עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by 343,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב משחקים הכי כבדים שיש תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V,BF3, Max Payne 3 הכי כבדים שיש -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ל…

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  2. מפרט: לוח אם: INTEL DH67BL מעבד: Intel® Core i5-2500K CPU @ 3.30GHz (4 CPUs), ~3.3GHz ספק : מביא משהו טוב 700 ואט ומעלה, אל תתיחסו לספק. זכרון:KINGSTON DDR3 2048MB 1333MHZ CL9 X2 זכרון קשיח:WD 500GB 16MB 7200RPM BLUE SATA III WINDOWS 7 64BIT תקציב:כותרת... אני רוצה כרטיס שיפעיל את כל המשחקים החדשים על מקסימום,תודה.

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  3. Started by pufipumba,

תקציב מקסימאלי: 3500, אין אפשרות לחרוג מן התקציב ואף עדיף לא לנצל את כולו. שימושי המחשב: גלישה באינטרנט; משחקי מחשב שאינם שוטרים (לדוגמא: CIV5, סטארקראפט, דיאבלו 3), תוך הרצת דפדפן, שיחת VOIP בסקייפ, ותוכנות מסרים; תכנות בסיסי לאנדרואיד. המשחקים צריכים לרוץ ברזולוציה טובה, אין צורך ב-HD. הארדיסק: לפחות 750G ציוד היקיפי: אין צורך האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבת המחשב בחנות, ללא מערכות הפעלה. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין א…

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטים ולימודים מול אופיס ובאנטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל סוגי המשחקים בהגדרות המקס' שניתן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מקסימליות -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינינות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  5. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. יש ברשותי מחשב נייד מדגם MSI EX620X עם כרטיס מסך ATI HD 3740 . האם אפשרי להחליף לו כרטיס מסך ואם לא האם הכרטיס מסך הנ"ל יכול להריץ משחקים היום על גרפיקה בסיסית/נמוכה ? עכשיו פתחתי את המחשב וראיתי שיש לו כרטיס מסך לא מובנה על הלוח, אם אני לא טועה זה נקרא MXM. מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס מסך מEBAY שיוכל להריץ ברזולוציה סבירה משחקים היום על המחשב הזה? התקציב הוא 150-200 דולר.

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  6. שלום לכולם, אני בונה מפרט מחשב לשימוש ביתי/משרדי בתקציב של עד 1900 ש"ח. אשמח לעזרה לחוות דעת על שתי מפרטים שבניתי באתר של RSM 1. מה התקציב המקסימאלי? 1900 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא חייבים לחסוך הרבה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש בקצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כבד ולפרנסה. שימוש אופיס, אינטרט, הורדת סרטים וצפייה בסרטרימינג. ללא משחקים בכלל. יחובר למסך 21.5 אינץ'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? א…

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  7. היי. יש לי היום מחשב עם המפרט הבא: CPU: E6750 2GB DDR 2 MB: G41M-ES2L PSU: SEASONIC 500ET GPU: GTX 460 הייתי רוצה לשדרג את המחשב, הצרכים שלי הם בעיקר משחקים (BF3, SKYRIM), האם שדרוג של מעבד ל Q8400 והוספת זיכרון יתנו לי שדרוג משמעותי בביצועים או שכדאי כבר להחליף את כל המערכת למבוססת I5 2500 ?

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  8. כרגע אני עם: כרטיס מסך GTX260 ספק של PCP&C 500W אני מחפש לוח אם, זכרונות, מעבד וקירור למעבד.. המחשב יעבור OC כמובן כרגע חשבתי על I5 3570K - כי אני לא מוצא בשום חנות את ה2500K .. לוח ציפסט Z77 - לא יודע של איזה חברה (אסוס ?) זכרונות 4X4GB 1600MHZ - לא יודע איזה חברה וקיוותי שתוכלו להמליץ על קירור טוב .. אין לי כרגע כוונה להחליף כרטיס מסך.. תודה!

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  9. עשיתי למחשב הפעלה ראשונית של הוינדוס 7... וכנראה באחד השלבים נתתי אישור להתקנה של מלא תוספים שאני לא יודעת איך להפטר מהם עכשיו(מה מהם קריטי למחשב ומה לא) אז הבעיה היא כזאת, המחשב מראה GB1.5 זיכרון תפוסים בלי שהפעלתי מרצוני כלום. בנוסף, כשהפעלתי סרט על המדיה פלייר הוא נתקע ותקע את המחשב ולא עזר לי cntrl+alt+delet... המחשב נתקע לחלוטין. התקנתי חבילת קודקים ואז הסרטים רצים בסדר גמור, אבל יש לכמה מהם פתאום טשטוש בחדות...

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  10. Started by smg2,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cities xl 2012 skyrim ומיני משחקים של העת האחרונה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 על 1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות בהתחשב בתקציב 3. האם יש צ…

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  11. Started by corefff,

. מה התקציב המקסימאלי? 4350 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד …

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  12. Started by marinagb,

תודה ענקית!!

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  13. Started by Arthur Lurie,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 יש אפשרות לחריגה קלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? גודל לא משנה, בלי אורות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כולל מערכת הפעלה 8. האם…

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  14. Started by BMWE,

עם בוא האמזון פריים, אודה לסיוע להבין את ההבדל בין המשפחות של acer - למי מיועדת כל משפחה (חבל להוציא כסף סתם על מפרט שהוא overkill)

15. Started by Benjanana,

חברים,אני מחפש לקנות מחשב ואשמח ליעוץ,לא משנה לי נייד או נייח(ללא מסך,עכבר,מקלדת). חשוב לי שיהיה בו hdmi,SD ושתוכנות כמו לייטרום ופוטושופ יעבדו ללא תקיעות.לא מבין במאפיינים,ככה שאתם יכולים פשוט לזרוק לי דגם מסויים. מחיר באזור ה3000 שח. תודה

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  16. שלום לכולם, אני מחפש מחשב גיימינג לילד - מצורף מפרט. אשמח לחוות דעת תחת המחיר הנתון +- http://pcbuild.ocpc.co.il/?list=803668&fbclid=IwAR25xsZoyExt8zoOtKhuOq9Qntz1LpYqVVGm8kkIXpw6LOKSaFq2hIY4REY

17. Started by אייל1,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ₪ חריגה עד 4000 ₪ 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית, עבודה משרדית, עבודה עם אתרים ומצגות (לעיתים כבדות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כן, 14'', רצוי כמה שיותר קל. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…

18. Started by avivzx,

אני רוצה לבנות מחשב לDeep learning - יש ברשותי 2 כרטיסי מסך Tesla K80, ספק 1000W,זיכרונות,מאוורים רק חסר לי לוח אם ומעבד. לאחר ניסיון הרכבה שלא כלכך צלח החלטתי ללכת למעבדת מחשבים להתייעצות - נאמר לי שלא ניתן לחבר את שני הכרטיסים עם כרטיס אחד שהוא נטו בשביל וידאו (Teskla K80 מגיע ללא יציאת Video) לפי מה שנאמר לי יש שני בעיות עם הכרטיסים - 1. אין קירור אקטיבי (אז הגישה שלי הייתה להדביק 3 מאווררים על שטח הקירור של הכרטיס או קירור מים עם בלוק מיוחד) 2. אין לכרטיס יציאת וידאו ולכן לא יהיה ניתן לעבוד על המחשב ראיתי ברשת אנשים שכן הצליחו לבנות מחשב בסגנון מבוסס על הכרטיס מסך הזה לDesktop, רציתי להתייעץ בשנית ולהבין איך ניתן להשתמש בsetup שהצעתי …

19. שלום חברים אשמח לחוות דעת למפרט המצורף המערכת מגיע עם מע' הפעלה + מסך + אוזניות, פד מקצועי, עכבר ומקלדת גיימינג המחיר 3700 ש"ח מה דעתכם האם כדאי? האם ניתן לשדרג בעתיד למעבד יותר חדש? תודה מסך מחשב : 23.8 MAG Z24HDB 2ms VGA HDMI לוח אם : GIGABYTE B365M H זכרון לנייח : G SKILL 16GB DDR4 2666 דיסק פנימי : GIGABYTE SSD 256GB SATA מעבד אינטל : INTEL i5-9400F Tray 9th Gen מאוורר : ANTEC A30 מארז למחשב : Antec NX110 Mid Tower ATX RGB ספק כח : Cooler Master MWE 550W 80Plus כרטיס מסך : GIGABYTE GTX1650 S 4GB

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  20. Started by galai198777,

שלום אני מחפש מחשב נייד למשחקים כבדים מה מומלץ?

21. אז אני לא מבין כלום במחשבים ממש כלום. אבל אני יודע שאני רוצה לפ טופ למסמכים ולמשחק אחד שהדרישות שלו הם: CPU Recommended: Pentium III/Athlon or better CPU Speed Recommended: 700 MHz System RAM Recommended: 128 MB Operating System Recommended: Windows 98/ME/2000/XP Video Card Recommended: 3D Accelerated video card Video Card Driver Version (DirectX) Sound Card Recommended: "Yes" (lol?) Sound Card Driver Version Free Disk Space Recommended: 1.5 GB אלו הדרישות המקסימליות ד"א... כן כן זה משחק קל ביותר ממש כמו פק מן ;D הסכום צריך ליהיות מינימלי כי כל מה שאני רוצה זה את המשחק הזה שהוא ממש קל ומסמכים. אני רוצה לפ טופ כמה שיותר קטן. כשאתם מדברים אליי בבשקה תבינו שאני לא מבין גרוש …

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  22. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? 8. האם …

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  23. אני רוצה מחשב שיריץ משחקים לא בצורה הכי מושלמת אבל שעדיין יריץ אותם סבבה. תקציב לחוץץ מאד ואיך הכרטיס hd3650 מריץ משחקים בניידים? תודה רבה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  24. Started by elibegi,

שלום חברים, בת דודה שלי ביקשה ממני למצוא לה מחשב, זה מה שהיא רשמה לי, מה דעתכם? "חשבתי על מחשב בסביבות 1500-2000 ש"ח אבל אשמח לשמוע את חוות דעתך. אני יכולה להשקיע יותר אם אתה חושב שזה לא כדאי לקנות במחיר הזה... שימושים עיקריים הם וורד, קצת גלישה באנטרנט, (עד היום לא ממש הורדתי דברים כך שזה לא שימוש עקרי, אבל אולי כן אוריד קצת סרטים...), פאוורפוינט, צפיה בסרטים, קצת פוטושופ ועריכת סרטים בסיסית. לגבי עריכת סרטים, אני מתלבטת... בכמה זה מייקר? זה מיועד לצרכים חובבניים בינתיים. חשוב שיהיה צורב כעיקרון אני לא צריכה מסך, מקלדת, רמקולים ועכבר". תודה מראש

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  25. מדי פעם כרטיס הרשת האלחוטית הפנימי (gigabyte GN-WS50G, עם chipset של atheros) בנייד נתקע: התקשורת האלחוטית נפסקת ונתוני הקליטה לא מתעדכנים. sleep/hibernation וחזרה ממנו לא עוזרים, רק restart פותר את הבעיה. ניסיתי לשדרג דרייברים (דרך atheros.cz) - הבעיה לא נפתרה. מישהו מכיר את הבעיה ו\או איך לפתור אותה?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות

דיונים חדשים בפורומים