ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,457 דיונים בפורום זה
-
שלום. רציתי לבקש ממכם לבדוק בקישור את המחשב המוצע שם למכירה ולומר לי אם המפרט ורכיביו שווים, והאם המחיר המוצע אטרקטיבי. קישור: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWellPC_lg תודה
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני זקוק לעזרתכם בקביעת מפרט למחשב ביתי בסיסי וטוב בתקציב מאד נמוך. עיינתי במפרטים הקיימים למחשב המשרדי הזול ביותר באתר אך גם הוא היה במחיר גבוה מהתקציב שלי. ??? http://hwzone.co.il/specslist/view/52/#; שימושים: מער' הפעלה XP,אופיס, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים (Low Definition) ומשחקים בסיסיים (לא עטורי גרפיקה). מחיר: מתחת ל-1,000 שח מזומן המחשב יכיל: מעבד ולוח אם המתאים לדרישות וללא צורך בשידרוג משמעותי ל-3 שנים (העדפה לאינטל אך תלוי מחיר\ביצועים). לוח האם צריך לתמוך בחיבור IDE אחד (כדי לחבר דיסק קשיח קיים) ו-SATA II. זיכרון 1G DDR II צורב DVD RW SATA II , רצוי כרטיס רשת מובנה בלוח, כרטיס קול בסיסי מובנה וכרטיס מסך מובנה (יציאות DVI). מארז וספק שקט בהספק מתאי…
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב חדש עד 1100 שקל למשחקים קלים. ללא ציוד היקפי ,ללא מארז וללא כונן דיסקים תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום שלום.. לפני כשבועיים רכשתי נייד EX620 MSI עם מעבד T6400 וזיכרון 2GIGA התקנתי על הנייד WIN 7 בגירסת בטא עובד מצויין ה WINDOWS מעולה אבל הסוללה מספיקה לשעה וקצת עם עבדה WIFI ו בלוטוט שזה אמור להספיק קרב ל 3 שעות הייתי באייבורי החלפתי את הסוללה לחדשה ואותה בעיה ,הטענתי את הסוללה כמו שצריך 12 שעות במנוחה פרקתי ונתתי לו עוד כמה שעות האם מישהו יודע בקשר ל 7 שזה צורך צריכה יותר גבוה כי עם XP עדיין לא עבדתי עם הנייד *הסוללה היא 6 תאים* תודה
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
שלום חבר שלי רוצה לבנות מחשב חדש חשבנו ללכת על המעבד intel core I7 3770 רציתי לדעת אם הלוח אם GA-Z77X-UP4 TH יעבוד ויהיה מתאים למעבד (http://ksp.co.il/?uin=16682 זה הלוח אם אם הבאתי את השם לא נכון ) תודה מראש ושבת שלום לכולם (:
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
I5 650 HD 5670 FUJITSU 300W MSI D2415 4GB RAM 1333MHZ (I don't know whats the brand) בלי מארז בנתיים
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 9500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל בשביל להוציא את המיטב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת אודיו מקצועית, עריכת וידאו קלה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות כמו AE, PS, ADOBE ADUITION, CUBASE, PRO TOOLS. פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 60HZ, יכול להיות יהיה שדרוג בעתיד. -לאילו הג…
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני צריך ראוטר ללא מודם, מחפש משהוא יציב לנפחים עד 300 MPS המלצות?
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
מפרט בשביל חבר.. עד 5 אלף.. כולל מסך דק.. מחשב בעיקר למשחקים... תודה רבה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד ואשמח לעזרתכם. ראיתי שההפרש לא גדול וחשבתי להשקיע כ2100₪ (או קצת יותר) במחשב i3 מהחדשים.. בעיקרון אני ארכוש את המחשב במרכז, אם יש משהו שקיים במלאי של KSP אני יכול גם להביא אותו מאילת ולחסוך את המע"מ. * מטרות המחשב? שימושים בסיסיים (תכנות בסיסי, אינטרנט, תוכנות קלות) * גודל המסך? 15.6 (אלא אם יש 14" ממש ממש משתלם) האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא. * רזולוציית המסך? לא קריטית. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט אין. touchpad תומך multitouch יהא נחמד אבל לא הכרחי. * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר נמוך, אבל ממש לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI וVGA, כמו גם USB3. * Bluetooth נחמד, לא קריטי. * גודל מ…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לקנות מחשב חדש ומתקשה לבחור חלקים בצורה נכונה אשמח לעזרה: 1. תקציב: 7000 עם חריגה של עד 8500 אם יש הבדלים משמעותיים 2. שימוש: בעיקר למשחקים למשל AC origins, kingdom come, ועוד כאלו שעתידיים לצאת. בכוונתי לקנות מסך 4k עוד לא החלטתי על גודלו. 3+4. ציוד קיים: יש ברשותי רמקולים 5.1 של קריאייטיב מלפני המון זמן. כדאי לשדרג? 5. שקט: חשוב מאוד (7 מתוך 1-8) 6. OC: מעדיף להמנע מOC. 7. תכנה: יש צורך בווינדוס 10 כנראה פרו . התלבטות בין 64 ל32 סיביות. 8. חנות: עדיפות לחנות באיזור המרכז שבה מדיניות השירות עליונה למחיר. 9. מתי: מתכנן קניה לשבועיים הקרובים. אם יש סיבה טובה כמו כרטיס חדש שיוצא גמוכן להמתין עוד זמן. 1…
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
התשלום לא מזומן. מחשב לגיימרים,משחקים כבדים.. לא צריך ציוד הקפי(לא עכבר,לא מקלדת,לא מסך וכ'ו).. מארז פשוט לא צריך שום אורות שום חלונות וכ'ו.. לא צריך התקנה של ווינודס וכו'.. תודה מראש חבר'ה
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מערכת מחשב 0.00 0.000 1.000 0.00 0.000 1.000 Intel Core 2 Duo 3.0GHz, 6M ,E8400 מעבד 0.00 0.000 1.000 GIGABYTE GA-P35-DS3L CHIPSET P35 לוח 0.00 0.000 1.000 JSP H-550D-F25 Black/Silver, EZCool מארז 0.00 0.000 1.000 EZ COOL PS-1000 ATX PSU 500W 120m ספק כח 0.00 0.000 2.000 KINGSTON DDR2 1GB PC6400 800MHZ זיכרון 0.00 0.000 1.000 H.D 320 7200 16M CACHE SATA-II דיסק 0.00 0.000 1.000 PX9800 GTX 512MB-GDDR3 DUAL כ.מסך 0.00 0.000 1.000 SOUND MAX 8CH 7.1 128 BIT O.B כ.קול 0.00 0.000 1.000 NETCARD Gigabit 10/100/1000 O.B כ.רשת 0.00 0.000 1.000 DVD RW +- x20 H20L LG כ.אופטי אחריות:מעבד,זיכרון,לוח,דיסק 3 שנים,יתר 0.00 0.000 1.000 סהכ מחיר שקיבלתי להצעה הנל 3480 שווה או לא?? יש המלצ…
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
היי מה שלומכם? מלא זמן לא כתבתי באחד הפורומים פה... אבל אין על זון מה לעשות... חזק ואמץ. בכל מיקרה... הנה תוכנה שעד כמה שאני זוכר נכון היא חינמית והיא יכולה בכיף להעריך את חיי הסוללה שלכם. אז אני מקווה שעזרתי. ואם לא... אז באמת שהיו לי רק כוונות טובות Notebook Hardware Control http://www.pbus-167.com תהנו חברה!
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד בסביבות ה3000 שח למטרות סרטים, לימודים, גלישה. עדיפות למחשב קל. אשמח לקבל המלצות ל4-5 מחשבים שאוכל לבחור ביניהם. מחשבים שנמכרים בחו"ל הם גם אופציה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב שעיקר שימושיו זה גלישה באינטרנט וסרטים בעיקר. המחשב יהיה בסלון אך לא משנה כל כך אם הוא יהיה במארז שוכב או לא (כנראה שלא יראו אותו בכלל) ככה שאני מחפש כמה שיותר לחסוך. המחשב יחובר באמצעות חיבור HDMI לטלויזיה 32 אינץ. הסתכלתי על המפרטיםן המומלצים וראתי מעט תגובות של אנשים אבל לא ממש ידעתי מה בדיוק אני צריך. אז החלטתי לשאול. מה ההבדל בין המעבדים האלה? (Intel i3-3220 - Tray) AMD A6-5400K (HD7540D) ? ראיתי שהם מרכיבים את שתי המערכות שנראות לי די מתאימות לצרכים שלי אבל רציתי להיות בטוח ולהבין מה יעשה בשבילי עבודה יותר טובה בניגון סרטי hd וגלישה באינטרנט. תודה לכולם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) ב…
-
- 9 תגובות
- 824 צפיות
-
-
בת זוג שלי רוצה לקנות מחשב חדש לעבודה אדריכלית , מצורף מפרט שהרכבתי ממה שאני מכיר ויודע אשמח להערות והארות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 9K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש פרנסה כבד - רינדורים ברוויט, לומיון פוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כ…
-
- 44 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
תאמת אני לא בטוח שאני רוצה אוברקלוקינג כי זה דורש הרבה קירור וזה מסכן את הרכיבים אם נופל. מה אתם אומרים?אולי אני סתם מזבל... אבל אם תוסיפו ותציינו שהוספתם קירור אודה לכם... נ.ב: בבקשה תציינו מאיפה לקחתם את המפרט כדי שאוכל לפנות לשם. *המחשב מיועד למשחקים בעיקר (שיפעיל אחלה את התוכנה PCSX2 אם אתם מכירים את מדמה הפס2 המעודכן ביותר ;D) וקצת תוכנות. לא צריך מסך, מקלדת,עכבר,מודם,כרטיס רשת. סומך רק עליכם! THANKS מתי יוצא 4 ליבות?האם שווה לחכות לו או שהמחיר יהיה ממש בשמיים כמו שאני מתאר לעצמי...
-
- 8 תגובות
- 810 צפיות
-
-
-
חשוב מאד: 1. מעבד כמה שיותר מהיר עם כמה שיותר ליבות, כי תוכנות שחמט יודעות לעשות שימוש מעולה בכל הליבות הקיימות. 2. זיכרון מהיר מאד, וכמה שיותר. רצוי 64GB ומעלה. 3. דיסק מערכת מהיר ביותר (שיכיל גם קבצי נתונים לסופי משחק, שבהם התוכנה עושה שימוש רב מאד). 4. המערכת אמורה לעבוד בשיא יכולתה כך שיכולת המהרה טובה היא חשובה מאד. כך גם אמינות הזיכרון כי המערכת תעבוד במהירות מירבית לאורך ימים רצופים ולפעמים גם שבועות רצופים. קירור טוב? לא חשוב: 1. כרטיס גרפי משובח. ממש לא נחוץ. מספיק משהו סביר שמגיע עם הלוח. 2. אודיו משובח. גם כאן - משהו סביר שמגיע עם לוח האם מספק בהחלט. 3. כרטיס רשת 1G מספיק בהחלט, גם ככה מחובר לראוטר שמפיץ את הבשורה בשאר הבית. לא נחוץ בכל…
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3K למזומן שטרות 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סרטי HD חיבור שני מסכי 27 אינץ' ברזולוציה 1920 על 1200, הרבה יישומים במקביל כולל פוטושופ, מעט משחקים - לא אקוטי אבל צריך להריץ משחקים מלפני שנתיים שלוש במקסימום רזולוציה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא - אין צורך בציוד היקפי כלשהו 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא חייב צורב 5. האם יש ל…
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש מחשב משרדי בעיקר שהשימוש בו הינו אופיס, סריקה וריבוי חלונות במקביל השתמשתי במפרטים המומלצים אצלכם, אך הייתי מעוניין לבחור רכיבים שישפרו את רמת השקט של המחשב ( דרגה 8 בערך ) מבקש המלצה על מארז + ספק שקטים וכן דיסק קשיח 1TB שקט ומהיר יחסית, התקציב לשלושתם 1,200 ש"ח +- אם יש רכיב נוסף שיעזור לשקט אשמח לשמוע האם המארז הזה נחשב שקט ? ANTEC Sonata III no PSU זה המפרט שמצאתי מעבד: Intel Ivy Bridge Dual-Core Pentium G2020 2.9Ghz 3MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪253 קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪43 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D2V for 1155 Sata3/USB3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪302 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מח…
-
- 12 תגובות
- 925 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤816 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם DFI BloodIron P35-T2RL ¤466 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=4711079391741 כונן קשיח Seagate ST3250410AS 250GB SATA2 16MB ¤239 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10832 זיכרון Exceleram DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 ¤363 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=EX2-4800P2-SX כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤920 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4856DD צורב LG GSA-GH20L X20 DVD ¤134 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH20L מארז ללא ספק Antec Three Hundred ¤293 כמות:1 http://www.skypc.co…
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי לכולם, מישהו יודע מה המחיר המומלץ של מעבדה לבצע עבודה של החלפת מעבד למחשב נייד? אני מתכנן לקנות אחד ולעשות שדרוג למחשב שלי (ביררתי שאכן יש תאימות עם הלוח) בנוסף, האם סביר שASUS משתמשים בדבק תרמי? או שבד"כ ההחלפה של המעבד לא אמורה להיות בעייתית?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר טוב שלי הוא תקליטן והוא צריך מחשב חדש ליצירת מוזיקה וגלישה באינטרנט. מחשב קומפלט [מקלדת, עכבר-אופטי(רגילים ps/2), מסך, רמקולים,כרטיס מסך סטנדרטי(לא Onboard) כרטיס סאונד איכותי במחיר שפוי) מחשב שקט כיוון שימצא בחדר השינה שלו (קירור אוויר, לא מים בבקשה). הוא רוצה לחבר את המערכת (תקליטייה) למחשב עם חיבורי xlr, rca, pl, ולחבר סינטיסייזר. התקציב הוא 6,000 ש"ח גג 6,500 ש"ח. עכשיו הוא רוצה שזה יהיה מחנות באזור י-ם (הוא אוהב ללכת לקנות בחנות "אמיתית" עם מזומן : ) אני יודע של- www.ksp.co.il יש סניף בירושלים אז אם אפשר משם זה יהיה טוב, או חנות אחרת מי-ם. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 756 צפיות
-