ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
שלום אני קונה מחשב לבן שלי ( 1) בעיקר למשחקים אבל גם סרטים ושימושים כללים התקציב המקסימאלי 4000 כולל DELLU2311H כך שהתקציב למחשב הוא עד 3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?- אפשר לחסוך 2. מה שימושי המחשב :משחקים וסרטים במישני אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב-nba2k, black-ops.fm.. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10: 7-8. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא כרגע 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? USB3. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? כן אבל לא בשנה הקרובה הרכבתי מפרט ב TMS וחשובה לי חוות דעתכם האם המארז והספק שהם יחסית ישנים מתאמים למפרט ושקטים ? האם יש MB זול יותר שיתאים ( נדרש USB3 ) והאם יש חשיבות בהסתכלות קדימה על תמיכהב SATA 6Gb/s שנתמך ב MB שבחרתי…
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה הרכבתי מפרט מחשב לביתי שיעודו העיקרי הוא עבודה משרדית (עיבוד תמלילים, גלישה באינטרנט וכדומה) + משחקים קלים (כגון Americas Army, World of Warcraft). להלן המפרט: מעבד - AMD Athlon 64 X2 4000+ AM2 לוח-אם - ASUS M2A-VM זכרונות - 2x Corsair/Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 דיסק קשיח - Western Digital 80GB SATA WD800AAJS מארז+ספק - JSP-Tech M-100A 400W סך הכל יצא לי: 1297 ש"ח מה אתם חושבים על המפרט? אני עדיין לא בטוח לגבי המארז+ספק - כבר נשרף לי הספק+הלוח-אם במחשב הקודם שלוש פעמים ברצף בגלל קפיצות מתח (הפסקות חשמל). האם הספק הזה יחזיק את המערכת כמו שצריך? האם הוא יציב? וכמו שאתם רואים, לא הכנסתי כרטיס מסך כרגע מחוסר תקציב. בעיקרון חשבתי על Sapphire ATI Rad…
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט בסביבות ה 3 אלף שקל בלי מסך, המחשב ישמש בעיקר לתוכנות ,סרטי HD וקצת משחקים. לגבי ה OVER CLOCK קראתי מזה אבל עדיין לא הצלחתי כל כך להבין אז ככה שאני לא יכול להגיד אם אני צריך את המעבד עם זה או בלי זה. אם יש צורך אפשר לחרוג מה 3000. (מעדיף מעבד אינטל) - כי אני חושב שהם יותר כדאיים, אבל אם לא נראה לכם אני ישמח לקבל את עצתכם תודה רבה ושבת שלום לכם.
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
ואני לא מתכווין לדגם ספציפי אלא בגדול, איך הם? אשמח לקבל מאמרים עליהם. ודבר נוסף, יש לכם מושג מי נותן את האחריות עליהם? היכן יש מעבדות שירות?
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
הראשון http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8318 השני http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8265 רק אני לא יודע אם יש בהם מצלמה מובנית כי אני רוצה שיהיה ואם יש דגם שאתם חושבים שהוא יותר מומלץ אז תמליצו לי רק בבקשה בלי חריגות כי גם ככה אני חורג כבר כמעט ב1000 שקל מהתקציב המקורי שלי בגדול המחשב הוא לאחותי שהיא סטודנטית שצריכה מחשב ללימודים ושימוש ביתי ושלא יאכזב שצריך תודה
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
אז ככה, ראיתי הרבה אשכולות דומים לשלי אבל באף אחד מהם לא ניתנה תשובה ברורה ולא רציתי להקפיץ סתם אשכול לא אקטואלי. הצרכים של המחשב זה עבודות משרדיות, גלישה באינטרנט בכמה חלונות במקביל (שלא יצטרכו לפדל את המחשב), ואפילו קצת סרטים וסדרות. המסך רצוי שיהיה כ-13 אינצ' והמחשב לא כבד במיוחד. סוללה שתחזיק למשך זמן ממוצע במחשבים ניידים (4 שעות?) כאמור תקציב 4000-3500 שקל לפי דעתי זה מספיק. אם אפשר אז דגמים של מחשבים, הסבר ומאיפה מומלץ להשיג אותם. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לקחת לצבא. מסך נורמאלי, סוחב סרטים ואפשר גם משחקים. עדיף פונקציית WI-FI, BLUETOOTH ושאר הדברים שמחשבים מציעים. מעדיף Dual Core 2 אשמח לקבל המלצה לדגם.
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
- חשוב שיהיה ניתן לשדרגו לויסטה כך שכרגע נראה לי שאינ אלך עד סטיק אחד של 1 ג'יגה זכרון - חשוב לי שתעזרו לי לבחור את המארז שיתאים לכרטיס המסך, וכן שזה יהיה כרטיס מסך טוב - שיריץ ויסטה בעתיד בלי בעיה אך גם לא יעלה יותר מדי...
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-
-
קודם כל סליחה על ההודעה הקודמת לא ידעתי אני חדש :'( בבקשה אשמח את דעתכם לגבי המפרט הזה: אני רוצה להשתמש במחשב לאינטרנט משחקים,צפיה בסרטים,הורדות וכל השאר תקציב בערך 4000 אלף. ההצעה הזו היא למזומן. מה אתם אומרים על הלוח ועל המסך ועל המארז והקירור שיש פה בהצעה האם כדאי להשקיע בגוף קירור האם הוא יעשה רעש כשהמחשב יפעל והלוח זה לוח טוב??? והמארז האם הוא טוב הוא בא עם מגן ברקים. והאם המסך טוב??האם החברה של הכרטיס מסך טובה או שאין חשיבות לזה והאם הכרטיס מסך טוב?? אני רוצה לקנות את המחשב הזה צריך לדעת עם כדאי? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
קניית מחשב לאחי שחי בניו יורק לצורכי עריכת וידאו וכו'. דרישות: 2 ג'יגה זיכרון. FIREWIRE-או בלוח אם ואם זה מייקר בהרבה אז כרטיס PCI. דיסק 320GIGA כרטיס מסך טוב עם VIVO. מעבד רצוי 6600-לא מתוכנן OC אבל לא יזיק מאוורר שקט. אם אשר לשלב גם הרכבה כי אין לו שמן של מוסך בחומרה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
http://skypc.co.il/cart_print.asp?cartID=E6BCDC8F-E6FF-4019-BF2C-DD2BB14243EA זה מפרט שהרכבתי, ללא ציוד הקפי ומסך וללא ספק מכיוון שיש לי ספק Enermax Noisetaker 420w האם לפי דעתם הוא טוב ? המארז יכול לאכסן GTS או GTX בעתיד נכון? יהיה לי קל לשדרג את המחשב הזה בעתיד ? אם יש הצעות יותר טובות אשמח אם תציעו לי
-
- 7 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אנחנו מחפשים להרכיב מחשב שיוכל להריץ סימולציות -רק חישובים מתמטיים ללא גרפיקה כבדה. אין צורך בציוד הקפי מיוחד - מסך דק (17) מקלדת ועכבר - המחיר צריך לכלול הכל כולל מערכת הפעלה דיסק קשיח של 160GB יספיק לנו. כדאי שהזיכרון יהיה גדול (גם 2GB ומעלה אפשרי) מבחינת מעבדים / ליבות וכו' - אנחנו לא מבינים בזה כ"כ ולכן צריכים את עזרתכם - כל אפשרות תהיה סביר אם היא בתקציב. נשמח מאוד אם בכל הצעה יוסברו היתרונות והחסרונות. תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
1. התקציב הוא עד 3000 2.המטרה היא למשחקים בעיקר 3.לא זקוק לציוד הקפי ובקשר למשחקים אני מתכוון לשחק בCOD 4 וב CRYSIS על איכות גבוהה. אז תודה מראש על המפרט אה ונ.ב:אני יכול לחכות עוד חודש חודשיים עד לקניה
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני רוצה להריץ משחקים כבדים כמו Crysis, COD4, AA,NFSC,NFSMW. יש לציין כי אני גיימר מושבע של AA (America's Army), אני משחק בAA ברזולוציה 800x600, הגרפיקה על ההכי נמוך שיש, ואני סובל. עיזרו לי לבנות מפרט ב5.5K ללא מסך וללא OC כולל ציוד היקפי. אח שלי מסדר לי קומבינה, מסך 22 של סמסונג ה226BW הרחב, ב1K ש"ח... לכן אצטרך כרטיס מסך שיעבוד ברזולוציות המתאימות! תודה! אני מעדיף מעבד Intel מאשר AMD, כרטיס מסך Nvidia מאשר AMD! נקודה.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום אנשים. אני צריך מפרט למחשב נייד לצורכי אינטרנט,כתיבה ומשחקים אבל לא חדשים שצורכים ממש דרישות חזקות. אני צריך שהמחשב באמת יעבוד שנתיים לפחות הרבה מהעבודה שלי היא בדרכים גם. אני מוכן להשקיע על המחשב בסיביבבות ה3500 4000 שקל. תודה רבה חברים.
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
אני מעצב מוצר ואני צריך מחשב נייד חזק, כמובן עם כרטיס מסך חזק! האם מישהו מכיר מקום אמין וזול לקנייה של מחשבים ניידים? אני עובד עם תוכנות כבדות כמו-PHOTOSHOP ,SOLIDWORKS, 3D SMAX
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב גיימינג טוב, כרגע בסביבות בין 6 ל 8 אלף (עוד לא החלטתי). השאלה שלי בתור התחלה איפה עדיף לקנות, בארץ או בחו"ל? ניסיתי לראות את ההבדל בבניה של מחשב מtom's hardwares (אחד מהיקרים שלו), וראיתי שההבדלים במחירים דיי משמעותיים: בהנחה שקונים את הקייס בארץ (שכו הוא כבד אז אין טעם לקנות מחול) והשאר מאמאזון המחיר יצא לי בערך 5.5 אלף, לעומת בארץ שיצא לי בערך 7 לאותו מפרט. מצד שני, אני לא יודע לחלוטין איך עובדת האחריות עם קנייה מחול. גם קצת קשה לי עם כל השמות של המוצרים ככה שיכול להיות שאני מתבלבל - לדוגמא אני רוצה לקנות כרטיס מסך גיימינג Nvidia RTX 4070, אבל נראה שיש לו כמה סוגים ואני לא בדיוק יודע מה לבחור בעצמי 😅 אז מה דעתכם? מה עדי…
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E7400 Box לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L כונן קשיח Hitachi Deskstar 3.5" 500GB SATA2 16MB זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-6-6-15 Value כרטיס גרפי TwinTech nVIDIA GeForce 9600GT 512MB DDR3 PCIe צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD מארז ללא ספק Thermaltake Wing RS 101 ספק כח Corsair CMPSU-450VXEU 450W מסך מחשב LG 20" W2043T 5ms LCD הרכבת מערכת מחשב + בדיקה סט מקלדת ועכבר אלחוטי Logitech Cordless Desktop EX 100 3730 ש"ח בניתי אותו בSKYPC המחשב נועדלהריץ משחקים כמו CALL OF DUTY 4 , X-Men Origins - Wolverine על הגדרות בינוניות + וחשוב שהמחשב יהיה שקט! המפרט יענה על הדרישות שלי? יש משו לשפר? תודה מראש לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 594 צפיות
-
-
המפרט של המחשב צריך להיות מ logic pc המסך שאני מעוניין בו זה Dell 20'' 2007WFP WIDE ואני לא יודע אם מוכרים שם ככה שאני אשמח אם תתנו לי קישור לחנות טובה במרכז שאפשר לרכוש את המסך הזה דרכה והמטרה של המחשב של לסרטים ומשחקים עם oc בסיסי (לא לקצה הגבול של המעבד) המפרט של המחשב שאני מעוניין בו זה כרטיס מסך 8800 GTS 640 הארד דיסק 250 גיגה האם יש טעם לקחת לוח אם עם תמיכה של SLI? מארז גדול ויפה, בסביבות ה 500 שקל חשבתי על Thermaltake VB1000SWS Silver SOPRANO + Window Case או Thermaltake VC3000BNS Armor Junior Black Tower Case אני היום נוסע לחנות שלהם לקבל הצעת מחיר סופית, ככה שני אשמח אם תביאו לי הצעות כמה שיותר מהר תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום רב ברצוני לדעת מה אתם חושבים על המפרט הזה. אין לי צורך במסך (יש לי 22") ויש לי מארז Rack שמשמש אותי כבר כמה שנים Intel C2D 8400 CPU Gigabyte GA-EP43DS3l MOBO OCZ DDR2 800mhz 2GB RAM WD 250GB 16MB HD Saphire 4850 Toxic VGA LG DVD RW BURNER Corair VX 450W PSU אשמח לשמוע דעות לצערי חנויות כמו TMS SkyPc ודומותיהן לא משקפות כל כך טוב את המחיר לחנויות בת"א
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני בסוף החלטתי לא לקנות חלקים מאמריקה בגלל האחריות.אז אם מישהו פה יכול להגיד לי איזה חלקים כדאי לי לקנות , אני צריך מעבד , ספק , לוח אם , מסך (IPS בבקשה) וזכרונות.בלי כרטיס מסך בלי מארז וציוד הקפי.המחשב אמור לחזיק לאיזה שנתיים שלוש אז עם כדאי QUAD אז סבבה...אפילו שהבנתי שהם מאוד חמים.לוח אם תומך SLI כי אני כן אקנה עוד כרטיס מסך בזמן הקרוב..או הרחוק.לוח אם עם יכולות אוברקלוקינג טובות.זכרונות עם יכולות לאוברקלוק כמובן.ספק חשבתי ללכת על ה620W של corsair.ומסך אני חושב ללכת ל ה20" של dell 2007w.אם אתם חושבים ששכחתי משהו או שכדאי לי להוסיף משהו כמו כרטיס קול יתקבל בברכהתודה.לא כתבתי את זה ממחשב רגיל אלא מפאלם אז לסלוח ולערוך עם יש מה.שוב תודה רבה רבה
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
אהלן חברים, אשמח להמלצה למחשב נייד חדש. האידיאל הוא מחשב עד 4000 ש"ח שיענה על הצרכים, אבל תרגישו חופשי גם אם זה קצת מעל. אני כיום מחזיק ב- Dell Vostro 5468 עם מעבד i5-7200U ו- 8GB RAM שהחזיק כשנתיים וחצי עד שהסוללה החליטה שלא בא לה יותר ומאז מחייבת אותי להיות מחובר למטען כל הזמן. לכן חשבתי שאם אני כבר צריך לקנות מחשב חדש, אולי להשתדרג כבר למחשב עם מעבד i7 ו/או 16GB RAM. אני סטודנט להנדסת תוכנה, לכן זה השימוש העיקרי- אינטרנט, אופיס, הרבה תוכנות קוד שונות, VM עם לינוקס. המחשב הנוכחי הזיע לא פעם. יש לי סלידה אוטומטית מהחברות הסיניות (אולי לא בצדק) ולכן התמקדתי עד כה בלבדוק על Dell או HP, אבל אני פשוט הולך לאיבוד בכל הסדרות והדגמ…
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
מפרט למחשב שכולל את הדברים שרשומים במפרט שכתבתי. מעדיף לא לשלם יותר על מה שלא ממש צריך (אם כי שוב, אין לי בעיה להעלות את התקציב מתי שצריך כמו שרשום בכותרת). המטרות הם מחשב שיהיה חזק בכל מה שלא קשור ליצירה (שזה אומר משחקים, גלישה, תכנות, אופיס וכו'). כרגע חשבתי על משהו כזה: מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤593 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤508 מארז: ANTEC P182 3x120MM Black כמות: 1 - מחיר: ¤797 ספק כוח: Corsair 450VX 33A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤420 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤404 כרטיס מסך: Pa…
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אהלן חברים, צריך חוו"ד על מפרט לעבודה משרדית/הורדות/סרטים הדגשים הם חנות מהצפון ורמת רעש סבירה הנה נסיון ראשוני INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.8GHz E6300 SLGU9 - BOX, יחידות 1 ¤462 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=2069 Antec NSK4400 (4480 Black OEM Package) NO PSU, יחידות 1 ¤212 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=2153 FSP 350W FSP350-60HCN 120mm FAN 3xSATA A.PFC 78-80% Efficiency PSU, יחידות 1 ¤143 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1817 GIGABYTE GA-EG41MFS2H LGA775, יחידות 1 ¤405 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1733 Samsung 500GB HD501HJ - SATA II 7200rpm 16MB , יחידות 1 ¤299 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1…
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-