ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,431 דיונים בפורום זה
-
ככה, מבקש כל עצה או ביקורת שיש לכם לתת על המפרט הבא: רכשתי כבר 7800x3d יד שנייה ב1200 (אין לי בעיה למכור אותו אפילו ברווח, אבל כרגע נשאר עם המעבד הזה ) בתהליכים של רכישה של 4070 משומש ב2000 ש"ח קונה כל שאר החלקים חדש: זיכרונות Kingston FURY BEAST RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 (רציתי ללא RGB, קצת יותר זול אבל נגמר המלאי לKSP :/) https://ksp.co.il/web/item/338316 ספק Corsair RM750x 750W ATX 3.1 Gold Modular https://tms.co.il/corsair-psu-750w-r...-fully-modular לוח אם MSI B850 GAMING PLUS WIFI https://1pc.co.il/he/product-179923-..._4711377285438 משתמש שוב במארז הקודם: Fractal design R5 (חינם) וגם קירור למעבד משתמש בישן אחרי ניקויי Noctua NH-D14 ( יש לי כבר ציוד להרכיב אות…
-
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אני מתלבט כבר דיי הרבה זמן איזה מחשב לקנות. אני צריך מחשב נייד למטרות ביתיות (אינטרנט, סרטים, הרבה תמונות וכו') וגם שיהיה מספיק חזק כדי לתמוך בפוטושופ. אני עורך בתור תחביב לכן לא צריך "מפלצת". תקציב- עד 3500. חשוב לי בין היתר שהמעבד יהיה חזק, ושתהיה לו אחריות ליותר משנה. על איזה מחשב הייתם ממליצים? על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים? תודה רבה! אור
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם זהו מפרט למחשב לעריכת וידאו (HD) המחיר שלו הוא 5700 ש"ח רציתי לשמוע את חוות דעתכם! על המפרט הזה תודה Intel Core i7-930 2.80 ~ 3.06 GHz x4 Quad Core 8MB Cache בתוספת 1695 ש"ח i7 960 שדרוג לדגם קירור מעבד Low Noise Variable Speeds Advanced CPU Cooler לוח אם Intel X58 Express Based Main Board קירור פאסיבי לרכיבי הלוח Passive Bridge & Mosfet Heatsink - Silent זיכרון 6GB (2048x3) DDR3 1333MHz Triple Channel (Fail Safe - Tested) כרטיס מסך nVIDIA QUADRO FX-580 512-MB DDR3 25.6 GB/sec Dual-DVI ממשק אודיו (כרטיס קול) 8-Channel (7.1) Audio Codec (+Optical) דיסק קשיח (מערכת) 500-GB 7200-RPM SATA-II +16-MB Buffer (Single Platter) דיסק קשיח (דגימה ופרויקטים) …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם . אני רוצה לדעת האם אפשר לקנות נייד hp בלי מערכת vista או לקנות עם מערכת זו ואז להחליף עצמאית ל-xp????? אני צריך דחוף תשובה.
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נישא, שהשימוש העיקרי המתוכנן בו יהיה לצרכי תכנות. סביבת התכנות בה אני מתכנן לעבוד היא LINUX, וגם שם בכלים הדורשים משאבים מצומצמים מאד - דוגמת העורך VIM. סביבת המחירים בה אני מתעניין היא עד 5000 ש"ח. ועכשיו לשאלה - בדקתי מספר אפשרויות למחשבים נישאים, ואני עומד כרגע בצומת דרכים, כאשר ההחלטה הנדרשת היא האם להעדיף מחשב חלש יותר (סלרון 1.2) אבל של יצרן ידוע (IBM), או מחשב מהיר יותר (P4, 1.7) של יצרן עלום שם. תוכלו להסתכל על המפרטים כאן: IBM nameless האם ייתכן שמחשב "מתקדם יותר" של יצרן חסר שם, שקרוב לוודאי חסך ככל הניתן בהוצאות על רכיבי המחשב ושליב את הרכיבים הפשוטים והזולים יותר, ייתן ביצועים היורדים מרמת הביצועים של מחשב מיושן יותר, אבל עם "אבא"…
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
שלום! המליצו לי כאן בפורום מפרט עם מסך DELL ULTRASHARP 22" 2209WA ובחנות שממנה אני קונה את המחשב המסך עולה כ 160 שקל יותר מאשר באייבורי והייתי מעדיף לנצל את זה. השאלה אם יש עניין לקנות את המסך באותו מקום עם המחשב או שזה לא קשור? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב גיימינג ואני צריך את הטופס שממלאים ואני לא מוצא. תודה.
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
שלום, מבקש לקבל הצעה למפרט מחשב שיתבסס על מעבד E6600 או E6700 (אחרי הירידה ב 22 כמובן) וכ.מסך 8800 330MB זכרון
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
רציתי לדעת בעקבות המחשב שפירסמתם http://hwzone.co.il/articles/specs_feb08/2/ רציתי לדעת אם מישהו יודע כמה בערך הוא עולה בתיאלנד כי אח שלי שם ורציתי לדעת אם שווה שהוא יקנה לי מחשב כזה משם...? תודה
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
התקציב המקסימלי - 2500, עדיף לנסות לחסוך, אבל במידת הצורך ניתן לחרוג מהתקציב 200-300 ש"ח השימושים הצפויים של המחשב - אינטרנט ומוזיקה התקציב כולל גם מסך 22" - 23", רמקולים, מקלדת ועכבר + צורב עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? - 5 יש צורך בהרכבת מחשב בחנות. אין צורך במערכת הפעלה. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? - באזור תל אביב או ירושלים.
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם! מבקש עזרה לבניית מחשב לעריכת וידאו רצינית. המערכת אמורה להתבסס על הכרטיס matrox rtx 2, עם 2 מסכים. אני רוצה מערכת טובה חזקה ויציבה, שתעבוד טוב ויפה בלי שאני אקח אותה כל יומיים לתיקון. שאלה נוספת - אני משתמש בכמות עצומה של חומר וכמות ההארדיסקים במחשב לא תספיק, יש אפשרות לקנות מגירה להרדיסקים ופשוט להחליף את ההרדיסק שיישב על המגירה? או שזה הארדיסק 1 לכל מגירה? כמובן, התקציב יכול להשתנות בהתאם לצרכים - ובעדיפות לדחוף בו 2 מסכים. כמובן שחכתי להוסיף, התוכנת עריכה היא PREMIERE PRO 2.0. תודה
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב נייד מחול אני כנראה אקנה יד שנייה מאי ביי אבל זה לא משנה אני צריך עזרה במפרט תודה * מטרות המחשב-קצת מהכל אני משחק בעיקר משחקי רשת לא משהו כבד אשוב שיהיה יצאה של HD * גודל המסך?אני מעדיף חסית גדול * משקל רצוי?לא כזה משנה נדי עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?אני צריך סוללה יחסית חזקה כי יש לי יום למודים ארוך אז לפחות 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) כן חשוב HD כי אני רואה סרטים דרך ה LCD * בלוטות?אין לי מושג מה זה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB+ * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם, התבקשתי להרכיב מפרט עבור מישהו שמעוניין להחליף את כל המחשבים בחברה שלו (כ-20). עלות כל מחשב צריכה להיות כ-2000 שקל, כולל התקנה (חומרה, לא OS), עכבר + מקלדת, ומערכת הפעלה (XP מן הסתם). אני בכוונה מפרט את נושא הכמות ומערכת ההפעלה, בתקווה שמישהו מכם יודע מה אמורה להיות העלות עבור רכישת כמות כזו של רשיונות. אני מניח שברור שהמחשבים משמשים לעבודה משרדית, והדגש הוא על אמינות להרבה זמן ללא צורך בשדרוגים. לא דרוש נפח אכסון גדול במיוחד, וכדאי שתהיה יכולת הרצה למערכת הפעלה עתידית (7) למקרה הצורך. מוזמנים גם להמליץ על מסך (19" רגיל או 22" רחב) בעלות של כ-1000 שקל נוספים, אם לא יהיה מענה אני אשאל גם בפורום המתאים. תודה רבה, ערן
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
מחשב אסוס : https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12868 מחשב לינובו : http://ksp.co.il/?uin=26541# מי שעקב אחרי האשכולות הקודמים שלי (זה לא אותו אסוס P: ) ובבקשה אל תגידו לי לקנות מחשב נייח, כי נכון לעכשיו נייד זו הברירה היחידה שלי P: אני רוצה לקנות מחשב נייד, שישמש אותי לאינטרנט ואופיס, יחד עם זאת אני רוצה להתחיל ללמוד עריכה גראפית ולהשתמש באפטר אפקטס, פרימייר, וכו' [אני לא איזה מקצוען ויש לי ידע ברמה של חובבן מתחיל] אני מודע לכך שהלינובו הרבה יותר טוב, בכל זאת פי 2 ראם, 4K, ו8GB של SSD .. אבל באסוס יש לי סוללה יותר חזקה ( בלינובו 4 תאים ובאסוס יש 6 ) (וזמן סוללה עשוי להיות קריטי עבורי ) ובכל זאת הבדל של 1200 שקל במחיר ואני גם לא ממש אוהב את לינובו.. מה אתם אומ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט הוא למטרות אינטרנט אופיס, וסרטים. רמת שקט צריכה להיות בסביבות 6(1-10) מסך 22 עכבר ומקלדת אלחוטיים זה המפרט שהרכבתי: http://tms.co.il/preview/spec/v2k4crwx האם יש טעם ללקחת DDR3?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הנטבוק Compaq Mini 331C ואיך שהוא מאתחל הוא מראה לוגו בצבע אדום של Compaq ומיד אחרי זה מסך שחור כאשר בפינה יש קו תחתון מהבהב ושם זה נעצר ולא זז. זה קורה ברוב הפעמים, בעיקר שאין לו מספיק חשמל, אפילו אם יש 30% סוללה זה לא עולה, ולפעמים אפילו כשאשר יש 100% סוללה זה לא עולה. אשמח לכיוון לשם פיתרון.
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
היי אשמח לקבל המלצה למפרט בשביל מחשב ביתי, לעבודה רגילה של אינטרנט, אופיס, ועבודות עריכה קלות בפוטושופ וסוני ווגאס. כיום יש לי מחשב היברידי (דיי ישן) ואני סובל בעבודות על הפוטושופ והווגאס, איטי להחריד וקורס מדי פעם. התקציב שלי בסביבות ה 1500-1800, האם ריאלי לכך? אם כן אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מפרטים. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
שלום לכולם, הדיסק בנייד T43 של IBM נדפק. לאחר שקיבלתי דיסק חדש,עשיתי לו Ghost על הדיסק השני. אחרי שהמחשב סיים את ההתקנה הוא מציג הודעה בעליית המחשב: Error 2010 The hard disk you have installed has not been qualified for this computer or does not have the latest firmware הדיסק הישן הוא hitachi 60GB והחדש הוא seagate 80GB למישהו רעיון?
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
לול קרה פה משהו דפוק מישהו כבר רשם הודעה פה על נייק שהוא לא מנהל כבר ואני התכוונתי שהייתי שמח אם הוא היה פה... וקרה פה דפקה אז רציתי שידעו את זה כל מי שראה את ההודעה ההיא
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הציעו לי לקנות- כמה שווה המערך הזה??: ----------------------- מעבד E6300 לוח-אם Gigabyte GA-P31-DS3L קירור מעבד Arctic Freezer 7 כ.מסך GeForce 7900 GTX 512MB קירור כ.מסך Zalman VF900-Cu זכרון Crucial 2GB DDR2 800Mhz הארדיסק Hitachi 160GB SATA ספק כוח TRENDSONIC 600W 12CM PSU מארז 6A19 Compucase
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
ללא מסך מקלדת ועכבר חשבתי על זה http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1IW2130750GB עם שינויים קטנים ספק ומאוורר למעבד ושדרוג ללוח.אני מגיע בערך ל1800 שקל האם זה כדאי?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שקראתי קצת על כל רכיבי החומרה השונים, ניסיתי להרכיב בעצמי מחשב שיתאים לצרכים שלי .. צירפתי שאלון ובהמשך את המחשב שהרכבתי.. אשמח לחוות דעתכם עליו, ואם צריך / מומלץ לשדרג רכיב מסוים.... ובכללי האם הוא יעמוד בדרישות שלי .. תודה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אם אפשר לחסוך בעלויות תמורות הבדלי ביצועים מינימלים... למה לא ... ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח ... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל. מחשב שאוכל הלריץ עליון אפטר אפקטס, פרימייר, סוני וגאס, פוטושופ, בצורה נורמלית .. בקשר למשחקים, לא גיימר רציני אבל ההיתי רוצה שיריץ לי בט…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב לצורך משחקים חשוב לי שהחומרה תהיה איכותית התקציב 2000 ש"ח ללא חומרה היקפית
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
(רציתי חוות דעת על המפרט אבל נעלו... ובגלל שאני גולש דרך הטלפון אין לי דרך לשנות כותרת מצטער...) ___________________________________________________________________________________________________ שימוש למשחקים וגלישה באינטרנט ... לא מתוכנן OC בשנה הקרובה.... אני רוצה לדעת אם כדאי לשנות איזהשהו חלק או להוריד במחיר כי לא צריך כלכך יקר או להעלות ב100-200 שקל כי הביצועים יהיו בהרבה יותר טובים... Athlon 64 6000+ (Socket AM2) X2 DualCore, Life Time Warranty 1 710 710 לוחות אם למעבדי AMD ASUS - 3 Years Warranty כמות מחיר סה"כ M2N-E SLI AM2, 500SLI, DDRII 800, 2xPCI-E 1 490 490 זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty כמות מחיר סה"כ 2x2GB OCZ Vista Upgrade Co…
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום, המפרט אינו מיועד למשחקים מיועד ללימודים (יישומי אופיס), גלישה , הורדות וכו' חשבתי על משהו כזה: סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר הקטגוריה מק``ט 466 466 1 לוח אם ASUS M2A-VM HDMI לוחות אם 31542 471 471 1 מעבד AMD Athlon 64 X2 3800+ Socket AM2 BOX מעבדים AB281 190 190 1 זיכרון Kingston 1GB 667MHz DDR2 CL5 זיכרונות למחשב KVR667D2N51G 285 285 1 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB דיסקים קשיחים ואחסון 1600AAJS 179 179 1 צורב LG GSA-H42 X18 DVD כוננים אופטים GSA-H42 183 183 1 מארז JSP-TECH Micro-ATX Black EZCool 400W מארזים M-100A 1,118 1,118 1 מסך מחשב LG 19" L1919S 5ms LCD מסכים L1919S 68 68 1 סט מקלדת ועכבר GIGABYTE GK-9PB מקלדות עכברים ושלטים 35440 45 45 1 רמקולים שולחני…
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-