ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך מחשב בינוני למטרות פשוטות כמו מהירות נורמאלית ושיסחוב תוכנות כמו פוטושופ בצורה סבירה יש לי מפרט כזה בינתיים פנטיום 2.8 64 ביט לוח אם לא סגור עליו אבל של אסוס מותאם לתושבת כמובן זיכרון פנימי כבר יש לי דואל 256 של קינגסטון 160 ג'יגה WD כרטיס מסך רידון X600 PRO מארז סטנדרטי וספק אני לא סגור על מה ללכת מה אתם חושבים על המפרט הזה ומה כדאי לשפר או להחליף לגמרי התקציב שלי ממש דל עד 2800 ש"ח תודה
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לסטודנט, לחברה שלי. דרישות: 1. מסך מט (חשוב!), 13-14 אינטש אם ה-aspect ratio הוא 4:3, בסביבות ה-15 אם 16:9/10. 2. סוללה שמספיקה לכמה שיותר שעות (יש משהו שמחזיק 6 שעות ומעלה בלי טעינה?). 3. צריך להריץ יישומים בסיסיים - אינטרנט, אופיס. סרטים וכד' - לא רלוונטי. 4. משקל - כמה שיותר קל. אולי כדאי נטבוק? לא בטוח. 5. הרד דיסק גדול יחסית (לפחות 250GB), זכרון לפחות 2GB. 6. יציאות - מעדיף שיהיו מסודרות בדומה ל-dell העסקיים (למשל latitude 520, שזה מה שיש לי כרגע), כלומר USB רחוק בפינה ליד המסך, יציאות אודיו בצד, כל היציאות (רשת, מסך חיצוני, חשמל) בשאיפה כמה שיותר מאחורה, מאפשרות גם עבודה עם עכבר וספרים על השולחן בלי לחסום את צידי המחשב. 7. קישוריות: wifi, bluetooth ו…
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
תקנו אותי, חשבתי על המעבד E6750? תמיכה ב1333 ? זיכרונות 2G X 800 לוח? P35 תמיכה ב1333 ? דיסק 500G כונן DVD כרטיס מסך 8500 GT דרישות: מעט משחקים ובעיקר שלא יקרוס עם מספר יישומים בו זמנית.. מארז? קירור? שאר החומרה קיימת ואין צורך להוסיף... תודה!
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
רציתי לקבל חוות דעת על המפרט שהציג. בעיקרון התקציב הוא באזור ה-3K והייעוד שלו הוא שזה יהיה מחשב טוב לתקופה הזאת- שיריץ משחקים לא כבדים אבל כאלה בתקופה הזאת וכל מיני תוכנות כמו פוטושופ. Tms&Fox AMD X2 550 HD4850 מעבד AMD AMD Phenom II X3 710 2.60GHZ BOX ₪612 לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ₪423 זיכרון Corsair DDR2 4096MB 800MHZ XMS Dual Channel CL5 ₪386 כרטיס מסך PowerColor ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ₪762 דיסק קשיח Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ₪242 כונן אופטי צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ₪138 ספק כוח Silver Power 500W 34A@12V SS-500ET-APFC-F3 SeaSonic Production ₪348 מארז Cooler Master Centurion RC-…
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר כל הכבוד ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?מוזיקה,סרטים,משחקים,עבודות,אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).word,media player,ituns ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.gta.fifa 2011,world of warcraft,call of duty black ops,rome,worms -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).19 אינץ' 1024X768 זה מסך ישן של LG flatron 915ft plus …
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק למפרט בתקציב 6500 שקל למחשב שיריץ משחקים כבדים בלי בעיה (ושיחזיק ביכולת הזו גם למשחקים חדשים יותר כשיצאו לפחות בזמן הקרוב) כולל צורב ורמקולים (לא צריך השקעה רצינית ברמקולים פשוט המלצה על איזשהו דגם ספציפי) אך ללא מסך. כמו כן אם ניתן לשאול על איזו מערכת הפעלה אתם ממליצים למחשב שכזה? (ויסטה 64, אקס פי 64)? תודה מראש, תמיר.
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשדרג את הזכרון במחזב שלי אבל אני לא סגור איזה זכרון כדאי לי לקנות. המפרט של המחשב: intel e6300 Abit AB9 G.Skill DDR2 1024MB 667Mhz CL5 X2 GeCube X1950Pro 256MB GDDR3 Antec p150 + Neo HE 430 הבנתי ששדרוג ל 4 GB אינו מועיל מכיוון שהוא פעיל רק במערכת של 64BIT מטרות המערכת היו בעבר למשחקים כיום הם יותר להאזנה למוסיקה ומשחקים ברמה בינונית. אני מחפש בעיקר המלצה לתוספת זכרון.
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ2500₪. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תוכנות אופיס, גלישה באינטרנט, קצת עריכת וידיאו בסיסית (חיתוך סרטים). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כ"כ, אבל עדיף. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, ווינדוס 10. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגו…
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
כרגע יש לי את המפרט שמצויין למטה - בגלל שהייתה בעיה כלשהיא ונשרף הלוח אם והספק המוכר ביקש ממני שאני אביא לוח אם חלופי מ- Gigabyte ולא מ- Asus בגלל בעיות ביבואן. אני צריך למצוא לוח אם שיהיה תואם לחלקים האלו ; הוא יכול להיות טיפה יותר טוב ממה שיש לי כרגע - אבל לא בהרבה. תודה רבה לכל העוזרים המפרט : מעבד: Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray Intel לוח אם: P8Z68-V LE s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 2xPCI-E ASUS זיכרון: 1x4GB Mushkin 991770 X4 UNITS כ.מסך: GTS450 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E קשיח: Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX WESTERN DIGITAL קירור: Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 מארז: Elite 335U Black (No PSU) COOLERMASTER ספק כ…
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום ורציתי לשאול כמה דברים. אני רוצה לקנות מחשב נייד שיעסוק בעיקר בגלישה באינטרנט ולעבודה עם תוכנות של עריכה גרפית, כמו Photoshop. רציתי לשאול האם המפרט הזה הוא בסדר לצרכים שלי, איזה סדר גודל וזכרון פנימי של מעבד אני צריך? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=TXDV6102 ועוד דבר האם אני יכול להשתמש ב 512MB או שממש מומלץ 1g בגלל שאני הולך להשתמש בעריכת גרפיקה דבר שמצריך מעבד חזק וגם זכרון טוב. ואיזה מעבד \ זכרון אני צריך בערך כדי להשתמש בPhotoshop בצורה יעילה לפתיחה ושמירה של מסמכים תודה.
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למחשב נייד עד 1000 ש"ח שייקנה בארה"ב (משלוח פנימי) המחשב ישמש לעבודהה + משחקים ואם אפשר גם אתר של החנות בארה"ב על מנת להזמין! תודה[br]פורסם בתאריך: 24.06.2008 בשעה 23:00:08 לאף אחד אין מושג?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
מעוניין במפרט מחשב לצורכי HD ישומים משרדיים, ריבוי משימות וקצת OC עד 5000 ש"ח (אין צורך לנצל את כל התקציב) מעבד Q6600 זכרונות: מתלבט בין אלו http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6257 760 ש"ח ל4GB http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=956 מעוניין ביותר מהירים (הצעות אחרות יותר משתלמות יתקבלו בברכה) א. האם יש אפשרות שהPLAT הם 800 אבל יותר איכותיים אז יותר מהירים? מארז וספק: חשבתי על AURORA+liberty 400 חשוב השקט של הספק (של המארז גם חשוב אך, אפשר להחליף מאווררים) או SONATA III או שאולי בכלל לא שווה להשקיע כ"כ הרבה באורורה ולקנות http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=444 או אפילו משהו יותר זול. ב. שווה להשקיע עוד טיפה ולקחת ANTEC NEO-HE? כונן קשיח: 5…
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מעבד:Intel C2D E8400 לוח אם:Gigabyte P35-DS3L זכרונות:G.SKILL 2GBX2 800MHZ CL4 כרטיס מסך:8800GTS G92 דיסק קשיח:seagate 500gb 32mb מארז+ספק:Antec sonata plus 550 קירור למארז:ANTEC 92MM X2 קירור למעבד: thermaltake big typhoon vx צורב:SAMSUNG S203B SATA X20 סה"כ 4800 ש"ח איך המפרט? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
מעבד אינטל: Core 2 Duo E8500, 1333Mhz, s775, 6MB לוח אם למעבד אינטל: ASUS P5Q s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E, HDAudio זיכרון: DDR II 1066Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel דיסק קשיח: Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורב: LG DVD±RW GH22NP20 x22 Black IDE מארז: CoolerMaster Elite 334 Black (No PSU) ספק כוח: Tomahawk 450W Active PFC 12cm מקלדת ועכבר: Microsoft Multimedia Keyboard+Wheel mouse Oem +כרטיס מסך ב-200 ש"ח שביקשתי מהחנות שיבחרו מאחר ואין זה חשוב לי. צרכים: תוכנות סימולציה, ללא משחקי מחשב. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול רכשתי מחשב נייד של HP. אחרי ההתקנה הראשונית, שמתי לב שיש אוסף לא קטן של תוכנות שמותקנות מראש במחשב. המחשב צורך כ1.80 ג'יגה ראם כשהוא דלוק ואני לא משתמש בו. אני רוצה לעשות פורמט ולהתקין מערכת הפעלה נקיה, אבל אני מעדיף לדעת אם יש חשיבות לתוכנות האלה או לא לפני שאני עושה את זה. בנוסף, אני ישמח לדעת אם יש צורך בלשמור את המחיצות של הrecovery או שעדיף לי למחוק אותן ולנצל את השטח שהן תופסות. תודה לכולם, levelone.
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-
-
בר מצווה זה אלוהי 1. מה התקציב? בלתי מוגבל 2. משחקים כבדים, צפייה בסרטים ומוזיקה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן: מקלדת, עכבר, מסך (26 אינץ' תוצרת LG בבקשה), רמקולים (הZZ ההוא של לוג'יטק בבקשה), ג'ויסטיק, גיימפאד 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? ממש לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן, למותגים "גבוהים" כמו ATI, קורסייר, אסוס וכו' 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? עדיף מחשב "מעוצב".. שלא יהיה מכוער בקיצור, לא צריך שיהיה שקט רק לא יותר מדי רועש 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? אני רוצה מערכת הפעלה וויסטה הום פרימיום …
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני מתכוון לקנות מחשב חדש במחיר של עד 6K (עם חריגות) שיהיה כלול עם כל הציוד היקפי (מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים וכו') מחשב זה מיועד למשחקים חדשים, אופיס, אינטרנט, הורדת קבצים ועוד. *המסך חשוב שהוא יהיה LCD 19" להלן המפרט שבניתי ב KSP: מעבד כפול ליבה: Intel P4 3.0 Ghz S-775 2x2M Cache DUAL-CORE 1160 ¤ קירור מעבד: Thermaltake VENUS K8 Silent Boost 70 ש"ח לוח אם: Gigabyte 8I945PL-G s775, 550 ש"ח זיכרון: 1GB Twinmos (512X2) 450 ש"ח כרטיס מסך: Asus GeForce 7600GS 256MB 890 ש"ח דיסק קשיח: WD 250GB SATA2 465 ש"ח צורב DVD: Nec 3550A 195 ש"ח מארז + ספק כוח: 8022 Gamer 450W, 8cm Fan 290 ש"ח מסך LCD: FP91GX 19'' LCD 4ms BenQ 1850 ¤ התקנה: 190 ש"ח סה"כ: 6110 ש"ח הצעות לשיפור…
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אהלן, קניתי מחשב נייד של DELL, ללא מערכת הפעלה. להפתעתי, כשהפעלתי את המחשב בפעם הראשונה, היה מותקן ומוגדר כבר WinXP (כולל דרייברים וכו'). בשום מקום (לא על קופסאת הקרטון, לא בגב המחשב או מתחת לבטריה) לא כתוב שום דבר על התקנה של Windows XP, אין את הProduct Key וגם דיסק התקנה אין. כששאלתי את החנות שקניתי ממנה איך זה יכול להיות, הם טענו שלפעמים זה קורה ומהמפעל יוצא מחשב מותקן עם מערכת הפעלה בלי שום תיעוד לזה. האריזה של המחשב נראתה בסדר, אבל מצד שני הוספתי זיכרון למחשב ולכן בהכרח הם היו צריכים לפתוח את האריזה. מה דעתכם? האם יכול להיות שמחשב יגיע עם התקנה ללא שום תיעוד או שפשוט המקום שממנו קניתי התקינו את מערכת ההפעלה על דעת עצמם ואולי השתמשו/שיחקו עם המחשב לפנינו? מה כדאי ל…
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בערך אפס בתחום הרכבת המחשבים ואשמח לעזרתכם.שימוש עיקרי, עיבוד תמונות בפוטושוף ומשחקים. תקציב 10k,ללא מסך וציוד נלווה.הייתי רוצה שהוא יעלה את המשחקים החדישים בפרמטרים מקסימליים ויהיה רלוונטי לפחות לכמה שנים קדימה אם זה אפשרי. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 3500-4000 איזה מפרט יהיה הכי טוב בתקציב הזה? מתקין עליו XP השימוש שלי הוא מחשב להכל כולל משחקים כבדים ביותר...ולהרצת תוכנות ..וגלישה .. לא כולל מסך... תודה למי שיכול לעזור לי
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט מחשב שיהיה עם מעבד של אינטל ומארז אפולו וצריך לו גם ספק,לוח ,זיכרון,כרטיס מסך חזק ככל האפשר כי המחשב מיועד למשחקים בקיצור הכל חוץ מדברים חיצונים ועוד משהו מאוורר למעבד שיהיה טוב שהמעבד יהיה קר
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
בס"ד שלום אוקי אז ככה אם אפשר שתבנו לי את הכי טוב שאתם יכולים ב200 שקל מפרט המפרט יהיה בלי כרטיס מסך ודיסק קשיח לא מתוכנן אוברקלוק חשוב שיהיה שקט ללא ציוד הקפי ללא מסך וזהו תודה רבה למי שעוזר
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
הצורך העיקרי שלי הוא שיהיה מסך די גדול [לפחות 15.4] שאר הנתונים לא צריכים להיות בשמיים המחשב סך הכל יראה סרטים ואיטרנט ויפעיל WIN 7 כנראה אשמח לשמוע הצעות בסביבות 2500 שח תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מחשב בסיסי לשימושי אופיס, צפיה בסרטים וכו'. לא משחקים, לא תוכנות כבדות. אין הכרח לנצל את כל התקציב. בסה"כ אני צריך מפרט סביר שכל החלקים בו יהיו טובים (כלומר, ספק נורמלי מחברה מוכרת וכו') דיסק קשיח רגיל, לא SSD. אין צורך בכונן DVD. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 594 צפיות
-
-
לאחר החלפה שלו בהארדיסק אחר אני פשוט מתקין (ע"י boot) את הווינדוס ואמור לעבוד תקין ? אין משמעות לכונן E:\RECOVERY שהיה בהארדיסק הקודם שקיבלתי מDELL ? תודה
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-