ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,376 דיונים בפורום זה
-
שמעו יש לי בעיה בכפתור 'מ' זה לא נלחץ לי לפעמים.. ליתר דיוק הצד הימני של הכפתור עובד והצד השמאלי לא ממש פעיל... מה עושים במצב זה?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום זקוק למחשב שישמש כארכיון צילומים - כלומר, התקן להרבה דיסקים קשיחים. המארז צריך להכיל לפחות 6 דיסקים קשיחים, ועדיף 8 או 10 ספק כוח בהתאם המחשב עצמו לא אמור לעבוד יותר מדי אין צורך באביזרים הקייפיים אין צורך ב-OC ירוץ על XP - אין צורך להכניס בהצעת מחיר תודה מראש! טל
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי מחשב כבר די ישן ואני רוצה לחדש אותו.. אז ככה יש לי שני סטיקים של זיכרון 512MB DDR2- 667MHZ SDRAM ויש לי לוח אם GIGABYTE GA-8I945PG (945P) - DDR2 - ATX אני יכול להוסיף עוד סטיק של ג'יגה? איזה מהירות זה צריך להיות? או שעדיף לזרוק את שני הסטיקים של ה500 ולקנות שתיים חדשים של ג'יגה כל אחד?
-
- 7 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר בדיקות והשוואות רבות במהלך השבוע אני עדיין לא סגור על המפרט הסופי אותו אני רוצה לרכוש וזקוק לעזרתכם תקציב= 6700 מטרות מחשב= OverClocking / HD MOVIES 720/1080p / Games רזולוציה מתוכננת למשחקים = 1600X1200 / 1920X1200 להלן המפרטים הבאים אותם תכננתי : מפרט 1# לוח אם = Gigabyte GA-X48-DS4 מחיר = 1080¤ מעבד = Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz מחיר = 865¤ זיכרונות = G.Skill DDR2 4096MB 1066MHZ Dual Channel 4GBPI CL5-5-5-15 מחיר = 605¤ קירור למעבד = Thermalright Ultra 120 Xtreme מחיר = 319¤ קירור למארז = Scythe 120mm MINEBEA 1100RPM 42CFM / 18dBA מחיר = 76¤ מארז …
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
תקציב מקסימאלי: 3500, אין אפשרות לחרוג מן התקציב ואף עדיף לא לנצל את כולו. שימושי המחשב: גלישה באינטרנט; משחקי מחשב שאינם שוטרים (לדוגמא: CIV5, סטארקראפט, דיאבלו 3), תוך הרצת דפדפן, שיחת VOIP בסקייפ, ותוכנות מסרים; תכנות בסיסי לאנדרואיד. המשחקים צריכים לרוץ ברזולוציה טובה, אין צורך ב-HD. הארדיסק: לפחות 750G ציוד היקיפי: אין צורך האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבת המחשב בחנות, ללא מערכות הפעלה. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין א…
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים וקצת גרפיקה. זה המפרט שבנו לי מה דעתכם? הצעת מחיר מס' קוד תאור הפריט כמות סה"כ 1 DINF1975XG INFINITY 1975X/G 1 ¤ 1,002 2 E6300T CORE DUO E6300 TRAY 1 ¤ 1,174 3 GD21G67 1Gb KIT (512 X2) GEIL 1 ¤ 627 4 HD160JJ Samsung 160Gb *** SATA II 1 ¤ 338 5 RX18T512VB ATI RADEON X1800XT 512 mb VIVO Retail Dual DVI 1 ¤ 1,796 6 H10AK-B LG H10AK x16 DUAL LAYER Bulk BLACK 1 ¤ 206 7 0 THERMALTAKE SWING BLACK + WINDOW 120mm FAN 1 ¤ 338 8 740N-B SAMSUNG LCD - 740N 8ms 17" Magic Bright 1:600 BLACK 1 ¤ 1,126 9 CL-P0114 THERMALTAKE BIG TYPHOON 1 ¤ 209 10 E400AWT ENERMAX LIBERTY 400W, ACTIVE PFC, SATA, CABLE MANAGEMENT 1 ¤ 423 11 CC120…
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אמרה אני צריך מחשב כבד לגיימר עם מסך טוב 19 אינץ' או יותר... ללא אוברקלוק וללא ציוד היקפי מה שכן אני רוצה שכרטיס ה-gts החדש יכלל במפרט תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני רוצה להריץ משחקים כבדים כמו Crysis, COD4, AA,NFSC,NFSMW. יש לציין כי אני גיימר מושבע של AA (America's Army), אני משחק בAA ברזולוציה 800x600, הגרפיקה על ההכי נמוך שיש, ואני סובל. עיזרו לי לבנות מפרט ב5.5K ללא מסך וללא OC כולל ציוד היקפי. אח שלי מסדר לי קומבינה, מסך 22 של סמסונג ה226BW הרחב, ב1K ש"ח... לכן אצטרך כרטיס מסך שיעבוד ברזולוציות המתאימות! תודה! אני מעדיף מעבד Intel מאשר AMD, כרטיס מסך Nvidia מאשר AMD! נקודה.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
המחשב הוא Compaq Presario 2100. מחשב קצת ישן, לא עשה לי עוד בעיות, רק אחת. המחשב לא משתמש בכל יכולת המסך שלא ולא מתפרס על כולו כלומר, הוא נראה כך - http://img513.imageshack.us/img513/818/orig8394a9b6a93e4750af5hl2.jpg מה אפשר לעשות בשביל לגרום לא להתפרס על כל המסך? נ.ב : אה ואם כבר, אז אפשר בבקשה דרייברים למחשב הנייד הזה? אני מחפש ומחפש ולא מוצא. נ.ב 2: רק שאלה, האם זה יכול להיות קשור לווינדוס שהתקנתי? הווינדוס שהתקנתי הוא ווינדוס שלא מיועד למחשב הזה ספיציפית, כלומר, הוא ווינדוס שקניתי, רגיל, לא מיועד למחשב נייד.
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
מחשב פשוט, אינטרנט, אופיס, טיפה משחקים, חשוב שיהיה צורב DVD
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
לרשותי תקציב של 6000 ש"ח לרכישת מחשב + מסך. חשוב לי שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט. [br]פורסם בתאריך: 19.12.2008 בשעה 16:33:44 שמתי לב לפרטים שאתם מבקשים לדעת ןלכן - אני אצטרך במחשב 2 דיסקים קשיחים של 500GB כל אחד. אני אצטרך צורב. חשוב לי שהמארז יהיה גדול ונוח ותהיה לי אפשרות עתידית להכניס דיסקים קשיחים נוספים. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט. יש לי כבר בבית עכבר מקלדת ורמקולים. תודה רבה על העזרה..
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום, יש לי נייד של LG, מדגם E500 ואני רוצה לשדרג להארדיסק גדול יותר ופוחד שלא אצליח להתקין אותו לבד בגלל הגנה, ששמעתי עליה, בכוננים הקשיחים של LG. האם באמת יש הגנה כלשהי? ואם כן, עד כמה זה מסובך להחליף לחדש במקרה כזה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
המעבד הזה כבר 4 חודשים בשוק... הגיוני שעדיין בלתי אפשרי לבצע לו undervolting? אני מחפש בנרות כבר המון זמן...
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לקנות מחשב בלי ציוד נלווה (מסך,רמקולים וכדו'), התקציב שלי הוא 6000 ש"ח והמחשב מיועד בעיקר למשחקים, כמו כן אשמח אם תוכלו להמליץ על חנות באיזור רחובות או אשדוד. תודה. נ.ב המחשב יושב בחדר שינה אז חשוב מאוד שיהיה שקט.
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה מפרט למשחקים כבדים שיכלול את ה8800 בגרסה החלשה שלו(כי יש לי מסך 17 ככה שאני לא ינצל את כל הרזולוצייה),בנוסף זכרון של 4 גי'גה שיישב על דואל כמובן,לוח אם טוב!(שלא יהיה סתם) שיספק את כל העיניין,דיסק קשיח ענק של איזה 400 ג'יגה ,קירור סבבה לכל המערכת,מעבד גם סבבה וכל הציוד ההיקפי שמסביב מלבד רמקולים. שכחתי לציין שהמחשב לא יעבור אוברקלוקינג,ורצוי שיהיה חזק,דבר שני קחו בחשבון שהמחירים של הרכיבים יורדים אז אל תשפטו את המחיר שלהם עכישו בתקציב,תחשיבו אותו אחרי הנחה,דבר שלישי המחשב יבוא בלי מסך ומשהו אחרון אם צריך שדרוג בתקציב אז תגידו שאני ייע כמה תודה ציון
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני יכול להשקיע עד 2400 מקסימום... ללא מסך, עדיף עם הרד דיסק 500GB יש למישהוא הצעות?
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
DELL XPS M1330 לא מטעין לי את הסוללה לא יודע אם הבעיה בסוללה , במטען או במחשב עצמו
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום חברים... קניתי את המחשב נייד הנ"ל http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2224&CatCode=315 וברצוני לפרמט אותן (עם ויסטה-שגם היתה מותקנת מקודם),כשקניתי אותו הוא בא כלול עם חלונות ויסטה! המחשב מחולק לשתי כוננים C&D וברצוני לפרמט את כונן מערכת ההפעלה בלבד C-מבלי לפגוע בכונן ה-D... בחור מחברת ACER טוען שבעיקרון בעליית המחשב עושים ALT+F10 והוא יעשה פרמוט אך הוא טוען שהוא יפרמט את כל הכוננים גם C וגם D. האם ישנה אפשרות לפרמט ללא כונן D...??? תודה רבה לעונים!!
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
עיקר השימושים של המחשב יהיה לעבודה מול אופיס , ואינטרנט. לא יופעלו משחקים כבדים (בעיקר משחקים לילדים עד גיל 4-5) המפרט צריך לכלול הכל חוץ מציוד היקפי , ז"א כולל מסך לא קריטי מסך LCD, אלא אם כן יש אחד כזה שהוא זול וטוב. יש לי בבית כרטיס מסך ישן geforce 3 v8200 , השאלה שלי אם כדאי לקנות למחשב החדש לוח אם עם יציאת AGP ולחבר את זה הכרטיס הזה במקום כרטיס ONBOARD. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מה המרכיבים שצריך במחשב שהמטרה שלו זה להיות מחובר לטלויזיה (רגילה 29") להריץ סרטים שהורדתי מהמחשב וקמובן מדיסקים ומדי וי די? התקציב בסיסי ביותר לא צריך מערכת קולנוע מטורפת שתתחירה עם סינימה סיטי...
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום חברים, ההורים שלי מעוניינים לקנות מחשב לשימוש ביתי שזה אומר - גלישה באינטרנט, עבודה קצת ב office, ובכללי לא מחשב למשחקים או אפליקציות כבדות - מצד שני אני כן מעוניין שהמחשב יהיה מהיר ולא עגלה וכמובן שיהיה אפשר לראות בו סרטים, לשמוע מוזיקה, לא משהו מעבר לזה, ושהמחשב לא יהיה רותח מחום... מעדיף מארז קריר קצת שישמור על רמה סבירה של חום. אז בסך הכול אני מעוניין בבנייה הכי טובה שאפשר בתקציב שאני יפרט בהמשך, אני לא סומך על עצמי בבניית מחשב כזה אני לא ממש מבין בחומרה ששימושה הוא לא לגיימינג, ואשמח אם תעזרו. דבר חשוב - הקנייה תתבצע באיזור חיפה\קריות שזה אומר שלא יעזור לי אם תבנו לי מפרט בסקיי פי סי למשל.... אני חייב חנות באיזור חיפה - יש לאבא שלי העדפה לפנדה מחשבים, או אייבור…
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
חברים,אני מחפש לקנות מחשב ואשמח ליעוץ,לא משנה לי נייד או נייח(ללא מסך,עכבר,מקלדת). חשוב לי שיהיה בו hdmi,SD ושתוכנות כמו לייטרום ופוטושופ יעבדו ללא תקיעות.לא מבין במאפיינים,ככה שאתם יכולים פשוט לזרוק לי דגם מסויים. מחיר באזור ה3000 שח. תודה
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם אני חדש פה ואני ינסה לרשום לפי החוקים ואם עברתי אז אני מבקש סליחה מעכשו טוב אז כך אני זקוק למפרט מחשב שיהיה למשחקים וממש קצת לעריכה(להעביר סרטים מהמצלמת הוידאוי למחשב) והתקציב שלי הוא בסביבות 4000-4500 אם יהיה 4600 4700 לא נורא לא זקוק למסך,מקלדת או עכבר עדיפות אין אבל אם אתם נותנים לוח אם של חברת ASUS תנו פירוט למה דווקא את הלוח האם הזה ולא לוח אם אחר עיצוב המחשב ממש לא משנה לי אבל מה שכן שיהיה לו קירור ממש טוב כי בקייץ יש 43 מעלות בחדר שבמעבדה יעשו את העבודה דגש יש לי בבית דיסק קשיח 250gb ide של חברת seagate אז להתחשב בזה שאני לא צריך אר דיסק כל כך גדול מקסימום 320gb תודה לכול מי שעוזר לי וכמה שאלות מה עדיף יותר מעבד c2d 6750 or c2q6600 והאם א…
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
לשום לכולם! מאוד התרשמתי מהידע הנרחב של חברי הפורום(שגילית רק עכשיו דרך גוגל) לצערי, התקלקל לי המחשב בן ה-4 שלי והגיע הזמן למחשב חדש. הציעו לי את המפרט הבא: http://tms.co.il/preview/spec/s2waregq שאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי FPS חדשים, גם קצת SC2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלי…
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום ... ! לרגל שיחרורי הקרב ובא ..בחודש הקרוב אני מתכוון לקנות מחשב חדש, מטרתו העיקרית משחקים וכמה שיותר כבדים (CRYSIS , GTA 4 או כל משחק כבד אחר) .עכשיו בתור מישהו שחיי בבועה הצהלית בשלוש שנים האחרונות אני לא יותר מדי מעודכן (מה קרה ל4.8.6 ?! ) אז ברצוני לבקש שני מפרטים במחירים 5000- 5500 ללא מסך רמקולים מקלדת או עכבר רק מחשב ... (המסך מקלדת ועכבר נגזרים מתקציב נפרד , המסך יהיה ככל הנראה בגודל 22" )הייתי שמח עם מישהו יכול להציע לי מפרט אחד מבוסס אינטל ואחד AMD (וגם אם יש זמן להסביר מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם , ולמה עדיף אחד על פני השני)כרגע אני מבין שAMD לא תומך בDDR3 אבל בכל זאת ממליצים עליו יותר (אני אשמח אם מישהו יסביר לי מדוע אם זה בגלל המחיר או איכות או אפ…
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-