עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by bendale,

שלום חברה אני מעונין לקנות מחשב בתקציב של 2800 ש"ח תמליצו לי בבקשה על מפרטי מחשב הטובים ביותר שאפשר לרכוש בסכום כזה אשמח להרבה תגובות תודה רבה בני

2. Started by gofmarat,

הסתכלתי במפרטים הממולצים, אבל אין החלקים בחנות TMS, אז אם יש לכם איזה מפרט להציע לי בTMS או באיזה חנות באיזור הקריות, שיכלול מסך 22 אינץ (שהוא עולה בערך 1250+-) + ציוד היקפי נטו לעבודה משרדית, משהו בסגנון של המפרט ב1500 ש"ח אשמח לתגובות..

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  3. Started by steve didko,

. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500-4000, ללא היקפי או מערכת הפעלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אופיס ואינטרנט (עבור תלמיד תיכון) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשיבות בינונית 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות. מערכת הפעלה (ווינדוס10) + אופיס - כדאי 8. האם י…

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  4. Started by Tomas90,

אהלן, יש לי Dell 15R Special Edition,7520. אני רוצה לשדרג את ההארד דיסק לSSD. הלפטופ תומך בSATA3. מחפש המלצה לכונן בנפחים של 180/256. תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by shil_o,

אני צריך מפרט למחשב משרדי יעוד וורד אקסל דברים חשובים שיהיו במפרט: 1.כ.מסך שתומך בCUDA -אני מתכוון לשים על זה ווינדוס 7 32BIT ולכך אני חושב שכרטיס מסך של NVIDIA שתומך בCUDA (כך נראה לי קוראים לזה) יועיל ועם חיבור לשתי מסכים 2. 2-כוננים קשיחים (RAID1) של 750 במהירות 7200 RPM 3.שקט- אחרי הכל זה משרד וצריך שקט 4.חסכוני-חסכוני בחשמל (פשוט אני לא זוכר איזה מעבד של אינטל חסכוני יותר) כי אני צריך לחבר את זה לאל-פסק אחרי הכל שהריד לא ימחק במקרה של נפילת חשמל כל המשרד מגובה על זה צורת השימוש היא תהיה ככל הנראה יעשה ע"י שיתוף ברשת פנימית נ.ב אם למישהו יש רעיון לצורה טובה יותר לשמור על המידע שיהיה מגובה אז שיציע אני חשבתי על כונן חיצוני עם חיבור esata שיהיה מחובר לאל-פסק ומאפשר נ…

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  6. Started by yohai,

מטרות המחשב: המחשב אמור להריץ תוכנות כגון MATLAB , JAVA ECLIPSE ותיכנות ב C++,(לומד תיכנות) ישומי אופיס וצפייה בסרטים. מצד אחד הייתי מעדיף מחשב שיוכל להריץ גם מישחקים בהגדרות מינימליות ( nba fifa) גודל המסך: אין העדפה. משקל רצוי: עד 3 קילו האם נדרש זמן סוללה ארוך?:3-5 האם יש צורך ביציאות מיוחדות?: לא בלוטות?: לא משנה.. גודל מינימלי של כונן קשיח?: 160GB צורב DVD? כן האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ממש

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  7. שלום לכולם, נתבקשתי לקנות מחשב נייד לחמותי לטובת גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. תקציב: עד 2000 ₪. משקל: המחשב ישמש כתחליף למחשב נייח.ולא ייצא מהבית, לכן המשקל אינו חשוב, וגם זמן הסוללה אינו חשוב. מסך: 15 ומעלה. רחב. כונן קשיח: לפחות 320 ועדיף 500 עדיף אם יהיה Bluetooth לטובת שימוש בעכבר אלחוטי ללא דנגל. מעדיף מחשבים של Lenovo מכיוון שיש לי ניסיון טוב איתם. אין צורך ביציאות מיוחדות. אין צורך ב Bluray אין צורך במערכת הפעלה. אין צורך באחריות בינלאומית. מצאתי את הדגם הזה ב KSP אמנם אין Bluetooth אבל נראה שזו תמורה טובה מאד עבור הכסף Lenovo IdeaPad G570 M5167IV‎ ‎CPU‎: Intel® Pentium B940 Processor, 2.0GHz,2MB Cache‎ ‎Memory: 2GB DDR3 1333MHz (1 x 2048 MB), Up to 8 G…

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  8. Started by Danielill324,

מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, אפשר לחרוג אם יש צורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות, ובניית אתרים בוורדפס שימוש בתוכנות: בvisual studio code, pycharm dockers, קצת עריכת וידאו ומסמכים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו …

9. Started by BindeR,

שלום רב, חברים אני עוד חודשיים מטייל לדרום אמריקה ל4 חודשיים.חשבתי לקנות DVD נייד לכל הנסיעות. אך חיפוש קצר באיבי מצא לי מוצרים סייינים של מחשבי נוטבוק זולים שעובדים על זיכרון פלאש. הצרכים שלי זה להפעיל פייסבוק להעלות תמונות ולצפות בסרטים. זה המקסימום שאני יעשה במקביל. האם מחשב זה יספק לי את הצרכים בצורה מספקת? כמה זמן הסוללה תחזיק לי בערך. מוכן להשקיע עד 400 שקל. אחרי הכל אין לדעת אם המחשב ישרוד או ייגנב במהלך הטיול. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  10. Started by online,

שלום, חבר מבקש עזרה בתמחור נייד שהוא רוצה למכור. זה המפרט: דגם Toshiba A200-1GS מעבד T5300 1.73Ghz כפול-ליבה צ'יפסט 945P כרטיס מסך GeForce Go 9300 זיכרון 4GB ב-2 סטיקים מסך 1280 על 800 סוללה 6 תאים בלוטוס מצלמה של 1.3MP כרטיס רשת Intel 4965 בתקן Draft-N דיסק קשיח 120GB מפרט מלא כאן: http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/product/Satellite-A200-1GS/130767/DISC_MODEL/0/ACTION/PRINT_WITH_BACK/ המחשב בן שנתיים בערך והוא תקין וגם הסוללה תקינה, אבל האחריות הסתיימה. כמה הייתם מבקשים עליו? תודה!

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  11. אני מעוניין במחשב נייד לצורך שימוש ב OFFICE ובאופן מזדמן גם עיבוד תמונה ב GIMP. האם יש סיבה שלא להסתפק בדגם הזה? (מפרט כאן: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10281) האם ה VISTA לא תעמיס עליו יותר מדי? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  12. המפרט הוא לדוד שלי הוא לא הולך לשנות בו כלום לבמשך שנים התקציב הוא בערך 4000 cpu:amd xp 1700+ hsf:tt volcano 7+ mb:epox 8k5a2 mem:TRANSCEND ddr 256mb 333mhz gpu:Gigabye ATi Radeon 9000PRO hd:SEAGATE 40gb 7200rpm cd:acer cdx52 floppy:teac 1.44 floppy case:? mouse:Logitech wheel mouse optical oem ketboard:? screen:? תודה לכל מי שעוזר!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ENROLL,

למטרות של פוטושופ ולייטרום שיסחוב לי ל-3 שנים לפחות (!) ללימודי עיצוב. יש לי הצעה על נייד דל מדגם ווסטרו 3550 עם מחיר טוב נראה לי (כן?) של 3500 ש"ח הכולל את המפרט הבא: Intel Core i5-2430M (2.40Ghz) 15.6in High Definition LED Display (1366X768) with anti-glare 4096M(1x4096) 1333MHz DDR3 Dual Channel 500GB Serial ATA (7.200 Rpm) AMD Radeon HD 6630M 1GB Graphics English Genuine Windows 7 Home Premium (64 BIT) אחריות VIP למשך 3 שנים באתר הלקוח ע"י טכנאי מורשה של DELL אז מה שאני רוצה לדעת: האם המחשב יהיה טוב ב-100% מבחינת ביצועים (גם מולטיטסקינג) לצרכים שלי ?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  14. Started by `eB,

מצטער שפתחתי ב 2 פורומים את זה התבלבלתי אבל לא משנה, אם זה מפריע אז תנעלו איפה שלא מתאים. טוב חבר'ה תראו יש לי עכשיו מחשב pentium 4 3.0ghz ו 1 ג'יגה זכרון DDR2 533MHZ, ולפני כמה ימים רק קנו לי את הזכרון, והייתה לי בעיה כזאת תראו, יש לי לוח אם שיש בו 4 סלוטים לזכרון, 2 למהירות 533MHZ ועוד 2 למהירות 400MHZ, ולא ידעתי מה לעשות כי רציתי להוסיף עוד ג'יגה וחשבתי שאני יוכל לעשות שיהיה לי ג'יגה וחצי, אבל אחר כך זה לא התאפשר לי בגלל הלוח-אם, והחלפתי את ה 2 זכרונות שהיו לי 256מגה בייט 533MHZ ב2 של 512 533MHZ בסדר אז זה עלה לי 500 שקל, אבל הבעיה היא שאני ארצה בעתיד לשדרג את הזכרון ל 2 ג'יגה, ואיך אני אעשה את זה? האפשרות היחידה שנשארה היא להחליף את ה 2 של 512 ב 2 של ג'יגה. ואני לא ממ…

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  15. המערכת היא WIN7, אשמח להמלצות

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  16. Started by yoranch,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות לחסוך לא חובה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 20% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט אופיס ומעט סרטים. (ללא HD) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  17. Started by brighi,

שלום, אני מחפש לקנות את המחשב הזה. האם יש חנות אמינה וזולה שמוכרת אותו בארץ? מישהו יודע האם מוכרים אותו בקפריסין וכמההוא עולה שם? לשאלה אחרונה, האם הוא מגיע בצבע אחד/או שיש צבעים נוספים ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  18. Started by PapaBear,

אהלן. יש לי 4500 למפרט בלי מסך, כרטיס קול (אני קונה כרטיס מקצועי) וכרטיס מסך.המחשב לצורכי אודיו (הקלטות,עריכה) בלבד לכן אסתפק בכרטיס מסך מובנה או לחלופין זול ממש. לעומת זאת ברצוני להשקיע באמצעי קירור שקטים (במיוחד) כמו הביג טייפון של ת'רמלטייק. המפרט מבוסס על הפריטים הבאים... אשמח להצעות ודעות... כמו כן ברצוני להעביר את המעבד OC עצבני. Pentium d805 1G-2G DDR2 כנראה Twinmos 533 לוח אם - אני לא סגור עדיין, קראתי שהעברת הנתונים ב pci bus של צ'יפסט ה nforce 4 לא מוצלחת וגם על מיגבלות ב 945 של intel כאשר מריצים תוכנות מרובות כמן ישומיי סאונד (VST) ה955 יקר לי מדי אבל אולי כדאי להשקיע בו לטווח ארוך? מכיוון שכרטיס הקול מתחבר דרך הpci הנתון האחרון קריטי לביצועי המחשב. אם מישהו…

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  19. מה ההמלצה שלכם במחיר הזה עדיף AMD או לא?

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  20. אני רוצה לשאול אתכם שאלה בקשר לתמחור אני רוצה למכור את הרכיבים הבאים ולא יודע בכמה שוב, אם זה לא המקום אז אני מתנצל מראש ואם יש צורך להעביר את הנושא אז בבקשה. הרכיבים הם (אני רוצה למכור את כולם כחבילה) כ.מסך xfx 8800 gts 324 ספק ez-cool 450w מארז TT armor junior כמה כל החבילה שווה בערך? שאני אדע כמה לבקש תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  21. Started by GB,

שלום לכולם! אני רוצה לשדרג את המחשב שלי התקציב שלי עומד על 2000 שקל (אפשר לחרוג מעט אם יש צורך)המפרט שלי הוא כזה: AMD DURON 1800 PRO+ לוח אם משולב SIS 740 כרטיס מסך SIS 651-650 20 GB 256 DDR אני חשבתי על: Powercolor Radeon 9700 128MB DDR Video Card WD 80GB 7200RPM 8 MB Mushkin 256MB PC2100 Green מה אתם אומרים ?

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  22. Started by natu,

קניתי את הX201 של לנובו ביחד עם תחנת עגינה (מרוצה מאוד מהמחשב). בימים אלה שאני נמצא בחופשת סמסטר המחשב נמצא כל היום בתחנת העגינה. שאלתי היא האם יש טעם לנתק את הסוללה מהמחשב בזמן החיבור לתחנת העגינה? או שאין צורך וחיבור מתמשך לחשמל אינו פוגע בחיי הסוללה. ושאלה נוספת: המחשב מחובר למסך 24'' (1920X1200) בעזרת חיבור displayport וכל כמה זמן (זה משתנה) המסך עושה מן היבהוב כזה שנמשך שנייה, זה מעולם לא קרה לי כאשר המסך היה מחובר למחשב הנייח שלי. אולי מישהו יודע מה מקור הבעיה והדרך לפתרונה? תודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  23. Started by alex28,

שלום חברים יש לי מחשב asus n551jk אני רוצה לדעת אם יש אפשרות בנוסף לדיסק קשיח להוסיף SSD בגודל sata 2260 או sata 2280???

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  24. Started by david1111,

שלום רב, אשמח למידע על המחשב המצורף: 300V5A-S07IL SAMSUNG דיי דחוף לי.. ייעוד המחשב מדיה סנטר וקצת משחקים. תודה רבה מראש עלות כ-3000 http://www.chayon.co.il/Product.aspx?OID=4370&catid=4321&CatalogName=SAMSUNG

25. Started by hwmember,

ניתן לשדרג את ה-HD של כל מחשב נייד ? בפרט toshiba satellite l655 ? האם הנ"ל כרוך בביטול האחריות שכן המארז נפתח ? תודה !

• 1 תגובה
    • 787 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.