ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,376 דיונים בפורום זה
-
חג שמח! אח של חברה שלי רוצה לקנות מחשב נייד. השימוש שיעשה במחשב זה לראות סרטים לשמוע מוזיקה וקצת משחקים (הכבנה היא כמו הרוב). התקציב שלו הוא 3.5K עד 4K. הוא רוצה מסך גדול WD. על איזה מפרט אתם ממליצים??? אשמח לקבל את עזרתכם תודה רבה. אלדד כהן.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ2500₪. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תוכנות אופיס, גלישה באינטרנט, קצת עריכת וידיאו בסיסית (חיתוך סרטים). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כ"כ, אבל עדיף. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, ווינדוס 10. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגו…
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
מעבד:Intel C2D E8400 לוח אם:Gigabyte P35-DS3L זכרונות:G.SKILL 2GBX2 800MHZ CL4 כרטיס מסך:8800GTS G92 דיסק קשיח:seagate 500gb 32mb מארז+ספק:Antec sonata plus 550 קירור למארז:ANTEC 92MM X2 קירור למעבד: thermaltake big typhoon vx צורב:SAMSUNG S203B SATA X20 סה"כ 4800 ש"ח איך המפרט? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
התקציב בסביבות 3000 ש"ח (תשלומים) המחשב לשימוש ביתי, גלישה באינטרנט, ישומים רבים שיפעלו יחד בלי להתקע (אייסיקיו, מסנג'ר, מקושרים, פייסבוק, וורד ופאוור פוינט לשימוש קל, משחקים קלים ולא חדשים וכבדים (קאונטר סטרייק ברשת, ג'יטיאיי סאן אנדראס לא ברמה שמעבר) הורדות של סרטים ושירים (לא הרבה אבל לא שיהיה איטי). יש לי מסך, אני צריך מקלדת, עכבר ורמקולים (בלי דרישה מיוחדת) וגם צורב דיוידי (בעיקר לשירים ולפעמים סרטים). אין לי העדפה לחברה מסויימת, סומך עליכם מההודעות שקראתי בפורומים ולא חשוב לי העיצוב במיוחד. עדיפות שיהיה לא רועש במיוחד כי זה ליד המיטה. אני לא צריך מערכת הפעלה, יש לי. תודה רבה! חג שמח =]
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
מארז Thermaltake V4 Black Edition - mid tower - ATX מעבד AMD ATHLON BOX X4 645 לוח אם ASUS M4A88TD-V EVO/USB3 - motherboard - ATX - AMD 880G ספק כח SeaSonic SS-350ET 350Watt 80Plus dזכרון G.Skill Ripjaws F3-12800CL9D-4GBRL - 1600MHZ memory - 4 GB : 2 x 2 GB הארדיסק WD Caviar Blue WD10EALX - hard drive - 1 TB - SATA-600 האם יש התאמה ברכיבים ? האם הספק כח יספיק ? המלצות לקירור טוב ושקט ולא גדול שיכנס במארז
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יעוד המחשב הוא משחקים די כבדים הרצת כל משחק על מדיום לפחות כולל מסך ומארז עם הכל חוץ מצורב! חשוב להכניס 4G! התקציב הוא 4 אלף אני מבין בחלקים אז אל תנסו להסביר וכאלה פשוט מאד קשה היה לבנות משהו טוב
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום, אני בדיוק מחפש מחשב חדש או לשדרג מחשב ישן שלי, וביקשתי המלצות מחברים והם הפנו אותי לפה, והמליצו אולי גם לקנות את המחשב הבא - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8089&CatCode=1 ולשדרג את הכרטיס מסך. אז השאלון שיש לכם בחוקים- מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד עדיף לחסוך, אני כנראה גם יצתרך לקנות ווידוס... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקי מחשב חדשים, תדירות די גב…
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב לא בהכרח עכשיו + תתחשבו בזה שעוד מעט יוצא CORE I7 מטרת המחשב בעיקר סרטים ועבודות ומדיי פעם משחקים בקיצור הכל. אתם חושבים שבמחיר כזה אפשר לקנות מחשב שיריץ כל משחק בצורה הטובה ביותר?
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום רב רציתי לדעת אם יש למישהוא מושג בענין מחשב יד שנייה אני רוצה גם איכותי וטוב וגם לא מאד יקר מודה מאד לכל מי שיענה לי
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעם אם אפשר לשדרג את המחשב. בנתיים יש מסך 19 אינצ'. עדיף שיהיה שקט. אשמח לקבל דעות. תודה
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
היי, יש לי פה שרשור מוקדם יותר לגבי מארז HTPC. אני רוצה לקנות את לוח האם הזה: http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=60&Cat2ID=0&pid=AMD1239 ולהוסיף את כרטיס מסך הזה: http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=8&Cat2ID=0&pid=32612 התכנון הוא להוציא וידאו מהכרטיס מסך וסאונד מלוח האם. האם השילוב הזה יעבוד? לקחת אחד מפה ואחד מפה? הבנתי שהכרטיס מסך הזה מעביר סאונד בחיבור DVI HDMI. זה אומר שהוא יעביר סאונד ישירות לפלזמה? וגם סאונד יעבור מלוח האם לרסיבר במקביל? בנוסף אני אשמח לקבל המלצה להארד דיסק הכ שקט שיש 500 GB תודה
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת בהצעת מחיר למחשב הנ"ל. אני יודעת שיש מעט פרטים. אבל אם אפשר אז בכל זאת. intel dual core 2.2 GB 2 160 GB gigabyte atx 350w dvd-rw כולל מקלד+עכבר+רמקולים פשוטים. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מפרט עבור מחשב למשחקים בסביבות 6-6.5K כולל מסך LCD, ושיהיה שקט עד כמה שאפשר. אני לא יכול להרכיב אותו בעצמי, ואני כנראה יקנה מ-KSP או אייבורי, הם הכי זולים באיזור שלי(אשקלון). הייתי בכמה חנויות וזה מה שהוצע לי לבינתיים: AM2 Core Dual 3600 לוח אם: Gigabyte s3 - GA-M55s זיכרון: 1GB Diegma 667 ddr2 דיסק: 250GB כרטיס מסך: 7600GT gigabyte silent-pipe מארז: Thermaltake soprano + 500W צורב DVD של Nec מסך - הציעו לי Infinity או cmv, אבל אני יחפש Samsung 19" אני מוכן לשים עוד קצת ולהגיע ל-7K אם לדעתכם זה משמעותי. אשמח לשמוע את דעתכם
-
- 8 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם! טוב דבר ראשון זה לא בשבילי. זה לחבר שלי והוא לא רוצה לחכות לקונרו הסברתי לו את הייתרונות הכלכלים והתכנים בעניין והוא בשלו (אולי אם אתם תגידו/תסבירו לו הוא יאמין/ישתכנע ויחכה) הערות: 1.מוצר שסומן ב*= צריך יעוץ, אם אתם חושבים שיש משהו יותר משתלם ביחס ביצועים/מחיר תקנו זאת זה יתקבל בברכה. 2. רמקולים 7.1 עתידים להתחבר למחשב וחשוב לבחור איכות קול גבוהה (הוא עורך קצת מוסיקה) לכן שמתי כרטיס קול חיצוני. המפרט מעבד: *AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 4200+ (2.2GHz) לוח אם: ASUS A8N32-SLI Deluxe* זיכרון:Mushkin Redline XP4000 1GB Dual Pack* הארד דיסק: Maxtor DiamondMax 10 250GB \ Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS* כרטיס מסך: SAPPHIRE RADEO…
-
- 6 תגובות
- 574 צפיות
-
-
עם בוא האמזון פריים, אודה לסיוע להבין את ההבדל בין המשפחות של acer - למי מיועדת כל משפחה (חבל להוציא כסף סתם על מפרט שהוא overkill)
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
- 1 follower
-
-
תיראו חבר שלי בתיאלנד ורוצה לקנות שם באיזה קניון הגדול שם מחשב נייד בקיצור הוא שלח לי מייל לעזור לו .. "אני צריך ממך עזרה איזה חומרה אני צריך שתהייה לי במחשב נייד כי אני רוצה לקנות פה תרשום לי כמה זיכרון מגה צורב דיוידי כרטיס טלויזיה ואיזה סוג הכי טוב תעשה לי בדיקה יש לך שבועייןם ואז תשלח לי במייל" אז בבקשה תעזרו לי לבנות מחשב אתם יודעים שיהיה טוב כי אני לא מבין... ותקציב לא בשמים שיהיה סביר למחשב נייד
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום, נשבר לי אחד משני הצירים שמחבר את המסך לגוף המחשב הנייד. מה עושים? ואיך פותריםאת זה ביעילות ובלי שישחטו אותי על חתיכת ציר...? יום כתום! פיה שובבה
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
בקשה מפרט למחשב עד 4500 שקל כולל מסך (דק לא חייב ממש איכותי 1200 שקל גג) מפרט שיהיה מתאים למשחקים בעיקר תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אהלן אנשים.. אני רוצה לרכוש לי מחשב נייד, סטודנט לאדריכלות. המחשב צריך לדעת עם תוכנות גרפיות יחסית כבדות ולכן נדרש לכטיס מסך איכותי. התקציב שלי עומד על סכום של עד 6500 שקלים ויירכש דרך האינטרנט בארה"ב. למישהו יש המלצות בשבילי? עד לאחרונה חשבתי על האופציות הבאות לרכישה בארץ: Dell Inspiron 1520 IN-RC03-1636 = 5890 nis Intel Core Duo 2 T7300 2.0GHz 1024MB 667MHz (512 x 2) 120GB 5400rpm 15.4" Wide Screen NVIDIA GeforceTM Go8400M GS with 128MB DVD Multi Burner Windows Vista Home Basic Dell Inspiron 1520 IN-RC03-1637 = 6690 nis Intel Core Duo 2 T7300 2.0GHz 2048MB 667MHz (1024x 2) 160GB 5400rpm 15.4" Wide Screen NVIDIA GeforceTM Go8400M GS with 128MB DVD Multi Burner Windows Vi…
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
היי אני רוצה לרכוש מסך מחשב 27 אינץ עם חיבור hdmi אין צורך ברמקולים מובנים תקציב מירבי עד 900 ש"ח שימשו לאינטרנט וקצת סרטים מצאתי בבאג ובאייבורי את 2 הדגמים האלה והמסך הקעור נראה לי נחמד https://www.bug.co.il/brand/samsung/c27r500 https://www.bug.co.il/brand/samsung/c27f391fh27/ אשמח להמלצתכם מה מבין שניה םעדיף או המלצה לדגם אחר בהתאם לדרישות וכמובן לתקציב בבאג ובאייבורי יש משלוח חינם ובימים אלה אני מעדיף לרכוש באמצעות משלוח תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני מודע לכך שהתקציב נמוך לבקשות אבל בכל זאת אני צריך מחשב חזק שיפעיל משחקים על סבבה כזה לא מבקש על הכי גבוהה תודה (: בעיקר לשימוש בגלישה שמיעת שירים יש צורך בעכבר פאד ומקלדת תודה
-
- 6 תגובות
- 574 צפיות
-
-
הציעו לי את הנייד הנ"ל עם תוספת זיכרון של 512 MB ב 2000 ש"ח. אני רוצה להיפטר מהארגז שיושב לי בחדר ולעבור למשהו יותר קומפקטי. איך הנייד הזה בתור מחשב לעבודה וסרטים במחיר זה ? הנייד בן כשנתיים במצב חיצוני מצויין. מפרט הנייד http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12039
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב משרדי מעבד לוח משולב עם כ.מסך זיכרון מארז עד 1200 שקל 256 זיכרון AMD ואיזה לוח משולב משו טוב אני צריך מפרט עד 1200 שקל לחלקים שרשמתי Super Midi Tower Case USB Front ATX 500 Watt 1 200 ¤ AMD Sempron 64 Bit 2600+ Socket 754 Tray CPU 1 385 ¤ GeIL 256MB DDR 3200 w/Heat Spreader CAS 2.5 Value Memory 1 180 ¤ סה''כ: 1250 \\\\\\\\\=+הרכבה AsRock K8NF4G-SATA2 + VGA Socket 754 Motherboard Albatron KM400A Pro + VGA Micro ATX Socket A Motherboard Gigabyte GA-K8VM800M + VGA Socket 754 Bulk Motherboard איזה לוח לקחת מכל אלו?
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
-
אבקש מהמומחים מיפרט למחשב להורדות סרטים ומשחקים סטנדרטיים ללא OC ודברים מיוחדים. המיפרט צריך להכיל מסך LCD ורשת אלחוטית. לא מצאתי משהו מתאים במיפרטים המוכנים. בתודה
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-