עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני מחפש מחשב שעיקר שימושיו זה גלישה באינטרנט וסרטים בעיקר. המחשב יהיה בסלון אך לא משנה כל כך אם הוא יהיה במארז שוכב או לא (כנראה שלא יראו אותו בכלל) ככה שאני מחפש כמה שיותר לחסוך. המחשב יחובר באמצעות חיבור HDMI לטלויזיה 32 אינץ. הסתכלתי על המפרטיםן המומלצים וראתי מעט תגובות של אנשים אבל לא ממש ידעתי מה בדיוק אני צריך. אז החלטתי לשאול. מה ההבדל בין המעבדים האלה? (Intel i3-3220 - Tray) AMD A6-5400K (HD7540D) ? ראיתי שהם מרכיבים את שתי המערכות שנראות לי די מתאימות לצרכים שלי אבל רציתי להיות בטוח ולהבין מה יעשה בשבילי עבודה יותר טובה בניגון סרטי hd וגלישה באינטרנט. תודה לכולם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) ב…

2. Started by liran877,

בת זוג שלי רוצה לקנות מחשב חדש לעבודה אדריכלית , מצורף מפרט שהרכבתי ממה שאני מכיר ויודע אשמח להערות והארות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 9K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש פרנסה כבד - רינדורים ברוויט, לומיון פוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כ…

• 44 תגובות
    • 5.5k צפיות
  3. תאמת אני לא בטוח שאני רוצה אוברקלוקינג כי זה דורש הרבה קירור וזה מסכן את הרכיבים אם נופל. מה אתם אומרים?אולי אני סתם מזבל... אבל אם תוסיפו ותציינו שהוספתם קירור אודה לכם... נ.ב: בבקשה תציינו מאיפה לקחתם את המפרט כדי שאוכל לפנות לשם. *המחשב מיועד למשחקים בעיקר (שיפעיל אחלה את התוכנה PCSX2 אם אתם מכירים את מדמה הפס2 המעודכן ביותר ;D) וקצת תוכנות. לא צריך מסך, מקלדת,עכבר,מודם,כרטיס רשת. סומך רק עליכם! THANKS מתי יוצא 4 ליבות?האם שווה לחכות לו או שהמחיר יהיה ממש בשמיים כמו שאני מתאר לעצמי...

• 8 תגובות
    • 804 צפיות
  4. Started by kuku100,

חשוב מאד: 1. מעבד כמה שיותר מהיר עם כמה שיותר ליבות, כי תוכנות שחמט יודעות לעשות שימוש מעולה בכל הליבות הקיימות. 2. זיכרון מהיר מאד, וכמה שיותר. רצוי 64GB ומעלה. 3. דיסק מערכת מהיר ביותר (שיכיל גם קבצי נתונים לסופי משחק, שבהם התוכנה עושה שימוש רב מאד). 4. המערכת אמורה לעבוד בשיא יכולתה כך שיכולת המהרה טובה היא חשובה מאד. כך גם אמינות הזיכרון כי המערכת תעבוד במהירות מירבית לאורך ימים רצופים ולפעמים גם שבועות רצופים. קירור טוב? לא חשוב: 1. כרטיס גרפי משובח. ממש לא נחוץ. מספיק משהו סביר שמגיע עם הלוח. 2. אודיו משובח. גם כאן - משהו סביר שמגיע עם לוח האם מספק בהחלט. 3. כרטיס רשת 1G מספיק בהחלט, גם ככה מחובר לראוטר שמפיץ את הבשורה בשאר הבית. לא נחוץ בכל…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3K למזומן שטרות 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סרטי HD חיבור שני מסכי 27 אינץ' ברזולוציה 1920 על 1200, הרבה יישומים במקביל כולל פוטושופ, מעט משחקים - לא אקוטי אבל צריך להריץ משחקים מלפני שנתיים שלוש במקסימום רזולוציה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא - אין צורך בציוד היקפי כלשהו 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא חייב צורב 5. האם יש ל…

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  6. Started by shim,

ברצוני לרכוש מחשב משרדי בעיקר שהשימוש בו הינו אופיס, סריקה וריבוי חלונות במקביל השתמשתי במפרטים המומלצים אצלכם, אך הייתי מעוניין לבחור רכיבים שישפרו את רמת השקט של המחשב ( דרגה 8 בערך ) מבקש המלצה על מארז + ספק שקטים וכן דיסק קשיח 1TB שקט ומהיר יחסית, התקציב לשלושתם 1,200 ש"ח +- אם יש רכיב נוסף שיעזור לשקט אשמח לשמוע האם המארז הזה נחשב שקט ? ANTEC Sonata III no PSU זה המפרט שמצאתי מעבד: Intel Ivy Bridge Dual-Core Pentium G2020 2.9Ghz 3MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪253 קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪43 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D2V for 1155 Sata3/USB3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪302 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מח…

• 12 תגובות
    • 922 צפיות
  7. Started by reyrey_200,

מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤816 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם DFI BloodIron P35-T2RL ¤466 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=4711079391741 כונן קשיח Seagate ST3250410AS 250GB SATA2 16MB ¤239 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10832 זיכרון Exceleram DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 ¤363 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=EX2-4800P2-SX כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤920 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4856DD צורב LG GSA-GH20L X20 DVD ¤134 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH20L מארז ללא ספק Antec Three Hundred ¤293 כמות:1 http://www.skypc.co…

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  8. היי לכולם, מישהו יודע מה המחיר המומלץ של מעבדה לבצע עבודה של החלפת מעבד למחשב נייד? אני מתכנן לקנות אחד ולעשות שדרוג למחשב שלי (ביררתי שאכן יש תאימות עם הלוח) בנוסף, האם סביר שASUS משתמשים בדבק תרמי? או שבד"כ ההחלפה של המעבד לא אמורה להיות בעייתית?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. חבר טוב שלי הוא תקליטן והוא צריך מחשב חדש ליצירת מוזיקה וגלישה באינטרנט. מחשב קומפלט [מקלדת, עכבר-אופטי(רגילים ps/2), מסך, רמקולים,כרטיס מסך סטנדרטי(לא Onboard) כרטיס סאונד איכותי במחיר שפוי) מחשב שקט כיוון שימצא בחדר השינה שלו (קירור אוויר, לא מים בבקשה). הוא רוצה לחבר את המערכת (תקליטייה) למחשב עם חיבורי xlr, rca, pl, ולחבר סינטיסייזר. התקציב הוא 6,000 ש"ח גג 6,500 ש"ח. עכשיו הוא רוצה שזה יהיה מחנות באזור י-ם (הוא אוהב ללכת לקנות בחנות "אמיתית" עם מזומן : ) אני יודע של- www.ksp.co.il יש סניף בירושלים אז אם אפשר משם זה יהיה טוב, או חנות אחרת מי-ם. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 751 צפיות
  10. Started by stam_1,

שלום מה דעתכם על המפרט הבא למחשב HTPC: מארז ANTEC NSK2480 לוח אם ‏MA78GM-US2H מעבד ‏Athlon II x2 245 2.9Ghz Socket AM3 Tray‎ GEIL DDRII 800MHZ 1X2GB דיסק קשיח 1T SATA2 32MB SEAGATE צורב LG DVDX22 כרטיס רשת אלחוטי 7128G PCI EDIMAX מקלדת אלחוטית TEAC 1. מבחינת שקט 2. מבחינת ביצועים (720P, 1080P BR)

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  11. Started by xMiisha,

. מה התקציב המקסימאלי? 3k-4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ----- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ללימודים הנדסת תוכנה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפי…

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  12. האם במסכים גדולים (14\15) לא עדיף כבר 1440x900 או 1680x1050?

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  13. אני מחפש מחשב בלי ציוד היקפי שיהיה מתאים להורדות סרטים וצפייה בהם מהמחשב ישר לטלויזיה(HD) שיעמוד בצפייה ישירה של סרטים וסדרות ובמהירות שוב גם בטלויזיה. מבחינת משחקים בטח זה יהיה רק פרו וNBA שוב בשילוב עם הטלויזיה. קיצור רצוי מעבד, זיכרון פנימי וכרטיס מסך חזקים כל היתר פחות חשוב.. תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by neutron,

Hey guys, I'm looking to upgrade my pc, I'm playing alot, and I need a better fps basicly. I've got now P4 1700MHz, Radeon9500, 320 SDRAM. In the game I'm playing (counter strike), I've got like 30-90 fps (huge drops) and want to get a stable 100 fps. maybe to get P4 2.8GHz (990 nis) or to get Radeon9800 Pro (1330 nis) I dont have a high bugget, so be gentle :'(

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Lumber Jack,

פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 6K , בלי חריגה בבקשה . 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים ואינרנט , וגם קצת אוברקלוק . 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך ( LCD 17" , של סאמסונג ) , מקלדת .4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צריך כונן DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? AMD, עדיף כרטיס מס…

16. Started by tamir245,

שלום רב. יש ברשותי נייד מסוג HP6515EJ שכידוע לרובכם מצוייד במסך 15.4 שחור מבריק,מה שמבליט מאוד כל מיני טביעות אצבע וכדו'. חוץ מזה יש על שטח המסך כמה כתמים שנראים כמו טיפות נוזל שהתייבשו. הייתי רוצה לקבל כמה עצות לגבי ניקוי יעיל וטוב למסך וגם למחשב עצמו מבחינת חומרים או ערכות ניקוי למיניהם,ואם יש לינקים זה גם יועיל מאוד. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. כמו שכתוב בכותרת, צריך עזרה עם התקנת WIN 7 על מחשב נייד בעל LINUX. הבעיה שאני לא מבין איך עושים את זה במחשבים ניידים, ומה בדיוק אני צריך לדעת ? כי אין שהם DOS בכלל, איך מתקינים WIN על הדגם הזה ? מישהו יכול לעזור לי ? הדגם הוא (HP G62-B50SJ).

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Peri228,

שלום ! :> לאחרונה , התחלתי להגיע ( ולארגן ) מסיבות רשת , והצורך במחשב קטן יותר ( כרגע יש לי Supertalent .. לא בדיוק נוח לסחיבה ) נראה קרוב מתמיד . יש לי כ 4500 שקל ( ועדיף לחסוך כל שקל ) לצורך הרכבת מחשב HTPC שיוכל לשמש אותי גם במסיבות רשת , וגם בתור מחשב לקולנוע ביתי ( פשוט משהו , אבל קולנוע ביתי =)) . המחשב עצמו יתחבר ל ADA880 , כך שיש צורך בכרטיס קול הכי פשוט שיש , עם יציאה דיגיטלית . המחשב צריך לכלול שילוש , כונן קומבו ( צורב + DVD ) , כרטיס מסך טוב בעל VIVO , כרטיס קול , וכונן 80GB . המחשב צריך להריץ משחקי פעולה כמו ET ו UT 2004 , ואת WC III בצורה חלקה לחלוטין . יש אפשרות כלשהי להגיע למפרט שכזה בתקציב הזה? ישנה אפשרות לקנות את כרטיס המסך , הכונן הקשיח וכונן הק…

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  19. אהלן, כולל ציוד הקפי והכי חשוב מסך LCD 17.. תודה

• 10 תגובות
    • 807 צפיות
  20. Started by winner,

האם כבר נמכרים ניידים עם מעבדי haswell בארץ ? אם לא, האם יש צפי ?

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  21. שלום חבר'ה, מאחר והדיון הקודם הפך ללא רלוונטי כבר עקב הרבה שינויים אז אני פותח אחד חדש המטרה כאמור היא להריץ בכבוד את המשחקים BF4 ו GTA החדש הבאים עלינו לטובה, הבעיה היא כמובן שאף אחד עדיין לא יודע מה יהיו הדרישות, אבל מה שכן דיי התרשמתי מהגודל של מסך 27 אינצ' והחלטתי ללכת עליו רק שזה מייקר את כל המערכת וצורך הרבה יותר כוח, אז מתחתי את התקציב... 1. מה התקציב המקסימאלי? 9 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שמביא את התמורה הכי טובה למחיר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדי…

• 65 תגובות
    • 6.5k צפיות
  22. Started by Mishmish,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב בימים הקרובים והסכום שלו עומד על 5000 ש"ח.... המחשב נועד למשחקים....(אני יודע התקציב לא מזהיר למטרה כזאת).... צריך מסך....עכבר ומקלדת...פלופי רק צורב והבחור לא צריך רמקולים.... וכמעט שכחתי הוא רוצה פנטיום 4 ....2.8...... אבל אני מנסה לשכנע אותו לעבור לא.מ.ד.. בינתיים ללא הצלחה!! תודה !

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by JezpeRR,

אוקיי אז ככה אני זקוק למפרט...המפרט עצמו הוא לשימושיים של איייסיקיו אינטרנט משחקים של וואלה...מוזיקה וכו' ממש לא משחקים כבדים או משחקי גרפיקה וממש לא לאוברקלוק!! אז ככה מעבד יש לי Intel 2.4 והלוח אם הזה: Intel Rexburg D845GRG אני צריך את כל השאר... בקשר לתקציב אין ממש...כאילו תתנו מפרטים כמה שיותר זולים!! וכרטיס מסך ממש לא משהו לכיוון של גרפיקה...אפילו ג'יפה 4 יספיק אני חושב העיקר פה הוא ההוזלה של המפרט...תודה רבה לכל העוזרים! *עריכה* כמו כן לא צריך שום ציוד היקפי! כמו כן לא צריך צורב! רק כונן רגיל וזול וכונן דיסקטים!

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  24. שלום חברים, אני סטודנט שנה שניה לתקשורת חזותית (עיצוב גרפי) ואני מעוניין להתחדש במחשב חדש רוב העבודה שלי תעשה על תוכנות גרפיות כגון פוטושופ , אילוסטרייטור, פלאש ומידי פעם גם עריכת סרטים בפרימייר ועבודה עם תוכנות תלת מימד (מאיה, 3DMAX) אם ישנה אפשרות יש לי צורך ביציאה שלFireWire מקדימה. מלבד המחשב עצמו יש לי צורך גם במסך,מקלדת, עכבר, ורמקולים. הדברים שחשוב לי להשקיע בהם בעיקר - מסך טוב וכרטיס מסך חזק. מודה לכם על העזרה (אני מניח שבהמשך יהיו לי שאלות לגבי המפרטים מכיוון שאין לי הרבה מושג בחומרה) שבת שלום,עמית

• 7 תגובות
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.