ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,465 דיונים בפורום זה
-
1) תקציב - 7500 2. מטרות המחשב - משחקים כבדים וסרטים HD 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? מסך,רמקולים,עכבר,מקלדת 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? ככה ככה לא משהו קריטי 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבת מחשב במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב במידה מסויימת 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא כרגע 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. משחקים כבדים, על הגדרות גבוהות,רבולוצייה מקסימלית על ה T240 שלי. תודה רבה לעו…
-
- 6 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום, השמוש העיקרי הוא פוטושופ (אני עוסק בצילום) ברשותי המפרט הבא (סה"כ המחשב סוחב טוב מאד אבל אף פעם לא מזיק עוד קצת): לוח אם: DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 מעבד: AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 זכרון: 2 גיגה של Twinmos DDR 3200 בשאר הדברים אני מעדיף לא לגעת תקציב - 600 ש"ח תודה
-
- 8 תגובות
- 598 צפיות
-
-
חבר מעוניין לדעת אם יש אפשרות להוציא מפרט טוב ב- 3.5K. חנויות באזור אשדוד. הוא קיבל מפרט חלקי המופיע למטה ובעל החנות הבטיח לו את הכל במקסימום 3.7K לי אישית זה נשמע חשוד ולכן אני פה כדי לקבל עוד כמה עצות. מעבד: E8400 לוח: gigabyte GA-P35-DS3L זכרונות: Kingston / Mushkin 2GB DDR2 כרטיס מסך: Club3D / Gigabyte 8800/9600 GT 512MB דיסק קשיח: WD 250GB SATA2 צורב : Pioner / LG/ /NEC -X20 כולל מסך, מארז, ספק וציוד הקפי שאין לי מידע עליהם. אמרתי לו שלדעתי אין מצב שהוא יוצא ב- 3.7K ואם כן אז לא במפרט הזה ועם הרבה חלקים ג'נריים. מה דעתכם? אני אשמח אם תוכלו לייעץ לי עוד היום כי מחר הוא הולך אליו חזרה.
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אהלן, המחשב ישמש בעיקר למשחקים, לא מתוכנן OC. מעבד Conroe E6300 לוח אם GIGABYTE GA-945P-S3 זיכרון TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz Cl5 5300 דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB כרטיס מסך LEADTEK WinFast PX7600GT TDH Ext 256MB צורב LG GSA-H22 X18 DVD מארז מחשב HEC 6A19B-NPS ספק כח Enermax Liberty 400W האם כדאי להחליף את הכ. מסך ל-X1950PRO ולרדת לספק 400TRT של HEC? מסגרת התקציב של 5000 היא די קשיחה. אני מתכנן לקנות מחר אז אשמח לתגובות מהירות תודה
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני רוצה להריץ משחקים כבדים כמו Crysis, COD4, AA,NFSC,NFSMW. יש לציין כי אני גיימר מושבע של AA (America's Army), אני משחק בAA ברזולוציה 800x600, הגרפיקה על ההכי נמוך שיש, ואני סובל. עיזרו לי לבנות מפרט ב5.5K ללא מסך וללא OC כולל ציוד היקפי. אח שלי מסדר לי קומבינה, מסך 22 של סמסונג ה226BW הרחב, ב1K ש"ח... לכן אצטרך כרטיס מסך שיעבוד ברזולוציות המתאימות! תודה! אני מעדיף מעבד Intel מאשר AMD, כרטיס מסך Nvidia מאשר AMD! נקודה.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני מעצב מוצר ואני צריך מחשב נייד חזק, כמובן עם כרטיס מסך חזק! האם מישהו מכיר מקום אמין וזול לקנייה של מחשבים ניידים? אני עובד עם תוכנות כבדות כמו-PHOTOSHOP ,SOLIDWORKS, 3D SMAX
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
1. התקציב כמו שכתוב בכותרת הוא 2500 ש"ח, אני יכול לחרוג קצת אבל מעדיף שלא. 2. יש לי כבר ציוד הקפי ומסך 22 אינץ. 3. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 9 4. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 5. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 6.האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? חנות מנתניה או כפר סבא. 7. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? המארז לא מעניין אותי. 8. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך ?יכול להיות תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שלאחר כמה ימים שהמחשב מחובר למטען התצוגה הולכת ונהיית בהירה ובהירה יותר עד שהמסך נהיה לא ברור בכלל, וברגע שמנתקים את המטען התצוגה מתעמעמת חזרה למצב נורמלי, ואז שוב כשמחברים חזרה זה עובד בסדר למספר ימים ואז שוב התצוגה נהיית בהירה מידי. בתמיכה בHP אמרו לי לבדוק את ההגדרות של צריכת החשמל (למרות שזה לא משהו שאמור לגרום לתצוגה להפוך עם הזמן לבהירה יותר) ואז הפנו אותי לתמיכה של מיקרוסופט. המחשב נקנה לפני כ-10 חודשים ועל המחשב מותקן ווינדוס 7 עוד מישהו נתקל בתופעה/יודע איך ניתן לפתור אותה?
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
התקקציב הוא 8K אם ישנה חריגה סבירה אבל יעילה אז ניתן לקחת בחשבון. ללא ציוד הקפי, ללא OC חשוב לי מעבד חזק הרבה זיכרון ,ואני לא מתפשר על לוח. אם אפשר להכניס כרטיס מסך חזק וכרטיס טלויזיה לעריכת סרטים, והארד דיסקים גדולים לסרטי FHD. השקט חשוב כי זה סלון וספק חזק שיחזיק את המערכת . תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
כולל כרטיס קול טוב עם אפשרות לחיבור סינטסייזר והמלצה על מעבד AMD או INTEL מודה מראש על עזרתכם. תודה.
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים. המחיר כולל מסך ומערכת הפעלה בבקשה. אין בקשות מיוחדות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
מפרט למחשב שכולל את הדברים שרשומים במפרט שכתבתי. מעדיף לא לשלם יותר על מה שלא ממש צריך (אם כי שוב, אין לי בעיה להעלות את התקציב מתי שצריך כמו שרשום בכותרת). המטרות הם מחשב שיהיה חזק בכל מה שלא קשור ליצירה (שזה אומר משחקים, גלישה, תכנות, אופיס וכו'). כרגע חשבתי על משהו כזה: מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤593 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤508 מארז: ANTEC P182 3x120MM Black כמות: 1 - מחיר: ¤797 ספק כוח: Corsair 450VX 33A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤420 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤404 כרטיס מסך: Pa…
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שאלתי את הטכנאי מחשבים שלי איך קוראים למחשב הישן שלי והוא אמר לי שקוראים למחשב Pentium 4 3G Socket 478 אני יודע שלמחשב יש חלקים אבל ככה הוא אמר לי שקוראים לו, אני אשמח אם תסבירו לי מה זה אומר בדיוק וכמה המחשב שווה
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שימושים: אינטרנט (אאטולוק, מסנג'ר וכל שאר תוכנות ה-IM המוכרות), אימייל ואולי בעתיד סרטים. משחקים לא יופעלו על המחשב ככל הנראה אבל אפשר לשמור על אופציה פתוחה (כמובן לא איזה 98GTX אבל משהו חמוד יהיה טוב). תקציב: 3.5-4 גג דרישות מיוחדות: מסך 19, מיקרופון, מצלמת אינטרנט וכונן דיסקטים (אל תשאלו למה ), החנות צריכה להיות בראשון או בסביבה הקרובה. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
טוב תשמעו אני באמת כבר שמעתי את כל הביקורות על אייבורי, אני מאוד מאוד אשמח אם יהיו תגובות על המחשב עצמו שהם סיפקו ולא על אייבורי. הנה המפרט: מעבד - PD925 3D 4M DUAL CORE לוח אם - MSI RC410M2-L X300 ATI כ. מסך - X300 OB ATI ראם - 1GB DDR-2 667 MHZ דיסק קשיח - 160GB 8MB SATA2 מארז שחור כסוף מהודר USB קידמי מטרות המחשב: קודם כל המפרט ממש לא למשחקים, אולי קאנטר פה ושם. המפרט הוא כעיקרון למטרת החזקת ויסטה, עבודה שוטפת באינטרט, יישומים ותוכנות רבות, וקצת פוטושפ. ולמנהל: לא ענית לי בפרטי אז פתחתי אשכול חדש שיכיל תקציב בכותרת
-
- 6 תגובות
- 598 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מחיר הכי זול במחשב הכי טוב זה מה שאני מחפש ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). sony vegas, photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA SA, TF2, combat arms, call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ב…
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
זה המפרט: Motherboard CPU Type Intel Pentium 4, 1400 MHz (14 x 100) Motherboard Name Intel Garibaldi D850GB (5 PCI, 1 AGP, 4 RIMM) Motherboard Chipset Intel Tehama i850 System Memory 256 MB (PC800 RDRAM) BIOS Type AMI (12/08/00) Video Adapter NVIDIA GeForce FX 5200 (128 MB) יש לי ללא ספק את הכרטיס מסך הכי גרוע שהכרתי.... השאלה שלי היא בעצם אם אני יכול בכלל לשדרג זיכרון,אם כן בבקשה שלחו לי לינקים והשאלה השניה היא מהו הכרטיס agp הכי בסיסי כרגע? (לא הכי טוב,הכי בסיסי) תודה רבה לכם.
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש כבר כמה זמן נייד שישמש לעריכה גרפית ותוכנות תלת מימד (סולידוורקס, ריינו) בתקציב של עד 6000 ש"ח. אחרי חיפושים ובדיקות הצטמצמו האפשרויות שלי ל-2 דגמים : lenovo T500 עם כרטיס מסך נפרד של ATI 256mb) מעבד intel p8600 2.4 מחנות שמייבאת באופן פרטי (עם אמינות לא ידועה), עם שנה אחריות או gigabyte W576V עם כרטיס מסך נפרד geforce 9600m 512mb מעבד p8700 2.53 מהיבואן הרשמי עם שנתיים אחריות המחיר זהה פחות או יותר. קראתי פה הרבה תשבוחות על ה-T500 אך על הדגם השני לא שמעתי הרבה דעות או ביקורות.אשמח לשמוע את דעתכם בעניין. תודה, יובל
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
לאחר חיפושים והשוואות הצלחתי להרכיב חלק מרכיבי המחשב. הבעיה היא שאין לי מושג איזה ספק ומארז לבחור שיהיו מתאימים למפרט שבניתי. להלן המפרט: 1. מעבד INTEL CORE 2 DUO E4400 2. לוח אם: GIGABYTE GA-965G-DS3 3. כרטיס מסך: GEFORCE 8500GT 512MB 4. WESTERN DIGITAL 16MB 160GB אשמח אם תוכלו לעזור לי בהשלמת המפרט בהתחשב בתקציב. בנוסף, אשמח לקבל את חוות דעכתם למפרט שבניתי.
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום, מבקשת חוות דעת לגבי המפרט המוצע. כמה שאלות ספציפיות: 1. האם יש תאימות בין הרכיבים? 2. מהי מהירות המעבד המוצע? 3. כמה מאווררים כדאי להוסיף? 4. האם FOXCONN נחשב מארז אמין? איזה ספק כח מגיע איתו (TRUE POWER)? 5. האם מומלץ להחליף את הצורב DVD? 6. זכרון- מבקשת המלצה על זכרון חלופי- 2X 1 GB המחשב לשימוש משרדי ביתי (שעות עבודה ממושכות): אופיס, אינטרנט, סרטים והורדות. אין צורך בציוד היקפי (מופיע בהצעה אך אינו רלוונטי). תודה לכל המגיבים! סה"כ מחיר יחידה כמות תאור הפריט 513.65 513.65 1 Intel Core 2 DUO E7200 228.47 228.47 1 Asus P5KPL-CM 160.55 160.55 1 Transcend DDR-2 2Gb 800Mhz 215.08 215.08 1 WD 320 gb SATA-2 16 Mb buffer 87.18 87.18 1 Sony Nec DVD-RW AD-7190S Sata Black …
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות שני שרתי היעוד שלהם לשמש כשרתי WEB, מערכת הפעלה לינוקס, פדורה 10 מחשב 1 ישמש עשרות בודדות של משתמשים בו זמנית, 20-40 מחשב 2 ישמש מאות בודדות של משתמשים בו זמנית, 200-400 ההתלבטות 1 בין שרתי מותג לבין שרתים, כמו שמציעים באייבורי (ראיתי עליהם ביקורות שליליות אבל אני עובד איתם מס' שנים ובס"ה היו איתי בסדר, חוץ מתור אחרון במעבדה) התלבטות 2 בין מעבדים, XEON, DUAL, Quad נא התייחסותכם לאל פסק מתאים, כמות זכרון מומלצת, ספק כח וכל עניין רלוונטי שלא התייחסתי אליו תודה איל
-
- 7 תגובות
- 598 צפיות
-
-
מפרט למחשב עם מסך ב3000 -3300 ש"ח מיועד למשחקים תודה
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אבקש את דעתכם המלומדת על המפרט הזה שהרכבתי לידידה שצריכה להשתדרג מפנטיום 2 שיהיה לה לעבוד באינטרנט, אופיס, וכשאני אבוא אליה שלא ישעמם לי ואני אוכל להתקין איזה משחק... לא דברים רציניים אבל שיחזיק הרבה שנים אם היא קונה מחשב אחרי ככ הרבה זמן... מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 BOX ¤435 כמות:1 [url]http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1205[/url] לוח אם ASUS M2N-E ¤445 כמות:1 [url]http://skypc.co.il/product.asp?pid=31575[/url] כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB SATA2 8MB ¤220 כמות:1 [url]http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS[/url] זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-12 Special Ops ¤238 כמות:2 [url]http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2…
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
מטרות המחשב? אופיס, סרטים, עריכה בדו מימד. * גודל המסך? 13.3 " * משקל רצוי? 2 ק"ג ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מעל 7 שעות עבודה בסיסית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? לא קריטי * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מספיק בישראל * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell \ asus \ hp \ samsung דברים נוספים חשובים: סוללה נשלפת, קומפקטי. מתלבט כרגע לגבי ה asus ux32vd למרות שרזולוציית המסך נמוכה יחסית לדגמים החדשים בשוק, ואני לא יודע אם יש לו סוללה נשלפת. כמו כן מה לגבי הסמס…
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-