ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
שלום , אשמח לקבלת עזרה בהמלצה למחשב נייד. במסגרת עבודתי אני נאצץ לנסוע הרבה לחול ואני שוהה הרבה זמן בשדות תעופה (לא תענוג גדול) ומתןך כך אני חייב נייד אמין. המאפיניים שאני רוצה: 1. קל, עד שני ק"ג. 2. קטן , מסך 13.3 אינטש. 3. מהיר , שיכול להריץ כמה דברים במקביל ללא בעיה. 4. כונן פנימי גדול, שיכול לאחסן את כל הסרטים שאני רואה בדרך. 5. זיכרון פנימי גדול. 6. יכולות אלחוטיות כמובן. 7. עדיף, במידת האפשר צג HD אבל לא הכרחי. 8. יכול לעבוד שעות ארוכות על סוללה. 9. כונן אופטי קורא-כותב לצריבה של סרטים. 10. מצלמת אינטרנט ומיקרופון מובנים, אני משתמש המון בסקייפ. כמו כן אשמח להבין את האפשרות של מודן סלוסלרי פנימי, האם זה יתרון ? מה זה אומר בכלל... בתודה
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני מודע שזה אתגר אבל אין לי כסף ליותר מזה... הדרישות הכלליות הן: תקציב 2000 ש"ח שימוש בתוכנות יחסית כבדות כגון Matlab, Microsoft Studio .Net וכו מן הסתם סרטים ומשחקים.. אין צורך בכרטיס מסך (יש לי GeForce 7600 GT - כשיהיה יותר כסף אני ישדרג את זה...) אין חישבות של ממש לרמת השקט של המחשב. לא מתוכנן OC. HD 500 GB יספיק לי בהחלט, מעוניין ב 4GB זכרון פנימי הייתי שמח שזה יהיה 4 ליבות אבל אתם יודעים מה יותר מוצלח בתקציבים הנ"ל... תודה מראש, ליאור
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אהלן, אני גר בדירה קטנה וברצוני לקנות מחשב שיחובר למסך הטלוויזיה בסלון שישמש אותי כמחשב לשימוש כללי אך בעיקר לצפייה בסרטים. 1. מה התקציב המקסימאלי?- 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?- ניתן להשתמש בכל התקציב אך רצוי לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?- צפייה בסרטים, גם באיכות HD ושימושים כללים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם…
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
מחשב לאינטרנט ללא דרישות מיוחדות, שיהיה יציב וכולל מסך רק קניה מרוכזת ממקום אחד אפשר שהמסך ומהחשב יהיו ממקומות שונים תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
ראיתי פה באתר כתבה על ההגעה הצפויה של סדרת מחשבי DELL. מתי הם אמורים להגיע לחנויות? במה הם שונים מהקודמים? יש שם אחד עם כ.מסך יותר טוב מX1400? ניתן למצוא בסדרה אחד עד 12 אלף שקל שמיועד לגרפיקה כבדה,יענו משחקים וסרטים ועם כ.מסך חזק? ראיתי שיהיה אחד עם כ.מסך נוידיה 7800 .. כמה הוא עולה?
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני רוצה חוות דעת על המחשב הזה מי שמכיר אותו לדעת אם הוא שווה את המחיר ואיך הוא מבחינת נוחות ויציבות המחשב לא למטרת שימושים כבדים, אינטרנט ועריכת תמונות לא משהו רציני תודה לעוזרים... http://www.skypc.co.il/pl_product~70626~14~0.htm
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
מעוניין במחשב לפעילות משרדית חזקה מבוסס Core 2 עם גיימינג מאוד בסיסי לבית. אני גם מתכנן להתקין ויסטה כך שאני מעוניין בתאימות מקסימלית של הרכיבים. תקציב עד 5K אפשר לחרוג קצת. Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB 1330 1 1330 Asus P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 810 1 810 1GB TwinMOS 630 2 1260 X1300XT 512MB, HDTV, DVI, PCI-E 690 1 690 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 405 1 405 HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) 240 1 240 Total price 4735 ¤ יש לי התלבטות אחת בנוגע לכרטיס המסך האם עדיף ה X800 במקום ה X1300? אם יש רעיונות נוספים לשיפור והצעות יהיה טוב.
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
ראיתי 2 מחשבים ניידים שההבדל ביניהם במחיר הוא 700 ש"ח וההבדל היחיד ביניהם בחומרה הוא שלמחשב אחד יש מעבד כזה: Intel® Core2 Duo Processor P8400, 3MB L2 Cache, 2.26GHz, 1066MHz FSB והמעבד במחשב השני: Intel® Core2 Duo Processor T9400, 3MB L2 Cache, 2.53GHz, 1066MHz FSB חוץ מהמהירות מעבד, יש הבדל רציני ביניהם שיצדיק להשקיע את ההבדל במחיר?
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום.צריך מפרט למחשב עד 4300 למשחקים כולל ציוד הקפי ומסך בלי O.C רק מ-IQPC תודההה
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/specslist/view/29/ יש משהו יותר טוב מזה במחיר הזה?
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
מטרות המחשב: ביחוד לעבודה משרדית כולל צפייה בסרטים, משחקים קלים, אינטרנט אני הכנתי את המפרט הזה בעצמי (אני לא צריך שום דבר חוץ מגוף קירור ורצוי מאוד שיהיה שקט) מעדיף לקנות דרך KSP.co.il זה המפרט: http://docs.google.com/View?id=dc7n8pnr_315fb3mkhdk איזה גוף קירור אני צריך? האם זה טוב שננעלתי על כרטיס מסך של ASUS ? זה מפרט טוב בכלל? תודה!
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום , ברשותי לפטופ מסוג LG R560 . במחשב ישנם קיצורי דרך במקשים , עקב כך שהחלפתי לוינדוס 7 קיצורי הדרך האלו הפסיקו לעבוד . אמרו לי שצריך דרייברים כדי להחזיר את המקשים הללו לפעולה . אם מישהו יכול להביא לי את הדרייברים האלה לוינדוס 7 אני אשמח . תודה !
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אודה לכם מאד על המלצות לשיפורים למפרט המוצע כאן, בטווח מחירים מקסימלי של עד 3100 שח. אין צורך בציוד הקפי. אין צורך בכונני צורבים וכו'. המחשב לשימוש סטנדרטי (משחקים, סרטים, פוטושופ) בלי OC לוח אם דגם GigaByte GA-K8NMF-9 מהירות FSB 1600 MHz כרטיס קול משולב Realtek ALC860 audio codec כרטיס רשת משולב 10/100 4 יציאות S.ATA יציאת PCI Express X16 2 יציאות PCI 1 יציאת PCI Express 8 יציאות USB 2.0 תמיכה ב- Dual channel DDR תמיכה בדיסקים S.ATA תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit תמיכה ב-RAID SATA 1,0 דיסק קשיח יצרן WESTERN DIGITAL טכנולוגיה: S.ATA נפח איחסון: 80 GB מהירות: 7200 RPM זכרון מטמון cache 8 MB מעבד סוג מעבד: AMD Athlon 64 דגם מעבד: VENICE 3000+ K8 64BIT …
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
כאשר אמור להגיע לי מחו"ל 8800 או 2900 האם ירוצו טוב ואהנה מהכרטיסים על מחשב זה שבניתי לי AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX מחיר: ¤731 לוח אם: ASUS M2A-VM HDMI מחיר: ¤465 דיסק קשיח: SAMSUNG 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - HD160JJ מחיר: ¤306 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-112BK DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK מחיר: ¤231 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-2GBNQ מחיר: ¤807 מארז: NZXT TRINITY w/o PSU מחיר: ¤305 ספק כוח: HEC ACE 480 - 480W - 20/24 PIN - ATX2.0 - BLACK מחיר: ¤368 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 64 PRO FOR AMD S754/939/AM2 מחיר: ¤143 קרור למארז: GLAC…
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
היי, אני מחפשת המלצה למחשב נייד שיתאים גם לשימוש בייתי וגם ללימודים ויחזיק לכמה שנים. 13-14 אינטש, משקל של עד 2 קילו (אבל עדיף פחות), ועיצוב נח ועמיד. (כולל מצלמת אינטרנט, אפשרות לחיבור לאינטרנט wifi ובחיבור ומערכת הפעלה טובה). בטרייה שמחזיקה לפחות 4 שעות ושיהיה שייך לחברה אמינה עם אחריות ל- 3 שנים. השימוש הוא בעיקר לכתיבת מסמכי וורד ואקסל, אינטרנט וסרטים, והתקציב הוא עד 3500 (אני מוכנה להוסיף קצת אם יש לכם הצעה ממש טובה) תודה מראש! חן
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום חברים. אני מעוניין במחשב לשימושי אינטרנט ועבודה עם תמונות, אני מצלם ומשתמש בתוכנות כמו פיקסה,פוטושופ וכו'. אני מעוניין במחשב שיגיב מהר שיפח תוכנות ויעשה פעולות בצורה מהירה. אין צורך בכרטיס מסך מתוחכם, אני לא משחק משחקים וגם לא במסך משום שיש ברשותי אחד. אשמח לדעת על מה אתם ממליצים ואולי יש חנות מסויית שאפשר לרכוש דרכה מערכת שלמה ואיכותית.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת האפשר, אבל לא להתפשר יותר מדי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, מקסימום ב-400 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות ו-VM; גם צפייה בתכני HD (עד כמה שהכרטיס הגראפי המובנה מאפשר זאת). שתהיה יכולת עתידית לשדרג לצורך משחקים (לא רלוונטי כרגע). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - א. android studio. ב. VM שיריץ מערכת macOS ובתוכה תכנות ב-Xcode. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כנזכר למעלה.…
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום.. אני חדש פה בפורום ויש לי בעיונת... הקדמה: אני מתכנן לקנות מחשב חדש אבל אני מתקשה להחליט על מפרט מתאים.. הורים שלי אמרו לי שהם יקנו לי את המחשב אבל הם לא אמרו לי מה התקציב.. ככשאלתי אותם הם אמרו שאני אחליט מה אני רוצה ואז הם יחליטו משהו כזה... הלכתי להמון פורומים אתרים וחנויות.. (בינהן KSP גיבור מחשבים ועוד חנות לא מוכרת (למחשב עצמו) ו BUG OFFICEDEPOT ,שקם אלקטריק, בסט ביי, ביג סנסור מחסני חשמל ועוד... (למסך)) לבסוף החלטתי על המסך L1953TR 19'' LCD 2ms DVI מKSP ומחירו 1290ש"ח גוף (למי שאין כח לקרוא את ההקדמה הדי ארוכה חח) עכשיו הבעיה שלי זה המפרט גם כי אני לא יודע כמה התקציב ...אבל אני יודע שזה בערך 5 ורק עם חייבים אפשר לגלוש קצת (לא כולל מסך) וגם אנ…
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
תגידו יש עוד אתרים שנותנים מפרטים מומלצים אבל יותר מעודכנים למחירים של היום??
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב ביתי.. בשביל לגלוש באינטרנט ולעבודות באופיס.. מהחנות KSP
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למשחקים שיכול להריץ את המשחקים של היום בצורה חלקה,שמיועד גם לגלישה ושהמחיר שלו נע בין 4000 ל5000 ש"ח. תודה רבה לעונים!
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני צריך לוח מעבד כרטיס מסך וזיכרון 4 גיגה או יותר אפילו אני צריך את החלקים לעבודה עם מקס ולרינדור כבד כמו גם משחקים פה ושם ,גלישה וזהו. מעבד עדיף שיהיה חזק ושאפשר יהיה לעשות לו OC , גם לוח שאפשר יהיה להרחיב לו את הזיכרון במידת הצורך נגיד אני אשים 4 גיגה ושאפשר יהיה לשים אולי 6 או 8 בהמשך. כרטיס מסך שיהיה חמוד עדיף 512 מגה אבל גם ב 256 אני אסתפק , גם OC שיהיה אפשרי. וזהו בעיקרון , אני מעונין להשקיע 3 אלף פחות או יותר, אולי ספק טוב יהיה גם נחוץ בישביל להחזיק מערכת חזקה אבל זה אם יהיה אקסטרה כסף אני אשמח גם לרכוש . תודה
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
compaq presario cq61-140 Intel® Pentium® Dual-Core Processor T4200 2.0GHz, 1MB Cache, 800 MHz FSB 250 GB (5400 rpm) זה כרטיס טוב? NVIDIA GeForce G 103M המטרה העיקרית היא שימוש יום יומי אופיס,אינטרנט. קצת משחקים.
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום, מחשב נייח עד 1000 ש"ח (תקציב מקסימלי) להריץ אופיס וגלישה קלה באינטרנט, יש חיה כזאת? אין צורך בציוד היקפי, אין צורך בכונן דיסקים. עדיפות מחנויות באיזור צפון עפולה - חיפה. תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-