עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום. אני מחפש מחשב לסטודנט. עם מסך LCD 19. XP ו גיגה זכרון (מספיק???) אני אשמח לקבל גם המלצות לחנות בב"ש (מעדיף לא KSP או Ivory ) תודה !!!

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  2. הי, מחפש נייד לשנת לימודים אחרונה. עבודה באופיס (קבצים כבדים וכל היישומים של אופיס יחד), אוטוקד (2D בעיקר), מאטלב וכ"ד. המחשב ישמש אותי אח"כ במקום עבודתי, ויקנה ע"י החברה בה אני עובד (השייכת לאבי . . . ) לכן התקציב רחב יחסית. על המחשב להיות מסוגל להתחבר לרשת "דומיין" (כלומר ויסטה אופיס ומעלה או XP פרו), לדעתי לא פחות מ 2 GB ראם. מה דעתכם על עמדת עגינה? חשבתי על טושיבה או דל ואודה לכם על המלצותיכם. עומר

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  3. שלום צריך מחשב לשימושים הבאים- הרבה עבודה בפוטושופ ובעריכת וידאו בפרימייר. דגימות וידאו ע"י כרטיס firewire (אין צורך בכרטיס עריכה), והמרות ל-dvd. לא משחק במחשב בכלל. מעדיף שיהיו לי 2 כוננים קשיחים (אחד קטן ושני לפחות 320GB). כמו כן רמקולים שאפשר לשמוע מוזיקה באיכות נורמלית. תקציב - 6000-6500 ש"ח כולל מסך 19 (לא צריך מסך משהו מיוחד). תודה

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  4. היי, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש. העיסוקים העיקריים שלי במחשב הם: גלישה באינטרנט, שמיעת מוסיקה, עבודה משרדית (WORD וכאלה), תכנות ומשחקים (חשוב שהמשחקים החדשים יפעלו בצורה טובה, ויראו טוב). אני מעוניין במחשב שיחזיק מעמד למשך זמן יחסית רב, כך שגם בעתיד יוכל להריץ משחקים בצורה טובה. (ולא רק לטווח הקרוב) כמו כן, אני מעוניין שיהיה שקט יחסית (עם כי זה לא הכי חשוב), ושיהיה בו צורב DVD וכרטיס רשת. בנוסף, אני מעוניין בכך שירכיבו לי את המחשב בחנות, אך את מערכת ההפעלה אתקין בעצמי. המליצו לי כבר על שני מפרטים, ואשמח לשמוע מה אתם חושבים עליהם, ואף הצעות למפרטים אחרים שנראים לכם יותר טוב: מפרט #1: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX ¤1447 לוח אם: GIGABYTE GA-P35…

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  5. Started by 4oPa4oM,

מחפש מסך מחשב בתקציב +- 2500 שח. מטרת המסך היא עריכות ועיצובים גרפיים ברמה ביתית ובין השאר למשחקים פה ושם חשבתי על Gigabyte aorus g32qc אבל אשמח לדעתכם כי הלכתי לאיבוד עם כל בהירות מסך/ניגודיות מסך/סוג מסך/תגובת מהירות המסך וכל השאר. גודל 32 אבל גם 27 אפשרי במקרה והוא שווה את זה תודה מראש.

6. אז לאחר שהתייעצתי בפורום לגבי המפרט עצמו, הגיעה ההתלבטות של מתי לבצע את הרכישה. מנסיונכם האם יש מבצעי סוף שנה שווים שאסור לפספס, או שדווקא עדיף לחכות לשנה החדשה ולרכוש אז? או שאולי בכלל אין חוקיות? תודה.

7. מחפש מחשב נייד (לא מק) למטרת גיימינג קל צפייה בסרטים ועשיית עבודות במחשבים לבית הספר מה שאני צריך שיהיה לי במחשב זה שיעבוד מהר לפחות 8GB RAM שיהיה בו הרבה מקום לתוכנות וכ'ו ושיהיה לו כרטיס מסך טוב למשחקים ולסרטים ושיהיה דיי דק ושכל זה יעלה עד 6,500 שקלים יש כזה דבר?? שמעתי גם על המחשב ASUS TUF Gaming FX504GM - EN006T איך הוא?

8. Started by Wheatley,

רוצה לשדרג את המחשב שלי (יחסית ישן) שיוכל לעמוד במשחקים שיצאו\עומדים לצאת 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7-8K, אבל אתכוונן לפי מה שימליצו 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בעיקר (כרגע התכנון הוא על Far Cry 6 שעומד לצאת באוקטובר, battlefield 2042. ועוד משחקים כמו פורטנייט, סייברפאנק). רוצה לשחק איתם על הגדרות יחסית גבוהות אם לא הכי גבוהות לפעמים אשתמש בו גם לעבודה שלי (אבטחת מידע, תכנות, מכונות וירטואליות, למרות שהרוב יהיה על המחשב של העבודה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש לי …

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  9. Started by avivzx,

אני רוצה לבנות מחשב לDeep learning - יש ברשותי 2 כרטיסי מסך Tesla K80, ספק 1000W,זיכרונות,מאוורים רק חסר לי לוח אם ומעבד. לאחר ניסיון הרכבה שלא כלכך צלח החלטתי ללכת למעבדת מחשבים להתייעצות - נאמר לי שלא ניתן לחבר את שני הכרטיסים עם כרטיס אחד שהוא נטו בשביל וידאו (Teskla K80 מגיע ללא יציאת Video) לפי מה שנאמר לי יש שני בעיות עם הכרטיסים - 1. אין קירור אקטיבי (אז הגישה שלי הייתה להדביק 3 מאווררים על שטח הקירור של הכרטיס או קירור מים עם בלוק מיוחד) 2. אין לכרטיס יציאת וידאו ולכן לא יהיה ניתן לעבוד על המחשב ראיתי ברשת אנשים שכן הצליחו לבנות מחשב בסגנון מבוסס על הכרטיס מסך הזה לDesktop, רציתי להתייעץ בשנית ולהבין איך ניתן להשתמש בsetup שהצעתי …

10. Started by אייל1,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ₪ חריגה עד 4000 ₪ 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית, עבודה משרדית, עבודה עם אתרים ומצגות (לעיתים כבדות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כן, 14'', רצוי כמה שיותר קל. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…

11. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 מירבי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודים בעיקר, סרטים, סדרות, תוכנות ברמת אופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידה נורמלית. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיפות לפחות מ2 קילו , כמה שיותר קל. אורות במקלדת. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או ה…

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  12. אני מחפש מחפרט למחשב עד 4500 כולל מסך 19''. המחשב מיועד לצרכי משרדיים - אינטרנט, עבודה עם תוכנות חישוביות וגם לצפיה בסרטים. אם תוכלו לעזור - זה יהיה טוב. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  13. Started by basharis,

אני מנסה לבנות מפרט למחשב שישמש בעיקר לפיתוח WEB - הרבה יישומים פתוחים במקביל וכו'. החלטתי לבסס את המחשב על C2D 6X20, בעיקר בגלל שיתכן שארצה להריץ virtual machine ומעבד זה כולל אפשרויות וירטואליזציה (בניגוד לסדרת ה 4x00). חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט ויציב. התקציב הוא עד 4K (אבל כמו תמיד, עדיף פחות..). המפרט אליו הגעתי בינתיים הוא: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6420) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1064 לוח אם: GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 ¤629 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce 7300GS 256MB DDR2 (UP TO 512MB) 64 BIT DVI TV/O - RETAIL ¤332 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤380 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤208 ז…

• 6 תגובות
    • 564 צפיות
  14. אוקי אני צריך לבנות מפרט למישהו בקורס שלי המחשב צריך לכלול לפחות 2GB של זכרון, ומעבד 4x00 של אינטל (הבנתי שהם התקציביים נכון לעכשיו) העבודה המרכזית של המחשב תיהיה סימולציות ב virtual PC...קצת משחקים קצת OC... *לא צריך לכלול גם מסך, מקלדת ועכבר* אשמח אם מישהו יוכל לתת לי כיוון תודה מראש

• 6 תגובות
    • 564 צפיות
  15. שלום לכולם, לאחר שנתקלתי בקרטועים קלים כאשר אני מנגן וידאו 720p מקודד ב-H.264 עם ביטרייט גבוה, החלטתי שכדאי כבר להחליף את המחשב הקיים. את המחשב החדש בניגוד לפעם, אני לא צריך למשחקים בכלל, לא אכפת לי שלא יפעיל אף משחק שיצא על Low אפילו, בשביל משחקים יש לי Xbox 360. ראיתי את הכתבות על ה 8600/8500 החדשים של nVIDIA והבנתי שהם בדיוק מה שאני צריך. המסך שאני רואה עליו את הסרטים/סדרות הוא Toshiba 37WL58E. כמו כן אני לא צריך שום ציוד הקפי, רק לוח אם, מעבד, כרטיס מסך וזכרונות (ואם תמליצו גם על ספק כוח חדש, כרגע יש לי 400W ג'נרי). יש לציין שזה צריך להיות המחשב השולחני שלי ולא מחשב סלוני HTPC. הוא פשוט מחובר לטלויזיה בנוסף. החלקים שאני חשבתי עליהם הם אלו: מעבד - Intel Core 2 Duo E660…

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  16. שלום,אני צריכה המלצה למפרט מחשב נייד עד 400$ גג שיביאו לי מדרום אפריקה ,למשחקים בעיקר..אין לי מושג איך זה הולך שמה היא יכולה ללכת לחנות ולבקש יביאו לה את המפרט הזה? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  17. Started by xTz,

מעבד : Core 2 Duo E6600, 4 MB Cache לוח אם : Intel DG965WHMKR זיכרון : Kingston 1GB DDR2 800MHz HyperX CL5 ->כפול 2 דיסק קשיח : Western Digital 250GB 7200RPM 16MB SATA2 כרטיס מסך : Gigabyte GeForce 8600GT 256MB כונן דיסקטים : 1.44 Floppy צורב DVD : DVDRW LG GSA H44N x18 יהיה מיועד למשחקים [לא פריק של משחקים], תוכנות, אינטרנט והרצת מכונות וירטואליות [virtual pc וכו' למי שמכיר] בנוסף כמה שאלות : 1. הבנתי שעדיף להחליף לE6750 כי הוא גם יותר טוב וגם יותר זול, אם ככה אני צריך גם לוח אם שיתמוך ב1333MHz. אני מעדיף לוח של אינטל, אם למישהו יש המלצות אני אשמח לשמוע. 2. לא סגור על מסך, האמת לא אכפת לי לקחת אפילו מסך 17 העיקר שיהיה איכותי. בכל מקרה התקציב למסך הוא עד 1300. תודה!

• 8 תגובות
    • 564 צפיות
  18. כרטיס מסך איכותישירציץ יפה וטוב משחקים חדשים...... ללא מסך גג עד 2000 שקל....... וכרטיס טלויזיה אני רוצה משהו איכותי ושאני יוכל להקליט...תוכניות וכאלה שיראו טוב(לא מבין בזה כל כך (התנסות ראשונה ) ועל הדרך בבקשה עזרה נוספת אני קונה מחר מחשב חדש והחלקים שאני בטוח לגביהם הם..... ספק כוח-ENERMAX LIBERTY 620 W או ANTEC TRUE POWER TRIO 650 W מעבד- 6600INTEL CORE 2 QUADINTEL S775 2.4 GHZ זכרונות- KINGSTON DDR2 2048(1024X2) J 667 MHZ CL5 הארד דיסק-WD 250 GB 16 MB SATA2 ועכשיו לגבי השאר... אני צריך עזרה לוח אם טוב וחזק שיחזיק מעמד הרבה זמן מארז יפה וטוב עם מערכת קירור טובה תודה.... דרך אגב התקציב שלי זה עד 7 אלף ללא מסך

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  19. זה המפרט הדי סופי יש לי כמה שאלות: המחשב יחזק הרבה זמן? האם הספק יחזיק את המערכת? הזכרון 667MHZ לא יכול לגרום לצוור בקבוק? והלוח אם עם העדכון גרסה תומך במעבד נכון? הנה המפרט: ENERMAX ספקי כוח ENERMAX ELT400AWT LIBERTY 400W ACTIVE PFC SATA 415.00 415.00 מחק BFG כרטיסי מסך BFG NVIDIA GeForce 8800GTS OC 320MB PCIe 1805.00 1805.00 מחק G.SKILL G.SKILL F2-5400PHU2-2GBNT DDR2 2GB (1GBx2) 667MHZ CL5 579.00 579.00 מחק GIGABYTE M.B FOR INTEL GIGABYTE GA-965P-S3 REV 3.3 (QUAD REDY) INTEL 965P HD AUDIO GBL 564.00 564.00 מחק INTEL CORE 2 DUO INTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ 1333MHZ 4MB 64BIT LGA775 BOX 1115.00 1115.00 מחק LG מסכי LG L1953TR 19'' LCD 2MS DVI SILVER 1233.…

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  20. Started by amit921,

שמעו בניתי מפרט התקציב שלי זה גג 4.5 K וזה המפרט שעשיתי אני צריך לדעת אם זה טוב .. ושזה יהיה מחשב סוס..! ואני צריך גם שתעזרו לי למצוא קירור למחשב.. איזה עדיף וכל זה כי אני לא מבין ? מה לקחת ? מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 Box ¤651 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1174 לוח אם ASUS M2N-E ¤537 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31575 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤362 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤494 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950XT 512MB PCIe ¤1482 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NCX1950XT-512 צורב LG GSA-H62N X18 DVD …

• 12 תגובות
    • 564 צפיות
  21. אז ככה אני רוצה מפרט למשחקים כבדים שיכלול את ה8800 בגרסה החלשה שלו(כי יש לי מסך 17 ככה שאני לא ינצל את כל הרזולוצייה),בנוסף זכרון של 4 גי'גה שיישב על דואל כמובן,לוח אם טוב!(שלא יהיה סתם) שיספק את כל העיניין,דיסק קשיח ענק של איזה 400 ג'יגה ,קירור סבבה לכל המערכת,מעבד גם סבבה וכל הציוד ההיקפי שמסביב מלבד רמקולים. שכחתי לציין שהמחשב לא יעבור אוברקלוקינג,ורצוי שיהיה חזק,דבר שני קחו בחשבון שהמחירים של הרכיבים יורדים אז אל תשפטו את המחיר שלהם עכישו בתקציב,תחשיבו אותו אחרי הנחה,דבר שלישי המחשב יבוא בלי מסך ומשהו אחרון אם צריך שדרוג בתקציב אז תגידו שאני ייע כמה תודה ציון

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  22. Started by Guy.c,

שלום אנשים, אני זקוק למפרט מחשב בתקציב 2000 ש"ח עם אפשרות לחריגה עד 2500 ש"ח במידה והחריגה נותנת שדרוג משמעותי בביצועים. יש לי כמה מסך דק ואת כל הציוד ההיקפי כולל מקלדת ועכבר אלחוטיים ורמקולים. השימוש של המחשב הוא בעיקר משרדי, כלומר אינטרנט, וורד, מצגות וכו'. כמו כן המחשב משמש לאגירת תמונות, שיריםוסרטים בכמות בינונית. מדי פעם ופעם המחשב ישמש לעריכת וידאו ותמונות ברמה בסיסית. -יש לי העדפה למעבדי אינטל- הבנתי שעדיף ללכת על E4300 או E6100 (אני לא רוצה פנטיום). אין לי בעיה עם AMD אבל הבנתי שבהשוואה למעבדי אינטל שציינתי הם נחותים. -לוח אם, אולי סימן השאלה הכי גדול שיש לי...איזה יצרן הכי מומלץ? יציאות ושדרוגים עתידיים חשובים? -אני מעדיף כרטיס מסך עם יציאת DVI משום שלמסך שלי יש …

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  23. קודם כל אני צריך דחוף תשובה פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=268468.0 דבר שני, תודה לכולם על העזרה עד להגעה למפרט סופי. יש לדעתם משהו לשנות: AMD Athlon 64 X2 4800+ AM2 Box Asus M2N-E Western Digital 2500JS 250GB S.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCI-E LG GSA-H44N NZXT Trinity Enermax Liberty 400W תווווווודה

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  24. לא OC, בלי ציוד הקפי, והכי חשוב, ל GAMING. זה הכי חשוב, שום דבר אחר לא משנה! D= תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  25. שלום לכולם! הפעם אני צריך מפרט לאבא שלי, לעבודה משרדית ממש פשוטה שכוללת רק גלישה בוואלה מייל, פרי הנד, וורד וכדומה. התקציב הוא 3000 ש"ח למחשב כולל מסך, מקלדת ועכבר. שימו לב: 80GB הארד דיסק יספיקו בהחלט - כרגע הוא עם 40GB וזה מספיק לו. גם 1GB יספיק כי העבודה ממש פשוטה. אני די רוצה מעבד כפול ליבה של AMD, משהו כמו 3600+X2... מסך: NU L922A 19" מצויין בשבילו, אני גם על המסך הזה ככה יוצא שהוא ראה אותו ואמר כי זה מעולה בשבילו (חייב 19" לא שום דבר אחר כי הוא בן אדם מבוגר..) מקלדת ועכבר: צריך שיהיו אלחוטיים, לא צריך עם המון מקשים כי הוא לא הולך להשתמש בהם בכל מקרה... אה כן - ללא חריגות.. אם כן אז ממש קטנות של עד 100 ש"ח... תודה!!

• 3 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים