עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by CompUser,

שלום לכולם, אודה לעזרתכם בהתלבטות בין שני הדגמים הללו. שיקולים: ביצועים, עמידות לאורך זמן, חיי סוללה. לא לצרכי גרפיקה, בעיקר לצרכי עבודה (אופיס), בדגש על מצגות וכד'. *(חדש בפורום, לכן מתנצל במידה ועובר בטעות על אחד מהחוקים) מצרף לנוחיותכם את מפרטי שני הדגמים: Inspirion 5501: יצרן: Dell , סוג מוצר: מחשב נייד , דגם מעבד: 10th Generation Intel Core i7-1065G7 Processor (8MB Cache, up to 3.9 GHz), נפח זכרון פנימי: 12GB , נפח אחסון: 512GB , סוג דיסק: SSD , גודל מסך: 15.6 , רזולוציה: 1920x1080 , דגם כרטיס מסך: NVIDIA GeForce MX330 2GB GDDR5 , מערכת הפעלה: Windows 10 Home , תקופת האחריות: שלוש ש…

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  2. Started by NuXeR,

שלום לכולם ! לאמא שלי יש יומולדת והחלטנו לקנות לה מחשב שישרת אותה לצרכי אינטרנט ואופיס מידי פעם... (אין שום שימוש במשחקים ואין צורך במהירות היסטרית או רכיבי modding כלשהם) המחיר שאנחנו מקצים לעניין (ללא מסך) - 1500, ניתן לחרוג..בוא נהיה גמישים עד 2000... מסך נקנה לה LCD עדיין לא החלטנו עם 17 או 19.. תודה רבה לכולם על העזרה! נ.ב. מה שצריך בגדול - צורב DVD 512MB SOUND, GRAPHICS, LAN 10\100 ספק חשבתי לקחת ביחד עם המארז של Compucase יש להם את ה-HEC 300ART. הארד דיסק 80GB 8MB CACHE FLOPPY אם ניתן יהיה להכניס גם מקלדת+עכבר זה יהיה טוב (עם רמקולים נסתדר כבר).

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  3. אני צריך מחשב הכי טוב שאפשר בתקציב הזה אני לא מתכנן OC ואני רוצה רק צורב במחשב תודה מראש

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  4. Started by chenny5,

היי, אני מחפשת המלצה למחשב נייד שיתאים גם לשימוש בייתי וגם ללימודים ויחזיק לכמה שנים. 13-14 אינטש, משקל של עד 2 קילו (אבל עדיף פחות), ועיצוב נח ועמיד. (כולל מצלמת אינטרנט, אפשרות לחיבור לאינטרנט wifi ובחיבור ומערכת הפעלה טובה). בטרייה שמחזיקה לפחות 4 שעות ושיהיה שייך לחברה אמינה עם אחריות ל- 3 שנים. השימוש הוא בעיקר לכתיבת מסמכי וורד ואקסל, אינטרנט וסרטים, והתקציב הוא עד 3500 (אני מוכנה להוסיף קצת אם יש לכם הצעה ממש טובה) תודה מראש! חן

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  5. Started by maor-a-,

שלום אני צריך המלצה למחשב נייד עד 1000 ש"ח שייקנה בארה"ב (משלוח פנימי) המחשב ישמש לעבודהה + משחקים ואם אפשר גם אתר של החנות בארה"ב על מנת להזמין! תודה[br]פורסם בתאריך: 24.06.2008 בשעה 23:00:08 לאף אחד אין מושג?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  6. Started by steelmanx,

אבי מחפש נטבוק משרדי עם מסך בגודל 10 אינטש בעיקר לצורך גלישה באינטרנט בנסיעות לחו"ל. איזה נטבוקים ממולצים במחיר זה עם הדגש על נוחות(מקלדת ומשטח מגע טובים)?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  7. שלום, מחפש מחשב עד 2000 עם חריגה קלה לטובת משהו ששווה את זה, ללא צורך בהארד דיסק או מערכת הפעלה, המחשב יהיה מחשב מרכזי בבית, קיבלתי הצעה מKSP: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות משרדיות, משחקים לא כבדים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הג…

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  8. שימוש: OFFICE, קצת משחקים לבן לפעמים (לא כבדים), צפייה בכרטיס TV והרבה גלישה. לוחות Gigabyte: בצד ימין - מחיר הלוח. P45DS3L-560 P45DS3-620 P45DS3R-670 P35DS3L-460 P43DS3-490 מעבדים INTEL: E8400-780 E8500-900 Q6600-850 מה היתרונות/חסרונות בכל אחד מהנ"ל והאם שווה להוסיף את ההפרש לדגמים היותר יקרים? נ.ב. אפשר להמליץ לי על דגמים אחרים ובלבד שבתחום המחירים הנ"ל

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  9. Started by levelone,

שלום לכולם. אתמול רכשתי מחשב נייד של HP. אחרי ההתקנה הראשונית, שמתי לב שיש אוסף לא קטן של תוכנות שמותקנות מראש במחשב. המחשב צורך כ1.80 ג'יגה ראם כשהוא דלוק ואני לא משתמש בו. אני רוצה לעשות פורמט ולהתקין מערכת הפעלה נקיה, אבל אני מעדיף לדעת אם יש חשיבות לתוכנות האלה או לא לפני שאני עושה את זה. בנוסף, אני ישמח לדעת אם יש צורך בלשמור את המחיצות של הrecovery או שעדיף לי למחוק אותן ולנצל את השטח שהן תופסות. תודה לכולם, levelone.

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  10. Started by oamir1,

אבא שלי טס לגרמניה, רציתי לדעת אם המחשבים שם זולים בהרבה, וכדאי לקנות שם (ואם יש חנויות בארץ שיתנו אחראיות - כמו אופיס דיפו בארץ)

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  11. היי, יש לי פה שרשור מוקדם יותר לגבי מארז HTPC. אני רוצה לקנות את לוח האם הזה: http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=60&Cat2ID=0&pid=AMD1239 ולהוסיף את כרטיס מסך הזה: http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=8&Cat2ID=0&pid=32612 התכנון הוא להוציא וידאו מהכרטיס מסך וסאונד מלוח האם. האם השילוב הזה יעבוד? לקחת אחד מפה ואחד מפה? הבנתי שהכרטיס מסך הזה מעביר סאונד בחיבור DVI HDMI. זה אומר שהוא יעביר סאונד ישירות לפלזמה? וגם סאונד יעבור מלוח האם לרסיבר במקביל? בנוסף אני אשמח לקבל המלצה להארד דיסק הכ שקט שיש 500 GB תודה

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  12. Started by yonatanph,

מדובר במחשב לאישה מבוגרת לגלישה ברשת. צריך מחשב כולל כל הציוד ההיקפי. כפי שנאמר בכותרת אין תקציב מוגדר פשוט צריך לזכור למה המחשב משמש בבניית המפרט (לגלישה ברשת אין צורך במעבד חזק או כרטיס גרפי וכו'). ניסיתי להוציא ממנה קצת יותר לגבי מה היא רוצה מהמחשב אבל אני ממש בטוח שהיא הבינה על מה אני מדבר ולכן החלטתי לפנות לפורום לשמוע קצת דעות של אנשים. אני יודע שהדרישות קצת מעורפלות אבל אני מקווה שמישהו פה בכל זאת יוכל לעזור לי.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  13. היי ותודה לכם שנכנסתם לעזור ! העפתי מבט באתר זאפ ולאחר השוואות מחירים , החלטתי לרכוש מחשב אינטל טוב ...במחיר הכי זול שיכולתי למצוא..!! אני לא משחק ממש במשחקים כבדים אך בכ"ז רציתי מחשב חזק !! ורציתי להתייעץ האם מחשב ברמה של המפרט המוצג בלינק של אתר רייט קליק יהיה בחירה נבונה : מחשב ארבע ליבות במחיר הכי זול שראיתי !! מוצג בחנות בשם "Rightקליק" להלן הקישור: http://www.rcl.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=21 כמובן שלא אקח אותו בתצורה הבסיסית , חשבתי לקחת שדרוג ללוח אם חזק ומהיר יותר תוצרת ASUS עם סט שבבים אינטל G41 , זה בתוספת של 115 ש"ח וחבר טוב שלי שיש לו לוח כזה המליץ לי בדקתי לגבי תוספת הזיכרון - שידרוג ל 2 ג'יגה - ב 189 ש"ח במהירות 1066MHZ או 800MHZ ל…

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  14. אני מחפש מפרט למשחקים שיכול להריץ את המשחקים של היום בצורה חלקה,שמיועד גם לגלישה ושהמחיר שלו נע בין 4000 ל5000 ש"ח. תודה רבה לעונים!

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  15. אהלן, אחרי התייעצות די נרחבת בפורום הזה וגם בפורומים אחרים (כרטיסי מסך/מעבדים ולוחות אם/מארזים וספקים) הרכבתי מפרט שהייתי רוצה שתגיבו עליו. המחשב אמור לשמש לטובת אינטרנט ותוכנות משרדיות, אך גם להריץ בקלות visual studio (תיכנות), משחקים חזקים (אך לעתים יותר רחוקות), וגם שינגן בקלות סרטי HD. הנה המפרט שהרכבתי: לוח אם - Gigabyte GA-EP43-DS3L - מחיר 508 ש"ח. מעבד - Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM - מחיר 934 ש"ח. זיכרון - A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 No Heatspreaders CL5 - מחיר 331 ש"ח. כרטיס מסך - Palit ATI Radeon HD4850 512MB GDDR3 HDMI - מחיר 841 ש"ח. כונן קשיח - Western Digital 500Gb 16MB AAKS - מחיר 325 ש"ח. מארז - Cooler Master RC-690 - מחיר 370 ש"ח. ספק כ…

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  16. Started by darkquest,

שלום לכולם, אני מחפש מפרט לשימוש יום יומי כגון: סרטים באיכות HD על מסך 22 בעתיד קריאה באינטרנט משחקים מעט (יש לי אקס בוקס אז זה לא כזה קריטי) שיריץ vista כמו שצריך שיאפשר מולטי טסקינג ללא תקיעות ואיטיות ציוד הקיפי לא נחוץ.

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  17. שלום אני מעוניין במפרט בסכום של 2.5K המחשב מיועד למשחקים ושימוש רגיל כגון סרטים ואינטרנט. 2 GB דיסק קשיח 160GB פרט לכך אני פתוח להצעות ללא מסך וציוד היקפי תודה

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  18. Started by ההוגה,

שלום שוב, אשמח לקבל את דעתכם על המפרט הבא: מעבד Intel® Core™ 2 Quad Q6600 לוח אם Intel G31 Pearl Creek 1333MHz FSB דיסק קשיח 320GB SATA II 7200 RPM 16MB (Hitachi/Western Digital/Seagate) זכרון פנימי OCZ 2048MB (2GB) DDR II 800MHz כונן אופטי צורב LG/Optiarc/Pioneer X20 SATA DVD כרטיס מסך Gigabyte/MSI/Asus/Sapphire PCIe nVIDIA GeForce 8400GS 512MB או ATI HD3450 PRO 512MB ספק כוח EZCOOL 450W 12CM FAN מארז איכותי עם פח עבה כולל יציאות USB קדמיות ואחוריות מקלדת + עכבר + רמקולים סה"כ מחיר - 1959 ש"ח הערות: השימושים שלי - גלישה באינטרנט וצפיה בסרטי DVD. המליצו לי כאן על E7200 עם gigabite ga-p31 ו-4GB זיכרון עם קירור למעבד ומארז וספק של HEC במחיר 2500 ש"ח כאן יש לי מעבד QU…

• 7 תגובות
    • 601 צפיות
  19. שלום השימוש הוא משחקים כמו red alert 3 ו starcraft 2(כשיצא) במסך 19 האם המפרט הבא יענה על הדרישות? במיוחד הכרטיס מסך והספק מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ₪557 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ₪528 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ₪258 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 1024MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT ₪83 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5S-1GBNT כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4670 512MB DDR3 PCIe ₪466 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4672DD צורב Pioneer DVR-215D Black…

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  20. Started by brum,

אהלן. אני זקוק להמלצה מכם לנייד עם 1 ג'יגה זיכרון ו HD של 160. בין השאר המחשב ישמש לעריכת קליפים ולכן אני מניח שצריך כרטיס גרפי טוב וחזק או כרטיס עריכה נפרד. התקציב שחשבתי עליו הוא כ 7000 ש"ח אבל אם יש מחשב שיעמוד בדרישות בתקציב נמוך יותר או שזה יהיה קריטי ואזדקק להשקעה גדולה יותר אז זה בסדר. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  21. שלום לכולם אני צריך מפרט למשחקים ב2100 ש''ח התשלום הוא במזומן, אין צורך בהרכבה נ.ב למי ששואל האם יש אפשרות להגדיל את התקציב-לצערי היא לא. הנה מפרט שהוצע לי: ויש לי שאלה עליו.- האם הכרטיס מסך ינוצל במלואו או שזה סתם בזבוז לקחת את הכרטיס מסך הזה עם המעבד מעבד: Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore OEM כמות: 1 - מחיר: ¤296 לוח אם: Gigabyte GA-M61PME-S2 AM2 כמות: 1 - מחיר: ¤254 מארז: Foxconn TLA570A Silver/Black 90mm V-Tube FSP 400W כמות: 1 - מחיר: ¤287 זיכרון: Corsair 1GB Value Select DDR2-667 כמות: 1 - מחיר: ¤88 קשיח למחשב שולחני: Samsung 250GB SATA II 16MB כמות: 1 - מחיר: ¤240 כרטיס מסך: Palit Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI Retail כמות: 1 - מחיר: ¤792 כונן אופטי: LG H55LK DVD-RW Du…

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  22. Started by tttalz,

שלום, מחפש מחשב נייד קל וקטן 13-14" לסטודנטית. חיפשתי קצת ראיתי את dell insperion 14z מה אתם אומרים עליו? מישהו התנסה? אנחנו מזמינים מאמזון ככה שהמחירים שם קצת יותר משתלמים אז לפי המחירים בארץ אפשר לחרוג מה3000 אבל לא בהגזמה. בגדול המחשב ישמש לגלישה עבודה עם מסמכים וצפייה בסרטים. גודל 13-14" משקל פחות מ2 kg עדיף כמה שיותר קל. מעדיפים מחברה בעלת שם טוב ולא טושיבה או hp היה לנו התנסות רעה איתם. בינתיים הכי משך לי את העין זה הדל אינספריון 14z תודה!

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  23. כמו שרשום בכותרת יש לי מחשב של dell והעוצמת רמקולים היא כל כך נמוכה שזה בילתי ניסבל בדקתי עם מספר ץוכנות לצפייה בסרטים ובכולם הוא נמוך הגברתי בכל מקום אפשרי במחשב שידוע לי ואין לי מושג מה אפשר לעשות יש המלצות dell inspiron 1525 תודה

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  24. Started by oded1,

אהלן כמו שאמרתי למעלה מפרט כולל הכל רמקולים פשוטים,עכבר מקלדת מסך אם תצליחו לרדת קצת מהמחיר יהיה מעולה אז זהו עכשיו אני לא יודע אם שווה להשקיע ב4GB זיכרון?מה אתם אומרים...

• 8 תגובות
    • 601 צפיות
  25. Started by Born2Kill,

אחרי שקצת חקרתי בנושא, נראה לי שהנטבוק X110 הוא הכי מתאים לדרישותיי. תקציב גם יש, השאלה, איפה אפשר לראות ולבחון את המחשב מקרוב?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים