עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כמה שניתן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עשרות בודדות של שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. AC3, RESIDENT EVIL, DEVIL MAY CRY, CRYSIS 3 וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 המסך בגודל 24". -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות. 3. האם יש צורך בצי…

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  2. Started by spider272,

http://ksp.co.il/?uin=17268 איזה SSD אני יכול להכניס במחשב הזה ואיזה שידרוגים אני יוכל לעשות לו בעתיד?

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  3. גיל 13 ברוך השם קונים לי מחשב אבל אני לא יודע איך להרכיב אותו שיהיה גם חזק למשחקים ומהיר וגם שאני יוכל להפעיל עליו משחקים גם בעוד כמה שנים בתודה גדולה דור

4. מחפשת מחשב נייד שיכול להכיל תוכנות עריכה (לייטרום , פוטושופ) בתקציב של עד 5,000 ש''ח אשמח להצעות או לדעת מה לחפש

5. Started by itzikius,

1. קישור למפרט המחשב : מחשב ראשון דל: http://www.laptopworld.co.il/Product...roductid=11341 מחשב שני אסוס : http://www.laptopworld.co.il/Product...oductid=210718 2. מחיר: אחד 2600 והשני 2400 3. שימושים : שימוש משרדי בעיקר, גלישה באינטרנט וכו' 4. משחקים: משחקים לא כבדים כמו מנג'ר שני המחשבים הם עם 5 שנות אחריות, לDELL יש מעבד I5 אבל רק עם 1.7 GH לעומת הASUS עם I3 עם 2.4 GH, כרטיס מסך של הדל יותר טוב הבחירה תעשה בין שני המחשבים האלה....איזה מהם עדיף, אני חשבתי שהDELL עדיף אבל הנציג של החברה שממנה אני קונה חזר אליי ואמר לי שעדיף לי הASUS תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  6. היי, אחותי ובעלה מחפשים לקנות מחשב נייח חדש שיענה על דרישות בסיסיות (גלישה, צפייה בסרטים). 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-3000~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה וניתן לחסוך כמובן, לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, צפייה אונליין, הורדות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רוב הסיכויים שיחובר אליו מסך של 22-24", FHD כדוגמת Dell 2209W…

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  7. Started by ultramind,

אני מעוניין במחשב עד 3000 שקלים אפשר גם קצת יותר אבל עדיף עד המחיר הזה תודה יום טוב אביב

8. אין צורך במסך או מקדלת או עכבר, באיזור 4000 שקל והאם המפרט הזה של באג שווה מעבד: Intel® Core™ i5-8400 מערכת הפעלה: Windows 10 זיכרון: 12GB כוננים קשיחים: PCIe® NVMe™ M.2 SSD1TB (7200RPM) + 256GB כונן אופטי: צורב DVD מאיץ גרפי: Nvidia Geforce GTX 1050 TI עם זיכרון ייעודי בנפח 4GB קישוריות: Wi-Fi a/b/g/n/ac, BlueTooth 4.2 ממדים: 33.8x27.7x17 ס"מ משקל: 5.15 ק"ג חיבורים USB Type C 3.1 x1 2 x USB 3.1 USB 3.0 x4‏ 2 X USB 2.0‏ HDMI 2.0 x1 DVI x1 DisplayPort x1 כניסת אודיו 3.5 מ"מ יציאת אודיו 3.5 מ"מ יציאת אוזניות/מיקרופון משולבת אחורית וקדמית RJ-45 x1 קורא כרטיס זכרון 3 ב-1 במחיר של 4100 במידה ולא מישהו יכול להמליץ על מחשב כולל וינדוס 10 כמובן

9. Started by asd sad,

היי, אז לאחר 7.5שנים עם מחשבי הנוכחי החלטתי שהגיע הזמן להשתדרג ולקנות מחשב חדש זה המחשב הנוכחי שלי https://www.userbenchmark.com/UserRun/21436549 אני מחפש מחשב בעיקר לעבודה משרדית ולצורך הלימודים במדמח כלומר פיתוח אפליקציות ושיט נוסף כזה, הכי חשוב שהמחשב יחזיק לאורך זמן.. וואו אני ממש לא ספציפי אבל אממ תנו הצעות

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  10. Started by aviz,

הוא מצורף כתמונה למסמך יש לכם אולי רעונות קצת שונים ? ואני צריך גם ראוטר, אבל כזה שלא מתחבר אוטומטית בגלל שהסיסמה שלי לאינטרנט משתנה אשמח לקבל המלצות תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  11. חברים יקרים שלום רב, זקוק לעזרתכם במציאת מחשב נייד על פי הקריטריונים הבאים: * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (בעיקר FM14 אך אשמח שיעלה בצורה טובה גם PES14). * גודל המסך- 15.6 או דומים לו, מה שיותר זול. מעדיף מסך מט. * רזולוציית המסך- לשיקולכם, אינני מבין את משמעות ההבדלים בפועל. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט- אין. * משקל רצוי- לא חשוב, בעיקר לשימוש ביתי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך- זמן סוללה ממוצע יספק אותי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- לא. * Bluetooth- לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח- גמיש, לפי התקציב. * כונן אופטי- סטנדרטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית- לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית- לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת …

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  12. אשמח להמלצות על המחשבים העונים למפרט הבא (מוכן לסטייה של 10% במידת הצורך). המחשב נועד לעבודה משרדית. אני מתכוון לשאת אותו מהבית למשרד לצרכי סנכרון. * מטרות המחשב? : עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך? 15 או 17 אינץ * סוג מסך: מסך מגע (עדיף מאט, אך נדיר...) * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת הכוללת numpad ורצוי מאד מוארת. * משקל רצוי? קל ככל האפשר (מודע לניגוד מסכים הגדולים, אך קל יחסית לאחרים) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ברורה ל-SSD. * כונן אופטי? רק במידה ואין במפרט SSD וזאת בכדי שאוכל להחליפו ל-SSD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים כבדים כמו aion ,CALL OF DUTY6, BATTLE FIELD BC 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. כן, מסך או 22 או 24 [שמתחבר גם לסוני2,3] 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא יודע לעשות אוברקלוק, ואולי אני יעשה אוברקלוק קל 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 9. …

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  14. ראשית, אני לא בטוח שזה הפורום המתאים לשאול - אם לא, אשמח אם תעבירו את ההודעה לפורום מתאים יותר. שאלתי: בזמנו היה בלאגן גדול בין TMS לבין FOXPC. מה המצב עם זה היום? ל-FOXPC אין אתר, אבל ל-TMS יש אתר שנראה מעודכן. אפשר לדעתכם לקנות ב-TMS בראש שקט לגבי אחריות, החלפות וכו'? תודה!

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  15. Started by gal651,

ערב טוב חברים, חבר טוב שלי ביקש שאעזור לו לבנות מפרט מחשב גיימינג ולכן אני פונה אליכם: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 - 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג אפילו לגיימינג כבד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: באטלפילד 4, gta v (אם יצא למחשב), call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 …

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  16. יש לי הארדיסק חדש שהחלפתי ומשום מה אחרי יומיים הוא הפסיק לעבוד. תודה מראש

17. Started by swg,

שלום. המחשב הישן שלי הלך פייפן ואני רוצה לקנות בדחיפות מחשב חדש. תקציב 1500: ראיתי את ההצעה הזו: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7063&CatCode=1 אל מול ההצעה של חבר שלי: מערכת ב1K, Q6600, HD2950, GIGABYTE aurora, DDR2 800MHZ 4GB CROSAIR, לוח של גיגהבייט. המחשב למטרות לימודים אוניברסיטיים(לשלושה אנשים במקביל, דהיינו, עבודה שוטפת). המטרה היא ריבוי משימות ועמידה בעומס ללא קריסות. אם יש הצעה טובה יותר, אשמח לשמוע על כך! תודה ולילה טוב!!

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  18. Started by losha,

כאשר אני מתקין וינדוס אני מעוניין שיהיה לי לפני הכניסה לוינדוס בחירה בין שני כניסות אחת ועיברית ואחת ברוסית כלומר שאם אני ילחץ על האיקון שמסמל עיברית הוינדוס יהיה בעיברית וכאשר אני לוחץ על האייקון ברוסית אני מעוניין שהוינדוס יהיה ברוסית.. איך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  19. הי כולם אז באמת יש מבחר עצום של דגמים, זה המידע שאני יודעת שחשוב שיהיה לי במחשב, עכשיו... מה אתם ממליצים? hp 0d i5 500gb 15.6 אינצ׳ שימוש סטנדרטי

20. Started by UprightMan,

אני צריך עזרה באיזה כיוון מעבד ללכת ? שמישהו יסביר לי איזה מעבד כדי לשימושים שלי: הרצת תוכניות פיתוח תוכנה למינהם ( סטודנט למדע"ח ומ"מ) ושימושי אינטרנט ואופיס רגילים ובכללי אני אשמח אם מישהו ימליץ לי על כמה מחשבים הדרישות הם: מסך-15.4 זיכרון ג'יגה 80G הארד דיסק זה מספיק העיקר שיהיה סאטה ואחריות שלוש שנים (עם הרחבת האחריות שיהיה מקס' באזור 6K)

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  21. אהלן, אני מחפש נטבוק לסטודנטית בתקציב של עד 1500 ש"ח. חשוב שיכלול: - מקלדת נוחה: השימוש העיקרי הוא כתיבת עבודות / סיכומים. - כרטיס רשת אלחוטי. - מסך: כנראה עדיף 10" משיקולי גודל / כובד / סוללה, אלא אם יש לכם תובנות אחרות בנושא. השאר: פחות חשוב. מה שנכנס בתקציב - מה טוב. אם ניתן להוזיל קצת את העלות במקרה ואין דברים שווים להוסיף - זה עדיף. תודה.

22. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000, לא, אפשר פחות אבל. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי, יכול להיות נחמד. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב…

23. היי, אז ניסיתי לעשות קצת שיעורי בית ולהרכיב מערכת לפי מפרטים שונים גם מהפורום (פחות או יותר - כי אין משהו בסגנון הזה מעודכן) וגם מאתרים אחרים (חלקם אתרים למערכות לעריכת וידאו). הגעתי למפרט מסויים שאותו הרכבתי מאתר KSP. מעבד: Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray מאוורר: Arctic Freezer Xtreme Rev.2 לוח אם: ASUS P8Z68-V PRO s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x4GB Corsair Vengeance Blue LP Edition CL9-9-9-24 כונן ראשי: Corsair Corsair Force Series GT 60GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail כונן משני: Western Digital Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA III, WD10EARX כרטיס מסך: ASUS - nVidia GTX570 DCII 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI…

24. Started by gadi_tz,

אהלן!! תעזרו לסחבק... . תקציב מקסימלי 1500 ש"ח לחסוך/לנצל הכל בעת הצורך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. לשימוש פשוט למטרת לימודים. אינטרנט,אופיס וסרטים אולי גם פוטושופ 3. אין צורך בציוד היקפי,גם לא בצורב. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא חשוב 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא חשוב 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא צריך מערכת הפעלה 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים. חנות מאזור ת"א. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשה (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/…

• 1 תגובה
    • 576 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.