עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מישהו יכול לתת לי מפרט טוב למחשב גרפי?[br]פורסם בתאריך: 29.06.2010 בשעה 13:35:29 תקציב נע בין 2500 ל- 3000 ש"ח בערך אין צורך במסך

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  2. בס"ד לאחר שבאשכול הקודם שלי קיבלתי המון מידע על רכיבים כאלו ואחרים, ניסיתי להרכיב לעצמי מפרט שיתאים לכל הצרכים שלי. מצטער על פתיחת אשכול חדש, אבל המפרט השתנה כל-כך, שזה כבר נושא חדש הנקודות שגרמו לי לבחור במפרט הנוכחי : חיבור למערכת 5.1 (חשוב מאוד) יציאות DVI-D, HDMI, optical S/PDIF,eSATA, FIREWIRE - לא קריטיים אבל תמיד טוב שיהיה כרטיס מסך ONBOARD - ATI Radeon HD3200 - אשמח לשמוע מכם מעט על היכולות שלו (אני מקווה ש)המערכת יציבה. המפרט : מעבד : Athlon 64Bit AM2 4600 DualCore לוח אם : Gigabyte GA-MA78GM-S2H מארז : EZCool K880B 400W 8CM midi זכרון : kingstone ddr2 800MHz 1gb X2 כ.קשיח : WD SATAII 250g 7200rpm 16m Buffer DVD-RW : Pioneer DVR-215D Black X…

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  3. אורח McCartney
    Started by אורח McCartney,

צריך שתבנו לי מפרט ב-5000 ש"ח מחשב למשחקים,תודה. מחשב ללא מסך

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  4. יש לי 5K למחשב ואני מתלבט.. להשקיע בזכרון מהיר של ג'יגה או זכרון של 2 ג'יגה.. אני מאמין בעתיד אני אצטרך את ה-2 ג'יגה יותר ואני לא מתכנן להשקיע עוד כסף במחשב לשלוש השנים הבאות. בקיצור מה עדיף למחשב של משחקים ותוכנות??

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  5. מחפש מחשב לחדר ילדים שנועד לישומי אופיס, גלישה וגם קצת משחקים. הדרישה העיקרית היא לקומפקטיות ולכן אני מחפש מארז שמשולב במסך ולא תופס מקום. (החלופה הפחות מועדפת היא לקנות נייד בסיסי ב-3K ש"ח).

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  6. Started by elad12,

מה הכוונה לכך שמעבד שקול למעבד אחר ללא וירטואליזציה? לדוגמא T5800 וT7250. על מה זה משפיע בדיוק מבחינת ביצועים? מה בעצם הורידו פה?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  7. שלום לכולם ככול שאני מדבר על מפרט המחשב שלי יותר, ככה הוא מתרחק, ואני חושב שצריך להשים לזה סוף, פשוט לעצור בנקודה כלשהי ולחיות איתה. הבעיה היא פשוט ההמתנה, אתם מבינים, ככל שאני מתקרה לתאריך הקנייה של המחשב החדש שלי, ככה יוצאים דברים חדשים יותר. התאריך המקורי של קנייתו של המחשב שלי הוא בתאריך ירידת המחירים של הQ6600, אך כל פעם מתחדשים דברים. רציתי לדעת האם שווה, לחכות,לשלם, וכל דבר אחר כדי לקבל ביצועים מעולים יותר. הדרישות שלי אם הם נחוצות בכלל הם Oc חביב עם קירור סטוק, המשחקים הכי כבדים שיצאו+יצאו, ועבודות גרפיקה פה ושם. העיקרון המרכזי הוא שהוא יוכל להריץ משחקים ב3-4 שנים הקרובות, ושיהיה ניתן לשידרוג. המפרט שמתוכנן ליולי אמור היראות בסוף כך: (המחירים מותוכננים לי…

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  8. Started by menashe,

אחרי שהיה לי מפרט מחו"ל, נכון לעכשיו אני חושב שאולי יותר טוב לי לקנות בארץ, בגלל האחריות וההרכבה שיהיה לי פה מבקש מפרט ב3000 שקל, ללא מסך, ויש לי כיוון מסויים מחשב לאינטרנט וקצת משחקים, רוצה לעשות OC רציני לשיפור ביצועים, זכרונות אני מביא מחול 2GB של G.SKILL 800 מה אתם ממליצים לי חוץ מזכרונות שאני מביא?

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  9. Started by דין כהן,

שלום זה המפרט שאני רוצה לקנות....עכשיו השאלה שלי האם הוא טוב ואם לא אתם יכול להגיד לי מה כדאי לשנות....אני לא רוצה למלא שאלון כי אני רוצה את המפרט אתה ורק אם צריך אז לשנות כמה דברים....תודה נ.ב- אני יכול לקנות רק מאייבורי. מעבד:intel sandy bridge core i5 2400 3.1 ghz box מאוורר למעבד:KATANA 3 SCKTN3000I לוח אם:gigabyte ga-z68ma-d2h-b3 זיכרון ראם:kingston 2x4=8 gb 1333 דיסק קשיח:samsung spinpoint f3 1TB HD1035J כרטיס מסך:Gigabyte דגם Radeon HD 6850 OC 1024MB GV-R685OC-1GD ספק כוח:seasonic-boronze 520w מערכת הפעלה: Windows 7 home primium 64 Bit מארז:מארז Thermaltake דגם Armor A60 יש לי עוד שאלה האם עדיף לי לקחת את הלוח אם הזה Gigabyte GA-H67M-D2-B3 ואז…

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  10. שלום רציתי להרכיב מחשב הכולל רק: מארז, לוח אם , מעבד , זכרון פנימי , וכרטיס מסך סכום השקעה בסביבות ה1500 שח מבחינת מעבד חשבתי על AMD athlon Xp 3000+ רק שאני לא יודע איזה לוח מתאים לו ומבחינת כרטיס מסך אני לא חושב שאני צריך משו מעבר ל ATI readon 9600 pro אפילו משו פחות רציני במחשב מיועד לעבודה משרדית סרטים לא דברים רציניים מדי תדוה לכל העוזרים!

• 8 תגובות
    • 570 צפיות
  11. Started by JohnClark,

היי, אני צריך מחשב שיתאים למשחקים, אבל עם כרטיס מסך חלש או כרטיס מסך מובנה בלוח הסיבה היא שאני קונה את המחשב לבני הדודים הקטנים שלי, שעדיין לא משחקים אבל צריכים מחשב. אני אני קונה מחשב עם רכיבים טובים, שבבוא הזמן אני אקנה לו גם כרטיס מסך רציני לא צריך מסך חשוב מאד שכל הרכיבים יהיו מKSP התקציב הוא 3000 ש"ח אבל אם שווה להגדיל אותו אני מוכן להגדיל, הייתי שמח אם תתנו לי מספר אפשרויות תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  12. Started by BENNY-L,

מה עדיף 4 ליבות או 2 ראיתי שממליצים על מארזי קולרמסטר למה? מה עדיף לוח תומך NVIDIA או ATI המחשב הולך לרוץ על מסך 22 אינץ ASUS MW221C ומשחקים כמו קול אוף דיוטי 5 וגוסט ריקון ועוד בסגנון לא חשוב כול כך שיהיה שקט אבל גם לא משאית תודה

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  13. חבר מעוניין לדעת אם יש אפשרות להוציא מפרט טוב ב- 3.5K. חנויות באזור אשדוד. הוא קיבל מפרט חלקי המופיע למטה ובעל החנות הבטיח לו את הכל במקסימום 3.7K לי אישית זה נשמע חשוד ולכן אני פה כדי לקבל עוד כמה עצות. מעבד: E8400 לוח: gigabyte GA-P35-DS3L זכרונות: Kingston / Mushkin 2GB DDR2 כרטיס מסך: Club3D / Gigabyte 8800/9600 GT 512MB דיסק קשיח: WD 250GB SATA2 צורב : Pioner / LG/ /NEC -X20 כולל מסך, מארז, ספק וציוד הקפי שאין לי מידע עליהם. אמרתי לו שלדעתי אין מצב שהוא יוצא ב- 3.7K ואם כן אז לא במפרט הזה ועם הרבה חלקים ג'נריים. מה דעתכם? אני אשמח אם תוכלו לייעץ לי עוד היום כי מחר הוא הולך אליו חזרה.

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  14. מה התקציב המקסימאלי? 3700שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל מקסימום. 2. השימוש :מחשב משחקים לבן שלי LEFT 4 DEAD' BIOSHOCK' PORTAL 2 ועוד א) שימוש כמעט תמידי אין צורך במסך, קיים מסך LG 19" בן 3 שנים ציוד הקפי: מקלדת ,עכבר, רמקולים . 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן (OC)? לא מתוכנן 7. נחוצה הרכבת המחשב בחנות כולל WIN7 7. אזור המגורים חדרה 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? המחשב אמור להחזיק לפחות 3 שנים כך שיש לקחת בחשבון שדרוגים. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  15. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2600+- במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) גיימינג 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא צריך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? נווידיה. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? הקירור דיי חשוב 7. האם אתם צריכים מערכ…

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  16. מעדיף מחשב כמה שיותר קטן במימדים שלו שזה אומר אם יש למצוא את המארז המיני הזה אז להכניס אותו ומסך לא צריך יותר מ17 ... העדפה למחשב מחנות tms תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  17. שלום לכולם, יש לי מחשב יחסית ישן בבית ואני זקוק להמלצה לשדרוג המפרט שלו,השאיפה זה לא לעבור את ה-1000 שקל ומן הסתם כמה שפחות להוציא. חשוב לציין שהשאיפה היא גם לקנות מארז חדש,שיהיה קטן ויפה יותר מהקיים. יש לי עכבר+מקלדת אלחוטיים(אם זה חשוב לציין). השאיפה מהמחשב: המחשב אמור ליהיות HTPC ולהתחבר לLCD 32 של חברת HAIER. הרצון שהוא יריץ מוסיקה,סרטים ותמונות וכמו כן שיהיה אפשר לגלוש באינטרנט. דבר נוסף שאני רוצה זה שאני אוכל להקליט דברים מהטלויזיה למחשב. מפרט המחשב הקיים: intel pentium 4,2400 mhz asus p4s8x-x 256mb wdc wd800 jb-00cra1 radeon 9200 pro family(כרטיס מסך) ati radeon 9250(מאיץ כרטיס מסך) sis 7012 audio device נראה לי שרשמתי הכל,אם חסר משהו או טעיתי רק תג…

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  18. ברצוני לקנות מחשב נייח למטרת משחקים כבדים. יש לי תקציב של 3,000 ש"ח פלוס מינוס. אין לי צורך לקנות מסך. מה עדיף, לקנות מחשב חדש או לחפש יד 2 ?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  19. בס״ד שלום! יש לי מחשב נייד מסוג msi ms-1683 הווינדוס מתחיל לעלות ונתקע הרבה זמן על החלק של starting windows עד שהמחשב מפעיל את עצמו מחדש ניסיתי גם מצב בטוח ולא הולך.. כנראה שההטרדה דיסק הולך למות אבל השאלה שלי היא אם יש דרך כלשהי להציל את התמונות שעל ההארד דיסק.. אולי חיבור למחשב נייח או הפעלה באמצעות usb? תודה לכולם!

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  20. אז לאחר שהתייעצתי בפורום לגבי המפרט עצמו, הגיעה ההתלבטות של מתי לבצע את הרכישה. מנסיונכם האם יש מבצעי סוף שנה שווים שאסור לפספס, או שדווקא עדיף לחכות לשנה החדשה ולרכוש אז? או שאולי בכלל אין חוקיות? תודה.

21. Started by katzar2,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיש עכשיו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינץ' 1920X1080 רזולוציה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כמובן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  22. Started by Spook,

בקרוב יביאו לי מחשב נייד מארה"ב. עד לאחרונה רציתי לקנות DELL, אבל לאחר שגיליתי שהאחריות שלהם לא מכוסה בארץ התחלתי לחפש מחשב שכן יכוסה גם כאן והגעתי ל-HP Pavilion dv2500t. ברצוני לדעת מה דעתכם על המחשב הנ"ל וכן על HP בתור חברה למחשבים ניידים. האם המוניטין שלה למוצרים שמתקלקלים בקלות תואם את המציאות? יש אפשרות לקחת את המחשב עם כרטיס מסך Nvidia GeForce 8400M GS. מה דעתכם על הכרטיס הזה? המטרות הן בעיקר ללימודים אבל גם לשימוש כמחשב למשחקים (לא כבדים) לשנה - שנתיים הקרובות.

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  23. Started by wooper,

היי יש לי בעיה בנייד DELL STUDIO 1537 הדיסק נשלף מהכונן בכל הפעלה מחדש אני פשוט רואה את הסימן של ה eject זוהר זה קורה בעיקר שאני עושה רסטרט למחשב מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  24. אני מתלבט עם לקנות מחשב דל Inspiron 3521 i3 עם מעבד 1.4 מסך 15.6 חצי טרה הארד דיסק 4 גיג'ה ראם (DDR3) כרטיס אינטל 3000 סוללה 4 תאים. זמן עבודה ממוצע באופיס - 3 שעות זה נשמע לי סביר. עכשיו אני סטודנט ואני צריך נטו מחשב לעבודה על וורד, קריאת מסמסכים ואינטרנט. גם סרטים לפעמים. לא מעניינים אותי משחקי מחשב במקרה של הלפטופ. עכשיו המפרט נשמע לי טוב. אך אני לא בטוח אם כדאי לי לקנות את המחשב הזה. גם קראתי עליו איזו ביקורת וכתוב שהתאורה האחורית במסך היא חלשה מהמצופה ואני לא יודע מה ההשלכות של זה. אשמח לשמוע לדעתכם. אגב יש פה קישור לאתר שעשה סקירה על המחשב. לא בטוח אם להסתמך על זה. אשמח לשמוע דעתכם גם על זה. תודה.

• 0 תגובות
    • 570 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.