עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by whistler404,

היי חברים, אשמחה לעזרה בבניית מפרט - אני רוצה מחשב שישמש אותי גם כ-HTPC וגם כמחשב גיימינג. דרישות: 1. שקט - חובה, מכיוון שמשמש גם כ-htpc. לא נורא אם ירעיש קצת בזמן גיימינג, אבל לעולם לא בזמן ניגון וידאו. 2. קומפקטי - נחמד אבל לא חובה 3. מריץ משחקים מודרניים עם הגדרות גבוהות. לא חייב להיות חיה אבל אני כן מצפה שימשיך להיות רלוונטי שנתיים קדימה. אם הוא יריץ את Dragon Age: Origins ב-High זה יהיה מעולה. 4. כונן SSD עבור מ"ה - נחמד אם יהיה. אשמח להמלצות, תודה!

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  2. Started by noaa,

היי, אני מחפשת מפרט למחשב לגרפיקה אני עובדת עם כמה תוכנות כבדות כמו solidworks, 3dmax + Vray, פוטושופ, ועוד כמה תוכנות גרפיות. בדרך כלל סוליד וורקס ופוטושופ במקביל. יש לי מחשב נייח בן 5 שאיכשהו החזיק מעמד מצויין עד עכשיו, אבל אני חוששת שלא לעוד הרבה זמן. מעוניינת להשקיע 2000-3000 ש"ח, וסביר להניח שארצה להשאר עם המחשב לתקופה ארוכה ללא שדרוגים. אם זה משנה, המסך שלי הוא 19'' מרובע. תודה נועה [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, אני מחפש המלצה למחשב נייד לצורכי אוטוקאד סקצ'אפ ווי-ראי(תוכנת רינדור) מסך: 15.6 אינץ משקל: לא קריטי במיוחד רק שיהיה נורמלי סוללה: לא דרוש זמן ארוך במיוחד כמובן שאם אפשר אז עדיף מעבד צריך להיות i7 זיכרון לפחות 6 ג"ב כרטיס מסך צריך להיות די עוצמתי, אני לא מחפש איזה GTX אבל משהו ברמה גבוהה מספיק אשמח לשמוע לגבי המחשב הזה : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11314&perur=2&t=1&c=320 אני יכול להשיג אותו ב5000 ש"ח. האם הוא שווה את זה או שיש משהו יותר טוב במחיר נמוך יותר? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by david_borohov,

שלום לכולם, אני צריך מחשב לעבודה משרדית וקצת משחקים, בתקציב של גג 2000 ש"ח. אין צורך בציוד היקפי, לא צריך דיסק גדול. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 927 צפיות
  5. מוחות מבריקים תמליצו לי על מחשב טוב בבקשה...

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  6. Started by RayZ,

היי, הרכבתי מפרט כלשהו ואני צריך דעה עליו. זה מפרט לשימוש ממוצע של משחקים, הורדות, גלישה, עיצוב בפוטושופ וכו' התקציב שלי הוא בעצם 2.5K בערך והצלחתי להרכיב מפרט בפחות. AMD Athlon 64 Bit 3800 Dual Core Socket AM2 Box CPU 680 ש"ח Abit KN9S nForce550 Socket AM2 506 ש"ח Samsung 512MB DDR-II DDR 667 x 2 598 ש"ח Samsung HD160JJ 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 332 ש"ח בס"כ יצא: 2,199 ש"ח מלוג'יק (logicpc.co.il). אתם רואים נכון, אין כ. מסך כי אני ממשיך עם הכרטיס הקודם עד יציאת כרטיסים תומכי DX10 תקציביים. על הלוח אני לא ממש סגור, יש גם לוח אחר של ג'יגאבייט בתקציב, אבל הוא NF4 ואמרו לי שהוא לא הכי מומלץ.

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  7. התקציב שעומד לרשותי לקניית מחשב הוא 8,000 שקלים עד 8,500 שקלים גג! לא צריך יותר כי זה יהיה בזבוז כסף. המטרות שלי הם בעיקר משחקים וגם סרטים מדי פעם. אני מעוניין לעבוד אם וויסטה ככה שיהיה כמה שיותר זכרון פנימי חזק מה חשוב לי שיהיה במחשב? מסך T240 עכבר MX518 רמקולים 5.1 איכותיים ברמה מארז collermaster 690 וכו.. לפי בחירתכם כל השאר וויסטה מקורי בעברית 64BIT אני אבקש מהחברה לעשות OC מכיוון שהידע שלי שואף ל0, ואני מבקש ממכם לבנות את המפרט מהחנות TMS נ.ב - שמעתי שמחיר ה HD4870 הולכים לרדת האם הם ירדו בקרוב בארץ ושווה לחכות עוד חודש?

• 11 תגובות
    • 804 צפיות
  8. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 18000, חריגה עד 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כבדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …

9. Started by gamer-8,

AMD athlon 64 3000 939pin 1119 521 gigabyte K8NS 939 Maxtor 120GB SATA 553 Samsung 256*2 400mhz 550 Gigabyte G-force 6600GT 128mb AGP 1314 Compucase suer midi tower CI 6A19 312 סה"כ: 4369. מה דעתכם? (גם לגבי המחשב וגם לגבי המחיר).

• 36 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by Biatch,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב משחקים כבדים על מסך גדול יחסית (22 או אחר), סרטים HD, מוזיקה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך, מקלדת פשוטה, רמקולים טובים (כרגע משתמש ב Creative sbs 390 רוצה לעלות ברמה.) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? עכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם …

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כמה שפחות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? נטפליקס, עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? פחות. עדיף שקט אבל לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? WINDOWS 8. האם ישנה העדפה …

12. 1

13. מחפש מחשב לצורך שימוש משרדי אישי אינטנסיבי. כ15-20 טאבים פתוחים בו זמנית , אפשר גם לראות 2 קבצי וידאו ברקע לא בו זמנית אבל חשוב שיתמוך בניגון 4k בצורה מעולה - כיום אם אני מריץ קדימה זה חושב כמה שניות. יש לי היום i5 2500k. אין לי העדפה איזה מעבד. חובה 32 ג'יגה זכרון פנימי במינימום. עדיף מארז כמה שיותר קטן - אם היה ניתן לשם על השולחן אבל אם חובה לוח אם רגיל שבוע מעולה ממש אלך על זה. אני סבבה לגמרי עם רכישת רכיבים באמצעות אמזון. יש אופציה לחריגה כספית . אין תכנון כרגע למשחקים , אם יהיה אני אקנה כרטיס מסך בפעם אחרת.

14. Started by philip_s,

מעבד : intel pentium processor core 2 duo e4400 775 64 bit לוח אם : gigabyte GA-945GCMXS2 ASUS - P5GC-MX צ'יפסט: intel 945 GZ זכרון פנימי: DDR 2 2GB PC 667 MHz 128-BIT dual channel kit חיבורי USB: עד 6 חיבורי USB2 מהיר כרטיס מסך: NVIDIA GEFORCE 8500GT 512MB PCI-EX16 כרטיס קול: כרטיס 5.1 (6 ערוצים) דיסק קשיח: 250GB 8MB SATA 2 300MB/s אחריות מורחבת ל3 שנים למעבד, לוח אם ,זיכרון, דיסק קשיח מחיר: 2500 מה אתם אומרים על המפרט הזה?

• 6 תגובות
    • 524 צפיות
  15. Started by A-10,

שלום לכולם מחר זה מתחיל. מי שרוצה / צריך, יכול לקנות בנכר, או לחפש חלק מהדגמים בארץ הקודש. בכל מקרה, הסרטון המצורף מראה את הצפון מה כדאי ומה פחות למגוון צרכים ומשתמשים לפי כל צורך . וכל זה מעודכן ל עכשיו ממש. . . https://www.youtube.com/watch?v=-9C-sQTzaA8

16. Started by alm0g,

התקציב : עד 27 גגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג צריך את המחשב רק למשחקים ... עם מקלדת ועכבר פשוטים ( 200 כל אחד ) תודהה

• 10 תגובות
    • 998 צפיות
  17. Started by miz,

מישהו יודע האם הסידרה הזו אמורה להגיע לארץ, ואם כן מתי וכמה זה אמור לעלות וסתם ככה האם יש סקירה מקצועית על המחשב הזה

18. Started by UY,

משום מה העכבר שלי במחשב נייד לפעמים עובד ולפעמים לא, וגם הוא לא גורר טוב וגם הלחצנים לא עובדים כמו שצריך. והסתכלתי בהגדרות של העכבר בלוח הבקרה והכל בסדר! מה עוד יכול להשפיע על העכבר בנייד הזה: HP Pavilion dv5000 עם XP SP 3? ???

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  19. מעבד אינטל d.core e260 זכרון ceon 2gb ddr-2 667 לוח אם msi v2 945gcm5-f 1333 דיסק קשיח 250gb 16 mb s2 seagate צורב sata samsung dvd20 dl כרטיס מסך gf8500gt 512 mb pcie המחשב עלה 1800 שקל באייבורי! אני יודע שזה לא המחשב הכי טוב בעולם..אבל האם הוא מספיק ושווה את המחיר?? מה אתם חושבים

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  20. תסתכלו בתמונה המצורפת חשוב לי מאוד זמן סוללה ולכן אני מתלבט: לגבי המעבד, שווה לקחת את הi7 או שכדאי ללכת על "פשוטים" יותר? זיכרון - יש הבדל בין 4 ג'יגה ל 6 ג'יגה? איפה זה בא לידי ביטוי? זה משפיע על צריכת החשמל? הארדיסק - 7200 או 5400? תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  21. Started by Boris Chernikov,

כבר פתחתי פה פוסט לפני כמה זמן אבל לא קיבלתי תשובה ברורה ואני מחדד תצרכים עכשיו..אני סטודנט מחפש נייד גם ללימודים אבל לא לקחת אותו איתי כל יום אלא מדי פעם כשממש צריך וגם נייד שיחליף תנייח הישן בבית. תכנות של C++ JAVA וכו' VISUAL STUDIO האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: KSP או IVORY אבל מוכן גם להזמין מאתר אחר אם מומלץ פה מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ מתי מתוכננת הרכישה: ימים קרובים תקציב:5000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 200 אם ממש צריך יד ראשונה\שניה: יד ראשונה זמן אחריות רצוי: כמה שיותר חברת המחשב הניד המועדפת: אין עדיפות אבל הבנתי שעדיף ASUS או DELL או LENOVO ? מערכת הפעלה מועדפת: לא ממש מעניין גודל כונן קשיח מועדף:…

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. אני צריך מחשב נייד לעבודה משרדית.. גלישה של אינטרנט וכו וכו איך המחשב הזה? http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2854377 אם אפשר לקבל הצעות למחשבים נוספים יהיה טוב שיהיו טובים לעבודה משרדית עד המחיר הנל במחשבים ניידים מה יותר טוב amd המעבדים החדישים שלהם או של אינטל? ומה ההבדל בין המחשב למעלה למחשב הזה: http://www.cnab.co.il/productslist.aspx?CategoryID=101&DefaultProduct=1380 למה הוא כולכך זול??? תגובות בבקשה..

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  23. יש מפרט מוכן http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1294&CatCode=1 . מה הקטעה ..... מה לשפר ?

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  24. Started by V00d00,

1. מה התקציב? 6000 ש"ח מזומן. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. בלי מסך, עכבר, מקלדת, רמקולים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? חברות מוכרות ובעלות אמינות 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? כן חשוב שהמחשב לא יתחמם גם בזמן מאמץ, רעש כמעט ולא מפריע, לא מתכנן OC אבל אין בעיה למאורר שמתאים גם לOC. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא כל כך חשוב. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא. 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגד…

• 7 תגובות
    • 613 צפיות
  25. Started by spooky,

אז ככה חבר שלי צריך מחשב למוזיקה אינטרנט סרטים וטיפ טיפה למשחקים... התקציב שלו הוא עד 3000 לא כולל מסך הוא יכול להסתדר עם כ.מסך חרא כמו G-FORCE 4 כי הוא משחק לרוב משחקי הרפתקאות אז כל מפרט יתקבל בברכה תודה מראש

• 8 תגובות
    • 834 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.