עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. דיסק קשיח לא צריך. קירור שיהיה BT. מארז לא צריך..ספק כן. שיהיה קירור טוב ושקט לכל הרכיבים. אפשר מכמה חנויות (עד 2) עדיף מאזור המרכז.

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  2. Started by davido,

הצורך העיקרי שלי הוא שיהיה מסך די גדול [לפחות 15.4] שאר הנתונים לא צריכים להיות בשמיים המחשב סך הכל יראה סרטים ואיטרנט ויפעיל WIN 7 כנראה אשמח לשמוע הצעות בסביבות 2500 שח תודה רבה

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  3. מישהו יכול לבנות\להביא לי מפרט טוב למחשב 2000 ש"ח בלי ציוד הקיפי שימוש בעיקר למשחקים וכל הדברים הרגילים אינטרנט,אייסיקיו... עדיפות לחנות באיזור רמת-גן,תל אביב

4. אני רוצה לקנות מחשב נייד עד 4000 ש"ח ללימודים בעיקר אבל גם קצת למשחקים כמו ג'נרלס וסרטים. חשבתי על המחשב הזה: http://ivory.co.il/product.asp?productid=907&CatCode=315 מה אתם חושבים עליו?? יש מחשב אחר עדיף באותו טווח מחיר??? תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  5. Started by tttalz,

שלום, מחפש מחשב נייד קל וקטן 13-14" לסטודנטית. חיפשתי קצת ראיתי את dell insperion 14z מה אתם אומרים עליו? מישהו התנסה? אנחנו מזמינים מאמזון ככה שהמחירים שם קצת יותר משתלמים אז לפי המחירים בארץ אפשר לחרוג מה3000 אבל לא בהגזמה. בגדול המחשב ישמש לגלישה עבודה עם מסמכים וצפייה בסרטים. גודל 13-14" משקל פחות מ2 kg עדיף כמה שיותר קל. מעדיפים מחברה בעלת שם טוב ולא טושיבה או hp היה לנו התנסות רעה איתם. בינתיים הכי משך לי את העין זה הדל אינספריון 14z תודה!

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  6. http://tms.co.il/preview/spec/n5hv1wqa פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 9000נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?ראה מפרט קיים במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).מחשב ביתי לפוטשופ ולמשחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?יש לי מסך 24 LED HD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? המתקדמים ביותר וגם לעתי…

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  7. אני צריך שני מחשבים ניידים בתקציבים שונים, המחשב הראשון בתקציב של 5000-4000 ש"ח והמחשב השני בתקציב של 6000-9000 ש"ח. מצאתי שני אופציות למחשב הראשון (5000-4000 ש"ח) והנה הם: DELL 6400 IN-RC03-1675: http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=6899 Gigabyte Santa Rosa W566U: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_1378_2613&products_id=18830 מה אתם חושבים על שני האופציות האלה? ואיזה אופציות נוספות אתם מציעים. לגבי המחשב השני (6000-9000 ש"ח) לא מצאתי אופציה שמתאימה לדרישות. הדרישות הם: מסך בגודל של "17 , כרטיס מסך חזק יחסית ומעבד core 2 duo של 2.0ghz ומעלה. תודה מראש למגיבים

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  8. Started by oded1,

אהלן כמו שאמרתי למעלה מפרט כולל הכל רמקולים פשוטים,עכבר מקלדת מסך אם תצליחו לרדת קצת מהמחיר יהיה מעולה אז זהו עכשיו אני לא יודע אם שווה להשקיע ב4GB זיכרון?מה אתם אומרים...

• 8 תגובות
    • 584 צפיות
  9. Started by rotemss,

המחשב מסדרת dv6700, זכרון נפח: 3072MB הרכב: (3072MB (1024MB X1 + 2048MB X 1 מהירות: 667MHz סוג זכרון: DDR 2 השאלה... האם אני יכול לשים DDR 3 ומה ההבדל? אשמח אם תציעו לי מה לקנות, תודה מראש! עריכה: האם אני יכול להוסיף זכרון Kingston נפח 4096MB תדר 1333MHz ולהשאיר את הסטיק של ה2 שהוא כאמור DDR2 667Mhz? או שעדיף להחליף הכל אם כבר...

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  10. Started by tini,

ברצוני לרכוש נייד לצורכי עבודות גרפיקה (פוטושופ) מאד חשוב לי שהמסך יהיה מכוייל וצבעיו יהיו כמה שיותר נאמנים למקור מעבר לזה כמובן RAM גדול וHD גדול כמובן כל התוספות האחרות גם חוץ מזה שמח לשמוע המלצות על סוגי המסכים השונים שיש (יש כאלה עם זכוכית שקצת קשה לראות דרכם ויש כאלה מט) כמו שכבר ציינתי מה שהכי חשוב לי זה נאמנות צבעי המסך למקור תודה.

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  11. שלום אני מעוניין לרכוש מחשב, כאמור לעיל בתקציב של 3000 עד 3600 ש"ח. אין צורך במסך (יש לי מסך LCD ללא כניסת DVI). אין צורך במערכת הפעלה (יש לי WINDOWS 2000, ואני אשדרג ל VISTA כאשר ישוחרר). הדרישות: 1GB זיכרון (מריץ JAVA ו MAPLE שזוללים זיכרון) - כאן יש לי התלבטות האם כדאי להשקיע ב 667 MHZ, או שהתועלת תהיה שולית (האם כדאי 533 או 400?). מעבד של INTEL (נסיון רע מאד שהיה לי בעבר עם CYRIX). עדיף DUAL CORE, לא ברור לי אם ההפרש במחיר בין 805 ל 820 מצדיק את המחיר - אשמח להסבר. כרטיס מסך מובנה (נראה לי שעדיף INTEL 945G אבל אני פתוח להצעות). כרטיס קול מובנה. מארז שקט מתאים. צורב DVD של LG (ההתעקשות על LG כי יש לחבר, ואני יודע שהמכשיר הביתי מסתדר עם הצריבות שלו). דיסק קשיח SATA 2 - …

12. אהלן. רציתי לשאול על דעתכם בנוגע למפרט שנמצא בקישור הזה: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VEBANDEL_LCD אחי החליט מבלי להתייעץ ללכת על המחשב הזה. אמנם הוא זקוק למחשב ביתי ללא צרכים גבוהים במיוחד אבל מחיר המחשב הזה הוא 1500 ש"ח (אחרי שמורידים את המסך) וזה נשמע לי זול עד חשוד... יש לו עדיין זמן להתחרט ולבטל את העיסקה ואודה למי שיוכל לומר לנו מה ה CATCH פה. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  13. Started by alergic,

מארז ATX מעבד 640 3.2 2MB 800 Mhz לוח אם gigabyte 945 (106TS זיכרון 512MB DDR 2 667 האר דיסק 80GB כונן DVDRW 18x כרטיס גרפי intel pcx 950 up 256 MB כרטיס קול intel 7.1 כרטיס רשת 10.100.1000 אחריות שנה מעבד וזיכרונות 3 שנים 2000 ש"ח איך המפרט מה לשפר להוסיף להוריד?

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  14. Started by badmama,

1

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  15. Started by Jules Winnfield,

חבר שלי עכשיו מתלבט עם לקנות שתי סטיקים של 1gb או סטיק אחד של 2gb ואמרו לו שעדיף אחד כי אין כזה דבר dual channel בניידים, אמת או שקר? ודבר נוסף, הזיכרונות של חברת קינגסטון בארץ מיוצרים על ידי קינגסטון העולמית או ע"י איזה חברה חיצונית שפשוט שייכת להם ומדביקה את שמם על המוצרים? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  16. Started by shloosh,

אני צריך מפרט בשביל סבא שלי. אין שום צורך במשחקים ובשום סוג של גראפיקה. הדרישה היא שהמחשב יפעיל ווינדוס XP בצורה נורמלית יחד עם אינטרנט ואופיס ולא יתקע כאשר פותחים את איזה סרט קטן ומסכן ברקע.... דרוש גם מסך LCD 17 שיהיה נורמלי ושיראו ברור בשביל סבא שלי שלא רואה משהו אני יודע שאנחנו אוהבים להמליץ על כל מיני ספקים ודברים איכותיים אבל באמת מדובר במחשב פשוט,אני רק רוצה שלא ישרף וכל מיני שטויות ולהוציא את המיטב מהכסף.. תודה!!!

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  17. Started by Vosegus,

אהלן, בנייד הזה יש שני כרטיסי מסך..GT650M וכרטיס מסך מובנה של אינטל HD4000.. התקנתי דרייברים של NVIDIA והגדרתי בהם שבמשחקים הוא יפעיל את הGT...אבל הוא לא מופעל במשחקים משום מה.. איך אני מסדר את זה???ניסיתי לכבוד את הכרטיס מסך המובנה אבל הוא נדלק אחריי ריסטרט..

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  18. אהלן, אמא שלי מחפשת מחשב נייד. בגדול השימושים הם אינטרנט, סרטים ומוזיקה. אין צורך בכוח עיבוד גדול. לא יצא מהבית, יעבור בין החדרים ויחובר לטלוויזיה מידי פעם (לכן חשובה יציאת HDMI ויכולת ניגון HD בצורה חלקה). חשוב ממשק עבודה נוח, וזמן סוללה לא קטן, גודל מסך ממוצע (לא מכיר את הגדלים). אין צורך במערכת הפעלה, חשובה אחריות של לפחות 3 שנים. התקציב הוא 3K, אשמח לקבל גם המלצה לחנות אמינה באזור המרכז. תודה רבה, דוד.

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  19. התחלתי לבנות מפרט וברצוני לבקש עזרה וחוות דעת שלכם (אם הספק לא יספיק או אלטרנטיבה לרכיב מסויים) אז הנה המפרט: קצת רגע על הבחירות בחרתי לעשות רייד עם ההארדיסקים לשיפור ביצועים בפעולות היום יום כמו כן מערך שתי כרטיסי מסך בגלל שאני משתמש במסך 26 אינץ' בתור מחשב אז אני יצתרך לכוח בכדי להריץ על הרזולוציה (full hd) 6 ג'יגה ראם כי ראיתי באתר על הוכחה ששמונה זה לא יותר טוב המחירים שאספתי פה הם מksp ומזאפ רובם ‏CM 690 Black (No PSU) X 1 = 375 ‏640GB 7200RPM, 32MB, SATA II WD6401AALS‎ X 2 = 750 ‏‏Core i7 920, s1366, 8MB Box‎ X 1 =1480 ‏EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E‎ X 1 = 1100 ‏3x2GB OCZ Platinum XTC Triple Channel‎ X 1 = 585 Gigabyte GeForce GT…

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  20. לאינטרנט, אופיס, קצת משחקים (לא כבדים). וחשוב אפשרות שידרוג בעתיד. מעבד: ¤ AMD SEMPRON 2800 256KB BOX 754 64BIT 535 לוח אם:GIGABYTE GA-K8N51GMF 754P 440¤ זכרון: ¤ SAMSUNG DDR 512MB 400mhz 300 דיסק קשיח: ¤ WD 80GB 7200RPM 8MB SATAII 370 צורב NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 280¤ :DVD מארז: ¤ 170 TZAG 326BK

• 9 תגובות
    • 584 צפיות
  21. Started by Morphine,

Intel i7 920 2.66Ghz Box Asus P5N7A-VM HDMI Kingston DDR3 3GB 1333MHz CL9 Kit of 3 Asus GeForce GTX 275 896MB DDR3 ENGTX275/HTDI/896MD3 Western Digital WD10EACS 1TB 16MB SATA כמה עולה מפרט כזה בערך?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  22. Started by LielZ,

רכשתי לפני כ3 4 חודש מחשב נייד מסוג ASUS G73JH עכשיו הכול טוב ויפה אבל יש לי בעיה רצינית במגע של העכבר אני מזיז את העכבר הוא זז נתקע ואז קופץ למקום במסך אני יכול ממש להתאמץ כדי להזיז אותו מעט וקשה להגיע איתו למקום מסויים בלי שהוא יקפוץ או יתקע מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  23. Started by alonezer,

שלום חבר שלי צריך מחשב חדש והתקציב שלו די נמוך ניסיתי לבנות לו משהו אבל אני לא חושב שזה טוב ואולי אפשר יותר מזה. http://tms.co.il/preview/spec/q2lx9awd אולי בחנויות אחרות יותר זול או משהו אז אפשר משם תודה לכל מי שעוזר. נזכרתי, יש לו מסך 20"

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  24. טוב, הכל התחיל בסטרימר שבתצורה נורמאלית מגיע למחירים של מחשב. ואז, מחקר מעמיק של כ4 חודשים על הרכיבים, הטכנולוגיות ובדיקות. הייתי בין הראשונים להמליץ על השילוב של אטום 330 ו ION של ASROCK ו ZOTAC וכמו שאמרתי אז (מאי) כבר אפשר לראות מוצרים של ASUS ואחרים. ב HTPC שלי יש משחקים של קונסולות עבר, אטארי וכדומה, ובנוסף חייבים, לדעתי משחק מכות (street fighter 4) ומשחקי ספורט (PES, טניס...). PES יעבוד על ה ION אבל SF4 בקושי. חוץ מזה, המקום מוגבל לדיסק 2.5 אחד (פנימי). ו 1T זה לא מספיק. נכון, תמיד יש אופציה להוסיף חיצוני והפתרון הנכון הוא שרת דיסקים נפרד... אבל רציתי לשמוע דעות מקצועיות שלכם לגבי מערכת סלונית גדולה יותר - לא מיני ATX. היא תזלול יותר חשמל - זה ברור, אבל תהיה יותר "…

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  25. Started by JediMaster,

שלום, יש מקום מסוים שבו אוכל לקרוא על מפרטי לפטופ, לקבל קצת חוות דעת, וללמוד איך אני עושה את קניית הלפטופ המוצלחת?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.