ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,457 דיונים בפורום זה
-
שלום מה דעתכם על המפרט הבא למחשב HTPC: מארז ANTEC NSK2480 לוח אם MA78GM-US2H מעבד Athlon II x2 245 2.9Ghz Socket AM3 Tray GEIL DDRII 800MHZ 1X2GB דיסק קשיח 1T SATA2 32MB SEAGATE צורב LG DVDX22 כרטיס רשת אלחוטי 7128G PCI EDIMAX מקלדת אלחוטית TEAC 1. מבחינת שקט 2. מבחינת ביצועים (720P, 1080P BR)
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3k-4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ----- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ללימודים הנדסת תוכנה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפי…
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
האם במסכים גדולים (14\15) לא עדיף כבר 1440x900 או 1680x1050?
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב בלי ציוד היקפי שיהיה מתאים להורדות סרטים וצפייה בהם מהמחשב ישר לטלויזיה(HD) שיעמוד בצפייה ישירה של סרטים וסדרות ובמהירות שוב גם בטלויזיה. מבחינת משחקים בטח זה יהיה רק פרו וNBA שוב בשילוב עם הטלויזיה. קיצור רצוי מעבד, זיכרון פנימי וכרטיס מסך חזקים כל היתר פחות חשוב.. תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Hey guys, I'm looking to upgrade my pc, I'm playing alot, and I need a better fps basicly. I've got now P4 1700MHz, Radeon9500, 320 SDRAM. In the game I'm playing (counter strike), I've got like 30-90 fps (huge drops) and want to get a stable 100 fps. maybe to get P4 2.8GHz (990 nis) or to get Radeon9800 Pro (1330 nis) I dont have a high bugget, so be gentle :'(
-
פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 6K , בלי חריגה בבקשה . 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים ואינרנט , וגם קצת אוברקלוק . 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך ( LCD 17" , של סאמסונג ) , מקלדת .4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צריך כונן DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? AMD, עדיף כרטיס מס…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב. יש ברשותי נייד מסוג HP6515EJ שכידוע לרובכם מצוייד במסך 15.4 שחור מבריק,מה שמבליט מאוד כל מיני טביעות אצבע וכדו'. חוץ מזה יש על שטח המסך כמה כתמים שנראים כמו טיפות נוזל שהתייבשו. הייתי רוצה לקבל כמה עצות לגבי ניקוי יעיל וטוב למסך וגם למחשב עצמו מבחינת חומרים או ערכות ניקוי למיניהם,ואם יש לינקים זה גם יועיל מאוד. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, צריך עזרה עם התקנת WIN 7 על מחשב נייד בעל LINUX. הבעיה שאני לא מבין איך עושים את זה במחשבים ניידים, ומה בדיוק אני צריך לדעת ? כי אין שהם DOS בכלל, איך מתקינים WIN על הדגם הזה ? מישהו יכול לעזור לי ? הדגם הוא (HP G62-B50SJ).
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ! :> לאחרונה , התחלתי להגיע ( ולארגן ) מסיבות רשת , והצורך במחשב קטן יותר ( כרגע יש לי Supertalent .. לא בדיוק נוח לסחיבה ) נראה קרוב מתמיד . יש לי כ 4500 שקל ( ועדיף לחסוך כל שקל ) לצורך הרכבת מחשב HTPC שיוכל לשמש אותי גם במסיבות רשת , וגם בתור מחשב לקולנוע ביתי ( פשוט משהו , אבל קולנוע ביתי =)) . המחשב עצמו יתחבר ל ADA880 , כך שיש צורך בכרטיס קול הכי פשוט שיש , עם יציאה דיגיטלית . המחשב צריך לכלול שילוש , כונן קומבו ( צורב + DVD ) , כרטיס מסך טוב בעל VIVO , כרטיס קול , וכונן 80GB . המחשב צריך להריץ משחקי פעולה כמו ET ו UT 2004 , ואת WC III בצורה חלקה לחלוטין . יש אפשרות כלשהי להגיע למפרט שכזה בתקציב הזה? ישנה אפשרות לקנות את כרטיס המסך , הכונן הקשיח וכונן הק…
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אהלן, כולל ציוד הקפי והכי חשוב מסך LCD 17.. תודה
-
- 10 תגובות
- 813 צפיות
-
-
האם כבר נמכרים ניידים עם מעבדי haswell בארץ ? אם לא, האם יש צפי ?
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, מאחר והדיון הקודם הפך ללא רלוונטי כבר עקב הרבה שינויים אז אני פותח אחד חדש המטרה כאמור היא להריץ בכבוד את המשחקים BF4 ו GTA החדש הבאים עלינו לטובה, הבעיה היא כמובן שאף אחד עדיין לא יודע מה יהיו הדרישות, אבל מה שכן דיי התרשמתי מהגודל של מסך 27 אינצ' והחלטתי ללכת עליו רק שזה מייקר את כל המערכת וצורך הרבה יותר כוח, אז מתחתי את התקציב... 1. מה התקציב המקסימאלי? 9 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שמביא את התמורה הכי טובה למחיר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדי…
-
- 65 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב בימים הקרובים והסכום שלו עומד על 5000 ש"ח.... המחשב נועד למשחקים....(אני יודע התקציב לא מזהיר למטרה כזאת).... צריך מסך....עכבר ומקלדת...פלופי רק צורב והבחור לא צריך רמקולים.... וכמעט שכחתי הוא רוצה פנטיום 4 ....2.8...... אבל אני מנסה לשכנע אותו לעבור לא.מ.ד.. בינתיים ללא הצלחה!! תודה !
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני זקוק למפרט...המפרט עצמו הוא לשימושיים של איייסיקיו אינטרנט משחקים של וואלה...מוזיקה וכו' ממש לא משחקים כבדים או משחקי גרפיקה וממש לא לאוברקלוק!! אז ככה מעבד יש לי Intel 2.4 והלוח אם הזה: Intel Rexburg D845GRG אני צריך את כל השאר... בקשר לתקציב אין ממש...כאילו תתנו מפרטים כמה שיותר זולים!! וכרטיס מסך ממש לא משהו לכיוון של גרפיקה...אפילו ג'יפה 4 יספיק אני חושב העיקר פה הוא ההוזלה של המפרט...תודה רבה לכל העוזרים! *עריכה* כמו כן לא צריך שום ציוד היקפי! כמו כן לא צריך צורב! רק כונן רגיל וזול וכונן דיסקטים!
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום חברים, אני סטודנט שנה שניה לתקשורת חזותית (עיצוב גרפי) ואני מעוניין להתחדש במחשב חדש רוב העבודה שלי תעשה על תוכנות גרפיות כגון פוטושופ , אילוסטרייטור, פלאש ומידי פעם גם עריכת סרטים בפרימייר ועבודה עם תוכנות תלת מימד (מאיה, 3DMAX) אם ישנה אפשרות יש לי צורך ביציאה שלFireWire מקדימה. מלבד המחשב עצמו יש לי צורך גם במסך,מקלדת, עכבר, ורמקולים. הדברים שחשוב לי להשקיע בהם בעיקר - מסך טוב וכרטיס מסך חזק. מודה לכם על העזרה (אני מניח שבהמשך יהיו לי שאלות לגבי המפרטים מכיוון שאין לי הרבה מושג בחומרה) שבת שלום,עמית
-
- 7 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום, אני צריך הצעה למחשב נייד בפחות מ3000 ש"ח לצרכים של אינטרנט, אופיס וצפייה בסרטים (המחשב יחובר למסך אחר בזמן של צפייה בסרט). חשוב שיהיה גודל הארד דיסק סביר (לפחות 80GB). תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שימושים: אינטרנט, הורדות, אופיס משחקים קלים מאוד - בקיצור מחשב למשפחה... תקציב: בכותרת. מבוסס INTEL, אין צורך במסך ונלווים. עדיף מחלקים שיש ב-PANDAS (רכשתי דרכם מחשב יקר משמעותית ואני מרוצה מאוד). תודה
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
נגיד שחקתי במשחק X שעתיים , כמה זמן עליי לתת למחשב להתקרר כדאי שאוכל לחזור ? והאם יש משהו שאפשר לעשות כדי לזרז את זה ? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני לומד עיצוב גרפי עריכת וידאו ואנימציה אני זקוק למחשב עבודה בבית, שיוכל לעמוד בתוכנות שאני משתמש בהם אך ישמש אותי גם לשימוש הביתי הרגיל של המדיות למיהנן ולא למשחקים אני דיי מבין בכל הטכנולוגיות הקיימות, אך לא בטוח כל-כך מה מתאים לי, כייון שבלימודים אנו עובדים עם מקינטוש ואני לא רוצה כזה בבית אני משתמש בתוכנות: פוטושופ, פרי-הנד, אילוזטרייטר, אין-דיזיין והכי חשוב מאיה. אני מתכנן אוברקלוקינג אז ככה שהמחשב צריך להיות בנוי גם לזה. חשוב לציין שאני עובד עם כמה תוכנות במקביל. אהה ודבר אחרון יש לי את כל הציוד ההיקפי הדרוש חדיש ביותר הכולל: מסך עכבר מקלדת מארז ורמקולים תודה לכל העוזרים.. שלומי
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מחשב גיימינג ב 7000 ש"ח ואשמח אם תוכלו לעזור לי. :השאלון 1. מה התקציב המקסימאלי? 7k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לגיימינג בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים …
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת לכמה זמן עבודה מספיקה סוללת ה-4 תאים ב- Dell Vostro 3350? http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3350-2310m.htm האם ההבדל בין המעבד של ה- 3350 לבין המעבד (i5) של ה-3450 משמעותי לשימושים שאינם כוללים משחקי מחשב? לכמה זמן מספיקה סוללת ה-6 תאים של ה 3450? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? ₪4500 . א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש צורך . ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא . מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפיה בסרטים,בלו-ריי ובעתיד הלא רחוק סרטי 4K . האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא . עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 . האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא . האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא ולא . האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא . חשוב לי מאוד מחשב קטן מאוד ,שקט מאוד . זהו מפרט המחשב שאני בניתי היית שמח ל…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המחשב המטרה העיקרית היא עריכת סרטים בתוכנות פרימייר ואפטר אפקטס זה המפרט של המחשב אני מעוניין להחליף כמה שפחות חלקים התקציב הוא אלף עד אלף חמש מאות זכרון שיש לי כרגע 1 ג'יגה
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני זקוק למחשב בכ-1,200 ש"ח. המחשב הוא בעיקר לגלישות דפדפן, שמיעת מוזיקה, ואולי קצת משחקי פלאש. לא צריך שום ציוד הקפי. יש כבר מסך 17 אינץ' שיעבוד איתו. לא צריך אוברקלוק. לא צריך שום מערכת הפעלה. לא צריך הארדיסק. המחשב צריך להיות שקט אבל אני מעריך שמחשבי low-end לא באמת יכולים להיות רועשים... אני כן רוצה יכולת שדרוג, אז מעבדי ATOM וחבריו לא באים בחשבון. יש לי זיקה למעבדי AM3 אבל אם עדיף בהרבה מעבדי i3 זה גם בסדר. טנקס
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6K מירבי. ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו 4K, תיב"מ (אוטוקאד, רויט), עיבודים מתמטיים (Matlab, neural nets) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש מארז של המחשב הקיים. אם אפשר להשתמש בו, מה טוב. הדגם: ThermalTake V3 Plus Black Edition 2x120 mm + Led VL80001W2Z 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא צריך לחרוג מהתקציב בשביל זה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם…
-
- 16 תגובות
- 6.6k צפיות
-