ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,465 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני זקוק מחשב לעבודה עם אינטרנט ואופיס ואולי קצת גרפיקה קלה מאוד (סרטים וכדומה)... מה דעתכם על המפרט הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=414&CatCode אני יודע שאנשים לא אוהבים את אייבורי, אבל פשוט לא מצאתי הצעה משתלמת יותר. תודה
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Duo E6850 3.0Ghz 4MB 1333mhz לוח אם: ASUS P5K-E/WIFI-AP כרטיס מסך: ASUS Geforce 8800GT TOP 512MB DDR3 PCI-E זיכרון 2 מוצרים של: DDR2 2048MB 800MHZ CL5 Kingston הרדיסק: Western Digital 320GB צורב 2 מוצרים של: LG DVD 20X מארז טרמנלטק: Thermaltake Soprano DX VE7000SWA מסך:LCD 1953TR5 LG מקלדת+עכבר אלחוטיים: Wireless Optical Desktop Microsoft אשמח לקבל הצעות איך לשפר את המפרט או אם צריך לקחת חלקים אחרים שלדעתכם יותר טובים?באותו מחיר כמובן? *אני מבקש רק שלא תגידו לי לקחת חלקים שקשורים לחברה של MSI כי אני אחרי מה שקרה לי איתם לא מתקרב אליהם. המפרט שלי צריך להגיע ל6.000 שקל כולל המסך המקלדת והעכבר. אשמח אם תעזרו לי לבנות מחשב ממש טוב...
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? - עד 5000 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - אינטנט, אופיס, צפיה בסרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. - מסך 20-22", עכבר ומקלדת (לא חייב אלחוטיים),רמקולים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי - צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? - INTEL 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים…
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני מחפש המלצות על מחשב נייד בסכום גג של 6 K,המחשב הוא לאוניברסיטה אז חשוב שלא ישקול טון.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום חבר שלי צריך מחשב חדש והתקציב שלו די נמוך ניסיתי לבנות לו משהו אבל אני לא חושב שזה טוב ואולי אפשר יותר מזה. http://tms.co.il/preview/spec/q2lx9awd אולי בחנויות אחרות יותר זול או משהו אז אפשר משם תודה לכל מי שעוזר. נזכרתי, יש לו מסך 20"
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד lenovo n500. מפרט: מעבד intel t3400 (כפול ליבה) זיכרון: 2GB כונן קשיח: 160GB מסך: 15.6 סוללה לא עובדת. שריטות על גב המחשב. חוץ מזה הכל תקין. שנאי חדש. כמה שווה מחשב כזה היום? בכמה ריאלי למכור?
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
היי, מתלבט האם לקנות את המחשב מדגם ThinkPad Edge E420s http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=9622 אשמח לתגובתכם. משה
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שנקנה לפני כשנה וחצי ואני רוצה לשדרג אותו, השימוש במחשב יהיה למשחקים וסרטים המפרט כרגע: מעבד P4 3GHZ HT. 1G זיכרון. כרטיס מסך ASUS 6200 (חיבור pci-express). מה אתם מציעים לעשות? אני מבין שאני חייב כרטיס מסך יותר חזק כי הקיים ממש חלש. אני לא מחפש משהו מפוצץ בשביל משחקים הכי חדשים.
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מחשב לסטודנט. עם מסך LCD 19. XP ו גיגה זכרון (מספיק???) אני אשמח לקבל גם המלצות לחנות בב"ש (מעדיף לא KSP או Ivory ) תודה !!!
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
החליפו לי מחשב מהעבודה וקיבלתי T43. הבעיה שלי היא כזאת: שאני מקפל את המחשב (לא מכבה, רק "סוגר" פיזית) הוא אמור להיכנס לstand by. משום שאני פותח אותו המסך לא נדלק והדרך ניחידה לצאת מזה זה על ע"י כיבוי המחשב. אולי יש משהו בהגדרות שאני צריך לשנות?
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
טוב, הכל התחיל בסטרימר שבתצורה נורמאלית מגיע למחירים של מחשב. ואז, מחקר מעמיק של כ4 חודשים על הרכיבים, הטכנולוגיות ובדיקות. הייתי בין הראשונים להמליץ על השילוב של אטום 330 ו ION של ASROCK ו ZOTAC וכמו שאמרתי אז (מאי) כבר אפשר לראות מוצרים של ASUS ואחרים. ב HTPC שלי יש משחקים של קונסולות עבר, אטארי וכדומה, ובנוסף חייבים, לדעתי משחק מכות (street fighter 4) ומשחקי ספורט (PES, טניס...). PES יעבוד על ה ION אבל SF4 בקושי. חוץ מזה, המקום מוגבל לדיסק 2.5 אחד (פנימי). ו 1T זה לא מספיק. נכון, תמיד יש אופציה להוסיף חיצוני והפתרון הנכון הוא שרת דיסקים נפרד... אבל רציתי לשמוע דעות מקצועיות שלכם לגבי מערכת סלונית גדולה יותר - לא מיני ATX. היא תזלול יותר חשמל - זה ברור, אבל תהיה יותר "…
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
מסך: [..] SAMSUNG LCD 24" T240 2ms DVI WIDE ₪1486 מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - STEPPING D0 : SLBEJ - BOX ₪1454 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EX58-UD5 ₪1450 זיכרון: [..] OCZ 6144MB (2048MBX3) DDR3 1600 CL7 - PLATINUM EDITION: OCZ3P1600LV6GK ₪645 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5870 1GB GDDR5 - RETAIL ₪1930 מארז: [..] COOLERMASTER CM 690 RC-690 w/o PSU ₪425 עכבר: [..] LOGITECH MX-1000 LASER CORDLESS MOUSE ₪365 ספק כוח: [..] SEASONIC S12EP 550W - ACTIVE PFC - RETAIL ₪453 קרור למארז: [..] ZALMAN 120mm : ZM-F3 - זמין במלאי ₪48 כמות:2 דיסק קשיח: [..] WD CAVIAR BLACK 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : WD1001FALS ₪517 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות …
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
כמה שווה כזה ערכה מעבד סוג מעבד: INTEL P-D LGA775 Dual Core דגם מעבד: Intel P-D 925 מהירות מעבד: 3.0GHz מהירות FSB: 800MHz זכרון מטמון cache: 4MB לוח אם דגם: ASUS P5LD2-SE סוג ציפסט: INTEL 945P מהירות FSB: 1066 MHz כרטיס קול משולב: ADI1986A 6-ch Audio CODEC כרטיס רשת: RTL8111B PCI-E Gb LAN יציאת S.ATA 2: ארבע יציאות יציאת PCI Express X16:כלול יציאת PCI Express X1: שתי יציאות יציאת PCI: 3 סה"כ יציאת USB 2.0: 8 סה"כ תמיכה ב- Hyper-Threading:כלול תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE חיבור מ.קולנוע ביתי 5.1 זכרון נפח: 1024MB סוג זכרון: DDR2 DUAL CHANNEL מהירות: 667 MHz כרטיס מסך טכנולוגיה: GeForce דגם: 7300GT 256MB DDR-2 PCI-Expre…
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכלום מגיע יום ההולדת שלי ואני רוצה לשדרג את המחשב שלי !!!! אז ככה אני רוצה לשדרג אותו ב2G זיכרון אבל אני לא יודע איזה סוג נכנס למחשב כזה ובנוסף אני לא יודע באיזה מהירות העברת מידע אני צריך לבחור (בנוסף לנפח). ודבר שני אני רוצה לברר כמה יעלה לי הארד דיסק מסוג פלאש (כלומר שאין רכיב זיכרון שמסתובב) עקרונית אני מחפש זיכרון הנפח 160G ואם אוכל כמובן שיותר (תלוי במחיר כמובן). עכשיו לפני שבאמת אני הולך להשקיע הרבה אני רוצה לדעת אם זה באמת שווה את הקנייה של HD מסוג כזה? תודה רבה לכולם!! ד'א אני אשמח לקבל מחירים ולינקים לאתרים שבהם הם מופיעים.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
גודל מסך - עד 17 אינצ' משקל עד 3.5 ק"ג לא נדרש זמן סוללה ארוך במיוחד לא נדרש יציאות מיוחדות HHD - 16M ו 500G צורב-BLUE RAY חברות - DELL,TOSHIBA זכרון - עדיף DDR3 ויציאות התקשורת הרגילות-כרטיס רשת ובלוטוס תודה.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש מחשב נייד לבסיס שבעקרון ישמש לסרטים וקצת אופיס כמו כן יהיה מחשב בבית לאינטרנט ומשחקים ברמה קלה מאוד של pes ואולי nfs למרות שזה קורה רק לעיתים רחוקות אני לא גיימר. תקציב - עד 3K ואולי חריגה קלה מאוד. עכשיו השאלה היא בשביל לאפשר משחקים כמו pes יספיק מחשב עם מעבד T4200 וכרטיס מובנה או ששדרוג למחשב של מעבד T6500 וכרטיס NVIDIA G105M הכרחי ושווה את ה-1000 שקל הבדל בינהם. כמו כן חשוב מאוד יציאת HDMI. מה נראה לכם על הלפטופים האלה מה עדיף? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3920&CatCode=315 יש פה HDMI או אולי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4115&CatCode=315
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בעל האופציות הבאות: יציאת SPDIF סוללה לפחות ל5 שעות משקל עד 2 קילו מסך מינימום 13" מעבד - שאיפה לחדשים. כרטיס מסך - שאיפה לטוב אבל לא חובה. אני מצאתי את הMACBOOK החדש אבל אני רוצה לעבוד עם WIN. יש הצעות?
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום, המחשב הנייד שלי בן פחות משנה, נפל נפילה ושרד ! נפצע פציעה שטיחת (ראו תמונה) בעקרון למחשב יש לי שלוש שנים אחריות - למרות שאני לא מאמין שזה רלוונטי לתקלה הזו. מישהו יודע מה עלות הטיפול בתקלה הזו אם בכלל זה אפשרי ? המחשב סמסונג והאחריות במעבדות IBM. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה הרכבתי מפרט מחשב לביתי שיעודו העיקרי הוא עבודה משרדית (עיבוד תמלילים, גלישה באינטרנט וכדומה) + משחקים קלים (כגון Americas Army, World of Warcraft). להלן המפרט: מעבד - AMD Athlon 64 X2 4000+ AM2 לוח-אם - ASUS M2A-VM זכרונות - 2x Corsair/Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 דיסק קשיח - Western Digital 80GB SATA WD800AAJS מארז+ספק - JSP-Tech M-100A 400W סך הכל יצא לי: 1297 ש"ח מה אתם חושבים על המפרט? אני עדיין לא בטוח לגבי המארז+ספק - כבר נשרף לי הספק+הלוח-אם במחשב הקודם שלוש פעמים ברצף בגלל קפיצות מתח (הפסקות חשמל). האם הספק הזה יחזיק את המערכת כמו שצריך? האם הוא יציב? וכמו שאתם רואים, לא הכנסתי כרטיס מסך כרגע מחוסר תקציב. בעיקרון חשבתי על Sapphire ATI Rad…
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
הראשון http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8318 השני http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8265 רק אני לא יודע אם יש בהם מצלמה מובנית כי אני רוצה שיהיה ואם יש דגם שאתם חושבים שהוא יותר מומלץ אז תמליצו לי רק בבקשה בלי חריגות כי גם ככה אני חורג כבר כמעט ב1000 שקל מהתקציב המקורי שלי בגדול המחשב הוא לאחותי שהיא סטודנטית שצריכה מחשב ללימודים ושימוש ביתי ושלא יאכזב שצריך תודה
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום קיבלתי 2 הצעות למחשב גיימינג. להלן פרוט ההצעה הראשונה (כוללת מקלדת,עכבר,רמקולים,צורב כרטיס קול ON BORD ו-WIN7) מחירה 3910 CORE I5 2500K 3.3GHZ S1155 6MB GPU CORE' TRAY ZALMAN AZ CC92HS CPU COOLER ASUS P8P67-M B3 S1155 INTEL P67 DDR3 1600 2Xpci-e G.SKILL NQ EDITION DUAL CHANNEL ddr3 1333mhz 4GB …
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום כולם! אני מעוניין במפרט למחשב שיהיה מיועד לעבודה סטנדרטית, 3DMAX, Visual Studio 2005 ועוד תוכונות די כבדות.... המחשב לא יהיה מיועד בעיקר למשחקים - ושהמשחקים יהיו יפעלו על גרפיקה בינונית ברזולוציה בינונית. אין צורך בצורב וFLOPPY ובציוד היקפי, אלא רק בכונן DVD רגיל. בנוסף איזה מעבד כדאי לקנות (amd או intel) כדי שיתאים למחשב? הסכום שאני מקציב למחשב הוא בסביבות 3500 - 3700 ש"ח. תודה לכם על העזרה! (נ.ב - אני קונה את המחשב באיזור ירושלים - אז אם מישהו מכיר באיזור חנות אמינה וזולה שיכתוב בבקשה).
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
הועבר לפורום ניידים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=431025.0
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום, המחשב הנייד מתאים לתלמידת חטיבה? יש אותו ב1700. 8 גיגה זכרון זה מספק? X440FA-FQ2762T / P1440FA-asos FQ2623T
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי כרגע מחשב בין שנתיים-שלוש בחדר וטלוויזיית פלאזמה Panasonic 42PWD8 , דיוידי Pioneer 383 , רסיבר Pioneer VSX-515 ואת הממיר החדש של Yes, אני חושב משהו עם 3100 בסלון. המחשב שלי בחדר כרגע הוא: P4 2.8Ghz HT Asus P4P800 Deluxe Samsung 512 x 2 Radeon 9800NP Maxtor 120GB S-ATA Antec Sonata 380w אני רוצה גם לשדרג את המחשב האישי, וגם להוסיף מחשב בשביל קולנוע ביתי בסלון, והשאלה שלי היא איך זה יצא הכי משתלם, האם כדאי לי 1) להעביר את המחשב מהחדר לסלון ולקנות לו כרטיס טלוויזיה או מה שצריך כדי שהוא יוכל להפוך למחשב לקולנוע ביתי ולקנות מחשב חדש לחדר, 2) או שכדאי לי לשדרג את המחשב שבחדר ולקנות מחשב חדש לקולנוע ביתי שיהיה בסלון. אני אשמח לקבל עצה בנושא וגם הצעות למפרטים …
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-