ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
זקוק למחשב נייד עד 5000 שקל , הדירשות מהמחשב נייד הן : מסך בגודל 17 אינץ' , כרטיס מסך חזק , דיסק קשיח בנפח 250 GB . כל השאר לשיקולים שלכם , רצוי שיהיה מעבד חזק ותומך ב-HD. ד"א על איזו חברה אתם ממליצים לי ? HP ? DELL? אשמח לסיוע , תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב נייד. לפני שאני יראה לכם את ההצעה אני יגיד לכם מה מעשי במחשב אני מעצב גרפי משתמש בתוכנות Photoshop \ Flash \ Vegas אני בטוח שאני לא יעבוד על VEGAS עם דברים רציניים. דרך המחשב הנייד יש לי מחשב נייח מצויין לדברים האלה! המחשב נייד יהיה בעיקר למוזיקה אני (DJ) מנגן דרך המחשב אין צורך בכרטיס קול מטורף. \ לבסיס (אינטרנט דור3). בגדול זהו. וזאת ההצעה שקיבלתי: מחשב של חברת: olidata מי שלא מכיר תחברה - http://hwzone.co.il/news/1219516660/38141/ Intel Merom Core 2 Duo CPU T6400 533/667/800MHz 260GB הארדיסק SiS 671DX +SiS 968 4GB DDR II 533/667 MHz Nvidia GeForce 9300 256MB (Turbo Cache 512M) 15.4 1280x800 TFT LCD Glare Type 2.5 HDD…
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום, מכר השוהה בארה"ב חוזר לארץ במהלך הקיץ ושני סחבקים רוצים לקנות ניידים לשתי מטרות שונות. נייד א' תקציב: 600$ ייעוד: גלישה ביתית, יישומי אופיס, משחקי דפדפן בסיסיים וצפייה בסטרימינג למיניהם. גודל מסך: מכיוון שהמחשב ישמש בפועל כמחשב שולחני רוב הזמן, יש צורך במסך 15" לפחות. עדיף 17", אך אין להתפשר על שאר רכיבי החומרה לטובת המסך במידה שתאיט את ביצועי המחשב בסביבת עבודה פשוטה זו. שאר הסעיפים אינם רלוונטים מכיוון שהמשתמש הוא low-tech נייד ב' תקציב: 700$ ייעוד: סטודנט למדעי מחשב הנהנה לצפות בסרטים וסדרות בזמנו החופשי וכן לשמוע מוזיקה. אינו משחק במשחקים כלשהם. גודל מסך: "14. משקל רצוי: קל ככל שהתקציב מאפשר עם חומרה שתריץ סרטים וסדרות באיכות DVD (לא סביר שהמשתמש יחלי…
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box ¤1238 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80569Q9550 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤418 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB ¤282 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1247 זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-15 Reaper ¤361 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2406K כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 Toxic 1024MB DDR5 PCIe ¤1054 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S4870G1T צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤115 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 ¤355…
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי ולענות לי על שאלותיי, תודה רבה. שמי הוא בן ואני בן חמש עשרה וחצי. כרגיל יש לי בחדר מחשב פשוט ומאוד מינימליסטי שקנו לי הוריי לפני כ-6 שנים. מחשב שמתפקד רע וללא ספק זמנו טרם חלף. אני לא מאשים את הוריי שקנו לי מחשב כזה, כי הם אינם מבינים כלל וכלל בכל נושא המחשבים והמפרטים. אין להם בכלל מושג שיש אופציה כזאת לבנות מחשב לפי בקשתך ולפי צרכייך.....הם תמיד קונים וקנו את המחשבים שלנו לבית (לי,לאחי ולאחותי) כיחידה אחת מורכבת *(קומפלט)* באופיס-דיפו, בתווך מחירים של 3000-3500 שקלים. האמת היא שגם אני לא כל כך בקיע בתחום הזה אבל אני *!מאוד מעוניין ללמוד!* ולרכוש מחשב חדש. אז הנה הבקשות והשאלות שלי: אשמח אם מישהו יוכל להשקיע ולעשות את המאמץ לכתוב לי את …
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
הי, אני מחפשת מחשב נייד מספיק חזק ומהיר לעבודה עם תוכנות גרפיקה- בעיקר פוטושופ.. ממש חשוב לי המשקל- עד 2 ק"ג...(למרות שאני מוכנה להתפשר על עוד חצי ק"ג) לגבי המסך- מינימום 13 אינץ' ושמאפשר עבודה בחוץ ללא השתקפויות של מקורות אור למיניהם... וזהו בגדול...(כמובן עדיף שלא יתחמם מהר ושזמן הסוללה יהיה ארוך...) יש המלצות?
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות מחשב בחלקים ורציתי לדעת אם החלקים יהיו תואמים ואם לא אז למה אני צריך להחליף, המפרט הולך ככה: לוח אם: GA-MA790FXT-UD5P AM3 DDR3 1666 OC מעבד: AMD Phenom II x4 Quad Core 940/945 AM2+ זיכרון: 2x2GB DDR2 800Mhz + 2x1GB 667Mhz כרטיס מסך Nvidia 8400GS דיסק קשיח והדברים האלה לא ממש קשור, נכון? תודה
-
- 7 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יום ראשון קונה אחד מהמחשבים הבאים , צריך המלצה !!!!!! תודה מראש 1) מעבד ליבה כפולה Intel® Core 2 Duo Processor T6500 2.1GHz HP מסך "15.6 כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video ATI Radeon HD 4530 זכרון 4096MB DDR II דיסק קשיח 320GB SATA 5400 RPM יציאות USB 2.0 X4 ,VGA ,eSATA FireWire ,Audio ,HDMI, עכבר Touch מיקרופון מובנה ,יציאת רשת וקורא כרטיסי זיכרון תוספות שלט 2)Intel® Core2 Duo Processor P7450, 2MB L2 Cache, 2.13GHz, 1066MHz FSB LG 2GB (1 x 2048 MB) DDR2 800MHz,Dual Channel Support, Up to 4GB 15.4'' WXGA(1280x800) *Fine Bright Technology NVIDIA® GeForce® 9600M GS (DDR2 512MB VRAM, *TurboCache Support) 3. שם המוצרמחשב נייד Dell Studio 1555 T6400 HD4570 תמונהמ…
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
הי הו~, אני מתכוון לקנות מחשב נייד ובחיפושי הממושכים יצא לי לעבור דרך חברת Gigabyte. לפני החיפושים שלי לא יצא לי לשמוע על החברה הזאת ולכן אני לא בטוח עד כמה המחשבים שלהם אמינים. רציתי לדעת מניסיונכם עד כמה כדאי לקנות מחשבים שלהם כי עד כמה שאני שמתי לב יש להם מפרטים טובים לניידים במחירים הגיוניים. בדקתי בכמה פורומים והיו תגובות לשני הצדדים וגם היה מישהו שהשווה את Gigabyte לפיאט (המכונית) ואת HP למרצדס... בנוסף אני רוצה לשאול לדעתכם לגבי שני דגמי Gigabyte ואם ההפרש הכספי ביניהם שווה לפי דעתכם. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=25965#details http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva תודה מראש למי שיוכל לעזור לי בדילמה הזו~
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
האם לוח האם הזה -- Gigabyte GA-EP43-DS3 P43 CHIPSET תומך בזכרונות DDR3 ?? תודה!
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
ראיתי פה כמה מפרטים אבל בכל זאת מחשב להורדות,סרטים,משחקים אינטרנט.יש לי מסך 19'. ללא ציוד היקפי. תודה וחג שמח
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד לאינטרנט מוזיקה (הדברים הרגילים) + משחקי אסטרטגיה עד 4,000 שקל. אני לא מעוניין במותג מסויים. תודה לעוזרים וגם לאלו שלא.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני מתלבט עם לקנות מחשב דל Inspiron 3521 i3 עם מעבד 1.4 מסך 15.6 חצי טרה הארד דיסק 4 גיג'ה ראם (DDR3) כרטיס אינטל 3000 סוללה 4 תאים. זמן עבודה ממוצע באופיס - 3 שעות זה נשמע לי סביר. עכשיו אני סטודנט ואני צריך נטו מחשב לעבודה על וורד, קריאת מסמסכים ואינטרנט. גם סרטים לפעמים. לא מעניינים אותי משחקי מחשב במקרה של הלפטופ. עכשיו המפרט נשמע לי טוב. אך אני לא בטוח אם כדאי לי לקנות את המחשב הזה. גם קראתי עליו איזו ביקורת וכתוב שהתאורה האחורית במסך היא חלשה מהמצופה ואני לא יודע מה ההשלכות של זה. אשמח לשמוע לדעתכם. אגב יש פה קישור לאתר שעשה סקירה על המחשב. לא בטוח אם להסתמך על זה. אשמח לשמוע דעתכם גם על זה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמה המפרט הזה שווה? (ללא מסך או כל ציוד היקפי, רק המארז) מארז antec p183 מעבד i5 760 זיכרון 4ג'יגה G.Skill סדרת Ripjaws עם צלעות קירור 1600MHz כ. מסך g-force 9600gt לוח אם asus p7 ספק כח SeaSonic-620W Modular 80+ Bronze
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 יש אפשרות לחריגה קלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? גודל לא משנה, בלי אורות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כולל מערכת הפעלה 8. האם…
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב לDeep learning - יש ברשותי 2 כרטיסי מסך Tesla K80, ספק 1000W,זיכרונות,מאוורים רק חסר לי לוח אם ומעבד. לאחר ניסיון הרכבה שלא כלכך צלח החלטתי ללכת למעבדת מחשבים להתייעצות - נאמר לי שלא ניתן לחבר את שני הכרטיסים עם כרטיס אחד שהוא נטו בשביל וידאו (Teskla K80 מגיע ללא יציאת Video) לפי מה שנאמר לי יש שני בעיות עם הכרטיסים - 1. אין קירור אקטיבי (אז הגישה שלי הייתה להדביק 3 מאווררים על שטח הקירור של הכרטיס או קירור מים עם בלוק מיוחד) 2. אין לכרטיס יציאת וידאו ולכן לא יהיה ניתן לעבוד על המחשב ראיתי ברשת אנשים שכן הצליחו לבנות מחשב בסגנון מבוסס על הכרטיס מסך הזה לDesktop, רציתי להתייעץ בשנית ולהבין איך ניתן להשתמש בsetup שהצעתי …
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד למשחקים כבדים מה מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
- 2 followers
-
-
חברים,אני מחפש לקנות מחשב ואשמח ליעוץ,לא משנה לי נייד או נייח(ללא מסך,עכבר,מקלדת). חשוב לי שיהיה בו hdmi,SD ושתוכנות כמו לייטרום ופוטושופ יעבדו ללא תקיעות.לא מבין במאפיינים,ככה שאתם יכולים פשוט לזרוק לי דגם מסויים. מחיר באזור ה3000 שח. תודה
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם תצליחו כל הכבוד ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,עבודות,מוזיקה,סרטים,אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.call of duty,world of warcraft,gta,fifa 2011,rome,worms -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).המסך הוא LG flatron 915ft pluse 19 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?ה…
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בינוניים עד כבדים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty mw3, gta 4, fifa 2012, battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך …
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
DELL XPS M1330 לא מטעין לי את הסוללה לא יודע אם הבעיה בסוללה , במטען או במחשב עצמו
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום, אין לי כל כך מושג במחשבים היום אז אני ממש צריך את העזרה שלכם. תודה רבה מראש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 אני מתכנן להחליף אותו בעוד שנה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
היי, אני צריך מפרט למחשב לשימושים הבאים: אינטרנט, סרטים, מוזיקה, משחקים קלים-בינוניים תקציב: 2,000-2,500 ש"ח (בבקשה לא לחרוג) מה חובה שיהיה כלול במחיר: לפחות 500GB, צורב DVD, הרכבה לא צריך: ציוד היקפי תודה
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3900 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל בכוחמה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים כבדים ,סרטי HD, גלישה באינטרנט. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אני מתכוון לרכוש את המסך : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762793 . גודל 23 " עם רזולוציה של FHD. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינו…
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום כולם אז ככה אני מחפש מחשב נייד חדש אחרי שהDELL M1.3 שלי הלך אני מחפש משהו שיעבוד חזק עם אווטלוק אינטרנט ואופיס בעיקר. סקייפ וX-LITE גם יהיו עליו. אז ככה חשבתי על משהו עם מעבד T7200 זיכרון של 1G כ.מסך לא חשוב כנ"ל קול שיהיה עם וירלאס משקל מאוד חשוב שלא יעבור את ה2.5!!! מערכת הפעלה XP HOME\PRO דיסק של 80GB+ כונן+צורב לא חייב DVD בלוטוס יתקבל בברכה אבל ממש לא חייב! אני חשבתי על משהו דומה לDELL D620 הדגם עם 80GB ו512 שאני יעשה הרכבה.. http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=3607 או http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=3606 [שגם אותו יש צורך להרחיב(זיכרון..עוד 512) אז תוסיפו לכל אחד 350 שקל איך הנידים שנתתי מה מומלץ ביותר? יש משהו אחר להציע? רצוי DELL א…
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-