עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by יורם,

זה מפרט שהוזמן עם יש משהו לשפר אני יכול לשנות רק תגידו זה מחשב לגיימר מקווה שכל המשחקים יעבדו ובנוגע למסך אם הוא טוב?...מסך פול HD לא מתכנן לעשות oc תודה לעוזרים.. http://i44.tinypic.com/214w4ep.jpg

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  2. Started by tsuriel,

שלום רציתי לבקש את הצעתכם, למפרט מחשב לאחי, על מנת להגיע לתוצאה השווה ביותר. במחיר 4000 ש"ח כולל מסך 19' . מכיוון שהוא עובד על גרפיקה ומעט תלת מימד חשוב לו שהמעבד יהיה חזק. ללא ציוד היקפי (עכבר, מקלדת, רמקולים) ולגבי המסך חשוב שהוא יהיה איכותי, לא משנה אם זה דק או לא. ובאמת תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 584 צפיות
  3. אני צריך מפרט לגרפיקה וזה מה שנראה לי וזה במחיר של 3300 ש"ח השאלה שלי, המחשב מאוזן? השימושים זה פוטו שופ, אילוסטרייטור ואולי פרמייר והאם יש אפשרות להוריד/לשנות משהו ולהוזיל את המחשב? מעבדי אינטל Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Alpine 11 Pro Rev.2 (s775,1156) לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונותDDR III 1333Mhz 2x2GB Kingston דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS כרטיסי מסך GIGABYTE GT220 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI-E צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) מארזים HJA-241 MIDI Beige With 12cm + 8cm Fans (No PSU) …

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  4. Started by la_pumik,

שלום רב, ראיתי את המפרט הבא בחנות ksp. מעבד: אינטל Core 2 Duo E4300, 800Mhz, s775, 2MB לוח: אם למעבדי אינטל ABIT IP-95 s775, VIA P4M890, VGA, PCI-E זכרון: DDR II 533 1GB דיסקים קשיחים: Seagate 250GB 7200RPM, 16MB SATA II כרטיסי מסך: 64MB Shared DDR כרטיסי קול: 5.1 Channel Audio צורבים: Sony DVD±R AW-G170A x18 ציוד רשתות: On Board 10/100 מארזים: MidiTower ATX 321 500W White, Side Window מקלדות :2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים, אוזניות ומיקרופונים Generic 400 W מחיר 1560 ¤ אני כרגע משתמש עוד בסלרון 1700, ואני מחפש מחשב שיחזיק 5 שנים פחות או יותר לשימושים משרדיים. ז"א אינטרנט,אופיס, אימיול, סרטים. (לא משחקים) יש טעם לקחת יותר מזה ? ומה כ…

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  5. חשבתי על המפרט הבא : Athlon 64 5000+ (Socket AM2) X2 DualCore‎ 345 ש"ח Gigabyte - MA78GM-S2H AM2+, 780G, DDR2 1066 HDMI‎ 400 ש"ח 2GB Kingston Value 180 ש"ח Gigabyte - HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0‎ 940 ש"ח Seagate - 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II‎ 290 ש"ח LG - DVD±RW GH20NS x20 Black SATA 120 ש"ח פה בערך נתקעתי עם התקציב, אם תוכלו להמשיך מכאן ולהוסיף מארז, קירור מקלדת (אם צריך ספק) ומסך רחב 20-22 אינץ' תודה רבה

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  6. שלום חברה לפני כ 3 ימים נישרף לי הלוח אם למחשב ישן שהייה לי אותו במשך 5 שנים ! עכשיו הייתי רוצה לקנות מחשב חדש! למטרות משחקים אינטרנט קיצר הכל ! העיניין שאבא שלי כרגע בקנדה למשך 10 ימים אז בבקשה אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט חזק בסביבות ה 4000 שח ולהתחשב בעובדה שאני יכל לקנות בקנדה! בלי מסך ואביזרים! ויש לי ספק של W500 ומארז מהמחשב הקודם ! תודה רבה

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  7. תקציב 2000 שקל

• 6 תגובות
    • 584 צפיות
  8. שלום אני מחפשת לשדרג למחשב נייד חדש. בתקציב של 4 או חמש אלף. (בישראל) מטרת המחשב: משחקים קלים (דוטא, דיאבלו וכולי) ועיצוב דו מימדי ותלת מימדי (פוטושופ אילוסטריטור, RHINO). כמו כן, המחשב ינשא ללימודים ולכן עדיף שיהיה קל ככל האפשר. העדפה ל numpad ו bluetooth. מעבר לזה, אני באמת לא מבינה מספיק במחשבים כדי לדעת מה כדאי או לא. לכן פתוחה להמלצות. (סוגי כוננים וכולי) תודה!

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, שימוש רב בדפדפן אינטרנט, הפעלה של מספר רב של חלונות במקביל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio 2010 שימוש יומיומי. מבקש לאפשר במידה וארצה לעדכן מערכת הפעלה לWindows 8 ללא צורך בעדכון רכיבי חומרה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מ…

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  10. שלום כמו שרשום למעלה הזמנתי HTPC מKSP ורציתי לדעת אם שווה או האם כדי לשנות כמה דברים אני רוצה שהוא ישמש טוב לסרטי FULL HD 1080P ולהקלטת תוכניות טלוויזה רגילים וגם בHD שיוכל להקליט. שהממיר של יס יעבוד טוב איתו שהוא יהיה שקט וקריר רצוי כמובן כרטיס לא מובנה. וגם שיעבוד טוב עם מערכת רמקולים. Q6700 2.6 gigabyte GA P31 ES3G kingston valueram 2GB X2 seagate 1TB 7200 LG GH22NS DVD Thermaltake TR2 430W Themaltake bach home theater chassis series black arctic cooling alpine 7 pro cpu asus ati radeon EAH 4350 SILENT 512MB GDDR2 avermedia a verTV speedt fm tv tuner edimax wireless G מה דעתכם ? ואיך הכרטיס טלוויזיה ? יש לי מעט זמן לשנות את דעתי על המפרט. המפרט עולה בערך 4000 שקל

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  11. שלום לכולם, אני מחפש מחשב לפטופ טוב שאני אוכל לערוך בו סירטים קצרים. התקציב שלי הוא 7000 ש"ח ואני מעונין שהמסך לא יהיה מסך מבריק. טל

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  12. Started by kong5,

שלום לכולם. המחשב לשימוש ביתי. הנה קישור למפרטים: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1IWWellPC_HI3600 http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3097392 http://www.oyes.co.il/product.asp?productid=11477&aff=zap http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3075935&refid=6

• 10 תגובות
    • 584 צפיות
  13. Started by elad15,

מעבדים INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.8GHz E6300 SLGU9 - BOX ¤442 לוחות אם Gigabyte GA-EP43-DS3 ¤448 מארזים RAIDMAX APEX + Raidmax (Delta) 400W PSU ¤288 זיכרונות A-DATA 2GB (Single Stick) Value DDR2 800MHZ CL5 כמות 2 ¤334 כוננים קשיחים Samsung 640GB HD642JJ HDD - SATA II 7200rpm 16MB ¤323 כרטיסי מסך ATI PowerColor ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤556 כוננים אופטיים צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤125 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤2516 המפרט הורכב באתר: TMS&FOX We Build It, You Play It או מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6Mb 1333MHz BOX לוח GIGABYTE G31M-S2C IG31-QUAD-DDR2+VGA זיכרון KINGSTON DDR2 2GB 800MHZ PC6400 ד.קשיח SAMSUNG SATA 500GB כ.מס…

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  14. Started by op3589,

אני מרכיב מפרט ברובו לגרפיקה התקציב 4000 4500 מקסימום השימושים העיקריים יהיו עריכת וידאו HD premiere photoshop עיצוב תלת מימד ושימושים רגילים ( לא משחקים מורכבים) חשובה לי התמיכה בUSB3 וFW לא לעבודה מקצועית אבל זאת ההתחלה בלי ציוד היקפי בלי מסך בלי צורב DVD רעש פחות חשוב לי אבל לא בא לי טרקטור בסלון OC אולי אבל לא משהו קיצוני בקטנה בעתיד ירוץ על WIN7

15. Started by alergic,

נתחיל: 1- עבודה משרדית הכוונה לעבודה פשוטה אך מאומצת- טאבים, משחקי רשת, מספר תוכנות/התקנות/משחקים בו זמנית לכן המעבד זה פריט מאוד חשוב מבחינתי. 2- לוח אם- מה שתמליצו אבל איני מתכוון לשדרג בעתיד. 3- זכרונות- שוב לא אשדרג אז עדיף כמה שיותר. 4- דיסק קשיח- אני לא בטוח אבל כמה אצטרך כדי שלא יהווה צוואר בקבוק? 5- כ.מסך- לא מובנה אבל לא משהו סופר דופר- שיוכל להריץ משחקי רשת נפוצים כגון L2,Atlantica וכו' 6- צורבים- 2 צורבים של LG 7- יש לי מסך 15 CRT מסכן אז אם נכנס לתקציב אשמח ל 19 LCD או יותר. 8- ציוד הקפי חוץ ממסך לא נצרך 9- מארז,ספק וקירור- שיהיה שקט ויחזיק את המערכת. 10- לא מתכוון לעשות OC לבד אם עושים בחנות מה טוב. 11- הרכבה בחנות (אין לי כח להתעסק בזה ולחרבש משהו). לסיכום: …

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  16. שלום, מבקש את דעתכם על המפרט הבא כאשר הנתונים הם: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6-7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שעדיף להתכנס למספר הנמוך של התחום ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (לא מטורף), תוכנות מתמטיות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מה שיבוא בעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  17. אהלן, אני גר בדירה קטנה וברצוני לקנות מחשב שיחובר למסך הטלוויזיה בסלון שישמש אותי כמחשב לשימוש כללי אך בעיקר לצפייה בסרטים. 1. מה התקציב המקסימאלי?- 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?- ניתן להשתמש בכל התקציב אך רצוי לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?- צפייה בסרטים, גם באיכות HD ושימושים כללים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם…

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  18. המפרט האחד - HTPC - דיסק קשיח 200GB, מעבד כפול ליבה (לשיקולכם, AMD או INTEL), כרטיס טלויזיה מקליט Hauppauge PVR-150, צורב DVD, זיכרון 1GB. תקציב - 4000 ש"ח בערך המחשב השני - בעיקר לעבודה יום יומית - דיסק קשיח 80GB, זיכרון 1GB, צורב DVD, ולא יודע מה עוד צריך... תקציב, 2500 ש"ח בערך הבעיה היחידה - המחשב צריך להיקנות בחנות למיר, עקב סיבות שלא תלויות בי. http://www.lamir.co.il/computers.asp (קישור ישיר לבניית מחשב באתר). תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  19. אני מתעניין במפרט של עד 2500 שקל לצרכים ביתיים בסיסיים. הדרישות שלי למחשב זה הם: 2 ג'יגה זיכרון, מעבד כפול ליבה של AMD צורב DVD כונן קשיח ביל נפח של 80ג'יגה ומאוד חשוב שיהיה MOTHER BOARD מהחדשים עם ה-AMD 690G Chipset יש איזה שהם הצעות לאיפה לקנות??? בנוסף אני מעוניין לקבל הצעות לשינוי במפרט אם לדעתכם יש צורך בכך.

• 7 תגובות
    • 584 צפיות
  20. אני טס לארה"ב לכמה חודשים.אני ימצא שם מחשב נייד עם מקשים בעיברית? או לקנות בארץ?

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  21. מחפש מחשב חזק למשחקים במחיר של עד בערך 4000. אני כבר יודע איזה מארז אני רוצה שעולה בערך 250 שקל אז אפשר להחשיב אותו במחיר. אני רוצה להריץ משחקים יחסית כבדים, סרטים, מוזיקה וכו... שיכלול מקלדת ועכבר, כרטיס טלויזיה וכרטיס מסך חזק שיתמוך גם ב DX10 אני הולך לחבר את המחשב במקביל למסך LCD 19 לעבודה רגילה וLCD טלויזיה 26 אינץ' בזמן משחקים וסרטים. תודה מראש...

• 7 תגובות
    • 584 צפיות
  22. Started by VegansXe,

אהלן, קיבלתי במתנה נוטבוק ישן LG LW20 מהמשפחה עקב שידרוג שלהם. זה המחשב http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3145265,00.html לפי החוברת של המחשב (עמוד15) - http://tim.id.au/laptops/lg/lw20.pdf מתאים לו זיכרונות DDR2 בתדר 400/533. הוא מגיע עם דותן (M) 1.6GHZ וחצי גיגהבייט זיכרון DDR2, ומערכת XP HOME. המחשב בקושי זז, ממש זוחל. כרגע היה לי בצד SODIMM DDR2 667GHZ. פתחתי את הברגים ומצאתי את 2 הסלוטים, הוצאתי את ה533 שהוא מגיע איתו - והכנסתי את ה667 שלא אמור לעבוד - וזה עבד. למה? האם זה יגרום לבעייה כלשהי? האם שווה לקנות 533 במיוחד? לפי הידע שלי זה לא אמור לעבוד, ואם זה עובד, אני אצרף את ה533 (חצי גיגהבייט) ואז יהיה לי 1.5 גיגהבייט זיכרון שיעבדו שניהם על התדר הנמוך - 533…

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  23. Started by trxman,

שלום לכולם לאחר התייעצויות למיניהן, יכול להיות שאני אלך קונרו (זו התלבטות אחת) ועל לוח תקציבי, Asrock..(ותודה לאלו שעזרו לי בפורום "לוחות אם וכו' :] ") המחשב לא מיועד כלל וכלל ל OC, אלא לעבודה משרדית+הרצת משחקים חדשים על הגדרות נורמליות, ואופציה לשידרוג בעתיד.. זהו המפרט (לא כולל מארז וספק, וזו התלבטות שנייה): אוקיי יש לי כמה שאלות: * האם הלוח יינצל במלואו את ה - 7600GS? * כמו שרואים אין פה ספק ומארז. אני צריך כאלו (מן הסתם ^^) אבל ב KSP אין כל כך ספקים -> אם מזמינים מחנות אחרת, אז KSP יוכלו להרכיב, בהוספת תשלום או משהו כזה? * האם המסך מספיק טוב? * והאם כדאי להחליף ל AMD, פחות 300 ש"ח ולשדרג במקומות אחרים? וכמעט שחכתי, התקציב הוא 5100-200 גג, גג, גג! …

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  24. Started by LTE,

שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין כרטיסי המסך האלו במה זה מתבטא האם רואים יותר טוב באחד מהם מהאחר או שזה רק מתבטא בתוכנות של 3D משחקים ... הכרטיסים הם : Intel® Graphics Media Accelerator X3100 Up to 256MB shared memory NVIDIA® GeForceTM Go 8400M GS with 128MB DDR2 dedicated graphic memory

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  25. Started by shlomi14693,

יש לי סכום של 3000 ש"ח לקניית מחשב ללא מסך איזה מחשב אתם מציעים שיהיה חזק וטוב למשחקים -האם מתוכנן אוברקלוק? לא -עד כמה השקט חשוב? חשוב אך יכול לבוא על חשבון כרטיס יותר חזק -ניתן לחרוג מן התקציב? אם כן בכמה? לא -האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? מעבד intel תודה למגיבים ;

• 3 תגובות
    • 584 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.