עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by thewhiteark,

שלום וברכה חברי פורום יקרים. השילוב הארור של גיימר תאב-גרפיקה ושל משחקים חדשים תאבי-הביצועים (סקיירים, B3, MW3...) גרמו לי לחשוב שייתכן שהגיע הזמן לשדרוג קל במפרט. המחשב כיום: מעבד: AMD Phenom II X4 955 לוח אם: Gigabyte MA785GMT-UD2H זכרון: 2X2GB DDR3 כ. מסך: ATI HD5850 1GDDR3 אני חושב לשדרג את כ. המסך והזיכרון. אשמח לקבל חוות דעת בהתחשב בלוח האם והמעבד, האם שדרוג שכזה יהיה שווה את הכסף, ואיזה שדרוג בדיוק לעשות. כרגע אני חושב על: 1. לשדרג את הזיכרון ל-8G RAM. 2 סטיקים של 4? או אולי סטיק אחד של 8, שבהמשך יפוך ל- 16? או שייתכן שכבר עדיף ללכת על כל הקופה ולקנות 8X2? 2. כרטיס המסך: הלבט העיקרי! האם לקנות עוד אחד בדיוק כמו שיש לי ולהריץ אותם בקרוספייר, או שמא עדיף כבר להשקיע ק…

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  2. Started by Ma*oR,

היי אנשים ממצב רציתי לדעת מה אתם חושבים על המפרט הזה שאני הולך להזמין אותו יום שני בעזרת השם בלי נדר אבל יש לי כמה התלבטויות אני מקווה שתעזרו לי והמפרט הוא מעבד INTEL Core 2 Quad Q6600 2.40GHZ 8Mb SHARED CACHE BOX 3Y זכרון DDR2 CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 800Mhz CL4 2x1Gb DUAL PACK WITH EPP כרטיס מסך GIGABYTE GV-NX88T512HP RETAIL GF 8800GT PCI-E 512MB DDR3 DVI+HDTV 3Y צורב LG GSA-GH20NS10 (B) SATA DVD WRITER BLACK OEM 2Y דיסק קשיח 1)500gb 32mb sata2 2)250gb 16nb ide ספק כוח CORSAIR CMPSU-550VXEU 550WATT ATX PSU RETAIL 5Y מארז COMPUCASE HEC CI-6A19-NPS BLACK MIDI ATX עד לכאן את כל זה אני לוקח עכשו הגעתי לחלק הבעיתי שאני ממש מתלבט בין הלוחות האם והלוקחות שאני מתלבט הם…

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  3. אהלן. רציתי לשאול על דעתכם בנוגע למפרט שנמצא בקישור הזה: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VEBANDEL_LCD אחי החליט מבלי להתייעץ ללכת על המחשב הזה. אמנם הוא זקוק למחשב ביתי ללא צרכים גבוהים במיוחד אבל מחיר המחשב הזה הוא 1500 ש"ח (אחרי שמורידים את המסך) וזה נשמע לי זול עד חשוד... יש לו עדיין זמן להתחרט ולבטל את העיסקה ואודה למי שיוכל לומר לנו מה ה CATCH פה. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  4. Started by E-R-P,

אהלן צריך הצעה למחשב עד 3000 ש"ח (אם אפשר פחות אז מומלץ) המחשב עבור: גלישה, כתיבת מסמכים, ופעולות יומיומיות פשוטות, וכן עבור משחקים אבל לא חדשים (למעט מאוד משחקים ולא חדישים, אני לא גיימר) צריך שיהיה לו מקלדת ועכבר (לא אלחוטיים) רמקולים (אפשר מאוד פשוטים מקסימום עד 150 לא יותר), צריך מסך (עדיף רחב וגודל 22 ), חייב מדפסת עם אפשר משולבת אך ללא פקס (צריך שתיהיה ציבעונית ושהדיו שלה לא יעלה יקר), דרוש גם צורב DVD בקיצור מחשב קומפלט אך למשחקים מאוד פשוטים אני לא הולך כל כך לשחק במחשב, הכי פשוט שאפשר, לרוב אני הולך לעבוד עליו לכתוב מסמכים, ולגלוש באינטרנט, וליצפות בסרטים. תודה לעוזרים

5. Started by alergic,

מארז ATX מעבד 640 3.2 2MB 800 Mhz לוח אם gigabyte 945 (106TS זיכרון 512MB DDR 2 667 האר דיסק 80GB כונן DVDRW 18x כרטיס גרפי intel pcx 950 up 256 MB כרטיס קול intel 7.1 כרטיס רשת 10.100.1000 אחריות שנה מעבד וזיכרונות 3 שנים 2000 ש"ח איך המפרט מה לשפר להוסיף להוריד?

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  6. Started by badmama,

1

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  7. Started by Jules Winnfield,

חבר שלי עכשיו מתלבט עם לקנות שתי סטיקים של 1gb או סטיק אחד של 2gb ואמרו לו שעדיף אחד כי אין כזה דבר dual channel בניידים, אמת או שקר? ודבר נוסף, הזיכרונות של חברת קינגסטון בארץ מיוצרים על ידי קינגסטון העולמית או ע"י איזה חברה חיצונית שפשוט שייכת להם ומדביקה את שמם על המוצרים? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  8. Started by shloosh,

אני צריך מפרט בשביל סבא שלי. אין שום צורך במשחקים ובשום סוג של גראפיקה. הדרישה היא שהמחשב יפעיל ווינדוס XP בצורה נורמלית יחד עם אינטרנט ואופיס ולא יתקע כאשר פותחים את איזה סרט קטן ומסכן ברקע.... דרוש גם מסך LCD 17 שיהיה נורמלי ושיראו ברור בשביל סבא שלי שלא רואה משהו אני יודע שאנחנו אוהבים להמליץ על כל מיני ספקים ודברים איכותיים אבל באמת מדובר במחשב פשוט,אני רק רוצה שלא ישרף וכל מיני שטויות ולהוציא את המיטב מהכסף.. תודה!!!

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  9. Started by dorg92,

שלום לכולם אנימעוניין לקנות מחשב נייד של lg מדגם r510 אבל בארץ הוא יקר מידי ויש לי אפשרות להביא אותו מחו"ל(לא משנה מאיזה ארץ) רציתי לדעת באיזה ארצות אפשר להשיג אותו ואם אפשר גם שמות של חנויות שמוכרים אותו תודה מראש

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  10. Started by idan23,

http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1IWINFINITY_M660SE22&v=1 קודם כל איך החברה? מזה אומר המערכת קירור? האם כדי להרחיב ל 3 שנים? עריכה: בטעות יצא לי כאן תעבירו לניידים.

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  11. Started by Vosegus,

אהלן, בנייד הזה יש שני כרטיסי מסך..GT650M וכרטיס מסך מובנה של אינטל HD4000.. התקנתי דרייברים של NVIDIA והגדרתי בהם שבמשחקים הוא יפעיל את הGT...אבל הוא לא מופעל במשחקים משום מה.. איך אני מסדר את זה???ניסיתי לכבוד את הכרטיס מסך המובנה אבל הוא נדלק אחריי ריסטרט..

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  12. אהלן, אמא שלי מחפשת מחשב נייד. בגדול השימושים הם אינטרנט, סרטים ומוזיקה. אין צורך בכוח עיבוד גדול. לא יצא מהבית, יעבור בין החדרים ויחובר לטלוויזיה מידי פעם (לכן חשובה יציאת HDMI ויכולת ניגון HD בצורה חלקה). חשוב ממשק עבודה נוח, וזמן סוללה לא קטן, גודל מסך ממוצע (לא מכיר את הגדלים). אין צורך במערכת הפעלה, חשובה אחריות של לפחות 3 שנים. התקציב הוא 3K, אשמח לקבל גם המלצה לחנות אמינה באזור המרכז. תודה רבה, דוד.

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  13. בניתי מחשב חדש עם לוח אם GA-MA790X-UD4P של ג'יגה בייט ! ksp הרכיבו את המחשב הכל טוב ויפה אך לטענתם מס' זכרונות שהם ניסו אינם תואמים ללוח אם כי לאחר בדיקת עומס ככל הנראה יש שגיאה של הזכרונות! ניסינו כמעט כל הדגמים שיש להם בddr21066!! מישהו יודע לומר לי בוודאות דגם של זכרונות ddr21066 שכן פועל חלק עם הלוח הזה?? אשמח לכל דגם גם אם אין אותו בksp

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימלי? 4,500 ש"ח. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים נטו! רזולוציה טבעית 1920X1080 FULL HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? לא. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב? 1. לא חשוב בכלל. 7. האם מתוכנן אוברקלוק? לא מתוכנן אוברקלוק. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? לא.

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  15. Started by Zmosh,

שלום לכולם ותודה מראש על העזרה! אני סטודנט ואני צריך מחשב נייד בתקציב של 3k. אני צריך שהמחשב יריץ תוכנות כמו arena rockwell, ובכללי שיהיה סביר גם למשחקים וסרטים וכו' ושלא יתקע לי... בKSP הציעו לי את DELL INSPIRON I5, מה אתם אומרים? הצעות למחשבים אחרים יתקבלו בברכה.

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  16. Started by LielZ,

רכשתי לפני כ3 4 חודש מחשב נייד מסוג ASUS G73JH עכשיו הכול טוב ויפה אבל יש לי בעיה רצינית במגע של העכבר אני מזיז את העכבר הוא זז נתקע ואז קופץ למקום במסך אני יכול ממש להתאמץ כדי להזיז אותו מעט וקשה להגיע איתו למקום מסויים בלי שהוא יקפוץ או יתקע מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  17. Started by idan6767,

שלום לכולם, אני חדש בפורום והייתי שמח אם תוכלו לעזור לי. אני צריך מפרט למחשב לעבודה יומיומית מהירה (לא מכונת משחקים) אלה מחשב שייתן ביצועים מהירים ,יחסוך זמן ,כאבי ראש ויספיק לכמה שנים טובות. עם הדגשים הבאים: - (ללא ציוד היקיפי) -ניתן לחרוג מהסכום מאקסימום ב300 ש"ח במקרה של איןברירה או כדאיות. - רצוי מהחנות הבאה: KSP.CO.IL - עבודה משרדית, תכני HD,גלישה וכולי.. - ללא כל צורך בתוכנות כבדות - לא נחוץ כונן תקלטונים וכרטיס קול וכרטיס קול. - מבחינת השקט של המחשב בסולם 1 - 10 מבחינתי 9, כך שהשקט יד קריטי. - אמתוכנן אוברקלוק עתידי. - אין צורך במערת הפעלה,אלה רק הרכבה של המחשב בחנות. - אין תכנון לשדרוג עתידי או של כ.מ וזיכרון ,לכן המחשב נדרש להיות בעל מפרט שיחזק לאורך זמן. - יש לש…

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  18. Started by nshpig,

http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733813 או http://www.nanashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1JH41099CA אשמח לתגובות

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  19. טוב, הכל התחיל בסטרימר שבתצורה נורמאלית מגיע למחירים של מחשב. ואז, מחקר מעמיק של כ4 חודשים על הרכיבים, הטכנולוגיות ובדיקות. הייתי בין הראשונים להמליץ על השילוב של אטום 330 ו ION של ASROCK ו ZOTAC וכמו שאמרתי אז (מאי) כבר אפשר לראות מוצרים של ASUS ואחרים. ב HTPC שלי יש משחקים של קונסולות עבר, אטארי וכדומה, ובנוסף חייבים, לדעתי משחק מכות (street fighter 4) ומשחקי ספורט (PES, טניס...). PES יעבוד על ה ION אבל SF4 בקושי. חוץ מזה, המקום מוגבל לדיסק 2.5 אחד (פנימי). ו 1T זה לא מספיק. נכון, תמיד יש אופציה להוסיף חיצוני והפתרון הנכון הוא שרת דיסקים נפרד... אבל רציתי לשמוע דעות מקצועיות שלכם לגבי מערכת סלונית גדולה יותר - לא מיני ATX. היא תזלול יותר חשמל - זה ברור, אבל תהיה יותר "…

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  20. Started by JediMaster,

שלום, יש מקום מסוים שבו אוכל לקרוא על מפרטי לפטופ, לקבל קצת חוות דעת, וללמוד איך אני עושה את קניית הלפטופ המוצלחת?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  21. . מה התקציב המקסימאלי?3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג-GTA , diablo 3 , starcraft 2 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1980/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  22. Started by FusionX,

מסך: [..] SAMSUNG LCD 24" T240 2ms DVI WIDE ₪1486 מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - STEPPING D0 : SLBEJ - BOX ₪1454 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EX58-UD5 ₪1450 זיכרון: [..] OCZ 6144MB (2048MBX3) DDR3 1600 CL7 - PLATINUM EDITION: OCZ3P1600LV6GK ₪645 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5870 1GB GDDR5 - RETAIL ₪1930 מארז: [..] COOLERMASTER CM 690 RC-690 w/o PSU ₪425 עכבר: [..] LOGITECH MX-1000 LASER CORDLESS MOUSE ₪365 ספק כוח: [..] SEASONIC S12EP 550W - ACTIVE PFC - RETAIL ₪453 קרור למארז: [..] ZALMAN 120mm : ZM-F3 - זמין במלאי ₪48 כמות:2 דיסק קשיח: [..] WD CAVIAR BLACK 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : WD1001FALS ₪517 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות …

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  23. שלום לכולם, מחפש הצעות למחשב חדש בתקציב של 6500 המחשב מיועד בעיקר לתוכנות כבדות כמו Qbase, ותוכנות עריכת ווידאו וסאונד אחרות.. חשוב לציין שאני אשמח למחשב שיוכל להריץ ביעילות את התוכנות האלו יחדיו סימולטנית.. בנוגע למשחקים. אינני משחק כלל!. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא לחסוך. לא לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עריכה בעיקר של ווידאו וסאונד בדגש על מולטי טאסקינג. בנוגע לסרטי HD אני מניח שאצטרך מסך תומך גם כן. ציוד היקפי: דרוש מסך, עכבר, מקלדת. זהו. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10? מממ...... 8 די חשוב אבל לא להגזים... 7. האם…

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  24. Started by AmL1,

כולל מסך 19 לפחות כולל מקלדת ועכבר אלחוטיים.... תודה=]

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  25. Started by doder,

שלום אני מעוניין במיפרט למחשב לשימושים ביתיים (אינטרנט, אופיס וקצת משחקים...) בסביבות 1000 ש"ח (לא כולל מסך ) אשמח לעזרה. תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.