עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום. לפני כמה ימים ביקשתי כאן עצה למפרט עד 3.5K. יש לי עוד מפרט, ואני אשמח לדעת איזה מהם עדיף. AMD Athlon (4850e ) 2500MHz (45W)-Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETA 1 GIGABYTE GA-MA78GM-S2H (AMD 780G) - mATX 1 2GB KINGSTON DDR II - 800 - KINGSTON Original 1 WD 500GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II 1 SAMSUNG DVR-S223F x22 (BLACK) DUAL LAYER SATA 1 ANTEC Mini Tower case NSK4480B (BLACK) - 380W - mATX 1 SAMSUNG LCD 22" - 2243 WIDE + DVI-D 5ms והמפרט השני: Intel 7200 (לא יודע את השם המדויק) לוח אם: Intel Pearl Creack 1 2GB KINGSTON DDR II - 800 - KINGSTON Original 1 Hitachi 500GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II 1 צורב של Pioneer 1 מארז compucase 1 SAMSUNG LCD 22" - 2243 …

• 7 תגובות
    • 579 צפיות
  2. Started by beitaron,

I7 3770 GIGABYTE B75 4096MB-DDR3-1600Mhz-Patriot/KINGSTON כפול 2 [TABLE=width: 100%] [TR] [TD]ד.קשיח-500GB SATA3-Segate Toshiba 7200Rpm[/TD] [/TR] [TR] [TD]כונן-DVDRW X24 SAMSUNG/HP-המהיר בעולם בטכנולוגית SATA[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] כרטיס מסך 7950 GIGABYTE מארז CORSAIR 400R ספק SS 620 W קירור למעבד זלמן פשוט ב47 שח

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  3. שלום לכולם~ אני רוצה לקנות מחשב נייח, מיועד בעיקר לגרפיקה ברזולוציה גבוהה (עבודה בפוטושופ, אילוסטרייטור, פלאש ותלת מימד) משהו שלא יקרוס אם אני אפעיל כמה תוכנות כבדות בו זמנית ואעבור בינהן יהיה נחמד ;D צריך להכיל כרטיס רשת אלחוטי כלשהו (ראוטר ארור) וללא מסך (יש מסך CRT חביב~ ) המ... חוץ מזה שיהיה אפשר לשחק קצת ולראות סרטים באיכות גבוהה. oh, and can you make it look pretty too? ;D

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  4. רקע: אני זקוק למחשב שיתן מענה לעבודות גרפיקה בפוטושופ ותוכנות דומות. רוצה מחשב טוב שאוכל לשחק בו גם במשחקים עתירי גרפיקה ולראות בו סרטים ב HD שיוקרנו על גבי הטלויזיה שלי. מעבד:י אינטל Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB לוח אם:למעבדי אינטל ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL זכרונות: DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים: Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך: Sapphire HD 4830 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E כרטיסי קול: On Board 5.1 Channel Audio צורבים: Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata ציוד רשתות: On Board 10/100/1000 מארזים: HJA-6000 MIDI Black (No PSU) ספקי כוח Golden…

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  5. חברה שלום , אני רוצה לרכוש מחשב חדש כי המחשב האחרון שקניתי הלך לפח ואני כרגע בהליכי תביעה נגד החברה שרכשתי דרכם אבל זה לא קשור אז לענייננו : אני צריך מחשב לגיימר למשחקים לרוב עד 5500 שח ללא גלישות כלפי מעלה בכלל ללא ציוד היקפי כבר יש לי מקלדת + עכבר +מסך +רמקולים הצלחתי להרכיב מפרט פחות או יותר שעומד בדרישות שלי אשמח לחוות דעת ממכם עם הצעות לשיפור/יעול מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Zalman 9500 Led כמות: 1 - מחיר: ¤1456 לוח אם: Gigabyte GA-P35C-DS3R כמות: 1 - מחיר: ¤629 מארז: Gigabyte Poseydon TowerCase Aluminum Panel 120mm Black כמות: 1 - מחיר: ¤436 ספק כוח: Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular כמות: 1 - מחיר: ¤559 זיכרון: OCZ 2GB D…

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  6. Started by gadi_tz,

אהלן!! תעזרו לסחבק... . תקציב מקסימלי 1500 ש"ח לחסוך/לנצל הכל בעת הצורך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. לשימוש פשוט למטרת לימודים. אינטרנט,אופיס וסרטים אולי גם פוטושופ 3. אין צורך בציוד היקפי,גם לא בצורב. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא חשוב 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא חשוב 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא צריך מערכת הפעלה 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים. חנות מאזור ת"א. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשה (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/…

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  7. Started by summer69,

שלום לכולם מישהו ביקש ממני לקנות בשבילו כרטיס מסך וכונן קשיח למחשב שלו, רק שאני לא יודע מה הכונן קשיח חייב ליהיות 250 GB (ממשק IDE) והכרטיס מסך חייב ליהיות AGP אני חשבתי על ג'יפורס 6600 וWestern Digital WD2500JB , הצעות אחרות יתקבלו בברכה בכל מקרה אני צריך לקנות את שני הפריטים מאותה חנות, לא משנה איזה או איפה תודה מראש לעונים!

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  8. קודם, מצטער על הלחיצות שלי. פשוט משדלים אותי לקנות היום [ראשון] את המחשב. אני צריך מפרט למחשב משחקים, ללא מסך,מקלדת ועכבר. התקציב הוא לערך 2500 ש"ח אני יודע שהתקציב הוא דל וכמעט בלתי אפשרי. אך זה מה שיש לנו כרגע, המקסימום זה 2700 ש"ח דברים שמעוניינים שיהיו במחשב: - צודב די וי די - כרטיס מסך עם יציאה לטלויזיה - זכרון של 512מ"ב (עדיף של סמסונג) - ארדיסק 80 ג'"ב S-ATA 7200 RPM וזהו אשמח אם בתבנו לי מפרט ואם אנשים מכירים חנויות אמינות באיזור ראש העין פ"ת אשמח לקבל המלצה

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  9. Started by ugiya,

שלום רב, מטרת המחשב היא בעיקר לאינטרנט וקצת יישומי אופיס קלים דגשים: עבודה מחוץ לבית - משקל נמוך, חיי סוללה סבירים, מסך ללא השתקפויות חובה: מסך 15 אינטש רצוי: מעבד I3 אחריות 3 שנים תקציב עד 2500 ש"ח אני תוהה האם למישהו יש ניסיון עם הניידים של סמסונג ? (אני לא מוצא עליהם כמעט מידע ברשת) אני מתלבט לגבי הדגמים הבאים: הזול- http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu&uin=14239 היקר- http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu&uin=14240 תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  10. שלום רב, ברצוני לרכוש מחשב לחדר שישמש אותי לשימושים הבאים: * שימושים ביתיים סטנדרטיים (אינטרנט, צפייה בסרטים על מסך הטלוויזיה וכו') * משחקים דוגמת nfs,civilization,heroes,fifa,nba (אני משחק ברזולוציות סטנדרטיות , כלומר לא מעל ל-1024X768) חשוב לי מאוד כרטיס Directx10 כיוון שאני לא משדרג בתכיפות וכיוון שמחשב אצלי מחזיק מספר רב של שנים. (שכן המשחקים שאני משחק לא דורשים ביצועים שמימיים ואין לי שום בעייה לשחק ברזולוציות הנמוכות). ההתלבטות הגדולה ביותר שלי היא: א. בנוגע לכרטיס מסך, האם יש לי צורךב8600GTS או ש8600GT תהיה בחירה טובה יותר. ב. האם כדאי להשקיע עוד 100 שקלים לE4400 או אפילו להשקיע למעבד מסדרת ה6000. מספר דגשים: * אוברקלוקינג לא בא בחשבון * אני לא גיימר ואני לא משחק ב…

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  11. Started by galsevi,

1. תקציב: 4000 ש"ח א) לנסות לחסוך ב) חריגה אפשרית 650 ש"ח 2. המחשב ישמש ללימודי רפואה בחו"ל 3. אפשרי תוספת עכבר 5. רמת שקט: 8 6. כולל מערכת הפעלה win 7, ועדיפות עם אופיס 8. גר בחדרה 9. ריבוי כניסות usb ושאר חיבורים 10. לא מתוכנן שדרוג, אבל עדיף עם אפשרות \ תודה רבה!! גל

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  12. Started by spedi,

שלום אני מחפש אתר שבו אני יכול לבחור מחשב נייד בחר עפ"י העדפות אישיות הם משהו מכיר אתר כזה בארץ (בשפה עברית) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  13. אבקש מפרט מחשב עד 3-4K דרוש מסך ,צורב ומערכת הפעלה לשימושי אופיס, אינטרנט וסרטים מחפשת אמינות של המרכיבים תודה!!

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  14. Started by tzach_d,

אני רוצה מחשב שיהיה למשחקים חדשים וגם למשחקים החדישים שיצאו בעתיד עם מסך מקלדת ועכבר רגילים בלי צורב עם כונן DVD תודה

• 6 תגובות
    • 579 צפיות
  15. שלום לכולם, קודם כל אני מתנצל שהדיון הזה חוזר קצת על דיונים אחרים בהם ביקשו דברים דומים, אני פשוט רוצה לוודא שאני קונה את המפרט האופטימלי לצרכים שלי. מדובר במפרט הכולל הכל למעט מסך (כנראה ייקנה בנפרד Dell 2209WA) ומיועד למשחקים (וכמובן גם לגלישה, עבודה ושאר ירקות). דרישות נוספות: מקלדת ועכבר אלחוטיים, מארז כמה שיותר קומפקטי וחסין אבק, מאווררים שקטים, רמקולים טובים. המחשב מיועד לאח הקטן שלי, והציפייה העיקרית מבחינת ביצועים היא שהמשחק GTA IV ירוץ חלק וללא בעיות גם בהגדרות בינוניות-גבוהות, ושהמחשב לא יתחמם תחת עומס (קרה אצלי במחשב הנוכחי בעיקר לכרטיס מסך, שכנראה החברה לא השקיעה במיוחד באוורור שלו). אם אפשר למלא את הדרישה הספיציפית של GTA IV במחיר נמוך משמעותית מהתקציב שנתתי,…

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  16. צריך מחשב כולל צורב ב3000 + מסך ב1500 בנפרד.. אם ניתן לקנות מסך טוב בפחות ולהביא שדרוג מומלץ במחשב-מה טוב!@! תעשו משו טוב למשחקים. הוא לא עושה OC זה לחבר. תודה מראש. תפציצו D:

• 6 תגובות
    • 579 צפיות
  17. Started by אביטלטלי,

כ

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  18. אני מחפש מפרט למחשב לצרכים משרדיים (בעיקר עבודה על word, קצת גלישה באינטרנט). הביצועים לא כל כך קריטיים, אבל יהיה נחמד אם הוא יוכל להציג סרטי HD (יש כרטיסי מסך OnBoard שעושים את זה?) אשמח לראות מפרט שמאפשר הצגת סרטי HD ומפרט שלא מאפשר כדי להחליט אם זה שווה את השקעת הכסף. אין לי צורך בציוד היקפי, מסך או כונן אופטי, אבל יש צורך בכונן קשיח. (אני מעריך ש-500GB יתאימו)

• 6 תגובות
    • 579 צפיות
  19. בכול כולל הכל חוץ ממסך! תקציב..6000..טיפה יותר! תודה! יש עוד בקשה שהמחשב יהיה שקט...המארז שבחרתי ססבבה? Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb 1,450 ש"ח Gigabyte GA-965P-S3 Intel P965 LGA 775 899 ש"ח OCZ PC2-5400 667Mhz DDR2 1GB Value Pro Dual Kit 5-5-5-15 730 ש"ח Western Digital 160GB SATA II 8MB 7200RPM WD1600JS 390 ש"ח Gigabyte NVIDIA GeForce 7600GT 256MB PCI-e GV-NX76T256DB-RH 1,170 ש"ח NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk Black - אחריות : שנה 199 ש"ח Gigabyte Aluminium Poseidon Black Blue Led 450 ש"ח ENERMAX EG375AX-VE Noisetaker 370 Watt 399 ש"ח Logitech® Internet Pro Keyboard Black Oem Black Russian 89 ש"ח …

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  20. מבקש למפרט למחשב למשחקים וסרטים (בעיקר משחקים) כולל ציוד היקפי (מסך LCD, עכבר, מקלדת ורמקולים). לא מתוכנן במחשב OC. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  21. בס"ד מחפש להרכיב למשפחה שלי מחשב שישמש לצרכים יומיומיים בעיקר (של גלישה, הורדות ואופיס) ומדי פעם גם לעריכת סרטים בתוכנות כמו Adobe Premiere ו Sony Vegas. אני לא סגור על עד כמה הכרטיס הגרפי נחוץ אבל ראיתי שהמחשבים מבוססי אינטל יוצאים הרבה יותר יקר (לא רק בגלל המעבד, אלא בגלל שצריך בשביל כרטיס מסך נורמלי להוסיף סכום לא מבוטל ביחס למסגרת התקציב) לעומת מעבדי AMD שכוללים גם יחידת עיבוד גרפי חזקה (בסוקט FM1). אני חושש בגלל שאנשים אמרו לי שAMD מתחממים מהר וזה פוגע בביצועיהם אבל לא יודע עד כמה ה"שמועה" הזאת נכונה ועדכנית. במפרט שהרכבתי יצאתי מנקודות הנחה: א. שהמעבד לא הולך לעבור OC אי פעם ב. מכיוון שהמעבד לא הולך לעבור OC אז המאוורר שמגיע עם המעבד יספיק (הרעש פחות משנה במקרה הזה)…

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  22. שלום לכולם אני מתכוון לקנות מחשב בסוף החופש ואני צריך שתיתנו לי הערכה שלכם מעבד קונרו 6600 כרטיס מסך שיריץ את המשחקים החדשים ביותר על הגדרות גבוהות אני מתכוון למשהוא בסגנון 7900GT זיכרון ג'יגה בDC מארז כימעת סגור על ה SUMORAI של SUNBEAM אבל אם צריך אז ה TRANSFORMER וספק שיחיזיק את כל המערכת אז כמה יעלה לי כל הסיפור הזה אני עומד על תקציב של 5.5K+- אם לא תיהיה ברירה אני ירד ל6400(קונרו) הבנתי שההבדל גדול תודה לכל המגיבים כל שינוי יתקבל בברכה נ.ב אני לא מתכנן אוברקלוק

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  23. שלום שיתן כוח ולא גרפיקה. תביאו לי חלקים שנותנים את המרב של המהירות. איני מחפש מחשב למשחקים אלא לעבודות רשת שדורשות העברת מידע מהירה. תודה

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  24. הי, פעם ראשונה שלי כאן, אחלה אתר. אני מחפש מחשב ב3000-3500 ש"ח היעוד - מחשב ביתי להרצה של מס' תוכנות במקביל VISUAL STUDIO EMULE OFFICE וכו' לא למשחקים ולא מעוניין ב - OC יש כמה רכיבים שאני רוצה ואני מקווה שאפשר יהיה להרכיב מחשב בדרישות האלה. 1. H.D. 250 GB 2. זיכרון 2X512 3 כרטיס מסך לא OB 4. מעבד DUAL CORE תודה מראש לכולם

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  25. Started by AsD[eyal],

דיסק קשיח גדול 1gb זיכרון מעבד t5xxx כמה שיותר קל וקטן זה בעיקרון הדרישות השימושים של המחשב יהיו המהרת רזולוציות של תמונות ומיילים בעיקרון

• 0 תגובות
    • 578 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.