עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני צריך הצעה למחשב נייד בפחות מ3000 ש"ח לצרכים של אינטרנט, אופיס וצפייה בסרטים (המחשב יחובר למסך אחר בזמן של צפייה בסרט). חשוב שיהיה גודל הארד דיסק סביר (לפחות 80GB). תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  2. שימושים: אינטרנט, הורדות, אופיס משחקים קלים מאוד - בקיצור מחשב למשפחה... תקציב: בכותרת. מבוסס INTEL, אין צורך במסך ונלווים. עדיף מחלקים שיש ב-PANDAS (רכשתי דרכם מחשב יקר משמעותית ואני מרוצה מאוד). תודה

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  3. נגיד שחקתי במשחק X שעתיים , כמה זמן עליי לתת למחשב להתקרר כדאי שאוכל לחזור ? והאם יש משהו שאפשר לעשות כדי לזרז את זה ? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם.. אני לומד עיצוב גרפי עריכת וידאו ואנימציה אני זקוק למחשב עבודה בבית, שיוכל לעמוד בתוכנות שאני משתמש בהם אך ישמש אותי גם לשימוש הביתי הרגיל של המדיות למיהנן ולא למשחקים אני דיי מבין בכל הטכנולוגיות הקיימות, אך לא בטוח כל-כך מה מתאים לי, כייון שבלימודים אנו עובדים עם מקינטוש ואני לא רוצה כזה בבית אני משתמש בתוכנות: פוטושופ, פרי-הנד, אילוזטרייטר, אין-דיזיין והכי חשוב מאיה. אני מתכנן אוברקלוקינג אז ככה שהמחשב צריך להיות בנוי גם לזה. חשוב לציין שאני עובד עם כמה תוכנות במקביל. אהה ודבר אחרון יש לי את כל הציוד ההיקפי הדרוש חדיש ביותר הכולל: מסך עכבר מקלדת מארז ורמקולים תודה לכל העוזרים.. שלומי

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  5. שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מחשב גיימינג ב 7000 ש"ח ואשמח אם תוכלו לעזור לי. :השאלון 1. מה התקציב המקסימאלי? 7k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לגיימינג בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים …

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by nevoy,

שלום, רציתי לדעת לכמה זמן עבודה מספיקה סוללת ה-4 תאים ב- Dell Vostro 3350? http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3350-2310m.htm האם ההבדל בין המעבד של ה- 3350 לבין המעבד (i5) של ה-3450 משמעותי לשימושים שאינם כוללים משחקי מחשב? לכמה זמן מספיקה סוללת ה-6 תאים של ה 3450? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by _Amaterasu_,

מה התקציב המקסימאלי? ₪4500 . א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש צורך . ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא . מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפיה בסרטים,בלו-ריי ובעתיד הלא רחוק סרטי 4K . האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא . עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 . האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא . האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא ולא . האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא . חשוב לי מאוד מחשב קטן מאוד ,שקט מאוד . זהו מפרט המחשב שאני בניתי היית שמח ל…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by itay93,

אני מעוניין לשדרג את המחשב המטרה העיקרית היא עריכת סרטים בתוכנות פרימייר ואפטר אפקטס זה המפרט של המחשב אני מעוניין להחליף כמה שפחות חלקים התקציב הוא אלף עד אלף חמש מאות זכרון שיש לי כרגע 1 ג'יגה

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  9. Started by ^pb^,

אני זקוק למחשב בכ-1,200 ש"ח. המחשב הוא בעיקר לגלישות דפדפן, שמיעת מוזיקה, ואולי קצת משחקי פלאש. לא צריך שום ציוד הקפי. יש כבר מסך 17 אינץ' שיעבוד איתו. לא צריך אוברקלוק. לא צריך שום מערכת הפעלה. לא צריך הארדיסק. המחשב צריך להיות שקט אבל אני מעריך שמחשבי low-end לא באמת יכולים להיות רועשים... אני כן רוצה יכולת שדרוג, אז מעבדי ATOM וחבריו לא באים בחשבון. יש לי זיקה למעבדי AM3 אבל אם עדיף בהרבה מעבדי i3 זה גם בסדר. טנקס

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6K מירבי. ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו 4K, תיב"מ (אוטוקאד, רויט), עיבודים מתמטיים (Matlab, neural nets) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש מארז של המחשב הקיים. אם אפשר להשתמש בו, מה טוב. הדגם: ThermalTake V3 Plus Black Edition 2x120 mm + Led VL80001W2Z 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא צריך לחרוג מהתקציב בשביל זה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם…

• 16 תגובות
    • 6.6k צפיות
  11. Started by Anisus,

שלום חבר'ה, פתחתי פה דיון בעבר ועדיין לא קניתי מחשב אך שבוע הבא אני הולך סוף סוף לקפוץ ולרכוש מחשב חדש. אחרי המון דיבורים עם חברים אני רוצה לראות מה דעתכם לגבי המסקנות שקיבלתי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3/4, ARMA 3, Planetside 2, Watch Dogs, Rome: Total War 2 etc -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של…

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  12. לצערי, אינני מתמצא בהעדפות החומרה של פוטושופ CS5 (עריכת תמונות בלבד, לא מדובר על וידאו וכו'), ואילו דרישות המערכת הרשמיות עוסקות בשימוש מלא ומקצועי. האם חיוני כרטיס מסך נפרד (לא מקצועי, כמובן, בתקציב הזה, אבל משהו שיתן תמיכת OPENGL)? האם יש עדיפות לNVIDIA על פני ATI, בגלל CUDA או מכל סיבה אחרת? האם יש סדרות עם מסכים שרצוי להתרחק מהם בכל הקשור לעבודה גראפית? אני רוצה להדגיש שמדובר במחשב שיינשא לעיתים קרובות, כך שהיא מחפשת מחשב קטן (13.3") וקל (2 קילו מינוס). זמן סוללה פחות קריטי, לא סביר שהיא תדרש להשתמש בו שעות ללא שקע בסביבה. גם כונן אופטי לא נדרש. חיונית אחריות ליותר משנה, אם נדרשת הרחבת אחריות מן הסתם זה יורד מהתקציב. יש לי כמה דגמים על הכוונת, אך בלי תשובות לשאלות בהת…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by matan333,

Q8200 antec 450W gts 450 kingston 4G P5QL pro כונן DVD מארז ג'נרי קשיח 500GB רוב הדברים בני 3-5 שנים, הספק והכרטיס מסך נקנו לפני שנתיים

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  14. שלום. המחשב הבא מיועד למשחקים החדשים ביותר שייצאו בזמן הקרוב, כלומר עד שנה-שנתיים, ודי קיוויתי שאוכל להכניס בו את הרכיבים הטובים ביותר. הוא ישמש גם לצפייה בסרטים, צריבת DVD וכאלה... המפרט הוא כזה: לוח אם: P4P800 Deluxe מעבד: Pentium 4 2.8 GHZ E Prescott 1MB Box זיכרון: Corsair 512MB 400MHZ כ. קשיח: WD 120GB 7200RPM SATA. כ. מסך: Sepphire Radeon 9600 256MB DDR צורב (קומבו די וי די): Sony 52X32X52X16 צורב די וי די: LG X16 Dual Layer מסך: Samsung 763. מה אתם אומרים על המפרט הזה? הצעות? תיקונים? המלצות..?? תודה מראש! נדב.

• 37 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by NJorl,

מחפש מפרט ל- מעבד שיהיה ממשפחת Athlon 64, כפול ליבה גם בא בחשבון אם התקציב יספיק לי קירור (או להסתפק בזה שמגיע עם הקופסה) זכרון בין 1 - ל- 2 G לוח אם - שיהיה עם צ'יפסט של ATI , שיתמוך ב- CroosFire , SATA II מארז - לא צריך שקוף , שיהיה מארז איכותי , שקט מאוורר היטב, שיהיה עשוי כולו אלומיניום ספק - שלא יהיה ג'נרי , אני חושב שצריך משהו עם הספק של לפחות 450W כ.מסך - על בסיס ATI כנראה שבשלב ראשון התקציב לא יספיק לי לכרטיס שני , אבל חשוב שיתמוך CrossFire לכרטיס שני בעתיד נא התייחסו לחלקים שציינתי בלבד , לא צריך שום דבר מעבר לזה אין כוונה לעשות OC עיבוד תמונות וווידאו תחנת פיתוח משחקים - יהיו חשוב מאוד שיהיה שקט

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  16. Started by alonbez,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (שתיהיה אפשרות להריץ משחקים קלים, לא יותר מזה), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (קצת פוטושופ), צרכים בסיסיים של סטודנט למדעי המחשב * גודל המסך? 15.6 לא מבריק * משקל רצוי? אזור ה2 קילו ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות שעתיים * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אני מאוד רוצה SSD, יש מצב להכניס את זה בתקציב שלי? * כונן אופטי? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא קריטי * אחריות? 3 שנים תודה רבה וצום קל

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  17. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.53GHz E7200 45nm : " SLAVN" - BOX ¤586 לוח אם: GIGABYTE GA-G31M-S2L ¤273 מסך: SAMSUNG LCD 22" 2253BW 2ms DVI WIDE ¤1156 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤254 צורב DVD: LG DVDRW GH-20LS10 X20 - LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ¤157 זיכרון: TRANSCEND 2048MB (1024MBX2) DDR2 800MHz ¤189 מארז: FOXCONN TLA002 CPU V-TUBE + 350W FSP PSU ¤263 סט מקלדת ועכבר: LOGITECH CORDLESS DESKTOP EX110 ¤211 קרור למארז: GLACIALTECH 120mm CASE FAN - SILENT BLADE ENTRY BEARING 19dBA - BLACK - GT1225EBDL-1 ¤28 מחיר סופי: ¤3117 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il שלום , מה דעתכם על המפרט הנ"ל ? אין כרטיס מסך כי אחי לא יזדקק לו . זהו סה"כ נראה לי מפרט טוב, …

18. Started by adirgali,

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪605 לוח אם: Gigabyte GA-MA770T ES3 כמות: 1 - מחיר: ₪352 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm כמות: 1 - מחיר: ₪215 קירור למארז: Cooler for Case 120 MM כמות: 1 - מחיר: ₪15 ספק כוח: Silverstone Strider 500W Active PFC Single Rail 12V 34A כמות: 1 - מחיר: ₪296 זיכרון: Kingston 4G DDR3-1333 NB/SODIMM כמות: 1 - מחיר: ₪219 קשיח למחשב שולחני: WD 1.0TB Sata II Caviar Green 64MB כמות: 1 - מחיר: ₪282 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 5870 1GB GDDR5 HDMI Retail - מחיר מיוחד בקניית מחשב בלבד. היו בשימוש שבוע בלבד - אחריות…

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  19. Started by doker,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) לימודים, מדעי המחשב. לא משחקים שדורשים משהו מיוחד מקסימום red alert 2 * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מאט 13.3 14 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר). לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad) אין * משקל רצוי? כמה שפחות במסגרת התקציב מאמין 1.5-1.7 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סולל…

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  20. Started by israel stein,

אהלן חברה הייתי רוצה להתייעץ לגבי קניית Microsoft Surface Laptop 2 i5 8 gb ram 256 gb במחיר של 1050 דולר האם זה שווה את המחיר או שאני יכול למצוא יותר בסכום הזה

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  21. היי חבר'ה, קבלתי את המפרט הנ"ל, הוא מיועד לילד בן 15 שאוהב משחקים. אשמח אם תתנו את חוות דעתכם.. תודה רבה. מעבד Intel Core 2 Duo E7500 Tray לוח אם Gigabyte GA-EP45-UD3LR כונן קשיח Seagate ST3250310AS 3.5" 250GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 HK כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce 9800GT OC 1024MB DDR3 PCIe צורב LG GSA-GH22N X22 IDE DVD מארז ללא ספק NZXT Guardian 921 Black ספק כח Enermax Tomahawk 500W סה"כ מחיר: 3435 ₪

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  22. אהלן, אני רוצה לקנות לפטופ שיחזיק לי לשנה וחצי ככה. אני אריץ עליו XP Pro ועדיף שיגיע ללא מערכת הפעלה ( או שתהיה אפשרות לעשות בוט מהUSB ) השימושים העיקריים זה Visual Studio ו Visio. שיהיו לו כמה שיותר יציאות USB ועדיפות ליציאה למסך ( אפילו VGA ). שוב, משהו מינימלי. אחריות שתכסה כמה שיותר התאבדויות מצידו ( זה ללימודים... ) ושיהיה כמה שיותר אמין. אני מצפה לנזק של אלף, אלף מאתיים גג. אם זה נמכר באיזור ראשל"צ זה מעולה. ** לא EEE, זה תת-רמה . עריכה: סוללה טובה זה דיי חשוב, אבל קנייה זולה של כמה באתרים היפנים ( דיל אקסטרים, פוקאל פרייס... ) זה עדיף. לעניין אחר- מה אתם אומרים על KSP? הבנתי שהם עשו מתיחת פנים כללית ושהם השתפרו בכל התחומים ( אחריות, איכות, שירות, מהיר…

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  23. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Solidworks ותוכנות גרפיות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן WIN10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא …

• 14 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by kw,

שלום אני מעוניין לשדרג את המחשב ויש לי כמה חלקים שהייתי רוצה להעביר הלאה - geforce 7600 gt agp ספק enermax 380 צורב dvd מארז ציוד היקפי HD 80 GB, כדיסק שני הדיסק והצורב אינם SATA המחשב ישמש למשימות שונות כולל משחקים וחשוב שיהיה מולטי טסקינג טוב וצפייה ב- HD בלי בעייה . זכרון פנימי מעל 1 GB , אוברקלוק אפשרי , חשוב גם חלקים שקטים וקירור טוב . על מה הייתם ממליצים ?

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  25. שלום, ברצוני לבנות מחשב לגיימינג מאפס עם תקציב של כ-9000 ש"ח 1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים הכבדים (Bulletstorm, Rage,Crysis 2, Starcraft 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? רק מסך ואולי מקלדת 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קריטי)? 3 6. האם מתוכנן…

• 2 תגובות
    • 552 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.