586.00 ¤ 586.00 ¤ זכרון DDR2 1024Mb 533MHz CL3 PQI מחיר לפריט - 675.00 ¤ 675.00 ¤ דיסק קשיח Westren Digital WD3200JS מחיר לפריט - 554.00 ¤ 554.00 ¤ כרטיס מסך ASUS EN7600GS SILENT HTD Series מחיר לפריט - 720.00 ¤ 720.00 ¤ מארז FOXCONN TW002 + 300W מחיר לפריט - 250.00 ¤ סך הכל : 3,651.00 ¤ שווה ? זה אמור להיות מחשב לגרפיקה בעיקר תגובות בבקשה

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  15. שלום, מעוניין במחשב למשחקים ב-2300 ש"ח. חשוב שתהיה אפשרות בעתיד לשדרוג של כרטיס מסך בלי שהמעבד \ לוח יהוו צוואר בקבוק. עדיפות למפרט מ- skypc או מ- iqpc (אם האחרון זול במאה ש"ח ומעלה). תודה,

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  16. ננעלתי על תקציב אני צריך מחשב שכלול בו: מעבד לוח אם זכרונות ספק מארז הייתי רוצה לראות אפשרויות של AMD ו-INTEL כאחד (למרות שאני מעדיף אינטל אבל לא שולל AMD) ואם אפשר לשלב גם הארד דיסק בנפח סביר (SATA) חשוב לי שלוח אם יהיה מצוין ל-OC ויתמוך CF לעתיד אני יודע שאולי זה לא מומלץ אבל זה מה שאני צריך... ואני צריך שהמעבד יהיה טוב נראה לי Q6600 יהיה נהדר וכמובן ספק שיחזיק OC+זוג X1950PRO או 8800GTX או ULTRA תודה רבה רבה לעוזרים! אהה ולא הזכרתי שאני צריך גם קירור למעבד שיהיה טוב לOC וייכנס במארז... אל תשאלו למה אני אוהב את Enermax Chakra אבל גם אפולו טוב

• 8 תגובות
    • 568 צפיות
  17. שלום ... ! לרגל שיחרורי הקרב ובא ..בחודש הקרוב אני מתכוון לקנות מחשב חדש, מטרתו העיקרית משחקים וכמה שיותר כבדים (CRYSIS , GTA 4 או כל משחק כבד אחר) .עכשיו בתור מישהו שחיי בבועה הצהלית בשלוש שנים האחרונות אני לא יותר מדי מעודכן (מה קרה ל4.8.6 ?! ) אז ברצוני לבקש שני מפרטים במחירים 5000- 5500 ללא מסך רמקולים מקלדת או עכבר רק מחשב ... (המסך מקלדת ועכבר נגזרים מתקציב נפרד , המסך יהיה ככל הנראה בגודל 22" )הייתי שמח עם מישהו יכול להציע לי מפרט אחד מבוסס אינטל ואחד AMD (וגם אם יש זמן להסביר מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם , ולמה עדיף אחד על פני השני)כרגע אני מבין שAMD לא תומך בDDR3 אבל בכל זאת ממליצים עליו יותר (אני אשמח אם מישהו יסביר לי מדוע אם זה בגלל המחיר או איכות או אפ…

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  18. Started by OzZzZz,

שלום רב, אני בונה מחשב NAS קטן שישב באזור הסלון. מה דעדתכם עם המפרט הזה? אם יש לכם המלצות אשמח לשמוע. AMD Ryzen 9 3900X AM4 Tray Antec Neptune 120 ARGB Liquid Cooler Asus TUF GAMING B550M-PLUS DDR 4 32G/3200 CL22 ELITE TEAM Fractal Node 804 black + Window CoolerMaster 750W MWE GOLD 750 FULL MODULAR Samsung SSD 250GB 970 EVO Plus NVMe M.2 תודה.

19. Started by marlboro,

אפשר קצת להתגמש אם צריך, עדיף כמה שיותר זול אבל משהו שירץ את קריסיס

• 5 תגובות
    • 568 צפיות
  20. Started by Oz.A,

ללא מסך. שיהיה חזק ומהיר למשחקים. צורב DVD טוב, ואם נגיד יהיה 80 GB במחשב כמה יעלה להוסיף ל-100 אם יש בכלל 100? תציעו לי מה שהכי כדאי, כי אני לא מבין בזה כל כך. תודה.

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  21. Started by Blind-Killer,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצורכי לימודים (תוכנות כבדות כמו Matlab) ושימוש אישי לצפיה בסרטים וכו'. עדיפות למסך בגודל 13-14 אינץ ושלא יהיה כבד מדי. התקציב הוא עד 5000, כאשר אני מוכן להתפשר על קצת יותר. אודה לקבל מפרט למחשב טוב אשר ייתן מענה לצרכים. תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  22. שלום , אני מעוניין לקנות מחשב חדש בדחיפות בגלל שהמחשב הקיים שלי קרס, על כן תרם הספקתי לחסוך כסף למטרה זו. אני מעוניין להקציב עד 1400 ש"ח למחשב חדש. העדפות: אינטל ולא AMD , כרטיס מסך פשוט (אבל שהמחשב יהיה מוכן לקלוט כרטיס מסך מתקדם במידה ואחליט לשדרג בעתיד). בלי מסך כמובן. *אם יש מחשב באייבורי שעונה על הדרישות שלי אני אשמח לדעת גם כן. תודה מראש, תומר

• 6 תגובות
    • 568 צפיות
  23. שלום לכולם, כמו שציינתי בכותרת אני חדש כאן בפורום ולא כל כך מתמצא בחוקים אז תודה מראש. אני רוצה לקנות השבוע מחשב נייד .רציתי לדעת אם אני גר בנתניה איפה הכי כדאי לי לקנות מחשב נייד ואיזה מחשב הכי מומלץ לשימושים של סטודנט . וגם שיעלו עליו משחקים יחסית חדשים כמו קול אוף דיוטי החדש כמו"כ חשוב לי שהסוללה תחזיק לי 5 שעות ככה לפחות .על איזה חברה של מחשב נייד אתם ממלצים?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  24. שלום רב, אני מעוניין בהמלצה למחשב לשימוש כללי: סרטים, מוזיקה, מעט משחקים (לא הכבדים ביותר) ושאר שימושים סטנדרטיים. אין צורך בציוד היקפי או במערכת הפעלה, הרכבה דרושה. מתוכננת רכישת מסך בעתיד הקרוב, ככל הנראה dell 2209wa, כך שהמחשב צריך לאפשר רזולוציה של 1050X1680 (לפחות). אולי אנסה OC צנוע בהמשך, אם הדבר אפשרי, אז רצוי להשאיר את האופציה הזו פתוחה, אך זו לא דרישה מרכזית. רצוי שיהיה שקט באופן יחסי. מעדיף לכלול כונן קשיח בנפח 1T. התקציב הוא בסביבות ה-3K (חריגה קלה אפשרית). תודה רבה.

25. Started by Tapuzi,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד למטרות של קידוד וגיימינג ככה שאני בעצם מחפש את המחשב הנייד הכי חזק שאפשר למצוא בארץ... בדקתי בXtremeNotebooks וראיתי מערכות מטורפות אבל אין בארץ שום דבר שאפילו דומה לזה... בבקשה תגידו לי איזה מחשב נייד נכון לעכשיו ובלי פונקציה של מחיר הכי חזק בארץ... תודה...

• 1 תגובה
    • 568 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.