עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אודה על קבלת המלצות / הצעות למחשב נייד לשימוש משולב אישי + משרדי. השימוש העיקרי (עבודה) הוא בעיקר "סטנדרטי", כלומר אינטרנט, אופיס וכיוצ"ב. ברמת התחביב, אני משתעשע קצת בפיתוח (אנדרואיד וכו'), וצריך מחשב שיהיה מספיק חזק בשביל לעמוד בזה, אבל מצד שני לא רוצה להשתגע כי לא מזה אני מתפרנס. כרגע אני עובד עם Dell Inspiron 15 עם מעבד i3 ומסך 15.6. בסה"כ מרוצה ממנו, אבל מרגיש שהוא לא סוחב. תשובות לשאלות הנפוצות: * מטרות המחשב? כאמור - משולב לואוטק (משרדי) + קצת הייטק (פיתוח) כתחביב. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה מבריק או מט. גודל - רגיל לעבוד עם 15.6 אבל מוכן לשקול טיפה יותר קטן. * רזולו…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. ערב טוב אני מתחיל בקרוב ללמוד, והגיע הזמן להתחדש במחשב נייח לבית, מחשב נייד אקנה כנראה בשנה ב' ללימודים, כרגע לא צריך. התקציב הוא כ3K למסך ולמחשב, ללא חריגה. אני לא חובב משחקים, כך שכרטיס מסך מובנה יספק אותי בהחלט. בבדיקה באתר KSP ראיתי את המחשב הזה ב1.9K ש"ח Core i5 6500 8GB DDR4 WD 1TB SATA3 * SSD יירכש בנפרד ואת המסך Dell UltraSharp U2414H 23.8'' LED IPS ב1050 ש"ח סה"כ יוצא 3K, ומבירורים ברחבי הרשת התרשמתי מאוד מהמסך אז רגע לפני שאני מזמין, סייגים והערות? תודה ושנה טובה איתי

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by liel3,

רציתי לקנות את המסך הבא: VIEWSONIC VP930 , אבל כמעט בכל החנויות לא המליצו לי עליו, לא בגלל שהוא לא טוב, להיפך כולם אמרו שהוא מסך מצויין, אבל הבעיה זה היבואן ונותן השירות (לא מזכיר שמות אבל כולם יודעים) ולכולם היו ביקורות על רמת השירות של היבואן. אני צריך מסך ברמה דומה, אולי של ASUS או SONY , המחיר של ה - VIEWSONIC VP930 היה 2300 ש"ח כלומר אני צריך מסך פחות או יותר באותו מחיר. תודה מראש!!!!

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  4. Started by JohnnyBoy17,

היי, אני רוצה לקנות מחשב של ASUS. את המחשב הזה בחברה הזאת או ב AMAZON. מחשב 17" לגיימרים. חזק ביותר ואני מאוד רוצה לקנות. עכשיו, אני חייב גם מישהו שיעשה לי אחריות עליו בארץ. אתם יודעים אולי איפה יש מישהו כזה? ואם זה משתלם? זה די דחוף.... תודה לעוזרים הנה הלינק: http://www.compusa.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=6701575&CatId=3998

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  5. Started by sagiCC,

lenovo thinkpad w510-2nu עם הרחבת זכרון ל8 ג'יגה 1333

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  6. מה המצב חברה מה דעתכם על מחשבים עסקיים עם מעבדי AMD ? http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-d531-80gb.htm

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  7. Started by I7210I,

שלום יש לי MSI WIND ואני מפעיל את הBT וא)אני לא רואה את הסמל בשורת המשימות ב)גם שאני מפעיל אותו אז שאני הולך לתוכנה שלו של טושיבה אז הוא כותב BT HAS NOT STARTED.. מה עושים? תודה[br]פורסם בתאריך: 19.08.2008 בשעה 12:16:20 הסתדרתי תודה!

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  8. Started by kobi_sion,

המחשב הישן שלי i7 4790 הלך כנראה לעולמו מנסה להתארגן על מחשב חדש - צריך המלצה ל I7 או I5 או מבוסס AMD 16gig זיכרון השימושים: משחקים (BF לדורותיו PUB G, WILDLAND FIFA SQUAD... תכנות הורדות ועבודות אופיס אני צריך מעבד, לוח אם, זיכרון, וקרור דגש על שקט (יש לי מארז, דיסקים ו-1070) טווח 2500-3000 בתודה מראש קובי

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  9. Started by Shmar77,

הי, זקוק לעזרה בבחירת מחשב נייד לבית. רב השימוש בו תוכנות OFFICE וגלישה באנטרנט. אחסון גדול יהווה יתרון אך יכול להיות מוחלף בכונן חיצוני (זול יותר). כרגע מתלבט בן 2 אלה: https://ksp.co.il/?list_compare=.53292..53104 אבל אשמח להמלצות אחרות. מחיר עד 2100ש"ח. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  10. שלום! 1. תקציב - אני לא רוצה לחרוג מ2000 שח. 2. עבודה משרדית, סרטי HD, אינטרנט, יכולת בסיסית להפעיל משחקים. אין שימושים מיוחדים, בעיקר מולטיטקינג. יש לי מסך 19" רחב עם רזולוצייה טבעית 1440*900 3. אין צורך בציוד הקפי 4. אין צורך בכונן דיסקטים 5. - 6. 5 7. מאמין שלא.. ואם כן אז במגבלה של קירור אוויר. 8. אין צורך במערכת הפעלה/ הרכבה 9. אזור מרכז, בת ים. 10. - באופן כללי חשבתי על מערכת מבוססת 720 של AMD על לוח עם כ.מסך מובנה, 4 ג'יגה זכרון ו500GB קשיח. מעדיף מארז שחור, קטן, זול עם ספק מובנה ומומלץ גם שיראה בסדר. אני מעוניין לחסוך כמה שיותר אז אני מאמין שאוברקלוק אני לא יעשה. מעבד AMD Phenom II X3 720 Black Edition Box ₪651 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD…

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  11. Started by יניב396,

יש לי דגם מחשב נייד dv6525ea אני רוצה להתקין xp עליו אבל אני צריך להתקין דרייבר של דיסק קשיח יש לי את הדרייבר אבל אין אני מתקין אותו? כי יש הודעה שהוא דורש רק מהפלופי להתקין את הדרייבר ואין למחשב פלופי וזה לא קשור להגדרות ל הביוס כי ניסתי גם את זה אז איך מתקינים את הדרייבר וכל זה נגרם בגלל שעצרתי את המחשב באמצע התקנה של וינדוס 7 המחשב מעלה דרך בוט רק את הXP אבל ויסטה הוא לא מעלה דר הבוט לא מצליח להתקין מערכת הפעלה מה הבעיה נראה לכם?

12. Started by לוח שנה,

שלום לכם, המחשב עבד אתמול כרגיל והיום פתאום לא נדלק. הדבר היחיד שנדלק זו המנורה שמראה שהמחשב דולק, אבל שאר הנורות לא דולקות וגם לא המסך. יש למישהו רעיון על הסיבה לבעיה? תודה.

13. Started by zabi_g,

היי, אני מחפש מחשב נייד 15" - לא פחות - באיזור ה 3K ש"ח (אם צריך אני יכול לגלוש עד 4K) לאוניברסיטה, הדרישות העיקריות שלי זה מסך שאפשר לעבוד מולו שעות מרובות, מקלדת נוחה, זמן סללה טוב ואחריות של שנתיים לפחות. המחשב ישמש בעיקר לאופיס ואינטרנט ואולי מדי פעם גם לצפיה בסרטים. אשמח להמלצות על מחשבים ועל מקומות לקנות את המחשב באיזור חיפה תודה

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  14. Started by along21,

שלום, אני מתכנן לקנות נייד לצרכי אופיס ואינטרנט עם מסך גדול (17"), המוכר המליץ לי Dell Inspiron 5748 וראיתי שיש 2 אופציות מעבד I5 במחיר 3008 (השבוע אהיה באילת) http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=23192 ומעבד I7 + כרטיס מסך Nvidia GeForce GT 840M במחיר 3466 http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=23194 האם שידרוג המפרט מצדיק את תוספת המחיר של 460 ש"ח האם זהו מבאמת דגם מוצלח - ראיתי קצת וראיתי ביקורות לא רעות.. תודה

• 0 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. אהלן אנשים, אני מחפש מחשב נייד. * מטרות המחשב: המחשב ישמש להתעסקות יום יומית (אינטרנט, סרטים או סדרות לעיתים נדירות וכו׳) * גודל המסך? עדיפות ל15.6 * משקל רצוי? עדיף שיהיה כמה שיותר קל, אני לא אסתובב איתו כל היום אבל שלא יהיה מעמסה יותר מידי (מניח שאזור ה2קילו זה מעולה) שגם לא יהיה עבה מידי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיהיה חיבורHD וחיבור לעכבר במידה ואני ארצה לחבר אותו למסך גדול * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מצידי שיהיה רק 8ג׳יגה של SSD רק לווינדוס, אני משתמש בהארדיסק חיצוני להכל שלא יכביד על המחשב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא מבין בזה כלכך, אם אני יכול לחבר מסך ועכבר פשוט, לא חושב שצריך * האם נדרשת אחריות בינלאו…

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  16. הנייד שלי קצת ישן, ויש לי בעיה של התחממות יתר (לפי דעתי)... בעקרון הוא עובד, אבל אחרי זמן עבודה מסויים הוא פשוט עובד הרבה יותר לעט מהרגיל והמעבד פתאום מתחיל לעבוד הרבה יותר קשה (בסיבות ה70%). אחרי שאני מכבה אותו ללילה או לכל תקופה ארוכה מספיק הוא חוזר לעבוד בצורה סבירה. המעבד הוא פנטיום 4, בגדול רציתי לדעת מה הטמפרטורה המומלצת למחשבים ניידים ואיך אני מוריד את הטמפרטורה בנייד שלי (אם זאת באמת הבעיה)? אין לי שום בעיה לפתוח אותו ולהתעסק קצת בקישקה שלו (כבר עשיתי את זה פעם מזמן) אז אם הפתרון הוא פשוט לשים קצת משחה תרמית או משהו כזה, אני אשמח לשמוע את זה (אגב, משחה תרמית זהה למחשבים רגילים ולניידים, נכון?) תודה רבה, איאן טראוט

17. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד עד 4000 שקל. בקטגוריה "שימוש משרדי או ביתי". המטרה המרכזית של המחשב היא מוצרי office למינהן, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים וכו'. אשמח להמלצות. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  18. Started by Bone-Breaker,

אני מחפש מחשב נייד לאח שלי רק לשימושים משרדיים. בקשר למסך, אין לי מושג מה עדיף 15.4 או 14.1 אבל עדיף שלא יהיה מבריק. הארד דיסק- לא צריך יותר מ 60 או 80 ג'יגה אבל שיהיה לפחות 5400RPM זכרון- 512MB לפחות. רשת- כרטיס רשת אלחוטי זהו סך הכל, כמובן שיש דרישות נוספות אבל אין תקציב ואני מחפש מחשב במינימום כסף. אם באמת אין שום אפשרות לקנות מחשב נורמלי בתקציב הזה אני אנסה לארגן עוד 200-300 שקל. תודה.

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  19. Started by N0mad,

שלום רב לחברים היקרים. אני מעונין במחשב חזק, לא למשחקים, אבל אני מעונין להריץ עליו לפחות 4 מכונות וירטואליות, אולי 5. מעולם לא התעניינתי במחשב נייד, עד היום, לכן אין לי שמץ בנושא, מלבד נתונים יבשים(מעבד זיכרון וכו). אז אודה לכם, אם תעזרו לי לרכוש מחשב מחברה איכותית, שלא מחפפת בסתר, ואחרי 6 חודשים המחשב יתחיל להתפרק או שהסוללה תגסוס. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. כמו שאמרתי אני מחפש נייד בסביבות 5500 - 6500 ש"ח +/- יש מקום למשחק (וכמו כל ישראלי כמה שיותר זול). המחשב מיועד לאדריכל / הנדסאי בנין שעובד בתוכנות כגון אוטוקאד וכד'ו... חשוב ביותר שהוא יוכל לבצע הדמיות תלת מימד ללא בעיות (האם צריך כרטיס מסך חזק ,או שזה לא קשור?) . בענין המשקל עד 3 ק"ג וזמן סוללה ארוך כמה שיותר אבל לא על חשבון הביצועים . עדיף מחברה ידועה בעלת שירות כמו שצריך. אני חושב על מעבד T7200 עם זיכרון של לפחות 1G אבל חוץ מזה אין לי מושג (ערכות שבבים,כרטיס מסך) בסך הכל מחשב חזק במחיר עממי. יש לי אפשרות להביא מ USA האם כדאי (אחריות, שירות ומחיר). כל תגובה תתקבל בברכה תודה אבי

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  21. Started by tmpusr,

http://technologizer.com/2010/08/12/ipad-alternatives/ אולי סוף סוף אני אמצא מחליף ראוי ל-ASUS R2H המזדקן שלי.

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  22. Started by erone,

אני מחפש לקנות מחשב נייד שימוש לעבודה: אקסל וורד ,אוטוקאד (למי שמכיר autocad ) יש עכשיו הרבה מבצעים black friday קצת קשה לי מבחור אחד טוב מקווה שמהוא יכל להמליץ על אחד או שנים מעדיף intel cpu ומספיק זיכרון כדי להריץ את autocad

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  23. Started by גיק,

שלום, אחלה פורום ! יש ברשותי מחשב ישן. לוח האם מקולקל. יש כרטיס רשת אבל רק של 100. אני חושב שהספק עובד - easycool 300W atx-jps כתוב גם משהו עם SWITCHING אבל נראה לי סתם ספק פארש. המארז הוא בערך במימדים 18*40*40 (atx ?). יש מאוורר נוסף. עכשיו השאלה אם כדאי לקנות חלקים או לקנות מחשב מורכב. יש מעבד AMD חלש יחסית לימינו. מאוד הייתי מרוצה ממנו. אולי אפשר לעשות משהו עם המאוורר שלו. המחשב אצלי עובד קשה ועובד הרבה (לצרכי פרנסה). המון טאבים פתוחים. בד"כ של טקסט אבל גם שימוש בוידאו (בד"כ קצרים). והכל במקביל לתוכנת ג'אווה. המהירות לא קריטית עבורי. הכי חשוב שהמחשב ידע להתמודד עם הרבה דברים פתוחים. יש לי כרגע עוד מחשב I3 3 GHZ והאמת שאני מאוכזב לעתים קרובות, אם כי זה כמעט בטוח בגל…

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  24. מעבד Intel® Pentium® Processor G630 (2.70GHz, 1066MHz FSB, 3MB L2 Cache)2nd Generation Intel® Core™ i3-2120 Processor (3.3GHz, 3MB, 2C) מערכת הפעלה Windows® 7 Home Basic SP1 64 bit (English)Windows® 7 Home Premium SP1 64 bit (English)Windows® 7 Professional SP1 32 bit (English)Windows® 7 Professional SP1 32 bit with XP Mode installed (English)Windows® 7 Professional SP1 64 bit (English)Windows® 7 Professional SP1 64 bit with XP Mode installed (English) זיכרון4 Up to 4GB 5 Dual Channel DDR3 SDRAM at 1333Mhz ערכת שבבים Intel® 6 Series H61 Chipset כרטיס וידאו Intel HD Graphics / Intel HD Graphics 2000 (depends on the processor selected)1GB AMD Radeon™ HD 6450 (D…

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  25. Started by maxxtro,

שלום חברים אז אחרי 6 שנים החלטתי לשדרג את המחשב הישן שלי, המטרות העיקריות שלי יהיו גיימינג, ומשחקי רשת יש לי מסך 23" FHD וספק כוח 450 HEC זה המפרט שבניתי מעבד Intel Core i5-3470 3.2Ghz 6M Tray ₪870 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=II53470T לוח אם Gigabyte GA-H77M-D3H ₪487 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=95H7701 קרור למעבד Zalman CC92HS ₪66 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=3104MM סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪1423 המפרט הורכב באתר:http://www.skypc.co.il חסר פה מארז של Zalman z11 http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=12919&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he בנוסף חברה שלי תיהיה חודש הבא בח"ול ואני יקנה 670GTX חוסך לי 400-500 ש…

• 0 תגובות
    • 614 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.