עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Roeebenj,

טוב כניראה שאני הולך ליקנות את המפרט הזה : http://imageshack.us/photo/my-images/228/q2tzhomy2hjg.jpg/ איך הוא?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  2. שלום חברים אשמח לחוות דעת למפרט המצורף המערכת מגיע עם מע' הפעלה + מסך + אוזניות, פד מקצועי, עכבר ומקלדת גיימינג המחיר 3700 ש"ח מה דעתכם האם כדאי? האם ניתן לשדרג בעתיד למעבד יותר חדש? תודה מסך מחשב : 23.8 MAG Z24HDB 2ms VGA HDMI לוח אם : GIGABYTE B365M H זכרון לנייח : G SKILL 16GB DDR4 2666 דיסק פנימי : GIGABYTE SSD 256GB SATA מעבד אינטל : INTEL i5-9400F Tray 9th Gen מאוורר : ANTEC A30 מארז למחשב : Antec NX110 Mid Tower ATX RGB ספק כח : Cooler Master MWE 550W 80Plus כרטיס מסך : GIGABYTE GTX1650 S 4GB

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  3. Started by oded900,

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3079 המפרט הזה מספיק טוב להריץ CF? או שהוא צפוף מידי?אני מתלבט בנוגע למפרט בגלל הצפיפות של המארז והלוח, מה אתם חושבים?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  4. Started by polliker,

להלן המפרט מאתר KSP, אנא תנו חוות דעתכם. הצעות לשיפור יתקבלו בברכה נ.ב. המטרות למחשב הן גיימינג רציני ואוברקלוק הן לכרטיס המסך והן למעבד (לא מטורף אבל מכובד). אשמח אם תתנו הצעות לקירור לכרטיס המסך. תודה מראש. מעבדי אינטל: Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11848 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Katana 3 CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10902 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P67A-UD4-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 2133, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12321 זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x4GB G.Skill RipJaw X Edition Dual Channel CL7-8-7-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?ui…

5. שלום לכולם דוד שלי יש לו בית ענק והוא התקין כמה מצלמות שהוא יכול לפק על הבית והוא רוצה לקנות מחשב שהוא יכול לחבר את כול המצלמות שלו אלהם עכשיו אני לא יודע אולי צריך משהו מיוחד שהוא יכול בכלל לחבר את המצלמות למחשב או שריך מחשב מיוחד לזה ? או שכול מחשב יהיה בסדר?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  6. Started by dvirl,

שלום זקוק בבקשה למפרט מחשב עד 6000 ש"ח מיועד בעיקר למשחקים (אני לא גיימר רציני שזקוק לשחק ברזולוצייה הכי גבוהה ועם anti ailasing וכו... אבל מעוניין במחשב שיריץ את רוב המשחקים החדשים - בעיקר משחקי גוף ראשון בשנתיים שלש הקרובות ) בנוסף אני מעוניין לנצל את המחשב לעריכת ווידאו . אני לא זקוק לציוד הקייפי , ולא לצורב DVD אנא המליצו במידת האפשר על מסך LCD אשר מנסיון אישי עובד עם משחקים ולא רק ברזולוציה הטבעית שלו (במידה וקקית חיה כזו) תודה

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  7. יש לי נייד מדגם Hp dv5 1209ax ורציתי לדעת אם אני יכול להחליף את כל הפנים שלו זאת אומרת הכל כולל לוח אם מעבד כרטיס מסך בקיצור הכל ולהכניס לו את הנתונים של המחשב הזה dv5-1190ej שהם אותו מידות ואותו בנייה של הפאנל והמסך.. יכולים לעשות את זה במעבדה כל שהיא בארץ למשל ב dcs שזה מעבדת מחשבים של hp

8. Started by darkpork,

אני מתכנן כבר הרבה זמן לקנות מחשב גיימינגחזק במיוחד שיסחוב את המשחק רשת הנוכחי בו אני משחק (AION) ואחרים דומים לו... כיוון שבקרוב אני טס לחו"ל אז צצ בראשי רעיון לקנות את החלקים ולהרכיב לבד ובכך לחזוך המון כסף. חשוב לציין שהפעילויות היחידות אותן ביצעתי סביב המחשב הן שעות רבותתתת של גיימינג ומעט בניית אתרים, משמע, הידע שלי בחומרה שואף לאפס. אז השאלה היא: האם שווה לי לנסות? ואם כן תוכלו לשלוח לי לינק של מדריך טוב?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  9. Started by CyborgRAT,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  10. אז כך יש לי מחשב AMD ATHALON לוח MSI פלטניום מעבד 3000 ג'יגה זיכרון 400 מגה הרץ 1.5 גי'גה ארדיסק 160 גי'גה W.D צורב דיוידי כפול 16 כרטיס מסך 6600 ג'יטי 128 מגה כרטיס קול + רשת און בורד מארז+ ספק 450 וואט. כמה למכור?

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל את התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD . המחשב משמש גם לאיחסון סרטי HD למטרת סטרימינג בכל הבית. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד גם לגיימינם בין השאר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050- LG w2284F -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? א…

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  12. שלום, אני מעוניין במפרט מחשב בסך כ 3000 שקל (ללא מסך). מטרת המחשב היא סרטים אינטרנט ומשחקים. יש לי כבר מעבד Q6600 של אינטל. תודה רבה על העזרה. איציק[br]פורסם בתאריך: 14.02.2008 בשעה 16:42:23 החלטתי גם לקנות מסך שיבוא עם המחשב בתקציב של באיזור ה 1000 שקליםאשמח להצעות תודה

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  13. שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי ולענות לי על שאלותיי, תודה רבה. שמי הוא בן ואני בן חמש עשרה וחצי. כרגיל יש לי בחדר מחשב פשוט ומאוד מינימליסטי שקנו לי הוריי לפני כ-6 שנים. מחשב שמתפקד רע וללא ספק זמנו טרם חלף. אני לא מאשים את הוריי שקנו לי מחשב כזה, כי הם אינם מבינים כלל וכלל בכל נושא המחשבים והמפרטים. אין להם בכלל מושג שיש אופציה כזאת לבנות מחשב לפי בקשתך ולפי צרכייך.....הם תמיד קונים וקנו את המחשבים שלנו לבית (לי,לאחי ולאחותי) כיחידה אחת מורכבת *(קומפלט)* באופיס-דיפו, בתווך מחירים של 3000-3500 שקלים. האמת היא שגם אני לא כל כך בקיע בתחום הזה אבל אני *!מאוד מעוניין ללמוד!* ולרכוש מחשב חדש. אז הנה הבקשות והשאלות שלי: אשמח אם מישהו יוכל להשקיע ולעשות את המאמץ לכתוב לי את …

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  14. מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box לוח אם GIGABYTE GA-73PVM-S2H כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2 מארז ללא ספק Thermaltake M5 ספק כח Cooler Master eXtreme Power Plus 460W סט מקלדת ועכבר GIGABYTE GK-KM6100 סה"כ מחיר לכל המוצרים: 2571 ש"ח אני מתכנן בעתיד לשדרג כרטיס מסך. פתוח להערות והארות תודה

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  15. אני רוצה מיפרט עם מעבד ליבה מרובעת בגירסת האקסטרים ולוח אם של החברה הכי טובה בשוק קרגע. אם אפשר שיהיה לפחות 8 ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך חזק

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  16. Started by lipact,

צורכי המחשב OFFICE אינטרנט ושימוש לצרכי עבודות ותוכונות קטנות לא למשחקים צייוד הקפי נדרש עכבר מקלדת מסך LCD WINDOWS XP PRO עדיף 2GB ראם OFFICE יש לי אז אני לא צריך תודה :]

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  17. ברצוני לקנות מחשב עם מסך מקלדת ועכבר, רציתי שתעזרו לי עם החלקים ומקום הקנייה. 1. 4K מזומן. 2. משחקים כמה שיותר כבדים יחסית לתקציב, סרטים, הורדות-אינטרנט. 3. צריך מסך רצוי 22 רחב שיהיה טוב למשחקים ולסרטים - יחסית למחיר כמובן, מקלדת ועכבר נוחים לא צריך אלחוטיים אם אפשר יציאה לטלויזיה. 5. חברה אם יש הבדל משמעותי אז רצוי חברה טובה. 6. העיצוב ממש לא חשוב והקירור אם זה דרוש. 7. לא זקוק למערכת הפעלה. הרכבת מחחשב במעבדה. 8. רצוי מחשב שיהיה אופציה לשידרוגים בעתיד. זכרון-מעבד-כרטיס מסך. 9. שקט לא קריטי. 10. בנוגע לאובר קלאק אני לא כל כך מבין אבל ממה ששמעתי אז רצוי ואם תוכלו להסביר. 11. משחקים כמו GTA החדש על הגדרות מירביות ברזולוציה גבוהה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  18. כולל מסך, אין עדיפות ברורה ליצרן המעבד. תודה

19. Started by t d,

שלום! אני מעוניין לקנות מחשב שינקן לי סרטי HD בצורה חלקה, המחשב הנוכחי שלי מנגן אותם בסדר ואחרי כשעה מתחיל לקרתע בצורה שאי אפשר לראות את הסרט). אני מתכוון להשקיע מקסימום 2500 שקל, לא יותר מזה (עדיף לשאוף לכיוון ה 2000 ). בגדול יש לי הרבה חלקים שאני מוציא מהמחשב הקודם, אז אני צריך: לוח אם\זכרונות\מעבד\כ.מסך\מארז . מלבד השימוש להרצת סרטי HD המחשב ישמש לגלישה באינטרנט ועבודה עם פוטושופ עם אפשרות בעתיד לעבוד על תוכנות גרפיקה כבדות יותר (MAYA,3DMAX,etc). לא התעדכנתי במצב השוק כבר מספר שנים, אז יש לי מספר שאלות. האם כדאי לי לקנות DDR3, אני רואה שהוא פועל בתדרים נורא גבוהים, השאלה אם ז שווה את ההבדל במחיר הכרטיס והלוח אם? ראיתי שלRADEON יש סדרת כרטיסי מסך שנקראת HD ואמרו ל…

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  20. היי, אני עומד לקנות את המחשב הבא: מעבד: Intel Q9550 קירור למעבד: Termaltake BigTyphon VX (למישו יש הצעה יותר טובה? האם הוא רועש?) לוח אם: Gigabyte ep45-DS3R זכרון: ADATA/GSKILL 1000MHZ CL5 או ADATA/GSKILL 800MHZ CL4 כ.מסך: Gigabyte HD4870 512MB מארז: Coolermaster CM-690 ספק כוח: Crosair 550VX דיסק קשיח: Seagate 750GB 32MB צורב: LG Gh20NS +תוספת של 3 מאווררים (Arctic Cooling 120) למארז (מישו יכול להמליץ על מאווררים למארז טובים וזולים?) אני הולך לעשות OC. חשוב לי השקט של המערכת. האם צריך קירור לכ.מסך? מה אתם אומרים? תודה

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  21. קודם כל אני צריך דחוף תשובה פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=268468.0 דבר שני, תודה לכולם על העזרה עד להגעה למפרט סופי. יש לדעתם משהו לשנות: AMD Athlon 64 X2 4800+ AM2 Box Asus M2N-E Western Digital 2500JS 250GB S.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCI-E LG GSA-H44N NZXT Trinity Enermax Liberty 400W תווווווודה

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  22. שלום רב, מעוניין בחוות דעת על המפרט הבא. המחשב אמור לשמש בעיקר לעבודה משרדית (אופיס + אינטרנט) ומעט עבודה גרפית (אבל אין צורך בכרטיס מסך נפרד). AMD ATHLON 64 DUAL CORE 4800 X2 / 2.50GHz SOCKET AM2 65W BOX 3Y GIGABYTE GA-MA69GM-S2H AMD AM2 DUAL DDR2 HDMI+DTS m-ATX 3Y Super Talent DDR2 2Gb 800Mhz CL5 128X8 SUPER RIGID WD CAVIAR SE 160GB SATA2 7200RPM 8MB BUFFER WD1600AAJS 3Y COMPUCASE HEC MICRO ATX CI-6K31 300W BLACK-SILVER המחיר הוא 2,000 ש"ח כולל עבודת התקנה והעברת חומרים מהמחשב הישן (מידע על הארד דיסק וצורב DVD). שווה?

• 8 תגובות
    • 570 צפיות
  23. Started by dd7,

איך המפרט הזה? http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=E6600OB&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=84&aff=Zap〈=he 1. אני קונה מחו"ל כרטיס מסך טוב 2. הלוח אם הזה בסדר?

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  24. אהלן, אני מעוניין להרכיב מפרט למחשב למטרות עבודה משרדית ואינטרנט, מחשב שלא צריכה להיות לו שידרוגיות, פשוט לקנות ולהשתמש. אני צריך שהמפרט יכלול הכל, כולל מארז, מקלדת, עכבר, וגם מסך LCD 17 אינץ' אין מגבלת תקציב, רק שלא יהיה מוגזם. שיהיה מחשב יעיל יחסית לכסף שהושקע בו. נערך ע"י אינטגרל - אין לדון על חנויות בפורום. אשמח אם תוכלו להרכיב את המחשב ב logicpc מודה לכם על עזרתכם!

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  25. Started by yigal83,

קבלתי הצעה למחשב DELL Inspiron 6400 המכיל מעבד T7200 של Intel במהירות 2.0GHz 4MB L2 cache עם 2GB זיכרון כללי במהירות 667MHz כונן של 120GB מסך 15.5 אינץ' ברזולוציה 1440X900 כרטיס מסך RADEON X1400 עם 256MB זיכרון. כניסות סטנדרטיות ללפטופים, משקל של 2.8 ק"ג ו 3 שנים אחריות. האם זה שווה את המחיר ? תודה

• 4 תגובות
    • 570 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.