ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,400 דיונים בפורום זה
-
אהלן. אני מתכנן לקנות מחשב חדש, בעיקר למשחקים חדשים (אחי הצעיר ממש רוצה לשחק סטאר קראפט 2...) ועריכה גרפית (כגון פוטושופ ומאיה שעם שתיהן אני עובד למחייתי). התקציב שלי הוא בסביבות ה 3000 עד 3500, כשמסך ושאר ציוד הקפי (מקלדת, עכבר, רמקולים) כבר יש. בנוסף יש לי כבר שני צורבים במצב טוב, כך שאין צורך בחדשים. ישנה חשיבות לשקט, מאחר והמחשב כנראה ימוקם בחדר שינה. אני לא רוצה לעשות OC... יש לי גם כן שני כוננים קשיחים, שניהם בני כשנה וחצי, ושניהם IDE. האם הם עוד שמישים, או שאני צריך לקנות כונן קשיח חדש ולהוריד את המידע שיש על שני הכוננים הנ"ל אליו? (אם זה המצב, אני מעוניין בכונן של כ 500 ג'יגה, אם זה נכנס בתקציב). תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם דוד שלי יש לו בית ענק והוא התקין כמה מצלמות שהוא יכול לפק על הבית והוא רוצה לקנות מחשב שהוא יכול לחבר את כול המצלמות שלו אלהם עכשיו אני לא יודע אולי צריך משהו מיוחד שהוא יכול בכלל לחבר את המצלמות למחשב או שריך מחשב מיוחד לזה ? או שכול מחשב יהיה בסדר?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב נייד לצורכי אינטרנט שירים סרטים וכרטיס מסך נחמד למשחקים לא כבדים כמו פיפא09 חשוב שיהיה 320gb דיסק קשיח וזיכרון פנימי ראם 3-4 ושיהיה מעבד נחמד תודה מראש!! ד.א איך מחשבי hp וטושיבה הם טובים?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
Intel® Core2 Duo Processor T6400 (2.0GHz) ל- Intel® Core2 Duo Processor P7450 (2.13GHz)
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום חברים, ההורים שלי מעוניינים לקנות מחשב לשימוש ביתי שזה אומר - גלישה באינטרנט, עבודה קצת ב office, ובכללי לא מחשב למשחקים או אפליקציות כבדות - מצד שני אני כן מעוניין שהמחשב יהיה מהיר ולא עגלה וכמובן שיהיה אפשר לראות בו סרטים, לשמוע מוזיקה, לא משהו מעבר לזה, ושהמחשב לא יהיה רותח מחום... מעדיף מארז קריר קצת שישמור על רמה סבירה של חום. אז בסך הכול אני מעוניין בבנייה הכי טובה שאפשר בתקציב שאני יפרט בהמשך, אני לא סומך על עצמי בבניית מחשב כזה אני לא ממש מבין בחומרה ששימושה הוא לא לגיימינג, ואשמח אם תעזרו. דבר חשוב - הקנייה תתבצע באיזור חיפה\קריות שזה אומר שלא יעזור לי אם תבנו לי מפרט בסקיי פי סי למשל.... אני חייב חנות באיזור חיפה - יש לאבא שלי העדפה לפנדה מחשבים, או אייבור…
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום זקוק בבקשה למפרט מחשב עד 6000 ש"ח מיועד בעיקר למשחקים (אני לא גיימר רציני שזקוק לשחק ברזולוצייה הכי גבוהה ועם anti ailasing וכו... אבל מעוניין במחשב שיריץ את רוב המשחקים החדשים - בעיקר משחקי גוף ראשון בשנתיים שלש הקרובות ) בנוסף אני מעוניין לנצל את המחשב לעריכת ווידאו . אני לא זקוק לציוד הקייפי , ולא לצורב DVD אנא המליצו במידת האפשר על מסך LCD אשר מנסיון אישי עובד עם משחקים ולא רק ברזולוציה הטבעית שלו (במידה וקקית חיה כזו) תודה
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד בתקציב של פחות או יותר 5000 שקל אין לי העדפות לשום חברה
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
ז"א האם הנתונים של ניידים בסדר גדול של כ-4.5K מספקים כדי להוציא HD מהמחשב לטלוויזית LCD? הנתונים (בערך): מעבד 2.0GHz זיכרון 2-3 ג'יגה @ 667 MHZ NVIDIA® GeForce 9200M GS (?) אני אשמח אם תוכלו להציע לי מחשב עד 4.5K למטרת עבודה משרדית, מולטימדיה ובעיקר שמסוגל לספק HD מבלי להתקע. אין לי מושג בנושא, אז תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום, צריך המלצה לגבי לוח+זכרון+מעבד בתקציב עד 2000 ש"ח דגש על 4GB זכרון ולוח אם הכולל כ.מסך מובנה המערכת מיועדת לשימוש עריכה גראפית - פוטושופ ועבודה משרדית (מספר חלונות אופיס ודפדפן במקביל) כמו כן תוכנות ADOBE נוספות כמו שתוכלו לראות התקציב לחוץ ואין לי בעיה לרכוש חלקים בנפרד מאחר ואיני זקוק להרכבה. חשבתי על : INTEL Core i5 750 TRAY 890 ש"ח לוח אם Gigabyte דגם GA-H55M-S2H 505 ש"ח 2x 2GB 1333Mhz 318 ש"ח =1713 ש"ח שאלה ספציפית לגבי הלוח - יש הערה לגבי כ.מסך מובנה: (Note 2) To use the onboard D-Sub, DVI-D, HDMI, you must install an Intel CPU with integrated graphics. מה הדבר אומר ? האם המעבד שבחרתי יאפשר את פעולת כ.מסך המובנה ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
חברים,אני מחפש לקנות מחשב ואשמח ליעוץ,לא משנה לי נייד או נייח(ללא מסך,עכבר,מקלדת). חשוב לי שיהיה בו hdmi,SD ושתוכנות כמו לייטרום ופוטושופ יעבדו ללא תקיעות.לא מבין במאפיינים,ככה שאתם יכולים פשוט לזרוק לי דגם מסויים. מחיר באזור ה3000 שח. תודה
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב ישן בן יותר מ - 3 ( מעבד 2.8 פרסקוט , 2 גיגה DDR1 זיכרון , HD SATA1 - 320 ) , ואני רוצה להחליף אותו. תחום העיסוק שלי במחשב הוא כלהלן: קצת גרפיקה (פוטושופ) ועריכת ויצאו (צילומים ביתיים) , מעט משחקים , גלישה באינטרנט , מעט סרטים (חלקם ב HD) שירים ומסמכי אופיס. אשמח להמלצות על מחשב שיהיה אפשר לשדרג אותו בעוד שנתיים ללא החלפת לוח אם ו הרבה פריטים . שמעתי ש AMD הוציאו משהו חדש עם כ. מסך שתומך ב HD. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
כולל מסך, אין עדיפות ברורה ליצרן המעבד. תודה
-
- 7 תגובות
- 578 צפיות
-
-
באחת הנושאים הגבתי לבחור לשאלה וכתבתי לו את המפרט הבא, אני מקווה שאני אוכל לעזור למתלבטים להתעניין במפרט באופן כללי בנושא הזה... אני קניתי לאחרונה מחשב ב-7,500 לא כולל מסך אבל יש לי מסך אסוס 22 אינץ' כדי שתוכל להנות מביצועים יפים ומאיכות טובה וכיף בצפייה במהלך המשחקים אתה צריך מסך גדול שאומר גם רזולוציה גבוהה, בכל מקרה זה מה שאני ממליץ: מעבד:Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn OEM http://tms.co.il/product/5423 מחיר- 1644 ש"ח לוח אם :Asus Striker II Formula http://tms.co.il/product/5458 מחיר - 1550 ש"ח מארז:Enermax Chakra 250mm Fan Full Tower Black Uber http://tms.co.il/product/3977 מחיר - 519 ש"ח זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12 http:/…
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
לפני כמה ימים התחילה בעיה שהמסך שחור כמעט לגמרי- רואים ממש כהה את התצוגה- לא ברמה שניתן לעבוד עם המחשב. לאחר הפעלה מחדש, חיברתי עם כבל VGA לטלויזיה- ודרכה עובד,עשיתי עדכון ווינדוס (7),עדכון דריברים,עדכון ביוס, ניתוק בטריה - שום דבר לא עזר מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל הצעות למפרטי מחשב בסכום של 3K-4K כולל מסך LCD וכולל כרטיס רשת אלחוטי טוב. אם אפשר אז גם מאיפה לקנות את המפרט המוצע תודה מראש, אבי
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
ללא מסך. שיהיה חזק ומהיר למשחקים. צורב DVD טוב, ואם נגיד יהיה 80 GB במחשב כמה יעלה להוסיף ל-100 אם יש בכלל 100? תציעו לי מה שהכי כדאי, כי אני לא מבין בזה כל כך. תודה.
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
קודם כל אני צריך דחוף תשובה פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=268468.0 דבר שני, תודה לכולם על העזרה עד להגעה למפרט סופי. יש לדעתם משהו לשנות: AMD Athlon 64 X2 4800+ AM2 Box Asus M2N-E Western Digital 2500JS 250GB S.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCI-E LG GSA-H44N NZXT Trinity Enermax Liberty 400W תווווווודה
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
נכון שהתקציב זעום אבל זה מה יש לו... המחשב אמור להריץ תוכנות גרפיקה כמו פלאש, פוטושופ, קורל, דרים וור ועוד... ללא מסך תודה לעוזרים....
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
די נמאס לי מהגרוטאה שלי ( פנטיום 3), אז חשבתי לקנות מחשב חדש. כל מה שאני צריך זה מחשב בלי מסך ובלי ציוד הקפי אחר. התקציב הוא 3000 שח, עם חריגה מאוד מאוד קטנה כלפי מעלה. אבקש ממכם לתת חלקים שנמכרים בחנות ksp, ושהמעבד יהיה קונרו 6300 ( אני חושב שבמלא תכניסו אותו למפרט, אז זה לא משנה כל כך). רב תודות, דיוגנס.
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שמי מיכל,ואני עובדת ככתבת באחד מהעיתונים היומיים. אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד בתקציב של 4000-6000 ש"ח, ואשמח אם תוכלו לסייע לי: אני מחפשת מחשב שעונה לתנאים הבאים: מתאים לעבודה בשטח(תאורה מספקת, קשיחות , לא מתחמם מהר, קל, סוללה מספקת) עבודה עם WORD ואינטרנט, לא תוכנות כבדות. (אין צורך בכרטיס מסך משוכלל...) אפשרות חיבור לאינטרנט בכל האופציות הקיימות (USB, כרטיס רשת, PCMCIA וכו') שאלה נוספת: האם מערכת ההפעלה של WIN XP HOME שיש לי מתאימה גם למחשב הנייד? תודה. תודה לעונים...
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
הבטריה של הלפטופ של ממש גמורה, אשמח אם תוכלו לתת לי המלצות לגמרי אופציות לרכישת בטריה חדשה (חנויות בארץ, אמזון, איביי וכו') אם למישהו היה בדיוק את המחשב הזה ויצא לו לרכוש בטריה חדשה שיגיב בבקשה. תודה מראש, אבישי הגבר.
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מחפשת מחשב להורים שלי, די הגיע הזמן לשדרג המחשב שלהם מלפני 6 שנים בערך. מחפשת משהו איכותי, עדיפות למעבד AMD. לוח אם של ASUS או כל לוח אם אחר מומלץ. כרטיס מסך אוףבורד, משהו פשוט אבל לא פשוט מידי, עם יציאת DVI. זיכרון אני אקח 2 ג'יגה לפחות. תודה, דפנה[br]פורסם בתאריך: 10.03.2008 בשעה 23:09:00 מה דעתכם על המפרט הבא:מעבד: AMD ATHLON 64 5200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 89W - 2.6GHz 1MB CACHE - ADA5200DOBOX - BOX ¤584 לוח אם: ASUS M2N-VM HDMI ¤373 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 8500GT 256MB GDDR2 : GV-NX85T256H - HEATSINK - RATAIL ¤362 דיסק קשיח: WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS/AAJS ¤251 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H55NB X20 - BLACK ¤159 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 …
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום רב עבור ביתי תלמידת תיכון אני זקוק למחשב נייד 15.6". (בגלל בעיית מקום בחדרה) העיניין הוא שהילדה מתחילה להתעניין בתחום של עריכה גראפית ווידיאו ברמות בסיסיות (מתעניינת ואולי תתחיל ללמוד את זה בהמשך) בהנחה של תקציב בסביבות 2900 ש"ח מה ניתן להציע מבחינת מפרט שיוכל לשמש אותה בשנתיים הקרובות. גם מחשב Refurbish בא בחשבון. תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מפרט למשחקים בעיקר.. חוץ מהמפרט צריך הצעה למסך דק טוב לא קשור לתקציב!! (אם מומלץ מסך רחב אז תמליצו).
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-