ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות שני שרתי היעוד שלהם לשמש כשרתי WEB, מערכת הפעלה לינוקס, פדורה 10 מחשב 1 ישמש עשרות בודדות של משתמשים בו זמנית, 20-40 מחשב 2 ישמש מאות בודדות של משתמשים בו זמנית, 200-400 ההתלבטות 1 בין שרתי מותג לבין שרתים, כמו שמציעים באייבורי (ראיתי עליהם ביקורות שליליות אבל אני עובד איתם מס' שנים ובס"ה היו איתי בסדר, חוץ מתור אחרון במעבדה) התלבטות 2 בין מעבדים, XEON, DUAL, Quad נא התייחסותכם לאל פסק מתאים, כמות זכרון מומלצת, ספק כח וכל עניין רלוונטי שלא התייחסתי אליו תודה איל
-
- 7 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום השימושים העיקריים שלי במחשב זה הורדות סרטים וסדרות ברשת כך שאני משתמש המון בראר ולפעמים כשאני מחלץ כמה סרטים במקביל המחשב לא זז כך שבחינתי זה הדבר הכי חשוב ואם המעבד e8400 יעזור לי לזה... זה ההעדפה הראשונית שלי. מעבד חזק! בעתיד יהיה לי שימוש בתוכנות שצורכות מעבד כמו visual studio כך שחשוב שהמחשב לא יתקע. במקביל מידי פעם אני משחק במשחקים כמו סים סיטי והמשחק בניית רכבות rail way כך שככל שאני מתקדם במשחק ובונה את העיר המחשב נתקע ,כך שאני צריך כרטיס מסך שיריץ חלק תמשחקים האלה. הגרפיקה לא מעניינת אותי מה שחשוב שלא יתקע בכלל. זיכרון רם צפיה בדפי אינטרנט זוללי זיכרון אני לא כ"כ מבין מה הכי חשוב בram אם זה המהירות שלו או הנפח הבנתי ש 2 גיגה מספיק מה שאני לא יודע זה כמה מגה …
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3200 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים, סרטים וגלישה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צריך שיהיה צורה DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? השקט לא הכי חשוב, יופי המארז חש…
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
נתחיל: 1- עבודה משרדית הכוונה לעבודה פשוטה אך מאומצת- טאבים, משחקי רשת, מספר תוכנות/התקנות/משחקים בו זמנית לכן המעבד זה פריט מאוד חשוב מבחינתי. 2- לוח אם- מה שתמליצו אבל איני מתכוון לשדרג בעתיד. 3- זכרונות- שוב לא אשדרג אז עדיף כמה שיותר. 4- דיסק קשיח- אני לא בטוח אבל כמה אצטרך כדי שלא יהווה צוואר בקבוק? 5- כ.מסך- לא מובנה אבל לא משהו סופר דופר- שיוכל להריץ משחקי רשת נפוצים כגון L2,Atlantica וכו' 6- צורבים- 2 צורבים של LG 7- יש לי מסך 15 CRT מסכן אז אם נכנס לתקציב אשמח ל 19 LCD או יותר. 8- ציוד הקפי חוץ ממסך לא נצרך 9- מארז,ספק וקירור- שיהיה שקט ויחזיק את המערכת. 10- לא מתכוון לעשות OC לבד אם עושים בחנות מה טוב. 11- הרכבה בחנות (אין לי כח להתעסק בזה ולחרבש משהו). לסיכום: …
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא : למשחקים call of dute , red alert3 , fifa gta סרטים אופיס מוסיקה מעבד Intel Core 2 Duo Processor E7300 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 7 Pro קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 7 Pro זיכרון Geil GX21GB6400DC כרטיס מסך Twintech3D 9800GT XT OC 512MB צורב DVD-RW בחיבור SATA Samsung \LG דיסק קשיח Samsung 500GB 7200RPM 16MB SATAII מארז + עם ספק Cooler Master Elite - 334 + CM 420W PSU יחובר למסך : מסך מחשב Samsung 2253BW או מסך מחשב Samsung 2243BW תדוה ,
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם, חרשתי את כל הפורום אבל לא קיבלתי תשובה החלטית. אני מחפש לפטופ בסיסי ביותר, לשימוש של אינטרנט ואופיס ואולי קצת פוטושופ. חשוב שיהיה זול (עד 3000 ש"ח, אם קיים בפחות מה טוב), מחברה מוכרת, עם מסך 15" ושקט. ההתלבטות כרגע היא בין Dell Vostro A860, דגמים שונים של לנובו X500, וכמה דגמים של Acer ופוג'יטסו-סימנס. הדל היה נראה ככיוון טוב, אבל מישהו בפורום מצא איזה חו"ד מחו"ל שהוא רועש. מישהו יכול לאשר את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לשקול לקנות מחשב HTPC (קולנוע ביתי) חדש לסלון. הנוכחי שלי היום הוא דיי ענתיקה (P4 2.4Ghz, 512MB RAM, GeForce FX5200), ואני מעוניין במחשב חדש אשר יכלול אפשרות HD. תקציב: 3000 ש"ח מקסימום, ללא חריגה למעט תוספות (ראו למטה). המחשב צריך לספק את צרכי לראות סרטים באיכות HD בלבד, לא שום דבר מלבד זה (לא הולך להריץ עליו תוכנות\משחקים). שאלה לי אליכם: האם מעבד כפול ליבה 45nm של אינטל מתאים יותר למחשבים מסוג אלה מאשר למעבד של AMD? (אני כרגע עדיין פרו-אינטל, אבל רק כדי לרענן ת'ראש ). אני לא חושב שצריך מעבד חזק מדי ויותר מ-2GB זכרון RAM (בטח שלא DDR3, אני חושב ש-DDR2 מספיק עם מקסימום 800MHz, תקנו אותי אם אני טועה), כרטיס מסך סביר+ וחובה עם אפשרות HD (למיטב הבנתי, ה-…
-
- 6 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשדרג את הזכרון במחזב שלי אבל אני לא סגור איזה זכרון כדאי לי לקנות. המפרט של המחשב: intel e6300 Abit AB9 G.Skill DDR2 1024MB 667Mhz CL5 X2 GeCube X1950Pro 256MB GDDR3 Antec p150 + Neo HE 430 הבנתי ששדרוג ל 4 GB אינו מועיל מכיוון שהוא פעיל רק במערכת של 64BIT מטרות המערכת היו בעבר למשחקים כיום הם יותר להאזנה למוסיקה ומשחקים ברמה בינונית. אני מחפש בעיקר המלצה לתוספת זכרון.
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
יש לי סכום של 3000 ש"ח לקניית מחשב ללא מסך איזה מחשב אתם מציעים שיהיה חזק וטוב למשחקים -האם מתוכנן אוברקלוק? לא -עד כמה השקט חשוב? חשוב אך יכול לבוא על חשבון כרטיס יותר חזק -ניתן לחרוג מן התקציב? אם כן בכמה? לא -האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? מעבד intel תודה למגיבים ;
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
המפרט יהייה לשימושים ביתייים ולמשחקים לא רציינים כמו אסטרטגיה למינהם\ קאוטר סטרייק וזהו. עדיפות לאינטל.
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מעבדים INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.8GHz E6300 SLGU9 - BOX ¤442 לוחות אם Gigabyte GA-EP43-DS3 ¤448 מארזים RAIDMAX APEX + Raidmax (Delta) 400W PSU ¤288 זיכרונות A-DATA 2GB (Single Stick) Value DDR2 800MHZ CL5 כמות 2 ¤334 כוננים קשיחים Samsung 640GB HD642JJ HDD - SATA II 7200rpm 16MB ¤323 כרטיסי מסך ATI PowerColor ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤556 כוננים אופטיים צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤125 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤2516 המפרט הורכב באתר: TMS&FOX We Build It, You Play It או מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6Mb 1333MHz BOX לוח GIGABYTE G31M-S2C IG31-QUAD-DDR2+VGA זיכרון KINGSTON DDR2 2GB 800MHZ PC6400 ד.קשיח SAMSUNG SATA 500GB כ.מס…
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
הראשון http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8318 השני http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8265 רק אני לא יודע אם יש בהם מצלמה מובנית כי אני רוצה שיהיה ואם יש דגם שאתם חושבים שהוא יותר מומלץ אז תמליצו לי רק בבקשה בלי חריגות כי גם ככה אני חורג כבר כמעט ב1000 שקל מהתקציב המקורי שלי בגדול המחשב הוא לאחותי שהיא סטודנטית שצריכה מחשב ללימודים ושימוש ביתי ושלא יאכזב שצריך תודה
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נייד לידידה שלי להלן הדברים ש"חשובים" שיהיו: מסך: 15.4 ומעלה (בהתחלה חשבנו על 17 אינצ' אבל משום מה אלה ניהיו פחות נפוצים ויותר יקרים עם השנים) מעבד: T6500 ומעלה יהיה מעולה איחסון: 320 ומעלה כרטיס מסך: פה יש קצת בעיה, משהו הזוי של INTEL ממש לא בא בחשבון, היא צריכה כרטיס מסך איכותי שיריץ את כל מה שהיא צריכה באיכות סבירה. תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
ברשותי מיני נייד של lenovo s10-2 ורציתי לדעת איזה משחקים אני אוכל להריץ עליו..ואיזה משחקי רשת ירוצו עליו?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
בלינק של איבורי הציעו מפרט עם מעבד i5 האם לאחר החלפת כרטיס מסך המפרט משתלם?
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בהמלצה למפרט בתקציב של עד 2500 ש"ח (לא כולל מסך) לילדות שלי שלומדות בבי"ס יסודי. מספר נקודות להמלצה: (1) יש לי דיסק קשיח באחריות אז המפרט לא צריך לכלול דיסק. (2) אפשר שיהיה כרטיס מסך כלול בלוח האם אבל משהו שקצת יותר טוב ממה שמספקים בלוחות המבוססים צ'יפסט של אינטל. (3) יציאת esata לדיסק גיבוי חיצוני שיש לי. (4) מיועד להריץ Windows 7. (5) זיכרון 4GB. (6) חשוב מאוד שיהיה מארז שקט וקירור שקט למעבד. תודה, אהוד
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות מחשב כולל מסך (עדיך שיהיה 22) בתקציב של כ2500 שקל הצרכים של המחשב זה אינטרנט סרטים מוסיקה מחשב פשוט.אבל ממש חשוב לי שהמחשב יעבוד מהר וללא תקיעות !! שמעתי שמעבדי amd החדשים טובים מאוד ולכן אני רוצה שתרכיבו לי מחשב עם מעבד amd.מה אתם חושבים על כך? אני לא מעונין ב-overclock ! אני גר בזכרון יעקב,(זה בצפון ליד חדרה למי שלא יודע),אז איזה חנות טובה יש באיזור כאן? תודה רבה לעוזרים,אורי.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
בעיקרון זה למשחקים.. מארז- ריידמקס נינג'ה לוח אם- asus p5kpl-cm מעבד- e8400 זכרונות- 2ג'יגה reaper כרטיס מסך- hd4850 512mb ספק כוח- enermax modu+82 425watt קירור מעבד- mugen 2 דיסק קשיח- wd500 gb
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
היי לכולם אני מרכיב מחשב לחבר ויש לי כמה שאלות מכיוון שאני לא בדיו יודע מה ההבדלים בין דגמים מסויימים וקיוויתי לקבל תשובות דבר ראשון המחשב הוא בעיקר לגלישה וישומי אופיס כמו כן סרטים ותוכן HD הוא מעוניין גם במשחקים חדשים אך לא על הדרישות הגבוהות ביותר דרישות בינוניות יספיקו לו לגמרי השאלות שלי הן כאלה 1)ההם יש הבדל ביצועים בין ה E6300 ל E5200 יש בטוח הבדל השאלה עם הוא מורגש או הם שווה התוספת בדרישות האלה? 2)האם כרטיס מסך 4650 של ATI מסוגל להריץ משחקים חדשים ברמות הבינוניות או ששווה להשקיע בכרטיס יותר יקר על חשבון דברים אחרים? 3)במידה ואני בוחר ב 4650 איזה ספק כדי לקנות? אין שום דרישות OC או דרישות לרמת רעש נמוכה וכו כל הצעה תשובה ומידע יתקבלו בברכה ותודה מראש
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב נייד עם המעבד QX9300. המחשב יקנה בארצות הברית בעוד כמה ימים. חוץ מזה אין דרישות מיוחדות ורצוי שלא יהיה מאוד יקר, קרוב ל-2000$ זה טוב. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
אז שלום לכולם אחרי שעזרתם לי בקניית מחשב נייח עזרתם לי מאד =] כרגע אני רוצה לקנות מחשב נייד לשימוש ממש מינמלי של לימודים והרצת מצגות, הכרטיס מסך לא משחק תפקיד גדול אבל בכל זאת משו מובנה שיעשה עבודה אני לא הולך להריץ עליו משחקים כבדים אבל שישאר לי המחשב לכמה שנים טובות. דרך אגב איך המחשב הזה? http://ivory.co.il/product.asp?productid=4169&CatCode=315 אני גר ברחובות אז בייחס למקום הקנייה הוא רחובות והסביבה ( רחובות ראשון לציון וכו') עריכה: הנייוד חשוב לי הוא הולך למצגות והמסך גם חשוב עדייף שיהיה גדול
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
מסך: [..] SAMSUNG LCD 24" T240 2ms DVI WIDE ₪1486 מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - STEPPING D0 : SLBEJ - BOX ₪1454 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EX58-UD5 ₪1450 זיכרון: [..] OCZ 6144MB (2048MBX3) DDR3 1600 CL7 - PLATINUM EDITION: OCZ3P1600LV6GK ₪645 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5870 1GB GDDR5 - RETAIL ₪1930 מארז: [..] COOLERMASTER CM 690 RC-690 w/o PSU ₪425 עכבר: [..] LOGITECH MX-1000 LASER CORDLESS MOUSE ₪365 ספק כוח: [..] SEASONIC S12EP 550W - ACTIVE PFC - RETAIL ₪453 קרור למארז: [..] ZALMAN 120mm : ZM-F3 - זמין במלאי ₪48 כמות:2 דיסק קשיח: [..] WD CAVIAR BLACK 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : WD1001FALS ₪517 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות …
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מעבד core 2 quad 8300 לוח אם MSI G41TM-E3 motherboard זיכרון Geil ddr2 2gb כ. מסך Radeon HD 4650 1024MB צורב דיוידי LG מארז TT Soprano המחשב מיועד בעיקר למולטימדיה (פה ושם להריץ משחק לא יותר) לא לגיימרים ההצעה שנתנו לי עליו 2600 כלל ספק סטנדרטי 450W האם ההצעה שווה ? והאם ספק 450 יחזיק טוב את המערכת?
-
- 6 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לזוג צעיר (סטודנטים, לא במקצועות ריאלים) שיחזיק מעמד לפחות 3 שנים - כולל מסך. 1. מה התקציב המקסימלי? התקציב - 2500 ש"ח. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? בסיס. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. SPSS לכל היותר. 3. האם יש צורך בציוד היקפי - דרוש מסך, 17"-19" גג. . האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? כרטיס מסך נפרד. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (5)? 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? ממש לא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה 7 או אקס פי, לא קריטי, תלוי במחיר. ו/או הרכבת מחשב בחנות? 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? זאת הבעיה - יש יותר אפשרויות עם KSP\אייבורי באזור, אני לא מבין של כל החברות. מעדיף לקנות את המחשב ב…
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום שוב, אני מחפשת מחשב להחליף מחשב נייח בבית. השימוש: אופיס, גלישת אינטרנט, פוטושופ, משחקים בינוניים, הורדות בנפח גבוה, שידור סרטים למסך הטלוויזיה בסטרימינג. צמצמתי את האופציות ל-3 מחשבים. מעדיפה מסך מט אבל אם המחשב השלישי יותר אמין וטוב בהרבה מאחרים אולי אחשוב על מבריק... מסך מט: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9226 או משהו טיפה יותר יקר http://ksp.co.il/?uin=16276 מבריק: http://ksp.co.il/?uin=17650 מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-