עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכל אנשיי הפורום, חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד בתקציב של בין 4K ל-5K. השימושים שלו הם שימושים משרדיים וגם סרטים ומוזיקה (הוא לא עורך מוזיקה ווידיאו) אני הצעתי לו לקנות מחשב של DELL אבל אני לא כלכך מבין בדגמים של ניידים, לכן אני מבקש את עזרתכם. תודה רבה לכולם, אלדד כהן

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  2. שלום המלצה למחשב לעריכת סרטים ב 6K ללא ציוד הקפי וללא OC חשוב שהיה מעבד INTEL וכרטיס מסך NVIDIA זיכרון 4GB מארז עם כניסת FIREWIRE מקדימה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  3. אני צריך עזרה בשביל חבר ממש טוב מפרט מחשב עד 1600 שקל שיהיה די חדשני המחשב בעיקר לגלישה באינטרנט ומשחקי רשת כמו CZ. הוא צריך לכלול לוח אם מעבד כרטיס מסך זיכרון ואר דיסק לא יותר מזה! גם מפרטים של AMD יתקבלו אף על פי שכרגע עדיף INTEL בתודה מראש שגב שטובי

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  4. היי אשמח עם תוכלו לסייע לי להרכיב מחשב חזק לעריכות גרפיות... הסכום המוקצב עומד על 5000 ש"ח (ניתן לחרוג במקרה הצורך) שיכלול מסך LCD ושאר הרכיבים המקיפים (מקלדת+ עכבר+ רמקולים) תודה רבה על עזרתכם! שבוע טוב

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  5. Started by Y.S,

הי, ברצוני לרכוש מסך חדש.חשבתי לרכוש את המסך Gigabyte G32QC . האם מישהו יכול להמליץ לי על מסך אחר? הנתונים החשובים לי: - מסך גדול (לפחות 31.5 אינץ) - תדר רענות של לפחות 144 הרץ. - זמן תגוובה של 1mSec - מחיר: עד 2000 ש"ח - אחריות בארץ

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  6. אני מחפש מפרט מחשב לאחותי (בת 12), רוב העיסוק שלה במחשב הוא אינטרנט ועבודות לבית הספר, ומשחקים קלים (הכי כבד הוא SIMS 2) המחשב הנוכחי שלה מת לחלוטין, אני צריך מפרט בתקציב הזה שיריץ גם את SIMS 3 בלי יותר מידי בעיות, וישרוד לעוד שנתיים+ (בהנחה שהצרכים שלה לא ישתנו)

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  7. הי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לנצל את הכל בכוח אם באמת לא צריך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה ביתית, תכנות (תוכנות, שירותי WEB, שרתי SQL...) וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. ה…

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  8. Started by QASHOA,

יש לי נייד של HP DV5 בערב שהאזור שקט אני שומיע מין רעש כמו ריצוץ כזה אזור הרעש זה בצד שאיפא שמחברים את כבל ההזנה לנייד וזה מפריע לי זה מין רעש של גלגל שהלאגר שלו גמור ולפעמים זה הופך לריצוצים ולתקופות קצרות זה נעלם וחוזר האם זו תקלה? מישהוא נתקל בבעיה כזו?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  9. אז ככה אני חושב לקנות מחשב חדש אוטוטו והוא מיועד בעיקר למשחקים ולאינטרנט.. בניתי כבר מפרט למחשב שאני די סגור.... לוח אם - Gigabyte GA-EP45-DS3 מעבד - Intel Core 2 Duo E8500 Box קרור למעבד - Thermaltake Max Orb הרד דיסק - 500GB WD 16MB SATA 7200RPM זכרון - Corsair DDR2 (2x2048)4GB Kit 800MHz CL4 כולל גוף קירור כרטיס מסך - Gigabyte דגם ATI Radeon HD4850 512MB צורב DVD - X20 Asus DRW2014L1T x2 מסך 22" - W2252TQ-LG ו.. זהו.. זה המפרט מוכן.. אשמח להמלצות לשדרוג... לא בעלות גבוהה במיוחד.. ההתלבטות המרכזית שלי היא לגבי מארז(שיהיה יפה אם כל מיני לדים וכאלה) וספק שיחזיק את הכל... המחשב לא מיועד לOC אבל נניח כן כאופציה לעתיד... בנוסף אופציה של עוד כרטיס מסך …

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  10. Started by eladbt,

סטודנט להנדסת חשמל לצרכי משרד, צפיה בסרטים קצת תוכנות כמו מאטלאב וכדו'. מפרט+מחיר - http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NMPSLB0E

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  11. שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב שיאפשר לי לערוך סרטי וידאו ברמת ביצועים גבוהה כמו כן עריכה והקלטה של סאונד אני לא מעוניין בכרטיס קול מטורף כרגע כי אני יקנה כרטיס קול בנפרד מהמחשב ולכן אני אסתפק בכרטיס קול פשוט העיקר שיאפשר לי יציאה ל8 ערוצים. חשוב לי מאוד מחשב שיהיה שקט, בשביל הקלטות, ושיהיה מחשב אמין. אני לא רוצה שיתחמם יותר מידי. כמו כן חשוב לי שיהיה הרבה אחסון על המחשב לפחות 1TB. אני אשמח אם אני אוכל להריץ גם משחקים בצורה טובה אבל אם זה לא נכנס לתקציב אני מעדיף לא להתפשר ושהמחשב יהיה קודם כל הכי מתאים לעריכת וידאו וסאונד. תודה מראש לכל מי שיעזור. נ"ב אני מעוניין לשלם במזומן, ואין שום צורך בציוד הקיפי כגון: מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים.

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  12. אוקי זה המפרט האחרון שבניתי לאחר כל השדרוגים שנתתם כאן אני מקווה שיצא בסדר ובקשר לתקציב התקציב לא כל כך מעניין אותי אני יכול להגיע עד 10000 ש"ח כי בן דוד שלי מביא לי את המפרט בחצי מחיר מהמקום שהוא עובד בו..(Microsoft israel( וזהו .. המחשב הוא בעיקר למשחקים כבדים שיצאו בשנת 2007 וגם למשחקים החדשים שיצאו כמו Crysis bioshock farcry 2 וכל זה אז תגידו לי אם המחשב מתאים מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 + קרור למעבד GlacialTech Igloo 5600 PWM ¤1497 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-5600 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤436 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤422 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?…

• 8 תגובות
    • 628 צפיות
  13. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בעל האופציות הבאות: יציאת SPDIF סוללה לפחות ל5 שעות משקל עד 2 קילו מסך מינימום 13" מעבד - שאיפה לחדשים. כרטיס מסך - שאיפה לטוב אבל לא חובה. אני מצאתי את הMACBOOK החדש אבל אני רוצה לעבוד עם WIN. יש הצעות?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  14. Started by djdodo,

שלום אני מרכיב מפרט לצורך תכנות בעיקר,הרצה של תוכנות כמו VISUAL STUDIO ,הרצה של שתי מערכות הפעלה במקביל Linux ו Windows ומדי פעם משחקים, ללא OC אני רוצה מחשב מהיר לכן חשבתי על Athlon X2 6000+ ככה שיחזיק מעמד עוד 3-4 שנים לוח אם ASUS M2A-VM ולגבי ההמשך אני צריך עזרה צורב DVD אני לא צריך כי יש לי כבר אז אני צריך רק זכרונות 2GB דיסק קשיח 250GB מארז קטן כמה שאפשר + ספק בסיסיים (ראיתי בסביבות 250 שח) כרטיס מסך בסביבות 400 שח (חשבתי על X1650 pro) אם אפשר להרכיב את המפרט מ TMS.co.il או לתת המלצה על חנות טובה אחרת באזור חיפה תודה

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  15. שלום לכולם, המחשב שלי שבק חיים והגיע הזמן לשדרוג. התקציב שלי הוא 4000-4500 ש"ח, ואני מאוד הייתי רוצה להריץ משחקים חדשים כמו שצריך, לא כמו הגרוטאה שסוף סוף אני נפטר ממנה. אני לא צריך: הארד-דיסק, כונן/צורב DVD, מסך ושאר ירקות. אני כן צריך: מעבד, לוח אם, זכרונות, כרטיס מסך , מארז וקירור וכנראה גם ספק (יש לי 400W גנרי, מספיק או לא מספיק?). אני בהחלט רוצה כרטיס DX10 אם כבר אני מחליף מחשב. בעקרון מתחשק לי 8800 GTS אחרי תקופה ארוכה עם רדיאון 9600 חלוש, אבל אם יש למישהו ניסיון עם 8600, איך הוא? האם יש טעם לחסוך פה למען רכיבים איכותיים אחרים, או שמא התקציב מאפשר להתפנק מהבחינה הזאת, בדגש על מספר רכיבים שכבר יש לי ולא צריך אותם? תודה רבה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  16. Started by natalygu,

שלום קיבלתי 2 הצעות למחשב גיימינג. להלן פרוט ההצעה הראשונה (כוללת מקלדת,עכבר,רמקולים,צורב כרטיס קול ON BORD ו-WIN7) מחירה 3910 CORE I5 2500K 3.3GHZ S1155 6MB GPU CORE' TRAY ZALMAN AZ CC92HS CPU COOLER ASUS P8P67-M B3 S1155 INTEL P67 DDR3 1600 2Xpci-e G.SKILL NQ EDITION DUAL CHANNEL ddr3 1333mhz 4GB …

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  17. שלום כולם! אני מעוניין במפרט למחשב שיהיה מיועד לעבודה סטנדרטית, 3DMAX, Visual Studio 2005 ועוד תוכונות די כבדות.... המחשב לא יהיה מיועד בעיקר למשחקים - ושהמשחקים יהיו יפעלו על גרפיקה בינונית ברזולוציה בינונית. אין צורך בצורב וFLOPPY ובציוד היקפי, אלא רק בכונן DVD רגיל. בנוסף איזה מעבד כדאי לקנות (amd או intel) כדי שיתאים למחשב? הסכום שאני מקציב למחשב הוא בסביבות 3500 - 3700 ש"ח. תודה לכם על העזרה! (נ.ב - אני קונה את המחשב באיזור ירושלים - אז אם מישהו מכיר באיזור חנות אמינה וזולה שיכתוב בבקשה).

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  18. היי. יש לי היום מחשב עם המפרט הבא: CPU: E6750 2GB DDR 2 MB: G41M-ES2L PSU: SEASONIC 500ET GPU: GTX 460 הייתי רוצה לשדרג את המחשב, הצרכים שלי הם בעיקר משחקים (BF3, SKYRIM), האם שדרוג של מעבד ל Q8400 והוספת זיכרון יתנו לי שדרוג משמעותי בביצועים או שכדאי כבר להחליף את כל המערכת למבוססת I5 2500 ?

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  19. מעבד AMD Athlon II X4 630 Box ₪554 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX630WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-770T-USB3 ₪482 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38493U כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪421 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון Mushkin DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Silverline ₪652 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996768 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5450 Silent 512MB DDR3 PCIe ₪275 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S5450H1 מארז ללא ספק CoolerMaster Elite 342 ₪168 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=80320-100-34 ספק כח Seasonic SS-400E…

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  20. שלום אני מחפש מחשב שיעבוד עם כמה מכונות וירטואליות בו זמנית וגם שיהיה טוב למשחקים אני מעדיף לקבל מפרט שאוכל למצוא את החלקים שלו בחנות בראשון עדיפות שלי כרגע ליקנות ב KSP במחיר של 3500 שקל לא כולל מסך או ציוד נילוה אני מתכון לקנות מסך 19 אינץ אשמח לקבל הצעות גם לגבי הנושא הזה. תודה.

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  21. Started by farfan,

שלום אני רוצה לקנות בימים הקרובים מחשב חדש, ואני רוצה שתעזרו לי להרכיב מפרט השימושים שלי זה בעיקר גלישה באינטרנט ועבודה במחשב (איסיקיו, אינטרנט) ולכן חשוב לי שהמחשב ירוץ כמה שיותר חלק. צריך גם שהכרטיס מסך יריץ לי משחקים חדשים אבל לא כבדים כמו NBA PES FIFA (שיוכל גם בעתיד להריץ לי משחקים כמו GTA לדוגמא) אין צורך בהארד דיסק כל כך גדול (320 או 250GB אני חושב שיספיקו) ואם תוכלו עם כל זה לשים לי גם מארז שלא יתחמם מהר וירעיש. התקציב הוא 3000 שקל (תשתדלו בלי חריגות), אין צורך במסך, צורב וכל שאר הקפי... וד"א חבר הציע לי מפרט, אז אם תוכלו בבקשה להגיב גם עליו. Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL 2GB Kingston Value H…

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  22. עדיף זול יותר כמובן, אני לא יודע אם כדאי כרטיס מסך מובנה או עדיף רגיל, זאת מצלמה MINIDV ויש לי כבר כרטיס FIREWIRE אז אני רק צריך הרדיסק גדול ומחשב סביר לעבוד איתו רק כונן בלי מסך ועם צורב DVD, אשמח לשמוע הצעות חשבתי על מעבדי אינטל Pentium 4 3.0Ghz, s775, 1MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 8VM800PMD-775 s775, DDR2, AGP זכרונות DDR II 533 512MB Aeneon (או להגדיל לGIGA1) דיסקים קשיחים Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB כרטיסי מסך Powercolor 9250 128MB, TV, DVI, AGP כרטיסי קול 5.1 Channel Audio צורבים DVD Recorders Samsung SH-S182D DVD±R x18, DL x8 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים HJA-70 MIDI Beige מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקול…

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  23. טוב, אז ככה.. לפני משהו כמו שבועיים ביקשתי עזרה לבניית מפרט ב-3,800 שקל, ואז הבנתי שהתקציב שלי עלה בעוד 1000 שקל. אז החלטתי להשקיע 500+- ברמקולים טובים, ובסביבות ה-4300 שקל במחשב עצמו. אני מתלבט בין כמה דברים במפרט: האם לקחת Quad Core או Core 2 Duo ? --> חשוב לי לקנות את המעבד האופטימלי גם לעכשיו וגם לטווח רחוק יותר. האם לקחת HD 4850 או HD 4870 ? --> יש לי מסך 17", הרזולוציה המקסימלית שלו היא: 1024*1280 ואין לי כוונות לקנות מסך, אבל שוב אותו עניין, אני רוצה שהכרטיס מסך יחזיק לכמה שיותר זמן אבל לא לקנות כרטיס יקר כשאין לי שימוש בנתונים שלו. איזה מארז יהיה אופטימלי מבחינת שקט וקור? שמעתי על ה-4 האלה: CoolerMaster 690 שהבנתי שעושה בעיות עם מאוורר צד. Antec Sonata III ש…

24. שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך, לוח אם, זיכרון למחשב ומעבד. ואם יש משהו יותר טוב, ובערך באותו מחיר אז תרשמו לי בבקשה. כרטיס מסך: LEADTEK Geforce 8600GT 256MB PCIe מחיר: 295 ש"ח לוח אם: GigaByte GA-EP35-DS3L מחיר:446 ש"ח זיכרון למחשב: DDR2 2048MB 667MHZ CL5וAeneon מחיר: 178ש"ח מעבד: Intel Dual Core E2180 Box מחיר: 295 ש"ח הכל יוצא: 1214 ש"ח

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  25. היי, יש לי מחשב וותיק (מאוד) שהגיע הזמן לשדרג אותו. כרגע יש לי: מעבד: Amd athlon 64 X2 dual core processor 3800+ 2.00 Ghz לוח: GA-K8N Ultra-SLI or GA-K8N Pro-SLI or GA-K8N-SLI כרטיס מסך ששדרגתי אליו לפני כמה שנים): Nvidia EVGA GeForce GTX 650 Ti BOOST 2GB ספק כוח (ששדרגתי אליו לפני כמה שנים): antec high current gamer 900w זיכרון: 4GB כדי לחסוך כסף אני לא מתכנן להחליף כרטיס מסך או ספק כוח או מארז וכו'. נראה לי שמה שחשוב זה לשדרג את לוח האם, המעבד והזכרונות - ואת כל הקיים לשמור. 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD ו…

דיונים חדשים בפורומים