עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Ronfer123,

היי חברה, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 רק עם באמת הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק לגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4-3 COD GHOST LEAGUE OF LEGENDS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).23' 1980X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  2. Started by Elad87,

בכל ה - ULTRABOOKS החדשים הכוללים מעבד דור רביעי של אינטל מדובר על מעבד xxxxU חלש יותר עם מהירות שעון נמוכה יותר על מנת לחסוך בחשמל. בניגוד מוחלט סדרת ה macbook pro החדשה כוללת מעבד דור רביעי לא חלש ועדין שומרת על יחס סוללה ומשקל נמוך (1.5 קילו למסך 13.3) רציתי לדעת: 1. האם יש הבדל משמעותי בין סוגי המעבדים? 2. האם שום יצרנית לא מתכוונת להוציא מחשב דומה?

3. Started by x-amin,

מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core i7 860, s1156, 8MB Box 1490 1 1490 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total P55-UD3L s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E 700 1 700 זכרונות‏ DDR III 1600Mhz Price Units Total 3x2GB Kingston HyperX Triple Channel 815 1 815 כרטיסי מסך‏ GIGABYTE Price Units Total GTX 275 896MB GDDR3 DX10 DVI HDMI PCI-E 2.0 1170 1 1170 דיסקים קשיחים‏ Seagate Price Units Total 1TB 7200 RPM, 32MB Sata II ST31000528AS 410 1 410 צורבים‏ Pioneer Price Units Total DVR-218LBK DVD±RW x22 Black Sata LabelFlash 180 1 180 מארזים‏ Thermaltake Price Units Total V9 Mid Tower Black Gaming Case (No PSU) 465 1 465 ספקי כוח‏ Enermax Price Un…

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  4. Started by Burkey,

שלום, רציתי להתייעץ אתכם לגבי מחשב שמצאתי, לא בדיוק בתקציב שלי, אבל נראה לי טוב, רציתי עיצה לגבי המעבד שלו, ראשית אפרט את הדרישות: * מטרות המחשב? מחשב לסטודנט, צריך להריץ תוכנות כמו MatLab * גודל המסך? 15.6 או 15.4 * משקל רצוי? לא משנה, אבל שלא יהיה כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי, כמובן שתהיה סוללה מודרנית, שיחזיק זמן ממוצע של לפטופים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא קריטי, אבל רצוי שמרבית היציאות המודרניות יהיו קיימות * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB * צורב DVD? בוודאי * האם נדרשת אחריות בינלאומית? צריך אחריות של היצרן ו/או היבואן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה גדולה ומוכרת אני חשבתי את המחשב הבא: HP Pavillion dv6 1320ej יש למחשב זיכרון 4GB מהיר, D…

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  5. אני מעוניין לרכוש מחשב 14 אינץ' קל ככל הניתן. המחשב לשימושיים בסיסיים: אופיס, גלישה ברשת, סקייפ + זום וכדומה אני לא צופה צורך בהתקנת תוכנות כבדות . אני מזמין מאמזון ארצות הברית - אם מישהו יכול/רוצה לבדוק אז בZIP CODE צריך להכניס - 07030 אשמח להמלצות במהרה כדי שאוכל להזמין עוד היום שיגיע בזמן לפני שמי שמגיע משם עולה על טיסה. תודה רבה! גיא נ.ב יש לי שלושה מועמדים: 1. Hp - 16 GB, i5 https://www.amazon.com/HP-Notebook-Micro-Edge-i5-1035G1-Wireless-AC/dp/B081DB5QBN/ref=sr_1_11?crid=1IPSKN0ITT38M&dchild=1&keywords=laptops&qid=1592721687&refinements=p_n_size_browse-bin%3A242384…

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  6. אז אוקי המחשב שלי הישן עומד לשבות חיים לכן אני קונה מחשב חדש קונה חלקים וכך ואת המחשב השין אני הולך להחליף כמה חלקים ושהיה בסדר רק לאינטרנט היא משחקת רק בשכונה של הופ ובסימס 1 כל החבילות ולי אני עומד לקנות מחשב חדש והינה המפרט תגידו עם הוא טוב מארז: ?ATX FullTower Supertalent alum.? מבנה Workstation Tower (אלומיניום) ספק W/O כונני "5.25 4 כונני "3.5 2, 4 פנימיים לוח אם ATX, (Dual Xeon)12in x 13in USB USB 2.0 + 1394 מאוורר קדמי- 8*2 ס"מ, אחורי- 8*2 ס"מ, צדדי- 8*1 ס"מ (Ledfan כחול) חלון צד מלבני שקוף 450 ¤ מעבד : ?Athlon XP 3000+(FSB 400)? מעבד Athlon XP (Barton) 3200 מהירות 400 (200x2) Socket Socket A גודל L2 Cache 512Kb Process 0.13 מיקרון …

7. Started by ndmatan,

רציתי לשאול כמה שווה המחשב שלי: מחשב DELL 15R N5110, מעבד i5, זיכרון 4GB RAM, דיסק קשיח 640GB. נרכש ב 26/9/2011 אחריות Dell on site עד 26/9/2014 תודה למומחים!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. אני רוצה להתקין 2 מערכות הפעלה במקביל כאשר אחת מהן על כונן נייד. אשמח להמלצה, על כונן מהיר. האם לחבר בUSB 3? כמה פחות מהיר זה יהיה מM.2 NVMe? תודה!

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  9. אבל ללא מקלדת ועכבר אני צריך מחשב חזק מאוד למשחקים .......... אינטרנט וסרטים עם מסך ללא עכבר ומקלדת ועם אפשר גם חנות שממנה נלקח המפרט בתודה גדולה אלכס

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  10. צריך את חוות דעתכם על המחשב הזה האם זה מחשב למשחקים ומה אומרים על כרטיס מסך ,לא יכול לחרוג מתקציב http://i10.tinypic.com/3zc43rn.jpg תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  11. שלום, אין לי ממש ידע במחשבים ניידים ולכן אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא זה. אני מחפש מחשב ללימודים. כלומר, אני רוצה שיהיה כמה שיותר קל ומסך 12 או 13 אינטש (רוב הכסף ילך על מידות המחשב ולא על ביצועים). השימוש יהיה בעיקר שימוש משרדי, אין צורך במשחקים והרצת תוכנות כבדות. אולי פעם בה הוא ישמש לצפייה בסדרות/סרטים אך זהו לא השימוש המרכזי ולכן אין צורך בכרטיס מסך מיוחד. כמו כן חשוב לי מאוד שהוא יהיה אמין. תודה מראש על העזרה נ.ב. אני לא אתנגד להוציא גם פחות מ4,000 שקל

12. Started by Juvleve,

אהלן, אני צריך את המפרט הבא: 1. התקציב הוא 2300 אפשר לחרוג בתחום ה50 שח אבל לא יותר.. 2. המחשב מיועד למשחקים. לדוגמה gta 4 על בינוני. אין לי מושג רזולציה טבעית... אם זה חשוב אני אברר. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. אין רכיבים שלא צריך להוסיף. 5. השקט חשוב 3 6. אין צורך בoc 7-9. לא 10. לא יהיה שדרוג של המחשב. תודה מראש!

13. שלומות, אני מרכיב מפרט שיהווה בסיס לגיימינג סביר + תוכנות אדובי בתקציב הנ"ל. כרגע יותקן במפרט 1080 מזדקן אך בעתיד יוחלף ב 2070 או 3070. אשמח לדעתכם על הרכיבים הנ"ל ואם הייתם משנים משהו בהינתן רמת התקציב. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  14. חבר מעוניין במחשב נייד לשימושים הנ"ל. טווח המחירים הוא 3000 עד 4000 - עדיף לחסוך אם אפשר. אין חשיבות לניידות בתנאי שזה לא יהיה קיצוני (מחשבי דל ששוקלים כמו שרת) אני יודע שהוא יחבר אותו עם VGA לטלויזיה שלו (יש לו LCD) אין הרבה אילוצים מלבד המחיר ורצויי שיהיה לו כרטיס טיפה משודרג כדי שזה יתמוך במשחקים. ראיתי מחשב מעניין מאוד באופיס דיפו במחיר של 3100 ש"ח ללא מע"מ (לבעלי LIFE STYLE) של לנובו (ה-Lenovo, 3000 N200 0769-BRG אמנם אחריות רק לשנה אבל עם כרטיס מסך 7300GO שמאפשר בהחלט גיימינג מסויים - הרבה מעבר לכרטיסים המובנים. במחיר הזה זו מציאה לדעתי, במיוחד כשאתה קונה ממקור מוכר ולא מחנות אינטרנטית עלומת שם . המעבד לא מהחזקים אבל הרבה מעל ומעבר לשימוש משרדי, סרטים וגיימינג קל-בי…

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  15. יש לי מחשב ישן (מ-1997/6)- פנטיום1 MHZ 166 , זיכרון 64 MB SDRAM , לוח אם מאוד ישן 10 JB, מסך SONY "15 , כרטיס מסך מאוד ישן. אני רוצה לשדרג את המחשב: מעבד - לא משנה איזה מעבד (AMD או INTEL). לוח אם - אני צריך שתהיה ללוח תמיכה בהארד דיסק ישן ובזיכרון ישן , כרטיס קול ON BOARD, וכרטיס רשת ON BOARD, עדיפות לחברות ידועות כמו EPOX GIGABYTE וכו'. כרטיס מסך- טוב (יותר טוב מג'יפורס 2 MX ולא אכפת לי שיהיה ON BOARD) עם המסך SONY (בהמשך אולי ארכוש מסך 17"). מודם- 56K. מארז- פשוט. אם לא חורג מהתקציב: זיכרון- 128 MB נוסף (SDRAM) לא משנה איזו חברה. דיסק קשיח- 20JB שוב החברה לא משנה. הייעוד של המחשב- עבודה משרדית (רק אופיס- אינטרנט וורד אקסל ורק לעתים רחוקות משחקים וכו'..) המחשב י…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? +- 200 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כמעט ולא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. total war\nfs\cod .... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני-גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם…

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  17. ברשותי מחשב Lenovo G580, שבזמן האחרון (חודשיים+-) החל לכבות כאשר אני משחק במשחק בעל דרישות גרפיקה גבוהות (World of Tanks/Skyrim), גם כאשר הגדרות הגרפיקה במינימום. בהתחלה המחשב נכבה רק בשימוש בכרטיס מסך NVIDIA GeForce GT 635M אבל עכשיו גם כשאני משתמש בכרטיס מסך המובנה (Intel HD Graphics 4000) הוא נכבה. אשמח מאוד אם למישהו יש פתרון. (ניסיתי לפרק ולנקות את המאוורר אבל זה לא עזר, חוץ מזה שגם ככה הוא היה נקי). המחשב מאוד חם כשהוא נכבה.

• 1 תגובה
    • 3.8k צפיות
  18. שלום לכולם, ברצוני לרכוש מחשב חדש למשחקים ועבודה (גלישה באינטרנט, עבודה באופיס, ותוכנות שונות). הרכבתי את המפרט הבא: מה דעתכם על המפרט?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גלישה ומדיה ב 1080P . -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מארז ,…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by sagibd95,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? בסביבות 2 קילוגרמים. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 שעות יספיקו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות ל-HDMI, לא חובה. * בלוטות? לא קריטי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250. * כונן CD/DVD? צורב?- לא קריטי. * כונן Bluray? לא קריטי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Lenovo. חשוב לציין שהמחשב ישמש גם כתחליף זמני למחשב הנייח שהתקלקל לאחרונה, העבודה שתתבצע בעיקר משרדית בלי גיימינג בכלל.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  21. Started by parsi13,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל עד השקל האחרון במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים בעיקר א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. fifa10\[es10 gta iv, cod 6 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אין לי מושג אבל זה שם המסך : מסך מחשב LG L1900R LCD * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שיעבוד חלק ברור…

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  22. שלום, אני צריך להרכיב מחשב פנטיום 4 שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, הורדת מוסיקה ועיבוד תמלילים. המחשב לא צריך להריץ משחקים ולא מתכונן OC בעתיד. כמו שתוכלו לראות הלוח אם שלקחתי מכיל כרטיס מסך מובנה אך כולל גם חריץ הרחבה מסוג AGP להתקנת כ. מסך יותר חזק בעתיד. מה דעתכם? (להלן מפרט) Magnetix Super Midi Tower 300W USB Front Case 247.84 Gigabyte GA-8SIML-H SIS650GX DDR Motherboard 443 Intel Pentium IV 2.4GHz 512K 533MHz Socket 478 CPU BOX 1,157.41 DDR-RAM 256MB 2700 OEM Memory 246.49 MSI 48/24/48 Retail CDRW 338.93 Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive 55.84 491.50 Seagate 40GB 7200 rpm ATA100 HDD הצעות לשיפור יתקבלו בברכה. בתודה מראש, עומר.

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  23. Started by guyl3,

1. מה התקציב המקסימאלי? 730$ אחרי מע"מ 2774 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?10$ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גראפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה Photoshop adobe CS5 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21inch wide x2 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  24. * מטרות המחשב? תיכנות אנדרואיד וקצת league of legends בשעות הפנאי * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? סביב ה14 אינץ ומעדיף מסך מט * רזולוציית המסך? לפחות 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שעתיים-שלוש מספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? צריך יציאת HDMI * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רוצה SSD, מעדיף 256 גיגה אבל גם 128 יכול להיות בסדר * כונן אופטי? מיותר, לא רוצה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  25. חבר'ה אני לא ממש מבין במחשבים רציתי לדעת אם יעבוד לי GTA IV מעבד INTEL DUAL CORE E-6500 לוח אם GIGABYTE G41 DDR2 PCI-X זיכרון DDR2 2048MB 800MHZ צורב DVDRW DUALAYER 22 SATA מארז מקצועי SAMA כולל ספק מקצועי TRUEPOWER 550W כונן קשיח 500GB SATA2 7200 GEFORCE 220GT 1GB ?

• 1 תגובה
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.