עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by crazyblat,

שלום לכולם, אני מנסה כבר שבועיים לבנות מחשב חדש אבל זה תמיד עולה בהרבה יותר. תבנו לי מחשב שהוא רק מעבד,לוח אם,זיכרון,כ.מסך וזהו המעבד אני רוצה שיהיה intel core 2 duo המשחקים הם לא כבדים במיוחד כגון pes וקאונטר סטרייק flight simulator תודה מראש, קרייזי

2. Started by idofrido,

שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב נייד לנובו חדש. יש לי ניסיון טוב עם לנובו מבחינת האיכות שלו ולכן אני רוצה להמשיך איתם. המחשב עצמו אמור לשמש בעיקר לצורכי עבודה - מיילים, OFFICE וגלישה. בנוסף, חשוב לי שיהיה נוח לצרוב איתו דיסקים ואיכות סאונד, מיקרפון ווידאו טובה לשיחה בסקייפ. המליצו לי על המחשב הזה Lenovo IdeaPad Z370 M565EIV http://www.ksp.co.il/computers/part_uin.php?uin=13968 מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  3. עד 6000K כולל ציוד הקפי

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  4. Started by idang,

שלום , אני מעוניין לרכוש את המחשב Dell Inspirion N4030. האם זה נחשב למחשב טוב ? כמה שנים המחשב קיים בשוק ? מהו נפח הזיכרון המקסימלי של מחשב זה ? להלן הלינק לרכישת המחשב: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5829&CatCode=315

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  5. Started by ofirtz,

שלום לכולם! compucase 400w 6a19-2f LG H22/12 DVDRWX X18 160GB 8MB SATA2 OCZ DDR2 1G 677 PENTIUM D 2.8 4M DUAL CORE לוח אם MSI RC41-L X300 ATi כ.מסך MSI RX1300PRO TD256 PCIE LCD 17 DVI 731B SUMSUNG

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  6. שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב עם ביצועים מהירים וחזקים לשימוש למשחקים כבדים, תוכנות כבדות, עבודה עם גרפיקה, והתקנה של 2 מערכות הפעלה לפחות. אני מעוניין שהמחשב יוכל לעמוד בכל זאת בצורה טובה מאד ושהביצועים שלו יהיו מקסימום. הקצבתי למחשב זה בין 5-10 אלף ש"ח ומאד אשמח להצעות, כמובן שאם השינוי הוא גדול ומדובר על עוד קצת כסף זאת לא הבעיה. העיקר לקבל מקסימום ביצועים. תודה רבה

7. שלום חברים, אני מבקש את עזרתכם בהרכבת מחשב עם מפרט מינימאלי ודרישות קצת מיוחדות: 1. תקציב: 800-1000 ש"ח. 2. כל הדברים שיהיו On Board - ללא כרטיסים נפרדים (כמו כרטיס גרפיקה/קול). 3. לוח אם מיניאטורי ככל שניתן + מארז קטן תואם (ככל שהמחשב יהיה יותר קטן כך יותר טוב). 4. נדרש מעבד כפול ליבה (גם אם "החלש" ביותר). 5. כרגע רק 2 GB זיכרון פנימי. 6. דיסק קשיח יחיד של של 250GB. 7. כונן DVD רגיל ללא צורב. 8. שיהיה שקט. 9. ללא מערכת הפעלה. 10. ללא מסך/עכבר ומקלדת/רמקולים. על המחשב תותקן תוכנה מאוד ספציפית שתופעל מרחוק (תוכנת שרת) שתשמש רק משתמש אחד (אותי) ולכן הדרישות המעט "מוזרות" - למחשב לא יהיו שימושים נוספים.

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  8. אני רוצה לקנות את המחשב הזה השאלה שלי עם הוא יתמוך לי בכל המשחקים לשנים הבאות,אולי צריך לשפר משהו זה מחשב למשחקים אולי כדי 4 ליבות,כי אמרו משנה הבאה משחקים יתמכו רק ב4 ליבות? דרך אגב יש לי מסך 17 רגיל ואני לא עושה oc http://www.upit.ws/uploads/0111e7e61cd7a.JPG

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  9. הייתי שמח אם מישהו יכול לעזור לי להרכיב מפרט המחשב הטוב ביותר המיועד: * יישומי גרפיקה (בעיקר דו מימדיים, אבל לפעמים גם תלת מימדיים). * קצת למשחקים. אבל: * בגלל שהוא נמצא בחדר שינה - שיהיה מאוד שקט (יחד עם זאת שיהיה תמיד קריר). * כמה שיותר קטן בגודל. * אבל עם אפשרויות שדרוג עתידיות (בעיקר כרטיס מסך) ובעלות סבירה. תודה מראש לכל המגיבים!!

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  10. Started by garik111,

אני מעוניין להרחיב זכרון פנימי למחשב. להלן מפרט של מחשב שלי. אנא המליצו לי על דרך להרחיב (כמה להוסיף זכרון ואיזה סוג מהירות). כרגע יש לי 1GB זכרון פנימי. אולי לשים אחד של 4 או 2 של 2GB אן להוסיף פשוט 1GB ו2GB תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  11. ההורים שלי רוצים לקנות מחשב לצורכי עבודה ב OFFICE וגלישה באינטרנט. ראיתי באתר של אייבורי את המפרט הבא: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6793 דעתכם? תודה.

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  12. שלום אני מחפשת לשדרג למחשב נייד חדש. בתקציב של 4 או חמש אלף. (בישראל) מטרת המחשב: משחקים קלים (דוטא, דיאבלו וכולי) ועיצוב דו מימדי ותלת מימדי (פוטושופ אילוסטריטור, RHINO). כמו כן, המחשב ינשא ללימודים ולכן עדיף שיהיה קל ככל האפשר. העדפה ל numpad ו bluetooth. מעבר לזה, אני באמת לא מבינה מספיק במחשבים כדי לדעת מה כדאי או לא. לכן פתוחה להמלצות. (סוגי כוננים וכולי) תודה!

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  13. היי, אשמח להמלצה על מחשב נייד. השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט (מסנג'ר/סקייפ וכד') וצפייה בסרטים (בחיבור לטלויזיה), ולעתים רחוקות לצרכי עבודה (אני מתכנתת). איזה חברה מומלצת? היה לי ניסיון רע עם HP

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  14. Started by Kazan,

אני צריך בשביל עבודה - סרטים - אינטרנט. 5000 ש"ח פלוס מינוס.

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  15. Started by barak188,

היי קודם כול רציתי להגיד שאני חדש. אז ככה הנה המפרט שלי, רוצה עצות לשיפורים אם יש, לא נראה לי שיהיו. לוח אם: GigaByte GA-P35-DQ6 מעבד: Intel Core 2 Duo E6700 זכרונות: Corsair Dominator 4GB,TWIN2X2048-6400C4D כרטיס מסך: GigaByte Geforce 8800 GTX 768MB ספק: Corsair HX 520 אחסון: Western Digitals 250GB KS *2 כונן די.וי.די.:Lite On DVD SHD-16P1S צורב די.וי.די: Lite On DVDRW LH-20A1P מערכות רמקולים: Creative GigaWorks Progamer G500 5.1 אוורור למעבד: SCYTHE NINJA PLUS REV.2 עכבר+מקלדת: Logitech S510 Cordless מארז: Antec P180 Black בקר שליטה: Sunbeamtech Chromatic windmill Black panel בעיקר רציתי להגיד שהצטרפתי ולהגיד את המפרט שלי. אני רוצה התרשמויות מהמחשב...

• 6 תגובות
    • 590 צפיות
  16. שלום, אני צריך מפרט שיתן את התמורה הטובה ביותר ל 3500 שח עם אפשרות לעלות עד 4000 במקרה שזה ממש מומלץ , שתיהיה אפשרות לעבוד עם הרבה אפליקציות במקביל ומשחקים מדי פעם , כדאי שיהיה שקט יחסית (במאמץ נמוך בעיקר) ואין בעיה לעשות OC אם זה עדיף. חשבתי על משהו כזה, מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  17. Started by omrialon,

בבקשה לא לבאס יותר מידי... intel c2d e8400 gigabyte ep43-ud3l 2x2gb kingston 800mhz sapphire hd 4670 512mb DDR3 wd 500gb 16mb buffer samsung sh-s223b CM centurion 590 enermax mod82+ 425w יצא כל הסיפור בערך 3200

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  18. אם מישהו יכול להציעה מפרט יותר משתלם בתקציב הזה, אני אשמח תודה מראש ¤906 מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤440 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤270 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤206 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤1,216 כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB PCIe ¤161 צורב Pioneer DVR-215D Black X20 DVD ¤617 מארז כולל ספק Enermax Chakra ECA3052 SILVER Liberty 400W ¤79 הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מאמץ ועומס ¤39 משלוח עם שליח FEDEX / UPS עד הבית עד 4 ימי עסקים + ביטוח ואחריות. 9 :פריטים ¤ 4,021 סכום כולל מע``מ

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  19. Started by yakird,

זקוק למחשב נייד עד 5000 שקל , הדירשות מהמחשב נייד הן : מסך בגודל 17 אינץ' , כרטיס מסך חזק , דיסק קשיח בנפח 250 GB . כל השאר לשיקולים שלכם , רצוי שיהיה מעבד חזק ותומך ב-HD. ד"א על איזו חברה אתם ממליצים לי ? HP ? DELL? אשמח לסיוע , תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  20. הי הו~, אני מתכוון לקנות מחשב נייד ובחיפושי הממושכים יצא לי לעבור דרך חברת Gigabyte. לפני החיפושים שלי לא יצא לי לשמוע על החברה הזאת ולכן אני לא בטוח עד כמה המחשבים שלהם אמינים. רציתי לדעת מניסיונכם עד כמה כדאי לקנות מחשבים שלהם כי עד כמה שאני שמתי לב יש להם מפרטים טובים לניידים במחירים הגיוניים. בדקתי בכמה פורומים והיו תגובות לשני הצדדים וגם היה מישהו שהשווה את Gigabyte לפיאט (המכונית) ואת HP למרצדס... בנוסף אני רוצה לשאול לדעתכם לגבי שני דגמי Gigabyte ואם ההפרש הכספי ביניהם שווה לפי דעתכם. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=25965#details http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva תודה מראש למי שיוכל לעזור לי בדילמה הזו~

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח אך הם כמו חלק מהתקציב לומר התקציב הוא 4200-4700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CRYSIS, ASSASSIANS CREED, COD ומשחקים אחרים הרמת גרפיקה דומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). צריך גם לקנות מסך בתקציב הזה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  22. Started by adija,

שלומות לכם זוהי פנייה לגיימרים מביני עניין שמושגים כמו FPS , Benchmarks ושאר ירקות מוכרים להם היטב. יש לי שאלה פשוטה - איזו מערכת מחשב מומלצת יותר למשחקים על 1680 / 1050 (מסך 22 ): אין אוברקלוק באף אחת מהמערכות. מערכת ראשונה מעבד - q6600 זכרון - ocz 800 DDR2 2gb כרטיס מסך - 2x8800gts 512 sli לוח אם - Asus striker formula מערכת שניה מעבד - q6700 זכרון - ocz Reaper 1066 4gb כרטיס מסך - Sapphire HD 4870 1GB Toxic לוח אם - Asus P5Q Turbo שורה תחתונה , מערכות די זהות השוני הוא בכרטיסים - האם עדיף 8800gts 512 ב sli או כרטיס אחד מומהר של 4870 1gb ? נכון שלכאורה sli זה מגניב וטוב ויפה - אבל הכרטיס הספציפי של Sapphire הוא מאוד חזק ואפשר למקם אותו בין 260 ל 280 של Nvidia... אשמ…

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  23. קניתי מחשב חדש של TOSHIBA. A3001LT

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  24. Started by X-It,

איך המפרט הזה ל1500 ש''ח? המפרט מיועד לשימושים בסיסיים... אימייל ,אולי קצת צפייה בסרטים ובסדרות גלישה באינטרנט וורד בקשר למשחקים אז מקסימום סימס... gigabyte ga-945plm-s2 SHEKEL-274 Intel core 2 duo e2160 Box Shekel-412 2X1 DDR2 667 CL5 Super Talent Shekel-260 Leadtek Geforce 8400GS 256MB 64 Bit Shekel-260 CASE JSP-TECH H-550-D+400w hec Shekel-235 מה דעתכם? ההרכבה מתבצעת על ידי אז אני לא צריך הרכבה

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  25. המפרט האחד - HTPC - דיסק קשיח 200GB, מעבד כפול ליבה (לשיקולכם, AMD או INTEL), כרטיס טלויזיה מקליט Hauppauge PVR-150, צורב DVD, זיכרון 1GB. תקציב - 4000 ש"ח בערך המחשב השני - בעיקר לעבודה יום יומית - דיסק קשיח 80GB, זיכרון 1GB, צורב DVD, ולא יודע מה עוד צריך... תקציב, 2500 ש"ח בערך הבעיה היחידה - המחשב צריך להיקנות בחנות למיר, עקב סיבות שלא תלויות בי. http://www.lamir.co.il/computers.asp (קישור ישיר לבניית מחשב באתר). תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.