ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,397 דיונים בפורום זה
- 

זו נראית לי קנייה מאוד כדאית (יש כאן 4G דיסק 250 עם מעבד 2G), חוץ מבעיית האחריות. מה דעתכם? לדעתכם עדיף לבקש מקרוב משפחה שישלח את זה במשלוח, או שיש למשהוא נסיון עכשווי בקנייה ישירה עם משלוח לכאן? ואגב זה באמת נכון שהם לא מבקשים תעודה ממשרד התקשורת על מחשב אחד? (בעבר זה היה נורא, התקשרתי ללשכת השרה (מי הייתה אז?), תוך כדי שאני מדבר עם ספקטרום במגדל שלום על הקוו השני. ואז אמרתי ללשכת השר שלא רוצים להדריך אותי כיצד למלאות את הטופס. ואז הם קיבלו ברקע את לשכת השר, שניסו לברר מדוע לא משרתים אותי כראוי!!, זה גרם למשה-גלילי בכבודו ובעצמו להתקשר אליי מיידית). עוד דבר, משהוא יודע באיזה סוג משלוח משתמשים כדי שאני אוכל לטפל בעצמי בהוצאה מהמכס? והאם הם מתקשרים או שולחים הודעה (כדי שלא…
- 

- 0 תגובות
 - 900 צפיות

- 

- 

CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 817.74 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, USB 2.0) [ ¤ 524.57 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 2700 Memory [ ¤ 350.88 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 598.91 ] 1 Video Cards : Hercules 3D Prophet 9700 128MB Retail Video Card [ ¤ 1779.06 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 52.57 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM MSI 16/48 Retail [ ¤ 230.35 ] 1 Monitors : 17" CTX FP705 FLATRON Monitor [ ¤ 976.03 ] 1 Cases : Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W …
- 

- 12 תגובות
 - 1.6k צפיות

- 

- 

שלום לכולם זהו נמאס לי מהמחשב שלי בן 4 שנים שירת אותי נאמנה פנטיום 4 3 גיגהרץ 2 גיגה זכרון ו 7600GS שיהפוך כנראה למדיה סנטר בסלון אני מחפש מחשב למשחקים מינימום 3 גיגה זכרון מעבד טוב וכרטיס מסך עד 800 שקל!!!!!לא בא לי יותר לנסות להעלות משחקים כמו NFSC&PRO STREET וזה כל הזמן מקרטע עם פילטרים על הכי נמוך צריך שהמחשב יחזיק לפחות שנתיים שלוש עד 4000 שקל בבניה עצמית אפשר לחרוג בקטנה מה יש לכם להציע??? בתודה מראש עריכה: מה אתם אומרים על המפרט הבא... GF9600GT SONIC 512M HDMI ₪ 732 PEGx16 9600GT 256Bit512MB DDR3YesHDTV 800 שח Intel® Core 2 DUO ₪ 850 3 Years LGA 775 2.66 GHz E6750 4MB BOX GA-EP35C-DS3R ₪ 512 DC, C2D, Quad INTEL P35 800/1066/1333 DDR3 x2 / DDR2 x4 8xSATA 1xPAT…
- 

- 9 תגובות
 - 878 צפיות

- 

- 

אני צריך מפרט למשחקים שיחזיק לי כמו שצריך... חריגה קטנה של 100-150 שקל אפשרית... תודה. ללא ציוד היקפי עריכה : מתוכנן גם OC חמוד
- 

- 3 תגובות
 - 549 צפיות

- 

- 

היי נתנו לי הצעה על מחשב למשחקים וווידיו Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box ASUS P5N32-E SLI nForce® 680i SLI WD 500GB 7200RPM 16MB SATAII BFG NVIDIA GeForce® 8800 GTX OC2 768MB PCI E Samsung 18x Dual Layer DVD±RW BLACK GIGABYTE 3D Aurora 570 BLACK/SILVER ENERMAX LIBERTY 620W Hauppauge WinTV PVR 150 MCE MEDIA CENTER KIT SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM רק זכרונות אני לא יודע מה אני צריך אז תציאו לי משהו טוב בבקשה 2GB חוץ מזה אני ישמח לשמוע את דעתכם על המפרט ואם צריך איזה שינוי תודה רבה
- 

- 4 תגובות
 - 645 צפיות

- 

- 

גיימינג כבד חברים אני רגע לפני רכישה, חייב להחליט סופית מה יותר חזק??? מעבד:intel core i5-4590 3.3GHZ 3.7. turbo LGA 1150 tray קירור למעבד:arctic cooling freezer 11 LP לוח אם:gigabyte GA B85N PHEONIX מארז:silverstone raven 01 ספק כוח:450W SFX 450-60GHS 80MM active PFC SXF to PS2 Adaptor זיכרון:Hynix DDR3 8GB 1600 כרטיס מסך: Gigabyte GTX970 4GB DDR5 GV N970XOC-3GD for MINI ITX קשיח למחשב שולחני:Seagate Barracuda 7200 14 1 TB SATA3 קשיח למחשב שולחני:Samsung SSD EVO 850 כונן אופטי anasonic DVDRW 8X 9.5mm slim shot כולל מערכת הפעלה WINDOWS 8.1 5,500 מעבד: intel core i5- 4590 3.30 6mLGA 1150 מארז : ANTEC ISK600 ספק כוח : 500W 120 MM XIGMATET XC…
- 

- 0 תגובות
 - 746 צפיות

- 

- 

אח שלי צריך מחשב לא למשחקי מחשב, מה שנקרא הכי טוב שאפשר ב-1500 שקל. הוא פשוט רוצה לגלוש באינטרנט.. ולהשתמש בתוכנות כמו ווינדוס ו-אופיס. בלי שום שדרוגים ובלי שום אוברקלוקינג... פשוט מחשב יציב ב-1500 שקל. תודה
- 

- 1 תגובה
 - 858 צפיות

- 

- 

כבר ראיתי פה בפורום דיון בנושא הזה, אבל מכיוון שלא יצא לי דבר ברור משם (ממש לא.. היו כ"כ הרבה דעות, שבסוף לא הבנתי מה עדיף) רציתי לדעת, אחת ולתמיד - מה עדיף במחשב נייד (במקרה שלי - HP G7030EJ) - בשימוש רגיל - להשאיר אותו מחובר לחשמל, או לעבוד עם הבטריה? קצת הסבר: במקום שאני בדר"כ משתמש במחשב, יש שקע. אני בקושי משתמש בו בדרכים. בעיקר במקומות עם חיבור לחשמל. חשבתי בהתחלה להוציא את הבטריה מהמחשב, ולעבוד רק עם חשמל. כך חשבתי 'לשמור' על הבטריה, למקרים שאצטרך אותה. אולם אח"כ קראתי פה ובמקומות אחרים שצריך לפרוק ולטעון את הבטריה לפחות פעם בחודש או משהו כזה, ושגם הפרדה של הבטריה מהמחשב לא תועיל הרבה לשמירה על הבטריה, כיוון שיש לה 'בלאי טבעי' או משהו. ניסיתי גם להבין ממסמכי העזרה ש…
- 

- 13 תגובות
 - 2.7k צפיות

- 

- 

שימושים: אינטרנט (ראיית הרצאות, פייסבוק, פורומים וכו.. ) לימודים (לרבות תיכנות בעיקר בJAVA - bluej) חשבתי על המק בוק אייר, מה דעתכם עליו? או לחילופין sony vaio תודה.
- 

- 0 תגובות
 - 693 צפיות

- 

- 

היי אנשים , אני לא מוצא חוות דעת על הנייד Compaq Presario Mini 311c-1110ej , האם הוא מספיק טוב להרצת windows 7+office ? ובכלל האם הוא נייד טוב ? האם Asus Eee PC 1201N שווה את העוד כמה מאות שקלים ?
- 

- 3 תגובות
 - 738 צפיות

- 

- 

HP HDX X18 שהמחיר עומד על 9 + , ממה שראיתי הוא מחשב יפיפה באמת מעוצב יפה , הכרטיס גרפי שלו בינוני 9600 , המסך סרטי hd רצים מעולה ורואים ממש טוב ובכלל נחמד לעבוד איתו , הכונן קשיח גם כן יחסית גדול 500 gb , ויש לו את המסך הגדול מהשאר לעומת זו בגלל המחיר הגובה שלו יש עוד אופציות שאני חושב עליהם ורוצה את דעתכם ASUS G G71G-A2 Toshiba Qosmio X305 x300 הטושיבה ראיתי תמונות הוא בהחלט מחשב שמושך תושמת לב אי אפשר להתעלם מהעיצוב האדום הזה , והרמקולים לפי מה שהבנתי מתגובות של אנשים איכותיים במיוחד הכונן קשיח שלו קטן לעומת השאר . ה asus , אני יודע עליו הכי פחות , אבל נתקלתי בו ברשת הוא מצויד בכרטיס מסך חזק , וכונן קשיח גדול מבין כולם . אז בגלל שאני הולך להוציא מחיר שכזה , ה hp כל הז…
- 

- 1 תגובה
 - 739 צפיות

- 

- 

עריכה: (הכותרת נערכה בשנית). ------------------ אני חושב לקנות מחשב נייד. יש לי בסביבות 9k להוציא על מחשב + ציוד היקפי (אפשר לחרוג עד 10k, אבל לא שקל מעל זה). אני צריך מחשב בשביל לימודים (צריך להיות מספיק חזק בשביל להריץ Eclipse בסבבה), ובשביל קצת משחקים (לא חייבים להיות חדשים. סביבות HL2). אני צריך את הניידות כדי להקליד בהרצאות ולעבוד גם בבית וגם במעונות. חשבתי ללכת על ה P1-DUOE של LG, ולשדרג אותו ל 1GB זכרון. אני מנחש שהמחיר שלו יהיה בסביבות ה 8500 אחרי שדרוג הזכרון. מה דעתכם? האם יש הסתייגויות נוראיות, ניידים מקבילים שאתם יכולים להמליץ עליהם? איך האחריות שמספקת LG על הניידים שלה? (<- אם אסור לדבר על זה, תרגישו חופשי להסיר את השאלה) אני אשמח לכל תגובה
- 

- 14 תגובות
 - 949 צפיות

- 

- 

בחרתי לי כמה מאזי מחשב שאני אוהב ואני לא כל כך מבין את כל הנתונים שהם כותבים על המארזים אז אני פשוט אגיד לכם מה אני צריך: חיבורי כבל usb חיבור לרמקולים למיקרופון וכמובן כל החיבורים החשובים של המסך וחשמל ועוד כל מיני דברים שאני לא מבין בהם (ברור לי שיהיה את החיבורים החשובים האלה אבל רק ליתר ביטחון) ויש את הקטע עם המאווררים זה חשוב אם יהיה 1,2 או 3? המארזים: מארז1 http://tms.co.il/product/5392 מארז 2 http://tms.co.il/product/6082 מארז 3 http://tms.co.il/product/2854 מארז 4 http://tms.co.il/product/5396 מארז 5 זה אותו מארז רק בצבע שחור http://tms.co.il/product/5395 מארז 6 http://tms.co.il/product/6187 מארז 7 זה אותו מארז רק בצבע אדום או כתום...הם אומרים שזה אדו…
- 

- 4 תגובות
 - 933 צפיות

- 

- 

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך (מאיפה?? ) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות ואינטרנט לילד בן 12 + משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גם -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפ"א וכד' אולי קצת משחקי שוטינג(אני לא בקיא בהיצע) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא רלוונטי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שי…
- 

- 5 תגובות
 - 944 צפיות

- 

- 

אני מעוניין לקנות מחשב לעריכת וידאו, בתקציב נמוך. אני לא מתכוון להתקין עליו משחקים בכלל, מחשב עבודה נטו. אני עדיין מתלבט אם לקנות מחשב מוכן, או לקנות רכיבים ולהתקין. כמה שאלות, קודם כל: 1. אינטל או AMD? אני כרגע מכוון לאינטל. 2. האם כדאי להשקיע במעבדים החדשים של אינטל, Core 2 Duo? ישנו הבדל מחיר משמעותי בינם לבין Dual Core, אבל הבנתי שההבדל בביצועים הוא גדול, שאולי זה כדאי להשקיע בזה כבר. 3. עד כמה משנה S.ATA או S.ATA2? 4. יספיק לי (בתור התחלה) כרטיס מסך משולב? אני מדבר על SiS Graphics 256E, שיש לו 128MB. 5. שמעתי שיש תכונה ללוחות אם החדשים, שהם עובדים מהר יותר עם 2 זכרונות 512 במקום אחד של 1024. זה נכון? עד כמה? עכשיו, מצאתי כמה הצעות ומפרטים: מארז CODEGEN 3319CA 500W …
- 

- 23 תגובות
 - 1.3k צפיות

- 

- 

אהלן האשכול שלי די נתקע אף אחד לא עונה לי בו........ אני אשמח מאוד אם תעזרו לי משום שאני הולך היום בעוד איזה חצי שעה שעה לקנות את המחשב אז זה די שחוף הפרטים באשכול הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=467490.0 *אני מקווה שזה מותר
- 

- 1 תגובה
 - 488 צפיות

- 

- 

1. התקציב עומד על 3,700 ומשלם על ידי תשלומים. 2. מטרת המחשב היא למשחקים כבדים בלבד. 3. אני צריך מסך,מקלדת ועכבר אלחוטיים, רמקולים. 4. אני לא צריך כרטיס קול איכותי רגיל וזהו. 5. אני לא כך כל מבין אבל תמיד כולם אומרים giga byte ו asus. 6. קירור זה תמיד חשוב , בנוגע לרעש שיהיה שקט לא חייב ברמה הכי שקטה שיהיה סביר ונוח לישון עם מחשב דלוק. 7. לא אני לא צריך מערכת חוקית אבל אני צריך הרכבת מחשב במעבדה שיראו שהכל תקין 8. חח כן שכל המשחקים החדשים יעבדו ושלא יהיה פדיחה שלא יעבדו חחD: 9. חשוב שקט, עד רמה שאפשר לישון עם מחשב ולא רעש של מאוורים שקודח לך באוזן. 10.לא לא מתוכנן oc. 11. משחקים כמו call of duty , far cry , כל המשחקים שדורשים גרפיקה גבווה והחדישים נגדיר את זה ככ…
- 

- 2 תגובות
 - 528 צפיות

- 

- 

שלום רב, אני מתלבט בין מחשבים ואשמח אם תוכלו לעזור לי להחליט. השימוש העיקרי של המחשב יהיה לעיבוד תמונה (פוטושופ, לייטרום וכו') ומעבר לזה שימושים רגילים - צפייה בסרטים, גלישה, וגם קצת משחקים. אני עובר לחו"ל ושירות לקוחות בארץ לא יהיה לי ממש זמין אז גם חשוב שיהיה בנוי טוב ולא יתקלקל. התקציב הוא מקסימום 5000 ש"ח. המחשבים שמצאתי הם: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=749147 - זול יותר (אבל מספק את הצרכים?) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=749150 - כרטיס מסך טוב יותר (וקצת יותר זול מהדל) Dell Studio 1558 i5 430M 4570HD - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=749768 - מסך וסוללה טובים יותר (כמובן שאני משדרג ל4GB זכרון ו7200rpm) אני מתלבט אם כדאי כבר להשקיע 900 שק…
- 

- 1 תגובה
 - 753 צפיות

- 

- 

המפרט הוא כזה: לוח ראשיgigabyte ga-ex38-ds4 מעבד-intel quad q9300 דיסק קשיחw.d 500g כרטיס מסךgigabyte 8800 gts 512 mb זיכרון-4g 1066 mhz kington צורב lg מארז gigabit gz-fa1 ספק כוח 500 w zalman מסך lg w2242t לשנות משהו??
- 

- 2 תגובות
 - 579 צפיות

- 

- 

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד, שתכליתו העיקרית עבודה על אופיס ואינטרנט, אבל שיאפשר גם צפייה איכותית בסרטים, כולל HD (לפחות 720P). חשוב שיהיה קל. חשוב לי שאת השימושים הבסיסיים הללו הוא יוכל לבצע היטב (בקיצור, שלא יתחיל להיתקע רק כיוון שפתחתי ארבעה טאבים בדפדפן, השארתי מסמך וורד פתוח ואני צופה בסרט). * מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט וסרטים. * גודל המסך? כמה שיותר (שיתאים גם לסרטים). לאור המשקל הרצוי, אני מניח ש-13". * משקל רצוי? כמה שפחות. לא יותר מ-2 ק"ג (משהו שלא יציק בגב יותר מדי גם במסלול בית-עבודה-אוניברסיטה-קניות-בית. הייתי שמח למשהו קל באמת אבל חוששני שאין לי תקציב לזה). * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זה יהיה נחמד, אבל לא חי…
- 

- 4 תגובות
 - 786 צפיות

- 

- 

שלום למומחים , אני אעשה זאת קצר וקולע, המפרט הבא מתאר בעקרון את מה שאני רוצה , אני רוצה חוות דעת(אפשר גם מחנות אחרת) מחשב לתכות וגיימניג - לא גיימר מטורף אבל כשיצא overwatch אני אהיהי רגוע , lol & visual studio חשוב מאוד מארז שקט לא צריך ציוד היקפי ולא צריך הארד דיסק בנוסף ל ssd מינימום קו התחלתי שהלכתי איתו : skylake/ddr4/16 ram/ssd תצקיב יש , זה לא הנקודה פה מה עדיף 2 או 4 סטיקים של זכרון בלהתחשב על ה dual ram channel תודה מראש מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel i7-6700 3.4Ghz(4.0Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1619 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Fractal Design Kelvin T12 Full copper…
- 

- 3 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

חיפשתי מפרט בפורום ב 5000 ש"ח שיהיה טוב למשחקים , מצאתי משהו .. אני הייתי רוצה אולי תגובות עליו - מה לשפר אם בכלל . Intel Pentium D 930 3.0GHz 2x2 MB GIGABYTE GA-8I945PG-RH Leadtek WinFast PX7900GT TDH 256M CORSAIR VALUE 2x512MB 667Mhz Westren Digital WD2500KS HEC 400W HEC-400TRT מארז COMPUCASE CI-6A19 + ספק כח 300WATT www.skypc.co.il - החנות :] סה"כ : 5072 ש"ח (יש גם החזר על הספק שבא בנוי במארז - ככה שיוצא בערך 4900 ש"ח) לא זוכר מאיפה בפורום הבאתי את המפרט, אבל הוא נראה טוב, מה חושבים ? (ערכתי - שכחתי בהתחלה את הספק)
- 

- 21 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

טוב אז ככה אני רוצה מחשב חדש יש לי תקציב בערך עד 3000 שקל כי אני צריך גם מסך אז תלוי כמה יעלה המסך ואני רוצה מסך 22' בכל מקרה יש לי מפרט כזה והוא עולה לי 3000 אם יש לכם הצעות יותר טובות שזה מיפרט יותר טוב או בפחות כסף אני אשמח לשמוע AMD Athlon 2 X4 635 2.9Ghz Quad Core AM3 BOX Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET Samsung 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 Power Color ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI צורב LG GH22 SATA x 22 Black ThermalTake V3 Plus Black Edition 2x120 mm + SeaSonic 500W סט מקלדת ועכבר חוטי Microsoft Wired Desktop 400 Edimax EW-7711UMN nlite 150Mbps USB WireLess Card 802.11n
- 

- 3 תגובות
 - 930 צפיות

- 

- 

המפרט כרגע: CPU: E6300 1.86@2.8 MB: ASUS P5B DELUXE MEM: G.SKILL 2GB PK DDR2 800 GRAPHIC: GF 8800GTS 320MB אני משחק על מסך 19 רחב ברזולוציה 1400*990 איפה החוליה החלשה כרגע? זכרון, מעבד, כרטיס מסך?
- 

- 1 תגובה
 - 834 צפיות

- 

- 

היי, ביום חמישי הקרוב אני יורד לאילת ואני רוצה לקנות שם מחשב נייד חדש. הגבלת התקציב שלי היא עד 6000 ש"ח (אוכל למשוך לעד 7 אם המחשב יהיה ממש שווה את זה) המחשב הולך להיות המחשב העיקרי שלי (הנייח שלי ממש ישן) ולרוב אשתמש בו מחובר לחשמל. * מטרות המחשב? שימוש כמחשב עיקרי, עבודה (תיכנות, visual studio, matlab), צפייה בסרטים, גלישה נוחה באינטרנט, בהמשך גם לצורך לימודים באוניברסיטה * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? עדיפות ל-FHD ולא 4K למרות שממה שראיתי היום כמעט כולם הם 4K * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?מקלדת הכוללת numpad הינה גימיק נחמד אך ממש לא הכחרי * משקל רצוי? סביבות ה- 2.5 ק"ג +- * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) המחשב הנייד…
- 

- 0 תגובות
 - 832 צפיות

-