ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,431 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני מעוניין לקנות את המחשב בדגם עם המאיץ הגרפי של אינטל GMA HD. האם מישהו התנסה עם הדגם או עם הדגם עם המאיץ של ATI (ז"ל )??? חשוב לי לקבל חוות דעת בעיקר לגבי זמן סוללה, פליטת חום ונוחות הקלדה. תודה!!! יובל
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.8 k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב באופטימזציה הגבוהה ביותר (הניתנת) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? (100-150 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בתוכנות כגון- eclipse , androaid studio ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לתוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cod black ops3 (במידה ויתאפשר|) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו ה…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שם הפריט אחריות מק"ט כמות AMD Athlon 2 X4 645 3.1Ghz Quad Core AM3 BOX 3 שנים AMDath2645BOX 1 ThermalTake DuOrb CL-P0464 CPU Fan TTCLP0464 1 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET 3 שנים 4719331849160 1 Elixir 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz 3 שנים ELXRD34GBK 1 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 3 שנים SAM50016MB502HJ 1 Sapphire ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI Vapor X + Bonus Games 3 שנים SAP4890VAPx 1 צורב LG GH22 SATA x 22 Black שנתיים 8808992429968 1 ThermalTake V3 Plus Black Edition 2x120 mm + SeaSonic 500ET 500W שנה VL80001W2Z500SS 1 מקלדת חוטית Microsoft Comfort Curve Keyboard 2000 USB שנה 88…
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
יש לי מחשב סמסונג i3 עם 4 ג'יגה זכרון אשר נכבה כאשר מפעילים עליו משחקים שבעבר היו פועלים עליו ללא בעיה. מה עלי לעשות?
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
צריך המלצה למחשב נייד 12אינצ' קנייה בארה"ב מחשב חזק וסוללות חזקות שיחזיקו די הרבה זמן המחיר עד 1000$ תודה רבה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב והחלטתי לקנות DELL נייד , השימוש שלי הוא דיי כללי אינטרנט סרטים הורדות יכול להיות שאעבוד קצת עם סאונד( cubase )אני רוצה מחשב חזק שיחזיק לי מעמד לכמה שנים טובות, ההתלבטות שלי מתחלקת לשתיים: האם המחיר של ה-xps 15 מצדיק אותו ועדיף על ה-inspiron 15R ? והאם כדאי לי לקנות מחו"ל בגלל הפרשי המחיר...? ****לשתי הדגמים שאני מתלבט יש מעבד Intel® Core™ i5-480M (2.66GHz, 4Threads, turbo boost up to 2.93Ghz, 3M cache) תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, התקציב הוא 4200 ש"ח. מעבד INTEL CORE 2 DUO E6400 לוח אם INTEL WESTCHESTER DG965WHMKR זכרון SUPER TALENT 2x512MB 667MHZ דיסק קשיח WD SATA2 250GB 16MB 250KS 7200 צורב DVDRW LG GAS-H10A כ.מסך XPERTVISION 7300GT 256MB DDR2 מארז HEC 6A19+300W מה דעתכם על מחשב זה? אני לא גיימר רציני אך בטח ארצה לשחק משהו מתישהו...
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
אני מחליף ומוסיף רכיבים זה המפרט הסופי שלי Intel Quad-Core i5 3570 3.4Ghz 6MB Tray ZALMAN 7000V Al SI EDITION MSI H77MA-G43 Sata3/Usb3 VGA/DVI Kingston HyperX BLU1600Mhz 4GB X 4 קיים כבר 8GB ומוסיף 8GB Gigabyte 7850 2GB GDDR5 Oc Version Fractal Design Define R4 Black Pearl Antec high current gamer 620w OCZ 120G Sata3 Sandforce 2281 Vertex3 Max IOPS WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter X2 DVDRW LITE-ON x24 Logitech mx518 Thermaltake meka g1 Audio Technica ath-m50 Dell UltraSharp 2407WFP מה שצבוע באדום אני מחליף מה שכחול זה משהו קיים. 1. מה התקציב המקסימאלי? לא רלוונטי כי זה שידרוג א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא רלוונטי כי זה שידרוג ב) במידת הצורך- עד כמה…
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
מבקש המלצה על מחשב נייד בתקציב של עד 7,000 ש"ח. המחשב ישמש לצורכי אינטרנט, צפייה בסרטים ומשחקים (הוא לא צריך להריץ משחקים על הגדרות גבהות )
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כמה שניתן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עשרות בודדות של שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. AC3, RESIDENT EVIL, DEVIL MAY CRY, CRYSIS 3 וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 המסך בגודל 24". -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות. 3. האם יש צורך בצי…
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?uin=17268 איזה SSD אני יכול להכניס במחשב הזה ואיזה שידרוגים אני יוכל לעשות לו בעתיד?
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
גיל 13 ברוך השם קונים לי מחשב אבל אני לא יודע איך להרכיב אותו שיהיה גם חזק למשחקים ומהיר וגם שאני יוכל להפעיל עליו משחקים גם בעוד כמה שנים בתודה גדולה דור
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
מחפשת מחשב נייד שיכול להכיל תוכנות עריכה (לייטרום , פוטושופ) בתקציב של עד 5,000 ש''ח אשמח להצעות או לדעת מה לחפש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
1. קישור למפרט המחשב : מחשב ראשון דל: http://www.laptopworld.co.il/Product...roductid=11341 מחשב שני אסוס : http://www.laptopworld.co.il/Product...oductid=210718 2. מחיר: אחד 2600 והשני 2400 3. שימושים : שימוש משרדי בעיקר, גלישה באינטרנט וכו' 4. משחקים: משחקים לא כבדים כמו מנג'ר שני המחשבים הם עם 5 שנות אחריות, לDELL יש מעבד I5 אבל רק עם 1.7 GH לעומת הASUS עם I3 עם 2.4 GH, כרטיס מסך של הדל יותר טוב הבחירה תעשה בין שני המחשבים האלה....איזה מהם עדיף, אני חשבתי שהDELL עדיף אבל הנציג של החברה שממנה אני קונה חזר אליי ואמר לי שעדיף לי הASUS תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
היי, אחותי ובעלה מחפשים לקנות מחשב נייח חדש שיענה על דרישות בסיסיות (גלישה, צפייה בסרטים). 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-3000~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה וניתן לחסוך כמובן, לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, צפייה אונליין, הורדות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רוב הסיכויים שיחובר אליו מסך של 22-24", FHD כדוגמת Dell 2209W…
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב עד 3000 שקלים אפשר גם קצת יותר אבל עדיף עד המחיר הזה תודה יום טוב אביב
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
אין צורך במסך או מקדלת או עכבר, באיזור 4000 שקל והאם המפרט הזה של באג שווה מעבד: Intel® Core™ i5-8400 מערכת הפעלה: Windows 10 זיכרון: 12GB כוננים קשיחים: PCIe® NVMe™ M.2 SSD1TB (7200RPM) + 256GB כונן אופטי: צורב DVD מאיץ גרפי: Nvidia Geforce GTX 1050 TI עם זיכרון ייעודי בנפח 4GB קישוריות: Wi-Fi a/b/g/n/ac, BlueTooth 4.2 ממדים: 33.8x27.7x17 ס"מ משקל: 5.15 ק"ג חיבורים USB Type C 3.1 x1 2 x USB 3.1 USB 3.0 x4 2 X USB 2.0 HDMI 2.0 x1 DVI x1 DisplayPort x1 כניסת אודיו 3.5 מ"מ יציאת אודיו 3.5 מ"מ יציאת אוזניות/מיקרופון משולבת אחורית וקדמית RJ-45 x1 קורא כרטיס זכרון 3 ב-1 במחיר של 4100 במידה ולא מישהו יכול להמליץ על מחשב כולל וינדוס 10 כמובן
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אז לאחר 7.5שנים עם מחשבי הנוכחי החלטתי שהגיע הזמן להשתדרג ולקנות מחשב חדש זה המחשב הנוכחי שלי https://www.userbenchmark.com/UserRun/21436549 אני מחפש מחשב בעיקר לעבודה משרדית ולצורך הלימודים במדמח כלומר פיתוח אפליקציות ושיט נוסף כזה, הכי חשוב שהמחשב יחזיק לאורך זמן.. וואו אני ממש לא ספציפי אבל אממ תנו הצעות
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
הוא מצורף כתמונה למסמך יש לכם אולי רעונות קצת שונים ? ואני צריך גם ראוטר, אבל כזה שלא מתחבר אוטומטית בגלל שהסיסמה שלי לאינטרנט משתנה אשמח לקבל המלצות תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
חברים יקרים שלום רב, זקוק לעזרתכם במציאת מחשב נייד על פי הקריטריונים הבאים: * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (בעיקר FM14 אך אשמח שיעלה בצורה טובה גם PES14). * גודל המסך- 15.6 או דומים לו, מה שיותר זול. מעדיף מסך מט. * רזולוציית המסך- לשיקולכם, אינני מבין את משמעות ההבדלים בפועל. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט- אין. * משקל רצוי- לא חשוב, בעיקר לשימוש ביתי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך- זמן סוללה ממוצע יספק אותי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- לא. * Bluetooth- לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח- גמיש, לפי התקציב. * כונן אופטי- סטנדרטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית- לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית- לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת …
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
אשמח להמלצות על המחשבים העונים למפרט הבא (מוכן לסטייה של 10% במידת הצורך). המחשב נועד לעבודה משרדית. אני מתכוון לשאת אותו מהבית למשרד לצרכי סנכרון. * מטרות המחשב? : עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך? 15 או 17 אינץ * סוג מסך: מסך מגע (עדיף מאט, אך נדיר...) * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת הכוללת numpad ורצוי מאד מוארת. * משקל רצוי? קל ככל האפשר (מודע לניגוד מסכים הגדולים, אך קל יחסית לאחרים) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ברורה ל-SSD. * כונן אופטי? רק במידה ואין במפרט SSD וזאת בכדי שאוכל להחליפו ל-SSD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים כבדים כמו aion ,CALL OF DUTY6, BATTLE FIELD BC 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. כן, מסך או 22 או 24 [שמתחבר גם לסוני2,3] 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא יודע לעשות אוברקלוק, ואולי אני יעשה אוברקלוק קל 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 9. …
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
ראשית, אני לא בטוח שזה הפורום המתאים לשאול - אם לא, אשמח אם תעבירו את ההודעה לפורום מתאים יותר. שאלתי: בזמנו היה בלאגן גדול בין TMS לבין FOXPC. מה המצב עם זה היום? ל-FOXPC אין אתר, אבל ל-TMS יש אתר שנראה מעודכן. אפשר לדעתכם לקנות ב-TMS בראש שקט לגבי אחריות, החלפות וכו'? תודה!
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
ערב טוב חברים, חבר טוב שלי ביקש שאעזור לו לבנות מפרט מחשב גיימינג ולכן אני פונה אליכם: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 - 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג אפילו לגיימינג כבד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: באטלפילד 4, gta v (אם יצא למחשב), call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 …
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
יש לי הארדיסק חדש שהחלפתי ומשום מה אחרי יומיים הוא הפסיק לעבוד. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-