ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,387 דיונים בפורום זה
-
אשמח לקבל חוות דעת על המחשב שאני בונה כעת, אני יודע שהכרטיס מסך הוא החוליה החלשה כרגע, אבל זה זמני . מיועד למשחקים כמו פורטנייט, פיפא, GTA . אני מחפש חוות דעת על ההתאמה של החלקים שבחרתי, על כך שיתאים ליעוד שלו למשחקים. Intel Core I9 14900K 6Ghz 33MB Cache Motherboards Intel MSI B760M BOMBER WIFI LGA 1700 Memory Kingston ValueRAM 2X16GB DDR5 5600MHz (SSD)Kingston NV3 PCIe 4.0 x4 NVMe M.2 2280 500GB SSD1100087 Power SupplyAntec VALUE POWER Active PFC 12cm 650W 80+ VP650P Plus PSU GTX 1660 6GB DDR5
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty 3 battelfield 3 gta 4 mafia 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ , 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך …
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
אני צריך מפרט מחשב חזק ומתקדם לעבודה עם avid media composer 4 בתחום של עד כ-5000 ש"ח. עקב מצבי הכספי הירוד כרגע אשמח להמלצה על מקום אמין בו אוכל לקנות מחשב שכזה ומאפשר חלוקה להרבה תשלומים. תודה רבה לכל מי שיכול לעזור.
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
מי פה יודע מה המשמעות של השם שלי? מי שיגלה יזכה! אני רציני ב 100 אחוז!
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כמה שניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף כמה שפחות חריגה. 50-100 עוד סביר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי, אינטרנט סרטים וכו' + משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לצערי קצת קשה לענות על זה עם התיאור שנתנו לי, אבל אפשר לכוון לאזור GTA5, BF4/hardline -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
שלום. שמתי לב לסימן של מין "שריטה"(אני משער, אולי זה משהו אחר) במסך המחשב הנייד. מה ניתן לעשות? האם זו שריטה לדעתכם? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם מבקש חוות דעת על מפרט למחשב עד 5.5K - מיועד למשחקים ולעריכת וידאו. ייתכן OC בעתיד אולי , לא כרגע, עם כן אשדרג את הספק והקירור בעתיד. מעבד - 1645ש"ח - Intel E6600 לוח אם -670 ש"ח - Gigabyte GA965P-DS3 זיכרונות -660 ש"ח - 1GB 800MHz DDRII Corsair XMS2 CL5 כרטיס מסך - 1005 ש"ח GIGABYTE X1950PRO-256MB כונן קשיח (2) 660 ש"ח - Western Digital 250GB WD2500KS 7200RPM 16MB SATAII מארז וספק - לא ברור עדיין - פתוח להצעות, התקציב לסעיף זה כ-300 עד 400 ש"ח צורבDVD ש"ח לא חשוב כל כך הדגם 200 ש"ח מקלדת ועכבר 200 ש"ח סה"כ 5440 ש"ח, המחירים מKSP תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לבנות מחשב נייח (האמת שאפילו 2) למשפחה שלי השימושים הם מאוד בסיסיים בעיקר אינטרנט, קצת מוזיקה וצפייה בסרטים באיכות גבוהה מהקודי חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ושיהיה עם כמה שיותר קירור (זה יהיה בחדר ממש חם והם לא מתכוונים לכבות אותו אף פעם) חשבתי על כונן SSD מתלבט בין 120 ל240 עם נטייה יותר לכיוון ה240 גיגה ועם כמה שיותר יציאות כדי שלא יחסר שום דבר המחשב ישמש לתקופה ארוכה יחסית ואני בספק אם נשדרג אותו עד לרכישה הבאה נראה לי שמעבד AMD יהיה יותר זול וטוב לצרכים האלו לא חשוב לי איך יראה המארז מבחינה חיצונית רק שייתן תמורה טובה תקציב עד אלפיים ש"ח ואם אפשר פחות אז למה לא המון תודה לעוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לשדרג את הPII שלי לPIV במחיר של עד 4000 שח. מערכת של אינטל.
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך את עזרתכם בבניית מפרט לשימושים הנ"ל. מחקתי מהתבנית את הדרישות הלא רצויות. תודה רבה. . מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים משרדיים וצפייה בהרצאות -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך, מקלדת עכבר ורמקולים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 7. האם האם יש צורך לכלול…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מומחים יקרים, ברשותי מחשב נייד dell latitude e6400 בן חצי שנה בערך. עליו התקנתי Windows7. הבעיה היא שהמחשב נתקע לעיתים קרובות ללא סיבה קבועה נראית לעין ומראה CPU של 100%. במצב כזה לא נותר לי אלא לכבות אותו בכוח. לא הצלחתי למצוא process ספציפי שגוזל את רוב המשאבים. נראה כאילו כל ה-process גוזלים יותר CPU. מצורפים צילומי מסך של process-explorer במצב עבודה רגיל ובמצב של CPU גבוה. אנא עזרתכם. תודה מראש, יובל [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מקווה שאני לא קרציה. לפני יומיים ביקשתי כאן מפרט למחשב גיימינג בסביבות ה-4.5K וקיבלתי מפרט יפה מאוד, אבל בכמעט 5K, מה שמוציא אותי מהתקציב שלי וגרם לי לחשוב על כיוון חדש. אז עכשיו אני רוצה מחשב שיהיה לו בסיס חזק מספיק ואופק שדרוג. ואני מתכוון למעבד חזק מספיק, לוח אם טוב וכרטיס מסך בינוני שיהיה אפשר בעתיד להחליף למשהו חזק יותר (או הרבה יותר) וכמובן שספק כוח שיוכל להתמודד עם שדרוג כזה (כי אני לא רוצה להגיע למצב שבו אני מחליף עוד חצי שנה חצי מחשב...). ושוב, תודה מראש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות 2. מה שימושי המחשב (…
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. אני כותב פה עדכון למפרט שביקשתי לפני יותר משבוע מאחר ולאחר התייעצות החלטתי לקחת מעבד מבוסס INTEL. אני יודע שבאותו כסף אפשר להשיג ביצועים טובים יותר עם AMD אבל עדיין אני מעוניין במעבד INTEL. אז תודה לכל מי שעזר לי קודם, ואפרט מחדש את הדרישות: תקציב של 2800-3200 ש"ח. מיועד לשימוש משרדי -אינטרנט, תוכנות מיינסטרים. לא למשחקים. מעבד מבוסס INTEL יריץ מערכת הפעלה של ווינדוס 7 32/64 ביט כולל הרכבה של המפרט בחנות. מקלדת ועכבר אופטיים חוטיים באיכות טובה. צורב דיוידי. מסך 22'' או דומה שיהיה נוח לעבוד מולו לאורך זמן. ללא רמקולים וללא כונן דיסקטים. מפרט שקט ברמת מיינסטרים (5). לא מתוכנן אוברקלוק. לא חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד אבל כן להוספת זכרון. לא צריך לתמו…
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.8 k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב באופטימזציה הגבוהה ביותר (הניתנת) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? (100-150 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בתוכנות כגון- eclipse , androaid studio ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לתוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cod black ops3 (במידה ויתאפשר|) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו ה…
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 (קונה באילת) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשרי 2. מה שימושי המחשב ? משחקי מחשב בינוניים עד כבדים,כתיבה,צפייה בסרטים,גלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב ליום יום 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא משנה לי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עם מערכת הפעלה \ואופיס יהיה נחמד מאוד 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?חנות באילת ,העדפה ל KSP או IVORY 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בחודש הקרוב כמו …
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
הי לכולם, אני חושב לקנות נייד בדיוטי פרי הערב, מישהו עשה את זה? מה דעתכם? האם זה כדאי? מענה מהיר יתקבל בברכה.
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
מעוניין לקנות לחברה שלי לפטופ התקציב הוא עד 2000 אז כמובן שהאטרקטיביים במחירים האלו זה המיני ניידים כמו Dell Inspiron Mini 1012 Acer Aspire One Asus EeePc 1015P מתלבט בינהם אבל לא יודע כמה הביצועים שלהם יהיו משביעי רצון, לא מחפש מפלצת מהירות אבל גם לא מחשב איטי שיוציא את הנשמה עד שעושה כל פעולה. עוד דבר שמבאס אותי בהם זה המסך הקטן של 10' אם יש המלצה ללפטופ במחיר הזה עם מסך קצת יותר גדול כמו 12' או 13' אני אשמח לשמוע. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האים המחשב : ACER 5930G 3GB RAM INTER C2D 2.0 P7350 centrino2 G-FORCE 9600GT 512MB ?(שיכול להגיע ל1000 MB +) יכול להריץ ברמה נמוכה את GTAIV ??? ואיך הוא בכללי למשחקים וכאלה אנא ממכם תעזרו לי אני אוטוטו הולך לקנות אותו תודה.
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
זה המפרט שקיבלתי מאחת מהחנויות. המחשב שאני מחפש הוא: צרכים: גרפיקה בעיקר דו-מימד עם קצת תלת-מימד. תכנות. הצגת סרטים באיכות טובה מאוד (HD) מתחבר למכשיר טלוויזיה (ובעתיד למסך LCD / פלזמה). דגשים: הכי חשוב אמינות. שקט וקר המחשב יושב בחדר די קלסטרופובי וחמים ולכן הוא צריך להיות קריר אבל שקט עד כמה שניתן. 1 Intel Core 2 Duo 6600 - 2.39 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 1,299.00 ש"ח 1 WD 500GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II 699.03 ש"ח 1 GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P) - ATX 644.41 ש"ח 2 1GB KINGSTON DDR II - 667 - KINGSTON Original 454.05 ש"ח 1 Leadtek GeForce PX8500 GT 512MB TDH - PCX - retail 568.34 ש"ח 1 ASUS DVD-RW 1814BLT LightScribe x18 (Black) - SATA- RET…
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
צילום 24 שעות חוזר במצלמת אבטחה וגלישה באינטרנט, יספיק המינימום מעבד הנ"ל? תודה.
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
- אין צורך בציוד היקפי ולא בצורב - השימושים הם בעיקר משרדיים, הרבה multitasking אך גם צפיה בסרטים באיכות HD. משחקים אינם פקטור. - למחשב יחוברו 2 מסכי 22"-24" - יש לי Hard Drive די ישן של WD מדגם wd10eads, אני לא יודע אם הוא יהווה צוואר בקבוק במערכת לכן לא יודע אם יש צורך בכונן חדש. - בגלל הMULTITASKING הרב, יש צורך ב8 ג'יגה זכרון לפחות. - שהמערכת לא תהיה מוגבלת לשדרוג, לדוגמה אם ארצה להוסיף SSD, אז שלא יהיה לוח שתומך רק בSATA2 מה שיגביל לי את מהירות העברת המידע. - חשובה מאוד מידת השקט של המערכת. - במידת הצורך, ניתן לחרוג מהתקציב לסיכום אני פשוט צריך מערכת שקטה ויציבה מבלי להתפרע בתקציה שלא לצורך. תודה רבה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
היי, המחשב הוא בעיקר לשימוש ביתי ולמשחקים , INTEL CORE 2 DUO E6600 2.4GHZ 1066MHZ 4MB 64BIT LGA775 BOX GIGABYTE GA-965P-DQ6 CORE 2 DUO INTEL 965 SOUND GBL GEIL 1GB 512MBX2 DDR2 667MHZ CL5 WITH COOLING (KIT) LEADTEK PX7900GT-TD256 GEFORCE 7900GT SLI 256MB DDR3 HDTV PCI-E W.D 250GB SATA II 7200RPM 8MB BUFFER DVDRW PIONEER **111 x16 DUAL LAYER BLACK BULK RAIDMAX SCORPIO BLACK DELUXE (400W PFC+120MM FAN) 2X120MM FANS סה"כ 6862 ש"ח אז מה אתם אומרים כדאי לשנות משהו? והאם יש עוד חלקים שאני צריך לקחת בחשבון שלא לקחתי? כמובן חוץ ממסך מקלדת ועכבר.
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
להלן מפרט המיועד להרצת VSPHERE , הערות ייתקבלו בברכה: מעבד Intel Core 2 Quad Q9400 Box ¤1041 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80580Q9400 לוח אם Intel BLKDQ45CB Cube Cove ¤591 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDQ45CB כונן קשיח Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB ¤282 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1247 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤302 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996558 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤115 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז כולל ספק Antec NSK4480B II 380W ¤425 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=NSK4480B-II…
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
עבור חריטת אותיות המקלדת, מי יותר טוב , פי סי גרף או קציר?? איפה העבודה איכותיות יותר וכו ? תודה
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את הטלוויזיה שלי ל4K רציתי לשאול עם המחשב יריץ סרטים 4K בצורה חלקה ואם לא מה כדי לשפר בישביל זה מעבד: intel(r) core(tm) i7-6700 cpu @ 3.40ghz כרטיס מסך: nvidia geforce gtx 970 16 גיגה ראם
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-