עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by scruby,

שלום לכולם, אני מחפש לשדרג כרטיס מסך בקרוב, המטרה היא בעתיד לקנות מסך שתומך 144HZ 1080P או 1440P מה שירגיש יותר פרקטי כדי להריץ משחקים בקצב רענון גבוה. התקציב גמיש בין 1000 ל 2000 ש"ח אך מחפש כמה שיותר bang for buck. המועמדים הטבעיים לפי איך שאני רואה את זה הם gtx 1060 וה- rx 480 ואולי 1070, השאלה אם הוא לא אובר קיל בשביל מה שאני רוצה. לא שולל כרטיסי יד שניה אבל אין הרבה ברמה גבוהה, 980ti יד שניה יכול להיות אופציה אם יהיה כזה. מה אומרים?

2. Started by The-Crush,

שלום אני מעוניין במחשב למשחקים בעיקר ורציתי לדעת על איזה תוכלו להמליץ לי..... מצאתי את זה וגם כן רציתי לדעת אם זה שווה את הקניה או שיש לכם הצעה טובה יותר Aurora m9700 Processor: AMD Turion 64 Mobile ML37 2.0GHz 800MHz FSB 1MB L2 Cache Operating System (Office software not included): Genuine Windows® XP Home Edition with Service Pack 2 Chassis: 17" WideXGA+ 1440 x 900 LCD with Clearview Technology - Saucer Silver Motherboard: Alienware® NVIDIA® Mobile SLi Chipset Memory: 1GB Dual Channel DDR SO-DIMM at 400MHz - 2 x 512MB System Drive: Single Drive Configuration - 80GB Serial ATA 1.5Gb/s 7,200 RPM w/ NCQ & 8MB Cache Optical Drive: 8X Dual Layer DVD+/-RW & 24X CD-RW …

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  3. שלום אני רוצה לקנות לקראת הגיוס שלי (שזה בעוד כשנה בערך) מחשב נייד שאיתו אוכל לעבוד בזמן הצבא ובבית כרגע יש לי מחשב נייח שאני רוצה להחליפו במחשב הנייד. רציתי לדעת אם זה בכלל כדאי לעשות דבר כזה מבחינת רמת הביצועים של המחשב ואיכות השימוש (נוחוחת בעיקר). הדרישות שלי מהמחשב הם: יכולת עבודה עם כרטיס קול חיצוני עבודה בסביבת קיו-בייס לוח האם והמעבד חזקים ככל האפשר. אני רוצה שהם יהיו הרכיבים שבהם אשקיע הכי הרבה כסף ושיהיו מעל הרמה של כל אחד מהרכיבים האחרים במחשב כרטיס מסך: שיוכל להפעיל משחקים של היום, אני לא רוצה לעשות ערכות גרפיות וכ'ד. כרטיס קול: בסיסי ככל האפשר כיוון שאני רוצה לחבר לו כרטיס קול חיצוני להקלטות או אם יש לכם משהו ממש מעניין שיהיה שווה להשתמש בו להקלטות בי…

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  4. Started by עידו נ,

שלום לחברי הפורום, מחפש המלצה לקניית מחשב עבור אדריכל. מטעמי אסטתיקה ונוחות פונקציונלית, הייתי שמח למחשב all in one, אבל הבנתי שכנראה עוד אין חיה כזו שגם מצליחה לתת ביצועים טובים וכנראה שיש בעיה גם עם מערכת הקירור בגלל השטח המצומצם בתוך במסך. בכל מקרה, אשמח למארז כמה שיותר יעיל/צר אבל שעדיין נותן מספיק מקום למערכות הקירור הנדרשות. אז ככה: 1. מה התקציב המקסימאלי? כמובן שכמה שפחות. עדיף עד 7k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר, אשמח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד אלף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בתוכנות cad (אוטוקאד/רוויט) הדמיות תלת מימד, רינדור בס…

5. Started by talelisapov,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 CS:GO וכ'ו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ככל האפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט ועבודה באופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עריכת מסמכים ב-WORD, שימוש תדיר, לא לפרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  7. מחשב משרדי בסיסי, ללא מסך, שיכול להריץ בצורה טובה Counter Strike 1.6 (אין לי מושג מה דרישות הגרפיקה שלו, אני מניח שאתם יודעים טוב ממני). אשמח לדעת מה המינימום שהנ"ל יעלה, ואשמח גם ללינק לרכישה של מחשב ספציפי מ KSP (פשוט קרוב לי לבית). תודה.

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  8. Started by shai_elk,

שלום לכולם, אני מתעניין לגבי מחשב נייד והבנתי שDELL וASUS הן 2 החברות המובילות. התקציב זה בסביבות ה3500,רוצה לקנות רק בארץ,אפשר לחרוג בקצת..מה אתם אומרים לגבי שלושת המפרטים של המחשבים הבאים? http://ksp.co.il/?uin=18736 http://ksp.co.il/?uin=17771 http://ksp.co.il/?uin=17838 ..מה מבין שלושתם עדיף? באיזה מהם המעבד וכרטיס מסך יותר טובים לפי דעתכם? תודה!

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  9. Started by Ese Blese,

שלום חברים אשמח למפרט למחשב גיימינג. מצ"ב השאלון. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000 ש"ח אפשרות חריגה עד 600 ש"ח אבל רק אם ממש משדרג חלקים הכרחיים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית. (בעיקר משחקי FPS פורטנייט COD ועוד.) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך לגיימינג 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מע…

10. Started by asherman1,

יש מישהו שיש לו את הנייד הנ"ל ויכול להצביע על יתרונות / חסרונות? מדובר על מעבד אינטל I7 דור שמיני, כרטיס מסך 1060, זיכרון RAM 16GB.

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  11. אהלן! אשמח לעזרה בנושא, הנה המידע לפי הפורמט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הפקת מוזיקה ברמה גבוהה, עיצוב גרפי (פוטושופ, אילוסטריטור - ללא תוכנות תלת מימד), ופעם באף פעם - משחקים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ברשותי ספק כוח 550W של CORSAIR, וכונן 1TB (אשמח ל…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by samiking,

ערב טוב! המחשב ישמש לגלישה באינטרנט ושימוש בSkype. האם Acer Extensa 5630EZ יענה על הצרכים? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  13. Started by ExtraSi,

1. המחשב קצת מיושן, לאחר פירמוט, איזו גירסת Windows להתקין עליו? XP? ויסטה? 7? 2. מניסיון העבר, סביר להניח שיהיו חוסרים בדרייברים לאחר הפירמוט וההתקנה (אלא אם אתקין 7, טרם ניסיתי), מישהו יכול לצרף לינק להורדת הדרייברים הנדרשים, ע"מ שלאחר הפרמוט יעבוד כרטיס הרשת, יציאות ה USB, וכו'? 3. במידה וארצה להחליף גם סוללה, איזו סוללה חלופית/מקורית מתאימה וכמה אמורה לעלות? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by LordEnlil,

אחותי צריכה מחשב נייד לשימוש כללי (כרגע לומדת לפסיכומטרי, לא יודעת מה היא תרצה ללמוד באוניבריסטה) https://ksp.co.il/index.php?select=.214..2640..2639.&kg=&list=1&sort=3&glist=1&uin=75809&txt_search=vostro&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= האם הלפטופ הנ"ל מספיק טוב? או ללכת על דגם יותר מתקדם של VOSTRO?

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  15. שלום לכולם. אני לא כל כך מבין בתחום הניידים, ואבי ביקש ממני עזרה בקניית מחשב נייד. הנייד ישמש בעיקר לנסיעות, בדגש על חו"ל. נתתי כאן טווח תקציב גדול, אני מקווה לשמוע כמה אופציות, כמובן שהעדפה היא לחסוך. * מטרות המחשב? - משרדי, בעיקר אופיס ואינטרנט * משקל רצוי? משקל מטרה 2 ק"ג, אפשר למתוח גם עד 2.5. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סוללת 6 תאים, אני מניח 3-4 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - לא ממש. * בלוטות? - לא ממש. * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא קריטי, 250-320GB. אפשר גם לרדת ל-160, זה לא משהו קריטי. * צורב DVD? - עדיף, במידה ואי הכללת כונן אופטי יכולה להוריד את המשקל/מחיר, אני אשמח לשמוע אופציה כזאת. * האם נדרשת …

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  16. Started by lronen66,

מעוניין לקנות מחשב נייד לשימוש אדריכל בתקציב של 5000 ש"ח עד 5500 ש"ח. אשמח לקבל עצות

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  17. Started by yakirz5,

היי, אני מחפש לקנות לפטופ חדש ואשמח לקבל איזה מפרט מתאים. השימוש בכללי הוא לעבודה סטנדרטית ולא למשחקים ועריכה שדורשים כרטיס מסך רציני.. 4/8 ג'יגה RAM , נפח של 1.0/2.0 טרה יספיקו. גודל המסך(13.3-15.6) זה מקום להתגמש לטובת מחיר נמוך והעיקר שהסוללה תחזיק לאזור ה5-6 שעות בלי חיבור לחשמל. תקציב של 2500 ש"ח, תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  18. Started by Cfir 1234,

שלום, אני מעוניין בחוות דעת על המחשב הנ"ל בניתי אותו לבד ואני שוקל לרכוש את החלקים, אודה על חוות דעת או המלצות נוספות 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 אפשר יותר מומלץ פחות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה על 4 מסכים במקביל, עבודה עם מספר רב של נתונים וניתוח שלהם 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של…

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  19. היי, ברשותכם אני לא אמלא את הטופס כי כבר בניתי פה מפרט והייתי שמח לקבל את החוות דעת שלכם עליו, אם יתאים למה שרשמתי בכותרת. AMD Ryzen 3 3200G 3.6Ghz Radeon Vega 8 AM4 ASUS PRIME A520M-K AM4, AMD A520, DDR4, PCI-E, VGA, HDMI G.Skill Aegis 8GB 2400Mhz DDR4 CL15 MSI GTX 1050 Ti Low Profile 4GB GDDR5 DVI HDMI DP PCI-E Kingston A400 M.2 SA400M8/120G 120GB SSD Western Digital Caviar Blue 1TB Sata III WD10EZEX ADATA XPG Pylon Bronze 650W PYLON650B-BKCUS CoolerMaster MasterBox E501L Mid Tower נראה לכם בסדר? מזהים צוואר בקבוק או חוסר התאמה של חלקים איפשהו? אני יכול להחליף ל i3 10100F ולוח אם Asus H510M-K LGA1200 בתוספת של 170 שקלים, יהיה הבדל מש…

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  20. Started by doubleclick,

מחפש מפרט למחשב שישמש לעריכת וידאו וגם לעיצוב 3D. תקציב כ 7,000₪

• 0 תגובות
    • 410 צפיות
  21. Started by Shoq,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים בינוניים, צפיה בסרטים, תכנות (בין 8ל-16 זיכרון) * גודל המסך? 14-15 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD לפחות 128 אם אפשר בפחות מהתקציב אז עדיף. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  22. Started by termal,

המחשב מיועד לשימוש משרדי. לפי מה שאני יודע שצריך מחשב עם הרבה אחריות ומותג טוב.. עכשיו, אני גם יודע שצריך שיהיה קירור טוב, אני רוצה שיחזיק לי המחשב הרבה זמן. אני רוצה לשמוע ממכם איזה מחשב טוב יכול לשמש לי את הצרכים הנ"ל. מה אתם חושבים על TOSHIBA? ASUS? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. מה התקציב המקסימאלי?[אני לא קונה כרגע את המחשב אז אני יחסוך וגם אם יעלה המחשב 50K אני יחכה...אני רוצה את ה בסט] מה שימושי המחשב?מוזיקה נטו! א) קיובייס,פרוטולז,פרוטיל לופ לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב:נמוכות/בינוניות האם יש צורך בציוד הקפי?רמקולים,אוזניות,ומיקרופון ווקאלי האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?וינדוס 7 האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.[פתח תקווה] האם יש בקשות מיוחדות כלשהן?FW/RAID [אני לא מממש מבין בזה] האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?כן

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  24. Started by kobi_sion,

מצאתי את הפרט הבא http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7734268 האם הוא יהיה טוב אם אני אחבר אותו לטלויזיה בסלון יש לו יציאה S/P DIF לחיבור מ.קולנוע ביתי 5.1 האם כרטיס המסך יוכל להריץ AMD ATI Radeon HD 4830 את כל הסרטים כולל MKV ? בנוסף אני צריך להריץ על מחשב זה תוכנה דוסית האם אני חייב להתרין XP ?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  25. Started by acker16,

אני רוצה לקנות מחשב לסלון כדי להחליף את ה xtreamer wonder הבלתי נסבל שיש לי כרגע השימושים הם: 1. צפיה בסרטי בלו ריי מורדים האנטרנט (BDMV, Remux וכדומה) כולל סרטי תלת מימד אמיתי (לא ה SBS) 2. דגש על ניגון פורמטי אודיו מתקדמים (TrueHD ו HD-Master Audio) לא יודע כרגע עם איזו תוכנה כי כאמור עד עכשיו אני עם ה xtreamer 3. שימוש חזק בKODI לסטרימינג של תכני HD 4. גלישה באינטרנט בסטרימינג כמו ב youtube 5. אני מתכנן גם שהוא יאפשר צפיה בערוץ 2 ו 10 (לא ברור לי עדיין איך כי עוד לא התנתקתי מהכבלים) 6. השמעת מוזיקה באמצעות bluetooth מאד חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר מאד בלי זמני טעינה בהפעלה של מערכת ההפעלה ותוכנות וכמובן שלא יהיה סטטרינג בניגון סרטים (גם בעתיד כשנעבור ל 4K) במקור חשבתי לל…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.