עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by hilafar27,

שלום רב אני מעוניינת לרכוש לבת שלי בת 6 מחשב נייד מתלבטת בין אסוס מעבד i3-7020u לבין לנובו מעבד Intel Pentium silver processor N5000 האם זיכרון 4 gb מספיק או כדאי לקנות 8 gb? האם מספיק או שחייב משהו יותר חזק? אשמח לעזרתכם בהקדם.תודה

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  2. Started by galai198777,

שלום אני מחפש מחשב נייד למשחקים כבדים מה מומלץ?

3. מעבד Intel Pentium 4 3Ghz 800Mhz 1M לוח אם Asus P4P800S SE זכרון Kingston 512M DDR 400Mhz דיסק קשיח Samsung 120G 7200 8M Sata כרטיס מסך GigaByte Redeon 9600Pro 128M כרטיס קול Creative Live 5.1 כונן Samsung/Toshiba DVD 16x52 צורב Samsung 52x32x52 כונן דיסקטים מודם 56K כרטיס רשת 10/100 עכבר אופטי של מיקרוסופט מקלדת מולטימדיה של מיקרוסופט רמקולים לסראונד של( Creative (Ispire 4400 מטרת המחשב היא בעיקר למשחקים אך כנראה יהיה בו מעט שימוש משרדי אנא עזרו למצוקתי בתודה עידן (ששי)

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  4. שלום! מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, מוזיקה, סרטים.. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13 אינצ'. לא בקי בהבדל בין המסכים * רזולוציית המסך? לא קריטי, רק שיהיה נוח לעבוד איתו * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 4 שעות זה סבבה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? לא משנה סוג, לפחות 320 ג'יגה * כונן אופטי ? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? …

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  5. ברצוני לקנות מחשב נייח למטרת משחקים כבדים. יש לי תקציב של 3,000 ש"ח פלוס מינוס. אין לי צורך לקנות מסך. מה עדיף, לקנות מחשב חדש או לחפש יד 2 ?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  6. Started by sred,

אשמח להמלצות על נייד לצרכים בסיסיים הכוללים: שיומוש בסיסי באופיס, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, סקייפ. מסך מעל "13. עד 2000 ש"ח עם עדיפות ליותר משנה אחריות.

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  7. Started by brsv,

יש לי מחשב יחסית ישן. אני רוצה לשדרג לוח אם ל ASROCK H61M/U3S3 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2950 ומעבד לאינטל I3 או I5 . שאלה שלי אני יכול להמשיך להשתמש בזכרונות שלי 2X2G DDR2 800 ?

• 6 תגובות
    • 561 צפיות
  8. Started by dani9998,

אני רוצה לקנות מחשב נייד במחיר של עד 3000 ש"ח. המחשב מיועד לעבודות ומשחקים אם אפשר המלצות למחשבים במחיר הזה אני אודה לכם מאוד

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  9. Started by Kuzum,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג של כל המשחקים החדשים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty modern warfare 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  10. ואם הוא מקבל מהUSB השאלה האם זה יכול לפגוע בספק או להעמיס עליו יותר מדי שהרי לא תוכנן מלכתחילה לרכיה הזה של מאוורר חיצוני . כמו כן רציתי לדעת האם שימוש בנייד למשחקים בינוני כבד , יכול לגרום להחלשות של המחשב לאורך זמן , בגלל התחממות למשל, ולקיצור משמעותי בחיי המחשב ?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  11. שלום רב, אשמח לקבל מכם מפרט מחשב עבור אשתי לצרכי גרפיקה ללא ציוד היקפי וללא מסך היא משתמשת במחשב מדי יום לצרכי פרנסתה והיא משתמשת כבדה בפוטושופ , אילוסטרייטור לכן אשמח אם תציינו מה הם "רכיבי צוואר הבקבוק" שחשובים למחשב מסוג זה שאדע . תודה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה - פוטושופ ואילוסטיירטור ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג -איל…

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  12. אהלן. מחפש מחשב נייד בעיקר לשימוש משרדי בבית. כמובן גם סרטים ומוזיקה קצת לפעמים... לעיתים רחוקות ישמש מעט ל-AUTOCAD אבל לשימוש קל ונדיר... מסך 15 או 16. דוגמא שמצאתי : DELL N5110 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan&uin=14081 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11242&perur=2&t=1&c=441 (same price after deduction of VAT) מה דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  13. Started by eyal4,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בינוניים עד כבדים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty mw3, gta 4, fifa 2012, battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך …

14. Started by עדי123,

אני צריכה המלצה למחשב יחסית קל וחזק חיטטתי באתר טיפה ולא מצאתי אחד שנראה לי, יש לכם המלצה על מחשב טוב?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  15. שלום לכולם, המחשב שלי כיום הוא Q6600 עם כרטיס מסך GTX280 , לוח GB ו-4 ג'יגה זכרון ו4 דיסקים קשיחים. המחשב משמש בעיקר למשחקים. יש לי כיום מסך דל 24 אינטש ואני משחק ברזולוציות גבוהות ולא אוהב להוריד איכות בהגדרות גרפיקה במשחקים. לפני כשנה בהתיייעצות אתכם , החלטתי לדחות את השדרוג מכיוון שהוא לא נתן הרבה. האם המצב היום שונה ? שיחקתי ב WITCHER החדש והתחושה היא שיכולתי להפיק מהמשחק יותר. יש לי תקציב של 5K ( ואפילו יותר ) ניתן אפילו רק עבור השילוש הקדוש... האם תוכלו להמליץ על מערכת מבוססת מעבד אינטל I7 וכרטיס NVIDIA ? לא עושה OC !! תודה מראש מנו

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  16. שלום לכולם, אני לא מעודכן בנושא החומרה כבר הרבה מאוד זמן ולכן אני פונה אליכם. אני מעוניין לבנות מחשב למטרת משחקים אשר יריץ לי את המשחקים ה"כבדים" של היום (prototype, gta 4,) וכדומה. שימשיך לסחוב בצורה טובה את המשחקים שעתידים לצאת עוד שנתיים. התקציב נע בין 8 ל 6 K אני לא צריך עכבר מקלדת מארז מסך הארד דיסק צורב או רמקולים. ויש לי ספק כוח של 400 W. בתודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  17. Started by itzikman,

שלום אני צריך מפרט למחשב ביתי.. בשביל לגלוש באינטרנט ולעבודות באופיס.. מהחנות KSP

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  18. שלום, אני מחפש מפרט למחשב HTPC בתקציב של עד 3000 שקל שיענה על הדרישות הבאות: 1) מארז שקט 2) מארז ללא פתח אוורור עליון כדי שיהיה אפשר להניח מעליו ממיר (האם מומלץ? נגמר לנו המקום במזנון...) 3) יציאת HDMI 4) צפייה בסרטים ברזולוצית 720P ובסראונד 5.1 5) דיסק קשיח של 1TB לפחות (אפשר מפוצל לשניים), כי המחשב ישמש גם כשרת גיבויים 6) תמיכה סבירה במשחקים (720P) 7) שלט וכרטיס לכידת וידאו הם בגדר nice to have, אם נכנס בתקציב מקווה שזו לא פנטזיה תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 561 צפיות
  19. הי, אני מחפשת מחשב נייד מספיק חזק ומהיר לעבודה עם תוכנות גרפיקה- בעיקר פוטושופ.. ממש חשוב לי המשקל- עד 2 ק"ג...(למרות שאני מוכנה להתפשר על עוד חצי ק"ג) לגבי המסך- מינימום 13 אינץ' ושמאפשר עבודה בחוץ ללא השתקפויות של מקורות אור למיניהם... וזהו בגדול...(כמובן עדיף שלא יתחמם מהר ושזמן הסוללה יהיה ארוך...) יש המלצות?

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  20. שלום, אני מתכוון לקנות מחשב בחלקים ורציתי לדעת אם החלקים יהיו תואמים ואם לא אז למה אני צריך להחליף, המפרט הולך ככה: לוח אם: GA-MA790FXT-UD5P AM3 DDR3 1666 OC מעבד: AMD Phenom II x4 Quad Core 940/945 AM2+ זיכרון: 2x2GB DDR2 800Mhz + 2x1GB 667Mhz כרטיס מסך Nvidia 8400GS דיסק קשיח והדברים האלה לא ממש קשור, נכון? תודה

• 7 תגובות
    • 561 צפיות
  21. המחשב מיועד לגלישה, אופיס, ומדי פעם צפייה בסרטים, כולל HD. אני נוהג לעשות הרבה דברים בו זמנית במחשב. השקט לא מאוד חשוב, אבל כמובן שעדיף כמה שיותר. הרכבתי את המפרט הבא: מעבד: AMD Phenom X3 8650 Triple Core AM2 BOX 451.00 ₪ לוח אם: Gigabyte MA78GM-US2H AMD780 CHIPSET 452.00 ₪ זכרון: OCZ 4GB Kit DDR2 1066Mhz Gold Edition CL5 345.00 ₪ דיסק: WD 320GB 7200RPM 16MB Sata2 (WD3200AAKS) 228.00 ₪ מארז: ANTEC NSK4480 Black 476.00 ₪ צורב DVD: Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black 122.00 ₪ סה"כ: 2074 החנות היא RSM. מצאתי שהמחירים שלהם מאוד הוגנים. הבחירה במעבד לא מאוד פופולרית לפי מה שראיתי, אבל אני חושב שהוא מציע תמורה טובה למחיר, במיוחד בשילוב עם הצ'יפסט 780G. ראו כאן. אשמח לחוות ד…

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  22. Started by skot,

1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. משחקים וסרטי HD ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. מסך 24 אינצ' FHD 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? חשוב 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים.אזור פ"ת 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? ארדיסק בנפח של…

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  23. אני רוצה לקנות מחשב למטרות משחקים, בתקציב של 4K המסך שיש לי הוא 23" אינץ' כמה שאלות: שווה להשקיע בDDR3? אני משער שלוח האם יהיה קצת יותר יקר, אבל יכול להיות שDDR3 יחזיק הרבה זמן ואז אם אני ארצה לשדרג זיכרון, אני אצטרך לעבור לDDR3 ובאותה הזדמנות להחליף את הלוח אם, אז אני שואל אם לא כדאי להשקיע בזה ולחסוך הוצאה עתידית על לוח אם חדש מפרט: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Tray, יחידות 1 ¤815 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=11 Arctic Cooling Freezer 7 Pro CPU COOLER , יחידות 1 ¤114 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 Gigabyte GA-EP45-DS3L P45 CHIPSET, יחידות 1 ¤502 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=479 OCZ 4GB Kit DDR2 1066Mhz Gold Edition CL5, יח…

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  24. Started by jehova,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב 13" ואלה שני הפיינליסטים שלי. תוכלו לתת חוות דעת בעד ונגד? המחשב יריץ מטלב, סוליד ותוכנות דומות. אולי קצת גרפיקה.. סרטים ושאר ירקות.. בבית יחובר למסך חיצוני.. אם יש עוד דגם ששווה שילקח בחשבון אשמח לשמוע. תודה

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  25. Started by sergey_kendis,

כרגע יש לי את המפרט הזה: 1.לוח אם: Gigabyte GA-945GCM-S2C 2.מעבד:Intel E4500 2.2Ghz 3.זכרונות: 2X1GB Kingston CL5 667Mhz 4.כרטיס מסך: MSI 9800GT 512MB DDr3 5.ספק: HEC 500W אני מעוניין להחליף את הלוח אם שלי ללוח הזה: GIGABYTE GA-EP43-UD3L השאלה שלי זה האם אני ארגיש שיפור ניכר בביצועים? האם הוא יעבוד בתאימות עם שאר הרכיבים?

• 3 תגובות
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים