ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי להרכיב מחשב הכולל רק: מארז, לוח אם , מעבד , זכרון פנימי , וכרטיס מסך סכום השקעה בסביבות ה1500 שח מבחינת מעבד חשבתי על AMD athlon Xp 3000+ רק שאני לא יודע איזה לוח מתאים לו ומבחינת כרטיס מסך אני לא חושב שאני צריך משו מעבר ל ATI readon 9600 pro אפילו משו פחות רציני במחשב מיועד לעבודה משרדית סרטים לא דברים רציניים מדי תדוה לכל העוזרים!
-
- 8 תגובות
- 619 צפיות
-
-
במשרד של אחותי מחפשים מפרט למחשב חדש. התקציב המועדף הוא 1000 ש"ח . במקרה הממש חריג אפשר להגיע עד 1500 אבל משתדלים שם שלא להגיע לכך. על איזה מפרט תמליצו? השימוש הוא משרדי בלבד. שום צורך במשחקים... תודה רבה ושיהיה מ PANDAS
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב יחסית ישן בבית ואני זקוק להמלצה לשדרוג המפרט שלו,השאיפה זה לא לעבור את ה-1000 שקל ומן הסתם כמה שפחות להוציא. חשוב לציין שהשאיפה היא גם לקנות מארז חדש,שיהיה קטן ויפה יותר מהקיים. יש לי עכבר+מקלדת אלחוטיים(אם זה חשוב לציין). השאיפה מהמחשב: המחשב אמור ליהיות HTPC ולהתחבר לLCD 32 של חברת HAIER. הרצון שהוא יריץ מוסיקה,סרטים ותמונות וכמו כן שיהיה אפשר לגלוש באינטרנט. דבר נוסף שאני רוצה זה שאני אוכל להקליט דברים מהטלויזיה למחשב. מפרט המחשב הקיים: intel pentium 4,2400 mhz asus p4s8x-x 256mb wdc wd800 jb-00cra1 radeon 9200 pro family(כרטיס מסך) ati radeon 9250(מאיץ כרטיס מסך) sis 7012 audio device נראה לי שרשמתי הכל,אם חסר משהו או טעיתי רק תג…
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
דבר ראשון שלום לכולם , אז ככה...המחשב של אחותי הלך לעולם היה על הפנים..מה שנשאר ממנו ? אני לא יודע..בבום אחד הוא הלך היה לו 256DDr פנטיום 3 ...וכל שאר החלקים שוק כרגע...אני צריך מפרט למחשב שיתאים לה לצרכים הבאים : שמיעת מוזיקה... ICQ Messnger Internet Word אתם יודעים...שירוץ חלק ...לא יתקע ולא יעשה בעיות אני עיינתי קצת במפרטים המוכנים שהאתר הכין וחשבתי על הפרמט הבא http://hwzone.co.il/specslist/view/46/ עכשיו ראיתי את המעבד החדש Intel Core 2 Duo E6300 (S775) - 1.8GHz 1066MHz 2MB Shared Cache 64bit Box - 3Y Warranty ןאני במחשב שלי יש מעבד 3.0 Ghz דואל קור... Asus p5ld2 Se 1GB DDR Readon x1600 מה אתם אומרים כך שאני ינסה לשדרג את המעבד שלי במעבד שנימצא במפרט למעלה? האם יתא…
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט לאח שלי ב5.5K ללא חריגות וללא ציוד הקפי.. המחשב הזה ישמש למשחקים כבדים... ואולי יעשה במחשב OC קטן... תודה .
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
הי, אני בורה לחלוטין בכל הנוגע למפרטים וציוד, אשמח אם תוכלו לכתוב לי מפרט למחשב גרפיקה (שיחזיק פוטושופ, אילוסטרייטור אינדיזיין וכ'ו). התקציב מוגבל (עד 3500) אבל בכל זאת אשמח למחשב מהיר וחזק שאוכל לצפות גם בסרטים בצורה אפטימלית. (מסך אני לא צריכה וגם לא עכבר, מקלדת ורמקולים) תודה (חשבתי לפנות עם המפרט לksp' זה בסדר?)
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
הדגמים הם Latitude D630 Lenovo ThinkPad SL500 השימוש שלי זה מוזיקה אינטרנט סרטים (HD) ותוכנות - ללא משחקים ללא תוכנות כבדות. לפי בדיקה כאן באתר ראיתי המלצה ל2 המחשבים הנל. חשוב איכות מסך עמידות איכות מחשב וזמן בטריה. מה דעתכם ואיזה מהם יותר כדאי? ישנה אפשרות ומבדיקה כאן לעבור לדגמים האלה Dell Latitude E6400 Lenovo ThinkPad T400 לפי הבדיקה נראה שהDELL עדיף יותר וגם על מסך הLED שלו שמבחינתי עדיף יותר. האם שווה לעבור לדגם הDELL E6400 או ללכת על אחד מ-2 הזולים יותר? איך איכות האינטרנט של כל הדגמים?
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני צריך תגובות איך המחשב יריץ משחקים כבדים יש לי מסך 17 לא מתכנןן לעשות oc לשנות משהו?... http://www.uploadfileyou.com/files/5jhr7pe2n4eamgtt3v9x.jpg
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שאלה אחריי החגים המחירים יורדים למחשב רגיל ונייד
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
מארז: THERMALTAKE M5 ספק כוח: THERMALTAKE TOUGH POWER 600W REAL לוח אם: ג'יגהבייט GA-EP43-UD3L מעבד אינטל: 2.83GHZ 12MB CORE 2 QUAD Q9550 מאוורר למעבד: CNPS7500CU LED ZALMAN זכרון:ULTRA GEIL 2X2GB DDR2 1066MHZ כרטיס מסך:ATI RADEON 4890 1G CYCLONE MSI דיסק קשיח:500GB 32MB WESTERN DIGITAL צורב:SATA SAMSUNG DVDX22 DL כרטיס רשת:1G LAN OB כרטיס קול:7.1 OB מערכת הפעלה עוד לא שמתי נראה לי אני יקח WIN7) מסך:P2350 DVI 1:50000DCR 2MS 23 SAMSUNG איך המחשב ??????????
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני בסוף החלטתי לא לקנות חלקים מאמריקה בגלל האחריות.אז אם מישהו פה יכול להגיד לי איזה חלקים כדאי לי לקנות , אני צריך מעבד , ספק , לוח אם , מסך (IPS בבקשה) וזכרונות.בלי כרטיס מסך בלי מארז וציוד הקפי.המחשב אמור לחזיק לאיזה שנתיים שלוש אז עם כדאי QUAD אז סבבה...אפילו שהבנתי שהם מאוד חמים.לוח אם תומך SLI כי אני כן אקנה עוד כרטיס מסך בזמן הקרוב..או הרחוק.לוח אם עם יכולות אוברקלוקינג טובות.זכרונות עם יכולות לאוברקלוק כמובן.ספק חשבתי ללכת על ה620W של corsair.ומסך אני חושב ללכת ל ה20" של dell 2007w.אם אתם חושבים ששכחתי משהו או שכדאי לי להוסיף משהו כמו כרטיס קול יתקבל בברכהתודה.לא כתבתי את זה ממחשב רגיל אלא מפאלם אז לסלוח ולערוך עם יש מה.שוב תודה רבה רבה
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בודק עכשיו אפשרויות לקניית מחשב חדש שמיועד למשחקים רק שהבעיה היא שאני לא מבין כמעט כלום בחומרה... ואני מקווה שאוכל למצוא פה את העזרה שאני דרוש לה. בכל מקרה קיבלתי מפרט מוכן והייתי רוצה לקבל עצות לשיפור בתקציב שעומד לרשותי(4000 שקל): לוח אם: gigabyte ga-81945gzme-rh מחיר - 355.22ש"ח מעבד: intel p-d 925 3.0g dual core מחיר - 664.46ש"ח זיכרון: 1gb dual channel ddr2 667 מחיר - 346.86ש"ח דיסק קשיח: 160gb sata 2 מחיר - 330.14ש"ח כרטיס מסך: geforce 7900gs 256mb retail extreme leadtek מחיר - 1040.57ש"ח המארז כולל 3 מאווררים ו-6 כניסות USB אלה הדברים העיקריים מהמפרט שאר הדברים זה דברים כמו מקלדת ורמקולים ומערכת הפעלה שלא חשוב לי לקבל עבורם הצעות שיפור. בכל מקרה המח…
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום ררב. אני מעוניינת במחשב נייד בתקציב של 1000$+.לשימושים הבאים הדרישות הם: 1)משחקים בינוניים 2)גלישה אלחוטית,מצלמה וכו. 4)עבודה משרדית 5)מקלדת נוחה ומסך מעל 14 אינץ 5)איכות שהרכבה ושירות במהלך חיפושי נתקלתי במחשבים הבאים: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=WgH8aF11UQK2QEzb או http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=JExNpew5BY4uwRKv או http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/computer_can_series.do?storeName=computer_store&category=notebooks&a1=Display+%28diagonal%29&v1=15.0%26quot%3B+-+16.9%26quot%3B&series_name=dv6tqe_series&jumpid=in_R329_prodexp/hhoslp/psg/notebooks/15.0 או Dell Studio xps – 1340 מה הכי מומלץ,ועם יש הצעות יותר טובות תודה רבה…
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
לוח MSI 965 NEO F 7.1 מארז 400w 6A21B COMPUCASE זכרון 1GB DDR2 667 MHZ צורב LGH12 DVDRWX 18 DL מעבד E 6320 CORE2DUO CONROE דיסק 250GB 16 MB WD SATA 2 כרטיס מסך msi GF NX7300GT 256 MB PCIE מסך LG 1900E/R
-
- 9 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם דוד שלי יש לו בית ענק והוא התקין כמה מצלמות שהוא יכול לפק על הבית והוא רוצה לקנות מחשב שהוא יכול לחבר את כול המצלמות שלו אלהם עכשיו אני לא יודע אולי צריך משהו מיוחד שהוא יכול בכלל לחבר את המצלמות למחשב או שריך מחשב מיוחד לזה ? או שכול מחשב יהיה בסדר?
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היי רציתי לשאול האם אתם ממליצים על הנייד מדגם HP Pavilion dv3-4100ej XD839EA.המחשב הוא לצורך לימודים וצפייה בסרטים. העיצוב חשוב לי(לכן הלכתי על HP) וגם שגודל המסך יהיה 13 אינץ'. אשמח לקבל המלצות נוספות בטווח מחירים 2,500-3,500.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום, צריך המלצה לגבי לוח+זכרון+מעבד בתקציב עד 2000 ש"ח דגש על 4GB זכרון ולוח אם הכולל כ.מסך מובנה המערכת מיועדת לשימוש עריכה גראפית - פוטושופ ועבודה משרדית (מספר חלונות אופיס ודפדפן במקביל) כמו כן תוכנות ADOBE נוספות כמו שתוכלו לראות התקציב לחוץ ואין לי בעיה לרכוש חלקים בנפרד מאחר ואיני זקוק להרכבה. חשבתי על : INTEL Core i5 750 TRAY 890 ש"ח לוח אם Gigabyte דגם GA-H55M-S2H 505 ש"ח 2x 2GB 1333Mhz 318 ש"ח =1713 ש"ח שאלה ספציפית לגבי הלוח - יש הערה לגבי כ.מסך מובנה: (Note 2) To use the onboard D-Sub, DVI-D, HDMI, you must install an Intel CPU with integrated graphics. מה הדבר אומר ? האם המעבד שבחרתי יאפשר את פעולת כ.מסך המובנה ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל המלצה למחשב נייד . תקציב עד 2700 ש״ח מטרות המחשב בעיקר עבודה משרדית, צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט ומשחקים לא כבדים במיוחד. זיכרון 8/6 גיגה בייט מסך מסך 15.6" רזולוציית המסך עדיפות ל FHD אבל לא חובה דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט אין משקל רצוי לא משנה האם נדרש זמן סוללה ארוך פחות האם יש צורך ביציאות מיוחדות HDMI Bluetooth לא חובה גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח 256G-500G , עדיף SSD כונן אופטי לא חובה האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודיתֿ לא האם נדרשת אחריות בינלאומית לא, האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי לא כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם לא תודה
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל את התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD . המחשב משמש גם לאיחסון סרטי HD למטרת סטרימינג בכל הבית. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד גם לגיימינם בין השאר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050- LG w2284F -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? א…
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
מעבד: intel e8400 box גוף קירור למעבד: arctic cooling 7 pro לוח אם: gigabyte ds3l p35 קונן קשיח: wd 320gb aaks זיכרון: g.skill 800mhz cl5 כרטיס מסך: sparkle 8800gts oc calibre צורב: lg X20 מארז:thermaltake soprano dx silver ספק כוח: thermaltake tp 600w מסך: asus mw222c 22' מקלדת: logitech wave עכבר:logitech g5 רמקולים: logitech x-530 הכול ביחד יעלה לי 7000 שקל. עזבו מאיפה אני יקנה איך המפרט יש מה לשנות?!
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
כבר פתחתי נושא לפני כמה ימים אבל התקציב שלי קצת עלה חח... אני רוצה שהמחשב יפעיל את המשחקים הכי חדשים שיש עכשיו בצורה חלקה כמו GTA החדש וכמה בקשות שיהיה במחשב מעבד Q6600 כרטיס מסך 4870 של 1Gb וקירור טוב תודה מראש לעוזרים מחר אני מזמין את המחשב עריכה : דרך אגב ללא מסך יש לי מסך 17 אינץ של philips לא דק שטוח וללא ציוד הקיפי
-
- 9 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה: אני קונה מחשב חדש, ואני צריך המלצה למחשב טוב ב3500, מקסימום 4000 מחשב שיריץ משחקים חדשים באכויות טובות, כמו כל ההיטמן למיניהם, f.e.a.r. WoW וכ'ו.... זה בעצם השימוש העיקרי למחשב, גם אינטרנט וoffice כמובן... המחשב צריך להיות בלי צורב דיוידי, כי יש לי... ובלי מסך עם רמקולים חדשים. לא מתוכנן oc אהה ומה אתם אומרים על ksp ב"עד הלום" ליד אשדוד? חנות טובה? זולה? שווה לקנות שם? בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום רב. מבקש עזרה במפרט למחשב נייח. אני מחפש מחשב יחסית בסיסי לעבודה, סרטים ומוזיקה. אין לי שום צורך בציוד הקפי כמו מקלדת, עכבר, מסך,רמקולים. אני מחפש מחפש שיעבוד בצורה מהירה עם תוכן HD ובנוסף שתהיה לי אפשרות להקליט איתו מוזיקה בתוכנות כמו Guitar Rig בצורה חלקה וללא לאגים. אני עובד עם מסך 22'. רעש הוא לא מרכיב חשוב - 3. בנוסף אני רוצה צורב DUAL LAYER לא חשובה המהירות. אין לי חנות מועדפת אני גר בכפר סבא ככה שגם אם יש חנות בת"א אין לי בעיה להגיע אליה אם המחיר שווה. כמו כן אני מעוניין שהמחשב יותקן בחנות עם מערכת הפעלה. אני מוכן להשקיע עד 2000 שקל. תודה רבה, איציק
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
טוב אני רק צריך שתגידו לי אם כל החלקים יעבדו ביחד מעבד- Intel® Core2 Extreme Processor לוח אם- Intel® Desktop Board D975XBX2 כרטיס מסך- Radeon X1950 series זיכרון ראם- kingstone HyperX DDR2 2GB kit DDR2 1200Mhz Non-ECC CL5 (kit of 2 - 1GB) ספק כוח- חברה: FSP FX700-GLN צורב- צורב DVDופנימיוAD7170AוNECו18וXו ותנו מארז טוב אל תביאו מחירים רק תגידו אם כל הרכיבים יוכלו להתאים אחד לשני
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-